30e mars i New York

Idag har det regnat ganska mycket. Tyckte inte att det gjorde så mke först, men sen blev det lite väl kallt ^^ Vi var på Macy's som är världens största affär/shoppingcenter. Och det var verkligen enormt, 9 våningar & jag kan säga att varje våning var superstor verkligen. Det tog upp ett helt kvarter. Sen var vi på Apple Store också. Den var häftig! :) Som en stor glaskub som det hängde ett äpple i, och sen gick man ner i en snurrtrappa och där nere var det sjukt stort. Vi skulle fixa som ett uttag-grej, men jag måste berätta hela historien för att ni ska förstå vad jag menar ;d Här i usa så har dom ju andra eluttag än vad vi har i europa. Så då måste man ha som en sak som man sätter i eluttagen här, & sen kan vi sätta i våra vanliga sladdar elr vad man säger. En så kallas för eddapter elr transformer. Så när vi var här första dan så skulle jag platta håret, så då satte jag i den där grejen och sen i plattången. Det funkade i typ en minut, sen typ sprakade den där grejen till & så började den ryka och lukta, hahah ;d jag ba shit! ;s så va den trasig. Men så köpte vi en ny sån. Men då funkade det inte att ha plattång till den, så vi fick köpa en ny plattång också, haha. Men så gick det inte att ladda min macbook med den heller. Så då skulle vi fråga om det när vi gick till Apple Store. Men apple är ju så smart, så dom hade ju värsta enkla grejen som man bara bytte ut en liten del så funkade det hur lätt som helst :) Och den fick vi gratis av dom också.
Sen när vi åkte taxi så höll chauffören på att somna hela tiden :oo Han ba satt o blunda så fort det blev rödljus & såg helt död ut, hah ;d
men nu måste jag g, pusshej (kk)

NEW YORK

Jag har inte kunnat skriva förut, nätverket funkade inte förrän nu.
Igår blev en väldigt lång dag, var uppe i mer än ett dygn i sträck. Först gick vi upp innan fyra, flög från lkpg till Amsterdam. Väntade där några timmar. Sen flög vi till Newark, flygplatsen utanför New York. Satt på flygplan i sammanlag 11 och en halv timme. Sen när vi kom fram så skulle dom ha massa mer kontroller, även fast vi inte skulle flyga vidare. Fick stå i kö i nån timme till, så skulle dom ta kort på en och fingeravtryck o massa :o Men sen tog vi en taxi till New York. Först så åkte vi i en tunnel under hudson floden så vi kom till Manhattan. Och sen helt plötsligt så var vi mitt inne i Broadway & Times Square. Gud så häftigt. Sen fick vi nycklarna till lägenheten & så, den ligger jätte nära Times Square, tar bara två minuter att gå.
Idag gick vi först runt lite bara, tog massa kort (a) Gick & fikade på Starbucks. Sen var vi på National Museum, det från "Natt på museet" ni vet ;) Sen åt vi lunch & gick runt överallt, massa affärer o så. Jag köpte en superman tröja (h) Har tagit massor med kort redan, men jag har inte med mig sladden så kan inte ladda upp ngr bilder på datorn, utan det kommer när jag är hemma.
Men jag skriver nog mer imrn, pusshej (k)

earth hour

Ni glömmer väl inte Earth Hour ikväll? Alla lampor ska vara släckta från 20.30-21.30.
Sådär, sista inlägget =) Puss! ♥

hejdå sverige!

Idag har jag packat,städat,fixat musik till iPoden, duschat o så :) Nu är jag helt klar med packningen, bara det sista som ska ner imrn. Nu ska jag strax äta, sen blir det nog att kolla lite på tv, & sen sova tidigt. Planet till amsterdam går 06.00 imrn, men vi flyger här ifrån linköping. Men jag måste kanske gå upp strax innan 4, usch va tidigt det låter! Och inatt så ställer man om klockorna till sommartid också, så det kommer kännas som ännu en timma tidigare. Tänk att gå upp kl.03 på en söndag. Haha, aja. Planet från amsterdam till new york går nån gång på förmiddagen, så vi är framme i new york vid 17 ungefär trorja. Så om ett dygn är jag i new york! Jag är grymt peppad, det ska bli sjukt kul!
Det här blir mitt sista inlägg nu. Men jag ska ta med min Macbook till usa, så jag bloggar när vi är framme :) Under tiden när jag är i usa så kommer min blogguppdatering vara väldigt låg, men ska försöka lägga in ett inlägg varje dag iaf. Nu ska jag äta.
Pusspusspuss, ha det så bra! Vi hörs i New York, woho! :D ♥

snart färdig

Har packat & fixat hela dagen. Snart är jag färdig! :) Jag skriver nog ett till inlägg i kväll, ett sista inlägg innan jag åker. Det var några som undrade vart jag ska åka :) Jag ska till usa. Först till New York & sen till Florida :)
Hörs senare (k)
haha, jag vet att jag ser typ drogad ut på bilden, har inget smink där heller ;) Men skit samma

27e mars

Idag blir det bara att packa. Ska fixa ny musik till iPoden också, kommer bli många timmar på flyg. Nån som har ngr bra låttips? (a)
Hörs senare ♥

fredag

Kom nyss hem från festen. Va sådär, typ gjorde inget ;d aja. Snart ska jag sova, måste försöka vänja mig vid att gå upp rätt tidigt ;) Imrn blir det bara att packapackapacka. Puss & godnatt (k)

PÅSKLOV!

Ja, ni ser rubriken, jag har påsklov! Gryymt skönt! Har ju dock en del läxor jag måste göra, men det mesta ska jag ta med & göra på planet. Det kommer bli många antal timmar jag ska sitta där, så då kan jag lika gärna göra läxorna då.
Nu ska jag kolla på tv, kanske packa lite. Sen ska jag till karro. Vi ska göra oss i ordning & sen på fest hos filippa i klassen :)
pusshäjj (k)
jay sean - do you remember
there's nothing left to say, don't waste another day

packar

Clara sitter & kollar på New moon samtidigt som jag packar & fixar lite. Har redan tagit fram typ alla kläder o så nu, så det är bara att jag packar ner på lördag.
Nu ska jag också kolla. Hörs imrn, ska på fest hos filippa imrn kväll. Puss (k)
läckert (h)

25e mars

Provprovprov idag! Först matteprov, va faktiskt rätt svårt. Blev typ precis klar innan vi slutade :o Har typ ingen aning om hur dt gick. Sen sista lektionen var det NOprov. Det var svårare än vanligt tkr jag. Vet inte riktigt hur det gick där heller, men rätt bra ändå tror jag. Sen hem med clara till mig. Har typ fikat & så, strax volleyboll. Får se om jag skriver ett inlägg till senare, inte säkert att jag gör det. Måste göra lite läxor, & sen börja packa. Ska dra nu iaf, puss ♥

godmorgon :)

Godmorgon på er ♥ Sov morgon idag igen, har det ons,tors & fre denna vecka (y) Jag behöver inte gå hemifrån förrän om en halvtimme elr ngt. Så jag satte mej här lite.
Clara ska bo här från idag till imrn, hennes föräldrar är inte hemma. Sen blir dt volleyboll också.
puss, hörs senare (k)
mimmi tröjan (a)

sry för jätte sen uppdatering!

Har varit upptagen hela dagen ända fram tills nu. Först vare muntligt franska prov. Själv tyckte jag att det gick rätt bra, det var bara några femininum/maskulinum som jag hade fel på, & bara för det så var han värsta negativ ;) Men jag nådde målen iaf :) Sen vare beep-test. Innan beeptestet så hade vi värsta "uppvärmningen". Höll på typ jättelänge, så men var trött redan innan vi började med beep-testet :o Om det är ngn som inte vet vad beep-test är så går det till så här: Man ska sringa över gympasalen (20 m) & när det låtter beep så ska man va framme vid linjen och sen vända & springa tillbax igen, o så på beep så måste man vare framme vid andra sidan o sen vända igen, ni fattar ;) Och om man inte är över linjen när det låter beep så är man ute. Och det går snabbare och snabbare för varje runda. Så på slutet så kutar man. Iaf ;) Jag fick MVG, (förra gången fick jag MVG+) Omjag hade sprungit fyra gånger till så hade jag fått MVG+. Men rätt nöjd ändå :)
Sen gick jag & fikade med emma & alice, gick lite på stan sen. Sen utvecklingssamtal, gick bra. Och sen dans, gick också bra hahah. Sen hem & plugga färdigt till mattenprov & noprov imrn. Nu är jag helt redo ;)
Nu ska jag bara slappa lite innan jag ska sova, har haft fullt upp hela dan som ni märker. Puss & godnatt sen ♥
ser nu att håret inte va så snyggt på bilden ;) Men tänkte ta o lägga upp en outfit/facelook lite snabbt imorse, va lite stressad så det blev lite halvbra ;d Men sen så hann jag ändå inte lägga upp bilden (i) haha, aja.

klar, för idag

Nu är jag nog färdig med franskan. Jag an det inte jättebra, men vi får hoppas att han inte frågar om det svåraste, vi har ju muntligt prov imrn. Men jag orkar verkligen inte plugga mer, och jag borde inte behöva plugga mer heller tkr jag. Vi får hoppas att det går bra helt enkelt ;) Matteprvo & NOprov som jag har på torsdag kommer jag inte behöva plugga så mkt till, jag har nästan koll på allt redan nu. Men sen kommer jag säkert behöva ta hem en massa extra grejer eftersom att jag är borta nästa vecka. SO måste jag garanterat göra iaf.
Uschusch, nu ska jag inte prata mer om läxor & plugg, inte för idag haha.
Har ni haft en bra dag annars? :D Min har varit rätt hyfsad. Volleybollen var rätt kul, förutom alla negativa killar ;d Bara för att dom har kört i flera år, & vi tjejer bara några veckor? aja.
Om en halvtimme-timme ska jag väl sova. Puss & godnatt ♥

23e mars

Hej :) Skola, lång dag som vanligt på tisdagar. Men det gick rätt snabbt ändå. Homework på elevens val, jag tror faktiskt att jag kan nästan allt till franskan :)
Nu hemma, snart volleyboll.
kram kram ♥
kofta från bikbok i höstas

no more stress

Typ klar med matten & no nu, så jag har bara franska som jag mst fortsätta plugga till imrn. Dt kommer no gå bra, jag kommer inte dö iaf ;) hahahha. Nu ska jag sminka av mig, puss & godnatt :*

måndag, stress & chock!

Måndag, igen. Igen!? :o Tiden går skitfort! 5 och en halv dag kvar.
Det här blir nog jobbigaste vecken på länge ;o massa att göra! Utvecklingssamtal, franska prov, matte prov, föräldra/elev möte (som jag kanske inte hinner med), clara ska bo här torsdag-fredag,NO prov, beep-test, svenska läxa, packa, & sen har jag dans & volleyboll. Sen mst jag säkert ta hem en massa extra eftersom jag är ledig nästa vecka. Gaah! Men dt är bara att plugga på som en idiot, jag har ju ngt roligt som väntar iaf.
Hahahah, dagens chock fick jag på lunchen idag. Noah har ingen tumme :o Emma & jag märkte dt nu, alla andra ba men ååh, redan! Men jag blev jättechockad! Så skulle han beskriva massa detaljer oxå, hahah. Jag gillar inte sånt ;) Aja, nu mst jag dra, pusshej (k)
jacka från h&m :)

donkäänh

Trött. Har bara slappat, kollat på tv & försökt att plugga. Ska äta strax, donkän (h) Sen kanske jag mst fortsätta plugga, eller börja plugga rättare sagt, haha. Skriver nog int mer ikv, hörs imrn. Puss ♥

slut -.-

Usch, jag gillar inte söndagar. Det bara är så. Dom är alltid tråkiga & sega, och jag är alltid skittrött, vilket jag är även denna söndag. Nu på eftermiddan har jag pluggat lite franska, vilket jag absolut inte hade lust med. Fast jag har aldrig lust med dt ;) Sen har jag bara kollat på tv, The hills weekend break. Fast dt är egentligen bara nya avsnitten jag vill se, som börjar 18.10. Men har inte haft ngt att göra, har inte orkat göra något. Fattar inte hur jag kan va så trött, när jag typ inte har gjort någonting :o Jag ska sova tidigt iaf. Typ vid sju, haha. Aja, wipeout ikv iaf, mahahahhaha. Och nu äter jag en kindermaxi, vilket man alltid blir lite gladare av ^^
puss på alla söta ♥

header

Pappa hann inte åka till gymmet, så vi sprang ute ist. Gick segt för mig. Aja, har ju gjort ngt iaf, ist för att bara sitta inne ^^
Är dt ngn som vill göra en ny header åt mig? Elr ngn som vet ngn som gör headrar gratis? Säg till isf :D Den som gör dt är bäst! ♥

söndag

godmorgon! :) Sovit gott? Dt har jag. Men jag fattar inte varför jag alltid vaknar så tidigt nu för tiden? :o Vaknar alltid innan 10, ibland vid 9. Ojoj ;)
Uppe nu iaf, har ätit frukost, sitter nu & lyssnar på Baby (y) Grejer jag ska göra idag:
Träna (gymmet var stängt igår)
Packlista!
Fixa musik till iPoden
försöka fixa ny header till bloggen, om jag orkar (a)
plugga till franska prov (n)
kyss (k)

New moon §

Kollat på new moon nu. Kan berätta att den fortfarande är lika bra, minst lika bra. Längtar massor tills eclipse kommer. 3 månader & 10 dagar.
Men om en vecka åker jag :o Helt sjukt. Jag vet att jag tjatar om dt, men jag är bara så sjukt taggad! Har längtat efter det sen, ja sen typ föralltid, och nu ska jag åka! wiiiiih! :D
Ska ta bort smink & allt, vill snart gå och lägga mej tror jag. puss & godnatt (k)

The City

Stack till stan med syrran & pappa. Ska ha med min Macbook till usa, så köpte ett fodral till den. Sen typ lite annat, & New Moon filmen (yy) Blir att se den ikv, ofc (a)
Har typ städat o lite så nu, The City weekend break på MTV ;)
kram ♥

träna & fix

Sticker till gymmet med pappa nu. Sen blir dt nog att ta en sväng till stan, fixa lite inför resan ;)
seeya! ♥
(h)

lördag

Anna,nea & mickis skulle på fotbollsträning, så jag har precis kommit hem. Bäst igår (y) Bilder kmr nog ngn gång, om nån kan skicka dom (a)
Får se vad jag gör idag. Kanske mst fixa ngt till usa? Åker om en vecka :D:D Annars kanske jag ska träna, får se. Puss så länge iaf :*

sry för jättesen uppdatering..

Men har inte varit hemma på hela dan, elr är int dt nu heller ;d Stack hem till anna efter skolan, träffa nea, ela, phille & sen kom mickis oxå :) Har typ gjort massa, orkar inte skriva. Philles hund är läskig (a) Vi ska sova hos anna ikv iaf. Hörs imrn, pusshej :*

fredag (yy)

Sticker snart till skolan. Jag har haft sovmorgon tre dagar i rad den här veckan (y) Sen blir det att träffa anna, nea & ela som jag inte har träffat på såhääääääär länge!
puss på er :*

skinnjacka (L)

Pluggat klart för ikv nu. Kommer nog gå rätt bra på svenska provet imrn :) Kunde dt nu iaf, men jag skulle ju kunna få en blackout imrn precis innan provet (i) hahah, vi får hoppas att det inte händer ;)
Nu sitter jag & sjunger :D hahaha. Imrn åker skinnjackan på (y) Det är ju vår nu för tusan! :D
pusshej, imrn är dt helg (YYYYY) :*
sitter & sjunger (i)

hungrig!

Kom nyss hem från volleybollen. Dt var kul, men gick int superbra för mej ;d på slutet skulle vi typ försöka sätta bollen i en basketkorg, först fingerslag & sen bagger. Anna satten den typ fyra gånger men jag ingen, hahah. Den typ studsade på massa gånger, men aldrig i ;)
Hemma nu & skithungrig. Ska strax äta & sen plugga sista inför provet imrn, franska oxå (n) pusshej :*
underbart'(y) haha.

torsdag

Kändes som att skolan gick rätt snabbt idag ändå. Karola & pokahontas, hahahahha. Jag, emma, frida & ebba kutade till bussen sen (ii)
Hemma nu, kollar lite på tv :) Sen blire volleyboll (y)
puss:*

18e mars

Drar strax till skolan. Volleyboll ikv :)

dagens facelook :)
puss ♥

plugg (nn)

Jag diggar dansen (hh) dansen vi ska ha på uppvisningen i maj är till feedback - janet jackson. Sexi mama (h)
Nu har jag pluggat, svenska prov på fredag, franska nästa vecka & matte nästa vecka oxå, fast matten har jag inte pluggat till (a)
Mår fortfrande inte rikitgt bra. Usch. Sitter här lite nu, Baby - Justin Biber spelas om och om igen. Bäst (yy) Tröttnar aldrig, inte än iaf (a) nu ska jag duscha. Hoppas att jag mår bättre imrn, kommer inte palla gå till skolan annars. Men jag dt är inte bra om jag missar sklaln imrn, inför prov och sånt. Aja, hoppas jag mår bättre.
Juste, duscha va dt jag skulle göra! haha, puss (k)
fulbild :)

17e mars

Har varit jättetrött & seg idag. Ont imagen precis som igår, lite då och då. Men jag tror att jag går på dansen ändå, lite piggare nu iaf. Sen mst jag plugga (n)
pusshej (k)

ont i magen (n)

Volleyboll, kul men jag sög :) Och den där teo är sjukt smart? elr int, verkar helt IQ befriad, hahaha.
Hemma nu, ätit & så. Elr typ inte ätit, har fortfarnde ont i magen (n) värsta konstigt, syrran har typ exakt samma oxå :o
aja, hoppas dt är borta imrn. Nu kollar jag på Life of Ryan, som inte har gått på ååår ;o
pusshej (k)

16e mars

skola, suuger (n) Jag har typ varit konstig idag ;o haha. Jag var hunrig i nästan fem timmar :o Men sen så visste jag inte om jag var hungrig längre elr om jag bara hade ont i magen. Så typ åt jag massa, men sen hade jag fortfarande ont i magen, men typ konstigt ont i magen, typ hungrig i halsen :s har det fortfarande (n) aja, tror att jag är hungrig nu, ska äta ngt ;d sen blire volleyboll med anna, & clara ska också med idag :)
pusshej :*

min mobil (y)

Min mobil är tillbax! Det har tagit mer än en månad :o Och det kostade ganska mycket, haha ^^ Men den är hel & tillbaka nu :)
nu gör jag läxa & sen ska jag hinna med att träna lite också, puss :*

uppdatering ;)

Om dt jag skrev förut, hahah. Nagellacket jag änvände då tyckte jag var väldigt dåligt, menmen tänkte jag, jag visste att det var ganska nytt & att det inte var gammalt eller så. Sen tog den nästan slut också, fasen jag som inte var klar än. Men sen så hittade jag ett till nagellack, det nya. Så hade jag suttit och målat nästan alla naglarna med gammalt superdåligt nagellack, bara för att jag trodde att det var det nya. Så klantigt och typiskt mig ^^ Men nu gör jag om med det riktiga nya nygellacket, hahah (i)

Maxfactor & svarta naglar (y)

Fick ny mascara igår, Maxfactor lash extension effect, den med lila borste. Tycker redan att den är jättebra! Gör ögonfransarna långa & fina & delar fransarna bra. Rekomenderar! :)
Sitter och målar naglarna (idag igen, haha) Men svarta idag :) Tycker att det är riktigt snyggt, bara man inte har hel svarta kläder till.

15e mars

Måndag igen. Utskällda av Mr Asplund ;o hahahaha. Emma & jag garvade liiiite på vägen hem? ;D
Kollar på top model nu :) mst nog börja med läxor sen (n)
puss :*

wipeout

Kollar på wipeout nu, thahhahah. garvar! (i)
skola imrn, pallar inte. aja, pusshej (k)
för att min bebis är grumt snygg :*

new york (i)

Sitter & kollar på The City, och plötsligt "slog" det mig att jag ska dit snart! t v å  v e c k o r . Det är inte mkt :o shit, jag har typ suttit och längtat i ett halvår elr ngt, o nu ska jag snart åka!
:D

nöjd (y)

Nu har släkten precis åkt. Vi fikade & jag öppnade presenter ;d
allt jag har fått idag då:
gossip girl böcker
tavla
olja till håret (som min frisör hade & använde till mitt hår)
nytt skrivbord
stolar till
mascara
solpuder
linne
pengar (yy)
necessär från make up store
läppglans från make up store, jag brukar inte gilla att ha läppglans men det här var jättefint & perfekt färg till mej så det kommer jag änvända (a)
concealer + borste, oxå från make up store ;)
fick typ allt jag önskade mig, så jag är jättenöjd :)

grattis till mej :)

Tonåring idag :) Familjen kom med presenter & så nu på morgonen. Kan berätta senare vad jag fick. Har ätit frukost och satte mej här lite. Lyssnar på världens bästa låt (y)
Senare kommer typ släkten, firar mej lite till (a) lite presenter o fika o så som vanligt ;)
puss så länge :*

melodifestivalen

Vem skulle ha vunnit tycker ni? :) Jag tyckte att Salem Al Fakir skulle ha vunnit ;d Men det var rätt bra ändå att anna vann.
snart fyller jag år :D 6 timmar kvar (a) haha.
puss (k)

Justin Biber - Baby

BBÄST §

twilight (L)

Efter att ha sett trailern till eclipse så blev jag jättesugen på att läsa alla böckerna igen. Men jag läste om boken precis innan jag såg New Moon, så jag visste ju precis vad som skulle hända ;) men då sa jag att jag skulle inte läsa eclipse igen innan jag såg filmen. Men om jag nu börja med ettan igen såg skulle jag bara behöva fortsätta läsa alla böckerna. Så får se, kanske börjar läsa rikitgt sakta, så kanske jag kan läsa ettan & tvåan ända till 30 juni? ;d haha, vi får se.
Har städat lite men sen orkade jag inte mer (a) Men kanske får fixa lite till nu.

tränat

Åkte till gymmet & träna. Gick ganska bra, körde rätt hårt ;d nu har jag duschat & ätit. Jag ver super hungrig för jag åt frukost så tidigt. Nu sitter jag och målar naglarna :) ska städa lite o så sen.
pusshej :*

godmorgon :)

Varför vaknade jag så tidigt idag? :o Vaknade redan halv nio & kunde inte somna om. Så det var lika bra att gå upp. Satte mej här lite, ska nog strax äta frukost.
Får se vad det blir att göra idag. Ska till gymmet iaf & ikv äre ju final i melodifestivalen.
nu ska jag käka en god frukost! puss så länge :*
seriöst :)

remember me

Kom nyss hem från bion :) den jag jättebra men såhäääääääääääääääääär sorglig! den började jättehemskt. Man typ satt och tjöt i både början & slutet. Ska väl inte berätta vad som hände, om det är någon av er som har tänkt se den. Den var värre än Titanic om man fråga mig. Men jag tycker den var jättebra ändå.
Rolig kväll med bästa (L)
godnatt & puss på er :*

fredag baby (hh)

sista dan i skolan som tolvåring (a) so prov, gick rätt bra ändå trorja :) misshandel på svenskan (i)
Sen hem, åksjuk ;o Snart kommer ullis, ska typ fixa lite & sen laga mat ;) Sen kmr ngr och vid nio ska vi på bio :) remember me (y)
hörs later :*
outfit bilder (a)
tights - gina
svart tubkjol - gina
vitt linne - jc
rosa kofta som jag inte vet var den är köpt :)

klar!

Nu är jag klar med allt pluggande till so provet imrn. Hoppas att det går bra (a) kmr bli skönt att ha det gjort iaf.
Nu hamnade jag här, kollar lite på tv :)
Juste, jag har glömt att säga att min nya plattång har kommit :) Kom i början av veckan. Har testat den kanske två-tre gånger och än så länge är den jättebra.
Imrn blire bio, remember me :)
pusshej (k)

torsdag

Idag har jag garvat åt tomten (i) hahaha, ni som var med fattar ;)
Nu hemma & kollar på top model :)
Jag blir alltid så åksjuk när jag åker buss, speciellt om man sitter baklänges. Och det försvinner typ inte förrän jag äter ;d så sitter ortfarande och är åksjuk, även fast det va typ en timme sen jag åkte buss (i) ska äta ngt nu iaf, sen so (n)
puss :*
emilia försöker sig på foki-min (;

jag har inget liv.

Har pluggat massa so. Men det har inte gått så bra. Suck. Har bara imrn på mej att plugga, sen får det gå som det går. Kan ganska mke ändå, bara en del grejer som är extra krångliga.
Sen har jag mejlat till Mr Reid oxå ;d Skrev om dt igår oxå trorja (i) Men vi har NO prov veckan som jag är ledig ( snart åker jag ju! ;o ) , så jag måste göra det nån annan gång. Men veckan innan går det inte. Och veckan efter lovet så har vi ett till no prov på torsdagen, men jag kommer hem på måndagen & kan kanske inte gå till sklan på tisdagen heller, för jag kommer typ har sutti på flyg & flygplats i sammanlagt ett dygn, så då måste jag typ göra båda no proven på samma dag ;d aja.
Nu vill jag snart sova. godnatt (k)

plugg (nn)

Dt gick bra på gympalektionen som vi höll i idag. Det bästa ngn i våran klass har fått är vg+, & vi fick vg, så jag är nöjd :) Men hela lektionen så satt rektorn & kollade på :o Han har aldrig varit med o kollar på nån gympalektion förut, men just när jag ska ha, så är han såklart där ;) Kändes ju super i börja, ingen pressa alls lixom ;) men dt gick bra :)
Sen gick jag till subway med alice :) (y) Sen gick jag lite på stan, köpte skor till dansen o så. Sen dans :) hade värsta konstiga vikarien? :s hahah, kom med värsta dåliga låtar, & sen en supertöntig dans ;d men undrade ju lite? hahaha, alla typ garava (i)
sen hem, äta & nu plugg som väntar (n)
pusshej :*

onsdag

sovmorgon idag (y) sticker strax till skolan, bussen går vid åtta ändå.
Har idrottslektionen idag, hoppas dt  går bra (i) men läraren har jättehöga krav han mst tycka att lektionen är perfekt för att man ska få mvg, så det är inte så troligt. Men ett g iaf? (a)
sen blire dans med clara :)
pusshej :*
dagens outfit
vitt linne - gina
grön & vit tröja - syrran (a)
favvojeansen från bully är på :)

plugg (n)

Har pluggat so, franska & fixat till idrottslektionen jag & några ska ha imrn.
ska nog sova strax, puss & godnatt :*

orkar inte mer -.-

för mkt nu, orkar inte mer.
Har varit på dåligt humör hela dan idag, ända till sista lektionen. Bara för att vi har & kommer ha så himla mkt i skolan, ända till sommarlovet typ! prov varenda vecka nästan, & vissa veckor har vi flera. Och veckan som jag är borta, så har vi NO prov, som jag kanske måste göra veckan innan ist. Men den veckan har vi redan två prov. Usch, pallar inte -.-
men när vi skulle hem så var jag på bra humör, ett tag iaf hahah. Börja med att emma halka på isen, så jag asgarva :) Men sen halkade jag oxå, hahah, värsta snyggt ;o Så halkade alla andra på vägen oxå (i)
Sen när bussen va vid lidl, så stanna den & busschauffören hoppa ur o massa. Så stog den där länge, så tillslut så gick vi ist. Att det ska va så jäkla svårt för bussarna att bara köra :o Köpte sportlunch på macken för vi va ashungriga (a) Och sen gick det skitbra, hah asg! Tänkte snedda & gå  över snön, såg att det var andra som hade gjort det och dom hade gått snön. Men det var säkert en massa småbarn, för vi åkte så klart igenom snön. Åkte ner typ en halvmeter varje steg ;) Gick superbra :) Hemma nu iaf, ska snart på volleyboll.
pusshej :*

godmorgon

Nu drar jag till skolan, bussen går om en kvart.
pusshej, hör sen :*
dagens facelook :)

slut -.-

Cyklade på tränings cykel hemma idag (i) Det blir faktiskt ganska jobbigt om man cyklar i uppförsbacke i 20 min, haha. Speciellt nu när jag inte är super tränad för tillfället hehe (men dt sja jag bli ;-) ) nu är jag dödstrött efter att ha pluggat so på kvällen. Ska äta något och sen sova!
puss&godnatt :*

slut -.-

Cyklade på tränings cykel hemma idag (i) Det blir faktiskt ganska jobbigt om man cyklar i uppförsbacke i 20 min, haha. Speciellt nu när jag inte är super tränad för tillfället hehe (men dt sja jag bli ;-) ) nu är jag dödstrött efter att ha pluggat so på kvällen. Ska äta något och sen sova!
puss&godnatt :*

måndag igen

inte långt kvar nu :) Men tre veckor till i skolan iaf (n)
hemma nu, har kollat på top model (a) blir nog mest att slappa & göra läxor, kanske ska träna oxå.
puss :*

godnatt :)

Har börjat plugga lite till so provet på fredag. Usch, so är ämnet som jag gillar minst ( hatar kan man ju säga, haha) , och det är alltid jätte mkt man ska plugga på till proven. Lika bra att börja i tid, men det kommer ändå inte gå bra haha.
Nu vill jag sova iaf, jätte trött. Skola imrn oxå.
puss & godnatt :*

gym

Kommit hem från gymmet nu. Rätt segt i början, men sen gick det bra (y) hade ätit typ precis innan jag åkte, så jag fick såklart håll. Men sen gick det bättre som sagt :)
Nu är jag hemma & slappar lite innan det blir att göra läxor.
puss :*

godmorgon (:

Vaknade med ullis ♥ Nu sitter vi här, ska strax käka frukost.
Idag ska jag till gymmet, & sen läxor som väntar (n)
pusshej (k)

godnatt :*

Har kollat på melodifestivalen, sög :) får se vad vi gör nu, tv elr film elr ngt. säger godnatt nu iaf, orkar inte skriva mer sen. Så godnatt (k)

med ullis (:

Har varit hos anna hela dan (i) efter ett tag kom ullis. Körde typ band hero, dator & lite ;d Nu är ullis o jag hos mej, kollar på tv haha (i)
hörs senare :)
puss (k)

ullis & anna :)

Anna & jag har precis ätit lunch, ska göra oss i ordning. Sitter med datorn på toan haha (i) Sen vid tre kommer ullis. Får se vad vi hittar på, nån som vill träffas kanske? :) Sen sover dom hos mej ikv.
pusshej :*

lördag (y)

godmorgon :) vaknade med anna & nea ♥ Åt frukost & så, nea stack på fotbolls träning. Jag & anna sitter här med varsin dator och är sociala (i) Får se vad det blir att göra idag.
pusshej (k)


godnatt (k)

Sitter & borstar tänderna (a) Har mest suttit vid datorn & kollar på tv ikv :) Rätt trötta här nu, så vi ska nog sova snart. Elr ligga o snacka (a)

Beställde ny plattång igår, den andra hade damp. Det var Ga Ma, hoppas de är bra :) Kommer nog nästa vecka nån gång

godnatt :*

fredag (y)

Inte uppdaterat på hela dan, javet. Iaf, efter skolan så gick jag & karro lite på stan typ, skule vänta på ullis. Köpte milkshake (a) Sen kom ullis & så, så väntade vi på bussen o den va 28 minuter sen :o Så ah, jag va inte så glad sen ;) Men sen skulle vi va med anna, nea & madde. Deras mobilder hade typ laddat ur elr ngt. Gick till anna för vi trodde dom va där, men det va dom inte. Så ringde vi till phille, där va dom inte heller. Rinde vi till maddes mobil men hon hade precis åkt hemifrån. Så ringde vi hem till madde men dom svarade inte. Så vi gick till mej ett tag. Men sen ringe dom ;d Gick till anna :) åt lite o så, sen stack karro hem 6 så fäljde vi ullis till bussen. Nu är jag & nea hos anna, ska sova här :) Har damp (i) hahah, pusshej :*

emilia vill har tbx sin mobil! ;o

gick ju sådär kan man säga på volleybollen idag ;d haha (i) Sen hem & äta donkens (a) lite läxa o så. Nu är jag trött. Super trött.
puss (k)
j a g  v i l l  h a  t b x  m i n  m o b i l  n u !

torsdag

idag har jag garvat :) åt alice mest, mahahahah<3 Det gick super när jag, emma & ebba skulle hem (y)
Hemma nu, har kollat på ghost whisperer. Nu blire top model innan jag drar på volleyboll.
pusshej :*

polkagrisar (y)

-fy emilia! man får inte äta godis idag, det är inte lördag!
-men ändå, bara en liten polkagris? (a)
haha (:
oj, man kanske inte skulle stoppa in hela i munnen? (a)

onsdag

en sak att säga först: franska suger (n) annars va skolan bra idag :) svenska, bild & idrott, rätt kul (y) Efter skolan klippte jag mej. Min frisör va inte där, så det blev en annan som klippte mej. Men det blev rätt bra, lite kort bara. Hon tog i ngt i håret, som gjorde dt suuper lent o fint! :D Sen dans med clara (y) Sen hem, & nu är jag skittrött. Blir att sova tidigt ikv trorja.
pusshej (k)
lite störd bild (i) :)

sry för sen uppdatering..igen!

Kom inte hem förrän nyss. Har varit på bio, majblomme grej. För att femmorna på kvinneby förra året ( min klass asså) sålde typ mest majblommor i östergötland & va 3:a bäst i sverige förra året, så fick vi först gå & äta på ming palace & sen gå på bio :) det hette typ Percy Jackson & kampen om åskviggen, trorja ;d lite som harry potter. Den va ganska bra iaf, förutom att jag inte gillar när det är väldigt overkliga scener. Men han va lite snygg (a) Och hade lite kul med (i) Om du kollar ut åt höger så ser du att vingen brinner (: hahahh.
Har precis duschat & så. Imrn blire först att klippa sej & sen dans :)
pusshej (k)

sry för sen uppdatering..

..men det har varit drama, hhah ;)
Jag & emma gick till bussen efter skolan, men när vi kom fram till trädgårdstorget så stod det en buss tvärs över hela gatan! Den hade sladdat & kört fast, så den blockerade så att ingen kom förbi :o Så det kom som massa bussar & bilar på rad som stod o väntade. Vi väntade i typ 40 min. Men tillslut så körde den iväg. Men då var det en till buss som hade fastnat (i) så väntade vi lite till. Tillslut körde den oxå, men sen när alla bussar kom fram så stannade ingen vid busshållplatsen utan dom bara körde förbi! ;o Så då gick jag, emma, alice & adina hem till alice ist :) hahah, lite flumm? så trilla jag o låg där ett tag (i) Gick till alice, typ åt o lite. Mahaha, grav.
Hemma nu iaf. Måste packa upp väskan ( ah, orkade inte det igår ;d ) Och så måste jag skriva klart till idrotten -.-
pusshej (k)

RSS 2.0