godnatt :*

Tänkte kolla på det sista Ugly Betty avsnittet som var igår, men nu såg jag att kortet hade inte suttit i boxern där nere utan på mitt rum, så det hade inte spelats in. Och det går inte att kolla på avsnitten på kanal5.se heller. Fan. Så jäkla lyckat att missa sista avsnittet ever? Det mst gå i repris elr ngt, annars blir jag förbannad.
Så det blev att sitta här vid datorn ist ;) Hade ju en hel del att kolla på bloglovin, facebook osv eftersom att jag inte har varit hemma. Fixade en ny header också som ni kanske ser, annars brukar det ta ett tag innan den kommer upp. Men den blev inte så lyckad haha. Men jag hade tröttnat på den förra, så det får duga tills jag orkar göra en bättre. Fixat smileysar också ;d
Packat upp har jag gjort med, elr börjat iaf. Ngn mer än jag som tycker att det är jättetråkigt att packa upp alla väskor när man har varit borta? Jag har ett tips till er: Låtsas att ni har jättebråttom, så springer man runt där och sliter upp allt ur väskorna och slänger in det i garderoben ;) funkar rätt bra för mig iaf, haha.
Har inte så mke mer att göra nu, (förutom att packa upp det sista) så jag ska nog gå och lägga mig rätt snart. Det var väldigt länge sedan jag la mig innan tolv. Har nog inte gjort det på hela sommarlovet nu när jag tänker efter ;)
Puss & godnatt ♥

Kommentarer
Postat av: li

header blev jättefin! :)<3

2010-07-29 @ 19:39:56
URL: http://liforsen.blogg.se/
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Åh vilken härlig bild :

2010-07-29 @ 19:53:32
URL: http://nattstad.se/cecilies
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Åh vilken härlig bild :D

2010-07-29 @ 19:53:34
URL: http://nattstad.se/cecilies
Postat av: felicia

hejhej !

allt bra med dig idag ? :)

2010-07-29 @ 19:58:49
URL: http://akerstroms.blogg.se/
Postat av: Hanna

allt bra?=)

2010-07-29 @ 20:02:26
URL: http://hannazlife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0