steg ett

Dagens // t-shirt, Bikbok // halsband, Lindex // skinnjacka, 365 sunshine/MQ // jeans, Bikbok + nitar, Shock // armband, 82 // skor (ej på bilden), converse //


Första skoldagen gick faktiskt utan problem. Dock var det ju en väldigt kort dag och vi gjorde bara det vanliga; fick scheman, några papper, gick igenom lite regler osv, ni vet vad jag snackar om. Sen gick vi även runt i skolan och kollade, som om ni aldrig varit där förut tänker ni säkert, haha. Men i år är det så att vi har hela skolbyggnaden, och inte bara drygt halva som det varit förut. Detta plus en hel del annat är nytt för i år. Men jo, det känns trots allt lite skönt med förnyelse. Om vi hade kommit tillbaka och det sett exakt likadant ut som när vi ivrigt sprungit därifrån innan sommaren så hade det känts som om vi aldrig hade lämnat stället. Så nu är det inte bara alla nya fyror, femmor och sexor på skolan som kommer virra runt där utan att veta vart de ska, utan det kommer vi också göra! Nja, jag har inte riktigt fått känslan av att vi är näst äldst på skolan ännu...

Men nog pratat om skolan! Slutade innan lunch så då stack tjejerna och jag ner på stan en sväng. Köpte med oss mat, satte oss i gräset och hade en riktigt trevlig lunch!

Nu ska jag fortsätta njuta av denna dag, som man så länge fruktat, men som inte blev så farlig ändå. Riktigt skön faktiskt. Ha det fint höreni!

Kommentarer
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

sv; Superkul att du är med och tävlar i dagens blogg :D gilla gärna inlägget på bloglovin för att öka din chans att vinna :) :)

2011-08-18 @ 16:52:18
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0