31e juli

Hej bloggen! :) Kom hem från Liseberg för ett tag sedan. Är rätt trött, så ska sova strax. Berättar mer imrn, har haft skitkul iaf! Godnatt :*

LISEBERG

Yes, imrn äre dags för Liseberg (y) Anna och Linnea hänger med. Åker tidigt imrn, så det kommer nog inget inlägg då. Skriver imrn kväll trorja :)
Jag älskar att åka alla möjliga grejer. Kanonen, Uppswinget och Höjdskräcken är bääst, tyckte jag förra gången jag va där iaf. Men jag kanske har blivit jättefeg nu? Nä, tror inte det. Inte emilia inte ;) Haha.
Pusshej, ha det fint! ♥

på väg!

Kom hem från gymmet för ett tag sen. Det gick bra :) Nu har jag duschat, ska äta om ett tag.
Ska jag berätta ngt sjukt roligt? Ah, jag tycker det iaf ;) Min iPhone är på väg! Den skickades idag, och kommer därför under nästa vecka. Wiiiiiiih :D  Jag trodde inte att jag skulle få en av dom första nu, utan att jag skulle behöva vänta på nästa leverans som dom får. Det kanske var tack vare att det råkade bli en med 32 GB? Haha, jag är iaf suuperglad just nu!

30e juli

Nothing on you to do. Är fortfarande hemma själv, elr det kanske jag inte sa? Hah, inget att göra iaf. Det blåser som fasen ute :o Har bara suttit vid datorn och kollat på tv typ. Ska dra till gymmet senare trorja. Blää, vet inte vad jag ska skriva. Puss, hörs senare :)

värsta halvtimmen på länge

Godmorgon! :) Har ni sovit gott? Det har jag, fast det tog ett bra tag efter kvällens/nattens händelse haha. Så nu är jag väl tvungen att berätta hur det gick med iPhone 4? Halebops hemsida, där jag skulle beställa den, var otroligt seg från och med midnatt och framåt, troligen överbelastad. Först så tog det 5 minuter att över huvudtaget komma in på sidan, så jag blev helt förtvivlad haha. Sen hämtade pappa cecilias dator, men det var lika segt på den. Efter ett tag så kom vi in iaf, och kunde börja beställa den, men så fort man kom till steg 2, där man skulle skriva in en kod som man fick i ett sms, så funkade det inte längre. Koden var inte giltig, och felaktig stod det. Så sen blev jag förbannad ist. Jag ba wtf!? Det är ju rätt! Och tiden fortsatte ticka. Efter 25 minuter var jag helt desperat! Jag ba: men testa att beställa den med 32 GB ist för 16! och så provade jag att välja att jag ville ha nytt nr ist för att vilja ha samma, och till slut så funkade det! Det tog en halvtimme, jag får nytt nummer ist, och det blev med 32GB och kostar därför mig tusen kronor till, men jag ba vafan, det funkade ju iaf tillslut! Hahah, överlycklig! Nu vet jag inte hur lång tid det tar heller, om jag fick en av dom som fanns igår (vilket inte är så troligt) så ska den komma under nästa vecka. Annars får jag vänta ett par veckor till.
Skit glad iaf! Wääääj :D
Haha, nu ska jag äta frukost, puss :*
morgonpigg kanske inte är rätta ordet ;)

väntar..

Jag brukar oftast vara uppe till efter tolv nu på sommaren, men bara för att jag idag vet att jag ska vara det så känns det segt och jag bara går och väntar. Har haft på en ansiktsmask och målar naglarna nu. Men snart så är väntan över ;) 40 minuter kvar, sen äre dags att beställa min iPhone 4! Stackarna som står i Stockholm, Göteborg och Malmö och väntar till midnatt i regnet. Det är säkert ngr här i Linköping som köar inför imrn förmiddag redan nu också.
Skriver ingen mer ikv/inatt sen. Hoppas att det går bra med beställningen, annars kan ni räkna med en riktigt förbannad Emilia imrn haha. Puss & godnatt ♥

jag gillar inte avsked.

Visst är det svårt att slänga bort saker, även fast man vet att man inte kan spara allt? Och det är ännu svårare att slänga saker som man har haft sedan man var väldigt liten, saker som man har sparat genom alla år. Då har jag ett tips till er som inte riktigt vill slänga dessa saker: gör inte det. Man kan ju förstås inte spara allt, men speciella saker som väcker många minnen eller som man kommer ihåg betydde mycket för en, går helt enkelt inte att slänga.
Jag kanske inte har världens bästa exempel nu, men jag har iaf en grej som jag inte kan slänga bort. Min nyckelringssamling. Det är massor nyckelringar som hänger i en enda stor klump. Rätt svårt att ränka, men det kanske är ca 45-60 stycken. Många många olika varianter också, haha. Bl a Nalle Puh, Snobben, ett LHC lejon och massor. Jag kommer ihåg att jag var väldigt stolt över min samling när jag var liten, haha.
Är det någon av er som har saker som ni aldrig kommer klara av att slänga? ;)

segt.

Håller på att rensa ur lådor och grejer som har stått i min garderob och en hylla. Bara en massa gammal skit! Har slängt massor av gammalt smink, parfymer, små askar och allt möljigt som man samlar på sig när man är mindre. Tråkigt att hålla på att sortera och slänga, men det måste ju göras ngn gång. Och så håller jag på med allt samtidigt också. Först plockar jag ur allt ur en låda och börjar sortera, sen ringer mobilen, elr så ropar pappa, elr så kommer jag på ngt annat jag ska kolla, och sen när jag kommer tbx så börjar jag med ngt annat, tar fram en annan låda eller börjar lägga i ordning saker i garderoben. Buäääääh, orkar inte hålla på mer. Men som mitt rum ser ut just nu så har jag en hel del kvar ;) Aja, bäst att jag fortsätter. Pusss ♥

stan

Kom hem från stan för ngn timme sen. Först köpte jag springskor. Fick springa på ett rullband för att kolla om jag trampade snett elr ngt haha. Men jag sprang tydligen helt normalt ;) Sen gick vi till både Telia och The Phone House och frågade hur många iPhone 4 dom skulle få in. Ingen av dom visste exakt, men dom gissade på typ 20. Bara 20 stycken? :o Och sen finns det ju vit elr svart, och 16GB elr 32GB, så isf finns det bara 5 av varje. Inte så troligt att man kan få tag på den man vill ha då? Så jag beställer den ikv ist. Sen gick vi och åt på Ming Palace (y) Kollade på en bil sen. En Mercedes a-klass om ni vet vilken dt är ;d Jag tyckte den va cool iaf.
Hemma och chillar nu, kollar på tv o lite.
Köpte en väska och tränings tshirt också:
h&m 199 kronor.

Jättedålig bild och färgen ser konsitg ut ;)
typ den färgen som på bilden ovan.
Intersport 200 kronor.
Den färgen blev också konstig haha. Den är mer grön IRL.
Puss :)

29e juli

Godmorgon på er :)
Jag vaknade av att det regnade mot takfönstret, usch. Men när det är dåligt väder så passar det ju bra att dra till stan, eller hur? ;) Så ska ta en sväng dit med pappa nu. Vi ska bl a gå till Telia och pressa dom på info, mohahaha. Närå, men fråga ska vi göra iaf. Gissa om vad? ;) Just det, iPhone.
hörs sen, puss ♥
Emilia gå och klipp dej! :o

godnatt :*

Tänkte kolla på det sista Ugly Betty avsnittet som var igår, men nu såg jag att kortet hade inte suttit i boxern där nere utan på mitt rum, så det hade inte spelats in. Och det går inte att kolla på avsnitten på kanal5.se heller. Fan. Så jäkla lyckat att missa sista avsnittet ever? Det mst gå i repris elr ngt, annars blir jag förbannad.
Så det blev att sitta här vid datorn ist ;) Hade ju en hel del att kolla på bloglovin, facebook osv eftersom att jag inte har varit hemma. Fixade en ny header också som ni kanske ser, annars brukar det ta ett tag innan den kommer upp. Men den blev inte så lyckad haha. Men jag hade tröttnat på den förra, så det får duga tills jag orkar göra en bättre. Fixat smileysar också ;d
Packat upp har jag gjort med, elr börjat iaf. Ngn mer än jag som tycker att det är jättetråkigt att packa upp alla väskor när man har varit borta? Jag har ett tips till er: Låtsas att ni har jättebråttom, så springer man runt där och sliter upp allt ur väskorna och slänger in det i garderoben ;) funkar rätt bra för mig iaf, haha.
Har inte så mke mer att göra nu, (förutom att packa upp det sista) så jag ska nog gå och lägga mig rätt snart. Det var väldigt länge sedan jag la mig innan tolv. Har nog inte gjort det på hela sommarlovet nu när jag tänker efter ;)
Puss & godnatt ♥

iPhone 4

Den släpps som sagt i Sverige den 30:e juli, kl 00.00. Först hade jag tänkt att jag skulle beställa den på halebops hemsida, men sen fick jag veta att den kommer finnas i Telias butiker också. Men sen läste jag på Telias hemsida att det bara är i Stockholm, Göteborg och Malmö som dom har öppet vid midnatt då, så här i Linköping får vi vänta till förmiddan. Hur taskigt va inte det då? Och sen frågade jag hur många det kommer att finnas i Linköping, men det visste dom inte, fast det är väl troligen så att dom inte får säga det, även om dom vet. Men jag får väl stå och köa på fredag morgon då, men det är ju inte säkert att jag kommer få tag på en. Hoppas kan jag göra iaf, annars får jag beställa en och vänta ett tag ist. På ngt sätt måste jag ju få tag på en iaf ^^

uuh (h)

Jäklar va vi körde på på gymmet idag! Helt slut. Men det känns riktigt bra efteråt.
Jag har ju inte bloggat på rätt länge nu som ni har märkt. Först va ju jag och nea på annas land :) Vi bastade, åkte fyrhjuling, spelade kort in på natten, åt godis, åkte till arkösund, gick ut på natten med bara en stor tshirt och gummistövlar ;) ,såg på film, gick till byn som inte fanns,... massa :) Och det bästa av allt, jag har nuddat en höbal! (h) ni vet en sån där stor vit? hahaha, det har jag alltid velat göra.
I måndags så plockade familjen upp mig på annas på land, och sen åkte vi direkt till ett par kompisar i kaggebo. En av dom är 12 ( men hon va inte där) och en är 16, alltså lika gammal som cecilia. Så jag hade inte så mke att göra, åkte båt en sväng och åt typ. Stannade till elva elr ngt på kvällen, och då åkte vi direkt till landet.
På tisdagen så åkte vi och ngr andra kompisar till familjen ut till en ö. Åt och så där, fast jag badade inte för det var bara 17 grader elr ngt. Sen åkte vi vattenskidor och tube två stycken. Kul (y) Sen åt vi hos dom på kvällen.
Idag åkte vi hem från landet efter lunch, och jag åkte som sagt direkt till gymmet. Nu kommer 3 av cecilias kompisar hit med tåg, och dom ska ut till landet ikv. Men jag och pappa stannar hemma, vi har åkte så mke fram och tbx hela tiden så jag vill inte åka dit nu igen, och pappa vill spela golf ;)
Hur är det med er då? Allt bra? :)
Här ngr bilder också!
egopic hoho ;)
några sekunder efter att jag tog bilden så ramlade jag bakåt över sängen och efter det följde ngr minuters asgarv från två kära små vänner ;) HAHAHHAHA.
ni är bäst ♥

Hej bloggen! :) kom nyss hem från landet,o...

Hej bloggen! :) kom nyss hem från landet,och ska dra till gymmet nu. Skriver mer sen när jag kommer hem, puss!


Tja :) sitter i sängen i lilla mysiga stug...

dsc00519 (MMS)

Tja :) sitter i sängen i lilla mysiga stugan här på annas land, snackar, chillar och äter godis (y) ska hem imrn nån gång, kanske ska en sväng till kaggebo också. Puss, vi hörs (k)


gränsö nästa!

Har packat upp och packat ner igen ;d Färdig nu iaf, ska strax åka och häma nea och sen drar vi till annas land. Får se om det kommer ngt inlägg medan jag är borta, vet inte om dom har datorn där elr så, kanske smsar in ngt inlägg. Annars hörs vi på måndag elr tisdag när jag kommer hem.
puss, ha det bäst ♥

24e juli, fram&tillbax

Hahah, det blev länge vi stannade på landet denna gång ;d Det var tråkigt väder idag också, och såg att det skulle fortsätta vara det, så vi stack hem. Finns inte så mke att göra där ute när man inte har lust att bada eller sticka ut med båten. Är hemma nu iaf, och är hungrig ;d Ska till annas land, senare idag trorja :D sjukt kul, hoppas att nea kan hänge med också! (y) saknar dom massor :*
Skriver mer senare, kram kram ♥
35 grader och sol? Not in sweden baby ;)

kallt :o

Hej på er :) Försöker blogga härifrån landet nu, men det går väldigt sakta. Kom ut till landet vid lunch, och det var jättekallt. Hemma var det 19 grader, och här va det 18 men det känkes mke kallare :o Åkte vattenskidor iaf hihi. Det var 24 grader i vattne, så det var skönt. Det gick jättebra att åka, fast när man kom upp ur vattnet och det blåste så blev det gaanska kallt. Sprang en sväng med pappa senare. Nu ska jag hjälpa till med maten. Pusshej ♥

23e juli

Godmorgon bloggen! Det var tänkt att vi skulle ha åkte för 20 minuter sen, men det blev tydligen inte så. Inte för att vi har bråttom elr ngt. Men vi åker nog om ett tag iaf. Jag vet inte riktigt hur länge vi ska stanna på landet, beror väl lite på vädret och så. Ska till ngr kompisar till familjen som har sommarstuga i kaggebo på måndag elr tisdag. Vet inte om vi åker hem innan det elr inte. Jag ska försöka att slänga in något inlägg lite då och då. Vi fick fart på internet där ute tillslut, men det går sakta för det finns bara 2g nät. Funkar gör det iaf :) Nu ska jag packa klart, elr bara slänga ner ngr tshirtar rättare sagt ;) Puss, ha det fint ♥
Mysoutfit från någon dag sedan :)

ny header

Har tänkt fixa en ny header jättelänge, men vet inte hur den ska se ut och orkar aldrig hålla på med det. Äre någon som har ngr förslag elr som vill göra en åt mig? :) Vore sjukt snällt, så dt är bara att skriva (y)
Är grymt trött fortfarande, puss&godnatt snyggingar :)  ♥

dagens låt

Det var ett tag sedan jag jag la in en dagens låt, så nu vare dags tyckte jag :)


kroatien 2010

Här kommer bilder! :) Orkar inte skriva långt till varje bild, utan blir ngt kort bara. Watch and enjoy! ;)
Treviso Hotel. Jag fick lust att ta med mig ett sånt där träd hem (a)
Visste ni att det är sjukt kul att hoppa i en säng? Speciellt hotellsängar..
Losinj nästa!
utsikten från balkongen
Veli Losinj
Man blir aldrig för stor för såpbubblor :) haha, dt är ft kul ju
åkte tube också. Tre på en gång är mke roligare (yy)
in action ;)
Mali Losinj
Mocenica draga

vattenskidor

Vattenskidor är sjukt kul (y) Vi åkte på förmiddan igår för första gången, och då gick det sådär. Det blåste och var jättemke vågor, så kunde typ åka 5 meter. Men så åkte vi på kvällen igår och och då gick det! Och idag åkte vi på förmiddan och då gick det riktigt bra :) Grymt kul äre, men det är rätt svårt i starten, första gångerna iaf.
Nu är jag hemma, kom hem för nån timme sen. Har ont i huvet, så ligger bara och kollar på tv och chillar. Ska åka ut till landet imrn på morgonen igen trorja, cecilia ska ha med en kompis.
Bilder från kroatien kommer om ett tag eller senare ikväll. Puss ♥

landet

Ska strax sticka till landet, och clarababe följer med! :) Kanske kommer hem en sväng på torsdag och sen åker ut på kvällen igen, annars kommer jag hem på söndag. Har beställt ett mobilt bredband så vi ska kunna köra på landet med, men vet inte riktigt vad det är man ska fixa innan och hinner inte hålla på med det nu. Men tar med det iaf, och om det funkar så kommer det något inlägg per dag iaf. Mst dra nu. Puss&kram, ha det så bra! ♥
Bilder från kroatien kommer så fort jag kommer hem eller när jag har tid. Puss (k)

shopping :)

Hittade en del på stan idag iaf :)
ny mascara, Volume Million Lashes från Loreal Paris.
kicks 169 kronor
ett linne som jag tyckte va lite coolt :) stäcket mitt på magen är från när det låg vikt i påsen ;)
h&m 199 kronor
nya små converse bebisar! :D
dna 699 kronor
Köpte också en loggbok till skolan, och sen typ ansiktskräm, shampo, hårinpackning, underkläder och sånt.
Visst är det så att så fort man har köpte ett par converse, så vill man bara ha fler! Någon som håller med mig?Innan jag köpte mina första ( det var typ i trean, köpte ett par gula (h) ) så ville jag alltid sno cecilias haha. Jag älskade verkligen mina gula converse, men jag växte ur dom ganska fort. Sen dröjde det rätt lång tid innan jag köpte ett par till. Det här är mitt fjärde par iaf. Jag har haft superproblem med skor nu i sommar, har fått skavsår typ så fort jag har satt på mig en sko :o Har fått 10 elr 11 vattenblåsor på en dryg månad. Så i kroatien fick jag gå runt med ett par tofflor typ hela tiden, men dom håller på att gå sönder nu. Köpte ett par låga converse nu iaf, så kan jag ha dom både nu på sommaren och senare på hösten.
Ska fortsätta att fixa och sortera bilder på datorn nu. Har äntligen orkat börja använda iPhoto, ett jättesmart bildprogram som finns på Macbook.
Kramkram ♥

20e juli

Godmorgon allihopa :) Hoppas att allt är bra med er. Jag vaknade rätt tidigt idag, typ vid nio. Ska till stan strax. Får se vad jag gör senare, kanske ska till landet ikv, men det har jag ingen lust med ;) Fast jag vill ju testa vattenskidorna.. aja. Mst dra nu, puss (k)

kooolt :)

Pratade med ullis förut, i typ 40 min. Saknar det lilla barnet :( ♥
Nu sitter jag och sis i köket med varsin datorn haha. Socialt? Ohyes. Ska sova rätt snart trorja. Imrn blire stan en sväng :) Puss & godnatt snyggingar!

nej, bilden är inte tagen ner i en pool ;) vattnet i kroatien är precis så härligt som det ser ut på bilden. So frickin' underbart!

wiiie :D

Det gick bra på gymmet idag, jag och cecilia körde på ;) Har duschat och ätit, ska kolla på ett inspelat avsnitt av Ugly Betty nu. Juste, jag sa ju att jag skulle berätta en sak förut. Det var att iPhone 4 kommer börja säljas i Sverige den 30e juli. Wiiho! (y) 11 dagar kvar. Men sen ska jag nog beställa den, så några dagar extra. Men det är inte långt kvar iaf :D
awsome! ;)

gymmet (h)

Blir att dra till gymmet nu. Har blivit lite sådär med träningen nu medan vi har varit borta, jag har sprungit några gånger iaf. Men nu måste jag komma igång igen. Ska köpa nytt gymkort, det förra gick nyss ut. Ska berätta ngt roligt sen också :D elr jag tycker att det är kul ;) Ska dra nu, puss :*

Ray Ban

Köpte ett par nya RayBan brillor i kroatien, mina andra hade en spricka i glaset. Tror inte att dom är äkta, för äkta kostar ju typ 900 spänn. Men dom har märket på sig iaf (y) Kostade ca 200 kronor.

19e juli

Finns inget skönare än att vakna på morgonen och inse att man är hemma i sin egna säng, speciellt när man har varit borta ett tag. Så det var rätt svårt att gå upp, men jag lyckades iaf gå och äta frukost, sen kröp jag ner i sängen igen med datorn. Hade en del att kolla, typ 80 inlägg på bloglovin och på bdb och facebook. Har kollat allt sånt nu iaf.
Idag har jag inget speciellt planerat. Nu äre typ inga som är hemma heller, mitt i sommaren. Packa upp o så måste man ju alltid göra. Vi ska åka till landet nån gång snart också, men det blir nog om några dagar för imrn ska vår båt i på verkstad. Det är någon som har stulit vårat reglage till båten medan vi var borta, spaken som man gasar med. De hade klippt av kablarna från motorn till reglaget och sen skruvat bort det, och den hade gjort det på flera båtar som hade just yamaha-motorer. Så nu går det inte att köra båten alls, så dom måste boksera den med hjälp av en annan båt och sen ta upp den och lämna in den.
Nu ska jag packa upp, hörs senare ♥

hemma!

Now I'm back in Swejdänh! :) Har varit helt underbara dagar i Kroatien, speciellt ute på ön Losinj där vi var en vecka. Där har det varit ca 30 grader hela tiden. Varma kvällar också vilket är grymt skönt, typ 25 grader. Igår när vi åkte från ön och till fastlandet igen så var det 37 grader. Lite väl varmt nästan haha. Men det blev värsta chocken när vi hoppade av planet i Skavsta ikväll strax innan elva, det var bara 17 grader! Usch.
Har haft det jätteskönt iaf :) Bilder kommer så fort jag har laddat upp dom på datorn. Oj, nu blev klockan mke. Dags att sova, puss :*

Hej! Sitter på flygplatsen nu och väntar...

Hej! Sitter på flygplatsen nu och väntar på att få gå ombord på planet. Jag tycker alltid att det är lite obehagligt att gå igenom säkerhetskontrollen, även fast jag vet att jag inte har med mig knark eller mordvapen eller något liknande ;) men det gick bra denna gång också. Ska ställa oss i boardingkön nu. Hejdå sverige och hej italien! Ha det så bra! :)


when my words come true

God morgon, är allt bra med er? Jag börjar känna att snart händer...någonting. All packning och sånt är färdigt. Snart sticker vi!
Nyss kom pappa hem, han hade varit och köpt en ny kamera (ngt fel på den andra, det går inte att få in bilderna på någon av datorerna) och en ipod. Jag ska ha ipoden typ nu på sommaren, och sen när jag får min iphone så får mamma ipoden, bra va? ;)
En svart ipod nano.
Nu ska jag fixa med musik till den. Ett till inlägg kommer nog, pusshej ♥

packat & klart..

.. nästan iaf. Det är bara det sista som jag slänger ner innan vi sticker. Men shit, jag har nog inte fattat det än. Vi åker imrn! :o Elr rättare sagt idag. Men gud så härligt det ska bli!
Vi åker inte förrän på eftermiddan imrn, så det är egentligen rätt lugnt med packning och sånt. Och jag har tid att blogga nån gång innan också. Men jag kommer inte att ta med mig datorn den här gången. Det är ändå ingen idé, jag tror inte att det finns trådlöst internet på något av ställena vi ska till. Så det blir alltså inga inlägg för min del på 11 dagar.
Nu är det nog dags för mig att sova. Puss och godnatt ♥

HAHAHHAHAH

Såg den här videon på någons facebook för ngr dagar sedan. Tyckte den va lite rolig sådär ;d Hahahaha. Hittade massa olika remixade versioner av den också, men det är nästan orginalet som är roligast ;)
Ngn som vill ha sig ett gott skratt? Watch this! ;)

HHAHAHA.
Och sen en av dom roligaste remixarna enligt mig ;)
Kolla sista bilden.
Hahahahhaha.
Men stackars kille! Från början gjorde han ju bara en liten gullig hälsning till sina föräldrar, och sen är dt massa som driver med honom. Fast jag tkr ju själv att dt är rätt kul.. ;)

emilia♥anna

Badade med anna i ån, det var faktiskt varmt ju :o Haha, första gången jag badar i ån i år (a) Men har faktiskt badat på landet ;) iaf. Va hos anna typ hela dagen sen. Satt vid datorn, åt och tog kort (i) Och så skrev jag allt som anna sa, vilket blev rätt kul ;d *sitter vid datorn, spelar ngt spel* "Är ormen kvar? Ska du inte äta något? Köp den där. Ät då? Jag mst köpa mat. Jag har inte råd med mat. Ååh. Den vill ha mat.  Jag loggar ut nu. Nu loggar jag in. Asså jag vill äta något. Titta! det finns mat! Jag vill fortfarande äta något. Något gott!" Hahah.
Nu ska jag packa. Jag blir alltid typ upphetsad och känner att jag måste ha jätte koll på allting så fort jag ska packa, och så går igenom packlistan hela tiden om och om igen. Men nu ska jag börja iaf.
Kram kram ♥

6e juli

Godmorgon allihopa ♥ Har ni sovit gott? Jag ska sticka ut och springa nu. Hoppas att det går bättre än senaste gången jag skulle springa på morgonen ;) Sen idag ska jag träffa anna :)
Puss :*

tired

Usch så trött jag är, och jag har fortfarande ont i huvet. Ska ta och borsta tänderna nu och sen sova. Hoppas att ni har haft en fin kväll, good night! ♥

död :'(

Min ipod är död. Helt död. Vägrar starta.
Det var första gången förra helgen, som den bara inte ville starta. Sen när jag satte den på laddning så vaknade den igen och den funkade. Sen började det i lördags igen. Jag låg och lyssnade på musik och så bara stannade den mitt i låtar, flera gånger. Sen hade den nästan laddat ur så jag satte den på laddning. Sen idag när jag skulle sätta på den så startade den inte, och jag visste ju att den var fulladdad. Jag testade ändå att ladda den igen när jag kom hem för att se om den stratade då. Men den var stendöd.
Den är inte speciellt gammal heller, två och ett halv år trorja. Pappa har en gammal ipod, typ första modellen som apple gav ut, och den funkar fortfarande. Min är för ung för att dö :'( haha. Nä men lite tråkigt nu på sommaren när man lyssnar mke på musik när man reser o så. Men det vore ju onödigt att köpa en ny nu, eftersom att jag ska köpa en iphone och dom har ju ipod i sig.

huvudvärk

Det har blivit rätt låg uppdatering idag, sry för det. Har varit nästan hela dagen på stan/tornby, och sen kom ju syrran hem så jag va tvungen att vara lite social trots min huvudvärk ;) Den stackarn har suttit på buss+tåg i 12 timmar idag. Jag skulle aldrig stå ut med det, speciellt inte i denna värme!

Men jag var som sagt på stan. Köpte en väska som jag ska ha som handbagage, crocs tofflor (ja, foppatofflor. Har inte tyckt att dom har varit supersnygga förut, men dom är grymt sköna! Köpte den nya modellen, den har som en vit och röd rand där nere, och sen är dom mörkblå. Lite marin stil sådär, så jag tycker att dom var rätt snygga) , och sen köpte jag ett par vattenskidor :D Har aldrig åkt det, men det ser ju superkul ut. Då har jag något att längta efter när jag kommer hem sen också ;)
Nu har jag tänkt att packa upp, och sen skriva en packlista. Men vi får se hur mycket jag orkar med, känns inte som att det är så långt kvar tills jag somnar haha. Men det ska jag nog klara av iaf ;d
Pusshej, hörs (k)

borta bra men hemma bäst!

Hemma nu :) Vi packade ihop grejerna på förmiddan och åkte hem direkt sen. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, packa upp antar jag. Sen blir det att hämta syster på tågstationen, hon har varit i norrland hos en kompis sen i torsdags. Innan det blir det en lite sväng till stan, fixa några grejer inför resan. Inte långt kvar nu! :)
Hörs senare ♥
ett år sen. Fan vad jag längtar tbx.

Hej allihopa :) är det bra med er? Med mi...

Hej allihopa :) är det bra med er? Med mig är det bara bra, tog ett kvällsdopp för ett tag sen. Det kändes ganska varmt i vattnet ändå nu på kvällen, men det var bara 22 grader trorja. Har åkt tube också. Det var rätt blåsigt så det var mycke vågor, flög en del kan jag säga haha. Men det är bara kul ;) åker hem imrn. Pusshej (k)


Jag hann inte skriva ett inlägg förut in...

Jag hann inte skriva ett inlägg förut innan vi skulle åka, för jag hade ju inte packat. Nu sitter jag i bilen på väg till landet iaf. Lyssnar på musik och försöker underhålla mig själv ;) vi ska åka hem från landet på måndag tror jag, och sen är det ju dags för kroatien på onsdag :) kmr nog smsa in ngt mer inlägg under helgen. Puss&kram ♥


"jag lider med Ghana"

Blev fotboll ikv, vilken spännande match! Och jag hejade på båda lagen, haha. Väldigt jämnt, och på slutet blev jag riktigt nervös där ett tag ;) När Ghana fick straff i sista minuten för att Suarez i Uruguay to hands, så hade det ju kunna bli avgörande. Men när Ghana missade straffen så blev det ju hans hands som räddade dom ist ;d Men sen var det flera klantiga straffar där på slutet tkr jag. Aja, kul för Uruguay att dom vann iaf :)

Imrn ska vi dra till landet, men jag har inte orkat packa så jag gör det på förmiddan imrn innan vi sticker. Har haft ont i huvudet ikv och har det fortfarande så ska strax gå och lägga mig. Godnatt (L)

grey

Grått kan ofta vara lite tråkigt, men om den är lite ojämn i färgen, lite spräcklig, så kan det se lite roligare ut.
Linnet är lite längre i modellen, så det funkar bra tillsammans med "cykelbyxor" , eller bara att ha över bikinin på väg till stranden.
Köpt på MQ för 199 kronor.

kroatien 09

Här kmr ngr bilder från kroatien förra sommaren.
Veli Losinj









Mocenica draga



Rovinj









parasailing, wiho! :D



långt uppe, hihi.
grymt kul vare, mst göra om nån gång :)

Nu ska vi först bo en natt i staden Treviso i Italien, som vi flyger till. Sen ska vi bo två nätter i Mocenica draga, och efter det åker vi till Losinj där vi ska bo i en vecka. På vägen hem så ska vi bo en natt till i Mocenica draga.
Så två av ställena var vi på förra sommaren. Det var jättehärligt, så ska bli riktigt kul att åka tillbaka. Och man vet vad som väntar sig liksom ;) Åker om 5 dagar! :)

You ran away

Hej allihopa :) Har ni haft en bra dag? Va med anna och linnea tills vi sa farväl till linnea vid halv tre, haha. Hon ska åka bort i 4 veckor, kmr sakna de lille barnet :( Sen stack jag och anna till stan. Va nog lite små döda båda två haha. Men vi orkade gå runt och kolla ett tag. Köpte ett linne, visar senare. Satte oss på donken efter ett tag, drack milkshake (y) Innan vi åkte hem gick vi in på karamello också (a) sånna där sura godiskorvar om ni vet vad jag menar är sjukt goda. Nu har jag ätit, och idag har jag tänkt att springa. Det är fortfarande sjukt varmt ju, så jag hoppas att det blir lite svalare snart så att jag klarar av att springa ;) Hej sålänge ♥

2e juli

Godmorgon, är det bra med er? Med mig är det prima! Jag har börjat vakna lite tidigare nu, strax efter tio vaknade jag idag. Det gör inget för mig, speciellt inte när det är så härligt väder som det har varit senaste tiden. Har ätit frukost och fixar mig nu. Ska träffa nea och anna nu ett tag, sen drar jag och anna vidare till stan. Kanske smsar in ett inlägg, annars hörs vi senare när jag kommer hem. Ha en fin dag! ♥



ja, jag saknar flickorna på bilden :(

I miss you. I need you.

Det blev gräsklippning ikv för min del. Bra träning inför min karriär som trädgårdsmästare. Haha, skojar. Skulle aldrig vilja va dt, elr dt skulle nog inte bli ngn vidare karriär iaf ;) Pappa sa att om man gick snabbare med gräsklipparen så klippte den mer. Och då börjar jag springa med gräsklipparen. Såg nog rätt bra ut kan jag tänka mig. Thahahhah.
Ska försöka komma ihåg att ladda upp bilder från kroatien förra sommaren. Har inga av dom bilderna på min dator eftersom att jag har fått ny efter det, men dom finns på pappas dator. Bara att den är lite segare, så får ta det nån gång när jag har tid att sitta ett tag ;) Men det kmr nog snart.
Godnatt! ♥

R.I.P. YOU AND ME

Dagens låt är en av mina favoritlåtar från 3OH!3:s nya skiva Streets Of Gold.



söta lilla vovven (a)

Så himla gullig claras lilla valp är! :D Gnista heter den förresten. Glad och busig :) Och så gillar den skor. Haha, jättesöt iaf.
Så jag har varit hos clara typ hela dagen. Bakade chokladbollar också (y) ( ja Oscar, KAKAO ;) )Nu har jag ätit maassor med jordgubbar. Har tänkt att at en joggingtur senare, vi får hoppas att jag orkar det. Igår när jag skulle cykla på träningscykeln så blev det lite meskörning för dt var sjukt varmt :p Haha. Men aja, herrå (k)
bilden är från när hon var lite mindre, men grymt söt elr hur? :)

1a juli

Shit, det är redan juli! ;o Gud så fort det går haha.
God morgon på er :) Jag vaknade för typ en kvart sen, satte mig här lite. Clara sover fortfarande, elr oj nu vaknade hon ^^ När vi här ätit frukost och allt sånt så ska vi hem till henne, och jag ska få se hennes lilla vovve (:
Skriver mer senare, pusshej ♥
snyggobild :)

RSS 2.0