dålig uppdatering

Precis som jag trodde så blev det väldigt dålig uppdatering för mig ikväll. Har pluggat, men inte så mycket faktiskt. Jag vet inte egentligen vad jag har gjort haha. Hela kvällen bara försvann jättefort. Glömt bort att ta outfit bild idag också, eller det var mobilen som var urladdad i morse rättare sagt, och när jag kom hem så bytte jag om till myskläder direkt.
Nu ska jag fixa lite, ta fram kläder bl a. Är ni också så, att ni måste ta fram kläder kvällen innan för att inte ska få panik på morgonen? Det måste jag, jag kommer aldrig på vad jag kan ha på mig på morgonen. Så det är lika bra att göra det nu.
Puss & godnatt ♥

underbart...

Hej på er :)
Skolan var inget vidare idag, har börjat med grupparbeten på svenskan. Min grupp asså... kill me. Och så är arbetet om William Shakespeare vilket inte gör någonting roligare.
Jag kände igår att jag nästan var färdig redan med allt pluggande för den här veckan, men nejnej varför skulle det vara så? Idag fick vi veta att vi har so förhör på fredag och prov på tisdag, och svenskprov nästa torsdag. Och eftersom att jag inte är hemma i helgen så måste jag väl börja den här veckan med so:n som är till på tisdag, samtidigt som jag pluggar till franskprov och en till grej till so:n på fredag. Hur ska det gå till? Det kommer gå åt skogen.
Det är sällan jag är på humör för att plugga, men idag känner jag att jag verkligen verkligen inte är på humör för det, bara för att jag är tvungen till att plugga.
Det kommer troligen inte bli mycket bloggning för mig ikväll, men vi hörs senare, puss!
Hihi, titta vilken söt bild jag hittade! Jag syftar inte på mig då haha, utan ullis. Så himla gullig! :)

30e november

Godmorgon!
Jag känner mig lagom taggad inför skolan idag... Det är inte många veckor kvar till jullov iallafall.
Ska gå till bussen strax, här kommer ett par facelook bilder först.
Ha det bra, vi hörs!

top model

Hej på er :)
Har kollat på Top model ikväll. Någon mer som kollar på det? Vem tycker ni är bäst i så fall? Jag hejar på Raina :)
Ska fixa lite nu och sen sova, är supertrött. Hoppas att allt är bra med er, puss!

things just ain't the same

Jag var helt säker på att jag redan hade lagt upp den här, men tydligen inte. Här kommer den iallafall, en till grymt låt från Rihannas album Loud :)

slapp-pris?

Finns det något pris för den som är bäst på att slappa? I så fall hade jag nog redan fått det haha :)
Det var en period för några veckor sedan som vi nästan inte hade några läxor eller prov i skolan alls, så jag kunde ta det hur lugnt som helst, grymt skönt! Så jag kom in i värsta sega tillståndet, och när det väl var dags att börja plugga igen så gick det inget vidare. Först tog det ett tag för mig att inse att jag ens behövde plugga, och när jag väl satt där med böckerna framför mig så tänkte jag att äh, jag tar det här senare istället. Tror ni att jag gjorde det...? ;) Nej. Men sen så blev jag sjukt stressad nån dag efteråt för att jag inte hade gjort någonting.
Haha, aja. Nu var jag rätt duktig iallafall :) Jag tog tag i det ganska tidigt, väntade inte till tio ikväll, och nu har gjort allt jag behöver idag. Orkar inte hålla på med den där matten mer, det får gå som det går. Men det brukar vara så att man kan mer än jag tror.
Ett tips till er som inte gillar att plugga: gör det så fort som möjligt! Det behöver faktiskt inte ta flera timmar, utan det kan räcka med 20 minuter.

iskallt!

Fy fasen vad kallt det är ute! :o Imorse var det -10 när jag gick hemifrån, nu var det -8. Hej istiden!
Skolan va rätt seg idag, inte mycket roligt. Kom hem för en stund sen, sitter och försöker få upp värmen. Jag har typ ingen blodcirkulation i fingrarna alls. Och så är jag svintrött. Och hungrig. Bläää. Orkar inte gå ner och hämta något att äta. Plugga måste jag göra också -.- Har matteprov imorgon, men det går typ inte att plugga till. Franska har jag också. Usch, har ingen energi till det. Men jag tänker göra det fortfortfort, så är jag klar sen.
Vi hörs, puss ♥
ta mig till värme!

29e november

Grattis madde!


Godmorgon :) Ja, födelsedagarna fortsätter ;) Haha, nä men idag är det faktiskt sista dagen på länge som jag känner någon som fyller år.
Ska strax gå till bussen, hoppas på att den kommer nån gång. Det ser kanske inte så lovande ut, på vår gata är det inget vidare skottat iallafall.
Aja, vi får se. Här kommer en bild på dagens facelook.
Ha en bra dag!

då Linköping inte var vitt.

Hej alla söta barn, nu är det dags för barnprogram!


Närå, vet inte varför jag sa så... ;)

Det blev ingen träning idag, ingen förutom jag hade lust, och vi hade troligen inte ens kommit fram med all den här snön. Hoppas att man kommer nånstans med buss imorgon, jag har ingen lust att stå ute och vänta i nån timme...
Har tagit det lugnt istället ikväll, kollat på Gossip girl och sista avsnittet ever av The Hills. Så himla tråkigt att det slutar tycker jag, någon som håller med mig? Det kommer kännas så tomt, vad ska man kolla på nu då på söndagskvällar?
Ska fixa lite nu, sen ska jag nog läsa tills jag somnar. Hoppas att allt är bra med er, godnatt!

KÄNGOR

Hittat ett par fina kängor nu när jag kikat runt lite.
Alla är från modekungen, de kostar 699, 399 och 699 kronor.
De gröna finns i svart och brun också.

bloggtorka

Jag brukar ibland har rätt mycket att blogga om, som igår till exempel, då blev det rätt många inlägg. Men vissa dagar kommer jag verkligen inte på vad jag ska skriva, som idag. Jag hittar inga roliga grejer, fina kläder osv när jag kollar runt på internet, och jag är mest hemma och slappar, så jag har inte mycket att skriva om vad jag gör.
Vad vill ni se mer av här på bloggen? Vill ni ha mer kläder- och shoppingtips? Ska jag börja med veckans blogg? Vill ni att jag ska fortsätta med dagens låt? Eller är det någon ens som lyssnar på dom? Ska jag börja med veckans produkt? Typ mer smink och hudvårds grejer. Vill ni att jag ska visa mer gamla bilder, från när jag var mindre, och resor och grejer? Något annat ni vill se här på bloggen? :) Skriv! Alla förslag är välkomna :D

chiao

Sticker till morfar nu, pusshej!
Till den som undrade vad det står på min vägg ;)

28e november

Grattis Linnea! ♥


Godmorgon bloggen :)
Herregud vad det snöar! Det faller ner massor stora flingor hela tiden, och så ligger det nästan en halvmeter på marken redan. Är det så hos er också? Det har snart snöat i en vecka nu, med undantag för igår. Snart kommer man inte komma ut ;o Men det är väl rätt passande just idag, det är ju första advent.
Idag har jag tänkt att städa lite, sen ska vi äta lunch hos mormor och morfar, för morfar fyllde år igår. Ja, haha, det är massor som fyller år just nu. På två veckor så är det 9 personer som jag känner som har fyllt/fyller år. Sen åker jag och tränar om jag hinner, och ikväll blir det tv som vanligt på söndagskvällar. Gossip girl bl a. Så kommer min dag se ut ungefär :) Vad har ni för planer för dagen?


Nu ska jag börja med att sätta upp lite adventsljusstakar, lilla stjärnan i mitt fönster.

Vi hörs, pussar ♥
mina gulliga gulliga tjejer (:

big Apple-fans!

Hejhej! Har ni haft en bra lördagskväll? :)
Min har varit slapp och skön. Har mest suttit vid datorn och chillat. Har testat pappas nya iMac som han köpte idag. Åh, apple-datorer är så härliga! De är så roliga att köra med. Grymt bra skärm har de också, och dom krånglar nästan aldrig. Lätt läckraste designerna också ;) Jag är avundsjuk på iMacen, fast jag får ju köra på den också. Men egentligen borde jag väl inte vara det, har ju min älskade Macbook.
Vad kör ni, Mac eller PC?


Ska nog lägga mig och läsa ett tag nu. Puss & godnatt ♥

shalallalalaa

Jag är glad, shallalala :D Och nu gör jag Annika glad ^^
Jag typ sitter och garvar för mig själv, bara för att jag är glad. Jag ska till Stockholm på fredag, ska hälsa på Julia tsm med Linnea, Anna, Madde & Clara. Kommer blir svinkul! Saknar tjejerna. Det var ett år sen jag träffade Julia ;o
Och sen så ska kanske kanske kanske jag och familjen till Kalifornien i sommar. Åh så underbart det skulle vara :) Men ingenting är klart ännu, håller bara på och kollar.
Jag är på sånt humör då sånna här saker är roliga...
HAHAHA (:

RINGS

Hittat en hel del fina ringar :) De fyra första är från modekungen, och alla kostar 199 kronor.
De nedan är från melba, de två första kostar 99 kronor, den andra 129.

my worlds acoustic

Igår släpptes Justins nya album My Worlds Acoustic. Har lyssnat igenom skivan ett par gånger. Jag kan inte riktigt bestämma vilken som är min favorit i akustisk version, alla är riktigt härliga! Man hör hans röst mycket bättre och,.. åh! Underbart :) Men om jag måste välja en favorit så är det nog Down To Earth. Det är så jäkla fin från början, är det möjligt att den är ännu finare nu? Ja, det är den.
Här kommer ett par stycken, akustiska.




Det finns inte så många på youtube ännu, men jag tog de som fanns.

Vad tycker ni? :) Är de bättre eller sämre i akustiskt version?
Jag tycker att en del låtar passar bättre i original versionen, men en del låter riktigt bra akustisk version. Gillar albumet starkt.
Hela albumet finns på spotify.

träning

Tog en sväng till gymmet med pappa. Det blev inte så länge för de stängde 16.45, men vi hann köra ett tag iallafall. Körde på lagom hårt, testade nån ny grej också.
Har tagit en dusch och nu ropar mamma att maten är klar.
Ni får ha en fin lördgaskväll allihopa ,puss ♥

rosetter

Blusen jag köpte idag :) Tyckte den var lite söt sådär.
Bikbok 249 kronor.

Kommer nog ha den på jul eller nyår.

galet mycket folk!

Kom nyss hem från stan. Galet mycket folk var det! Men det är antagligen ingenting jämfört med hur mycket folk det kommer vara helgerna närmast jul.
Köpte en söt blus, ett par vantar och en julklapp till sis. Visar blusen senare :) Åt lunch på subway också.
Nu ska jag fika något, sen hoppas jag att någon har lust att hänga med mig till gymmet. Har inte hunnit med att träna nu i veckan, så det vill jag verkligen göra idag.
Pusshej!

27e november

Godmorgon :) Hur är läget, allt bra?
Med mig är det super. Har sovit alldeles lagom länge, inte sådär så att man blir seg för att man har sovit så himla länge, utan lagom ;)
Tittade ut genom fönstret och såg att det fortfarande är minst 30 centimeter snö. Jag tycker att det är så fint med snö! Bara det inte smälter så är det helt okej. Fast om nån vecka så kommer jag nog ångra att jag har sagt det där... man tröttnar ju på snön ganska fort ändå, eller jag iallafall.
Ska nog ta en sväng till stan om ett tag. Kanske köper nån julklapp, och så ska jag spana in grejer som jag själv önskar mig ;) Nu börjar den svåra tiden, när man ska köpa julklappar till andra så hittar man en massa man vill ha själv, men så vet man inte om man ska köpa det eller om man ska vänta till jul och önska sig det istället... Haha, det är tufft.
Men vi hörs senare, ha det bra!

forgive and forget

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig. Har chillat resten av kvällen, kollat på tv och kikat runt på internet efter något roligt. Men jag har inte hittat något roligt, hah.
Aja, dejtar strax sängen. Godnatt gulliga barn :)

it was only just a dream

Dagens låt




So i travel back, down the road.
I realize, it was only just a dream

tomorrow and the day after

Today's outfit, indoor's and outdoor's ;)


lång dag

Hej på er :)
Jag kom nyss hem efter en riktigt lång dag. Först skola, som var rätt okej. Fredagar är så korta, så det funkar.
Sen gick jag ner på stan med Alice, Ullis & Annika. Vi fikade på Coffeehouse by George, riktigt mysigt. Sen tog vi lite bilder och gick och kollade i affärer ett tag. Hittade en hel del fint, men orkade inte prova något. Tror inte att jag behöver något direkt heller... ;)
Sen gick jag och Annika till hennes föräldrars restaurang. Ni som bor i Linköping kanske vet vilken det är, Halong heter den, dom har jättegod asiatisk mat :) Vi satt och åt och pratade ett bra tag där, mysigtmysigt och gott!
Kom precis hem, alldeles lagom till Idol. Jag ska springa ner och kolla om vi har något godis hemma, sen ska jag kolla på det. Hoppas att Cecilia kommer hem snart, mamma och pappa är på fest och jag gillar inte att vara hemma själv (a) Eller visst, det funkar, kan vara rätt skönt ibland, men nu har jag ingen lust med det.
Vi hörs senare, ni får några söta små bilder från idag så länge.
mina tjejer, ni är grymma! ♥

26e november

Godmorgon :)
Hur är det med er? Med mig är det tip top, känner att jag är på rätt bra humör. Det händer inte ofta på morgonen, men det är ju fredag!
Här kommer några bilder på dagens facelook, tagna för en minut sen.
Jag får se vad jag gör senare idag. Jag är hemma själv ikväll, så om jag är supertrött så är jag hemma och tar det lugnt, annars hittar jag nog på något.
Vi hörs, ha det bra :)

across the sky

Har pluggat och kollat på Robinson ikväll, inte orkat med mycket mer. Har fortfarande ont i huvudet, så ska nog sova rätt tidigt.
Här kommer ett par bilder från idag.
Hade inte så många bra bilder, så jag tog en från emma (a) Men hade ingen bild där emma är med.
Godnatt ♥

dagens outfit


om jag skulle köpa en klännig...

... så skulle jag köpa nån av de här :)
Troligen den helsvarta. Men nu är det ju inte så att jag behöver en klänning ;) Fina var de iallafall.
Båda är från bikbok och de kostar 249 och 399 kronor.

yes!

Tja :)
Skolan var riktigt seg idag, uschusch. Superkort lunch också. Fast fick en rolig nyhet, Mr. Pirot (min fransklärare) ska vara pappaledig om nån vecka. Så han ska vara borta i två veckor, yes! Han är inte min favoritlärare om man säger så... ;)
Hade lite kul efter skolan haha. Fina tjejer :) Kommer nog några bilder senare också.
Nu är jag hemma, mår inte super. Har ont i huvudet, mår typ illa för jag blev åksjuk när vi åkte hem och så fick jag en frys-attack eller något förut, (det kanske inte finns något som heter så? ;)) Frös jättemycket helt plötsligt iallafall. Nu ska jag äta något, sen tvingas jag nog plugga ett tag också. Jag har verkligen ingen lust med det, men vi har massa grejer som ska vara klara nästa vecka plus ett par prov, så måste fixa en del nu.
Vi hörs, puss ♥

25e november

Godmorgon :)
Varför tar det så himla lång tid för mig att somna de kvällar jag är som tröttast? Rätt ologiskt? ;) Igår låg jag nog och tänkte för mycket, hoppades för mycket, på något som troligen inte kommer hända. Det är svårt att inte tänka på det. Men om man har för höga förhoppningar så blir man bara besviken. Måste lära mig det.


Jag skrev ett inlägg igår kväll som tydligen inte publicerades då, men jag tror att det gjorde det nu istället.
Ska strax gå mot bussen, ni får ett par bilder på dagens facelook så länge.
Ha en bra dag!

önskelista

Nu kommer inlägget istället. ;)
Bakade muffins och hjälpte till med mat förut, duktig som jag är hihi. Kladdkakemuffins ska det va (y) Sen har jag kollat på Bonde säker fru och börjat på en önskelista (a) Bara en månad kvar till jul nu ju. Min önskelista ser ut ungefär såhär, än så länge:
• plånbok, från Friis & Co
• biljetter till Justins konsert (fast det verkar inte gå att köpa biljetter nånstans nu?)
• Gossip girl säsong 2 & 3
• ett par fina knästrumpor, lite galet mönster kanske haha, som jag såg i sthlm, tror att dom finns här också
• Ugly Betty säsong 4
• silverarmband
• iphoneskal
typ så, men den kommer nog växa en del ;)
Hoppas att allt är bra med er, godnatt ♥

American Music Adwars 2010

Gissa vem som tog hem flest priser på American Music Adward 2010? Justin Bieber, såklart. Hela 4 priser! Favorite Pop/Rock Album (My World 2.0), Favorit Pop/Rock Male Artist, T-mobile Breakthrough Artist och Artist of the Year. Kungligt :D





as you shoot across the sky


LANVIN for H&M

Har ni checkat Lanvin for H&M-grejerna? :)
Jag måste säga att jag inte hittar något som jag tycker är ritkigt snyggt. Visst är det coola grejer, men lite för mycket för min smak. Volanger på typ alla grejerna ju. Några av kjolarna var rätt fina, och några svarta klänningar också, men ingenting som jag tänker köpa. Dessutom är allt redan slutsålt, om det inte kommer in fler dvs.
Något ni gillar? :)


Hela kollektionen hittar ni här.

stinkbomber

Hej bloggen :)
Skolan var helt okej idag, bara aningen seg. Jag är snart klar med mina vantar på slöjden, wiiie. Vantjävlar kanske jag borde säga... haha. Det känns som att jag har hållt på med dom hur länge som helst och så blir dom jätteolika. Lite onödigt att lägga ner så mycket tid på något jag inte kommer använda? Aja, snart klar iallafall.
Sen var det någon som hade lagt en stinkbomb i en papperskorg i korridoren där vi har våra skåp, mysigtmysigt. Jag typ slet upp skåpet, tog tag i grejerna och kutade iväg. Fy fasen, det gick inte att andas där inne.
Det var jättefin när jag kom hem! Här i Hjulsbro så är det mycket mer snö än inne i stan där allt har skottats bort och smält. Hela vårt hus var typ täckt i snö, och häcken och blomkrukor också. Jättefint såg det ut hihi :) Sitter och äter tunnbrödsrulle med skagenröra, en gammal favorit. Sjukt gott!
Vi hörs senare, puss (k)

24e november

Grattis till Emma, Johanna & pappa idag!


Godmorgon :) Har lite bråttom nu, men slänger in ett par bilder på dagens facelook.
Måste sticka nu, puss! ♥

träningsvärk

Har jag berättat om min träningsvärk? Inte? Okej, jag har en sån fruktansvärd träningsvärk. Det är från dom där förbannade ringarna på redskapsgymnastiken igår ;) I skulderbladen och överarmarna... fy fasen asså. Jag har gått runt som om jag vore handikappad och knappt kunnat röra mig idag. Jag har inte kunnat räta ut armarna på hela dagen, kunde inte ens dra upp byxorna utan att det gjorde svinont. Sen skulle jag lägga upp några böcker ovan på skåpen, och så typ fastnade jag och kom ingen stans. Det såg tydligen rätt roligt ut, för Annika stod och garvade åt mig ;) Jag tyckte inte att det var ritktig lika kul då, hahaha.
Hoppas på att jag kan röra mig imorgon iallafall, det är ju rät kul att kunna dra upp byxorna.
Godnatt ♥




Jonas Brothers

Visste ni att jag var helt galen i Jonas Brothers för några år sen? Det var jag iallafall. Helt besatt typ, hahahah. Så fort de kom med ett nytt album så lyssnade jag sönder den i flera månader och jag kunde texten till nästan varenda låt utantill. Visst gillar jag fortfarande en del av deras låtar och visst har de många fina texter, men jag är inte alls lika stort fan längre ;) Jag lyssnar väldigt sällan på deras låtar nu för tiden, men det är kul att lyssna på några gamla favoriter ibland. Jag märker att jag fortfarande kan de flesta av texterna ;) Här kommer ett par stycken.


Just Friends




When You Look Me In The Eyes




Turn Right




Sorry




Fly With Me



Oj det blev ganska många (a) Och de flesta rätt lugna och fina... Skulle kunna lägga upp ganska många fler, men ni som inte är intresserade blir nog uttråkade ;)
Men om det är någon som har lust att lyssna på några till så kan ni söka på:
A Little Bit Longer
Black Keys
Much Better
Pushing Me Away


:D

while i'm the worst for you

Dagens outfit.



äventyr äventyr!

Ja, idag har det blivit en hel del äventyr. Imorse var bussen jätteseg, och när den bara blev mer och mer sen så förstod vi att det skulle bli ganska tight för oss om vi skulle hinna. Anledningen till att vi inte så gärna kom för sent var att vi skulle kolla på film tillsammans med en annan klass första lektionen, så det hade inte varit superkul att komma inspringande försenad i klassrummet när det var dryg 60 andra där ;) Tillslut kom den fram en kvart för sent iallafall, så vi fick springa till skolan. HAHAH, herregud vad jag garavde. Jag asgarvade ända från när bussen var vid trädgårdstorget tills vi stod utanför klassrummet. Vi hann precis till lektionen.
Hade svenskprov sen, det gick ganska bra tror jag.
Efter skolan så fick jag och Ebba gå genom snöstorm för att komma till busshållplatsen, lagom mysigt. Sen var bussen mer än 20 minuter försenad, så vi fick ta en annan som åker värsta omvägen. Vad är det som gör att alla bussar var så sena idag? Det är inte halt, det är skottat på de flesta vägarna och mycket snöar det inte, det är mest att det blåser ju. Aja, kom hem tillslut iaf, stelfrusen efter att ha stått ute i en halvtimme och mina tår var alldeles vita. Har bytt om till myskläder nu, ska strax göra varm choklad och försöka tina haha.

Är det någon mer som har haft problem att komma hem idag? Är det likadant som i Linköping på andra ställen, när det gäller bussar och snö?


Vi hörs, puss ♥

23e november

Godmorgon allihopa :)
Även fast jag var supertrött så kunde jag verkligen inte somna igår, så det blev rätt sent. Tur att vi ska kolla på film på både engelskan och so:n idag. Om någon undrar så brukar vi inte kolla på film i skolan, det är bara för att vi hade läst boken Holes på engelskan så skulle vi kolla på filmen också, och på so:n är det nån film om atmosfären tror jag.
Måste springa iväg till bussen nu. Ha det bra!

top model

Har pluggat och kollat på Top model ikväll. Ska nog sova om ett tag för att försöka att undvika att vara så grymt trött hela tiden.

Hoppas att allt är bra med er, godnatt ♥



With low expectations you won't get disappointed. I don't expect anything from you anymore.

Dagens

img_1421 (MMS)

Dagens


every moment feels right

Dagens låt



croatia 2010













T a k e  m e  b a c k ,  j u s t  f o r  a  m i n u t e .

22e november

Hej på er :)
Jag bloggade inget imorse, dels för att jag hade rätt bråttom och dels för att det fortfarande inte gick att ladda upp bilder. Jag tycker att det är sjukt tråkigt med inlägg utan bilder, så försöker undvika det.
Skolan kändes rätt seg idag, även fast vi bara hade 4 lektioner + klassråd + håltimme. Och på engelskan kollade vi på film och på idrotten hade vi redskap. Jag och emma höll på med dom där jäkla ringarna haha. Jag stod och kämpade som sjutton med mina armar för att klara en grej, ehm jag har inte så sjukt stora armmuskler tydligen... Och så kommer gympaläraren och säger att det är med magen jag ska ta i haha :)
Kom hem för ett tag sen, sitter och äter flingor och läser bloggar. Senare måste jag väl plugga ett tag också. Jag förstår inte varför man måste ha läxor. Vi är ju redan i skolan hela dagen, och sen när man äntligen slutar och har lite fritid så måste man jobba mer. Räcker det inte med att vi är i skolan hela dagen? Och har dom inte tänkt på att en del har ett liv också? Nae, dom måste ha missat det. Aja, det är väl bara att försöka gilla läget. Vår svenska lärare berättade för oss nu innan grammatikprovet att grammatik inte är så viktigt, så då är det ju lugnt ;) Hahah, smart taktik hon har? Ingen kommer ju plugga nu. Hah, vi hörs senare, puss.

you're just a boy

Har chillat och kollat på Gossip girl ikväll (y) Blogg.se har fortfarande ryck, ingenting funkar. Hoppas att det funkar imorgon, bloggar mer då. Hoppas att ni har haft en bra söndag, godnatt (k)

funkar inte...

Det är något konstigt med blogg.se nu. Jag kan inte ladda upp bilder, göra länkar eller html-koder och inte heller gå in på andra bloggar. Så jag kan inte svara på era kommentarer nu, och jag väntar med att blogga mer tills det är som vanligt igen och allting fungerar, inte kul med inlägg utan bilder och grejer ju. Ni får ha en fortsatt bra söndag iallafall, puss :*

gympa pass

Mormor, morfar, farmor och farfar åkte hem för ett tag sen. Ska åka och träna om en lite stund. Kör nog på ett gympapass idag, som lite omväxling eftersom jag tränade igår.Träningsverkar har jag också, i rumpan haha :( vi får se hur det går.
Sen blir det att ta det lugnt och kolla på tv. Kram kram ♥

like we used to

Dagens låtar

Är det någon mer än jag som tycker att Metro Station, A Rocket to the Moon och All Time Low låter jätte lika? Typ samma typ av musik, och de som sjunger i alla tre banden hör man ingen skillnad på. Speciellt vissa låtar är superlika, men kanske inte just dom här. Här får ni en av varje iaf :)





21a november

Godmorgon :) Hur är det med er, allt bra?
Med mig är det tip top. Vaknade för ett tag sen och kände att jag var på riktigt bra humör. Har nyss ätit frukost och satte mig här ett tag nu. Snart ska jag städa lite och byta sängkläder, sen kanske jag borde plugga en lite stund. Vi får se hur det blir med det, jag vill inte förstöra mitt bra humör ;)
Sen kommer mormor, morfar, farmor & farfar hit och äter lunch, mamma fyllde ju år i veckan och pappa fyller i veckan som kommer. Får se om jag hinner med att träna senare också.
Vi hörs under dagen, pusshej :*

chill (:

Hej på er :)
Ikväll har jag kollat på Kenza & Tyra show, ätit supergod morotskaka, kollat runt på internet på massa fina grejer och dunkat musik. Galet chill med andra ord.
Ska nog sova om ett tag, börjar blir rätt trött känner jag. Puss och godnatt ♥

Och hörni, fortsätt kommentera så fortsätter jag svara på era supergullia kommentarer, ni är bäst!



friis & co

Åh, så himla fina grejer det finns från friis & co. Helt kär grejerna nedan :) Kan säga att mycket av det står högt upp på önskelistan!
Plånböckerna kostar mellan 199 och 449 kronor, väskorna mellan 549 och 679 kronor, necessären kostar 379 kronor och klockan 449 kronor.
Rätt okej proser ändå, men det finns en del lite billigare grejer från friis & co också.
Alla grejerna hittar ni på chique eller på friiscompany.

We R Who We R

Dagens låt.



slutkörd.

Körde på rätt bra på gymmet idag, och jag tog typ. Fick nästan spykänsla, antagligen för att jag hade ätit innan. Men jag älskar känslan man får efter att ha tränat ordentligt, riktigt skönt och friskt känns det.
Nu ska jag städa lite fort på rummet, eller mest plocka undan en massa kläder som av någon konstig anledning har samlats i stora högar på skrivbordet och sängen...? ;) Så blir det alltid för mig för i veckorna, jag sliter fram en massa kläder som jag först tänker ha på mig, och sen så orkar jag aldrig lägga in alla kläder som jag inte använder i garderoben igen. Så byggs den där högen på under veckan haha, och så får jag ångest typ varje gång jag kommer in på rummet. Någon som känner igen detta? Nu ska det bort iallafall, sen ska jag slappa vid datorn och läsa bloggar :)
Har fixat lite smått på bloggen som ni kanske har märkt. Jag har bytt bakrund och textstil bland annat.

speed it up

Sticker till gymmet nu, hörs!
frän bild? ;)

knowing that things ain't right

6 dagar kvar till My Worlds Acoustic kommer ut.

Här kan ni lyssna på hela 'Pray', Justins nya låt. (Låten är en bit ner på sidan) Officiella videon till Pray kommer släppas den 22e november.
Vad tycker ni om låten? :)
Jag tycker den är sjukt fin! Precis som han sa i intervjun, som finns på samma sida som låten, så tycker jag att det är kul med en låt som inte handlar om kärlek för en gång skull. Fint budskap i låten, gillar den verkligen.

20e november

Godmorgon :)
Nu har jag sovitsovitsovit, grymt skönt.
Idag blir det att träffa Anna tror jag, kanske åker en sväng till gymmet också. Jag ska framförallt njuta av att ha helg :)
Vi hörs under dagen, puss ♥



uh jag gillar bilden!

Har kollat på idol, jag trodde nästan att Olle skulle åka ut där ett tag :o När han gör det, om han gör det, så kommer jag sluta kolla på idol, för att visa min protest haha ;) Vi får hoppas att det inte händer.
Nu vill jag snart sova, så himla skönt det ska bli! Seriöst, jag tycker att sömn är underskattat. Så fort något är jobbigt, man är stressad osv så säger mamma åt mig att gå och lägga mig, säger era mammor också så? Man tänker att hur fasen ska det hjälpa till? Jag har ju massor att göra. Men om man inte sover så blir man, jag iallafall, helt konstig och ingenting funkar. Vissa perioder när jag är riktigt trött så kan jag vara tvungen att verkligen kämpa för att hålla ögonen öppna när jag sitter på bussen på morgonen. Så även om man har mycket skolarbete eller stressigt av någon annan anledning så tycker jag att man ska se till att sova ordentligt. Sömn hjälper mot det mesta!
Så nu ska jag sovasovasova. Godnatt ♥

kesooo

Ett tips till er som kanske har tröttnat på mackor med vanligt pålägg, vilket jag har gjort. Keso! Från början åt jag det på knäckebröd, jättegott och ganska nyttigt tror jag. Men en gång så tänkte jag varför inte på mjuktbröd? Det funkar bra det också :)

dobby (a)

Hej bloggen :)
Hoppas att allt är bra med er. Med mig är det bara bra, dagen har varit super, förutom skolan då ;) Ovanligt seg för att vara fredag. Ojuste, bye bye Rozbeh ;d Hah, han ska flytta så det var sista dagen för honom idag. Jag gråter inte precis om man säger så... ;)
Gick till bibblan och fikade med Emma, Ebba och Alice efter skolan. Sen följde vi med till Emmas och Ebbas piano, hade lite kul. HAHAHAH, vi hörde hur någon spelade gitarr i ett rum bredvid och så stod Alice och jag framför en spegel och övade på hårdrocks poser ;) Såklart så kom det ju någon då...
Senare mötte vi Clara och gick till steve's och åt. Riktigt trevligt hihi :)Sen blev det bio. Såg som sagt Harry Potter och Dödsrelikerna del 1. Det kändes ju såklart inte som något riktigt slut, men den var väldigt bra ändå. Jag tyckte nästan att det var bra att det inte var något riktigt slut, för de flesta sluten i Harry Potter-filmerna brukar vara så extrema och fejkade, vilket jag inte gillar. Den var lite sorglig, men rolig också. Rekommenderas, framförallt till dom som har sett de tidigare filmerna :)
Nu sitter jag och kollar på Cirkus Möller, hähä. Ska bara slappa här resten av kvällen. Pusshej ♥



hejhejhärligkvalitet(:

dagääns


i didn't mean to hurt him

Dagens låt



nedräkning

• 42 dagar kvar av 2010

• 35 dagar till julafton

• 28 dagar kvar till jullovet

• 7 dagar kvar tills Justins nya album kommer ut

• några timmar kvar tills jag ska på Harry Potter ^^

19e november

Godmorgon :)
Hur är det med er? Med mig är det prima, nästan iallafall. Det hade varit schysst om jag fick sova lite till, och om jag fick skippa skolan idag ;) Men det är ju inte alls långt kvar till helg nu. Härligt.


Efter skolan går jag och kollar lite på stan ett tag tror jag, sen ska vi äta på Steve's ett par stycken och sen blir det Harry Potter :) Jag kommer alltså inte hem förrän vid nio ungefär, men jag har tidsinställt ett par inlägg som kommer upp under dagen.
Ha en bra dag! ♥



too much

Förlåt, jag vet att min blogg inte har varit super rolig idag. Typ godmorgonnuskajagtillskolan, hejdagenvasådärnuärjaghemma, dagensoutfit... typ så ;) Men det är precis vad som har hänt haha. Ikväll har jag bara ätit kinamat (elr asiatisk kanske jag borde säga), firat mamma, pluggat och kollat på robinson. Det jag menar är att jag inte har haft något annat roligt att skriva om och jag har inte haft tid för bloggen idag. Jag har nästan inte hunnit lyssna på musik alls och inte heller hunnit kolla runt på internet efter roliga grejer, så därför har inget kul kommit upp.
Imorgon blir det inte heller så jättemycket bloggning för min del. Först skola då, sen stannar jag kvar på stan, äter mat och sen blire bio :)
Men vi hörs imorgon på morgonen, puss & godnatt ♥

as far as i ca go

Dagens outfit



ryd är läskigt ;o

Hej på er :)
Skolan var seg och lång idag, superstressig lunch också. Vi fick tillbaka bokrecensionen som vi lämnade in för nån vecka sen, fick mvg :)
Vi hade språk sista lektionen, och jag är inte i samma grupp som typ alla andra och så slutade min grupp lite senare. Så sen efteråt när jag skulle lämna alla grejer i skåpet och så så stod Elisabeth, Johanna och Ebba och försökte skynda på mig som fasen för att vi skulle hinna med bussen. Hysteriska människor, hahahah, närå ;) Men vi missade bussen ändå. Precis innan vi var framme vid hållplatsen så såg vi hur den åkte iväg, retligt minst sagt ;)
Aja, iaf.. Vi planerade lite till idrottlektionen hemma hos Johanna. Det gick väl rätt bra.
Nu är jag hemma, ska duscha och äta sen plugga lite kanske. Vi hörs, puss ♥

18e november

Grattis mamma!


Godmorgon bloggen :) Allt bra med er?
Med mig är det helt okej, inte riktigt lika trött idag.
Ni får några facelook bilder tagna nu.
Jag, Ebba och Johanna ska fortsätta planera lite till vår idrottslektion idag, så vi åker hem till Johanna efter skolan. Vi hörs när jag kommer hem lite senare :) Pusshej ♥

bonde söker fru

Ikväll har jag pluggat lite och kollat på Bonde söker fru hähä.
Jag är så sjukt trött hela tiden, men varje gång jag har tänkt att gå och lägga mig tidigt så har jag kommit på massa saker jag måste göra, så det har inte blivit så tidigt ändå... Nu ska jag sova.
Godnatt ♥




i opened up my eyes and finally realized

Dagens låt



Harry Potter och Dödsrelikerna

Idag hade Harry Potter och Dödsrelikerna 1 premiär. Jag vet egentligen inte hur bra jag tycker Harry Potter filmerna är, men eftersom att jag har sett alla och den senaste slutade så spännande så måste jag ju kolla på den här också ;) Jag har sett dom senaste filmerna på bio med Clara, så vi ska se den här på fredag.
Tycker ni den verkar bra? Någon som ska se den? :)
Eftersom filmen är uppdelad i två delar, så kommer det säkert kännas som att den slutar mitt i allting, precis som jag tyckte det kändes med förra också. Ett bra knep till att få alla att vilja se nästa del ;)



Dagens

img_1354 (MMS)

Dagens


störd

Hej på er :)
Skolan var helt okej idag, onsdagar är bra dagar (y) Men så var det någon underbart härlig person, haaah, som tryckte på brandlarmet för andra dagen i rad. Nej, vissa uppskattar inte att stå utomhus i en kvart när det är noll grader.

På no:n skulle vi bygga ett så högt torn som möjligt, av bara papper. Man fick alltså inte ha tejp eller lim eller något, bara vanliga A4 papper. Men vi lyckades komma på ett ganska bra sätt att vika papperna, så vårt torn blev ungefär 2.5 meter (upp till taket) och vi fick mvg ;)
Har garvat mycket idag också, HAHAH. Va saru? Och på bussen med Emma och Ebba, hahahahh herregud.
Kom hem för ett tag sen, sitter och chillar nu. Vet ni vad jag gjorde nyss då? Gick in i kylskåpet. Hah, nej jag skojar inte. Fast jag vet inte hur jag lyckades, bara jag som gör ;)
Nu ska jag äta något och sen plugga lite. Vi hörs :*

17e november

Godmorgon :)
Usch, det känns bara tyngre och tyngre för varje dag att gå upp på morgonen. Jag är helt död ju -.- I morgon har jag lite sovmorgon iallafall. Längtar till helgen.
Ska strax gå till bussen, vi hörs senare ♥



kanonhuset

Åkte till det nya gymmet i kanonhuset idag. Det var ganska mycket mindre än det i Tannefors, men det var helt nya och fräsha maskiner. Jättebra kändes dom :) Så bara det inte är så mycket folk så går det super att träna där också.
Har inte gjort mycket alls ikväll, mest slappat (y) Nu vill jag sova tidigt, är riktigt trött.
Hoppas att allt är bra med er, godnatt ♥

i just can't hide anymore

Dagens låt



Dagens outfit

img_1338 (MMS)

Dagens outfit


mönster

Såg den här tröjan på nelly för nån dag sen, blev kär direkt. Det finns nån med lite liknande mönster på bikbok, men den fanns inte på deras hemsida ännu. Jättegulligt mönster tycker jag :) Nu när jag skulle gå in och kolla var den här kommer i från så hittade jag den inte. 399 kronor har jag för mig att den kostade iallafall.

HAHAHAH

Hej bloggen :)
Tisdagar är rätt långa och sega, men hade riktigt kul idag ändå. HAHAH, jag och Emma har garvat sönder :) Vet inte riktigt åt vad... hah kul iallafall. Hade oförberett stavningsprov på svenskan, mindre kul. Det gick rätt bra, fast en poäng minder än förra gången.
Kom hem för ett litet tag sen. Ska äta något strax, sen åka en sväng till gymmet. Vi hörs senare, puss :*

16e november

Godmorgon :)
Glömde bort att skriva igår kväll, haha. Var nog för trött helt enkelt, det är jag nu också. Är det någon mer än jag som hatar när man vaknar typ en minut innan klockan ringer på morgonen? Jag vaknar hellre två timmar innan och kollar på klockan, så känner man att man kan sova jättelänge till. Om man vaknar precis innan klockan ringer så blir man bara sur ju ;)
Ska gå till bussen om en liten stund, ni får ett par bilder på dagens facelook så länge.
Ha det bra ♥

i'm falling to pieces

Dagens låt

Gammal, och det var riktigt länge sen jag lyssnade på den. Satte på den idag, gillar den fortfarande starkt (y)

nelly

två fiina väskor (a)
Dom kostar 3300 och 2500 kronor, så jag kan ju bara fortsätta drömma haha ;)
Men visst var dom sjukt fina? :)
Den första är från Botkier och den andra från Calvin Klein. Båda finns på nelly.

watching you walk away

Dagens



destiny

Hej allihopa :)
Det var en rätt seg dag i skolan. Hade vikarie på både idrotten och matten. Gillar inte alls att ha vikarie, speciellt inte när det är en tråkig. Vi hade samma vikarie på båda också ;)
Kom nyss hem, satte mig direkt här hihi. Jag känner mig helt slut i hela kroppen. Vill bara sjunka ner i soffan och inte resa mig upp på hela kvällen, precis som igår. Men jag har några läxor jag måste göra först. Jag har faktiskt inte haft mycket läxor alls på ett tag, vilket har varit grymt skönt. Men nu börjar det igen. Vi har prov i varenda ämne nån gång nu under veckorna innan jul. Den här veckan har vi inget prov iaf, men några läxor och något förhör. Jag känner mig inte alls beredd för alla läxor och prov nu, jag har ju precis kommit in i ett riktigt skönt läge liksom. Att kunna slappa eller göra vad man vill varje dag efter skolan är så himla skönt. Menmen, det är ju inte så väldigt långt kvar till jul. Nu ska jag iaf göra dom där läxorna så är jag klar för idag.
Vi hörs, puss ♥




15e oktober

Godmorgon, sovit gott? :)
Det har jag, eller ett litet tag. Det kändes som att jag precis hade somnat när klockan ringde. Det är riktigt segt att gå upp klockan 6.
Måste strax gå till bussen. Ni får ha en bra dag, puss ♥

vem kan slå filip och fredrik

Dricker smoothie och kollar på Vem kan slå Filip och Fredirk. Hihi, det är fett kul.
Innan det kollade jag på Desperate housewives, The Hills, The City, en liten bit på reprisen av Grey's anatomy och sen Gossipgirl. Så ah, kvällen har mest bestått av tv för min del. Galet skönt (y)
Ska fixa lite om ett tag, gympakläder och så till imrn, sen vill jag sova tidigt ikväll.
Hoppas att ni har haft en bra söndag allihopa och en skön helg. Själv tycker jag att den här helgen har gått riktigt fort, för fort. Känner mig inte redo att gå till skolan imrn. Men aja.
Godnatt på er ♥



what hurts the most is being so close.

Dagens låt.


Ingen ny låt precis, men sjukt fin är den.

want it

Allt är från bikbok.
sånt fast svart.
Någon som har lust att ge mig? :)

slutkörd.

Hej på er :)
Åkte till mormor och morfar ett tag efter lunch. Vi fikade lite, sen åkte vi till gymmet. Det var inte smart. Så fort jag hade kört ett tag på crosstrainer (typ konditions grej) så kändes det som att jag skulle spy för att jag nyss hade fikat. Det händes liksom som om maten var i halsen nån stans och på väg upp, fresh ;) Så jag ville inte köra på allt för hårt, just in case ;)
Nu är jag hemma, har tagit en dusch och satte mig med datorn i soffan. Jag är riktigt trött, men ändå skönt trött. Känner att jag inte kommer klara av att resa mig härifrån på hela kvällen. Ska kolla på reprisen av Desperate housewives nu, sen är det ju The Hills, The City och Gossipgirl.
Vi hörs, kram kram ♥



so i grab my bags and go

Några bilder från i fredags :)
ett, två, tre...seriöst.

var tog annika vägen? ;o


Hah.

Ni är bäst tjejer ♥


gullig kombination?

Kvällens outfit från igår.




HAHAH, nä jag skoja ;) Men visst var det en gullig kombination? Hahah. Dom fina pyjamasbyxorna har jag haft sen jag var typ åtta, men dom är fortfarande mina favoriter.
Riktiga outfiten då...



Toppen är från New Yorker.

14e november

Godmorgon :)
Har alla grattat sin pappa nu? ;) Jag ska göra det så fort min syster kommer hem.
Annars då, vad händer idag? Mina ända planer är att slappa och åka till gymmet lite senare, städa borde jag nog göra också. Nu ska jag börja med att kolla på Kenza & Tyra show, lite efter jag vet, men har inte haft tid att göra det förrän nu. Sen får jag se vad som händer :) Vi hörs, puss ♥



grattis till mig :)

Hej på er :) Hoppas att alla har haft en bra kväll.
Min var rätt okej. Va hos några kompisar, åt och kollade på film typ. Kollade på AFV också. Det var sjukt länge sen jag såg det, hade nästan glömt bort hur roligt det är. HAHAAHAH. Det var värsta söta lilla killen som älskade att blåsa ut ljus på sin tårta, han gillade själva ljusen mer än tårtan. Han typ klättrade över bordet för att få blåsa ut dom, och ville hela tiden att dom skulle tända dom igen. När dom inte gjorde det, så tog han själv tag i tändaren och tänkte tända ;) Han va typ två år. Lovar att han kommer bli en pyroman haha :)
Kom hem för ett tag sen, har sminkat av mig och ska strax sova. Lägger upp kvällens outfit imorgon. Och imorgon är det ju farsdag, det har väl alla kommit ihåg? ;) Plus min namnsdag, hihi. Puss & godnatt ♥




familjen Alltidlitesen

Måste dra nu, hörs senare! ♥



so the whole world knows.

Har precis tagit en dusch efter att ha varit på gympan. Det var ett rätt bra pass, man fick ta i en del. Dock tycker jag att det kunde ha varit lite jobbigare, och lite mindre stretching efteråt. Kanske provar på något annat pass en annan gång :)
Nu har jag nån timme på mig att fixa mig, sen ska vi som sagt till några kompisar och äta där och så. Skriver innan vi sticker, puss ♥



oreoooo

Är det någon som inte har smakat oreo-kex? Gör det! Dom är så jäkla goda! :) Och man måste man doppa dom i mjölk ;)
Varning: beroende framkallande.
Oreooooo!

gympa

Hejhej :)
Har tagit det rätt lugnt än så länge idag. Åkte med och handla haha (a) Och sen har jag chillat.
Om en liten stund ska jag åka på gympapass. Det ska bli kul :) Jag har ingen aning om hur jobbigt det är, men ska gå på ett medelpass iaf, det kanske är bra att börja med det.
Hörs sen, puss :*




osminkad. Det är så himla skönt att gå utan smink ibland. Och man har ju ingen anledning att sminka sig om man bara ska slappa och träna ;)

monki

En bättre bild på linnet jag köpte igår.
Monki 150 kronor.

13e november

Godmorgon :) Har ni sovit gott?
Det har jag, riktigt skönt var det.
Sitter i köket med datorn, har nyss ätit frukost. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, inget mysigt väder ute iaf. Senare idag ska jag träna, men ist för att gå på gymmet som vi brukar ska vi gå på gympapass. Har aldrig gjort det förut, så jag tänkte att det kan vara kul att testa. Ikväll ska vi till några kompisar till familjen.
Mamma skulle göra efterrätt till ikväll nyss, och så sa hon att hon hade köpt något annat vaniljsocker med en gubbe på. Cecilia ba: Det är ju en tjej på. Jag ba: Nä, det är en gubbe. Hon ba: Näe, en transvestit isf! HAHAHA :)
Hoppas ni får en bra dag, vi hörs senare ♥




somnar när som helst.

Jag känner att jag när som helst kommer däcka här framför datorn. Somnar dreglandes över tangentbordet? ;) HAHAH, ska försöka se till att det inte händer, så jag ska strax gå och lägga mig. Ni förstår inte hur jäkla skönt det ska bli att sova. Har längtat efter det hela veckan ju. Äntligen ska jag få sova! Lääänge.
Hah, bara för det kommer jag säkert vakna halv sju imrn... Närå, men godnatt på er :*

all night long

Dagens outfit



Kvällens outfit





Nya linnet från monki :)

halloween fest

Hej på er :)
Berättar lite om dagen nu då.
Skolan va rätt okej, inget speciellt precis. Efter skolan gick vi och fikade, typ 6 tjejer ;) Sen hade Emma & Ebba piano, eller dom skulle kolla på några, så vi resten gick ner en sväng på stan så länge. Köpte ett linne, visar senare eller imorgon.
Sen åkte jag, Emma, Ebba, Karro, Annika, Elisabeth och Johanna hem till Emma. Vi åt tacos och fixade oss. Sen åkte vi till halloween festen på skolan. Gick spökvandring moahahah, med  Annika, Emma och Ebba. Fick stå i kö i minst 45 minuter ;o Pga av små puckon. Aja, själva spökvandringen va kul iaf ;) Jag har konstaterat att men blir helt stirrig och dum när det är läskigt ;d Jag såg liksom hur det satt människor där och jag ba: Hallå, det sitter nån där! Sen hängde det massa skynken och grejer som man behövde gå förbi, och man kände att det var någon bakom som skulle hoppa fram, jag ba: Vad är det här? Var ska vi? Är det någon här? Så började jag slå och massa på skynkena haha :) Och just det, min mamma och pappa var med på spökvandringen, för dom är klassföräldrar. Jag kände hur någon tog tag i min arm, det var tydligen pappa ;d Kul var det iaf, läskigt ;o
Sen gjorde vi en pumpa hihi, och sen var det inte så mycket mer att göra. Disco då, men det va inget kul. Åkte hem sen efter ett tag, fast det blev typ samtidigt som det stängde.
Här kommer några suddiga bilder. Det kommer flera om emma skickar dom :)
haha, vissa mer vakna än andra... ;)
Gulligt?


Nu är jag hemma, sitter och kollar på idol. Lägger nog upp outfit om ett tag, men om jag inte skriver något mer efter det så säger jag godnatt till alla nu. Hoppas att ni har haft en bra fredag, puss ♥



mysigt at bikbok (a)

Jättefina myströjor på bikbok :) Ser sjukt sköna ut också!
299 kronor
Perfekt att ha hemma en slapp dag. Det finns byxor till också ;)

high in the sky

Dagens låt

Akonbacon (h)


Fastnar hur lätt som helst på hjärnan ;)

12e november

Godmorgon :)
Äntligen har jag fått sova ut lite grann iaf, har sovmorgon till 10.05 idag (y) Ska gå iväg till bussen om ett litet tag, vädret ser inte alls mysigt ut. Snö smälter och så regnar det.
Jag kommer inte hinna med att blogga mycket alls idag. Jag kommer troligen inte hem förrän strax innan tio ikväll ;o Om jag kommer ihåg och har tid så kanske jag bloggar från mobilen, och om jag hinner så ska jag tidsinställa några inlägg nu. Annars skriver jag när jag kommer hem ikväll.
Ett par bilder på dagens facelook :)
Ni får ha en jättebra dag, kram kram! ♥

brist på rubriker..

Kollat på robinson är typ allt jag har gjort ikväll hihi. Håller på att packa ner kläder och grejer till imorgon nu. Åker inte hem till mig efter skolan då, utan fikar med några på stan, sen åker vi hem till Emma innan vi drar till halloween partyt på skolan ;) Jag vet är det är efterblivet att ha det nu haha. Men det är ju halloween party på min skola (engelska skolan) varje år, och riktiga halloweenhelgen var ju på höstlovet i år, så då hade väl ingen velat komma. Det är ändå inte så jättemånga som ska komma tror jag, för det var inte superkul precis förra året ;) Men om nästan inga kommer så blir det ju ännu tråkigare, och så kanske vi inte har kvar det på skolan nästa år? Så nu har jag och Emma fått med oss massa tjejer som ska komma. Så nu ska vi se till att det blir kul :)
Juste, jag sa ju att jag skulle lägga mig halv åtta idag ;d Glömde det... ;) Men ska nog sova om ett tag. Puss & godnatt ♥




black at monki

Det finns massa fina små toppar och linnen på monki :) Här är ett antal som jag skulle kunna tänka mig (a) Och det är bara en liten del av allt som finns där...




alla linnen kostar mellan 60 och 150 kronor och dom andra kostar 80 och 300 kronor.

gamla bilder

Jag bläddrade bak i bildakrivet här på min blogg och hittade massa söta bilder hahah :) De flesta är ungefär ett år gamla.
HAHAH, herregud.
Älskar er tjejer, ni är för bra! ♥

dagens


lång dag

Hej på er :)

Skolan var seg idag, typ inget speciellt som hänt.
Var som sagt på biblioteket med Johanna och Ebba efter skolan. Vi planerade lite till vår idrottslektion, det gick rätt bra. Vi har koll på en hel del nu, bara nån mer lek som vi måste hitta. Planeringen ska var inlämnad innan jul så vi har rätt gott om tid, men det är skönt att få det avklarat så fort som möjligt.
Jag kom nyss hem. Är superhungrig nu, hoppas att det är mat snart. Det hade varit skönt att träna idag, men jag hinner nog inte med det. Så det blir att vara hemma och slappa ist, skönt det också.
Vi hörs senare med outift och så, pusshej ♥

i know there's sunshine behind that rain

Har lyssnat på Pray massa gånger sen igår, och jag är helt kär i låten! Jag har ju inte ens hört hela än men den är redan sjukt bra, då måste ju hela låten vara riktigt grym.
Här kommer den igen :)

11e november

Godmorgon :)
Usch, det här funkar inte. Jag måste sova. Även fast jag har sovmorgon idag och kunde sova 45 minuter längre så är jag helt dödstrött. Jag ska gå och lägga mig halv åtta ikväll. Haha, okej kanske inte riktigt, men tidigt iaf.
Ska gå till bussen om en liten stund. Torsdagar suger som sagt. Ska sätta mig på bibblan med Ebba och Johanna efter skolan, vi ska försöka planera lite till vår idrottslektion.
Några facelook bilder innan jag sticker.








Vi hörs senare idag eller ikväll, puss ♥

lets run away.

Galet chill ikväll yes :) Bonde söker fru vettuu.
Hah, inte mycket mer att säga. Ska fixa lite och sminka av mig och så nu. Sovmorgon i morgon, fast inte så jättelång. Men det är alltid något ju. För övrig gillar jag inte torsdagar alls. Inga speciellt roliga lektioner och den ligger ju mitt emellan onsdag och fredag som båda är bra dagar, vilket gör att torsdagen känns ännu tråkigare ;) Aja, bara att gilla läget. Det är ju inte långt kvar till fredagen iaf...
Godnatt ♥




i know there's good times behind that pain

Skulle ta kort på mina, uhm... fina myskläder förut ;) Men så ville jag ha med söta tofflorna haha, så det slutade med att jag satt på golvet och tog kort hihi. Här är några bilder iaf (a)
dålig kvalitet, cambilder.


Strax dags för bonde söker fru!

my worlds acoustic

Den 26 november släpps Justin Biebers nya album My Worlds Acoustic. Den innehåller en del av hans gamla låtar, men även en ny låt som heter Pray. Alla låtar på skivan är förstås akustiska versioner. Här kan ni läsa lite om albumet.
Här är en sneak peek där man hör lite av varje låt, plus en del av nya låten.
Pray verkar jättefin ju! :) Kommer definitivt bli min nya favoritlåt när den kommer ut... ;)
Längtar!

today's outfit


onsdag

Hej på er :)
Nästan bara roliga lektioner idag. Eller roliga och roliga... roliga för att ha med skolan att göra ;)
Kom hem från skolan för ett tag sen, eller ganska länge sen. Sitter och chillar vid tvn. Har inga läxor nu (y) Underbart skönt. Jag får nog passa på att njuta nu, har prov och grejer nästan varenda vecka nu framöver. Men det känns så segt att börja plugga nu till ett prov som vi har om ett par veckor, så därför passar jag på att slappa nu.
Åh, jag känner mig som värsta pensionären hahah. Jag har träningsvärk typ i skulderbladen och baksidan av låren. Sen har jag ont också, alltså inte träningsvärk utan mer allmänt ont, i foten och höften. I foten pga mina skor, trampade snett eller gick konstigt haha. Och ont i höften för att den har varit så cp varje gång jag springer/tränar nu senaste tiden. Eller snarare två och en halv månad nu då...
Aja, nu ska jag sluta klaga och fortsätta slappa. Hörs :) ♥
åh så fint hår ;)

10e november

Godmorgon :)
Allt bra med er? Med mig är det inte riktigt på topp, jag är supertrött. Vaknade massa gånger i natt, vet inte varför. Så usch, jag längtar verkligen till helgen när jag äntligen får sova.
Ska strax gå till bussen. Det är massa snö ute nu! Ser jättefint ut :) Hoppas bara att det inte smälter, jag gillar nte allt det där blöta ;)
Två facelook bilder tagna nu.
Ha en bra dag, puss! ♥

good job, mahah (y)

Cha :)
Tog en sväng till gymmet med mamma. Vi var int där så jättelänge, men jag hann med rätt mycket ändå. Det är riktigt skönt iaf att hinna med att träna ett par gånger i veckan också, inte bara på helgen.
När jag kom hem så duschade jag och åt, slappa vid datorn ett tag och sen har jag skrivit på min bokrecension. Jag har bara lite kvar att skriva rent, så det hinner jag med i skolan imrn.
Jag hade tänkt att kolla på Desperate housewives, men jag missade en stund i början så då tänkte jag att det är lika bra att kolla på reprisen ist.
Ska fixa lite sen vill jag sova. Godnatt ♥




hah, fint emilia (a)

faller jag nu går jag sönder

Dagens låt.

En till skön låt av Daniel Adams-Ray :)
Någon mer än jag som tycker att alla hans låtar är rätt lika? Bra är dom iaf.

great britain

Dagens outfit



Tröja från New Yorker, jeans från Carlings

snösnösnö

Hejhej :)
Bussen var en kvart sen i morse, troligen pga snön. Så vi kom för sent, men bara några minuter ;) Skolan var rätt seg idag, men annars okej.
Kom hem för en liten stund sen, fick skjuts av karros mamma. Det var nog tur, det är säkert helt kaos med bussarna, så jag hade nog aldrig kommit hem.
Kollar på tv nu, ska skriva lite på svenska bokrecensionen senare. Jag har lust att springa också, men det kommer nog fortsätta snöa och det är inte så mysigt att springa i. Kanske åker en sväng till gymmet om jag hinner, annars får jag träna imrn.
Pusshej ♥




9e november

Godmorgon :)
Jag hinner egentligen inte blogga nu, men jag tänkte slänga in ett snabbt litet inlägg ändå.
Min klocka ringde kl 5 idag, ist för 6. Fy fasen vad trött jag är nu. Och det snöar ute! :o Eller det ligger snö på marken, och det liksom yrar runt en massa snö i luften. Ser inte så mysigt ut. Hoppas att jag kommer hem med bussen sen ;o Till skolan spelar inte så stor roll... ;)
Måste sticka nu, en snabbt bild först bara.
Puss, ha det bra!

hur en slapp kväll förvandlas till något stressigt.

Hej på er :)
Har ätit kinamat och kollat på topmodel ikväll (y) Riktigt slappt med andra ord. Men sen helt plötsligt så kom jag på massa jag skulle göra och så blev jag värsta stressad, för andra gången idag.
Har tagit en dusch nu iaf, ska fixa lite nu. Sen vill jag sova tidigt ikväll, det behövs verkligen.
Förut när jag var hungrig så tog jag en clementin. Den var så god och jag var så hungrig så jag tog en till, och en till... Vilket sen visade sig inte varit så smart. Jag fick superont i magen och det har jag fortfarande. Lite väl mycket surt på en gång antagligen. Så ett tips, ät inte massa clementiner på tom mage ;)

Puss & godnatt ♥




ny header

Äntligen fixat ny header.
Tycker ni? :)

way above the clouds in the sky

Dagens



kavaj från bikbok.

back to school

Hejhej :)
Skolan va rätt okej idag, måndagar är inte så jobbiga när vi har idrott och en lång håltimme. Fick en ny engelska lärare också. Hahah, tycker synd om den lilla tanten ;)
Kom nyss hem, kollar på tv. Vi har inte fått några läxor än, så jag ska passa på att chilla.
Hörs senare, puss ♥



8e november, stressigt!

Godmorgon :) jag sitter på bussen nu, hann inte skriva innan jag gick, undra vad det beror på..? Antingen så var det för att jag hade känslan av att det inte är min morgon idag, inte på något sätt. Det började med att klockan inte ringde, vilket jag blev väldigt stressad av, men jag kom upp iaf. Sen så gick typ allt bara fel och jag hann knappt fixa mig innan jag skulle springa iväg. Anledningen till att jag var så seg är nog för att jag knappt har sovit. Det blev visst så att jag kollade på hela EMA igår (à) Justin fick priset för Best Male btw :D efter EMA så kunde jag inte heller somna, så det blev inte mycket sömn alls. Aja, känner mig någorlunda pigg nu iaf. Vi hörs senare, pusshej :*

MTV Europe Music Awards 2010

Vet ni vad som är sjukt gott på amerikanska pannkakor? Hallon och banan, mums!
Har nyss kollat på Gossipgirl, bra som alltid (y)
Om en liten stund ska jag sätta på tvn och kolla på EMA's. Jag hoppas att alla håller tummarna för Justin? Det gör jag! :) Jag sitter och kollar tills jag somnar framför tvn, haha. Nä men jag tror inte att jag skulle kunna sova så tidigt idag i vilket fall, gick ju upp rätt sent i morse. Så ja, jag kommer väl troligen vara som en zombie i skolan imrn, som vanligt efter lov. Inte mycket att göra.
Jag passar på att säga godnatt till alla er nu, puss ♥



militärgrönt

Igår hittade jag äntligen ett militärgrönt nagellack! Jag har velat ha det hur länge som helst, och så hittar jag det inne på Vila av alla ställen ;)
Det blev ganska mörkt när man målade på det, så det ser nästan svart ut. Mörkgrönt är det på riktigt iaf ;)
Vila 30 kronor

too much

Sha :)
Har varit duktig idag, hihi (a) Jag har städat, bytt sängkläder, hjälpt till med tvätt, hjälpt till med mat & scones. Hunnit gå en promenad i det fina vädret också :)
Nu ikväll är det mycket bra på tv, för mycket. Nu på MTV är det grejer inför EMA's, nominee hot list och best performances osv, och det har det varit hela dagen nästan, åh där är justin!, ah iaf... ;) och kl 21 börjar the Main Show. Vid klockan 18 är det ju The Hills också. Nu är det repris av Desperate housewives (fast det har jag redan sett) och efter det är det repris av Grey's anatomy som jag måste se, fast jag blir nog tvungen att spela in ist. Kl 20 är det Vem kan slå Filip och Fredrik på femman och nu på tv 400 är det Secret life of the american teenager, och efter det dubbelavsnitt av Ghost whisperer som jag har missat alltför många gånger i rad. Juste, det är ju Gossipgirl också. Waaah, för mycket på en gång! Hah, aja, jag får se vad jag kollar på ;)
gulligtgulligt ;)
Pusshej ♥

dark blue

Åh, vad sugen jag är på ett par mörkblå converse just nu! :) Men ja, jag vet, man kan ju inte ha converse hur länge som helst till nu innan det blir för kallt. Visst kan jag ju ha dom på våren också, men jag kanske är mer sugen på en annan färg då. Så jag antar att det är bäst att vänta, trots att dom är superfina och jag verkligen vill ha dom nu... ;)

7e november

Godmorgon allihopa :) Hoppas att det är bra med er.
Med mig är allt bra, så himla skönt det är att sova.
Nu är redan höstlovet slut. Herregud vad fort det har gått! Kan det inte vara lite längre? Jag är absolut inte redo för skola imrn -.- Villintevillintevillinte. Visst ska det bli kul att träffa alla som man inte har träffat på hela lovet, men jag orkar inte med massa läxor och prov, vilket vi säkert kommer ha varje vecka nu ända fram till jullovet. Det allra största problemet är väl att klara av att gå upp imorgon också. Är det någon som allvarligt tror att man helt plötsligt kan gå upp kl 6, när man i dryg en vecka har kunnat sova till 12 om man vill? Nej, det går inte.
Aja, det är väl bara att gilla läget. Idag ska jag typ städa och slappa, njuta av den sista lediga dagen på en vecka ;)
Ha det bra, puss & kram ♥

godnatt

Shena :) Kollade klart på gossip girl första säsongen idag. Redan slut? :( Längtar redan tills jag köper nästa! Hade tänkt att önska mig den i julklapp, men klarar jag av att vänta så länge...?
Sen har jag målat naglarna. Det blev inte så jättefint haha, men jag orkade inte måla om. Sen har jag garvat också (i) Åt vad vet jag inte.
Aja, jag ska väl sova om ett tag, men jag sitter nog här en stund till. Godnatt snyggingar ♥



Så fin och busig bild hihi :D

justiiiin

Roar mig med att kolla på massa klipp på youtube (y) Justin såklart, hähä :) Här är ett från Ellen DeGeneres Show (gick inte att ladda upp), och här är ett till ;) Hahah, diggar dansen i slutet på sista (h)
Nu ska jag sätta på Gossipgirl-boxen. Ha det bra, puss :*

aloevera

Idag köpte jag rengöringsskum och en dagkräm på bodyshop. Båda ingår i aloevera serien och är lenande och vårdande för huden. Dom är väldigt bra för känslig eller torr hud. Jag har provat rengöringslotionen i samma serie ett par gånger, och den kändes väldigt bra. Rengöringsskummet har jag inte använt än, men krämen tog jag nyss och man blev jättelen. Här kan ni läsa om flera produkter i aloevera serien.
rengöringsskum 145 kronor             dagkräm 189 kronor

igår var jag högst upp, i morgon är jag nedanför.

Det blev en sväng till gymmet. Var där tills dom stängde vid 16.45, så det blev ungefär en timme. Det gick rätt bra :)
Har duschat och så, nu är ju hungrig, hah igen ;) Ska strax gå ner och hjälpa till med maten.
Jag funderar på att göra en ny header någon gång snart. Ett par av mina senaste har ju sett ut på samma sätt, som den jag har nu med massa små bilder. Det är typ det roligaste man kan göra på picnik? ;d Så är det någon som har photoshop, eller någon annan som är duktig på att göra fina headers, som har lust att göra en till mig? :) Skulle vara jättesnällt!
Puss ♥




svart, vitt och allt däremellan.

Diggar Daniel Adams-Rays nya album Svart, vitt och allt däremellan. Här är två låtar från skivan :)


body shop

Hallå :)
Kom nyss hem från stan. Det blev lite ansiktsprodukter från body shop, en ögonskuggspensel från kicks och ett nagellack.
Nu är jag hungrig. Ska nog äta snart, senare åker jag en sväng till gymmet, om jag orkar ;) Städa måste jag göra snart också, men jag kanske tar det imrn ist.
Ni får ha en bra dag, kram kram ♥

6e november

Godmorgon :)
Sticker en sväng till stan med mami och syster nu. Jag vet, köpte ju massa igår, så jag ska nog inte köpa något nu ;)
Vi hörs senare, puss ♥




blööö

Häj männsikör :) Hör ä lääget?
Hah. Usch, jag har ont i huvudet -.- Har bara kollat på idol ikv, ja vilket liiiiv. Orkar inte mer nu, gaaah.
Hoppas att ni har haft en bra fredagskväll iaf. Hörs imrn, godnatt ♥



vilse på djupet

Dagens outfit



SVAR PÅ FRÅGORNA

Här är svaren på frågorna från frågestunden.

Favvo mat?

Kött! haha :) Grillad oxfilé med klyftpotatis och peppersås är en favorit!
'
Vilken skoaffär är bäst att handla skor på tycker du?

Om jag bara får välja en så blir det nog dna, dom har både converse och många andra snygga skor. Om jag får välja några till så blir det Din sko och Marie P också (:
'
Vem är din bästa vän?

Antingen har jag ingen bästa vän, eller så kan man säga att jag har flera. Men visst är det så att en del känner mig bättre än andra, t ex Clara, Anna, Linnea & Karro har jag känt sen sexårs. Ullis har jag känt i drygt ett år men ändå kommit väldigt nära, och så alla underbara i klassen också :)
'
Har du fått mens?

Ja
'
Vilket är värsta sveket enligt dig?

Om en/flera kompisar säger att dom inte kan träffas, men så får man senare reda på att den/dom har träffat någon annan.
'
Favorit säsong i gossip girl?

Jag har inte sett alla säsonger, 2:an och 3:an har jag bara sett några avsnitt på varje. Men av 1:an och 4:an som jag har sett mer av tycker jag att 4:an är bäst :) Lite modernare, haha, och mer spänannde.
'
Vem litar du på till 100?

Det beror ju på hur väl jag känner personen, några som jag känner väldigt väl och som jag kan lita på är Ullis, Emma, Anna & Linnea. Det är förstås många fler som jag känner bra, men det är svårt att kunna lita på människor man inte har känt så länge och som man inte har öppnat sig helt för. Anna & Linnea har jag känt länge och vi har verkligen gjort allt tillsammans.
Man ska inte lära sig att börja lita på människor förrän man verkligen känner dom, tillit är inget man ska ta förgivet. Om man nån gång har blivit sviken av någon man trodde stod nära så kan det vara svårt att lita på någon i fortsättningen. Kom ihåg att människor kan förändras, det har jag sett tydligt.
'
Oj, det blev ett ganska långt svar på sista ^^
Hoppas att ni är nöjda med svaren iaf :)

nkpg

Här är biler på det jag köpte idag :)
New Yorker 139 kronor



New Yorker 199 kronor



New Yorker 139 kronor



Bikbok 299 kronor



Carlings 399 kronor (likadana som de blåa jag köpte på Red devil i sthlm)
Hah, en del biler var ju underbart fina ;)
Jag hade ju hittat två kavajer på h&ms hemsida, men i affären så hittade jag ingen av dom utan 4 andra ist haha. Tillslut valde jag mellan en på h&m och den här på bikbok, men det blev den på bikbok.
New Yorker i Nkpg är ju sjukt stort. Så fort man går ner där man ba shit... Finns ju hur mycket som helst. Det är mycket som är väldigt fult också så klart haha, men man kan hitta en hel del fint. Lite synd att det inte finns här i Linköping.
Nöjd med grejerna iaf :)

mycket lyckat :)

Hej på er :)
Kom hem från Norrköping för ett tag sen. Hittade en del idag faktiskt :) Vi åt lunch på en mysig sushirestaurang och det blev en sväng till Dormy på vägen också (golfaffär, pappas favorit ;)).
Nu ska jag bara chilla och ta det lugnt ett tag, blir rätt trött av att gå runt i alla affärer i ett antal timmar. Fotar och visar grejerna senare. Avslutar frågestunden senare idag också, så nu är sista chansen att ställa frågor! Passa på ;) puss ♥



5e november

Godmorgon :)
Åker strax till norrköping. Där blir det shopping och lunch (y) Vi får se hur länge vi är borta, det brukar vara så att jag vill kolla lite längre än pappa... ;)
Vi hörs när jag kommer hem iaf, ha det bra ♥




nattiii (a)

Chillat galet ikväll :) Kollat på robinson och Kenza & Tyra show (y)
Men usch, jag har nån äcklig smak/lukt/känsla i hela huvet typ. Hahah, låter rätt konstigt? Får inte bort det, bläää.
Aja, ska nog lägga mig och läsa ett tag nu, FRIDA hihi. Går nog upp vid 9 ungefär imrn. Sticker till norrköping. Cecilia kanske hänger med, annars blir det jag och dadiiie. Grabbarna vettu, höhöh ;)
Puss & godnatt ♥



Du är inte samma person som förut. Saknar dej så hårt.

tips!

Beställ aldrig något från Mrgizmo. Det tar år fan.
Jag beställde ett skal till min iphone och skärmskydd för minst 3 veckor sen och det har fortfarande inte kommit. Det skulle ta typ en vecka?
Efter några dagar så fick vi ett mail att det hade varit något fel på deras hemsida, så det hade stått att det redan fanns hemma men det gjorde det inte. Dom sa att det skulle komma in om några dagar, så jag skulle få det om en dryg vecka. Sen på hemsidan stod det att det skulle komma in om 7 dagar, sen 5 dagar, sen 2 dagar, sen 6 dagar, 3 dagar, 4 dagar och nu står det 1. Ska man tro på det eller inte? Hah, får se imrn då.
Less på att vänta iaf.




inspired by h&m

Hittat massa fint på hm's hemsida nu :)
149 kronor

149 kronor

99 kronor

199 kronor

499 kronor

399 kronor


Någon som kan gissa vilka färger jag är lite inne på? ;)
Hah, nä men alla grejer passar fint ihop då ju :)
Ska till nkpg imrn, så får se om jag kommer hem med något av det här då. Det är lättare att hitta grejerna på internet ju, än när man väl står i affären. H&m i nkpg är ju rätt stor också... Men vi får se ;)
Tycker att grejerna är sjukt fina iaf.

hemma från spat

Hejhej :) Allt bra med er?
Med mig är det bara bra. Känner mig riktigt ren och avslappnade efter spat ;) Till och med så avslappnad att jag somnade på vägen hem...
Vi va på spat mellan 9.30 och 15.00 ungefär. Vi kunde ha stannat till 16 men det räckte bra då kände vi. Det fanns två olika pooler och två olika bastuar. Gym fanns det också, men det orkade jag inte med ;d Sen gick jag på en ansiktsbehandling och en massage. Riktigt skönt var det! På ansiktsbehandlingen så tog hon jättemånga olika krämer och oljor, peeling och så massarade hon ansiktet. Helt babylen blev man, haha :) På massagen höll jag på att somna, med andra ord var det riktigt skönt det också ;)
Mer om just det spat vi var på kan ni läsa här.
Nu ska jag kolla på Bonde söker fru som jag missade igår.
Hörs senare ♥




i got the magic in me

Dagens låt



4e november

Godmorgon :) Det var faktiskt inte så farligt att gå upp idag... ;)
Om en liten stund ska jag, Cecilia & mami åka iväg mot Tranås på spa. Superskönt ska det bli! Vi ska vara där från kl 9.30-16.00 tror jag, så vi hörs när jag kommer hem mellan 17 och 18 nån gång :)
Ha en bra dag, puss ♥



snart dags att sova

Hej på er :)
Kom hem från Clara för ett tag sen. Vi har kollat på filmer, ätit och gått ut med hennes söta lilla hund Gnista.
Nu ska jag fixa lite och sen sova om ett tag. Imorgon ska jag gå upp tidigt för vi ska på spa :) Badhotellet heter det och det ligger i Tranås, så vi måste åka klockan 8. Det ska blir jättekönt! Jag har aldrig varit på spa heller hihi.
Så det är dags att sova om ett tag. Hoppas att ni har haft en bra kväll, godnatt ♥



make up store

Make up stores produkter är rätt så dyra, men mycket är ändå värt det. Man behöver ju inte ha allt därifrån, men en del grejer kan man ju kosta på sig ;) Om man inte vill det så kan man önska sig presentkort där, det är en väldigt bra present tycker jag att få gå på rådgivning och sen får välja produkter också.

Här är alla grejerna som jag har från make up store. Det som jag köpte i måndags när jag var där har jag inte hunnit testa på så mycket än, men det som jag har testat är jag mycket nöjd med :)

till clara

Sticker strax till clara :) Äter där nog där, och linnea kanske kommer senare också.
Vi hörs när jag kommer hem, om jag hinner inte tidsinställa något inlägg. Puss ♥



godmorgon?

Jag är sjukt seg. Jag har inte kommit någon stans på 4 timmar? Sitter fortfarande med pyjamaströja och mjukisbyxor hähä. Lunch har jag gjort iaf, med siiiiis. Kollat på tv har jag gjort också (y)
Nä men jag ska väl ta och göra mig i ordning om ett tag.
Vi hörs, puss :) ♥



Plattat håret har jag gjort iaf. Fast sen satte jag upp det så jag kommer väl få en sån där snygg kant i huvudet, får nog platta om det senare ändå ;)

uppsats om en ko

HAHAH, ft kul (a)
Själva uppsatsen börjar på 00:50

3e november

Godmorgon :) Allt bra med er? Med mig är det bara bra. Vaknade för drygt en timme sen, har ätit frukost och kollat på tv tills nu.
Ska träffa Clara senare idag, men innan dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske träffar Linnea om hon kunde. Är det någon som vill träffas annars? Finns på mobilen.
Men vi hörs senare, puss (k)

godnatt

Chillat galet ikväll :)
Ska nog sova om ett tag, jag har ingen anledning att sitta uppe iaf?
Vi hörs imrn, puss & godnatt ♥



good things fall apart so better things can fall together.

let me show you what you're missing

Jag har inte lagt upp den här videon än ju :) Jag hade faktiskt inte sett den än, förrän ett tag sen, men den har funnits rätt länge ju. Ni kanske har sett den, men aja :)

Glöm inte att rösta på dom nominerade till EMA's, fast det är ju Justin ni ska rösta på hihi :) Han är nominerad till Best Male, Best New Act & Best Push Act (glömde den förut). Röstar gör ni här :) Själv har jag röstat många gånger, hähä.

chill

Det var tungt på gymmet idag. Jag körde typ samma grejer som jag brukar köra, men både jag och Cecilia blev extra trötta. Det är riktigt skönt efteråt iaf.
Duschade och åt när jag kom hem, nu sitter jag i soffan och myser med datorn och tvn hihi. Kollade på Biggest looser nyss, usch jag gillar inte det programmet. Visst är det bra att dom pushar dom att träna, men jag tycker inte det är roligt att se så överviktiga människor. Avskräckt blir man iaf ;)
Nu kollar jag på Sveriges skönaste familjer haha. Klockan 9 är det Desperate housewifes (y) Har inte sett det på hur länge som helst.
Puss ♥



FRÅGESTUND

Kör en frågestund nu :) Ni kan fråga vad ni vill, det spelar ingen roll om det är mer eller mindre privata frågor, och ni kan fråga hur många frågor ni vill.
Om alla skriver minst en fråga var, så blir det mycket roligare sen när jag ska svara på dom.
Jag svarar på frågorna i ett inlägg på troligen fredag.
Fråga nu! :)

wakie wakie!

Har kollat på tv och känner mig sjukt seg, but now it's time to wake up! ;) Drar till gymmet syrran, det brukar få en att vakna till lite.
Hörs, puss ♥

someone else then who you used to be.

Hej, jag har inget liv.


Nä men jag har sjukt tråkigt just nu. Tog lite bilder, bara för att jag inte hade något att göra. Varning, osminkade ;)

Mitt hår har typ olika färg på varje bild? ;)


Hejdå.

2a november, mobilblogg

Godmorgon :) Sitter och kollar på EMA's 2010 nominee. Gissa vem som är nominerad till Best New Act? Justin Biebeeeer :) jag tycker att alla kan gå in på ema.mtv.se och rösta (y) Justin är också nominerad till Best Male. Jag orkade inte gå upp och hämta datorn, så därför blev det ett mobilinlägg. Det brukar inte alltid gå så bra, men nu får vi hoppas att det funkar. Vi hörs senare, ha det bra :*

skräck

Åh herregud vad jag hatar småkryp. Jag satt vid dator förut, så var det helt plötsligt en tvestjärt på min hand. Åh vilken trevlig överraskning! :) Fyfan, snacka om att jag fick värsta rycket. Jag började hoppa runt och skrika, slet av mig fleecen jag hade på mig också för jag trodde att det var därifrån den hade kommit. HAHAHAh. Fast det var ju inte så kul just då, allt annat än kul faktiskt. I min panik så ropade jag på pappa att han skulle komma och ta bort den. Han hittade den inte, men av nån anledning så kastade han fleecen på mig. Dampryck nummer 2 ;) Hah, jag skrek nog ännu högre den gången. Aja, han hittade den tillslut iaf. Men sen efteråt så kändes det som att det kröp kryp över hela mig och så känns det fortfarande. Någon som känner igen känslan? Usch.
Ska nog sova om ett tag, eller nån timme ;d Puss & godnatt ♥



some times

Some times, some days, you're just tired of everyone and everything. You just want to escape, run away from it all and leave the problems behind. I know it's not possible, to run away from everything. Even if it was, the problems would catch you up later. Sometime you will also have to face the people that you wanted to hide from. But i would still like, even if everything will catch up with me later, to be able to just escape for a while.

Sick of this.

MAKE UP STORE

Var som sagt på make up-rådgivning idag på Make Up Store. Jag blev sminkad av Henrik, han var duktig och trevlig ;)
En rådgivning kostar 495 kronor, men då får man välja produkter för hela kursbeloppet också.
Här är produkterna jag valde, fast det blev lite över 495 ;)
what's inside the bag..? ;)





puder-foundation (både och i ett) 259 kronor
ögonskugga 140 kronor
high tech (fungerar som både highlighter och primer) 155 kronor.
Fick lära mig en hel del om hudvård och vilka färger jag passar bäst i. För att framhäva mina gröna ögon så ska jag ha ögonskuggor i kalla rosa och lila toner, som den druv/plommon-färgade jag köpte, som han även använde när han sminkade mig idag.
Här är resultatet
Som ni ser så använde han en ganska glittrig eyeliner också ;)
Sminkade såklart hela ansiktet, men fick ingen bra bild.
Jag är iaf nöjd med resultatet, även fast jag inte kommer sminka mig riktigt så mycket till vardags.
Ni som gillar smink och så tycker jag verkligen borde gå på make up-rådgivning och få en privatlektion :)

(y)

Hejhej :)
Rådgivningen på make up store gick jättebra, kul var det :) Visar senare vad jag köpte.
Efter det mötte jag ullis. Vi gick till hemköp och köpte lite grejer till wok ;) Sen åkte vi hem till mig och så kom emma och anna. Gjorde god mat (y) Efter det satte vi oss och kollade på Gossipgirl och det gör vi fortfarande.
Puss ♥





1a november

Redan november? :o Nu blir det kallt på riktigt ju!

Godmorgon på er! :) Idag gick jag upp hyfsat tidigt, eller 9 då, men jag känner mig ändå utsövd. Har ätit frukost och ska gå till bussen om ett litet tag. Behöver ju inte sminka mig och så nu, ska ju till make up store :) Ska blir riktigt kul! Cecilia följer med också. Sen ska jag träffa Ullis, Emma & Anna. Vi åker nog till mig och äter lunch.
Vi hörs senare, ha det bra ♥

RSS 2.0