godnatt (k)

Har kollat på Kenza och Tyra show nu, fett kul ju :D du kan kolla på första avsnitett här, och på deras bloggar.
Nu sitter jag och gäspar hela tiden, så ska nog sova om ett tag. Men innan jag går och lägger mig måste jag hitta ngt att ha på mig imrn, annars får jag panik. Hittar inte tröjan jag tänkte ha heller. Gaaah, orkar inte -.-
Aja, puss & godnatt på er ♥
at the break of dawn.

.

Sometimes you need to run away just to see who will come after you.



emilia idag

Och så kängorna :D

torsdag

Hej på er! :) Förlåt för att jag inte har skrivit något förrän nu. När jag kom hem från volleybollen så var jag helt tom på energi för jag hade inte ätit något sedan lunch. Så jag tog en dusch, sen satte jag mig i köket som en zombie och väntade på att maten skulle bli klar ;) Nu har jag ätit, och om ett tag ska jag kolla på idol.
Skolan rullade väl på idag, men annars rätt tråkig. Efter skolan stack jag ner på stan en sväng med johanna, alice och elisabeth :) Gick och kollade ett tag, innan jag stack till volleybollen. Gick inget vidare för mig idag heller, men kul var det iaf.
Ikväll kl 21.00 är det premiär för kenza & tyra show! Ska försöka att inte missa det ;)
Hoppas att ni har haft en bra dag, pussar ♥



30e september

Godmorgon :) Sovit gott?
Det har jag, tills väckarklockan ringde alldeles för tidigt, kändes det som. Har faktiskt sovmorgon ;d När jag vaknade stod termometern på -0.4 grader :o Det är verkligen höst.
Ska strax cykla iväg till skolan. Ha en bra dag, vi hörs efter volleyböllän ikväll :) Puss & kram ♥







you can't hide from destiny, everything happens for a reason.

Tjena gullet :) Skrev klart den där no grejen förut. Haha, gud jag vet inte.. det blev som det blev, orkar inte hålla på med det längre.
Har bara slappat och kollat på idol sen. Vilka tycker ni ska gå vidare? Jag tycker att han.. vad heter han nu då? Typ Daniel? Han hade en fluga på sig? Ah, han tycker jag ska gå vidare iaf ;) Och sen Minnah också.
Säger godnatt till alla nu, puss ♥



somewhere far away

Jag gillar Bruno Mars starkt (y) Så sjukt fina texter också. Här kommer en till grym låt av honom :)

butterfly fly away

Jag har glömt bort att jag hade det här halsbandet, så jag har nästan aldrig använt det. Såg det nu. Det är fint ju :)
Har köpt eller fått det för ganska länge sen. Från bikbok.

vill ha :)

modekungen 699 kronor
chicy 389 kronor

Sjukt fina!
Den första har funnits på modekungen förut, men då beställde jag den aldrig. Nu har den kommit tillbaka :)

hur kan livet vara för kort när det är det längsta vi upplever?

Hej på er :) Har inte något speciellt att säga om skolan typ, onsdagar är rätt slappa (y) Är hemma nu, kollar på tv. Jag måste skriva klart no-uppgiften sen som ska lämnas in på fredag, men jag fattar inte vad jag ska skriva -.-
Aja, hörs senare :*

29e september

Godmorgon gulliga barn :D Det är alltid kul att vakna till en onsdag hihi. Eller kul och kul... roligare iaf ;) Onsdagar är bäst (y)
Ska strax gå till bussen, jag tror att det är jättekallt idag också. Igår var det bara 3 grader när jag gick.
Tre små bilder tagna för typ en minut sen (:





Ha det bra, pusshej ♥

varför är jag så grymt trött hela tiden? ;o

Tjena :) Har kollat på idol ikväll, och kollat i skolkatalogen som kom hem idag hihi :D
Nu är jag riktigt trött... idag igen. Är det något fel på mig eller? Trött hela tiden ju :o Det är House ikväll med, eller just nu, men jag orkar inte sitta uppe och kolla. Vad gör man då? Spelar in! Fast sen glömmer jag bort att kolla på det (i) Har några veckor gammalt Ghost Whisperer som jag inte har kollat på än haha. Men nån gång så ;)
Hoppas att ni har haft en bra dag :) Puss & godnatt ♥



i'll never let you go

outfit

dagens
tröja - gant
byxor - vila

Hej på er :) skolan idag gick rätt fort ...

Hej på er :) skolan idag gick rätt fort ändå kändes det som. Och den där grejen dom körde på mig, jag ba det är inte kul! Hahah, ni som va med fattar ;) efter skolan fikade jag med karro och emma, sen vare volleyboll. Det gick inte superbra precis ;d nu sitter jag i bilen på väg hem, har köpt med mat från donken (a) hörs senare, puss (L)


Test

Test


28e september

Good morning :) Jag känner mig inte alls taggad inför skolan idag, tisdagar är tråkiga och långa (n) Har dubbeltimma so och svenska. Aja.
Hoppas ni får en bra dag iaf, hörs efter volleybollen ikväll :) ♥

suckers :)

Har kollat på idol ikv och... inte mycket mer ;) Men det räcker bra för mig. Måste säga att det inte är så många bra med i idol, iaf inte idag. En del kan ju fan inte ens sjunga ;o Ett tips till er: lyssna på justin och sjung som honom :D
Har inte mycket läxor denna vecka heller (y) Har bara franska, ska komplettera provet (jag hade ett halv fel så det blir tufft ;) ) och sen göra klart ett papper. Och juste, på fredag ska vi lämna in nån grej på no:n, men jag vet typ inte vad det är vi ska lämna in? ;o Aja, har no på onsdag så kollar det då.
Nu ska jag fixa lite till imrn, volleyboll grejer bl a. Jag är sjukt trött så sen måste sova.
Puss på er :) ♥



you're the light that feeds the sun in my world ♥

dagens outfit

tshirt från gina :)

rings

Det finns massa fina ringar hos cocoo! Här är några som jag tycker är speciellt fina :)
Har ni någon favorit? :)

Jag skulle kunna tänka mig alla dom här, helt klart :D Det är riktigt snyggt med två ringar som sitter ihop, och så älskar jag ringar med stora stenar.
Det flesta ringarna på cocoo's kostar mellan 145 och 295 kronor.

taskigt? ;o

Hej på er :) Skolan idag var väl okej, förutom att det var svinkallt när vi hade orientering. Fick tillbaka mattequizet också som vi gjorde förra veckan. Fick 21/25 :)
Sen så fick vi lite bråttom till bussen, men när vi kom ner till trädgårdstorget så trodde vi att den inte hade kommit än för vi såg den inte. Men så var det att tält ivägen, så den stod visst där. När vi kom kutande och var två meter ifrån så åkte den. Gud så irriterande! Men så stannade den vid trafikljuset precis efter, så vi kutade dit och knackade på dörren. Tanten bara skakade på huvudet. Hur taskigt? :o Så vi fick vänta i 20 minuter, gick till h&m så länge.
Nu är jag hemma iaf, slappar och kollar på tv.
hörs senare, pusshej (k)



27e september

Godmorgon :) Usch, det känns som att jag inte har sovit någonting i natt. Vaknade massa gånger, vet inte varför?
Aja, måste gå till bussen snart.
Ni får ha en bra dag, kram kram

sjukt trött.

Hej på er :) Har kollat på The Hills, The City och Ghost Whisperer som jag spelade in förut idag. Mina favorit program typ (y) Nu ska jag fixa lite till imrn, gympa kläder och så. Sen vill jag sova, är riktigt trött.
Jag är supernöjd med jackan jag köpte idag :) Jag älskar ju militärgrön (a) Jackan är typ mellantjock, så jag hoppas på att kunna ha den imrn.
Hoppas att ni har haft en bra söndag allihopa :) puss & godnatt
'somewhere in Brooklyn'

mjölksyra

Det gick bra på gymmet, körde på rätt tufft tycker jag. Det är synd att jag nästan aldrig hinner med att åka till gymmet på vardagar utan bara på helgerna, för det är så jäkla skönt att träna. Visst, jag tränar ju volleyboll, men det är mest kondition vi tränar där. När jag är på gymmet så tränar jag mer liksom och det tycker jag är bättre. Jag brukar köra lite armar, mer ben, mage, rygg och kondition. Får försöka hinna med gymmet lite oftare.
Nu har jag satt på mig mjukisbyxor, I ♥ NY-tröjan och tofflor, myskläder med andra ord ;) Det blir att slappa ikväll, riktigt skönt. Men nu måste jag äta, är superhungrig!
Ni får ha en fortsatt trevlig söndagskväll :) puss

äälskar! :)

Det blev en sväng till stan med mamma. Hittade en jacka och lite annat. Bilden jag tog på jackan blev dålig (a) Så ni får en annan.
i love it :D precis vad jag ville ha också.
monki 600 kronor.
Och en lite väska ;) gillar dragkedjorna (y)
åhlens 299 kronor.
Sen köpte jag ett par mysiga strumpor på monki också, men dom fick inte vara med på bild ;)
Nu ska jag dra till gymmet, puss

slitet..

Gud, jag måste klippa mig! Ni fattar inte hur länge sen det var... vågar knappt säga det ;) Och det är sjukt slitet, usch. Jag är förvånad att jag ens har något hår kvar.
Bokade klipptid för nån vecka sen, och den första tiden som fanns va den 6e oktober, alltså nästa måndag. Vad ska jag göra med mitt hår tills dess då? Får väl ha uppsatt och grejer. Men efter det behöver jag inte oroa mig så mycket, för då kommer jag verkligen inte ha något hår kvar. Jag brukar alltid säga att hon ska klippa bort det slitna, vilket är hela mitt hår just nu. Buhu.. :(
fastnade inte på bild idag..

26e september

Godmorgon bloggen :) Har ni sovit gott?
Det har jag, bara att jag har drömt en massa, men jag kommer inte ihåg vad ;) Men så är det väl nästan alltid?
Planerna för dagen då? :) Städa, som jag alltid brukar göra på söndagar, behöver jag inte göra för det gjorde jag igår. Jag vill ha en ny jacka, det kanske jag sa igår? ;) Iaf, kanske ska åka och kolla på det, fast jag har ingen aning om vad det ska vara för jacka :o Någon man kan ha nu och växla om med skinnjackan, så inte allt för tunn. Någon som har sett nån fin? :) Senare ska jag nog en sväng till gymmet också. Och ikväll är det ju massa bra på tv som vanligt på söndagar. Visst är det typ alltid så att det är det ända jag säger att jag ska göra på söndagar, kolla på tv på kvällen? Men sen så lyckas jag alltid missa det ändå haha. Men det får jag inte göra idag ;)
Ni får ha det så bra, hörs senare ♥

GODNATT

Gick som sagt till anna och träffade alla saknade barn :) Kollade på tv och chillade, och åt godis (a) Och så va annas kusiner där, den minsta också som är bara några månader. Så sjukt söt!
Sen har jag bara fortsatt att slappa resten av kvällen. Ska nog sova.. om ett tag ;)
Berättade jag att det var grymt mycket myggor i vidingsjö igår? Så nu har jag 29 myggbett på benen, och dom kliar som fasen. Mysigt värre (y)
Aja, puss på er ♥

ny header

Fixat en ny header :)


Vad tycker ni? :)

Jag vet att jag har haft ganska många headrar med många små bilder, men jag gillar det. Jag tycker att det är mycket roligare än att bara ha en eller två stora bilder.
Är det något annat ni tycker att jag ska ändra på bloggen? Något speciellt ni tycker att jag ska skriva eller något ni vill höra mer av? Jag tar gärna emot tips så jag kan göra bloggen roligare :D
Kyss (k'

myskväll

Ska strax äta, sen ska jag träffa linnea, anna och daniela :) Tror att vi ska va hos anna, blir nog att ses på någon film och mys (y)
Vi hörs senare, ha en fin lördagskväll!

mitt livs historia

Fasen va svårt det är att hitta kläder nu :o För mig iaf. För det första hittar jag typ inget snygg alls, och när jag väl hittar något så finns det aldrig rätt storlek, det är fel färg osv. Riktigt sur äre. Jag vill till sthlm!

Jag vill ha någon mer jacka att växla om med, just nu har jag bara skinnjackan som jag kan ha tills man behöver vinterjacka. Snart kommer jag ju ha något som passa till sånna tider, kalla tider ;) Har jag sagt att den är på väg btw? :D
Aja, det blev två tröjor idag iaf.
lite söt tkr jag :D
från gina, 249 kronor



99 kronor, också från gina.


:)

mot stan!

Alla är så tråkiga och ingen vill till stan ;o Så jag sticker en sväng med dadiie ;) Får se om det blir stan elr tornby.
Blir att träffa linnea ikv, saknat barn :)
Puss :*

25e september

Hej alla barn! :D Hur är det med er?
Med mig är det bra, det är det alltid när jag har fått sova ;) Än så länge har jag bara slappat idag, inte gjort något alls. Vet inte riktigt vad det blir att göra sen, har lust att åka till stan och ska kanske träffa linnea. Får se helt enkelt :)
Ni får ha en jättebra dag, hörs senare ♥

and i fall in love with you, all over again.

Sitter här ett tag till tror jag, men sen ska jag sova.
Godnatt sötnosar :) puss ♥
what am i supposed to do when the best part of me was always you?
what am i supposed to say when i'm all choked up that your'e okay?
i'm falling to pieces..

jag ♥ icareklamer

Efter att ha kollat på idol så har jag typ bara suttit och garvat ihjäl mig åt icareklamer ;) Jerry är ju helt klockren, HAHAHAH. Egentligen är det ju rätt taskigt att ha med någon utvecklingsstörd, men eftersom att det är hela tiden är han som äger ut dom andra så är det ju kul ;)
Här kommer några roliga (a)

HAHAHHAHA, del 5, intää fahlukojrv? :o
Någon mer än jag som älskar icareklamerna? ;)

fotbollsturnering i vidingsjö

Hallå :) Skolan idag va helt okej, gick rätt fort faktiskt (y) Sen cyklade jag till vidingsjö och kollade & hejade på klassen. 7c is tha shiiiet! :) Vi vann, trorja? ;) Och så måste vi nästan ha vunnit tävlingen för best supported team, vi hade grym klack ju (h) Här kommer bilder!
gulliga flickor :)
härliga små barn :)
Det står H E J A  7 C ! ;)
häftiga ungar asså! hahah, raffi satsar fullt! ;)
tha maskot.
kiss our asses, hahahah. Jag diggar bilden (y)
Puss på er, nu blire idol :*

gonna party like it's the end of the world

Dagens låt :D man blir sjukt taggad av den! Som om jag behöver det idag? ;)
tack för tipset ullis :D ♥

24e september

3 månader kvar till julafton! Dags att börja skriva önskelista? ;)
Godmorgon allihopa :) Idag vaknade jag typ en timme för tidigt (a) Så hinner slappa länge nu. Elr kanske sitta och dunka musik? Elr lyssna när emma berättar sina skämt på facebook? Elr lyssna på hennes yoga-snack? ;) HAHAHAHA, emma jag sitter och asgarvar! Känns lite små dumt att sitta och garva för sig själv? Men andas, och känn hur kaninerna tar över dig..! Hahah, herregud emma. Du är för härlig, livet är underbart. ;) Hah, nu är ni säkert förvirrade ;d
Jag kom på förut att det är fotbollsturnering med skolan idag, fast efter skolan i vidingsjö. Jag ska inte va med (vilken tur haha) men dom sa att typ alla som inte ska spela ska komma och kolla iaf, så det är nog bäst att jag gör det ;)
Nu måste jag nog klä på mig... Vi hörs senare, puss
JAG KÄNNER PÅ MIG ATT DET KOMME BLI EN SJUK DAG IDAG. Hahahhahaa.

(k)

Tänkte bara slänga in ett snabbt godnatt :) Ska fixa lite och så tills imrn, sen vill jag sova!
Puss & godnatt på er ♥

vill ha :))

gina 199 kronor
gina 249 kronor
gina 499 kronor
bikbok 399 kronor
såg en fin kofta på bikbok också, men hittade den inte på hemsidan.
Hann hitta ngr fina grejer när jag var nere på stan snabbt idag. Hann dock inte prova något av det, men fina grejer iaf (a) Fast jag vet inte riktigt om jag behöver jeans,egentligen inte kanske..? ;) Och inget lite "festligt" linne heller haha ;)
Jeansen från gina är nästan likadana som mina favvobyxor som också är därifrån, fast annan färg (dom finns i grå också). Dom är väldigt stretchiga och supersköna! :D Dock så köpte jag en förstor storlek så dom har varit lite för breda ganska länge, men annars blev dom för korta. Så ett skärp är ett måste ;) Men jag älskar dom!
Ska ta och prova grejerna nån dag när jag har tid, kanske imrn?

workout ;)

Hej på er! :) Skolan idag var rätt seg, men annars okej. Gick ner en snabb sväng på stan efter skolan. Sen gick jag till hemköp och skulle köpa något att äta, men så hade dom gjort om där så jag gick runt i typ en kvart och letade efter den där förbannade drickyoghurten ;) Sen vare träning. Det gick helt okej, fast det var två nya små tjejer som inte hade så stor kontroll, och så blev den där tränaren typ sur igen. Haha. Sen jag var sjukt snabb, elr tkr jag iaf. Bytte om efter träningen som slutade kl 18 och sen cyklade jag hem och var hemma redan 18.35, det var rätt fort med tanke på att jag fick vänta ett tag vid ett antal övergångställen. Var riktigt trött när jag kom hem, nu har jag tagit en dusch och ska äta. Sen blire idol :)
Kram kram ♥



23e september

Godmorgon bloggen! Jag fattar inte hur jag kunde vara så sjukt snabb att fixa mig idag? Haha, men det var ju skönt, jag hinner sitta här ett tag. Ska cykla iväg till skolan om en halvtimme.
Jag läste för ganska länge sen att Justin Bieber ska vara med i CSI. Han skulle vara med i säsongspreiären, vilket är ikväll, och ett avsnitt till. MEN, så går det inte i Sverige. Jäkla skit. Bara för att vi ligger nån säsong efter här. Hur taskigt? Så man får väl vänta, vilket kan bli ett bra tag. Och så finns det ju Navy CSI, CSI Miami och CSI NY, så jag kommer säkert ändå lyckas missa det. Segt.
Aja, ni får ha en bra dag. Puss!

hejjagsugerpårubriker:)

Har kollat på idol nu, säger precis som ullis: fan va fail dom va haha ;)
Har inte så mycket mer att skriva, cyklar till skolan imrn med emma & ebba. Det är så himla skönt! Slipper åka buss vilket man annars gör hela tiden, och man blir mycket piggare. På bussen bara sitter man och blir så sjukt seg & trött, men när man cyklar känns det så... friskt ;) Man slipper passa buss tider också, och man kan sova lite längre. Riktigt skönt är det!
Sen imrn är det volleyboll imrn också :)
Puss alla, godnatt
tuff bild tycker ja (h)
från maj ;d

idol

Nu blir det att mysa framför idol :) Puss, ha en fin kväll ♥

far apart but always together

Best friends never go separate ways, they stick together. We aren't on the same road, for now. But we both know that we've got each other, and we both know that we'll meet at the finishline.
Far apart but still together, weak alone but together we are stronger than ever. ♥

dagens

tröja - bikbok
byxor - vila

tjena :)

Hade matte-quiz sista lektionen idag. Först gick det rätt bra, men sen på sista uppgifterna så fick jag värsta panik ;o Haha, så jag vet inte riktigt hur det gick.
Kom hem för ett tag sen, har kollat på Secret life of the American teenager. Jag hann bara se slutet så jag fattade inte allt, men så jäkla sorgligt! Det var en som hade bråkat med sin pappa om ngt, och sen skulle han åka bort och dom var fortfarande inte sams. Sen så krashade planet och han dog :o så tyckte hon att det var hennes fel och massa.. usch va hemskt.
Har inga läxor den här veckan, elr jag blev klar med det på studyhall så har inget kvar. Hur skönt? Suuperskönt! :)
Hörs senare ♥






underbart (y)

22e september

Godmorgon på er :) Idag var det riktigt segt att gå upp (n) Och så fattar man typ inte att det är onsdag heller, bara för att jag hade studiedag igår ;)
Snart är det dags att gå till bussen, några snabba bilder först bara.

ha en bra dag! ♥

the one i can't live without

Sitter och lyssnar på,.. någon som kan gissa? Haha, jao, justin :)
Gör en alltid glad, och jag kommer aldrig tröttna.
Kärlek till killen!


Godnatt alla :) ♥

studiedag, i bildäär (y)

Tjenare :) Har ni haft en bra dag? Det har jag, sjukt slappt med studiedag!
Träffade karro, emma & ebba. Vi åkte till donkään (a) HAHAH, mc flurry brown..? Och sen så kutade vi till bussen, med varsin glass och asgarvade, och så missade vi den med typ 5 sekunder? Schysst (y) Så vi fick vänta i 20 minuter, superkallt. Men vi hade lite kul ;) Sen drog vi till karro, kollade på film och blev djur hahah.
Här kommer bilder!
för jag tycker den va kool (:
häftiga brudar (h)
gulliga små barn!
HAHAHAh :)
grr.. ;)
hihi, den söta får avsluta :)
Ikväll blire idol och chill. Puss ♥

21e september

Godmorgon! Vaknade typ kvart i nio. Har käkat frukost och kollat på tv, fixat mig nu. Ska klä på mig, sen ska jag träffa emma, karro & ebba om ett tag :)
Ha en bra dag, vi hörs senare ♥
ingen mascara och sovtröja, jag bjuder (y)

godnatt :)

Tänkte bara säga godnatt till alla. Lägger mig nog och läser ett tag nu.

Puss & godnatt, hörs imrn ♥



unbeatable.

ullared

Har tagit en varm skön dusch och nu kollar jag på ullared ;) Någon annan som kollar? Killen med kundvagnarna verkade ju helt IQ befriad, haha stackars kille. Och Morgan är sjukt skön (h) Så gullig ;)
Kom på en grej nu. Det var typ förra veckan trorja, så ringde det på dörren när jag satt i köket. Mamma öppnade, men jag såg inte vem det var, någon försäljare elr ngt. Jag hörde inte direkt vad han sa heller, det lät bara konstigt. Så jag undrade om det var tyska, finska eller danska. Sen hörde jag hur mamma ba: Vill du sälja något eller? Du, ursäkta men jag hör inte vad du säger. Så stängde hon dörren i fejset på honom ;d
Han var thailändare trodde mamma, inte precis vad det lät som ;)
HAHAHHAHAH, herregud va jag garva.
Så ett tips till alla, watch out for crazy thailändare, hahah ;)
Aja, puss puss :*
hihi (a)

dagens outfit


just the way you are

Dagens låt:


Inte världens bästa kvalitet, men det bästa jag hittade.
Sjukt fin låt! :)

måndag, avklarat!

Shena :) Kom nyss hem från skolan. Har satt på mig myskläder och ska strax gå ner och hämta något att äta och sen sätta mig vid tvn.
Sjuuukt skönt med studiedag imrn! Har inga läxor heller :) Nu när jag är inställd på att ha studiedag imrn så kan jag inte alls tänka mig att gå till skolan, känner ni också så?
Hade tänkt att springa ikväll, men på gympa i skolan hade vi konditionsträning, så jag har ju redan tränat lite ;) Och så fick jag så där ont i höften igen, så det kanske är bäst att jag vilar. Riktigt jobbigt att det kommer tillbaka hela tiden? Vet ju inte varför heller...
Vi hörs senare, puss ♥



20e september

Redan måndag igen. Det känns alltid extra segt att gå upp på måndagar, för då vet man att man har en hel vecka med skoldagar och tidiga morgonar framför sig. Men idag gick det lite lättare iaf, för imrn har vi studiedag (y) Så det blir bara en dag man måste stå ut, sen kan man ta det lugnt igen ;)
Ska strax gå till bussen. Ni får ha en bra dag, och ni som inte har studiedag imrn får kämpa på ändå ;) Puss ♥





like it's the end of the world,

Jag hittade en amerikansk sida som också säljer canada goose jackor, 100% äkta står det att dom är med ;) Så jag beställde den förut, det blev en beige :) Den skickas ju från USA, så det kommer kanske ta cirka två veckor. Men det gör ingenting, jag kommer ju inte behöva den precis nu. Jag hoppas på att den kommer fram iaf, så att inget går fel. Och hoppas på att det är en jacka som kommer också, så det inte är något helt annat haha ^^ Nejdå, det ska nog gå bra. Sidan verkade helt normal ;) Här är sidan btw.
Håller på och fixar lite nu, har packat gympakläder till imrn och annat. Mitt hår va helt konstigt förut, så jag borstade igenom det ordentligt och resultatet av det blev..ett jäkla får. Hahah.

Angående 'valvakan som pågår nu, så kan jag inte påstå att jag är väldigt insatt i den just nu. Men tycker att det är helt sjukt att SD verkar komma med i riksdagen :o Helt fel enligt mig. Det håller iof på och ändrar sig hela tiden, men det går bra för blått iaf (y) Ska kanske sitta och kolla på det ett tag, kommer ändå inte kunna sova på rätt länge för jag har mycket energi kvar känner jag ;)
Säger godnatt till alla nu iaf, puss.

Och fortsätt kommentera hörrni, ni är bäst! ♥



on top of the world. ♥




yes!

Åh, äntligen! Jag såg en sån här tröja i Italien i somras, blev helt kär i den direkt. Men så kostade den tusen kronor tyvärr. Mina föräldrar fick, nästan bokstavligen ;d, släpa mig ut ur butiken, (okej, inte riktigt ;) ) Jag har ångrat så mycket att jag inte köpte den där tröjan, även fast den va så dyr.
Men nu så jag att på homerunstore så finns det likadana :D Det går inte att beställa från deras hemsida, och jag vet inte vad dom kostar, men nästa gång jag åker till sthlm så måste jag dit!



På homerunstore så finns den i blå och grå. Jag hade kanske egentligen velat ha vit som fanns i Italien, men det här blir lika bra ;)

love it! :D

promenad

Gick på en promenad med mamma och sis. Gick förbi kvinneby, mamma skulle ju rösta. Sen gick vi runt ån, va ute i 45 minuter ungefär. Uppfriskande! ;)
Men så har jag hunnit klanta till det en del också, haha. Eftersom att vi skulle ut och gå så skulle jag spela in Ghost Whisperer, The Hills och The City. Gissa vad jag glömde göra innan vi gick ut? Just det, sätta det på inspelning. Smartass. The Hills och The City går nån gång i veckan trorja, så jag måste komma ihåg att spela in det då. Ghost Whisperer går ingen mer gång, efter som det var idag reprisen var (jag missade det i torsdags också haha). Hinner se sista biten nu iaf ;)
Pusshej ♥

söndagschill (h)

Cha :) Har chillat galet idag (y) Secret Life of the Amercan Teenager hela eftermiddagen. Har ätit våfflor också (a)
Ska kanske göra någonting nu? Haha, hörs :*

färg?

Beige eller röd? :)
först tänkte jag att jag ville ha en beige, lite annorlunda sådär. Men i affären provade jag en röd, och den var väldigt fin. Men jag har redan en röd jacka, så kanske tar beige ändå,.. ;)
Vad tkr ni?

19e september

Godmorgon! Har ni sovit gott? :) Det har jag, sov i en helt underbar säng här nere. Ligger i sängen nu fortfarande, var bara uppe och åt frukost förut och sen kröp jag ner i sängen igen med datorn.
Dagens planer? Inget speciellt faktiskt. Bara ikväll när det är massa bra på tv ;) Så jag får se vad som händer.
Ha det bra, hörs senare ♥

godnatt (k)

Ska nog sova snart, har inget att göra (a) Fast det är ingen idé att jag somnar typ nu, pappa kommer nog hem om ett tag, från hans gubb-träff hahah ;) Han skulle ha varit borta till imrn, men han hade fått nån muskelinflammation,.. så var bara där ikväll. Aja, skit samma.
Hörs imrn, puss & godnatt
"Hej jag heter Justin och jag är sjukt snygg" ;) HAhah, ja.

bliing

miranbling.com så finns det massa fina iphone-skal :) Har lust att köpa ngt, men vet inte vilket. Jag vill ha massa mahahahah :D
Här är några iaf.
ett sånt skulle jag villa ha, perfekt ju. Men det finns bara till 3G/3GS (n)
dom två är typ mina favoriter, men så kan man ju ha den här om man känner sig lite busig, hah.
kanske lite för mycket, men ändå lite coolt? ;)

Alla finns i massa olika färger.

Det första kostar 149:- , de två nästa 199:- och sista 299:-

Me like :D

VMA's

Kollar på VMA's nu :) Det är slut rätt snart, men här kommer en låt!


stan & gymmet

Hej där :) Åt lunch på kikkobar (y) Åt där förra helgen också, det är supergott.
Provade jacka, jäättefin (a) Men jag vet inte riktigt om och isf var jag ska beställa den. I den jag provade affären så skulle jag ha S, men sen såg jag att där jag tänkte beställa den så var det unisex-storlek (både tjej och kille) , så den hade lite andra mått än den jag provade. Men det finns flera ställen att beställa den på, ska hitta ngt som har typ normala storlekar, och den får inte kosta 6500 kronor som i affären ;)
Åkte till gymmet sen. Jag var trött innan jag åkte dit, trodde inte att jag skulle orka träna men cecilia tvingade med mig ändå. Det var superskönt att träna. Jag blev mycket piggare av det, fast liksom trött i kroppen men ändå piggare ;) Hade lite kul på gymmet också, hahaha. Berättade för cecilia hur jag knockade mig själv med en trägalge i huvudet för nån dag sen. (Lyckat, eller hur? :D ) Hon ba: Hah, trä mot trä ju! HAHAHAH.
Vi hörs senare snyggingar, puss :*
finaste ullis får stå för bilden :) ♥

18e september

Hej på er :) Har ätit frukost nu och ska fixa mig lite fort. Ska åka in till stan en sväng med pappa. Hittade nämligen en engelsk sida igår som säljer canada goose jackor biilligt :) Så ska åka in och prova storlek. Kanske blir en lunch på stan också.
Ha de bra, vi hörs senare ♥

skit..

Usch, jag är inte på bra humör just nu. Jag har inget att göra, sitter bara här och segar. Elr jo, jag har typ 5 timmars tv som jag har spelat in, men jag måste kolla där nere då och det sitter folk där ;) Och så vill jag åka till sthlm. men det går inte heller, för mammas kompisar är ju här över helgen, och pappa ska på sin årliga gubb-träff imrn haha. Och så vill jag ha en canada goose jacka :) Tror inte att jag kommer få det, kostar ju typ 5-6 tusen kronor. Elr jag vet att jag inte kommer få det ;) Och så har jag ingen musik att lyssna på. Bajs. Tar gärna emot tips, vad som helst :D
Och inatt måste jag sova på cecilias rum, blir ju utkörd från mitt egna ;d , och hon kommer säkert komma in där typ 3 på natten elr ngt och väcka mig. Kan säga att hon har gjort det några gånger förut..
Åhh, jag gör ju inte mig själv på bättre humör precis. Nae, nu ska jag sluta skriva. Hoppas att ni har haft en skön fredagskväll. Vi hörs imrn, då är jag förhoppningsvis på lite bättre humör. Puss & godnatt ♥



bläddrade runt bland massa gamla bilder, från typ i våras/vintras. Haha, lite kul sådär :)
JUSTIN ♥

dagens outfit


jag hatar vädret!

Hallå :)
Skolan idag var helt okej, gick rätt fort faktiskt. På franskan fick vi spela spel, typ monopol ;) Vi fick inte tillbax proven, det är en som inte har gjort det än, men vi fick veta resultaten iaf. Fick 99 av 100 :) Haha, lite retligt med bara en ifrån, men är nöjd iaf.
Fikade med emma och ebba efter skolan. Sen skulle jag ha cyklat till munken och väntat på anna & linnea, men det spöregnade så det kändes inte så kul precis ;) Skrev ett sms och gick runt lite på stan så länge. Dom svarade inte först, men sen efter ett tag så svarade hon och så hade dom väntat på mig ist, i typ en halvtimme (i) Hahah. Dom kom in till stan sen, madde hängde med också :) Gick till subway, sen gick vi runt i affärer ett tag. Hittade ingenting ;o
Nu är jag hemma. Blir bara att slappa ikväll, idol och så.
Hur är det med er då? Skönt med helg? :)
Hörs senare ♥
hihi, emilia bebis (a) typ ett år elr ngt på bilden ;)

17e september

Godmorgon :) Nu var det redan fredag igen! Herregud så fort det går, men sjukt skönt med helg :D Måste bara klara av en skoldag till, men det är bara 4 lektioner (y)
Jag kunde ha gått upp vid 8 idag, men jag vaknade strax efter sju av att jag var hungrig så jag gick upp och åt frukost. Så när jag egentligen skulle ha gått upp så hade jag redan ätit frukost och hade nästan fixat mig färdigt. Så jag har jättemycket tid kvar nu, kan sitta här och slappa ett bra tag :)
Ikväll kommer ett par kompisar till mamma hit, en från Lidköping och sen som bor i Norge. Så jag blir utkörd från mitt rum över helgen ;)
Det blir att träffa Anna & Linnea sen, saknade tjejer. Ska gå en sväng på stan trorja. Vi hörs senare ikväll :)
Ha en bra fredag, kram kram ♥

waah!

Fick lite väl mycket att göra nu, så hinner inte skriva så mycket. Tänkte bara säga godnatt till alla söta läsare :) Puss! ♥



imrn blire att träffa saknade flickor :*

shena alla söta :)

Hej på er! :) Franskaprovet gick bra. Kände mig rätt säker på det mesta, det var bara två grejer som jag vet att jag har fel på. Det var två bokstäver, på ett ställe missade jag en bokstav och på ett annat så skrev jag o ist för a ;) Så minst två fel, men annars kändes det bra :)
Gick ner på stan en lite efter skolan, köpte en mapp och hann kolla i lite affärer. Sen mötte jag clara på bibblan, och efter ett tag gick vi till träningen. Det gick bra (y) Bara att den där tränaren blev värsta sur på oss, idag igen ;o men typ bara på mig och clara? Haha, ngt fel på människan.
Nu ska jag börja skriva rent en grej till engelskan som ska lämnas in imrn, och om en liten stund äre ju idol :)
pusss ♥
Don't waste time on things that doesn't matter. Don't waste your hole life on someone who don't care. Instead, live your life fully, and make sure you enjoy every second.

16e september

Det kändes inte som att jag hade någon sovmorgon idag, det var sjukt segt att gå upp klockan sju.
Jag ska cykla iväg och möta emma om ett tag, hoppas att det hinner sluta regna ;o
Hoppas att det går bra på franskaprovet (a) Ett lycka till kanske? ;)
Sen blire träning :)
puss, ha en bra dag! ♥

I'm feeling you letting go

Har kollat på idol, målat naglarna och gått igenom franskan. Kände att jag inte hann med att springa, så nu har jag en massa energi! Hoppar & springer runt här, som ett litet barn med för mycket spring i benen haha ;) Har tvättat bort smink och så, ska försöka sova om nån halvtimme. Hoppas att jag har hunnit varva ner en aning tills dess ;)
häftigt (h)

Sitter och sjunger med högt till Sean Kingston :D
Don't be scared to be free to let go, show it off. Feel like letting go, oh oh oh ooohh!

Godnatt snyggingar ♥

earrings

Han kolla lite snabbt i några affärer innan träningen igår. Köpte de här örhängena :)
bikbok 49 kronor.


Dom är lite tunga, men det funkar när man bara har dom någon dag :)
Vad tkr ni?


JUSTIN

Jag har inte hunnit kolla på VMA's än, det är ju två timmar långt så jag har inte haft tid att sätta mig och kolla på hela. Nu när jag satt och kollade på MTV så var det som ett litet "inslag" från VMA's, dom typ visade några grejer bara. Dom visade bl a när Justin tog emot priset för Best New Artist! Han vann ju :D Inte för att jag är speciellt förvånad... ;) Men grymt kul!
lite för bra




smiiile :D

Onsdag (y) Då är man alltid på bra humör :D
Vi fick rösta idag, hihi. Och så fick vi tillbax svenskaproven vi gjorde igår, fick 25/28. Trodde att det skulle gå sämre, så jag är nöjd ;) Och så hade vi lite kul på matten, HAHAHA.
Hemma nu, jag är fortfarande åksjuk sen bussen ;o Och jag har varit hemma i typ en halvtimme? Hahah.
Grymt skönt med typ inga läxor (y) Elr har franskaprov imrn, jag jag tror att jag kan allt, ska bara gå igenom det nån gång.
Tror inte att jag orkar springa idag, det är så sjukt skönt att bara vara hemma och slappa vid tvn ;)
Hörs senare, puss :*

15e september

Godmorgon :)
Usch så segt det var att gå upp idag. Jag kunde ju ha fått sovmorgon iaf, nu när det inte är studiedag? ;) Aja, det var bara upp och hoppa.
Går strax till bussen, pusshej ♥





dagens låt

jag diggar Sean Kingston (h)

mys :)

Sitter i soffan med täcke och myser framför idol. Känner mig rätt trött, tycker att det skulle sitta fint med studiedag imrn (y) Men det får vänta till nästa vecka ;)
Nu är reklamen slut, jag säger godnatt nu ist för senare. Puss & godnatt ♥


outfits

Gårdagens:
tröja från h&m
byxor från vila
Dagens:

tröja från gina
strumpbyxor från h&m, mönstret i dom syns inte på bilden ;)

hemma :)

Sha :) Kom nyss hem från volleybollen. Det gick bra men var inte super kul, tränaren va typ sur på slutet. Asså inte arg, utan..sur ;) Ska strax äta och sen blire idol.
Annars då? Allt bra? :) Skolan va helt okej, lite lång bara. Hade oförberett svenskaprov. Det gick nog hyfsat ändå, bara en del grejer som jag fick chansa ganska vilt på haha.
Gick och fikade med emma och ebba efter skolan, och sen stack jag till volleybollen.
Jag har ju lovat outfit, så det kommer upp sen. Puss så länge ♥

14e september

Godmorgon på er :)
Jag känner att jag börjar ta lite längre tid på mig på morgonen, det blev rätt tight med tiden idag också ;) Men jag orkar inte gå upp innan klockan 6.. aja, jag hinner ju iaf.
Ska strax gå till bussen. Har volleyboll idag och jag åker ju inte hem innan det, så ska försöka att skicka in ett inlägg men det har ju inte funkat dom senaste gångerna. Annars hörs vi ikväll när jag kommer hem.
Puss, ha det bra :) ♥
glömde lägga upp outfit för igår, det kommer idag ist :)

VMA's

Kollar på VMA's carpet show nu. The main show börjar kl. 22, vet inte om jag orkar sitta uppe och vänta? Håller på till typ tolv, så spelar nog in ändå.
Säger godnatt nu iaf, kram kram (L)
Justins uppträdande innan VMA's :)
grym som vanligt, ohyes!

Och dom små dansarna som kommer i på typ 2:50 i videon, så jäkla söta! :)

härligt!

Hallå där :) Stack ut och sprang med syrran förut, superskönt (y) Jag uppmuntrar alla att träna, man mår riktigt bra av det, och det känns alltid så jäkla härligt efteråt!
Har duschat och ätit nu, ska plugga franska lite fort och sen blir det bara att slappa resten av kvällen.
Hur är det med er då, allt bra? :)
Outfit kommer upp senare, puss ♥

måndagstrött

Shu :)
På måndagar har vi egentligen rätt slappa lektioner, men dagen känns ändå väldigt lång. Men jag har haft riktigt kul idag, har garvat som fasen.  HAHAHHA, herregud ;)
Jag och emma hann preciis med bussen efter skolan. Hemma och chillar nu, kollar på tv.
Hade tänkt att springa sen, men är rätt trött så får se.
Hörs senare, puss ♥



13e september

Godmorgon :)
Herregud vad det regnade när jag vaknade :o Nu ser det ut som att det bara duggar, fast det är jobbigt med så smått regn också.
Ska strax gå till bussen. Känner mig inte så taggad inför skolan idag, men det kanske det inte är så många är?
ha det bra ♥

godnatt :)

Visste ni att man blir sjuk trött av att göra ingenting en hel dag? Det blir man. Verkligen.
Har fixat lite till imrn, och nu sitter jag och målar naglarna. "Fransk manikyr", blev inte extremt lyckat idag ;) aja, orkar inte göra om.
Skriver nog inte mer idag, så jag säger godnatt nu. Puss ♥

holding on, to the endless summer

jag typ saknar't

lazy

Hallå :)
Har ni haft en bra söndag? Min har varit grymt skön! Först städade jag lite, inte underbart kul men med lite musik så (y) Och sen satt jag och garvade hur länge som helst, hah. Ni vet när man är riktigt trött, vilket jag var även fast jag har sovit mycket inatt, så kan man bara börja garva åt ingenting. Och så slutar man inte heller ;) HAHAH.
Pluggade lite franska sen, och efter det har jag bara slappat i soffan och kollat på tv. Secret life of the american teenager-maraton på tv400 (y) Nu ska jag kolla på The Hills.
Puss ♥

halsduk

Kom på att jag köpte en halsduk igår också ;) En sån här fast svart.
bikbok 149 kronor.

Mysig och skön :)

12e september

Tjena söndag!
Hur är det mer er? :) Med mig är det bara bra, sjukt skönt att ha fått soova hur länge som helst.
Har käkat frukost och kollat igenom badrumskataloger, ska göra om badrummet här uppe rätt snart.
Har inte planerat något speciellt idag, måste nog städa lite och sen bara chilla :) Massa bra på tv ikväll också! The Hills, The City och repris av Ghost Whisperer som jag missade i torsdags.
Ni får ha en bra söndag, puss ♥
out of all the thing in life that i could fear, the only thing that would hurt me is if you weren't here.

min ständiga drog

Sha :)
Har chillat gaalet ikväll, inte gjort en skit. Har lyssnat igenom hela min justin biber-lista på spotify x antal gånger, och jag kan säga att den är ganska lång ;)
Har kollat runt efter kläder på typ alla sidor, och har konstaterat att det inte finns några snygga kläder i hela sverige just nu. Seriöst, jag hittar ingenting? :o Tar gärna emot tips! Vill ha alla möjliga mysiga höst kläder :)
you can't make up you mind mind mind, please don't waste my time time time...

miiii (a)




+

= SANT!
mwahahahah  :)

stickat

Letade efter mysiga koftor och tröjor på stan, men hittade inga. Alla stickade tröjor är liksom jättestora och jättelånga, så det blir bara... för stort och för mycket tycker jag.
Köpte en stickad tröja, fast jag har redan en sån i grå som har töjt ut sig en del och blivit för stor. Nu köpte jag beige ist, och en mindre storlek ;) Mamma fick den andra, haha.
bikbok 399 kronor.

Sen köpte jag lite strumpor och sånt på h&m. Ett par svarta strumpbyxor med fint flätmönster, och sen dom här strumporna
lite söta sådär tyckte jag :)
h&m 59 kronor, om jag inte minns fel.
Köpte ett par svarta jeantights på vila också. Helt vanliga, men fickor där bak. Det blev inge bra när jag skulle ta kort på dom, men det kommer bild nån annan gång :)
Dom sitter jättebra iaf, bara att dom är på gränsen till lite korta, men det får funka.
Det blir alltid så för mig när jag ska köpa byxor som man inte kan välja längd och bredd i, utan storlekarna är xs/s elr s/m osv. Så är det på vila, att s/m är lagom långa för mig, men dom är för breda. Xs/s är lagom breda men nästan för korta. Jag tog dom iaf, gillar inte när dom är för slappa.
Så det är inte alltid lätt när man ska köpa jeans om man är lång men inte så bred ;)

stan&gymmet

cha :) Åt på stan, lunchbuffén på kikkobar är hur god som helst (y) Hittade inte så mycket på stan, men några grejer iaf. Visar dom senare.
Stack direkt till gymmet sen, var bara hemma och bytte om. Dom stängde 16.45, så hann köra en timme ungefär. Det gick bra! Jag lyckades samarbeta med alla maskiner, vilket inte gick så bra förra gången ;)
Nu har jag tagit en dusch. Det blir att slappa ikväll, galet skönt.
Hörs sen, pussar ♥

11e september

Hallå :) Någon mer än jag som älskar att vakna på morgonen och inse att ingen klocka snart kommer ringa, att man inte har någon buss att passa, och att det är helg? underbart tkr jag :D
Ska åka en sväng till stan om ett tag. Ska kolla lite, hoppas på att hitta lite fina höstkläder. Ett par svarta jeans ska jag leta efter också :)
Vi hörs senare, ha en fin lördag! ♥

never say never

godnatt snyggingar :*
fast jag sa väl inte att jag skulle sova än? (a) hihi ♥

jag ♥ kindermaxi

Tjenare :) Har kollat på idol och tänkte se på ghost whisperer som jag spelade in igår, men då måste jag kolla där nere för det är där jag har spelat in det men cecilia sitter där med kompisar ;d problem, haha. Får ta det senare.
Kollade runt lite på nätet efter vinterjackor, men jag hittar inte en enda fin ;o Det borde ju komma sånt nu, det är ju höst? Så om nån vet var man kan hitta snygga vinterjackorskriv gärna :D
Ojuste, jag fick hem skolfotot idag. Jag vet, lite efter alla andra, undra vad det beror på..? ;) Det var förjävligt iaf. Inte för att jag väntade mig att det skulle vara bra, det har aldrig hänt, men kom igen,.. Jag sa direkt efter att jag hade kollat på det en gång att vi kunde skicka tbx det. HAHA, aja.
Nu skare dunkas musik :) Pusshej (L)
mahaha,.. älskart ♥

outfit

dagens :)

panik

Hej :) Jag smsade in ett inlägg förut, elr jag trodde att jag jorde det, men det funkade tydligen inte. Iaf,..
det blev att bita ihop, sätta på sig regnjackan och cykla iväg till skolan imorse. Precis innan jag skulle åka så hittade jag inte mina nycklar. Jag kollade igenom väskan, och direkt när jag såg att dom inte var där så fick jag panik. Jag kollade i hallen, i köket, i väskan igen och igen, men dom var inte där. Sen efter ett tag kom jag på att dom hade legat löst i cykelkorgen när jag cyklade hem från volleybollen igår, så jag sprang ut och där i cykelkorgen låg dom. Jag brukar alltid ha koll på mina nyklar, jag brukar ha koll på det mesta faktiskt, så så fort jag inte hittar något så får jag direkt panik. Jag hittade dom ju iaf ;)
Men det var inte sista gången jag fick panik idag haha. Hade ju so prov idag, det började med att jag var osäker på redan första frågan. Kände direkt att detta inte skulle gå så bra. Andra frågan skulle man dra streck mellan olika grejer, jag visste hur det skulle vara men jag bara råkade dra fel. Började känna mig lite frustrerad, och stressade igenom typ hela provet. När jag skriver prov så brukar jag alltid veta vad jag ska skriva och hur jag ska uttrycka mig, men idag var det helt tvärt om. Jag lyckades inte komma på hur jag skulle skriva och allt lät bara fel. Jag svarade på alla frågor iaf, men lät värsta IQ-befriad så fort jag skulle förklara någonting.
Så jag kan inte påstå att det gick superbra, men ett G ska jag nog få iaf.
Fikade med emma, ebba och karro efter skolan. Sen hade jag ingen lust att cykla hem i regnet, så jag gick till mammas jobb och väntade på att hon skulle sluta och skjutsa hem mig. Det tog ett tag, så jag satt där ganska länge uttråkad.
Nu är jag hemma iaf hemma, ska strax äta. Sen är det ju idol, idag också (y) Någon mer som ska kolla på det? :)
Ojoj, det blev ett långt inlägg. Hoppas jag inte tråkade ut er allt för mycket, haha :D
Hörs senare, pussar ♥

10e september

Godmorgon :) Skulle cykla till skola i dag också, men nu regnar det så jag vet inte hur vi ska göra :o Om vi ska med bussen så har vi bråttom, så det är dags att bestämma sig ;)
En snabb bilder på emilia idag :)
pusshej (L)

JAG HAR SPEED!

Tjenare :) Förlåt att jag inte har skrivit tidigare idag, men jag kom hem kvart i sju, och sen dess har jag ätit, duschat och hunnit gå igenom hela so:n till imrn.
Mötte som sagt clara efter skolan, efter en rad missförstånd haha ;) Fikade och lite, sen gick vi till volleybollen. Mkt kul (y) Slutade tydligen 6 ist för halv sju, så jag cyklade hem också (skulle gentligen få skjuts hem). Hade motvind hela vägen, underbart! Så det tog en del krafter kan man säga. Jag var typ helt slut när jag kom hem ;)
Nu ska jag kolla på idol och äta glass med varm chokladsås :) puss! ♥

9e september

Good morning :) Sovmorgon till 9.15 idag, men ska strax cykla iväg.
Jag ska träffa clara efter skolan sen, så går vi och fikar någonstans innan volleybollen :)
sådär, nu måste jag sticka. Ha en bra dag, puss! ♥

härligt :)

Det gick bra att springa idag , förutom att jag fick ont i höften, som jag hade för nån vecka sen också. Fattar inte varför, ont gör det iaf.
Sen gick jag igenom so:n en gång, och nu har jag kollat på idol. Cyklar imrn till skolan, det var så skönt förra gången vi gjorde det.
Godnatt alla söta ♥ :)

REDKEN

Jag beställde ju två redken-produkter som kom för någon vecka sen. Har använt det några gånger nu, och det är jättebra!
Extreme Anti-snap är det som jag har använt. Det är ungefär som en inpackning, men man sköljer inte ur den utan låter den sitta kvar, vilket jag tycker är bättre och har mer effekt. Det gör håret starkare, mjukt, glansigt och skyddar även håret en del när man plattar/fönar det.
rekommenderas! :)

secret life of the american teenager

Tjena :) Skolan idag var grymt slapp, förutom matten sista lektionen.
Kom hem för typ ca en halvtimme sen, kollar på tv nu. Ska springa lite senare, om jag orkar ;) Och sen plugga lite också.
Hörs senare, puss ♥

8e september

Godmorning :D onsdag idag, härligt (y)
Ska strax gå till bussen,
puss, ha det bra! ♥

idol

Någon av er som kollade på idol? Antagligen ;) Vad tkr ni då? Jag tycker att det var helt okej, men det känns ganska kort med bara en timme när det är reklam rätt ofta, tycker att det ska vara längre. Och så kunde det ha varit några fler som gjorde bort sej ;)
Idag tänker jag sova tidigt tidigt, är riktigt trött. Så ska lägga mig om ett litet tag. Godnatt ♥



did you ever thought of that i might be weaker than i seems?

volleyboll

Hej! :) Jag försökte smsa in ett inlägg förut, men det funkade inte tydligen..
Iaf, jag var lite smått klantig i skolan kan man säga ;) Gick in i en dörr bland annat (i) Haha.
Efter skolan gick jag och emma till Coffeehouse by George, fikade och pluggade lite. Sen gick jag till volleybollen som var i Folkungahallen, första träningen för terminen. Det var kul :)
Nu har jag ätit och duschat, ska strax kolla på idol. Puss ♥

7e september

Godmorgon :) Ska strax gå till bussen, två facelook bilder först bara
kram, ha en bra dag! ♥

lättad!

Sådär, nu har jag pluggat so ett tag. Det gick ganska bra, känner att jag har koll på ganska mycket av det vi ska kunna, så det känns skönt.
Nu vill jag sova! Ska bara fixa lite, sminka av mig och sånt, innan jag går och lägger mig.
Puss och godnatt ♥



teenage dream

dagens låt

Jag brukar inte gilla Katy Perrys låtar så jättemycket, men den här och California Gurls tycker jag är bra :)

6e september

Hej! Hade väldigt kul på gympan idag, HAHAHAH. Herregud va vi garva ;o
Nu sitter jag här och chillar, ska plugga lite, men tar nog det senare ;) So provet är flyttat till fredag (y)
Och imrn äre ju idol! Det är i början som det är roligast, när alla gör bort sej, mahahah ;)
Aja, pusshej ♥

dagens outfit

skjortan är från gina :)

Tja :) usch så tidigt det kändes när kl...

Tja :) usch så tidigt det kändes när klockan ringde kl 6 i morse, jag undrade om det var ett skämt eller om jag verkligen skulle gå upp redan. Sen jag lyckades få skapligt bråttom, så hann inte skriva något innan jag kutade iväg. Sitter på bussen nu iaf. Börjar 8.20, sen efter klassrådet har vi värsta långa håltimmen direkt. Ha det bra, puss!


söndag

I morse tyckte jag att det var skönt att det var söndag, men den känslan varade inte så länge. Blev trött rätt fort efter att ha städat ordentligt, sen blev jag sur för jag visste att jag borde plugga men orkade verkligen inte. Sen tröttnade jag på mamma och cecilia för dom hade inget vettigt att prata om. Gymmet var det ända som gick hyfsat, förutom att jag fick damp på ett antal maskiner. Pluggandet gick åt helvete, och när jag skulle måla naglarna så gick det åt det hållet också. Usch, nu är jag less på denna söndag. Ska gå och lägga mig snart så att det tar slut ;)
Hur är det med er då? :) Eran söndag kanske har varit något trevligare? ;)
Kan ju försöka muntra upp detta inlägg med några bilder ;)
saknar stället..
wiiij :D
en av de gånger i livet jag har garvat cirka 8 minuter i sträck. HAHAH, fyfan så kul!
Godnatt (L)

ringar

Någon som har råkat ut för ringar som blir fula och tappar färgen efter att man har använt dom några gånger? Det har jag. Nästan alla ringar som inte är äkta silver, sånna man köper på gina, h&m mm, blir fula ganska fort.
Fick ett tips att man kan måla med genomskinligt nagellack på insidan av ringen, så den inte tappar färgen om man är fuktig om händerna tex. Det funkar jättebra, men dom blir ju fortfarande fula på utsidan. Så nu tänker jag måla på både insidan och utsidan i fortsättningen. De ringar jag har som redan har blivit fula får jag säga hejdå till ;)

like the first time

Hej på er :) Har precis tagit en dusch efter att ha varit på gymmet. Det gick ganska bra idag, förutom att jag var lite seg.
Nu ska jag strax äta, och sen är jag väl tvungen att plugga so. Orkar inte. Får se, lite måste jag väl orka med iaf. Sen blire nog att slappa resten av kvällen :)
Nu ropar mamma att maten är klar, puss ♥
Mali Losinj (:

5e september

Godmorgon söndag :) Jag brukar inte gilla söndagar, dom är alltid så sega & tråkiga. Men idag känner jag att det inte gör någonting att det är söndag. Har tänkt att bara vara hemma och slappa, städa lite, kanske åka till gymmet senare. Borde plugga lite också, men det kommer jag försöka skjuta upp så länge som möjligt ;)
Nu ska jag städa, puss ♥

header

Har bara chillat vid dator nu efter bion. Hade inte så mke att göra, så passade på att göra en ny header.
vad tkr ni? :)
Jag vet, jag har två bilder som jag hade på förra headern också, men skit samma.
Ska sova om ett tag trorja. Puss & godnatt ♥

i rymden finns inga känslor

Såg som sagt I rymden finns inga känslor. Den var bra (y) Svinrolig, HAHAHAH.
Många av er har säkert sett reklam för den, går på tv typ hela tiden. Här kommer trailer iaf.
Rekommenderas :)

blue

dagens :)

like it's her birthday

Anna & nea stack nyss hem. Har typ varit ute och lite förut.
Ska äta om ett tag, sen tar vi bussen in till stan och går på bio, med ullis också :) Ska se I rymden finns inga känslor, ni vet den som går på reklam? ;) Tror att den är rolig.
Hur är det med er då? Har ni haft en bra lördag, än så länge? :)
Ngr små bilder..
tallala med fötterna, hihi :)
babes ♥

4e september

Cha :) Nu har jag sovit ut, det behövdes hahah ;)
Ska ta en dusch nu, sen ska jag träffa anna & nea. Senare ullis och kanske ela också :)
Hörs senare, puss ♥
i'm gonna put you first..

shubrääh

Godkväll :D Allt bra med er?
Med mig är det super. Jag har insett ikväll att jag hatar godis. Elr nae, det gör jag inte. Verkligen inte. Men om man har gått och köpt godis, så måste man ju äta det, det är ju inte så konstigt? Fast om man äter även fast man verkligen inte vill ha så kanske det är lite konstigt.
Har spenderat kvällen, eller dagen, men anna och nea. Chillat sönder och ätit godis ;)
Ngt som jag har insett ikväll som är sant, är att det är kul att mosa banan med händerna. Ja, jag ha testat.
Okej, jag kanske inte mår super ändå? Inte riktigt. Gud vad jag snackar skit. Dags att sova snart? Det lät som en bra idé! Haha..
Puss på er, godnatt :) ♥



gulligt, mer gulligt, ännu lite mer gulligt än mer gulligt. visst heter det så? :)

skoljogg

Det gick bra på skoljoggen (y) Sprang på 27.07, trea i klassen (h) ;)
Cyklade till stan med emma & ebba sen. Vi fikade, och sen stack jag till munken och träffade anna, nea & madde. Fick träffa deras gulliga klass, fast ngr smått störda ;) HAHAH, asså joel! Köpte godis på vägen hem, och nu är vi hos mej, kollar på tv och chillar.
gulligt gulligt ;)
Hörs senare, pussar ♥



3e september

Godmorgon på er :) Har sovmorgon idag, till 10.05 (y) Men ska ju cykla till skolan, så fick gå upp rätt hyfsat ändå ;) Ska strax dra, några grejer till jag ska fixa först bara.
sådär, redo för cykeltur till skolan & skoljogg.
Ha en bra fredag! ♥

ghost whisperer

Kollar på ghost whisperer nu :) Pluggade so förut, men jag orkade inte så länge, så det blev inte så mke ;)
Vi ska cykla till skolan imrn, får se hur det går höhö. Och sen är det skoljogg också.
Hörs imrn, puss & godnatt! ♥

dagens låt

Har tänkt att lägga upp den här låten ganska länge, men jag har glömt det flera gånger. Men nu så!

dagääns

stoor bild (a)

linne från hm
jeans från gina

shena (:

Det var rätt slappt i skolan idag. Elr inte så slappt direkt, men jag stod ut iaf ;) Fast jag har haft ont i höften/högt upp på låret hela dan. Det är ngt som rör sig där så fort jag går, typ ngt som hoppar till elr vad man ska säga. Sträckte mig nog elr ngt igår när jag sprang.
Kom hem för ett tag sen. Chillar just nu, ska äta ngt strax. Sen måste jag plugga lite so.
Hoppas att allt är bra med er, hörs senare :) ♥

2a september

Sticker strax till skolan, två små bilder först bara ;)
puss, ha det bra! ♥

ge mig ;o

Emilia gillar! Vill ha :)

själkvlart!

Gick sådär att springa idag, men lite bättre än igår iaf. Jag känner på mig att det kommer gå skit på skoljoggen ändå ;)
Nu kollar jag på fånarna på fortet, ofc ;) Pluggat lite so också, det går ganska bra med det. Har lärt mig mycket förvånansvärt kort tid tycker jag, men det behövs eftersom det är inte många dagar kvar till provet.
Nu ska jag fortsätta kolla, puss! ♥

lets run!

Sticker ut och springer nu. Känner mig ganska seg, så ett lycka till kanske? ;)
hörs senare ♥

onsdag

Jag gillar onsdagar (y) Dom är en av dom längsta dagarna, men ändå slappa. Först har vi dubbeltimma no, sen slöjd, låång lunch, study hall (som man inte måste gå på), lästimme på svenskan och sen matte. Så det är typ bara matten som är jobbig egentligen ;)
Nu sitter jag och äter flingor :) Ska springa lite senare också.
Hur har eran dag varit? ♥



ni är finast (k)

1a september

Godmorgon! Har lite bråttom, ska strax till bussen och är inte helt klar, men jag slänger in en snabb outfit bild.
ny tshirt från h&m.
Ha en bra dag! ♥

RSS 2.0