utklassning (h)

Vann med 35-7 mot vadstena (h) gjorde mål, från höer kanten. Nu har jag duschat & så. Blir bara att slappa ikv, skola imrn (n)
pusshej (k)

lycka till?

Drar strax till matchen. Egentligen inte så taggad, men får se till att bli det nu! Kom igen, dom här tar vi tjejer!
Hörs senare, ett lycka till? :) ♥

SÖNDAG

Godmorgon! :) Vaknade vid halv elva, har precis ätit frukost. Har match på eftermiddan idag, mot vadstena. Får se om jag hinner med gymmet oxå, men kanske inte gör det. Sen är det ju skola imrn igen (n)
pusshej (k)
//emilia ♥

robinson

Kollar på robinson finalen nu. Vem hejar ni på? ;d Jag hejar på sanna tror jag. Får se vem som vinner sen.
Har nördat farmville hela dan, haha ^^ Men nu ska jag fortsätta kolla, hej då ♥

LÖRDAG

Madde har åkte hem & jag följde nyss ullis till bussen. Blir nog inte att göra ngt spec idag, men blir nog gym idag elr imrn. Sitter o nördar farmville ^^ är dt ngn som har det som vill skicka grejer till mej? (a)
hörs senare ♥

gårdagens outfit:
tshirt från Bikbok
linne från gina
mina älskade grå cheapmonday från bully ♥

"godmorgon" ;)

Vaknade upp med madde,ullis och anna. Åt frukost, o anna drog på träning. Vi typ chillar o drogar farmville ;d jag är stolt (h) Får se vad som händer sen, puss hej :*

FREDAG

Sitter hemma hos mej med anna,ullis,nea & saknadesaknade madde § . Va på stan med karro&ullis förut, åt på donken (a) Sen stack vi hem till nea ett tag, där va vevve oxå. Sen drog vi till anna o hämta grejer och sen hem till mej. Typ kollar på tv o har dt kul (y) Älskar er babes :*

godmorgon!

.. alla morgonpigga som är hemma idag ^^ Som sagt, har studiedag idag :D Vaknade rätt tidigt iaf. Ska städa nu så jag får lite pengar ;) Sen blir det att göra sig i ordning och sen dra ner till stan o träffa ullis & karro :) Men nu ska jag städa! Roligare om man lyssnar på bra musik (y)
//emilia ♥

baby i know how to fly

Bara slappat&tv ikv,sett på robinson o annat. Studiedag imrn, likelikelike! ;-) Ska nog sova om ett tag iaf.
godnatt (k)
juste, är dt ngn som vet ngn bra, rätt ny låt? Har nämligen hört en på radion flera gånger som jag tyckte va bra, men hörde typ inte vad den hette ;) Men tror att artisten elr låten hette ngt mer fire? Nån som känner igen?

bra låtar (y)

Funkar inte att lägga in youtube klipp nu, vet inte varför.
Men ngr bra låtar iaf :)
'
Shut It Down - Pitbull feat. Akon
'
Bad Boys - Alexandra Burke
'
Starstrukk - 3OH!3 ( feat. Katy Perry)
'
Who I Am - Nick Jonas
'
Your Love Is My Drug - Kesha
'
Good Girls Go Bad - Cobra starship
'
alla är inte super nya, men bra ändå (y)

TORSDAG

Gud så mkt jag har garvat idag, ahahaha :D Mr Meechan ♥ emma! O så NOn ;) Stan med karro sen. Köpte inget, men ska nog köpa ett par jeans tighs imrn. Nu är jag hemma, efter att ha mosats med typ flera hundra pers på bussen & sen gått i snöstorm ;) Jag har ju studiedag imrn! dt gillar vi (y) Ska äta med ullis & karro, kanske gå lite på stan. Sen ska vi träffa anna & vevve oxå trorja (:
Nu äre The Hills
pusshej(k)
//emilia ♥

ONSDAG

Jag är fortfarande förkyld (nn) det suger. Men jag överlevde franska lektionen idag :o* förvånad* Sen på bilden så gör vi pinatas ;d går ju inte så bra, för jag är i en såhäääääär bra grupp (y) hah, aja.
Skulle va med ullis & vevve först, men så skulle jag hem för att jag är förkyld (n) Snöstorm på vägen hem! ;o Hemma nu iaf. Tv & slappar.
pusshej (k)
//emilia ♥

läxor (nn)

Har gjort läxor, fast gick rätt fort nu, men dt suger iaf (n) Ska kunna europaas länder + huvudstäder, räkna till 100 på franska & veckans ord ;d men är typ klar nu. Dax för tv (y)

blä

Fökyldförkyldförkyld. Hatart. Hemma nu iaf. Tv, musik & läxor.
Ska gå o fortsätta snora nu ;-)
pusshej alla söta :*
//emilia ♥
right now. seriös, ohja.

e m i l i a g i l l a r k o m m e n t a r e r : )

Bondi Beach

Någon som brukar kolla på 'Livräddarna på Bondi Beach'? Faktiskt rätt bra, haha. Va iaf en kille där som sa att han hade blivit biten av en haj i armen, men det visade sig att han bara ljög, det var egentligen ett trasigt förnster han hade skurit sig på. Hahah, han verkade helt sjuk. Men det såg verkligen ut som om det var haj tänder som hade bitit honom. Riktigt äckligt! Och jag som hatar allt som har med blod,sår och sjukhus att göra!
Måste nog göra lite läxa nu iaf. Jag förkyld. Väldigt förkyld. Täppt i näsan, lock för öronen & så rinner det ur ögonen, usch. Tänker sova tidigt ikv, för jag sov inte mycket alls inatt.
puss (k)

..for who i am

Slutade 20 minuter tidigare idag (y) Hem & slappa. Börjar blir förkyld tror ja (n) Läxor att göra sen också.
ah, puss hej :*
//emilia ♥

GYM

Kommit hem från gymmet. Nu blir det att fortsätta rensa ur garderoben (om jag orkar.Och jag har lovat en sak, jag ska sluta klaga på att jag inte har några kläder, för jag har massa kläder märker jag nu.), sen The Hills + The City & så har jag egentligen läxa..men får se om jag orkar det heller ;) Måla naglarna tänkte jag göra också! Aja, har en del att göra iaf, o dt blir mkt roligare med lite musik (y)
puss (k)
//emilia ♥

SÖNDAG

Handboll i förmiddags, gick sämst. Om nån timme så ska jag dra till gymmet. Innan det så måste jag hinna med att rensa min garderob! Hur mkt som helst där inne nu, så får inte plats med nya grejer ^^ Egentligen hatar jag att göra sånt, så jobbigt o tar så lång tid. Men det är så skönt när det väl är gjort. Bäst att sätta igång! ♥

h&m

Slappat framför tvn ikväll. Skulle beställa bikinis (till usa) från h&m, men så krånglar det en massa, så får göra det imrn istället. Måste ha tag på ngt lösenord o bla bla.
Imrn blire handbolls match på förmiddan. Kanske åker till gymmet senare imrn, får se.
puss&godnatt (k)

shopping (y)

Hemma o slappar nu efter en sväng på stan. Köpte lite iaf ;) en skjorta,kajal & två snygga tshirtar (y) Kanske kommer bilder senare, får se. Hemma o slappar nu iaf. Kommer inte orka göra ngt ikv, är grymt trött. Kanske blir ngt mer inlägg ikv. pusss (k)
//emilia ♥

LÖRDAG

träning i 2 timmar. Nu ska jag fixa mej o sen dra till stan med syrran. Har sett massa fina grejer men jag behöver typ inga kläder. Får se, kanske köper ngt iaf (a).
puss (k)

godmorgon

Upp tidigt idag & ska dra på träning. Får se vad jag hittar på sen, kanske bara blir att slappa, vi får se.
puss :*
//emilia ♥

myskväll

Kom nyss hem från karro (: rolig kväll (y) åt, massa ;d, kolla på film & annat. O där kommer jackson! Va ballar du om? HAHAHAHAHHA ^^ älskar er ♥
Mst sova strax, träning tidigt imrn.
Godnatt (k)
//emilia

FREDAG

Inget spec i skolan. Men nu äre helg! Gick lite snabbt på stan & sen åkte jag hem. Kollar på Ghost whisperer nu. Om typ en timme ska jag, anna, nea & emma hem till karro (: ♥ ska typ äta o se nån film elr ngt, kmr blir kul (yy)
puss (k)
//emilia ♥
tröjan är från gant

hah (i)

Jag ba till pappa förut: Jag vill ha ett nytt skrivbord. Så sa han ngt om barnen i haiti som man borde skänka pengar till ist ;) men jag sa Jag skänkte pengar till haiti förut! :D *jätte stolt* jag skickade sms sa jag :D
Pappa: okej, så bra. ' strax efter' men vem är det som betalar för dina sms då? pappa ju,HAHAHAHAHAHAHA (i)
Ni kanske inte fattar, men dt va mkt kul tkr jag (y)

TORSDAG

Inget att säga om skolan idag mer än att jag är trött på det. Skönt med helg imrn.
Fick skjuts hem. Nu är jag bara hemma o slappar, strax top model. Mst nog göra franska sen oxå (n)
puss (k)
//emilia ♥

GODMORGON

Skulle precis gå iväg till bussen, men så sa pappa att han glömde säga till mig att jag fick skjuts idag,
så jag kunde ha sovit en halvtimme längre ;) aja, jag satte mej här istället.
Hörs sen ♥
//emilia

GYM (Y)

Kommit hem från gymmet nu. Det gick bra, o va kul (y) Har duschat o ätit & nu är jag jätte trött. Orkar inte va uppe mer så ska sova snart.
puss, godnatt (k)
//emilia ♥
bilder med karro, fint jao (i)

ONSDAG

skola (n) jag gjorde muntliga anförandet ;d
sen hem till karro (L) tog kort o bakade (y) Nu är jag hemma o ska strax till gymmet. Kanske hinner ett inlägg sen också, får se.
Puss :*
//emilia ♥

JA, JAG LEVER

..men har inte hunnit lägga in ngt förrän nu. Hockeyn igår va bäst, mst göras om! §
skööla idagi af . Franska. USCH. Så jäkla sämst jag är. Och inte hjälper det att man har en underbar *host* lärare, aja. Sen med karro & ullis, gick o mötte anna som typ inte vet va biblioteket är, haha :* Gick hem till ullis. Ut med viggo, o typ gjorde smoothies sen, men som inte gick så bra först (i) Sen hem & äta, läxor.
puss :*
//emilia ♥

MÅNDAG

hahah, rätt flumm på lunchen idag? ;) Däduu (y) hah!
Sen hem med karro (: Va där ett tag. Nu är jag hemma o äter o så. Strax åker jag, nea,karro,thea,anna & clara på hockey (y) ska sitta i loge (h) Mst dra nu, puss :*
//emilia ♥

THE HILLS ♥

Ngn mer än jag som älskar The Hills & The City? Tycker att det är asbra, speciellt The Hills. Och nu går det nya avsnitt på söndagar :D The Hills kl18.10 & The City kl.18.40. Emilia like! :)

SÖNDAG

Har inte haft internet på hela dan, men nu funkar det!
Har bara slappat idag oxå ^^ det börjar gå över i halsen men jag har fortfarande ont i huvudet.
Ska göra lite läxa nu. Blä.
puss (k)
//emilia ♥

-.-

Är fotfarande typ död. Har legat i sängen hela dan o bara kollat på tv och tryckt i mej halstabletter, men inte blir jag bättre för det, bara lite kanske. Blir att fortsätta att kolla på tv,haha. Vad mer kan man göra när man är sjuk? Blir nog lite maraboue oxå ^^
puss (k)
//emilia

jag väntar..

..på min tröja som aldrig kommer :o beställde den för länge sen, mer än 2 veckor (2 veckor skulle vara max väntetid) & den har inte kommit än. Den var från chicy.se, men nu så finns den inte kvar på hemsidan.. ;s jag tror att jag redan har betalt för den oxå? Hoppas att den kommer snart! Den var jättefin iaf :)

LÖRDAG

Mår inte bra nu. Har ännu mer ont i halsen än igår o typ helt matt i kroppen. Så det blir inte att sova med nea, anna & ullis ikv :(<3 Men mst göra det ngn annan dag tjejer ♥
Så det blir bara att slappa idag då.
hörs senare, puss :*
//emilia

USCH

 ont i halsen, typ dunkande huvudvärk o skit. Hela kvällen har jag typ kollat på tv o slappat ;) Men nu SOVA som gäller. Hoppas att det går över för imrn ska jag ha kul! ♥
godnatt :*


FREDAG

En vecka i skolan avklarad ;) Fick int göra mitt muntliga anförande idag ( ja, jag ville göra det. skönare att ha det gjort) men nu mst jag vänta till onsdag ist (n) Hem med bussen direkt efter skolan. Har ont i halsen i huvet nu (n) Trådlösa nätverket funkar fortfarande inte på min dator (sen strömavbrottet igår), så jag får sitta vi pappas. Ska ta o äta ngt nu iaf. Sen blire det bara att slappa, sätter nog på betty elr house boxen ♥
puss :*
//emilia



bilden är het, yes. Blir bäst imrn med älsklingar

TORSDAG

Det hade varit strömavbrott när jag kom hem, så då var internet konstigt på min dator & det funkar inte än, så sitter vi pappas dator nu. Har alltså inte kunnat lägga in ngt inlägg.
Har nog int hänt ngt spec i skolan idag precis. Våran bild på NOn va bäst iaf (h)
Åkte bussen hem direkt efter skolan. Har varit hemma o chillat, lite läxa o så. Har haft ont i huvet, typ som vanligt nu då, så det blev ingen träning.
Imrn äre fredag ♥ Gud så skönt! Har nästan överlevt en vecka i skolan ;) Skönt skare bli. Ska sova med anna,nea & ullis på lördag (:
puss :*
//emilia

LÄXA

håller på med NO läxa nu. Vi har typ börjat med planeter o sånt nu, man ska göra en semester reklam typ för en planet? ;s hahah, smart idé! Jag om att man ska åka skidor på Uranus (i) Och så gör jag en het bild till ;)
Annars har jag inte gjort så mycket idag. Tv, dator, pratat med babes :*
Jag är typ aldrig sjuk, men just nu när jag va det så lyckades jag pricka rätt dag att va sjuk på, elr inte. Gjorde grupper på gympan idag som vi sen ska planera en egen lektion med. Men eftersom jag inte var med så satte läraren in mej i en grupp, och den va ju BÄST! heh. nae. Kmr gå asbra dt här då (y)
Ska till skolan imrn iaf. Nu mst jag göra klart min snygga bild.
Puss (k)
//emilia ♥

FRÅGESTUND

Nu äre frågestund på min blogg :D ni kan fråga vad ni vill & jag lovar att svara ärligt på frågorna. Avslutar troligen i helgen.
fråga på nu!

ONSDAG

Sjuk efter sprutan igår, så jag är hemma idag. Emilia har tråkigt. Dator & tv hela dan. Men det är inget bra på tv nu så ska sätta på en film elr ngt. Hade faktiskt velat gå till skolan idag, skulle göra pinatas på bilden haha.
puss :*
//emilia

trött som fan

Har varit på träning nu (: hahah, rätt flumm ^^ Har ätit o duschat & nu är jag astrött. Kanske är av sprutan, vet inte. Känner mej lite sjuk. Men jag hoppas att jag är bättre imrn. ska strax sova.
puss :*
//emilia

TISDAG

tog andra sprutan idag. Gjorde mkt ondare när jag tog den än den förra, men nu efteråt har jag nästan inte ont alls. Åkte bussen hem direkt efter skolan med karro & ebba. Sen vare äta & göra läxa. Snart är dt träning :)
puss:*
//emilia ♥

MÅNDAG

skola idag då, jag överlevde ju iaf (y) fått en ny i klassen, Abdi ;) Och så har jag slöjd ist för musik nu (yy)
Stack hem efter skolan, lite läxor o grejer jag ska göra nu.
Imrn ska vi ta spruta igen. Hoppas att man inte får lite ont efter som förra gången :o
pusshej :*
//emilia ♥
vem claras x-pojkvän är? om ni menar "kmr hon glömma sin x-pojkvän"?det var bara som hon skrev haha :D<3

gym (h)

Hängde med pappa till gymmet ikv. Det va kul, gick rätt bra :) Nu har jag duschat & så, mst jag träna till svenskan -.-
Imrn äre skola :o kmr inte palla att gå upp vid typ sex -.- men aja.
puss :*
//emilia
anna är finast jao ♥

clara :)

Nu har clara kommit (: Sitter o kollar på The hills, får se vad vi hittar på sen.
Ni fick ett seriöst inlägg från clara nyss, hahaha
puss
//emilia ♥

armbandsdramat

Clara försöker få emilia att sälja sina armband ( eller ge dom) till henne. Emilia går inte med på det. Hon säger: är du seriös?? Och clara bah: jaa. Kommer emilia sälja sina armband till clara? ox´ch kommer clara komma över sin ex-pojkvän?? Svaren får ni nästa vecka i "Armbandsdramat"
// clara :D
hahahhahaha

SÖNDAG

Tänkte gå upp lite tidigare idag, men det blev inte direkt så haha. Kommer iaf va helt död imrn så det spelar nog ingen roll. Idag måste jag städa, fixa med skolgrejer & sen skulle jag va med clara (:
puss så länge ♥
//emilia

slapp kväll (y)

Hemma & kollar på robinson ;d Blir nog att se på nån film sen o chilla (h)

LÖRDAG

vaknade med finaste ullis & nea. Åt frukost & fixade oss (och fick damp på negerflaskan, haha fy fan) o sen kutade vi till bussen (i) Träffade söta anna o så gick vi på stan. Allt som jag ville ha fanns typ inte, men nu ångrar jag mej att jag inte köpte en grej ändå (i) köpte ett linne iaf :D åt på donken (a) Sen hem, tog aslång tid, skulle köpa en kamera till cecilia o massa. När jag kom hem så tog jag en dusch & bytte till mjukisbyxor. Nu sitter jag här o drogar massa låtar.
puss, hörs senare ♥
//emilia


bilder (i)

bilder från kväll med bästa :*





finns fler bilder på ullis blogg http://ulrikaschildt.blogg.se

hos ullis <3

Hos ullis nu, med nea oxå :D<3 Har köpt godis & ska kolla på lets dance nu ;) Imrn blire stan med nea,anna,ullis o kanske madde (L) hörs sen ♥
puss :*
//emilia

liiv (y)

Jag har ett liv, jag vet (h) men karro vet sanningen ;)<3

FREDAG :D

Har varit med karro :)<3 flummat lite (h) Om ett tag ska jag & nea till ullis. Kmr ha det bäst! vi sover där inatt och imrn ska vi nog gå på stan. hörs ikv när jag är hos ullis eller imrn ♥
puss :*
//emilia

karru (i)

Med karro nu ((: tar bildäär.

bilder med anna :*

lite bilder från dagen :)<3
mobba inte mej bara ;) har tagit typ 40 till, massa sjuka (i) men dom får ni kanske se ngn annan gång.

träning

Anna har precis gått hem nu. Vi tog lite damp bilder, lägger ut dom sen ;) Strax ska jag på träning, hörs efter det! ♥
puss:*
//emilia

shu :D

väntar på min anna panna plutt nu :* hon kommer strax, får se vad vi hittar på ;) bilder kommer nog sen!

TORSDAG

Jag borde kanske också börja gå upp lite tidigare som andra? Men vafasen, det är ju så skönt att sova ;) Jag får börja med det i helgen ist, jag börjar ju inte förän på måndag (y) Idag vet jag inte vad det blir att göra. Ngn som vill hitta på nått? :) Finns på mobilen isf.
Hörs senare, pusshej :*
//emilia ♥

emilia har ny dator (y)

slapp vänta till februari, fick den idag (y) love it! apple macbook som sagt (:
har inga bilder på datorn nu då, men den har webb.

ONSDAG

Ska va med karro & emma idag :) Sen kanske jag ska med pappa&sister till gymmet. Men man måste boka tid, när man är mindre än 15 så mst ngt typ visa hur man gör ;d så om det går så ska jag dit (y)
hörs sen :)

puss (k)
//emilia

EMILIA ÄR GLAD! :D

ska köpa MacBooken så fort som den kommer in i affären! EMILIA ÄR GLAD! (YY) troligen finns den på torsdag :D

(:

hittade ingen fin tavla på ikea, men ett skrivbord ist (y) men köpte det inte, för pappa typ visste inget ;d men nån annan gång kanske, fint vare iaf :) Sen stack jag till linnea & anna och senare stack vi till phille. Ikv blir det inte att göra ngt spec, kanske film elr nått :)

puss :*
//emilia ♥


TISDAG

smarta emilia har sin väska hemma hos anna (i) och typ allt är där i, smink & grejer (y) men ska till ikea idag. Typ köpa nån tavla? Och så vill jag ha ett nytt skrivbord, men det får jag nog int ;d Sen kanske man ska träffa anna & linnea ♥
hörs senare :)

puss :*
//emilia


-.-

emilia har tråkigt (n)
har hållt på o försökt fixa headern, men ni ser ju hur bra dt gick ;) jag har gjort om flera gånger, bytt höjd och bredd, men hela får ändå inte plats :o Nån som har ngr tips? Elr nån som vill göra en header åt mej? (a) Säg till isf! :)

//emilia ♥

Hade det bäst med anna & linnea igår ♥ men fasen så läskigt med kamera gubben :o ;d vi vaknade vid tolv. Åt frukost och lunch typ samtidigt (i) gjorde oss i ordning & så. Sen kom karro och phille o så gick vi o träffade clara och julia :) Jätte kul att träffa dej igen =) Gick hem till clara.
Nu är jag hemma, blir att bara slappa ikv.
Puss :* Kmr sakna julia! ♥
//emilia


dagen (yy)

har varit med anna & linnea idag :) Nu är vi hos anna. Äter godis,spelar band hero & massa =)
Imrn blire att träffa jula fredholm! Hon är hos clara nu. Har inte träffat henne på typ två år :o ska blir kul iaf :D
mst dra ♥

puss :*
//emilia


(y)

drog låt just nu (yy) speciellt refrängen (a)


film mys

Träffade nea & karro (: Gick och hyrde film & köpte godis o pizza ^^ stack hem till mej, åt & sen film. Och lite damp sen mä ;) lyckad kväll iaf (y)
Imrn blire nog att va med anna & nea (:

Jag sitter vi pappas dator nu, min är helt cp. Så dt blir inga bilder tyvärr.
Märkte ni att headern ser lite störd ut? jag vet, jag får fixa det, när jag kan och har tid. Men nu får ni stå ut med denna lite störda ;)

Puss :*
//emilia ♥

020110

slappt på förmiddan. Ikväll blire att va med nea & karro ♥ Film och godis, mys. 

Sitter & kollar på Macbook. Gud så fin. Ge mej nu! pallar int vänta för jag har sämst tålamod (a)
puss :*

//emilia ♥


2010!

Hade ni en bra nyår igår? Nu är det iaf 2010!
Vaknade vid ett idag (men jag hade nog behövt sova längre egentligen ;) ) åkte pulka med clara ;) Sen va hos henne ett tag, kollade på film. Nu är jag hemma, supertrött. Blir att bara slappa ikv, och sova tidigt!

Min dator va helt otroligt seg idag, det kan vara internet det va fel på. Gav iaf upp för länge sen ;) sitter vi pappas dator. Synd att macbooken dröjer till februari, men förhoppningsvis så får jag den tidigare. Det var så att man får ganska mycket rabatt på macbooken om man läser på universitet, vilket min mamma ska göra nu. Men man måste ha ett kort då som visar att man är inskriven där, och det har hon inte fått än, och vi vet inte heller när det kommer. Men dom tycker att det är onödigt om vi skulle köpa den nu, ist för om en månad. Och eftersom jag inte behöver betala något själv så kan jag egentligen inte klaga. Men visst vill jag ha macbooken så fort som möjligt, jag är väldigt trött på min gamla nu. Men jag ska nog få den senast i februari.

puss :*
// emilia ♥

RSS 2.0