h&m

Nu har bikinisarna jag beställde från h&m kommit! :)
tkr ni? :)
själv gillar jag den översta mest (a)

florida & new york (y)

Idag är det exakt 2 veckor kvar till jag fyller tonåring, & 4 veckor kvar till usa (yy)
l ä n g t a r !

hemma!

Äntligen hemma igen :) Jag är skit trött nu, även fast jag sov lite i bilen ^^ Men det kanske är lite tidigt att gå och lägga sig vid fyra? haha. Har en del att göra iaf. Duscha, packa upp väskor & så är det ju skola imrn, mst skriva ut grejer -.- aja, hörs senare (k)
osminkad och jäkligt trött haha

Melodifestivalen

Har ätit pölsepizza ikv, hahahha ;d Kollade lite på melodifestivalen sen, sög hårt som vanligt :) Nu sitter jag lite här. Blir att gå upp rätt tidigt imrn, så blir det sverige igen (y)
puss & godnatt (k)

norskt shoppingcenter (i)

Åt lunch rätt sent, sen åkte vi till ngt norskt shoppingcenter ;d Men det fanns inte så mkt, mest samma som hemma. Ikv blire nog mest att slappa & packa. Åker hem imrn på morgonen.
pusshej :*
osminkad bild (i)

home alone (6)

Godmorgen! ;) Sovit gott? Det har jag! Jag & syster sover i en cool säng (i) den går typ in i väggen, hahah. Det snöar en massa idag, så vi ska inte åka skidor. Elr dom andra ska åka längdskidor, men vi stannar hemma. Home alone (6) Får se vad vi hittar på ;)
Hörs senare (k)
Jag vill ha tillbax min mobil! Den är inne på lagning nu, men det kan ta en månad innan jag får tillbax den (n)

störd?

hahahah, lite störd kille? ;) Han har gjort massa videos som han har hittat på sjuka saker. Hahah, hur kommer man på allting? ;d
här
här
här
här
&här
man undrar ju lite? ;)

JAG VILL HEM!

Åkt skidor idag, gick sämst så ni vet :)
Har typ ätit o så nu, satte mej lite här.
Men nu vill jag åka hem. Saknar alla såhäääär mkt! Tror att vi ska åka hem på söndag, fast jag vill åka imrn ;) aja, saknar iaf :*
älskar er, & massa fler!

NORGE

Sälen med clara va bäst (y)
Har åkt bil hela dan idag. Nu är jag i norge (: Bor hos några kompisar till mamma. Imrn blire skidor igen (;
Skriver mer imrn trorja, pusshej :*

färdig!

Nu är jag nästan helt klar med packningen, bara dom sista grejerna som jag slänger ner imorn. Skulle egentligen behöva gå och lägga mej snart, ska ju upp tidigt imrn. Men sov rätt länge imorse så jag kommer nog inte kunna somna förrän 12 ^^ Får väl sova i bilen ;d
Det här blir sista inlägget för ett tag. Jag kanske kan låna dator hos kompisarna som vi ska bo hos i norge, men den är nog på norska haha. Det blir isf kanske på torsdag elr fredag :)
puss på alla, ha dt så bra! ♥

packar fortfarande

Gud så mkt snö!! :o Vill inte ha mer nu.
Blev inte att jag sover hos clara ikv. Dom hämtar mej vid sju imrn ist, haha, hoppas jag orkar gå upp ;) Men det ska bli skitkul :D Jag håller fortfarande på o packar, elr, jag har inte gjort så mkt än. Har tagit fram en massa, men så ska det ju ner i väskan också... ;) Den jobbiga delen kvar alltså. Men det ska nog gå. Jag måste blir klar nu, för jag hade tänkt att jag för en gångs skull ska kolla på mellodifestivalen ikv. Jag brukar altid hålla på med en massa annat ;) Men nu blir det att packa klart.
pusshej :* Skriver en gång till ikv tror ja, haha ♥

packning

Har varit och handlat lite grejer till resan, godis och tidningar o så ;) Nu ska jag packa klart. Tror det blir så att jag sover hos clara ikv, vi ska nog åka rätt tidigt imrn. Nu ska jag packa klart som sagt :) Det här kanske blir sista inlägget på en vecka, eller ett till blir det nog. Ska ju direkt till norge på torsdag, efter sälen. Jag kommer hem på söndag. Jag tar alltså inte med ngn dator, har ändå inte mobiltbredband. Det kanske finns dator att låna där vi ska bo, men jag vet inte. Skriver nog ett till inlägg ikv, annars blir det när jag kommer hem på söndag, om 8 dagar (oj va länge!). Pusspusss på er :* ha det så bra! =) ♥
mahahahah (y)

Godmorgon :)♥

Vaknade vid halv elva idag, har ätit frukost och nu satte jag mej här lite. Idag blir det nog mest att packa. Åker ju imorn! Jag ska nog sätta igång med att packa ganska snart, så jag har det gjort.
Pusshej :*

godnatt :*

Har inte gjort så mkt ikv, bara slappat vid datorn & sett på tv :) Går nog & lägger mej snart, elr om nån timme ;) Imrn blir det att packapackapacka.
puss & godnatt iaf (k)

kinder maxi (L)

Juste, jag träffade sjukt saknade ela idag § dt var hur länge sen som helst ja träffade henne :o
Till ngt helt annat ;) Kinder maxi är världens godaste, lätt! (y) dt smakar som kinder ägg ;d haha, barnsligt gott ^^ (h)


pjäxor (h)

Kom hem för ett tag sen, har precis ätit, mat från chilli (y)
Köpte pjäxor, vantar (värsta sköna!), lite sånt & ett par örhängen. Hahaha, killen som hjäplte mej med pjäxorna var superlik Björn Gustavsson, jag lovar! Han hade likadant hår fast brunt, & han pratade typ likadant. Hahaha, höll på att börja garva ;) Och sen så skulle man hålla forma pjäxorna oxå. Så värmde man upp dom o sen ha på sej dom i mer än en kvart, samtidigt som dom va stekheta ;d men dom va bra (y)
Nu är jag hemma & chillar (: Blir nog att kolla på tv o lite så.
puss :*
pjäxorna (i)

SPOTLOV!

Nu har jag sportlov! grymt skönt (y)
Gick sådär på matteprovet, men rätt bra på svenska provet trorja :) Kom hem för ett litet tag sen. Ska strax åka till stan o fixa lite grejer till sälen & norge. hörs senare, puss (k)

klar!

Hahah, på volleybollen idag så hade vi ingen tränare, dom spelade match då. Men det visste inte anna o jag, men vi fick köra själva ;d
Hahah, jag kom på att jag glömde berätta en sak igår. På gympan i skolan hade vi djungelbrännboll, och jag skulle skjuta. Så sköt jag Diyar rakt i baken. Hahahhahahah, fy fasen vad jag garva ;)
Nu är jag klar med alla läxor. Gud så skönt! Hoppas bara att dt går bra imrn också.
4 lektioner kvar i skolan innan sportlov! (y)
Pusshej :*

en dag kvar till sportlov (y)

Bara en dag kvar i skolan imrn, o sen är det sportlov! Giillar (yy) Men har två prov imrn som jag måste plugga till.
Hemma nu & ska strax på volleyboll :)
puss :*

godmorgon (:

Nu drar jag till skolan. Hörs senare, puss :*

söndag (y)

Dansen va kul (y) fast jag är grym (i) hemma & pluggat till svenska provet, vet inte hur bra dt kommer gå för mej :d Matte mst jag nog göra oxå. (nnn)
På söndag blire sälen med clarababe :D bäst kommer vi ha!
ah, nu blire väl lite matte ändå.
pusshej :*

ONSDAG

Skola, jaghatarfranska, :) hahah, jag & johanna är bäst(i) 'spring då!' ;)
Kom nyss hem , ska strax på dans (:
hörs senare ♥

saknar er babes :*

volleyboll (yy)

Hemma från volleybollen :) dt var kul (y) haha, jag och anna är bäst? :D nästan iaf. Lite damp efter oxå (i) Hahah, på donkään, så vare "ny på jobbet" ;) kan bara säga att det såg ut att gå väldigt bra för honom! mahahah. Nu blir jag väl tvungen att göra lite svenska. Usch. Matte oxå. Nae. O r k a r  i n t e. Tar det imrn ;) puss & godnatt iaf (k)

TISDAG

Skola som vanligt idag, lång dag (n) Hemma nu. Kollar på top model & äter semla ^^ semeldagen ju ;) Sen blire volleyboll :)
pusshej :*

nån som vill dö av garv? :D

Hahahahhahahha, gud så kul jag har! Sitter för mej själv & typ dör av garv! seriöst, jag gråter, så mkt skrattar jag. skojar inte ;) mest är den nog för att jag är så sjukt trött, men kollade på chicken little videon, hahhahah ;d jag har sett den förut, men just idag, så va den askul!
klicka här för att se
ni kommer säkert inte ha lika kul som jag åt den, men nån dag som ni är helt trötta och garvar åt allting, då kommer ni nog tycka att det är lika kul ;)
JAG HAR ETT LIV :D

trött -.-

Gud så trött man blir efter att ha varit i simhallen! Känner mej helt slut, ingen energi varken i kroppen eller i huvet ;) Ska verkligen gå och lägga mig tidigt ikv. Behöver egentligen göra svenska som sagt, men jag får se hur mycket jag orkar med. Jag ska lägga mig rätt snart iaf, men det kanske inte blir klockan åtta haha. Imrn är det ju skola & jag ska upp tidigt som vanligt.
puss till alla söta läsare ♥

hello kitty tshirt :)

är med och tävlar om att vinna en tshirt från phoenixtshirt.com. Tävlingen är på fokis.
Jag skulle vilja ha den svarta tshirten med hello kitty tryck på :) tycker att den var jättesöt! Hello kitty är så gulligt, men det brukar bara finnas på barnkläder. Skulle iaf bli jätteglad om jag vann =) ♥ här är tshirten
visst va den söt? :)

russin (h)

Kollar på top model & äter russin (y) haha, dt är gott (h) har gillat dt ända sen jag var liten & jag gillar dt fortfarande ;d
ännu en osminkad bild idag, haha

tillbax hemma (:

Hemma igen nu. I simhallen skulle vi simma först 200 meter bröstsim + 80 rygg. Sen skulle man "livrädda" en kompis, haha. Jag rädda alice (h) mahahahahaa, nakensim emma ;d haha, nerå ;) stack till donken sen (a)
Nu hemma som sagt. Har tänkt att bara slappa, men mst nog göra lite läxor sen oxå, svenska prov på fredag -.-
puss på alla söta (k)

godmorgon (:

sov till 9 (y) Har ätit frukost o så, dt går ju inte att fixa sej när man ska bada ;) När jag kom ner till köket o skulle äta frukost så va dt glas över hela golvet :o så såg jag att det var en tavla som hade trillat ner och ramen hade gått sönder. Jag ba shit, har det varit inbrott?! Men dörren va låst. Den måste ha åkt ner när jag låg o sov, men jag hörde inget :o aja,ska gå till bussen om typ en halvtimme. Hinner sitta här ett tag :)
pusshej, hörs senare (k)

imrn (y)

gick rätt bra på gymmet :) åkte hem & duschade & åt o så. Har gjort lite läxa, men den vill inte fastna ;d
Imrn ska jag inte till skolan :D Vi ska bara till simhallen, i typ två timmar. Börjar 11 och slutar 13.15 (yy) Så jag kan sova superlänge, gud så skönt!
Hörs imrn, puss :*
hahahah, vacker bild? ;)

'

I like to look you in your eyes, but i'm afraid of drowning.

I like when i first met you, but i hate goodbyes.

I like to dream, but i hate nightmares.

I like the past, but i'm afraid of the future.


It's all about the climb, the chances i am taking. And i know how to get up again if i fall.


önskelista (a)

Idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller år (y) Och 6 veckor till usa :D Har iaf skrivit en önskelista, haha.
såhär ser den ut än så länge:
- skrivbord
- ny tapet
- smink
- pengar
- stenar att sätta på mobilen (y)
haha, inte så lång lista? kommer inte på så himla mkt jag vill ha. Men vill iaf ha pengar ist för kläder, så jag kan shoppa i usa ist (y)
vet ngn nått bra tips på vad man kan önska sej? :)

alla♥dag

Glad alla hjärtans dag! ♥ Vad ska ni göra idag? =) Själv ska jag nog mest vara hemma o slappa, åker nog till gymmet oxå. Och städa måste jag göra, dt kommer man inte undan även fast det är alla hjärtans dag ;)
puss :*

hemma :)

Kom nyss hem från anna. Åt hos henne & kollade på melodifestivalen o så ;) Jag tycker gubben som sjöng underbart va bäst, hahhaha (y)
lite grejer som hängde med mej hem idag :)
ring med rosett - 69 kr gina
jeans shorts - 399 kr bikbok
Och så köpte jag puder & en massa alla ♥ dag presenter oxå.
godnatt (k)

ikano med bästa :*

hej alla söta =)
åkte först till stan med anna & ullis. Gick bara där ett litet tag, sen åkte vi till ikano. Träffade karro oxå. Shoppade (a) Jag köpte jeans shorts ( till usa) puder, en ring & massa alla-hjärtans-dag-presenter :) va där till det stängde ;) Sen hängde jag med hem till anna. Nu ska vi kolla på melodifestivalen (:
skriver senare, puss hej (k)

LÖRDAG (y)

blir stan med anna, ullis & kanske karro idag :) <3 har typ ngr grejer som jag mst köpa, kanske hittar ngt annat oxå.
Pappa typ kollar om det är försäkring på mobilen, hoppas det. Har iaf min gamla nu ist, den andra skulle jag kunna skära mej på elr ngt för det är glas skärm.
hörs efter stan ♥

disco (h)

stack till discot på kvinneby ikv. Först så fick man typ inte gå o massa, men sen (y) haha, rätt kul (:
men så fick jag en spricka i mobilen, över typ hela skärmen, och jag vet inte vad jag har gjort :o jäkligt snyggt då. men får se om dt är garanti elr ngt på den, touchen funkar ju inte (n)
ska sova om ett tag iaf, trött -.-
godnatt ♥
man ser typ inget på bilden, men det är över hela skärmen

FREDAG (yy)

sovmorgon (y) dom delade ut rosor på skolan idag, man har typ kunnat köpa sånna tidigare som dom sen går & delar ut, o så stöder dt haiti oxå. Jag fick en av bebis :* tack ♥
Sen hem med karro (: Vi kollar typ på top model o så. Ikv blire bara att slappa & mysa framför tv o dator (y)
puss (k)

volleyboll (yy)

Kom nyss hem från volleybollen (: Dt va kul :D roligare idag än i tisdags ;d Nu ska jag duscha, äta & kanske lite läxor sen.
Äre ngn/ngr som vill gå på stan typ imrn elr på lördag? Kommentera elr smsa isf :)
Puss (k)

TORSDAG

Skola, lite garv med alice ;d<3 hahhah.
Sen bussen hem med ebba. Nu sitter jag här, ska på volleyboll med anna om ett tag :)
pusshej :*

sälen :D

Nu är det bestämt. Jag ska åka med clara & hennes familj till sälen :D ska vara där i fyra dagar på sportlovet, och sen ska jag direkt till norge efter det, så jag hinner inte åka hem emellan ;) Men dt ska bli skitkul! Men vi ska inte göra som förra gången jag va med henne, hahah. Clara & jag har ett hmm, kan man säga hemskt minne? ;) Utelåsta,ingen hemma, bara strumpor. Hahahhahah,gud så lyckat! Men dt var inte kul då iaf, vi va bara typ åtta år! Så dt ska inte hända igen ;d
Att bero på ingenting, jag fick 32/34 rätt på NO provet som jag gjorde förra veckan. Men jag fick inte mvg, även fast jag bara hade två fel :o Va int dt lite taskigt? Fick bara vg+
aja, pusshej :*

dans (:

Har precis kommit hem nu. Först i skolan så vare franska prov. Gick sådär, vet redan att jag har fel på en del ;d Men det va typ ngr grejer som vi inte har tränat på, det står typ inte ens i boken :o Så dt gick ju bra (y) aja, skit samma. Efter skolan gick jag o mötte clara o fika. Typ gick lite på stan & sen på dans (y) haha, jag är bäst! ;)
Nu hemma iaf. Tänker inte göra en enda jäkla läxa ikv. Skiter i allt, för ikv ska jag slappa (y) :D
puss :*

TISDAG

Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har inte haft tid att skriva ngt förrän nu.
Hände inte ngt spec i skolan idag, lång dag (n)
Sen va jag med anna, nea & emma ett tag. Sen hade jag & anna volleyboll, första gången ;) Det va kul :D Fast man fick skit ont i händerna & underarmarna. Helt röd blev man! Förvånar mej inte om jag får blåmärken ;) Men dt va kul iaf (:
Nu har jag pluggatpluggatpluggat franska. Hahha, får se hur det går på provet imrn ;d
Nu vill jag sova! pusshej (k)

TISDAG

Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har inte haft tid att skriva ngt förrän nu.
Hände inte ngt spec i skolan idag, lång dag (n)
Sen va jag med anna, nea & emma ett tag. Sen hade jag & anna volleyboll, första gången ;) Det va kul :D Fast man fick skit ont i händerna & underarmarna. Helt röd blev man! Förvånar mej inte om jag har blåmärken imrn ;) Men dt va kul iaf.
Nu har jag pluggatpluggatpluggat franska. Hahha, får se hur det går på provet imrn ;d
Nu vill jag sova! pusshej (k)

-.-

Haha, jag blir så jäkla sur av att plugga franska. Har suttit i timmar & skrivit glosor men inte en enda vill fastna. Jag är på skitdåligt humör nu ;d Snart får det räcka, kommer ändå gå sämst på provet.
Imrn blir det att va med nea & anna. Sen ska jag o anna på volleyboll (i) :D
pusshej :*

skola (n)

Kom nyss hem från skolan, men nu äre bara ännu mer som väntar (n) Franska -.- uusch, pallar inte. Men men, dt är ju på onsdag så jag kommer inte kunna en skit. Jag kan inte en skit. Kommer få sitta hela kvällen med det här. 146 glosor + massa annat. Får se det från den ljusa sidan; dt finns ingen ljus sida. Hah,aja, lika bra att sätta igång. hörs senare (k)

gym (y)

Efter att clara hade åkt hem så stack jag till gymmet. Gick bra (y) Nu snackar jag med lille bebis :* Ska duscha & så, sen läxa (n)
puss på alla söta :*
glöm inte att kommentera :) ♥

clara (y)

Ska möta clara nu (: Lägger bara upp en outfit bild lite snabbt.
pusshej :*
så seriöst blev dt ;)
ljusrosa ganttröja - gant (i)
linne - JC
cheap monday jeans - bully

7e februari

godmorgon =) Vaknat nyss, har precis ätit frukost. Ska träffa clara idag som är grymt saknad ♥ Ska försöka hinna med att åka till gymmet också.
Ha dt bra (: ♥

dan med bästa (L)

Har varit hos ida med anna & karro ikv. Anna & jag körde lite magplask i snön medan vi vänta på dom(i) ahahaha,o så värsta snygga sen (h) Och så hälsa vi på lite fyllon i ekhlm oxå ;o haha, vi kuta hem. Typ kolla på melodifestivalen, bara bolibompa broshan som va bra ju ;) & typ lite damp oxå. Hahaha, bäst iaf (L)
puss & godnatt :*
jä bäjbäh (i)<3 älskar er.<3

LÖRDAG

Är hos ida nu med anna & karro (: Va hos anna förut, typ körde alibaba ;d Anna & jag ska nog sova hos ida ikv. Hörs senare, puss (k)


6e februari

Godmorgon alla söta! ♥ sovit gott? (a) det har jag! Har inte vaknat en enda gång inatt, vilket jag alltid brukar göra.
Nu har jag sovit ut o dt känns bra ;) Ska va med samma töntar som igår :* Ska sova över oxå, bara vi hittar ngn stans att sova haha.  Ska ta o göra mig i ordning snart.
puss, hörs senare ♥

tha tönts :*

älskar er tjejer!
hemma nu, ska nog sova snart är jättetrött. Jag har hittat min låt så ni vet ;) Det där som jag trodde hette ngt med fire? ;d Heter Fireflies - Owl city, fast jag vet inte om den va så bra. haha, lyckat (y)
godnatt (k)

med bästa (y)

Sry för att jag inte har ladda upp tidigare. Är med anna, nea & karro nu (: Kollar på en rolig film (a) hahahh, killeen!
hah, pusshej, hörs senare (k)
//emilia ♥

TORSDAG

började 9.20 idag (y) NO prov, gick sådär trorja, men jag vet redan att jag har två fel ;d Hemma nu & kollar på tv. Orkar verkligen inte göra ngr läxor nu, så tar dt senare ikv ;) Träning sen.
pusshej (k)
//emilia ♥
jag saknar min daniela som in i helvete.

LINNEA ÄR COOOOOOL ! (h)

Bara så att alla vet så har mila ingen pöjjk (I)
Passa på lixom (a)
Men nea har nästan en (K)

ALEKS (L)(K)

// neaaaaah <3


ONSDAG

kort dag idag (y) hahahahhah, fasen sån bra humor alice & jag har (i) franska,svenska,bild & idrott. Sen till nea :) Dator o lite så ;) Sen mst jag plugga till NO provet imrn. Och plugga franska! usch,hatarhatarhatar. aja, pusshej (k)


JAG HATAR MR PIROT

Jah hatar min franskalärare. Vi ska ha franskaprov nästa vecka, o han har inte berättat vad som skulle vara med på provet än. Jag trodde att dt var muntligt prov, alltså skulle jag inte behöva plugga super mkt. Han sa att han skulle berätta om dt imrn, men att man kunde gå in på schoolsoft ( hemsida som vi kan kolla läxor & annat) så länge o kolla om vi ville. O när jag kommer in på schoolsoft så står dt att det är skriftligt prov på fem kapitel! har han tänkt att vi ska lära oss fem kapitel på en vecka? Människan är fan sjukt i huvet.
haha, trevligt inlägg? :D Gör läxa iaf, men är klar snart. Sen blire att duscha o kolla på tv :)
puss :*

TISDAG

Skola, låång dag -.- Träffade clara sen,har saknat dej sjukt mkt! ♥ Sen mötte man sister, gick & fika o sen tog en spruta, mot typ gulsot elr ngt ;) (har varit med i nån sprut grej som dom skulle testa två sprutor ihop eller ngt ) Men dt va sista idag iaf, så nu behöver jag inte åka dit mer. Kom hem för ett tag sen. Blir att göra lite läxor efter att jag är klar här, har NO prov på torsdag, & franska prov nästa vecka.
puss (k)

SNÖÖ :o

Herregud va dt snöar nu :o Vill inte ha mer snö, tkr att dt räcker nu. Men det får mej bara att längta ännu mer till usa, bara 2 månader kvar till värme! :D
Skola idag iaf. Emma o sina bejby fötter ^^haha. Men jag kunde ha hennes skor, o dt är storlek 35 :oo Hur kan dt alltid va så kul på lunchen på just måndagar? ahahahh, guud! ;)
Sen va med anna o nea (: Typ körde alibaba? hahah :D Lite annat med.
Nu hemma, kanske lite läxor ikv.
ngn mer som tkr att dt blev rätt mkt hahahah i detta inlägg? hahahah, roligt dag då ^^
pusshej (k)
emilia right now, fulbild :)

RSS 2.0