green

I brist på fantasi och ork så körde jag på samma outfit ikväll som igårkväll. Men sen glömde jag ju visa den igår, så det passar ju bra nu.
Grön topp, Topshop - jeans, Bikbok - ringar, Style by Tyra & Forever21.
Älskar den gröna färgen på toppen! Riktigt vårig och härlig :)

COLORS

Vårens och sommarens hetaste trend är färger. Bara de är härliga, somriga och glada, sedan är alla olika nyanser välkomna.
Det funkar bra att ha ett plagg i en stark härlig färg tillsammans med vitt, svart eller andra diskreta färger. Men det funkar också riktigt bra att matcha olika starka färger. Min personliga favorit kontrasten mellan blå och orange, riktigt snyggt!
Här kommer lite inspirerande bilder till hur man kan kombinera och matcha olika färger.
weheartit.

valborg

Hej allihopa!
Har hjälpt till att fixa det sista här hemma nu och alldeles strax kommer gästerna hit. Det blir mat, grillat!, och senare kanske vi går bort till majbrasan. Som tur är har det ju slutat regna nu i alla fall, men det är ändå ute.
Hoppas att ni alla får en trevlig valborg! :) Kram kram!

cause it's saturday

Hej! Har ni haft en bra lördag än så länge?
Jag har hållit på med att fixa lite allt möjligt här hemma, har framförallt städat. Stack ute och sprang förut och kom tillbaka för en stund sedan. Det gick hyfsat att springa åtminstone. Det blev rätt varmt efter ett tag bara, när solen stekte på.
Satt ute på sköna baksidan en tag förut också, men sen gick solen i moln.
Nu ska jag hoppa in i duschen i alla fall. Ska försöka blogga lite grann isen också nnan jag börjar fixa med annat igen. Puss!
Mer bilder på M&M's.. det är barnsligt gott!

en dag som denna

Hej hopp!
Är på glatt humör idag känner jag. Varför vet jag inte riktigt, kanske för att det är så soligt väder? Kanske för att det snart är maj, vilket betyder att det inte är alls långt kvar till sommaren? Jo, det är nog därför.
Är klar med städningen nu och har tänkt ta en paus innan jag fortsätter med annat. Kanske hjälper lilla mami med maten, bara för att jag är så snäll när jag är på bra humör :).
Kommer inte sitta inne vid datorn så mycket resten av dagen som ni kanske förstår när jag har en del att göra. Men det är nog inte så många av er som sitter inne nu heller när det är så fint väder.
Vi hörs lite senare i alla fall, passa på att njuta av solen! :)
Så här hoppar jag runt en dag som denna, när jag bara är hemma. Håret i en lös knut, mina tuffa mys/brottarbrallor (hahah) från monki är på + en gammalt linne.

30 april 2011

Godmorgon bloggen!
Vaknade för någon timme sen och sedan dess har jag ätit frukost och sedan börjat städa lite. Har en hel del jag har tänkt göra idag, så det är lika bra att jag sätter igång med städningen på en gång.
Idag är det ju Valborg också. Vad ska ni hitta på ikväll? :) Någon som ska få gäster, bara vara hemma med familjen eller gå och kolla på någon brasa?
Ett par kompisar till familjen kommer hem hit ikväll, får se om vi går och kollar på någon brasa eller inte.
Vi hörs, ni får ha en toppendag så länge!
Danmark.

lyckad kväll

Hej hopp! Har ni haft en bra kväll allihopa? :)
Min har varit super! Firade som sagt Ebba ikväll, tillsammans med ett gäng tjejer från klassen. Vi åt god mat, lekte lekar som blev riktigt kul, hahah, och sen kollade vi på film. Det blev Knight & Day, sevärd film. Tack för en riktigt trevlig kväll tjejer!
Kom hem för en stund sedan och nu ska jag göra mig i ordning för att sova.
Hoppas att allt är bra med er, godnatt! ♥
Hahah, ja så här såg det ut tillslut. Körde bl a en lek, som ni ser ovan, där man skulle dra två lappar med olika kroppsdelar på. Om man fick t ex 'mage' och 'rumpa' så skulle en sätta rumpan mot den andras mage, och så skulle man hålla lapparna där emellan. Vi var i två lag, tre och tre, och sen tillslut blev det ju rätt komplicerat. Näsa mot knä, rumpa mot mage, armbåge mot armbåge, huvud mot rumpa osv. Sen slutar det med att båda lagen ramlar ihop i högar och viker sig av skratt ;) Hahhaha, riktigt rolig lek i alla fall!
Så söt annika är också! :)
Mer söta tjejer!

my white summer dream

Jag hade egentligen tänkt vänta längre innan jag visade upp den här, men nu kan jag inte vänta längre. Så här kommer den, min vita, sockersöta sommardröm!
Åh, jag är helt kär i denna söta byxdress! Har tänkt att ha den på skolavslutningen. Bryter traditionen med att ha klänning, men den här är minst lika söt.
Köpte den inne på Urban Outfitters i Köpenhamn. För 600 danska, cirka 750 svenska kronor, blev den min, men det var det värt!

tjejkväll

Hej på er!
Jag har riktigt bråttom nu, ska egentligen vara hemma hos Ebba,.. NU! Har inget att skylla på förutom att tiden bara rann iväg.
Nu ska jag hem till Ebba i alla fall, som tur är bor hon bara ett par hundra meter bort. Vi ska fira henne, hon fyllde år förra veckan, med ett tjejgäng från klassen. Kommer säkert bli riktigt kul!
Vi hörs, puss!

black, silver, denim & leather

Today's outfit, in detail.
Jeansväst, Monki - ribbat linne, H&M - ringar, Forever21 & cocoo - jeans, Bikbok - skor, old ones - skinnjacka, 365 sunshine, MQ.

friday

It's friday, friday.. Nae, fy fasen så dålig den är alltså.
Hej på er!
Kort skoldag idag, som vanligt på fredagar. Man hinner knappt komma dit innan man ska hem igen känns det som. Men det är ju skönt med korta dagar, även fast jag vill känna känslan av att det äntligen är helg.
Kom hem för en stund sedan och nu känner jag att jag måste äta något. Sedan har jag en del att fixa med här hemma, och ikväll ska jag hem till Ebba tillsammans med ett par tjejer i klassen. Mycket trevligt :)
Nu ska jag sätta mig ute på sköna baksidan, vi hörs!
From Denmark (;

29 april 2011

Godmorgon!
Det är verkligen riktigt skönt med lång sovmorgon på fredagar. Det passar utmärkt! Man kan välja att sova riktigt länge, och om man nu vaknar innan väckarklockan ringer så har man i stället tid att göra annat. Superbra!
Solen verkar inte riktigt vilja titta fram just nu, men jag hoppas på bra väder idag ändå.
Cyklar iväg till skolan om en stund. Hoppas att ni alla får en bra fredag, puss!

time keeps slipping by

Godkväll bloggen!
Har varit upptagen med annat i kväll, därav den lägre uppdateringen. Har pluggat lite och nu ska jag fixa med annat innan jag kryper ner i sängen.
Det ska bli riktigt skönt med fredag i morgon, någon som håller med mig? Nu när det kommer dra igång en hel del grejer i skolan framöver så ska jag se till att slappa extra mycket under helgerna. Annars vet jag inte hur jag skulle ta mig igenom en och en halv månad till innan vi går på lov. Så nu ska helgerna utnyttjas!
Godnatt på er söta läsare! ♥

today's outfit

Inte supervårigt men.. :)
T-shirt & jeans, Bikbok - ringar, Style by Tyra & Forever 21.

i have speed!

Hej allihopa! Är allt bra med er?
Men mig är det toppen. Känner mig lite trött bara för jag cyklade hem skapligt snabbt haha. Skolan var rätt seg idag, men nu är det som tur är bara en skoldag kvar på denna vecka. Tycker att det har varit riktigt skönt att starta med en kort vecka nu efter lovet.
Fixade present till någon efter skolan innan jag cyklade hemåt. Kom hem för en stund sedan och nu ska jag nog äta något. Senare blir jag nog tvungen att plugga lite och sen har jag en del annat att fixa. Skulle gärna vilja hinna med att slappa ett tag ikväll också. Får se lite hur mycket jag uppdaterar under resten av dagen, men det märker vi.
Ni får ha det så bra så länge, vi hörs!

28 april 2011

Good morning!
Att solen skiner in genom fönstret på morgonen gör en alltid glad, right? :D Hoppas på att vädret blir toppen idag, till skillnad från igår.
Cyklar iväg till skolan om en stund. Hoppas att ni får en jättebra dag allihopa, puss!

excited

Hej hopp alla läsare! Vad har ni sysslat med ikväll?
Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag har gjort om jag ska vara ärlig. Kom hem rätt sent efter att ha tränat, så jag har mest ätit, duschat och sen har jag läst igenom en geografiuppgift som jag inte har någon lust att göra ;) Efter nästa vecka ska vi har läst ut en klassiker som vi fick på svenskan idag också, ser inte direkt fram emot att läsa den. Okej, lite spännande verkar den ändå, jag ska läsa boken Jorden runt på 80 dagar, men en klassiker liksom? Det är ju mycket mer gammaldags språk och den är inte precis som en vanlig bok jag frivilligt skulle läsa. Det kommer nog ta ett bra tag att komma igenom den, och vi har bara en och en halv vecka på oss. Aja, vi får se hur det går. Kommer nog bli så att jag skjuter upp det så länge som möjligt.
Nu ska jag fixa med lite och sen göra mig i ordning för att sova. Godnatt och sov gott! ♥

american

Jeans, Bikbok - linne, Topshop + skinnjacka och converse.

Kände inte för en massa accessoarer idag, men om man har en lite roligare topp så funkar det ju bra utan.

catching up

Hallå! :)
Det blev en sväng till gymmet istället för mig. Var dock inte där så jättelänge, men det var skönt att hinna med att träna en stund i alla fall. Ska försöka komma igång med träningen nu lite smått efter att ha varit sjuk och förkyld.

Har precis ätit och kom att tänka på hur gott det kan vara ibland med mat som man vanligtvis ser som väldigt enkel. Åt t ex stuvade makaroner och falukorv nu, en önskningsmåltid från min sida haha. Det är ju en av de rätter, köttbullar är ett annat exempel, som man ofta tänker på som väldigt "basic", men som ändå kan vara jäkligt gott! Vi äter väldigt ofta, nästan hela tiden faktiskt, mat som är mer eller mer inspirerad av någon utländsk mat. När man sällan äter "vanlig mat", så är det ibland riktigt gott med gammal hederlig svensk mat, som falukorv! Barnsligt gott :p
Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs!

COPENHAGEN part 3

Här kommer de sista bilderna från Danmark :) Bilderna är tagna i söndags då vi åkte hem. Stannade på lite olika ställen på vägen, bl a på en strand och i en mysig liten hamn.

duktiga flickor!

Hej på er! Det verkar som att jag har överlevt första skoldagen efter det sköna ledigheten, det trodde jag aldrig.

Fast okej, så hemskt var det inte. Onsdagar är helt okej dagar så det flöt på hyfsat bra i alla fall. Det jobbigaste med skolan just nu tycker jag inte är själva skolan, utan det är alla prov man måste plugga till och alla uppgifter man ska lämna in. Skolan ska inte behöva ta så himla mycket tid utanför själva skolan tycker inte jag, i alla fall inte när man bara är ett litet barn som går i sjuan haha. Nej, usch. Den kommande månaden kommer vara bussybussybussy.
Kom hem för en stund sedan. Duktiga som vi är så cyklade vi ju till skolan idag, och så klart började det ju spöregna när vi inte ens hade kommit halvvägs. Det var tre skapligt blöta tjejer som kom fram till skolan i morse. Nu på hemvägen gick det lite smidigare, vi slapp undan regn åtminstone.
Ska äta något strax och lite senare har jag tänkt sticka ut och springa. Just idag har jag inte allt för mycket plugg i alla fall, men det jag är tvungen att göra tar jag nog senare.
Vi hörs hörni, ha det bra!

27 april 2011

Godmorgon!
Inte för att det känns som en god morgon men..

Idag var det upp och hoppa, alldeles för tidigt. Har nästan fixat mig färdigt och nu sitter jag här och gäspar. Cyklar iväg till skolan om en stund, ska försöka tagga till lite. Det jag åtminstone bli kul att träffa alla igen ju.
Hoppas att ni får en bra dag allihopa, puss!

M&M's

Hej! Är allt bra med er? :)
Med mig är det tip top, har skapligt mycket energi känner jag. Hade nyss fight med syster, man mot man, HAHAHAH. Lagom seriöst, stod och bitchslappa varandra och sparkade på smalbenen och sen slutar det med att jag börjar bara garva.
Har tänkt att jag ska försöka sova om ett tag, vilket jag verkligen skulle behöva för att lyckas komma upp i morgon, men det kommer inte gå. Att jag har en massa energi just nu kom ju rätt olämpligt. Slutar väl med att jag ligger vaken halva natten, precis som vanligt när man ska tillbaka till skolan efter ett lov.Aja, jag får väl försöka i alla fall.
Vi hörs i morgon, godnatt allihopa!

MAC

Hade egentligen tänkt vänta med att visa upp denna produkt tills jag har fått chansen att prova den, men nu har jag ingen lust att vänta längre med tanke på att det kanske dröjer ett tag tills jag kommer vilja använda den ordentligt. Det är ju så soligt och fint väder nu, och när solen skiner så vill man ju inte så gärna sminka sig en massa, eller hur? Jag har ännu inte nämnt exakt vad det är jag pratar om, men ni kanske har listat ut det vid det här laget. Det är nämligen detta:
Ett mineralpuder från MAC.


Jag har aldrig provat någon produkt från märket MAC förut, men jag har hört flera gånger att det ska vara riktigt bra grejer så jag har blivit väldigt nyfiken på att prova. Jag vet inte om det går att köpa produkter från MAC här i Linköping någonstans, men jag passade på att köpa detta inne på Åhlens City när jag var i Stockholm. Det fanns mineralpuder från MAC i två olika former inne på Åhlens, ett kompakt och ett löst. Jag valde det i kompakt form, för att det ska vara smidigare att använda, det täpper inte igen huden lika mycket och den färgen passade mig mycket bättre. Just nu kommer jag som sagt troligen inte använda det jättemycket, när det är sommar och sol använder jag inte smink så mycket, men jag är riktigt nyfiken på att prova det. Om det är någon av er som vill höra mer vad jag tycker om produkten efter att jag har testat den så är det bara att skriva en kommentar :)

hallå där

För en stund sedan kom jag hem från att ha varit ute med Linnea, Anna & Ullis ett tag. Vi hamnade tillslut i lekparken haha.
Har precis tagit en skön dusch och ska strax äta. Ikväll måste jag tvätta också, får se hur det går med det. Har det som uppgift i hemkunskapen nämligen, att vi ska sortera tvätt, tvätta, torka och stryka. Räcker det inte med att man kan det när man flyttar hemifrån? :p
Sen ska försöka att sova rätt tidigt ikväll, även fast det troligen inte kommer gå så bra. Ska försöka tagga till lite inför skolan i morgon också, men det kommer nog inte heller gå något vidare.
Ni får ha en bra kväll allihopa, kram kram!

sticker ut

Hej hopp!
Har precis bytt om och gjort något snabbt med håret, det såg inget vidare ut förut haha. Nu sticker jag ut och möter upp Anna, Linnea och Ullis. Får se vad man hittar på med de tjejerna!
Vi hörs senare, PUSS!

my top favorites

Sedan drygt en månad tillbaka så har jag ju då och då lagt upp inlägg där jag tipsar som söta sommarklänningar till skolavslutning, student osv. Jag har valt ut ett antal klänningar från fem av mina favoritsidor, och något som alla klänningarna har gemensamt är att de är ljusa, somriga och sockersöta. Här hittar ni klänningarna jag har tipsat om från Topshop, Nelly, Asos, Forever21 & Zara.

Nu har jag tänkt välja ut en favorit från varje hemsida jag tidigare tipsat om klänningar från. Så här kommer alltså min top 5 lista av de klänningar jag tidigare valt ut. Enjoy!
Min favorit från Toshop.
Favoriten från Nelly.
Favorit från Zara (minus de svarta accessoarerna om den nu ska användas till student eller liknande).
Min favorit från Forever21.
Och så favoriten från Asos.

Sådär, hoppas att mina tips i alla fall har hjälpt någon av er att hitta rätt klänning inför sommarens tillställningar. Jag vet själv hur svårt det kan vara att välja, speciellt när det finns så otroligt många olika modeller, så jag tänkte att det här kanske kan underlätta för några av er åtminstone. Om ni ännu inte har hittat den rätta klänningen så kanske ni i alla fall har fått något tips på var ni kan leta vidare :)
Om ni vill kan ni ju gå in på de sidor jag precis har nämnt och själva kolla efter klänningar. Det var ju nämligen ett tag sedan jag var inne och valde ut klänningar från vissa av dessa sidor, så det är mycket möjligt att det har kommti in fler modeller.

sunshine

Hej på er!
Sitter i uterummet nu och har nyss ätit lunch. Satt ute på baksidan förut med ett nummer av Vecko revyn, riktigt skönt var det. Det är en del moln på himlen så solen skiner inte så starkt, men det är rätt varmt och skönt ändå.
Ni får ha en fortsatt bra dag allihopa, puss & kram!
Bild från Stockholm i torsdags.

from Topshop

Här är det jag köpt från Topshop under påsklovsveckan. Linnet i mitten är köpt på Topshop i Köpenhamn, resten i Stockholm.
Jeansjacka - 699 kronor
Linne med amerikanska flaggan, lite kortare modell - 199 danska kronor (cirka 250 svenska)
Grön topp, liknar en skjorta utan ärmar, - 299 kronor
Trosor, 6 stycken haha, - 79 kronor styck


Har ställt denna fråga många gånger, men jag kan inte hjälpa att ställa den igen, varför finns inte Toshop i Linköping? Det behövs verkligen ett gäng nya affärer här tycker jag! Älskar deras kläder också, de har så himla mycket fint.

COPENHAGEN part 2

Shoppinggatan Strøget.
Soooshiiieee.
Otroligt fina körsbärsträd!
Lilla havsfrun, den va verkligen liten.
De bästa med att bo på hotell är frukosten, eller hur? :) Det tycker jag, helt klart! Det ska vara en riktigt stor buffé också, där det finns allt att välja på. Youhurt, flingor, müsli, frukt, juicer, gärna smoothie, äggröra, bacon, massa bröd och pålägg...

26 april 2011

Godmorgon!
De flesta av er sitter säkert i skolan nu, förutom ni som har studiedag precis som jag, och en del av er kanske har lov den här veckan?
Jag trodde inte att jag skulle lyckas sova så länge idag. Tänkte att jag kommer säkert vakna jättetidigt, vilket jag först gjorde också, men sen lyckades jag somna om en bra stund. Hoppade upp ur sängen för en stund sedan och har precis gjort en smoothie till frukost.
Idag har jag tänkt att bara vara hemma och chilla. På någon konstigt sätt känns det som att jag behöver en riktigt slapp dag, trots att jag precis har haft lov (eller, mitt lov har inte slutat än kan man väl säga). Så det är vad som står på schemat idag, chilla!
Vi hörs senare, det kommer upp bilder från Danmark under dagen. Ha det bra, puss!

talking to the moon

Har ni haft en trevlig kväll allihopa? :)
Min har varit riktigt skön, kollat på ett par avsnitt av Ugly Betty. Tycker fortfarande att det är riktigt tråkigt att det inte kommer någon mer säsong, men jag fortsätter hoppas på att det kommer en Ugly betty the Movie. Fast det skulle funka bra om det kom en Justin & Marc the Movie istället, hahah.
Har tänkt sova rätt tidigt ikväll, försöka ställa om lite grann så jag inte får en alldeles för stor chock när klockan ringer på onsdag morgon. Men samtidigt vill jag passa på att ta sovmorgon i morgon, sista dagen innan det är time to get back to school. Aja, vi får se.
Det blir riktigt skönt med studiedag, men jag lider verkligen med er som måste tillbaka till skolan i morgon. Det är ju inte precis långt kvar tills jag kommer i samma situation. Nej, jag ska försöka se till att njuta av min sista lediga dag i morgon. Godnatt på er allihopa!
En låt värd att lyssna på en extra gång, även fast det var ett tag sedan.
In hopes you're on the other side, talking to me too.

inspiration; with ribbons

weheartit.

without knowing what day it is

Tjabba tjena!
Oj, häftig början på detta inlägg.

Hur är läget? Med mig är det bra, förutom att jag känner mig lite smått som en pensionär för tillfället. Har ont i ryggen och knäna, är det ålderstecken måntro? Hah, nej kanske inte. Varför jag har ont i ryggen vet jag inte, men knäna har jag en någorlunda bra förklaring till i alla fall. Fick ont i dem när jag sprang förut, och det beror troligen på att jag inte har kunnat träna på ett tag. Nu när jag skulle ge mig ut och springa för första gången på ett par veckor så kändes min knän jättesvaga, och att jag sprang på asfalt gjorde nog inte saken bättre heller. Men envis som jag är så sprang jag vidare, dock inte i ett jättehögt tempo. Någon gång måste jag ju få komma igång med träningen igen, trots att det var en jäkligt jobbig förkylning jag åkte på. Så så länge det inte känns värre med knäna så får jag väl fortsätta springa. Nu efteråt går jag runt här hemma med lite bambi-style ;)
Har duschat och ätit men ännu inte riktigt bestämt mig för vad jag vill göra med denna kväll. Antingen städar jag och plockar undan en del, det ser fortfarande rätt stökigt ut efter att jag kom hem igår, eller så myser jag i soffan framför Ugly Betty. Jo, det blir nog det sistnämnda alternativet. Måste ju passa på att njuta av näst sista kvällen på lovet.
Hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll allihopa, puss!
Haha, jag visste inte att det gick att längta efter ett par shorts så mycket. Men nu har jag fått det bevisat, det går. Snälla små shorts, kan ni komma snart?

run baby!

Hallå! :)
Kom hem från mormor och morfar för drygt en timme sedan. Har suttit på baksidan och chillat sedan dess.
För ett par veckor sedan var jag ju sjuk, och efter det har jag varit förkyld länge. Det var en riktigt envis förkylning, så jag har inte kunnat träna på mer än två veckor. Men nu jävlar! Sticker strax ut och springer. Har tappat en hel del kondition, även muskler tror jag, så vi får se lite hur det går. Känner mig taggad i alla fall, men vi får se hur länge det varar.
Ni får ha det bra så länge, puss!

COPENHAGEN

Delar upp bilderna från Köpenhamn i ett par olika inlägg, det blev nämligen rätt många bilder. Här kommer ett par stycken från hotellet!

lunch

Hade tänkt gå ut i solen ett tag förut, men precis när jag gick utanför dörren så gick solen i moln.
Nu ska vi sticka till mormor och morfar och äta i alla fall. Vi hörs senare, kram kram!

NEW; black & white

Här är en del av det jag köpte i Stockholm. Ville inte visa allt på en gång, utan delade upp det lite och det passade rätt bra med att lägga upp allt svart och vitt först.

Mönstrad t-shirt från H&M i lite kortare modell, 149 kronor.
Svarta enkla ballerina skor, med rosett och i skinn, från Scorett, 499 kronor.
Svarta jeansshorts, lite höga i midjan, från Weekday, 300 kronor.

Har redan testat grejerna lite och trivs jättebra i alltihop! Dock får jag nästan alltid skoskav av nya skor, speciellt förra sommaren då jag fick skav av varenda sko jag satte på mig. Men om jag har dem lite i taget till att börja med så ska det nog funka.

25 april 2011

Godmorgon allihopa! Det ser ut att bli en riktigt skön och solig dag idag också, sommarväder ju! :)
Vaknade hyfsat tidigt idag men kände mig ändå utsövd. Har ätit frukost, packat upp det sista och nu vill jag gå ut i det härliga vädret en stund. Syster kommer hem om ett par timmar också. Hon har varit uppe i Norrland och åkt snöskoter och grejer i drygt en vecka, så det var ett tag sedan man såg henne. Tror att vi skulle till mormor och morfar för lunch senare också.
Idag är det ju egentligen sista dagen på påsklovet, vilket känns tråkigt. Men sen har jag turen att ha studiedag i morgon, vilket gör att det känns lite bättre ;) Men usch, jag känner mig inte alls redo för att komma tillbaka till skolan och allt nu. Vill ha sommarlov på en gång! De kommande veckorna, ca en och en halv månad, som är kvar nu innan vi får sommarlov kommer vara ett helvete. Menmen, fortfarande två dagar ledigt innan allt dra igång igen.

Vad sysslar ni med denna varma aprildag? :)

Vi hörs hörni, puss!

nighty

Godkväll bloggen!
Ikväll har jag bara hunnit packa upp och ladda över bilder + sortera dem i datorn, that's it. Med andra ord försvann kvällen väldigt fort. Ska strax göra mig i ordning för att sova. Ska försöka se till att få vakna av mig själv i morgon, dvs inte bli väckt av väckarklocka eller barnprogram.. ;) Vill sova ut ordentligt så jag blir pigg och glad! Det ska bli riktigt skönt att få sova i min egna säng också.
Godnatt allihopa! ♥

hemma!

Hej allihopa! Är allt bra med er? Har ni haft en trevlig påsk? :)
Min påskhelg har varit super, även fast jag egentligen inte märkt av att det varit påsk. De verkar knappt fira påsk i Danmark, i alla fall inte där jag har varit nu. Inte sett en enda jäkla kyckling i Köpenhamn haha. Men det gör inte så mycket för mig, tycker påsk är rätt konstigt egentligen. Man firar ett en snubbe som återuppstod för flera tusen år sedan, genom att klä ut små barn, äta massa godis och sätta upp kycklingar och fjädrar överallt? Visst är det trevlig att äta påskmat med släkt och vänner, men hela grejen är rätt komiskt om ni frågar mig. Men, det kanske inte var påsk detta inlägg skulle handla om..?
I alla fall, har haft en jättemysig helg i Danmark. Vi har gått runt på gatorna i Köpenhamn, njutit av vädret, upptäckt en del, kört bil längs kusten och tagit en god lunch på en skön uteservering. Idag fick man verkligen riktigt sommarkänsla också. Det var ju så himla varmt och skönt, för att vara april åtminstone, och så stannade vi vid en liten strand på vägen till Helsingør, vilken inte förminskade känslan av sommar. Underbart!
Kom hem runt 8 och jag har nyss ätit sushi, för tredje gången på fyra dagar haha. Nu ska jag packa upp och sedan slappa ett tag. Bilder kommer upp här i morgon. Vi hörs hörni, puss!

Hej hopp! Now i'm back in Sweden. Vi stann...

img_7914 (MMS)

Hej hopp! Now i'm back in Sweden. Vi stannade på ett par ställen innan vi åkte över till Sverige med färjan, och nyss stannade vi till på en affär, men nu ska vi åka hem. Kommer fram ikväll någon gång så vi hörs då, puss!


what's left of the pictures

Medan jag troligen sitter i bilen så kommer här resten av bilderna från Stockholm, från torsdagen med mamie. Enjoy!
Haha, ja jag gick tillbaka till yoghurtshopen, deras mjukglass är ju riktigt god!
Innehållet i påsarna får ni snart se :)

pictures from Stockholm

Här kommer ett gäng bilder från Stockholm i onsdags med Anna och Linnea! :) Det blev en grym dag med bästa vännerna, shopping och mys.
Vad jag köpt kommer troligen upp i morgon eller ikväll :)

23 april 2011

Hej på er och glad påsk!


Har ni haft en bra dag allihopa? Min har varit toppen.
Vi har mest gått omkring inne i Köpenhamn i det härliga vädret. Gick längs shoppinggatan Strøget och kikade i butiker. Det är ungefär samma affärer som i Stockholm här, och där har jag ju precis varit haha. Hittade någonting i alla fall. Det blev sushi till lunch, och sen åkte vi en sväng runt i staden och kollade. Det var flera år sedan jag var i Köpenhamn så det är kul att se.
Ikväll har vi varit på en indisk restaurang, riktigt fräsht och god mat.

Nu sitter jag på hotell rummet. Ska försöka ladda upp bilder nu, även fast det tar rätt lång tid. Vad vill ni se först, bilder från Stockholm eller Köpenhamn? Får se lite.
I morgon förmiddag ska vi checka ut från hotellet här i Skodsborg och börja åka hemåt igen. Vi stannar nog på vägen någonstans skulle jag tro, så vi kommer nog hem i morgon kväll. Vi hörs då! Under dagen i morgon kommer det upp ett gäng bilder. Puss, godnatt och glad påsk igen!



En fin bild från idag får ni så länge :)

i Danmark

Hej allihopa!
Sitter på hotellet nu, som ligger strax utanför Köpenhamn. Kom nyss tillbaka hit efter att ha ätit på en trevlig italiensk restaurang, riktigt gott var det! Ska göra mig i ordning för att sova om ett tag och sedan lägga mig i sängen och läsa.
Resan hit gick bra, det gick rätt snabbt faktiskt. Internet här fungerar halvbra just nu, så vi får se hur mycket uppdatering det blir för mig under helgen. Något inlägg per dag blir det nog åtminstone. Bilder, både från Sthlm och här i Danmark, får jag se lite när de kommer upp med tanke på att nätverket inte går jättesnabbt att använda här, så det tar antagligen en bra stund att ladda upp bilder. Men oroa er inte, förr eller senare kommer det!
Hoppas att allt är bra med er där hemma, puss!
ni är bäst!

Hej på er! Är någonstans i Skåne nu tror j...

img_0985 (MMS)

Hej på er! Är någonstans i Skåne nu tror jag. Stannade och åt  lunch för ett tag sedan och nu är det bara en bit kvar tills vi ska ta färjan över till Danmark. Jag roar mig med musik så länge. Vi hörs ikväll när vi är på hotellet, kram kram!


22 april 2011

Godmorgon!
Har ätit frukost och fixat mig lite snabbt nu. Ska slänga ner de sista sakerna i väskan innan vi åker. Idag väntar cirka 4 timmars bilåkande innan vi kommer fram till färjan vi tar över till Danmark. Jag ska ladda upp med musik och godis i bilen så jag har något att göra.
Vi hörs ikväll! Kommer som sagt skriva i alla fall ett par inlägg per dag nu under helgen vi är borta, men mycket mer än så blir det nog inte. Bilderna från Sthlm kommer upp ikväll eller i morgon. Ha det bra, puss!

i'm back home

Hej allihopa! Är allt bra med er? :)
Med mig är det bara bra, förutom att jag är skapligt trött. Min mobil laddade ur igår, så jag har inte kunnat mobilblogga så mycket. Hade tänkt ladda den hemma hos mammas kompis igår kväll, men på något mystiskt sätt hade laddaren jag bett mamma lägga ner försvunnit, så det funkade inge vidare. Har alltså varit helt utan mobil det senaste dygnet och inte kunnat skriva något över huvudtaget.
Men hur har ni haft det då? Det har väl varit lika fint väder här hemma i Linköping som det har varit i Stockholm de två senaste dagarna?
Jag har i alla fall haft det jättebra! Hade en grym dag med Linnea & Anna i Stockholm igår. Det blev shopping för hela slanten! Hann i alla fall ta ett par pauser för lunch och mjukglass, det behövs efter att ha gått runt i affärer i sju timmar. Framåt kvällen kom mamma upp till Sthlm också. Mötte upp henne och sedan gick vi två hem till hennes kompis som bor vid Vasaparken. Där åt vi och sov sedan där också. Vaknade i morse av låten till programmet Fåret Shaun, hahhaha. Mammas kompis barn, som jag och Cecilia barnvaktade för ett par månader sedan, är tydligen en morgonpigg grabb. Vi åt frukost och packade ihop våra grejer innan vi gav oss ut för en dag på stan. Det blev shopping, sushi och mukglass i solen i Kungsträdgården, riktigt mysigt!
Sedan hoppade vi på tåget som sedan rullade in på stationen här i Linköping för någon timme sedan. Vi kom hem för ett tag sedan och har precis tagit en dusch, vilket var otroligt skönt.
Nu ska jag packa upp lite, och sedan är det dags att packa igen, inför en helg i Köpenhamn. Vi sticker hyfsat tidigt i morgon, men innan det vill jag hinna slappna av lite. Måste ta igen mig en del, speciellt mina fötter som är helt ömma efter att ha gått på stan i sammanlagt 14 timmar på två dagar, ajajaj.
Men ja, nu har jag en hel del att fixa med. Ska försöka hinna ta bilder på det jag har köpt i Sthlm också, så det + andra bilder från Sthlm kan komma upp här på bloggen nu under helgen då jag är i Köpenhamn. Kommer ta med mig datorn dit, men kommer inte ha tid att uppdatera alltför mycket. Men några inlägg per dag ska jag försöka med i alla fall.
Oj, det här blev ett rackarns långt inlägg hahah ;) Hoppas att allt är bra med er och godnatt allihopa. Jag skriver innan vi sticker i morgon. Puss! ♥
En liten söt och suddig bild från igår kan i får så länge.

MY MAKEUP

Här kommer bilder på allt smink jag använder till vardags. Ni har frågat om det flera gånger, och nu kommer det äntligen. Har dock inte hunnit göra någon video, men bilder duger väl? Skriver en kort kommentar om alla produkter också.
1. Concealer från Make Up Store. Tre färger, går att blanda och funkar jättebra!
2. Puder-foundation från Make Up Store. Jag är inte jättenöjd med denna, tycker inte att den sitter så bra. Men om man vill ha något som man fort kan ta på och som inte täcker och täpper igen huden för mycket så duger detta bra.
3. Solpuder från L'oreal. Lite skimmer i, två olika färger. Jag använder det endast på kindbenen, men det är riktigt bra tycker jag, en stor favorit!
4. Rouge från Face, färgen heter Universal. Funkar bra och ger en lagom stark färg.
5. Mascara, Maxfactors False lash effect. Riktigt bra, favoritmascaran just nu. Separerar fransarna bra med en stor borste med lite kortare plastpiggar. Jag använder mig av den bruna, för att det inte ska se lika hårt ut utan mer naturligt.
Sådär, det var det! Skriv en kommentar om ni har några frågor, priser har jag dock ingen lust att kolla upp just nu.

we gonna make you loose your minds


pictures from yesterday

Ni är bäst tjejer!

Hej allihopa!  Vi kom hit till Stockholm f...

img_1319 (MMS)

Hej allihopa!  Vi kom hit till Stockholm för ett par timmar sedan, har gått runt och kollat i affärer ett tag. Nu sitter vi inne på kungshallen och äter asiatiskt, jättegott (y) är strax klara så då fortsätter vi kolla i affärer. Vi hörs hörni, ha det bra!


DENIM IN DIFFERENT SHAPES

weheartit.

STOCKHOLM NÄSTA

Vi är på väg. Stockholm, här kommer vi!
Akta er, moahahhahaha...

20 april 2011

Godmorgon!
Vaknade upp på toppenhumör idag, trots att det var tidigt. Har ätit frukost, fixat mig och nu är jag så jäkla taggad! Precis som ett litet barn på julafton, jag kan inte sitta still! Egentligen är det väl inte världens största grej, men det är just att vi har planerat och väntat så länge, och nu äntligen sticker vi. Känner på mig att denna dag kommer bli super. En dag med bästa vännerna, shopping och förhoppningsvis bra väder kan väl inte bli annat än toppen?
Vi hörs från mobilen under dagen, och ett par tidsinställda inlägg kommer upp lite då och då också. Kommer hem i morgon kväll, så bilder kommer då.
Ni får ha det jättebra allihopa, puss puss puss!
Ubertaggad!

THE MOON

Hej bloggen!
Har haft en del att fixa med ikväll. Har bl a duschat, fixat lite inför i morgon och packat. I morgon sticker ju jag, Anna och Linnea till Stockholm. Det kommer bli en grym dag med massa shopping, det är jag säker på.
I morgon kväll kommer mamma upp till Sthlm också, och så sover vi hos hennes kompis till torsdag då vi också kollar i affärer. Så det blir shopping i Sthlm två dagar i rad för min del, men det har jag ingenting emot. På torsdag kväll tar vi tåget hem till Linköping, och sedan på fredag morgon sticker jag vidare till Köpenhamn med familjen. Så ja, mitt schema är fullt ända fram till söndag då vi kommer hem från Danmark.
Jag har tidsinställt ett par inlägg som kommer upp i morgon samt ett på torsdag, så det kommer inte vara helt dött här på bloggen. För hoppningsvis har jag tid att mobilblogga en del också, men ni har säkert förståelse för att uppdateringen inte kommer vara jättehög. När jag är i Köpenhamn får vi se lite hur det blir, det finns säkert internet på hotellet men där kommer jag ju inte vara hela dagarna. Antingen uppdaterar jag så mycket jag kan, eller så tar jag en bloggfri helg. Har inte riktigt bestämt mig än, men det tar vi senare. I morgon kommer det vara liv här på bloggen i alla fall!
Nu borde jag nog gå och lägga mig. Egentligen hade jag tänkt sova vid åtta ikväll (okej, nästan i alla fall), med tanke på att vi ska upp och hoppa relativt tidigt i morgon, men det blev inte riktigt så. Nu ska jag strax sova i alla fall.
Godnatt bästa läsare, vi hörs innan vi sticker i morgon!
Förresten, såg ni hur stor månen var igår? Superstor, och så låg den mycket lägre ner också. Åh, jag tycker månen är så häftig haha!

bussy

Hej på er!
Jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg här och säga att jag är rätt upptagen för tillfället. Håller på att packa och fixa.
Skriver mer om ett tag, puss!

Hello Mr Sun

Hi sunshines! Hur är läget? Har ni varit ute i solen och njutit idag? :)
Vi har gjort lite allt möjligt idag. Började som sagt med att göra lunch, och efter en stund gick vi och köpte mjukglass. Sen gick vi tillbax hit, planerade lite inför i morgon då vi sticker till Stockholm. Sen gick vi ute en sväng och tog lite kort. Kom nyss tillbaka och strax blir det att äta.
Vi hörs ,puss!

superwok

Hej hopp!
Har nyss ätit superwok made by us. Nu går vi ut en sväng, sticker nog och köper glass.
Vi hörs!

gårdagen i bilder

Här kommer ett gäng bilder från igår + någon från i förrgår. Enjoy!

tuseday

Hej allihopa!
Satt ute i solen en stund förut, det var jätteskönt! Dock var det inte riktigt stekhett, det kändes inte som att solen tog någonting, men det var skönt ändå.
Nu har jag fixat mig lite, eller nae, egentligen inte. Klätt på mig är det ända jag har gjort. Orkar inte sminka mig eller något nu, och håret har jag bara satt upp i en knut.
Snart är Anna och Linnea på väg hit. Vi ska göra lunch, det som vi är så duktiga på, och sen får vi se vad vi hittar på.
Ha det bra, kram kram!

19 april 2011

Good morning!
Det ser ut att bli toppenväder idag också, strålande sol!
Har nyss tagit en slapp frukost framför tv:n. Kanske lite fel med tanke på att det är så fin väder ute, men det är så skönt när man har lov ju, att kunna äta frukost hur långsamt som helst framför tv:n haha :) Har precis borstat tänderna och nu ska jag fixa lite här. Har lust att sätta mig ute i solen en stund också.
Vi hörs hörni, hoppas att ni får en bra dag!

I AM NUMBER FOUR

Hej allihopa! Är allt bra med er?
Med mig är det tip top. Hann dock inte skriva något innan vi åkte förut. Efter att ha varit hemma hos Anna så stack vi hem till mig och åt och sen vidare till bion. Efter att ha hämtat biljetter osv så fick vi en hel del tid över, så vi hann träffa en och annan person. När vi kom in och filmen precis börjat var vi lite osäkra på om vi kommit in på rätt film. Hahahh, snacka om jobbigt om man kom in på fel? Men det visade sig vara rätt ändå.
Det är lite svårt att säga vad man tyckte om filmen egentligen, men jag tyckte att filmen var både bra och dålig. Själva idén, storyn, tycker jag var bra; en kille som vet att han är nästa som kommer bli dödad, och är därför ständigt på flykt. Han får aldrig chansen att lära känna någon eller riktigt känna sig hemma, utan han måste genast flytta igen och tvingas anpassa sig hela tiden. Men sen efter ett tag så tycker jag att det blev lite väl överdrivet, när det kom massa äckliga, skalliga gubbar med gälar och huggtänder och flygande slämmiga monster. Det blir bara överdrivet och löjligt så tillslut sitter man bara och skrattar åt det. Och sen när folk står och skjuter eld och shit blir också lite töntigt efter ett tag. Men det är förstås olika, vissa gillar övernaturliga saker i filmer och andra inte. Jag tycker det kan vara coolt om det är någon lite häftig och övernaturlig grej, men sen räcker det. Allt det där med monster och flygande grejer, den biten skippar jag gärna.
Jag tycker ändå att man borde se filmen, trots att den hade en del överdrivna och skrattretande saker så tycker jag att den värd att se just för att storyn var så bra.
Kom hem för ett tag sedan och nu har jag tänkt sova rätt så snart. Hoppas att ni har haft en bra kväll allihopa, godnatt!

boys don't cry

Riktigt fin låt.
Have you ever tried to smile and hide you're pain, even though you're really not okay. I have, I have.
Have you ever been caught poring rain, wondering if anything ever can feel the same, again.


You try to be proud of who you are, but still you got to let those teardrops fall, away.

dagens outfit

T-shirt, Bikbok - jeansshorts, Carlings - skinnjacka, 365 sunshine, MQ - ringar, Style by Tyra & Forever21 - solglasögon wayfarers, Croatia + converse.

SUN

Hej på er!
Är hemma hos Anna nu. Vi har chillat ute på balkongen i solen, lagat god mat och nu målar vi naglarna. Kollat in byggarna som är här och bygger pool också, hahah.
Vi hörs innan bion ikväll, puss!

THINGS THAT JUST ARE RIGHT

weheartit.

ut i solen!

Nu sticker jag och träffar Linnea och Anna. Vi drar nog ut i solen en sväng också!
Hoppas att ni får en toppendag allihopa. Ska mobilblogga någon gång under dagen också. Vi hörs!♥

from F21

Här kommer ett gäng söta klänningar från Forever21.
Jag vill ha dem allihop! Pefekta söta sommarklänningar.

18 april 2011

Godmorgon solstrålar!
Vaknade upp till toppenväder och superbra humör för en stund sedan. Nu ska jag göra i ordning frukost och slappa framför tv:n, precis så det ska vara när man har lov, eller hur?
Senare ska jag träffa Linnea och Anna. Vi ska fortsätta med vårt spa, hahah, och ikväll ska vi på bio. Kanske bjuder på en del färska bilder sen ikväll också, just för tillfället har jag ingenting nytaget.
Vi hörs senare, nu ska jag göra frukost!

the way we make things right

Hej allihopa! Har ni haft en bra kväll, och en bra dag förresten?
Min har varit super. Hela dagen och kvällen, både igår och idag, tillbringades med Anna och Linnea. Vi har gjort lite av varje, bl a lagat mat, kollat på tv, hoppat studsmatta hihi, gått hit och dit, ätit mat, ätit glass, garvat, misslyckats, glömt saker och tvingats gå tillbaka, och sen skrattat, ätit lite till och ikväll skulle vi som sagt ha spa. Hade planerat en hel del grejer, men efter att ha tagit hårinpackning och målat naglarna så orkade ingen av oss fixa med mer, så vi sparar resten till i morgon. Förresten så blev naglarna förjävliga, så det gör vi nog också om i morgon. När alla var klara så sa vi ba "Fy fasen vad fult". Hahhahahah, herregud.
De gick hem för ett tag sedan och nu känner jag mig plötsligt väldigt trött. Det blir nog en rätt tidig kväll för mig. Ska fixa med lite nu och sen göra mig klar för att sova.
Hoppas att ni har haft en toppenhelg allihopa. Fast, vi behöver ju inte tänka att helgen är slut än, i alla fall inte alla vi som har lov.
Godnatt hörni! ♥
Juste, vi fick äntligen ett livstecken från Annika idag, haha :D Hon har varit i Vietnam i snart två veckor och vi har skrivit som idioter och bombat henne med meddelanden på facebook ända sedan hon åkte. När hon inte svarade så trodde vi att hennes plan hade störtat eller att hon var kidnappad av ninjagubbar, men tydligen inte! Hahah, skönt att höra att du lever i alla fall Annika. Du kan ju se till att shoppa lite extra och njuta av värmen för min del också!

NOW IT'S SPRING FOR SURE


17 april 2011

Hej på er! Hur är läget?
Här är allt bra. Vi har varit ute en sväng, först lekt lite haha, hoppat hopprep med Linneas syster, sen gick vi till mig, sen anna och efter det till ekholmen. Nu är vi hemma hos mig igen.
Ikväll ska vi ha riktigt tjejkväll, spa vettni ;) Vi ska ha ansiktsmasker, fotbad, hårinpackning, fixa naglarna osv. Riktigt mysigt!
Vi hörs senare, ha det bra!

Godmorgon allihopa! Allt bra med er? Med m...

img_6543 (MMS)

Godmorgon allihopa! Allt bra med er? Med mig är det toppen Vaknade här hos Linnea för ett par timmar sedan. Vi har gjort en superfrukost/brunch med pannkakor med nutella och kurrytoasts, precis så det ska vara en söndag! Nu håller vi på och fixar oss och går väl ut om ett tag.  Får se lite hur mycket bloggning det blir för mig idag, uppdateringen kanske inte kommer ligga på topp. Men jag skriver mer senare i alla fall. Hoppas att ni får en bra dag allihopa, puss!


kamelbajs

Hej allihopa!
Va hemma hos Linnea förut och skulle göra mat. Allt gick bra, förutom att det blev skapligt mycket pasta, och efterrätten gick ju sådär... Skulle göra chokladfondue, men det blev kamelbajs. Men det var trevligt!
Har suttit här hos mig ett tag nu, kollat på störda videos. Ska strax hem till Linnea igen, vi sover där ikväll. Bloggar mer senare i morgon när jag har kommit hem.
Hoppas att allt är bra med och att ni får en fortsatt trevlig kväll. Vi hörs i morgon, puss!

L & A

Nae, jag orkar inte stanna hemma pga av den här förkylningen. Sticker och träffar Anna och Linnea, det var ett bra ta sedan vi sågs nu!
Hörs senare, puss :)

kameraväska

Hej hopp!
Det blev en rätt snabb sväng till stan. Kollade ett par saker, köpte lite presenter till syster och en kameraväska till mig. När jag köpte min kamera så fanns det nämligen inte något fodral där som passade till den. Tänkte kolla på något annat ställe efter det men det har inte blivit av. Så länge har jag gått runt med systers kameraväska, men den är lite för stor. Nu hittade vi ett som passade perfekt inne på Fuji Foto.
Nu är jag hemma och tvingas nog ta det lugnt resten av dagen. Jag mår nästan helt bra, men är fortfarande lite förkyld och snuvig. Just nu känns det som att den här envisa förkylningen aldrig kommer vilja släppa, men det bästa att göra för att den ska försvinna så fort som möjligt är att ta det lugnt antar jag. Ska inte slita ut mig själv mer än vad jag redan har gjort, även fast jag inte har lust att sitta hemma efter att ha varit sjuk och förkyld i en vecka nu.
Ni får ha en fortsatt bra lördag allihopa, kram kram!
Förresten, hade lite bråttom när jag skrev inlägget under, men jag såg nu att bilderna var lite för breda så jag fixade till det.

RuNWaYDReAmZ


Jag är helt kär i deras shorts! Visst är de hur snygga som helst?
Dock är en del av dem lite väl extrema, som de 6 nedersta här t ex, men de övre tycker jag är riktigt snygga allihopa.
Jag sa till mig själv att jag först skulle kolla upp om jag kunde hitta ett par snygga shorts och sen sätta på nitar själv, men fasen, dessa shorts gör mig för svag. Så ja, nu har jag beställt shortsen i det här inlägget. De var inte superbilliga, men ändå inte de allra dyraste på sidan, så de fick bli så. Än så länge är jag i alla fall jäkligt nöjd att jag skickat efter dem, hoppas bara att de passar och att de är lika snygga IRL (men det är jag övertygad om att de är).
De jag beställde kostar 91$, vilket är dryg 560 kronor. Sedan tillkommer det en frakt på 100 kronor eftersom de skickas från USA, men det är det värt! Speciellt för ett par så snygga och unika shorts.

mot stan

Sticker in en snabb sväng till stan med mamma nu. Ska kolla några saker och köpa lite presenter till sis. Vi hörs senare hörni, hoppas att ni får en bra dag!

16 april 2011

Godmorgon!
Lyckades sova drygt 9 timmar i natt vilket var skönt. De senaste veckorna har jag vaknat jättetidigt varje dag jag har sovmorgon, perfekt eller hur? Så jag har vaknat efter cirka 7 timmars sömn och verkligen inte kunnat somna om trots att jag har haft ordentlig sömnbrist. Konstigt... Nu kunde jag sova lite längre i alla fall.
Har ätit frukost, slappat och planerat lite angående påskhelgen och lovet. Sticker till Stockholm med Linnea och Anna på onsdag, kommer bli super (y) Just nu lutar det åt att det blir en påskhelg i Köpenhamn med familjen också. Det var väldigt länge sedan jag var i Danmark, kommer knappt ihåg när det var. Så ett par nätter på hotell + shopping i Köpenhamn låter väl inte helt fel?
Nu ska jag borsta tänderna och fixa lite grann här. Vi hörs!
Vad har ni för planer för påsklovet?

friday

Har haft en skön myskväll i soffan med godis och film. Går och lägger mig om en stund, i morgon borde jag vara helt frisk tycker jag.
Hoppas att ni har haft en trevlig kväll, godnatt allihopa!

denim and studs

Om det är något som jag har lust att göra nu så är det att sätta fast nitar på en jeansjacka/jeansväst. Så snyggt! Det blir mycket roligare och personligare också om man gör det själv.
Kanske offrar min jeansjacka för att sätta nitar på den, annars får vi se om jag köper ny ;)
Vad tycker ni om jeansvästar/jeansjackor med nitar?

macarons

Hej allihopa!
Jag har nyss gjort macarons. De blev inte extremt lyckade dock, hehe. De gick sönder och ville inte alls göra som jag ville. Gjorde precis likadant som förra gången, men ändå var det fler som sprack och satt fast i bakplåtspappret. Aja, goda är de i alla fall. Ska låta dem stå i kylen ett tag nu så blir de säkert supergoda (y)
Vad har ni för er ikväll?
Jag kommer vara här hemma, ta det lugnt och kolla på tv och se till att bli helt frisk. Vi hörs hörni!

today's outfit

T-shirt & jeans, Bikbok - ringar, Forever21 + skinnjacka och converse

femme fatale

Jag har aldrig gillat Britney Spears jättemycket, men inte heller ogillat henne. Efter att ha lyssnat igenom hennes nya album ett par gånger så tycker jag ändå att de flesta låtar är helt okej, och det är några som jag speciellt fastnat för. Här kommer mina favoriter från hennes nya album!


Vad tycker ni om Britney Spears och hennes nya album Femme Fatale?

PÅSKLOV!

Hej på er!
Dagen har gått rätt fort, hade ju som sagt bara fyra lektioner och de flesta var rätt slappa. Och just det, jag har träffat Arn! Även kallad Joakim Nätterqvist. Min SO-lärare känner honom, och idag kom han till vår skola. Häftigt ;) Det var massa som stod och väntade inne i commonroom på att han skulle komma, sen gick vi ut för att vår lektion strax skulle börja, och så kom han där. Jag sa "Heej!", som värsta lilla tönten, han kolla på mig och ba "Hej". Hahahha.
Nu har vi äntligen fått påsklov. Underbart, efterlängtat och välförtjänt påsklov! Otroligt skönt.
Missade bussen när jag skulle hem så det tog ett tag extra. Jag är fortfarande rätt förkyld och inte superpigg, så jag ska ta det lugnt idag och se till att bli helt frisk. Vill ju kunna njuta av lovet fullt ut sen!
Hoppas att allt är bra med er, vi hörs!

15 april 2011

Good morning sunshines!
Solen skiner in genom fönstret, jag känner mig någorlunda utvilad och det är äntligen fredag. Inte vilken fredag som helst dessutom, idag får vi ju påsklov! Fyra lektioner, inte alls långt kvar till det efterlängtade lovet alltså.
Hoppas att ni får en toppenbra dag allihopa, puss!

an endless fall

Hej på er!
Det kändes som att eftermiddagen och kvällen försvann väldigt fort. Har bara slappat, kollat på tv och ätit donkenmat. Visst är det allra godast när man känner sig trött och seg? Det får en att känna sig som ett litet barn också haha :) Och så är det godast om det var riktigt länge sedan man åt det också, vilket det var för mig.
Har nyss tagit en dusch och nu ska jag fixa med lite småsaker innan jag har tänkt lägga mig i sängen och läsa.
Godnatt allihopa! ♥

the perfect color

För någon dag sedan fick jag hem denna fina playsuit, och skärpet ni såg i förra inlägget, som jag beställde från Forever21 förra veckan. Älskar den blåa färgen! I'm really in to blue this year.

outfitfjortondeapril

3/4-ärmad, H&M - jeans, Bikbok - ringar & skärp (nytt), Forever21.

sliten

Hejsan allihopa! Hur är det med er, allt bra?
Med mig är det inte riktigt på topp. Är bara förkyld nu, så jag mår ju i alla fall bättre än igår. Men ju längre dagen gick blev jag bara tröttare och tröttare och det kändes som att tiden näst intill kröp fram. Torsdagar vanligtvis är riktigt seg dagar, och med tanke på att jag inte har mått super heller så kändes dagen ännu längre. Trots allt så tog jag mig åtminstone igenom dagen.
Kom hem för en stund sedan och nu ska jag byta om till myskläder, slappa och fortsätta längta något enormt efter påsklov. En dag kvar, det är bara att hålla ut.
Hoppas att ni får en fortsatt bra dag allihopa!

14e april 2011

Godmorgon!
Idag är jag inte lika täppt och känner mig tillräckligt pigg för att gå till skolan. Tur det, hade nog blivit galen av att vara hemma en dag till. Jag tror inte att det är någon som tycker det är kul att vara hemma flera dagar i sträck, även om vissa tycker det är skönt att slippa skolan, men jag som aldrig brukar vara sjuk blir galen av att sitta här hemma utan att kunna gå ut över huvudtaget. Men nu så!
Sticker strax till bussen. Hoppas att ni får en bra dag allihopa, puss!

crappy days like this make me wanna escape to a better place

Hej! Hoppas att allt är bra med er.
Med mig är det... ja, det kan vara bättre. Jag har fortfarande ont i öronen, ont i ryggen och så har jag en obehaglig krypande känsla i hela kroppen, ett tydligt tecken på att allt inte riktigt är som det ska. Känner mig helt utmattad, trots att det enda jag har gjort på hela dagen är att lega i soffan, snyta mig och längta efter bättre tider. Låter kanske rätt depp? Jo, minst sagt. Varken min näsa eller mina ögon verkar vilja sluta rinna, den obehagliga smärtan i kroppen verkar också villa stanna kvar, men jag vill verkligen inte vara tvungen att stanna hemma en dag till.
Nej, nu vill ni nog inte lyssna på mina problem mer. Hoppas verkligen på att kunna gå till skolan i morgon i alla fall. Ska försöka sova rätt snart, vilket jag för övrigt inte har kunnat göra de senaste nätterna, och försöka se till att friskna till rejält.
Vi hörs i morgon hörni, godnatt! ♥
Om jag vanligtvis skulle betala ett högt pris för att få komma till baka till en så härlig plats som den lilla badviken runt udden från hotellet på ön Losinj i Kroatien, bara för en stund, så skulle jag i princip göra vad som helst för att få komma dit en dag som denna. Och lämna förkylningen och all skit hemma förstås.

piggeliiin

Hej på er!
Tänkte bara titta in här och säga att jag fortfarande lever, nästan i alla fall.. Har inte haft så stor blogglust idag och har inte så mycket att blogga om heller när jag bara ligger hemma här i soffan och snyter mig. Ska fortsätta kolla på Ugly Betty nu och trycka i mig halstabletter, uppdaterar senare!

lace shorts

En av sommarens trender är söta ljusa shorts, virkade eller med spets. Riktigt sött! Här kommer ett par olika modeller.
Klicka på en av bilderna för att komma direkt till hemsidan där du kan beställa dem.

Om ni vill kollar in flers söta shorts, från H&Ms Consious Collection, kan ni klicka HÄR. Kollektionen kommer ju ut i butik i morgon!

13e april 2011

Godmorgon!
Jag var rätt säker på att jag skulle kunna gå till skolan idag, men icke sa nicke. När jag vaknade tidigt i morse, efter att knappt sovit någonting, kände jag hur huvudet var jättetungt, jag hade fortfarande ont i öronen + att jag var jättetäppt. Så det blir att vara hemma idag också. Lyckades sova någon timme till, sen gick jag upp och åt frukost. Nu ligger jag i soffan och kollar på tv.
Hoppas att ni får en bra dag allihopa, och att ni är skapligt mycket piggare än mig. Puss!

bättre

Hej bloggen!
Mår mycket bättre nu än vad jag gjorde i morse. Har bara lite ont i öronen, och istället för att vara tjock i halsen, hes som en kråka och ha riktigt besvärlig hosta, så låter jag bara lite som en kråka nu ;)
Hoppas på att vakna tillräckligt pigg i morgon för att kunna gå till skolan. Ska fixa lite nu och sen gå och lägga mig så tidigt som möjligt.
Hoppas att ni har haft en bra dag allihopa, godnatt! ♥
Målade naglarna förut, med mitt härliga blåa lack från Sephora.

back in the days

Hej allihopa! Har ni haft en bra dag?
Min dag har inte varit extremt roligt som ni kanske förstår, men ändå har jag inte hunnit bli riktigt uttråkad. Så det verkar som att jag överlevt en sjukdag hemma, trots att det är det värsta jag vet.
Efter att ha kollat klart på alla avsnitt av Gossip girl + ett par avsnitt Ugly Betty så satte jag mig och lyssnade igenom ett gäng av Jonast Brothers gamla låtar. Lyssnade på dem hela tiden för ett par år sedan, det kanske ni kommer ihåg att jag berättat om? Jag vet inte hur många gånger Nicks fina röst har fått mig på mycket bättre humör och inte heller hur många timmar jag tillbringat med deras musik i öronen. Även fast jag nästan aldrig lyssnar på dem längre så måste jag medge att de har ett gäng låtar med riktigt fina texter, bl a A Little Bit Longer, som finns i inlägget nedanför detta. Men hallå, är jag den enda som har missat att de kommit med ett nytt album? När hände det liksom? Fast det verkar vara för Disney eller något, lite lagom roliga låtar...
Efter en dag hemma i soffan så känns en skön dusch väldigt lockande. Vi hörs hörni!

you don't even know


You don't know what you got until it's gone,
And you don't know what it's like to feel so low.
Every time you smile, you laugh, you glow.

You don't even know, know, know. You don't even know.


foood

Hej hopp! Hur är läget? :)
Jag börjar långsamt blir bättre, i alla fall känns det så. Har inte hunnit bli allt för uttråkad än heller. Har roat mig med Gossip girl, Ugly Betty (som det var riktigt länge sedan jag kollade på, har saknat det!) och sen har jag ätit. När man är sjuk så är det ju extra viktigt att äta, det går åt massa energi när kroppen ska bekämpa något virus och grejer, men ibland vill man knappt äta just när man är sjuk. Speciellt om man har riktigt ont i halsen eller är magsjuk, jag tror knappt att det är någon som har lust att äta då? Men nu har jag inte riktigt så ont i halsen längre utan det börjar bli rätt okej med det nu, så jag ser till att verkligen äta tillräckligt. Mer än tillräckligt till och med, haha. Men jag har ingen lust att bli smalare, som man ofta blir när man är sjuk annars, så jag äter allt jag känner för. Nu äter jag godis, och innan det var det nutella. Shit, hur ska detta sluta.. Nej men som sagt, se till att äta extra mycket när ni är sjuka, så ni får i er tillräckligt med energi för att friskna till.
Vi hörs hörni, kram kram!

I Am Number Four

Någon som har gått och sett filmen I am Number Four? Jag är riktigt sugen på att se den! :) Den verkar jäkligt spännande, kolla in dessa trailers bara.

Om någon av er har sett den, vad tyckte ni om den i så fall? Var den lika bra som den verkar? :)

basics with a twist

Visst är det kul att leka en del mönster och färger ibland, men något som alltid är snyggt är när man matchar flera basic plagg tillsammans. T ex en kavaj, ett linne och ett par jeans. Enkelt, rent och riktigt snyggt!
Om man tycker det är tråkigt att bara ha basic plagg men ändå inte vill ha en massa mönster, så kan man matcha enkla enfärgade plagg med några mönstrade, eller så kan man skoja till en enkel outfit genom att ha t ex en topp i någon härlig pastell färg, eller varför inte ett linne med snygg rygg? Man behåller "the basic feeling" men sätter ändå en twist på det!
Dessa basic toppar från Asos funkar precis lika bra om man matchar dem med ett par galet mönstrade byxor som med favoritjeansen. Perfekta till vad som helst!

12e april 2011

Godmorgon!
Jag mådde inge vidare när jag vaknade i morse. Kände mig tung i huvudet, ont i öronen, tjock i halsen och hade troligen feber, så jag kände att jag var tvungen att vara hemma idag. Efter ett tag lyckades jag somna om och sov ett par timmar till. Jag kan inte påstå att jag känner mig mycket bättre nu, ligger och hostar och låter som en kråka, men har tryckt i mig panodil och grejer så jag hoppas att huvudvärken och trycket i öronen släpper snart.
Nu ska jag försöka roa mig här hemma då, får se hur det går haha.
Hoppas att allt är bra med er, vi hörs senare!

nighty

Tänkte skriva ett snabbt inlägg här innan jag stänger av datorn för kvällen.
Har som sagt kollat på Gossip girl ikväll, lika bra som alltid.
Nu är jag trött på att vara hes och ligga och hosta, så jag ska strax försöka sova. Känner att det inte kommer gå så bra antagligen, med tanke på att jag inte har gjort något de senaste dryga 5 timmarna. But I'll give it a try. Hoppas på att jag vaknar upp och mår okej i morgon, har ingen lust att ligga hemma en hel dag. Fy, det är det värsta jag vet, att ligga hemma utan att ha någonting att göra, vara sjuk så man inte orkar resa sig upp utan det enda man kan göra är att tycka synd om sig själv.
Så ja, nu ska jag som sagt försöka sova så att jag har en ordentlig chans att piggna till tills i morgon. Godnatt söta läsare! ♥
Gammal bild, ny redigering.

det enda jag kan göra

Hej hopp!
Har bara tagit det lugnt sen jag kom hem i eftermiddags. Trots att jag har piggnat till lite så känner jag mig fortfarande rätt seg.
Något som piggar upp lite är att det är så varmt och härligt väder. Termometern stod på 17 grader förut, riktig värme ju! Hoppas att det håller i sig nu!
Nu ska jag sätta på Gossipgirl, det är ju aldrig fel och det är i princip allt jag orkar med. Säsong 4 började ju gå på 5:an igår igen, efter ett par månaders uppehåll. Syster har dock fått ett gäng cd-skivor med delar av säsong 4 på, så jag kollar på det istället eftersom där har jag ett antal avsnitt till, tror att det var upp till avsnitt 17. Så det är väl vad jag roar mig med ikväll :)
Hoppas att allt är bra med er, puss!

runwaydreamz

Snälla någon, ge mig?


Så jäkla snygga ju, p e r f e k t a.

Dock kostar de väl snäppet över vad man vanligtvis har lust att betala för ett par jeansshorts, om det är ens egna pengar dvs.. ;) Men jag ska försöka hitta ett par snygga jeansshorts och sen sätta på nitar på egen hand. Om det inte lyckas blir jag nog tvungen att klicka hem de ovan ändå, det är för snyggt med slitna jeansshorts med nitar på för att jag ska klara av att gå utan ett par. Men först ska jag alltså ge mig an uppgiften att göra ett par själv!



Shortsen ovan kommer från runwaydreamz, de har otroligt snygga jeansshorts där!

HELLY HANSEN

Nya jacka jag köpte i helgen! Trivs som tusan i den :)

sova klockan fyra?

Hej allihopa!
Dagen har varit riktigt seg än så länge, har inte mått något vidare. Det första jag gjorde när jag kom hem var att byta om till pyjamas och lägga mig i sängen. Det var nog första gången hahah, i alla fall innan klockan fyra, men det var riktigt skönt!
Nu ska jag gå ner och äta något, sedan se till att vila ordentligt innan jag blir sjuk på allvar.
Hoppas att allt är bra med er, jag uppdaterar mer lite senare!

11e april 2011

Godmorgon!
Det känns som att jag knappt sovit något över huvudtaget i natt, härlig start på ny vecka säger jag bara.
Hade tänkt cykla till skolan idag också, det är så himla mycket skönare än att åka buss, men eftersom att jag har ont i halsen så blir det väl buss ändå.
Hoppas att ni får en bra dag allihopa. Om ni tycker det känns rätt segt att gå till skolan idag, precis som jag, så kan ni glädja er med att det är sista veckan innan lovet nu. Wiho! :) Puss på er!

sunday

Hej på er! Hoppas att ni har haft en bra dag allihopa.
Jag var ju iväg en sväng tidigare idag, köpte jacka (som jag har glömt visa förresten, får ta det i morgon!), och sen var vi ju hos farmor och farfar. Senare förstod jag att jag inte borde ha åkt iväg eftersom jag inte mådde så bra, och ännu värre när jag kom hem, men efter att ha vilat och tagit det lugnt ett par timmar så mår jag bättre nu. Är fortfarande inte helt pigg känner jag så jag ska försöka se till att det blir en tidig kväll för mig.
Ang. frågan om vad jag använder för smink, så har jag tänkt göra en videoblogg om det men det har tyvärr inte blivit av. Jag ska försöka göra en så snart som möjligt, men sen har jag inte något program där jag kan klippa och redigera videor, så därför kanske det inte blir jättesmidigt om jag ska visa hur jag sminkar mig. Men vi får se hur det blir med det. Antingen lyckas jag göra någon video, eller så kommer det ett inlägg där jag visar vad jag använder för smink med bilder osv. Så något angående smink kommer upp inom snart framtid i alla fall :)
Nu ska jag fixa lite innan jag ska sova. Godnatt allihopa! ♥

RECEPT FÖR MACARONS

Här kommer receptet på de macarons jag gjorde!


Detta behöver du för..
Kakorna:
4 st äggvitor
0.5 dl socker
125 g hasselnötter
4 dl florsocker
2 msk kakao

Smörkrämen:
100 g smör
1.5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
1 äggula
1 msk kakao
2 msk nutella


Gör så här:

1. Vispa äggvitorna i en bunke, öka hastigheten efter hand.
2. Tillsätt strösockret, lite i taget, tills det har blivit som maräng.
3. Hacka hasselnötterna i relativt små bitar, beroende på hur stora du vill ha dem.
4. Blanda försiktigt ner de hackade hasselnötterna, florsockret och kakaon i äggblandningen. Rör inte för mycket, utan äggvitorna ska vara så fluffiga som möjligt.
5. Spritsa ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Det ska vara ca 50 klickar stora som femkronor ungefär.
6. Sätt på ugnen på 150 grader.
7. Låt kakorna vila på plåten i ca 15 minuter innan du sätter in dem i ugnen.
8. Grädda kakorna i nedre delen av ugnen, ca 12 minuter.
9. Ta direkt bort bakplåtspappret från plåten när du tagit ut kakorna ur ugnen så de kan svalna.
Nu, smörkräm.
10. Vispa smör, florsocker och vaniljsocker tills det blivit som en fluffig kräm. Jag använde inte elvisp för detta, utan vispade för hand.
11. Vispa ner äggulan.
12. Tillsätt nutella och kakaon.
13. Spritsa ut krämen på den platta sidan av hälften av kakorna. Se till att kakorna är någorlunda svala, och var försiktigt när du tar bort dem från bakplåtspappret!
14. Lägg resten av kakorna som lock, så det ser ut som små hamburgare.
Sätt kakorna i kylen någon timme så är de perfekta sen! :)


Tips:
Om du inte har någon sprits hemma så funkar det utmärkt att ta en vanlig plastpåse och klippa ett litet hål i ena hörnet.
Jag tycker alla borde testa att göra dessa macarons någon gång, de blev så otroligt goda!
Det finns många olika smaksättningar man kan använda sig av, men choklad min personliga favorit så jag valde att göra just dessa med choklad och hasselnöt (vanligtvis har man mandel istället för hasselnöt). Om du vill prova någon annan smaksättning så är det bara att prova sig fram, och då utesluta kakao och nutella, eller så kan du leta upp tips på andra smaksättningar. Det finns garanterat om du bara söker på google.

videoblogg!

Som tur är så låter jag inte riktigt så hes i videon. Hah, ja vad ska jag säga? Det kommer ta ett tag innan jag blir någorlunda bra på att göra videobloggar, men det kommer nog någon gång ska ni se ;)
Enjoy!

what are words

Finaste låten jag hört på länge.

What Are Words - Chris Medina
Superbra röst och riktigt fin låt!


Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there

'
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone

utpumpad

Hallå! :)
Åkte som sagt en sväng till tornby med pappa förut, det blev en jacka för min del. På vägen hem skulle vi stanna och tvätta bilen och när vi satt där i biltvätten så blev jag jätteyr. Jag mådde inte super innan, och det gör jag inte nu heller, hade ont i halsen och i huvudet, men sen när vi satt där och det sprutade massa vatten och borstar och grejer som snurrade runt, ae usch :p
Kom hem, tryckte i mig ett gäng halstabletter och panodil innan vi åkte vidare till farmor för lunch. Blev riktigt mätt, som vanligt när man är där. Visst är det alltid så, att antingen ens mormor eller farmor är riktigt duktig på att laga mat? Och så trycker de i en en massa kakor och grejer haha :)
Kom hem för en stund sedan och har tänkt ta det lugnt resten av dagen.
Hoppas att allt är bra med er och att ni är lite piggare än vad jag är. Puss!

MACARONS

Igår provade jag något nytt när det gäller bakning, jag gjorde nämligen mina egna macarons! Choklad-hasselnöts macarons för att vara mer exakt.
Det var inte så svårt som jag först trodde, utan det enda trickiga var att veta hur länge de skulle vara i ugnen utan att bli för lösa eller för torra.
Vissa blev rätt misslyckade, de sprack och gick sönder, medan vissa blev riktigt fina. Något de alla hade gemensamt i alla fall var att det blev otroligt goda! Nästan godare än de jag ätit förut, om jag får säga det själv ;)
Om det är någon som vill ha receptet så är det bara att säga till så lägger jag upp det här :)

10e april 2011

Godmorgon!
Denna söndag ser ut att bjuda på riktigt härligt väder vilket aldrig är fel. Hoppas bara att vädret inte blir som igår, då det också såg jätteskönt ut, men det blåste som tusan.
Har lite ont i halsen och känner mig inte jättepigg, så det blir nog ingen träning för mig idag.
Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning lite snabbt och sen åka en sväng till tornby med dadie. Ska kolla på några grejer innan vi åker till farmor för lunch.
Hoppas att ni får en bra dag allihopa, vi hörs!

talking to the moon

Hej på er!
Jag har inte mått på topp idag och har därför bara varit hemma ikväll. Har tagit det lugnt och kollat på tv, hoppas att jag inte blir sjuk eller något.
Har tänkt att sova rätt tidigt så jag säger godnatt till er nu. Hoppas att ni alla har haft en bra lördagskväll, sov gott!

sådant man vill ha om man heter emilia


saturday

Sticker in en sväng till stan med mamie. Ska bara kolla en grej så är väl rätt snart tillbaka.
Hoppas att allt är bra med er, passa på att njuta av solen! Vi hörs hörni ♥

CAUSE IT'S SPRING


telling the world

Telling the World - Taio Cruz (soundtrack till filmen Rio)
Riktigt söt och härlig låt!

The one I can live for, a reason for life.

more dresses

Jag fortsätter tipsa om klänningar för skolavslutning & student! Denna gång har jag valt ut ett par fina klänningar från Topshop.
Enjoy!
Har ni någon favorit av dessa?

Jag tycker de två första samt den näst sista var riktigt fina.
Åh, så sugen man blir på att köpa en massa söta sommarklänningar!
Tidigare inlägg med klänningar hittar ni HÄR, HÄR, HÄR & HÄR.

9e april 2011

Good morning! :) Är allt bra med er?
Med mig är det bara bra, nästan i alla fall. Har lite smått ont i halsen men jag hoppas att det inte blir något mer med det.
Vad har ni för planer för dagen då? Jag har inget speciellt planerat, men vädret är på topp så jag vill gå ut en sväng i alla fall. Sen får jag se vart dagen leder.
Hoppas att ni får en bra lördag allihopa, vi hörs!

gulf

Hej på er!
Har spenderat delar av kvällen med att kolla på golf, hahahah. Att det inte finns något värt att kolla på en fredagskväll kan resultera i något så fängslande som golf.. Ehm, ja.
Har även försökt intala mamie & dadie att vi visst kan få plats med en till resa i sommarschemat. Vi har en resa till Italien & Kroatien inbokad i juli, men va fasen, en weekend i Paris funkar väl alltid? :) Jarrå. Vi får väl se hur det blir med det.
Går nog och lägger mig om ett tag, puss & godnatt!
Heyy bejby

ringsringsrings

Som ni kanske har sett så skapade jag en ny kategori här på bloggen för någon vecka sedan, och jag kallar den inspiration. Ja, hur mycket mer finns det att säga? Där kommer jag lägga upp inspirerande bilder, ofta på kläder och smycken och kanske något speciellt tema, och många av bilderna kommer från we♥it.
Här kommer massa häftiga ringar! Vissa är riktigt snygga medan vissa är kanske lite väl extrema, men de är onekligen häftiga.

friday night

Vad hittar ni på ikväll? Någon som drar ut med vänner, eller myser framför tv:n?
För mig blir det mys här hemma framför tv:n, jag har inte ork till något annat. Måste ju kolla på Varning för barn och innan det 101 sätt att åka ut en gameshow, Morgan från Ullared är ju med ikväll. Hahah, gud vad jag tycker synd om honom.
Hoppas att ni får en fortsatt trevlig fredagskväll allihopa! ♥

dagens emilia

Kofta, New Yorker - topp & jeans, Bikbok - ringar, Forever21 & Style by Tyra.

orkan & hagel

Hej på er! Har ni haft en bra dag?
Min har varit bra och fylld med en del äventyr ;)
Skolan flöt på rätt hyfsat, fredagar är rätt korta dagar. Hade en trevlig stund i solen på lunchen också, riktigt skönt!
Gick och fikade med Emma, Alice och Ebba sen, och vi hade turen att hamna mitt i en orkan. Hahah, herregud, ni skulle sett vad det blåste! Det började regna och blåsa så fort vi kom ut från skolan, och medan vi var på väg till Espresso House började det hagla också. Det blåste så mycket att man varken kunde stanna själv eller få stopp på cykeln. Så ja, vi var hyfsat genomblöta och genomblåsta när vi kom in på fiket. Att vi just lyckades pricka in den där kvarten strax efter klockan tre då vädret var som värst var väl rätt otroligt. Ingen annan som satt inne på EH verkade ha råkat ut för samma väder, och när vi kom ut en stund senare var det klarblå himmel.
Cyklade till gymmet sen och tränade en stund. Körde dock ingen kondition utan jag cyklade hem sen istället. Kom nyss hem och nu ska jag ta en dusch. Vi hörs senare!
Baj moiii.

8e april 2011

God morgon bloggen!
Jag får aldrig nog av känslan av att vakna och veta att det är fredag. Så otroligt skönt! Speciellt nu när det bara är en vecka kvar till lov.
Om en stund cyklar jag iväg till skolan. Sticker och tränar senare, men jag slänger nog in något inlägg innan det.
Ni får ha en toppendag allihopa, kram kram!

a part from the past

Tittar in här lite snabbt och säger godnatt till er. Nu ska jag fixa lite till i morgon innan jag kryper ner i sängen och läser. Har inte gjort någonting över huvudtaget i kväll, varken pluggat, tränat, eller kollat på tv. Det är riktigt skönt att ha slappa vardagskvällar, önskar att det kunde vara så oftare.
Godnatt söta läsare, sov gott!

BLUE

Hej på er! Vad har ni för er i kväll?
Själv håller jag på att fixa lite smågrejer, har städat lite grann och nu ska jag fixa naglarna osv. Håller på att beställa hem den här playsuiten från Forever21 också.
Egentligen hade jag lovat mig själv att jag inte skulle köpa några kläder nu de senaste veckorna innan påsklovet, men jag vill inte riskera att denna hinner ta slut, så jag bryter det lilla löftet ;) Det är det värt!
Vi hörs hörni!

A Normal Day

Såg denna video på Fokis, så ni som läser hennes blogg kanske redan har sett den, men jag tänkte visa den här ändå. Tycker att den var riktigt häftig! Hur lyckas han!? Måste vara sjukt skicklig.
Skulle väl ta ett tag om jag skulle försöka mig lära mig allt det där, hahah...

today's

Body, Bikbok - jeans & skärp, Gina - ringar, H&M

motvind

Hallå! :)
Är allt bra med er? Med mig är det rätt okej, förutom att jag känner mig riktigt trött och näst intill slutpumpad. Under dagen idag så har jag bara blivit tröttare och tröttare, och jag blir bara mer och mer suddig i huvudet, och så har det varit varje dag denna vecka. I skolan blir jag supertrött tills jag verkligen inte orkar tänka mer, sen när jag kommer hem är jag fortfarande helt utpumpad, men lite senare på kvällen när jag har tagit det lugnt ett tag så känns det bättre igen. På morgonen känner jag mig pigg, tills jag kommer till skolan och tröttheten tar över igen. Jag har liksom varit på gränsen till sjuk, men ändå inte riktigt sjuk så det har känts fel att stanna hemma. I morgon är det äntligen fredag så då kommer jag nog hinna vakna till under helgen.
Nu till något annat.. Vi hade motvind hela vägen till skolan i morse, vilket är 7.6 km. Wiho! Hahha, jo vi var rätt slut när vi kom fram, men det var riktigt bra gjort av oss ändå. Skolan kändes rätt lång idag, bara sega lektioner. Sen när jag skulle cykla hem var det medvind nästan hela vägen, gud så skönt! Mötte Linnea, Anna och Madde på vägen hem också.
Kom hem för ett tag sedan och nu ska jag chilla. Vi hörs om en stund!

7e april 2011

God morgon!
Har ni också orkan ute, eller är det bara här i Linköping? Det blåser som tusan! Men jag och Emma vågar trotsa vädret, så vi cyklar till skolan. Får se hur det går, eller snarare hur snabbt det går, och så hoppas vi på att inte få allt för mycket motvind.
Ha en bra dag allihopa, puss!

im telling the world

Tittar in här lite snabbt och säger godnatt till er. Jag önskar att jag kunde gå och lägga mig nu, är riktigt trött så helst av allt skulle jag ha velat gå och lägga mig vid sju eller något, men jag har en del att fixa så det blir väl inte så tidigt ändå.
Sov gott i alla fall! ♥

HOPE

Hallå!
Det blev en springtur trots allt. Var på rätt dåligt humör innan jag stack ut och sprang och kände mig rätt trött, men precis som många andra gånger fick det mig att vakna till lite. Har nyss duschat och ätit och nu ska jag njuta av vad som troligen är den sista pluggfria kvällen innan lovet för min del. Jag trodde att vi skulle få två slappa veckor nu innan lovet, men nästa vecka ser det ut som att jag kommer få lite att göra ändå.
Ska passa på att tipsa om en sida som heter iform som jag nyligen hittade. På deras sida kan man bl a rita upp en runda man brukar gå eller springa och sedan få fram hur långt det är. Jättesmidigt!
Hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll!

military

Jeans, Carlings - armyjacket, Zara NYC (systers) - ringar, Gina & Forever21.

tandläkare

Hej allihopa!
Har varit jätteseg hela dagen idag. Har varit trött, ständigt haft tryckande huvudvärk och det har liksom varit suddigt i huvudet. Nu känner jag mig lite piggare i alla fall.
Gick till mammas jobb lite snabbt efter skolan och sedan vidare till tandläkaren. Det var egentligen bara en kontroll, och så skulle de ta bort lite tandsten också. Det var väldigt länge sedan jag var hos tandläkaren nu men jag kommer inte ihåg att det var så obehagligt att ta bort tandsten. Hon stod och skrapade med den där pinnen och det ilade som tusan i tänderna. Sen rätt var det var hoppade det in någon annan där och började slipa på två av mina tänder haha. Jag har haft som taggar på två tänder långt bak i munnen som har skavt, och varje gång jag har påpekat det hos en tandläkare så har de bara sagt att det kommer försvinna och att det inte finns något att göra åt det. Men nu blev jag tagen på allvar i alla fall och de gjorde direkt något åt det så det var ju skönt. Dock kändes inte tandläkaren oerhört professionell, han typ hoppade runt där och sjöng, sprutade lite vatten här och var och skämtade lite, haha. Okej, nu fick ni läsa en hel bok om mitt tandläkarbesök :D
Kom hem för en stund sedan och jag överväger om jag ska springa eller inte. Har egentligen lust att åka till gymmet, men det är ingen som vill hänga med mig dit. Antingen springer jag idag eller så kör jag på gym i morgon i stället, får se lite.
Vi hörs senare hörni, puss!

army & safari

Militärgrönt var kanske mer hett inför förra sommaren, men det är fortfarande riktigt snyggt med en del armyinspirerade grejer. Varför inte matcha army/safari modet med detta års största trend, virkat och massa söta detaljer? T ex en militärgrön kavaj över en söt virkad topp. Riktigt snyggt!
Dessa plagg ovan kan man matcha tillsammans med olika ljusa, söta, virkade plagg i sommar och vår, för att få en riktigt snygg konstrast.
Allt kommer från H&M.

6e april 2011

God morgon! Är allt bra med er?
Idag är en dag då jag kan kommentera vädret utan att säga något fel, det är skitväder. Spöregn, kan det bli bättre? Usch. Men jag antar att detta är rätt typiskt aprilväder.
Sticker strax ut i regnet på väg till bussen. Ska till tandläkaren senare och jag tror inte att jag hinner hem emellan, så vi hörs ikväll!

one day when the sky is falling, i'll be standing right next to you.

Hej på er!
Lagade mat förut, duktig som jag är. Det blev pasta och kyckling med parmesan- och solrospestoströssel. Hahahah, nej det är ingenting jag hittat på själv, utan det var efter reccept :D Men gott var det!
Resten av kvällen har jag bara slappat, och av någon anledning har jag inte varit på så bra humör. Eller nej, jag har knappt haft något humör över huvudtaget, vilket nästan är värre. Typ känslomässigt död? Haha, nej jag vet inte, har inte varit överdrivet glad i alla fall.
Nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig och lyssna på Justin, det får mig alltid på bättre humör.
Hoppas att allt är bra med er, godnatt!
Nej, jag tröttnar aldrig!
You are my dream, there's not a thing i won't do. I'll give my life up for you, cuz you are my dream. ♥

put on some details

Dagens outfit.
T-shirt, Vila - jeans, Carlings - ringar, Style by Tyra + mixade armband.

it continues

Jag fortsätter att tipsa som klänningar för student, skolavslutning, konfirmation osv. Denna gång har jag valt ut ett par fina klänningar från Nelly.se.
Jag blev helt kär i alla dessa klänningar! Alla är ju helt perfekta för lite festligare tillfällen i sommar. Ljusa, korta och söta.
Börjar känna att det kommer bli väldigt svårt för mig att kunna bestämma mig för bara en av alla de jag har valt ut, och jag har ändå inte kollat på alla hemsidor. Herregud, hur ska det gå? Det finns allt för många fina!
Tidigare inlägg om olika sommarklänningar för fest, skolavslutning, student mm hittar ni HÄR, HÄR och HÄR.

ha det bäst!

Hej på er!
Kan ju börja med att säga att jag är riktigt dålig på att förutse vad det ska bli för väder, hahah.. Igår sa jag att det såg ut att bli riktigt tråkigt och grått väder, men då blev det strålande sol. I morse sa jag att det såg ut att bli lovande väder, men då blir det grått och blåsigt istället. Jag ska nog sluta med att gissa om sådana saker ;)
Kom nyss hem från att ha fikat med tjejerna på stan. Firade till det lite för att säga hejdå till Annika som sticker till Vietnam i morgon. Är du säker på att du inte har lite extra plats i resväskan Annikaaa? Inte? Okej då. Men du får ha det jättebra vännen! Du kan ju se till att shoppa och njuta av värmen lite extra för mig också :)
Vi hörs hörni, kram!

5e april 2011

God morgon!
Idag hoppas vi på att få strålande sol och värme, precis som igår, eller hur? Det ser rätt lovande ut i alla fall.
Ni får ha en bra dag så hörs vi senare, puss!

the time keeps passing by

Har kollat på tv och fixat lite kväll. Även denna kväll försvann alldeles för fort, precis som många andra. Visst är det konstigt hur olika fort tiden kan kännas gå? När man är i början/mitten av en vecka så känns den alltid hur lång som helst och man undrar om veckan någonsin kommer ta slut. Men sen står man där på fredag eftermiddag och tänker att helt plötsligt blev det helg igen. Någon som känner igen detta? Det är ju skönt om skolveckorna går fort i alla fall så jag klagar inte. Dock verkar loven alltid gå ännu fortare vilket är rätt synd. Men nu är det bara två veckor till påsklov, gud så skönt.
God natt alla goa läsare!

like you didn't have a care in the world

Det blev en springtur förut vilket var riktigt skönt. Vissa dagar när jag är ute och springer så lyckas jag komma in i någon rytm då jag bara kan släppa alla tankar för ett tag. Efter en stund känns det som att man "vaknar till" och undrar vad tusan har jag tänkt på de senaste fem minuterna. Låter kanske lite konstigt, men det är så otroligt skönt! Att slippa tänka på allting för en stund.
Nu blir det dusch och tv, vi hörs!
Put your hands up and keep doing your own thing, like nothing else matters and you didn't have a care in the world.

outfitmåndagdenfjärdeapril

Jeans, Bikbok - t-shirt & ringar, Forever21.

ett par playsuits jag inte skulle tacka nej till


underbart väder

Hej hopp!
Igår kväll och i morse tyckte jag att jag mådde bra, men under dagen blev det sämre igen. Huvudet dunkade och ville inte riktigt hänga med.. men nu känns det bättre igen! Bara lite lätt huvudvärk.
Skolan rullade på någorlunda snabbt. När vi hade slutat så hade det från början lite gråa och trista vädret bytts ut till klarblå himmel och strålande sol! Underbart!
Kom hem för en stund sedan och nu sitter jag i köket och dricker smoothie. Funderar på att sticka ut och springa just för att det är så fint väder, men ändå så känner jag mer för att åka ill gymmet. Samtidigt vore det skönt att bara vara hemma, slappa vid tv:n och njuta av att inte ha några läxor. Vi får se hur det blir!
Hoppas att ni får en fortsatt bra dag i det fina vädret!

4e april 2011

God morgon!
Det är tråkigt väder idag och jag är riktigt trött. Vi får hoppas på att dagen blir bättre än hur det ser ut just nu i alla fall. Jag tror att det är rätt varmt ute ändå, även fast det ser rätt grått och trist ut.
Sticker strax till bussen. Ha en bra dag hörni, puss!

segare än på länge

Har ni haft en bra dag allihopa?
Min har varit rätt seg och händelselös, men sådana dagar behövs ju ibland också. Har inte mått helt bra heller, har varit ovanligt trött och kände mig nästan åksjuk förut, men nu mår jag helt okej. Men ja, jag har varit hemma hela dagen. Har mest kollat på tv, The Hills weekendbreak och sen Stockholm - Bålstad. Har även målat naglarna, haft på ansiktsmask, tagit lite kort osv. De dagar man knappt har gjort någonting brukar det alltid vara riktigt svårt att somna, eller hur? Så även fast jag känner mig trött och vill sova, så kommer känner jag mig säker på att det kommer dröja ett bra tag innan jag lyckas somna ikväll. Har inget att läsa heller, läste ut sista boken i TRE-serien för någon dag sedan, så jag kanske sätter på Gossipgirl.
Passar på att säga god natt till er nu i alla fall. Sov så gott!
Det blev rött lack idag, Depends nr 40.

what it truly means

Kärlek.

inspiration, BLACK & WHITE

weheartit.

what's best for the moment

Hoppas att ni har en bra söndag allihopa.
Själv sitter jag inne och vill verkligen inte gå ut på grund av vädret. Har lust att göra något vettigt av denna dag, men jag orkar helt enkelt inte. Mår inte helt hundra heller, så jag kommer nog ta det lugnt resten av dagen. Nu ska jag kolla på The Hills, vi hörs!
Har ätit några av dessa också, hähä.

preparing

Här kommer fler söta klänningar, för student, skolavslutnig osv. Dessa kommer från Forever21.
Har ni någon favorit bland dessa?

Jag tycker att den näst sista var allra finast, riktigt söt och perfekt för skolavslutning! Sen måste jag säga att den sista var riktigt fin också. Gillar verkligen modellen, och jag tycker det var liten synd att den inte fanns i vit eller ljusrosa, men om man vill så kan man ju faktiskt köra på den här mellanrosa färgen också. Bara för att många kanske har ljusa färger på skolavslutning och student så betyder det ju inte att man kan bryta av med en lite starkare färg. Denna rosa är ju ändå inte extremt stark, utan den passar bra tycker jag.
Inlägg där jag tidigare tipsat om klänningar hittar ni HÄR och HÄR.

3e april 2011

God morgon!
Även fast jag är jättetrött så vaknar jag tidigt varje dag jag har sovmorgon, vilket inte gör mig piggare på vardagar heller. Min kropp har ställt in sig på att det är skola, upp och hoppa tidigt tidigt, varje dag? Usch, så jobbigt. Så ja, jag har varit vaken ett antal timmar nu.
Har tänkt att bli klar med skolarbete nu på förmiddagen så jag slipper det sen. Ja, min franskalärare är så schysst att vi fick läxa över helgen, gillar dig också Mr Pirog. Sen får jag se vad jag hittar på, känner mig skapligt trött så det blir nog inget an behöver hjärna för ;)
Hoppas att ni får en bra söndag allihopa!

skämma ut mig?

Hallå alla glada!
Efter att ha kollat på film och ätit godis så har jag bara slappat vid datorn och kollat runt lite på olika sidor. Kollat på videos när jag, Anna & Linnea skämmer ut oss, hahahah. Sånt där dansspel till wii, oj så duktigt. Funderade på att lägga upp någon där jag visar min skills, höhö, men vi skippar nog det ;)
Sitter och chattar med Annika, rätt hög intresse nivå på vår konversation känner jag :) Ohja. Går väl och lägger mig om ett tag, så jag passar på att säga godnatt till er nu. Sov så gott!
Outfit från någon dag på stan för ett tag sedan. En liten Annika där bakom också, tittut!

Paranormal Activity 2

Kollade nyss på Paranormal Activity 2, vafan gjorde jag det för? Hahah, närå :p Kollade på första filmen när vi flög hem från Florida för drygt ett år sedan. Klockan var typ tre på natten och nästan alla på planet satt och sov förutom jag som satt skräckslagen och kramade ihjäl en kudde. Hahahha, såg nog ungefär likadant ut nu. Filmerna är rätt äckliga, speciellt för att de ser ut som att de har spelat in allting själva och med hjälp av övervakningskameror. Men jag tycker nog att 2:an var lite läskigare ändå, för det var barn och grejer med i den här också. Men den var både äckligare och bättre än den första tycker jag.

Har ni sett någon av Paranormal Activity filmerna? Om inte så rekommenderar jag att ni ser dem. Många tycker säkert att de är läskiga, men inte så att man drömmer mardrömmar precis. Men de är värda att se tycker jag. Ni bör nog se ettan först i så fall, för personerna från ettan är med i andra filmen också. Och så kanske ni bör se den tillsammans med någon, hehe... ;)

Viss blir man sugen på att se den?

swimwear

Här kommer ett par söta bikinis från Topshop!
Jag skulle absolut köpa någon av dessa om jag inte redan hade köpt bikinis. Som ni kanske kommer ihåg beställde jag ett par stycken från Asos, de kan ni se HÄR.
Av dessa från Topshop kostar de flesta mellan 200 och 300 kronor. Det finns även flera olika varianter där man kan mixa och matcha som man vill.

vårvärme

Hej hopp!
Det där jag sa i morse om att det var långt ifrån 18 grader, det tar jag tillbaka nu. Det var faktiskt strax över 15 grader ute förut. Det är vår!
Det var rätt tungt att träna idag eftersom det var drygt en vecka sedan jag var på gymmet, senaste veckan har jag ju bara sprungit ute. Men det var skönt att träna. Det var inte så mycket folk heller, vem vill vara inne när det är så varmt ute liksom? Nästan bara jag tydligen ;)
Har nyss tagit en dusch och satt på musik.
Vad ska ni hitta på ikväll? Vara hemma och mysa framför tv:n eller ut och hitta på något? Jag tror inte att jag har energi till något annat än att vara hemma och chilla.
Hoppas att ni får en trevlig kväll allihopa!

you live for none by youself

Sticker och tränar nu. Det var länge sedan jag var på gymmet så det ska bli skönt! Bloggar mer senare, ha det bra så länge ♥

tapeter

Hej bloggen!
Kom hem för en stund sedan efter att ha kikat runt efter tapeter i någon timme, ska byta fondvägg i mitt rum nämligen. Men jäklar vad det är svårt att välja! Jag vill ha någon som passar med temat jag har i mitt rum för övrigt, vilket är svart, amerikanska flaggan (vit, rött & blått), tavlor med New York motiv och väggarna förutom fondväggen är vita. Så jag vill gärna ha en svartvit tapet, men mycket mer än så har jag inte kommit fram till. Dock har jag fantiserat ihop ett par olika drömtapeter i mitt huvud, men som vanligt när jag själv har kommit på exakt vad jag vill ha så går det inte att hitta. Aja, vi får se hur det blir. Hittade ett par alternativ idag i alla fall.
Nu ska jag äta lunch, vi hörs!

im moving on to something better

Varför inte börja denna dag med ännu en schysst låt från Chris Browns album F.A.M.E?

Deuces - Chris Brown feat. Tyga & Kevin McCall

2a april 2011

God morgon allihopa! Sovit gott?
Jag har sovit gott, dock inte så länge. Vaknade först och trodde att jag sovit bort halva dan, men så visade det sig att klockan inte ens var halv åtta haha. Lyckades somna om ett tag i alla fall.
Till frukost blev det toast och chokladbollar haha (y) Men nu undrar jag vad som hände med vädret? Enligt väderrapporten för någon vecka sedan så skulle det vara 18 grader i helgen, yeah right? Rätt långt ifrån skulle jag vilja säga.
Nu ska jag åka en sväng med mamie & dadiiie, kolla på tapeter bland annat. Hoppas att ni får en bra dag, puss!

New York

Det blev inget med den där springturen, istället åt jag sushi och gjorde chokladbollar :) Är inte sushi det bästa som finns? Jo, det är det. Och vet ni vad det påminner mig om? New York, för andra gången idag faktiskt. Första gången jag åt sushi och tyckte om det var nämligen i New York. Åh, jag kommer ihåg den där dagen precis i detalj. Det var vår sista dag i New York och vi hade precis åkt med Staten Island Ferry, förbi Frihetsgudinnan, och sen gick vi till en sushibar precis vid Wall Street. Sen tog vi en promenad genom Greenwich Village och senare åkte vi till Rockefeller center, njöt av en Frappuchino innan vi åkte upp till Top of the Rock. Helt otroligt! Sen gick vi till Central Park och framåt kvällen gick vi längs 5th Avenue, kollade i affärer tills vi kom fram till Times Square och njöt av den fantastiska platsen en sista gång. Eller, en sista gång för den resan kanske jag borde säga, jag ska definitivt åka tillbaka! Och så träffade jag Svampbob den dagen också, hahah.
Ta mig tillbaka.


Godnatt!

LIKE SUGAR

weheartit.

it will pass you by


keep it simple

Body, Monki - jeans, Bikbok + ringarna nedan som jag först hade glömt sätta på mig, och sen hann jag inte ta någon ny bild.. ;)
Från Style by Tyra, Forever21 & Gina.

finally friday

Hallå :) Har ni gått på något roligt skämt idag, eller kanske lyckats lura någon?
Jag har inte blivit lurad, men däremot lurade jag, Ebba och Karro Emma i morse. I skolan hade de satt upp några lappar som de försökte lura oss med, men det var ingen som gick på det så det var inte så kul.
Nu kan man äntligen checka av stora religionsprovet vi hade idag, riktigt skönt att få det gjort! Dock fick jag lite läxor över helgen, men det väntar jag med. Nu är det ju helg!
Fikade på Espresso House med tjejerna från klassen och sen kollade jag och Annika i ett par affärer lite snabbt. Hahahah, shaker :)
Kom nyss hem och funderar på om jag ska springa eller inte, får se lite. Hoppas att ni har haft en bra dag hörni, puss!


Grattis till bästa Anna som fyller 14 idag! ♥

1a april 2011

I natt hade jag massa konstiga drömmar, bland annat att jag åkte skidor med Zlatan. Hahah, vad kom det ifrån liksom?
God morgon förresten!
Första april idag, är det någon av er som har blivit lurade än? :) Jag tycker att det är jättekul att lura folk haha. Dock lyckas jag inte ofta, men däremot så är jag själv väldigt lättlurad. Jag har tänkt på en del hur jag skulle lura er läsare, mahahah, men jag har tyvärr inte kommit på något bra. Men vi får väl se... ;)
Jag var inte i skolan förra året på första april, för jag var i New York då, alltså för exakt ett år sedan, men jag har hört att en del lärare lurade elever osv. Bland annat så hade det suttit lappar innanför dörren att alla skulle ta av sig skorna, och så hade vår NO-lärare skrivit att lektionen av inställd så massa stack hem haha ;)
Hoppas att ni får en bra dag, och att ni alla lurar något riktigt rejält!

RSS 2.0