orienterar-Leif, höhöhö

Sprang femman i vidingsjö förut. Det var superlerigt, och så kom ett orienteringslag på typ 20-30 pers som körde intervaller eller ngt. Så först sprang jag om dom när dom stod och vilade ett tag, sen helt plötsligt började alla dom kuta och bara dundrade förbi. Sen efter ca 400 meter så stannade dom och så sprang jag om dom, men så kom dom igen.. Och det var inte precis så att dom sprang på led en och en efter varandra, utan dom sprang flera i bredd så dom höll på att springa in i mig, elr över mig ;) Haha, lite smått irriterande var det iaf, så det gick sådär.
Har pluggat so en liten stund. Nu: fångarna på fortet.

FLÄSKKOTLETT

Hahahahaha, grymt bra ju ;)


31e augusti

Hej på er :) Hade både dubbel so och dubbel svenska idag -.- Och jag sa fel igår, so provet är nästa tisdag, och det var idag vi fick veta vad som ska va med på provet. Typ lite.. lite tid? Som vanligt när det gäller so.
Sen hade vi elevensval, jag fick homework för tredje gången i rad haha ;)
Kom hem för ett tag sen, chillar framför tvn just nu. Ska ut och springa om nån timme. Puss ♥

fångarna på fortet

Ser på mitt nya favorit program, haha. Men det är spännande ju :D
Har bara chillat ikv, grymt skönt. Och vi har inte fått en ända läxa än, underbart (y) Jag tror verkligen inte att jag kommer palla plugga till första provet :o Vilket är om typ två veckor. Usch, vill inte tänka på det. Aja, jag kommer bli tvungen.
Puss & godnatt ♥



REDKEN

Det var två Redken-produkter som jag beställde för en vecka eller två sen. Det tog ett tag för dom att komma, tror att dom levererades från Storbritanninen. Men idag så kom dom! :)
Anti-snap och Iron Repair, båda i Extreme-serien.
Jag har provat Anti-snap tidigare, och jag tyckte att den var jättebra.
Redken-produkter är ganska dyra, om man går till en frisör kan man få betala 400 kronor. Jag beställde från en sida som heter vivamondo, och där kostar de flesta ca 200-330 kronor. Frakten kostar lite också, tror att det var 30-40 kronor, men det blir ändå betydligt billigare.

dagens

dagens outfit
stickade tröjan är från bikbok :)

if i ain't got you

Tjäna :)
Hade första riktiga gympalektionen för terminen idag, körde softboll, rätt kul faktiskt.
Efter skolan skulle jag bara kolla en grej på stan, och sen kom jag till busshållplatsen 7 minuter efter att bussen hade gått. Så jag fick vänta på nästa, och den var 8 minuter sen. Varför kunde det inte varit tvärt om? ;o Haha.
Hemma nu iaf, chillar och kollar på tv. Hörs senare, puss ♥

30e augusti

Godmorgon :)
Är rätt trött, men ska strax gå till bussen. Idag får vi en eller två nya i klassen :) Spännande spännande ;)
ha en bra måndag! ♥

KÄNGOR

Här kommer bilder på det jag köpte idag och igår. Inte så mycket, men jag är nöjd (y)
gina 99 kronor



åhlens 25 kronor





dna 699 kronor.

gillar dom. Dom var rätt stora i storlekarna, jag brukar ha 38 men 38 i dom här glappade när jag gick med dom, och dom var rätt breda. Så det blev 37. Dom är på gränsen på längden, men annars är dom superbra så det ska nog funka.
Tkr ni? :)

helgen

I helgen har bloggen blivit en aning lidande, men jag har ändå försökt slänga in några snabba inlägg och berätta var jag håller hus :)
Igår var jag först på stan en sväng, köpte ett par skor som jag visar senare. Sen träffade jag anna & nea, träffa lite folk och sen kollade vi på neas pappas kompis som spelar i ett band, som sagt. Sen myste vi hemma hos nea och sov där. Imorse slappade vi och åt frukost innan vi stack till stan. Köpte två små grejer som också kommer upp sen. Åt lunch på subway. Sen när jag kom hem så stack jag strax till gymmet. Jag har inte kunnat träna på en dryg vecka pga att jag har varit sjuk och förkyld, vilket gör att man tappar en hel del träning. Det gick ganska bra ändå, men jag orkade inte köra superlänge, och det var sjukt mycket folk där.
Nu har jag duschat och käkat, satte mej här och insåg att jag hade en hel del att kolla på datorn, facebook, bloglovin osv. Ska städa lite och lägga in kläder i garderoben också, lite smått kaos just nu. Så det ska jag göra nu, kommer upp ett inlägg med det jag har köpt om ett tag.
Hur är det med er då? :) Har ni haft en rolig helg? ♥

time for workout ;)

Ska till gymmet nu, skriver mer när jag kmr hem. Kramar ♥

29e augusti

Shena :) Är hemma nu en sväng, lämnar mina grejer och hämtar pengar och så, ska till stan. Pusss ♥

myys :)

Hej på er :) Har ni haft en bra kväll?

Sitter hemma hos nea, vi har kollat på betty och ska strax sminka av oss och sen sova.

Förut va vi ute, träffade Phille, Martin och Gilbertzon ;d Sen trodde vi att vi skulle till Hackeforsgården, men det va visst Landerydsgården. Och så spöregnade det, så neas pappa hämtade oss och så åkte vi dit. Neas typ pappas kompis är med i ett bandd som spelad där. Sen stack vi hem till mig och sen till anna och hämtade grejer.

Puss & godnatt,hörs imrn ♥

guudis (a)

Tja :) Träffade anna när jag kom hem från stan. Vi typ va ute, stack till ekholmen sen och köpte godis (a) Nu är vi hos nea, ska sova här ikv. Skriver nog senare också, pusshej :*

staun

Drar till stan med mamii en sväng. Ska kolla lite på skor och så, hare fäjnt :) ♥

28e augusti

Grattis karro :D ♥

Hej på er :) Idag var jag sådär konstigt morgonpigg igen ;) Vaknade vid nio och har tagit en dusch nu.
Vet inte vad jag ska göra idag, jag har lust att gå på stan, men jag hittar aldrig ngt längre. Inte här i Linköping iaf. Åh, jag vill till Stockholm, det var sjukt länge sen. Mycket mer affärer ju, och mycket roligare.

Får se vad jag gör idag, hittar nog på ngt iaf. Vi hörs senare, kram kram ♥

teach me right from wrong, help me to stay strong.

Kom hem från karro för ett tag sen. Vi har äätit (mahaha ;) ) och typ kollat på film, trevligt trevligt :) Hunnit med a garva en del också (a)
Har sminkat av mig och så nu, satte mig här och tänkte chilla ett tag. Lyssnar på justin också, såklart. Det är superkönt faktiskt, att så fort jag inte vet vad jag ska lyssna på för musik, så har jag ett självklart andra alternativ, som jag aldrig kommer att tröttna på; Justin Bieber. Sjukt jäkla bra, ohyes! :) kan ju passa på att slänga in en liten låt nu ;)
tror inte att jag har lagt upp den förut? ;)
Puss & godnatt, hörs imrn ♥

chiauu :)

Sticker till karro nu, ha en grym kväll! :)

helg!

Tja :) Äntligen helg, grymt skönt (y) Kom nyss hem, kollar på secret life of the american teenager.
Ska till karro ikv, hon fyller år imrn :)
Ska dit vid 6, skriver nog innan jag går. Puss så länge ♥

27e augusti

Lång sovmorgon idag (y)
Ska gå till bussen om en stund, en snabb outfit bild först bara :)
till det blir det converse och skinn- eller jeansjacka.
Ha en bra dag! :) ♥

godnatt :)

Hej på er :)
Har inget särskilt att skriva nu, har bara chillat ikv. Så jag tänkte bara säga godnatt till alla söta läsare. Puss :) ♥

blommigt

den jag köpte idag :)
bikbok 149 kronor
beställde den här från h&m för ett tag sen, den kom igår.
vanlig svart långärmad.
99 kronor

fika med fina tjejer :)

Hej :) Kom hem för en liten stund sen. Har varit på stan med emma & ebba, först fikade vi på Coffeehouse by George (elr George by Coffeehouse ;)) Och sen gick vi och kollade lite, köpte en tröja.
Nu kollar jag på Ghost Whisperer, typ som vanligt ;) Ska bara slappa ikv också, får inte träna eftersom jag fortfarande är lite förkyld.
Bild på tröjan kmr sen, puss ♥

26e augusti

Godmorgon :) Idag är jag bara liite förkyld, men har ingen feber så jag ska till skolan. Börjar 9.15, så ska strax gå till bussen.
ha en bra dag, puss på er! :) ♥

where are you now, i can't see the light.

Tja :) Hur är det med er?
Med mig är det mycket bättre, känner mig rätt pigg faktiskt. Jag har duschat, ätit och fixat naglarna nu, ska strax kollar på fångarna på fortet.
Inte mycket mer att skriva, ha en fin kväll! ♥

dagens låt


POPCORN

Satt och kollade på Betty och hade lagom kul. Men så åt dom popcorn, och jag ba ja! POPCORN! Så jag sprang ner till köket och poppade direkt. Det var grymt länge sen jag åt det :o Sjukt gott, mahahah :)



25e augusti

Hej på er :)
Jag stannade hemma från skolan idag, är fortfarande förkyld och har lite feber. Så jag sov ett par timmar till, superskönt.
Sen vaknade jag av att en gubbe kom och bytte ut vår toalett på övervåningen. Badrummet ligger vägg i vägg med mitt rum, så det lät en del ;)
Det var riktigt länge sen jag var sjuk, så vad brukar man göra? Typ dator, tv.. börjar redan känna mig uttråkad haha. Ska nog sätta på en film elr ngt.
Hörs senare, pusss :*



gammal bild, men typ så går jag runt nu ;)

chill kväll

Har bara slappat, dator och kollat på tv ikv. Ser på fångarna på fortet, spännade spännande ;)
Tog en panodil förut, så har inte kännt av huvudvärken, öronen och allt på ett tag, men nu börjar det komma tillbaka. Ska strax sova, hoppas på att jag är frisk nog att gå till skolan imrn.
Puss & godnatt ♥

dagens

en bild på dagens outfit :)
tshirt - h&m
mörkgrön kofta - bikbok
byxor med dragkedjor - vila

sjukt segt.

Häjj :)
Har varit riktigt seg idag. Trött, ont i huvet och fortfarande förkyld. Har haft ont i typ öronen också, och börjar nog få ont i halsen. Usch, det suger.
När jag kom hem så somnade jag nästan på soffan. Slappar, dricker smothie och kollar på tv nu.

Hur är det med er då, allt bra? :)
Hörs sen, kram kram (L)

24e augusti

J a g  v i l l  s o v a .

Åh, så trött jag är. Och kan med glädje meddela att min förkylning inte är bättre. Tvärt om. Men jag går till skolan, känns lite fel att stanna hemma om man inte har feber elr ngt. Så jag ska strax gå till bussen, puss ♥

fångarna på fortet

Hej! :) Allt bra med er?

Med mig är det bra, elr bättre iaf. Efter en dusch så har jag piggnat till lite, men tänker ändå sova rätt tidigt ikv.
Just nu kollar jag på Fångarna på fortet. Kommer ihåg att jag såg det när jag var mindre, men det var väldigt länge sen så det var kul att se :)
Kram ♥
en till bild från i vintras ;)

dagens låt

Har lyssnat massa på den här låten efter rix fm i fredags. Jag brukar inte vara värsta ola-fanet, men hans låtar fastnar alltid direkt, och den här tkr jag va rätt bra. Kan ju lyssna vettja! :)
det var typ enda versionen som fanns med text, snygg bild yes ;)
tkr ni? :)

skit

Kom precis hem från skolan. Är trött, hungrig, ont i huvet och förkyld. Underbart (yy) Nae, usch. Förkyld för mig innebär lock för öronen ( men det börjar släppa nu) , det kliar och rinner i näsan, jag har som ont i huvet i typ ögonbrynen, och jobbigast av allt så rinner det ur ögonen. Så det ser ut som att jag går runt och gråter ;) Hah, blä.
Nu ska jag byta till mjukiskläder, hämta ngt att äta och sätta mig framför tvn. Skriver senare, puss ♥

23e augusti

Då var det redan måndag igen. Första veckan i skolan (förra veckan) tycker jag gick jätte långsamt, men helgen gick alldeles för fort. Det var rätt segt att gå upp vid 6 idag, men men. Ska strax gå till bussen, två snabba bilder först bara.
höhö.
Puss, ha en bra dag! ♥

städning

Har städat lite och tagit en dusch nu. Fast det är fortfarnde en hög med grejer som döljer hela mitt skrivbord..
Har inte mycket mer att säga, har bara varit hemma och chillat ikv. Hur har ni haft det då? :)

Bäst att jag tar itu med högen på skrivbordet nu ;) Godnatt! ♥



gammal bild, från i vintras elr ngt.
älskar er tjejer, ni är för underbara! ♥

The City

Någon av er som brukar kolla på The Hills eller The City? :)
Ikv kl 18, typ nu, är det första avsnittet av The Hills sista säsongen. Kl 18.30 är det första avsnittet av The City säsong 3 (tror att det är tredje?) Någon av er som kollar/ska kolla? Kan säga att jag sitter bänkad framför tv iaf :)

ikano

Shena :)
Kollar på tv och chillar, kom hem från ikano för ett tag sen. Jag hittade typ inget, förutom ett puder och block till skolan. Och en mjukglass på ikea (a) Och en cheesburgare.. ;)
Hade tänkt att träna idag, men är rätt trött nu. Kanske orkar senare, annars försöker jag hinna med det imrn. Jag sprang ju faktiskt igår ;)
åhlens 95 kronor

Hej! :) åkte hem från Clara vid elva, åt d...

Hej! :) åkte hem från Clara vid elva, åt direkt och nu är jag på väg till ikano med anna och ullis :) hörs senare, puss!


Hej på er!  Är hemma hos Clara nu, har kol...

img_0305 (MMS)

Hej på er!  Är hemma hos Clara nu, har kollat på film och myst, innan det va vi ute med hennes söta lilla vovve :)  Bion var inte super bra, tkr inte jag iaf, det var inte riktigt min humor. Fast typ två gånger var det skitkul, HAHAH.  Tkr att trailern va bättre iaf ;) Ska nog sova snart, elr om ett tag. Hoppas att allt är bra med er, puss och godnatt! :*


Hej! Fick lite bråttom förut, så hann inte...

Hej! Fick lite bråttom förut, så hann inte skriva. Ska på bio med Clara nu, ska se vampyrer suger ;) sover hos henne ikv. Vu hörs ikv elr imrn, puss!


jag bäst (h)

Ohyes! ;)

Det här har varit det mest framgångsrika året när det gäller min ekonomi, mihihihi.. Fast väldigt skiftande har det varit, men med ett lyckligt slut ;)
Först var jag nästan helt pank, så jag trodde aldrig att jag skulle få ihop pengar till en iPhone 4. Men så fick jag en hel del pengar när jag slutade skolan, och så sparade jag och tjänade ihop pengar själv. Så till slut hade jag råd med den, och hos Halebop var den billigare än vad jag trodde dessutom, så jag fick en del över till och med. Nu har jag sålt min gamla mobil, så nu fick jag en del till haha.
Så till er som vill köpa något som dyrare, men som är nästan panka nu; sluta aldrig hoppas! Och se till att tjäna lite pengar, genom att te x hjälpa till hemma med städning, klippa gräs osv. Funkar det för mig så funkar det för er också :D



uunerbart väder!

Hola :) Någon som gillar vädret? Inte jag. Varför ska det regna hela tiden i Sverige? Usch, vill utomlands.
Stack till vidingsjö och sprang iaf, innan det regande ;) Det var ett par dagar sedan jag tränade, men det gick förvånansvärt bra idag ändå. Fast jag blev som vanlig riktigt trött efter 5 km.
Har duschat och ätit nu. Ska smida lite planer för dagen, mohahahah... Närå ;)
Men skriver senare, kram ♥

help me to stay strong.. ♥

21e augusti

Godmorgon snyggingar :)
Vaknade innan tio idag. Shit, jag har blivit värsta,...morgonpigg!? :o Men det är skönt när man vaknar och kollar på klockan och ser att man inte har sovit bort halva dagen.
Har inga stora planer för idag, hehe. Har tänkt att träna, och så har jag lust att gå på bio. Det är massa filmer som går på bio just nu som jag vill se. Bl a Karate Kid, Letters to Juliet och Vampyrer suger :) Men vi får se, har inte bestämt något än iaf.
Hörs senare, pussar ♥

super kväll (y)

Hej på er :) Har ni haft en bra kväll?
Min har varit super! Stack till Rix FM med Emma, som sagt. Träffade Anna & Emma G där, så vi gick typ med dom. Först kollade vi lite vid scenen, sen gick vi och köpte sockervadd ;d Dom var såhääääär stora! Sen åkte vi en typ karusell, skitkul :D Vi tryckte ner oss tre stycken i en. Den tog minst 5 minuter att åka, och jag gravade heela tiden HAHA.
Sen gick vi mot scenen igen, träffa massa folk. Kollade på Martin & Ola, sen gick massa hem. Men så sa dom att Erik Grönvall skulle komma vid tio, så jag och Emma stannade kvar. Gick till Burger King (a) Sen kollade vi på Erik, och det var verkligen värt att vi stannade! Han va bäst på hela kvällen, tkr jag iaf :) Sen gick vi vid halv elva ungefär.
mohahah... ;)



karuselläään vi åkte (h)





Erik (h)

Ojuste! Erik sprang ner från scenen nåra gånger, och sen sprang han som ut på kanten, så helt plötsligt va vi bara 5-10 meter i från honom! Ja ba waah ;) Haha, häftigt.
Är rätt trött efter en lång dag, ska ta och sova om ett tag. Godnatt

rix fm!

Drar strax till rix fm med emma :) ska nog träffa anna där också.
Skriver när jag kommer hem sen. Ha en bra kväll, puss! ♥

dagens låt

Vet att jag la upp den för några dagar sedan, men här är en bättre version.
Galet fin är den ♥

avklarat!

Sådär, nu är en vecka i skolan avklarad :D Det har gått bra, även fast jag inte va så positiv innan ;) Har haft det rätt slappt också.
Just nu sitter jag och försöker göra 4 saker på samma gång, det går sådär,.. Kollar på tv, äter flingor, skriver sms och skriver på datorn ;)
Har inget speciellt att göra nu på eftermiddagen, men ikv äre dags för rix fm!
Hörs senare :) ♥

20e augusti

Godmorgon på er, allt bra? :)
Med mig är det super. Börjar 10.05 idag, gillas strakt (y) Så jag hade kunnat sova till strax efter 8, men 20 i så kände jag att jag inte behövde sova mer. Så jag gick upp och kunde göra allt i slowmotion ;) Fick ändå en massa tid över, så hinner sitta här ett tag.
Ikv äre Rix FM festival, ngn av er som ska gå? :D Det var inte världens roligaste artister såg jag, men det kan ju va kul iaf, träffa massa o så :) Och det är Linköping stadsfest också ju, typ små karuseller och grejer haha. Så jag ska gå, med emma :) Träffas vi där?

Nu ska jag fixa med lite annat innan jag går, puss ♥

godkväll ;d

Shena :) Har bara slappat ikv, kollat på Ghost Whisperer. Tog nyss en dusch och ska nog sova om ett tag.
Har beställt hem två grejer också, visar vad när dom kommer, vilket borde bli nästa vecka.
Puss & godnatt (k)



Kroatien, gud vad jag saknar stället! ♥

fan vad du har förändras

Jag känner inte dej längre..

torsdag

Hej :) Skolfoto idag då, gick sådär ;) Jag fick ta tre bilder, alla andra typ två. Haha, seg?
Tog buss 17 hem ist för 14, och den tog typ en kvart längre elr ngt ;d och så spöregnade det, för er som inte märkte det. Är med emma nu, har kollat på top model.
Ah, inte mke mer att skriva, hörs sen,puss ♥

19e augusti

Godmorgon! Allt bra med er? :)
Med mig är det bra, lite trött bara. Sovmorgon idag, det gillas (y) Ska strax till bussen, här kommer dagens outfit först bara.
skolfoto idag.

Kan ju inte räkna med att mitt hår kommer hålla sig såhär, det ser ut att vara dimmigt och fuktigt ute, så det kommer garanterat bli lockigt igen. Aja, jag blir ändå alltid missbildad på skolkort, så skit samma :D
Nu måste jag dra, puss! ♥

justin (L)

Fastnade visst vid dator ett bra tag nu, haha. Kollade på massa justin bieber- videor. Så fort man har börjat så fortsätter man bara kolla. Så jäkla f*cki'n grym :)
Kom på att jag skulle måla naglarna också (i) får göra det nu.
Hör kmr ngr videor iaf, den första är sjukt fin ♥


tjenarubrik

Häj :) Hemma själv nu, thihi (a) Tryckte i mig ngr alvedon förut, så har typ inte ont i huvet längre (y)
Skolfoto imrn, hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig ;o Men har bestämt det nu, tror att det blir bra. Vet inte vad jag annars ska ha? Ni får se vad det blev imrn :)
Nu ska jag ta en dusch, kyss (k)

batman och suupermaaaan!

Hej på er :) Kom hem,..för ett tag sen.
Spelade brännboll idag som sagt, vi vann över 7d (h) Och innan det lärde Mr Reid oss lite sånger? haha.
Nu är jag hemma, har ont i huvet så orkar inte göra så mycket. Har inte mycket mer att skriva, ska kolla om det är ngt bra på tv.
waah.

Hörs senare, puss! ♥

18e augusti

Godmorgon :)
Har fixat mig nu, ska klä på mig och sen gå till bussen.
Har vanliga lektioner fram till lunch, vilket bara är NO och slöjd (dubbletimmar) och sen har vi mentor tid. Ska typ spela brännboll, haha kul?
Mst göra mig färdig nu, pusshej ♥

trött

Hallå :) Sprang runt ån med syster. Gick inte superbra precis, hade ätit strax innan så jag hade håll hela vägen (y)
Har nyss tagit en skönt dusch, och dricker en smothie nu :) Ska nog sova om ett tag, rätt trött här känner jag.
Hur är det med er då? Allt bra? Har ni börjat komma in i skolan och alla vanor igen?
Puss och godnatt ♥

dagens låt


17e augusti

Hej allihopa! :) Förlåt för att jag inte har skrivit något tidigare idag, men jag hann inte göra något inlägg innan jag skulle till bussen, och jag kom inte hem förrän ett tag sen.
Idag hade vi mentor tid i två timmar på morgonen, och restan av dagen hade vi vanliga lektioner. Och så gick brandlarmet, elr det var ngn som tryckte på det. När vi gick ut så smällde karro upp dörren, och så studsade den tillbaka precis när emma kom. Och fy fasen vad vi stod och garvade där ute, HAHAHAH. Och så stod vi och väntade på rektorn som tydligen skulle komma och hämta oss vid ett klassrum, men han kom inte? Och så satt alla i aulan redan när vi kom in haha.
Efter skolan stack jag, emma & ebba till karro :) Jäklar vilket väder det va då? :o Började regna när vi va på väg till bussen, sen när vi gick av och skulle till karro så blixtrade det o massa.
Kollade på film hos henne. Kom hem för en stund sedan, här ätit nu och ska kanske springa.
Här kommer en outfitbild från idag
Dålig bild, men emilia hade lite bråttom ;)

pussar! ♥

dagens

Hej på er :) Hemma nu, har fixat med papper och grejer till skolan. Nu ska jag slappa, kanske ngt bra på tv?
En snabb outfitbild från idag:
puss! ♥

hos anna

Hej :) Hann inte skriva ngt imorse innan jag gick till bussen. Började 9 iaf, och slutade 11.30 (y) Mr Ekman och Mr Reid bara pratde lite, vi gick igenom regler, fick skåp, på fjärde våningen hahaha. Och vårt hemklassrum är i bildhuset, utanför skolan.

Sen gick jag, emma, ebba och karro till steves :) Nu är jag hos anna, linnea kommer snart också.

Hörs senare, puss ♥

fixx

Cha :) Har fixat med lite nu, letat fram kläder, målat naglarna osv.
Vi går bara i skolan i två och en halv timme imrn, chill (y) Börjar 9, så kan nog sova till 6.30 elr ngt sånt. Fast jag vet inte om jag kommer klara av att gå upp över huvud taget :o Det får vi se.
Ska nog försöka sova om ett tag, gick ju upp tidgt idag, och det blir tidigare imrn.
Puss & godnatt! ♥
saknar alla söta barn :) ♥

piggnat till

Usch, så seg jag har varit idag. Bara suttit och slappat och inte velat gå ut på grund av vädret.
Så jag åkte till gymmet ändå, och det var nog precis vad jag behövde. Man blir mycket piggare av det! Provade en ny maskin också, som man tränar sidan av magen och ryggen. Det kändes bra, men det är mycket möjligt att jag har träningsvärk imrn.
Nu måste jag äta, är superhungrig!
Puss & kram ♥

desperat

Hej! Någon som gillar vädret idag? Inte jag, fyfasen. Jag vill inte gå ut alls känner jag.
Så jag sitter inne och försöker desperat komma på vad jag ska ha på mig imrn. Det står 23 grader och regn, rätt svårt då? 23 grader är ju varmt, så jag kör nog på shorts även om det regnar. Men jag vet inte vad jag ska ha till, gaah!
Hade tänkt att åka till gymmet idag, men så skulle inte cecilia med, så jag kanske skippar det. Eller så springer jag ist, fast det gjorde jag ju igår,.. ah, får se.
Nu mst jag hitta kläder iaf, puss! :) ♥

somrigt

Här kommer outfit från igårkväll
blommig blus (syrrans) - bikbok
jeans shorts - bikbok
+ vita converse

15e augusti

Godmorgon :) Hade ni en fin kväll igår? Någon mer som åt kräftor? Jag hade det jättebra iaf :) Åt kräftor hemma hos Clara som sagt. Kollade på Alice i Underlandet också ;d Och sen Vänner. Vi kom hem rätt sent, så jag somnade inte förrän halv två.
Men jag hade lovat mig själv att gå upp tidigt idag, så halv nio var det upp och hoppa! Jag fattar verkligen inte hur jag ska kunna gå upp vid 6 imrn. Herregud. Vi får se hur det går ;)
Nu började det spöregna, helt plötsligt. Shit, det bara häller ner :o Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag.
Outfit kommer upp strax, puss!

fix

Hej bloggen! :) Sprang femman idag också. Det gick rätt bra ändå, trots värmen. Nu har jag duschat, ska leta fram något att ha på mig och sen fixa mig.
Kanske slänger in ett inlägg innan vi sticker, annars kommer outfit upp imrn.
Puss, ha en bra kväll! ♥

14e augusti

Godmorgon, sovit gott? ♥
Det har tyvärr inte jag, har vakknat flera gånger under natten utan anledning.
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Ska träna, men gymmet har inte öppet så sticker nog och springer. Och ikv ska familjen hem till Clara och äta kräftor :)
Hörs senare, pussar ♥
saknar't..

Positiv,hm..

Myst framför tv ikv, såg Valentine's Day. Tyckte att den var bra, lite gullig sådär :D Ska nog lägga mig och läsa snart.
Okej, nu till ngt mindre kul ;) Det är ju skola på måndag. Asså,...fan. Det är ju alltid så att det ska bli kul att träffa alla igen, såklart. Men själva skolan. Jag känner att jag bara inte orkar. Och har jag sagt att mitt schema suger? Det gör det iaf. Elr, det är inte det bästa precis. Två dagar i veckan slutar vi 15.00, och tre dagar 15.15, inte en enda tidig dag? Och på måndag morgon så har vi klassråd 8.20, och direkt efter det så har vi värsta långa håltimmen. Och vi har vanliga lektioner både innan och efter idrotten. Och vi har språk tre gånger i veckan nu ist för bara två. Och jag som trodde att jag skulle behöva ha Mr Pirot lite mindre den här terminen (vi ska inte ha honom i idrott längre,yes!), men nej nej. Tre gånger i veckan ska det vara. Fyfan, han kommer förfölja mig i resten av mitt liv... Och vi ska ha Mr Ekman som mentor. Och Appleton i svenska. Usch. Jag såg på schoolsoft att vi redan har prov inbokade. Prov. Herregud, är det tänkt att jag ska klara av det här? Det känns inte som att jag kommer göra det. Verkligen inte.
Okej, kanske låter som att jag överdriver lite, som att jag är för negativ? Men det känns verkligen så. Ska försöka se det från den ljusa sidan, om det finns en ljus sida. Jag har ju redan som börjat högstadiet, även fast det egentligen är nu som jag gör det. Förra året var ju den stora förändringen för mig, nu är det bara en del lärare och så som är nytt. Och det kan väl bara bli värre än vad jag har tänkt mig? Eller precis så hemskt som jag tror. Hahah okej nu ska jag sluta.
Hoppas att ni ser fram emot att börja skolan igen iaf. Och det gör jag också, på något sätt. Jag känner ändå att jag har haft lov väldigt länge, så det ska bli lite skönt att komma tillbaka till alla rutiner och sådant.
Pusshej ♥

ullis :)

Hej kebab! :D
Ullis åkte nyss hem, så jag sitter här och chillar medan jag väntar på maten ;d
Jag åkte hem till henne på förmiddan. Vi gick ut med Viggo och pantade burkar innan vi stack in till stan. Åt på donken (a) och gick och kollade lite. Köpte ett pennskrin, elr jag ska ha det som pennskrin, men man kan ha det som en stor plånbok elr vad som helst trorja. Kommer bild här nedanför. Och sen köpte jag nagellacksborttagning. Mitt tog slut igår, så jag hann bara ta bort på tre och en halv nagel hah (h) och en Vitamin well :D har ni smakat dom? Galet goda enligt mig.
Vid 3 typ stack vi hem till mig, och det var sjukt varmt på bussen :o Va här ett tag, sen stack vi ner till ån och bada. Kaallt vare, enligt mig iaf ;)
Här kommer ngr små bilder från idag, börjar dagens outfit.
blommigt linne - gina
svarta shorts - gamla från bikbok
väska - monki
vita converse



'Jag ser ut som Emil i Lönnerberga!'
Hahah, jo lite ;)
gullet :) ♥
plånbok/pennskrin elr vafan ;)
monki 80 kronor.

Juste, jag har inte haft ngn otur idag! Inte än iaf,...mahahah.
Puss på er! ♥

13e augusti

Det är fredag den 13e :o Oh no!
Hahah ;) Fast min otursdag är tisdag den 17e, vilket är på tisdag ;d
Godmorgon på er :) Har fixat mig nu och ska dra till ullis strax. Ska gå ut med hennes gulliga viggo, och sen ska vi till stan ett tag, typ äta lunch och så. Sen sticker vi nog hit.
Puss, ha en bra dag! ♥

on top of the world


a feeling that you can't replace.

uppfriskande

Sha :) Har duschat och så nu efter joggingturen. Jag sprang femman, och det krävs en hel del energi kan jag säga. Jag sprang inte alldeles för långsamt heller, så jag blev rätt ordentligt trött. Men det känns jättabra efteråt :D
Ikv ska jag bara slappa, en del bra på tv trorja.
Nu måste jag äta, det är viktigt att fylla på med energi när man har tränat ;)
Ha det fint! ♥

ännu en sväng till stan ;)

Det blev stan med emma & karro idag :) Typ det ända jag har gjort den här veckan haha.Kanske blir imrn också hihi. Iaf,.. Jag köpte inget, ni vet nog varför ;d Vi åt lunch på steeve's, kycklingsalladen där är hur god som helst! Och sen innan vi åkte hem så tog vi en glass på donkään (a)
Jag försökte skicka in ett inlägg förut, men det var ngt fel.
Nu ska jag snart sticka och springa. Det är ju riktigt varmt idag, underbart (y) Men vi får se hur det går med springandet då ;)
Puss snygging :*
Lite snygg bild så där hihi :D

12e augusti

Gomorgon :) Usch, så tidigt jag gick upp idag. Kvart över nio. Det är ju sjukt haha. Och rätt otroligt att jag faktiskt lyckades gå upp också ;o Men det är ju bra, jag får lite mindre chock på måndag.
Hade tänkt att träffa karro och emma idag, mst bara få tag på dom ;)
Skriver senare, kramar ♥

jäkla svenneväder :o

Hellu :D Vilket jäkla väder det va nyss då? :o Det bara hällde ner, och sen åskade det och blixtrade också, för er som inte märktre det ;) Lite små mysigt sådär, men det går en gräns när man inte ens vågar ha i nätverket för att det åskar & blixtrar som fasäään. Nu har det ju slutat iaf.

Annars då? Vad har ni för er? :) Jag har typ inte gjort något alls, läste ett tag typ för det va inget bra på tv, haha nolife.

Juste, fick hem nytt skal till min iphone idag. Man fick beställa ett skal som man fick gratis, för det var ngt konstigt med täckningen om man inte hade det,.. Jag valde ett genomskinligt iaf, tycker att baksidan är sy snygg så jag vill kunna se den ^^ Det kom en månad för tidigt haha. Skulle ha kommit i september, men jag klagar inte ;)
datorn speglas i skalet ;d Inte mke att kolla på ändå, det är ju genomskinligt hah.

Ghost Whisperer

Tja :D Va ute på en promenad med mamma förut, och nu kollar jag på tv.
Kom på en sak förut som jag inte skrev igår. När vi va hos anna igår så skulle vi tävla om vem som kunde få in flest vinbär i munnen hahah. Daniela fick 112, sen spydde hon ut alla. Jag fick 101 och svalde alla. Anna vet jag inte riktigt, tror att hon åt upp dom på direkten ist hihi.
Pusshej :*
säxi bitch, hähä.

11e augusti

Godmorgon bloggen :) Sovit gott? Det har jag, tills grannen i huset bredvid började banka med en hammare elr ngt haha. Blev rätt sur, klockan va typ åtta? Gick upp kvart i tio iaf, vilket kändes hemskt tidigt. Mst nog börja gå upp lite tidigare nu för att jag ska klara av chocken på måndag morgon ;) Fast så brukar jag alltid säga, men det går aldrig riktigt bra,..jag kommer ändå som en zoombie till skolan första dan haha ;) Kan ju försöka iaf.
Nu ska jag nog sticka till vidingsjö och springa, sen blir det lunch hos mormor & morfar. Han vill gärna, elr mer än gärna, kolla på min iPhone 4 ;)
Hörs senare, puss ♥

"och så lägger sig hästen på mage!"

Hej på er :D Träffade anna & daniela ikv. Typ va ute, gick till anna ett tag. Sen gick vi till daniela, hennes lillebror fyller år idag, o vi körde fotbollskrocket. Som krocket fast ist för klubbor och små bollar så sparkar man en fotboll, och portarna är lite större ;) Det var kul (y) och jag kom inte sist, även fast jag var den enda som inte spelar fotboll haha.
När jag kom hem nyss så var jag sugen på en snabb men god efterätt. Så kom jag på den strålande idén att värma en banan i micron och ta chokladsås på ;) Supergott faktiskt :D Ist för att grilla bananer med choklad bitar i.
Nu ska jag nog sitta här ett tag, men jag säger godnatt nu. Puss! ♥
bild från typ igår :p

snabbshopping ;)

Sha :) Jag vet att det har varit ganska låg uppdatering idag, men har inte haft ngt att skriva förrän nu. Satt här hemma förut och gjorde ingenting, och så var jag inte på världens bästa humör direkt ;) Ätit sushi iaf, vilket gjorde dagen lite bättre ;) Men sen hängde jag med till stan en sväng ( ja, idag igen, jag vet ;) ). Mamma skulle följa med cecilia som skulle köpa ngr skor. Jag har inga fina och sköna koftor, så jag köpte den här:
Haha, dålig bild såg jag nu. Den ser nästan mörkblå ut, men den är svart.
Stadium 299 kronor.

Åt en glass på donken också, hihi.
Hörs senare ♥

10e augusti

Hej, allt bra med er? :)
Med mig är det bra, bara att jag inte kyckade somna igårkväll ;d Hade tänkt att gå upp lite skapligt tidigt idag, men så blev det inte.
Jag har inte något speciellt jag ska göra idag, får se vad jag hittar på. Nu ska jag måla naglarna iaf, puss (k)

transparent

Det enda jag hittade på stan idag, förutom hårprodukter och sånt, va den här skjortan:
Transparent och militärgrön (y)
Den är inte så lång i modellen heller, vilket många andra skjortor är och som jag inte riktigt gillar.

Gina 199 kronor.

helt slut

Kom nyss hem från gymmet, och jag är riktigt trött! Ska duscha & äta nu, känner att jag är helt tom på energi. Det blir att bara chilla ikv också, fast klockan är redan ganska mycket. Visar senare en grej jag köpte på stan, puss! ♥

stan

Drar till stan nu, puss :*

9e augusti

Godmorgon :) Bara en vecka kvar..! Sommarloven går alltid för fort, alldeles för fort. Som vanligt ska det ju bli kul att träffa alla igen, många har jag inte träffat på hela sommaren! Men jag ser verkligen inte fram emot läxor och massor med prov. Tror inte att jag kommer klara av det haha. Men nu ska vi försöka vara positiva ;) Eller finns det något positivt med läxor..?

Idag ska jag till gymmet (om jag orkar , sprang ju faktiskt igår ;)) och så ska jag en lite sväng till stan för jag hann knappt kolla på något igår. Får se vad jag gör först, tror att det blir stan efter lunch. Nu ska jag fixa mig iaf, puss :) ♥

I'm not the one who wants to hurt you.

Shu brä :) Min kväll är inte mycket att skriva om, har inte gjort en skit typ. Men det är skönt det också. Har kollat på tv, suttit vid datorn & musiik, that's it. Nu kom jag på att jag skulle ha målat naglarna. Varför gjorde jag inte det? Det är dom i stort behov av kan jag säga, har haft samma svarta läänge. Men det orkar jag inte med nu. Elr kanske,.. ska ta bort det gamla iaf.
Okej, hur äre med er då? :D allt bra?
Nu ska jag fortsätta dunka musik, fast har inget nytt att lyssna på (n) Så jag sitter och bläddrar i min spotify lista, hittar massa gamla trevliga låtar ;) Någon som har ett bra låttips? :D Skriv gärna!
puss ♥

söndagsväder

Hej allihopa :) Mamma & sis hämtade mig hemma hos ullis, och så stack vi till stan en sväng. Kollade lite men hittade inget. Sen åkte vi hem och åt, och så har jag sprungit nu på eftermiddan. Det var rätt tungt att springa idag, ja var ganska seg och inte så vaken direkt ;) Har duschat och så nu. Har inte planerat ngt speciellt inför kvällen, det blir bara att chilla, kanske kollar på en film elr ngt. Kram kram ♥

Godmorgon! Är det bra med er? Med mig är d...

img_0148 (MMS)

Godmorgon! Är det bra med er? Med mig är det tip top! ;) är kvar hos ullis, kanske ska till stan elr ngt. Men vi hörs senare, puss


Sitter hemma hos ullis med dom här tejerna...

img_0135 (MMS)

Sitter hemma hos ullis med dom här tejerna nu :) har varit ute med gulliga Viggo, och så har vi hyrt två filmer vi ska kolla på nu, mysigt värre! Daniela och jag sover här inatt. Pusshej :*


Med ullis nu :) har varit på dagis, haha. ...

img_0039 (MMS)

Med ullis nu :) har varit på dagis, haha. Ska träffa Daniela snart, så ska vi hitta på ngt. Puss, hare bra (L)


pippitröja!

Jag tkr att det är galet fint med pippitröja! Och tröjor med amerikanska flaggan på är sjukt fina också! Såg en sån i Italien, ångrar grymt mke att jag inte köpte den, men den kostade ca 950 kronor..
Såg den här pippitröjan när jag kollade runt lite, åh så fin.
Kostade 800 kronor dock, och jag skulle helst vilja ha en lite längre modell. Men viss är dom sjukt fina?
Ngn som vet var man få tag på en annan, och lite billigare helst?
Vill ha! :)

7e augusti

Godmorgon! ♥ Nu vare lördag :) Fast det är rätt svårt att hålla reda på dagarna nu på sommarlovet, ngn som håller med mig?
Nu ska jag städa lite, och senare ska jag träffa ullis. Ska nog sova hos henne ikv :) Hörs, puss :*

kmr inte på ngn rubrik,..

Hej på er :) Åkte till vidingsjö med pappa och sprang förut. Gick bra, körde på med ganska bra tempo ;) Och det känns jäkligt skönt efteråt. Tog en skön dusch, sen har jag suttit här vid datorn ett tag. Ska strax sova, godnatt ♥



hemma!

Hej! :) Förlåt för att jag har inte lagt upp ngt sen vi åkte, men kom på att jag har nytt nummer som jag inte har aktiverat här på bloggen, så kunde inte skicka in ngt. Och att gå in på blogg.se på iphonen va segt. Har precis lämnat av clara och linnea och är hemma nu iaf :)
Vi har haft det jätteskönt idag. Åkte ut till en ö, solade och åt lunch där. Sen åkte vi tube och vattenskidor (y) Packade ihop grejer och sånt sen, och sen åkte vi hem efter att ha ätit.
Nu ska jag sticka ut och springa, hörs sen :) ♥

speed ;)

Hej! :) Har lite bråttom just nu och försöker göra allt på en gång ;) Iaf. Ska till landet snart, nea ska med och kanske clara. Så jag sitter vid datorn, ska packa, håller på att sms med nea och clara och det börjar bli rätt rörigt ;d
Kmr hem imrn, så är inte borta så länge. Men vi hinner köra vattenskidor och grejer (y) och bada. Men nu mst jag dra, ska försöka ladda upp ngt till inlägg idag elr imrn, men jag är inte så jättebra på att komma ihåg det när jag håller på med annat ;) Pusshej, ha det bra! ♥

5e augusti

Godmorgon :) Sovit gott? Det har jag, elr tills jag väcktes av ett sms från halebop halv åtta ;) Kunde inte somna om efter det, så låg och höll på med mobilen ett tag. Har fixat det där med surfingen nu, elr jag tror det. Kör fortfarande på nätet här hemma.
Ska träffa linnea, anna och clara idag. Vi får se vad vi hittar på ;) Ska försöka komma ihåg att göra ngt inlägg under dagen.
Puss, hörs senare ♥

uunderbar :D

Jag ♥ min iPhone, hihi. Har hållit på med den hela kvällen, börjar nog snart vänja mig vid den. Det är sjukt roligt att hålla på med den, bara att skriva ett sms är kul haha. Så jag är riktigt nöjd än så länge :) Det är bara halebops nät som jag inte har fått kontakt med än, men nu när jag är hemma så kan jag köra på vårt vanliga trådlösa nätverk. Men ska fixa med det imrn.
Nu ska jag nog strax sova, sov så gott ♥
förresten, vad tkr ni om headern? :)

den är här!

Sorry för dålig uppdatering idag. Träffade anna och daniela förut, va hos anna och kollade på film och hade mysigt (y) Nu är jag hemma och min iPhone är här! Har inte kört med den så mke än, uppdaterar grejer och så, men den är sjukt cool! Och jag är suuuperglad :D
Kanske ska träffa anna och daniela igen strax, om jag allt med iPhonen funkar o så :) Puss,hörs senare ♥
ja, på riktigt! ;)

4e augusti

Hej på er! Sitter och chillar med datorn vid tvn. Håller på att fixa en ny header, den kommer nog upp här strax.
Har inget speciellt jag ska göra idag, vänta till eftermiddagen och hoppas att min iPhone kommer (a) Ska nog inte träna idag, det blir fjärde dagen i rad isf, det kanske inte är så bra?
Hörs senare (L)

Morden i Midsomer

Har kollat på tv, sista avsnittet av Morden i Midsomer för säsongen idag. Haha, jag har bara sett två avsnitt nu i sommar ;d Tycker att det var ganska bra ikv ändå, fast typ alla personer verkade rätt knäppa? ;) Det var bättre mord än förra gången jag såg iaf, hah. Det var avsnittet som en tant halshögg massa folk, och sen när man hittade kropparna och huvudena så såg allt sjukt fejkat ut.
Sitter nog ett tag till vid datorn innan jag ska gå och lägga mig. Typ nån timme till ;) Godnatt alla söta :) ♥

gymmet

Vädret kan ta sig
Hej bloggen :) Blev att träffa anna idag som sagt. Va hos mig ett tag, åt här och typ satt vid datorn ;) Sen gick vi till henne, i regnet, och bakade chokladmuffins (y) Goda blev dom. Sen kollade vi på film, elr vi började kolla. Precis när vi hade fått igång den typ så skulle jag hem. Får se klart den ngn annan dag. Den verkade vara rätt spännande.
Sen stack jag och sis till gymmet. Gick inge vidare i början, men bättre sen iaf. Nu ska jag duscha och sen äta, är superhungrig!
Har inte varit på superbra humör nu ikv ;) Min iPhone kom inte idag, men den är i Linköping (ska tydligen hämta den på ica skillingen ist för på flamman som det annars brukar vara?), det är bara brevet vi väntar på för att kunna hämta ut den. Haha, rätt irriterande att veta att den är så nära. Men imrn så!
Hörs senare :)



3e augusti

Godmorgon :) Det ser ut att bli ännu en dag med regn (n) usch.
Ska träffa anna idag, får se vad vi hittar på. Bloggar senare idag, ha en bra dag, trots vädret. Kramar ♥

goodi (y)

Sprang femman idag, elr det blir 4.5 om man slutar där vid skogen ist för att springa fram till parkeringen :p Det gick skitbra iaf! speciellt om man jämför med igår, då gick det väldigt segt. Blev inte så trött idag heller. Ah, så det var ju kul ;)
Har duschat och ätit jordgubbar nu :) Ska ta och lägga mig om ett tag trorja. Pussi :*
Juste! jag hoppas hoppas hoppas verkligen att min lilla bebis kommer imrn :D håller tummarna, men det är inte säkert, kan dröja till onsdag. Jag tror att ni vet vad jag pratar om? ;) Godnatt på er.
gaammal bild, hoho.

joggingtur

Hej! :) Cecilia kom hem ikv, hon har varit på västkusten ett par dagar, så nu ska jag med ut på joggingtur. Har kollat på Ugly Betty, även fast jag har sett hela säsongen nu så kollade jag på ett gammalt avsnitt. Så himla tråkigt att det är helt slut med betty nu? Jag menar, dom kan ju inte bara sluta sådär? Jag hoppas på att det kommer en Betty The Movie :D
Ska springa nu, puss :*

stauun :)

Hittade rätt mke på stan idag, hehe. Här kmr bilder, dom är inte bästa precis, men iaf.
mjukisbyxor Bikbok 199 kronor. Supersköna är dom!
väska Accent (elr vad det heter, i gränden iaf ;)) 399 kronor.
Jag vet, jag köpte en väska förra veckan. Tänkte lämna tbx den när jag köpte den här ist, men hittar inte kvittot. Mamma kanske vill ha den andra, annars kan jag använda båda ;) Tyckte att den här va finare iaf.
jeanstights med dragkedjor, Emilia like!, Vila 279 kronor,
militärgrön tshirt h&m 49 kronor.

skärp Gina 129 kronor
armband Bikbok 79 kronor, like it!

Köpte ett par svarta tights också, och typ ansiktsgrejer.
En liten hemlis.. vi köpte ngt i alla affärer vi gick in i hihi :p
Vad tkr ni? :)

2a augusti

Godmorgon på er! Jag kom på att det är Augusti nu, och idag är det exakt två veckor tills skolan börjar! :o Shit så fort sommarlovet har gått! Fast om det är sånt väder som det är idag så kan lika gärna skolan börja,.. eller nä, kanske inte ;)
Ska åka till stan idag, men det blir nog efter lunch. Ska kolla lite, behöver höstkläder.
Puss & kram, hörs senare :) ♥

energi!

Många kvällar (inte alla, men många) strax efter elva, så får jag värsta energi-kicken! Jag kan springa runt och sjunga och är väldigt socialt även om ingen annan är det haha ;) Det är ju trevligt att vara pigg och glad sådär, men skulle vara lite roligare om ngn mer var det? Vet inte var jag ska göra av all min energi haha.
Har inte så mke att göra nu, så även om jag är pigg så ska jag nog sova snart. Elr försöka att sova. Aja, puss & godnatt ♥



blubblor (a)

dagens låt

Låten är från filmen Karate Kid, så det är därför det är små karate gubbar och kinser i videon ibland haha ;) Jag tog den riktiga videon, ist för en med text som jag annars brukar, för att Jaden Smith är cool (h)  och ft söt :) och Justin..

Vad tkr ni?
Jag gillar den (y) Jusit är ju med, haha ;) men låten är bra tkr jag, texten också. Har redan fastnat i huvet.

teori

Jag har kommit på en sak. Det lät som att det var första gången elr ngt, HAHAH. Iaf,. I många filmer så försöker dom få till en sorglig känsla, ibland lyckas dom och ibland inte. Jag vet vad den mest effektiva grejen är (enligt mig åtminstone) för att få till en sådan känlsa; att någon i filmen gråter. Så fort någon på film/tv gråter, så börjar jag också gråta. Okej, inte i vilken film som helst, men om det är en lite mer seriös film så har det väldigt stark effekt på mig.
Jag kom på detta när jag såg det sista avsnittet av Ugly Betty. När hon skulle säga hejdå till alla, vilket var jättesvårt, och typ alla stod och grät så höll jag på att börja gråta också.
Det var också så när jag såg The Last Song, och då grät jag verkligen. Kan inte tänka mig att det är någon som har sett den filmen utan att gråta.
Har ni lätt för att gråta till filmer? Är det något annat som lättare får er att gråta?

*gäsp*

Kom hem för ett tag sedan, och är supertrött nu. Inte för att jag har gjort ngt speciellt, men jag blev helt seg. Hade tänkt springa, men får se hur det blir med det. Ska kolla på sista Ugly Betty avsnittet som går i repris om ngn timme. Puss & kram.

gårdagen

Godmorgon, är allt bra med er? Med mig är det bra, har sovit ut lite nu, så är redo att berätta lite kort om igår.
Vi plockade upp Linnea & Anna strax efter kl 8, sen åkte vi mot Liseberg. Kom in på själva Liseberg runt halv tolv. Åkte ngr grejer, bl a Spinrock och Hanghai, och sen åt vi. Sen på eftermiddan så hade vi bokat Quick pass-tider. Quick pass är ngt som är nytt för i år. Om man köper åkpass på internet ngn dag innan, så kan man även boka Quick pass. Det betyder att vid en bestämd tid vid en viss åkatraktion, så kan man bara gå in och slipper stå i kö. ( Finns mer om det på Lisebergs hemsida ). Så på Balder, Kanonen, Kållerado, Flumride och Lisebergsbanan slapp vi stå i kö! Superskönt verkligen. Det var massor med folk på Liseberg igår, så det var nästan tur att vi hade det, annars hade vi knappt hunnit åka allt vi ville. Men vi bara gled förbi alla köer som hade tagit upp till en timme, och folk glodde lite haha.
När vi hade åkt alla dom så gick vi till delen som ligger några trappor upp. Åkte Uppswinget och Höjdskräcken (y) Sen åkte vi hem efter att ha ätit, efter sju nån gång. Man blir rätt trött efter en dag där, och framför allt trött i fötter och ben, så det var rätt lagom.
Har ni några favoriter på Liseberg? Eller ni kanske hellre åker till Grönalund?

Förut tyckte jag bäst om alla bergochdalbanor. Visst, dom är roliga fortfarande, men Kanonen är inte så härlig direkt, utan lite mer äcklig. Mina favoriter i år är Spinrock, Uppswinget och Höjdskräcken. Speciellt Uppswinget och Höjdskräcken är jättehärliga tycker jag. Jag sitter och njuter verkligen, och jag älskar känlsan på Höjskräcken när man åker ner.
Och på typ alla grejer vi åkte, så var det en del som skrek av ren skräck, medan vi tre satt och tjöt av garv HAHAHA.
Älskar er tjejer ♥
Man kan inte säga att jag var aktiv direkt och tog en massa bilder igår. Jag tog en haha.
Nu ska vi strax åka och äta lunch hos farmor och farfar. Hörs senare :)

RSS 2.0