NEW YEAR'S EVE

Nu är jag alldeles strax redo för kvällen!
Hur ska ni fira in det nya året? Hoppas att ni får en trevlig kväll allihopa, och gott nytt år!

ÅRSSUMMÉ 2011 del 2

Hängde mycket med fina vänner, tog en fika här och var.
Grillning nere vid ån en skön sommarkväll.
Stack ut till Linneas land och hade det mysigt!
Trotsade min anti-klänninginställning. Detta var till och med den andra klänningen jag köpte i somras!
Tog ännu en sväng till Stockholm med vänner. Denna gång fastnade tåget, vilket slutade med att vi kom fram drygt fyra timmar senare än planerat.
Vi nådde i alla fall huvudstaden tillslut.
Hängde med vänner och chillade på taket haha.
Knallade helst av allt runt såhär under sensommardagar.
Hade en skön kväll på Rix fm.
En av alla fikor med tjejrna på EH.
Såsmåningom var det bara att acceptera att hösten var på gång. På med varma tröjor och boots!
Skolan rullade på, trots att det var mängder med plugg ibland.
Stack till London med pappa i slutet av oktober! En välbehövlig paus, men shopping och andra roligheter.
Var på Idol med mamma och syster! Såg Jessie J live.
En trevlig tjejkväll hos Annika!
Stack till Stockholm och besökte Stockholmsgruppen
Och plötsligt var det jul!

ÅRSSUMMÉ 2011 del 1

Kör på en årssummé av det gågna året. Delar upp det i två delar, men ni kan förbereda på en väldans lång radda med massa bilder. Här kommer iallafall superduperlånga inlägget nummer 1.
Skaffade ny kamera och fotade tills jag stupade under en period.
Trivdes med mer lockigt hår än tidigare och fasade för att kapa av det.
Såg extremt liten ut, haha.
Stack till Österrike för en härlig skidsemester.
Fastnade mer och mer för sushi tills jag var helt fast.
Gjorde egna macarons!
Det blev så småningom vår och påsklov. Hänge mycket med fina vänner..
..och drog även till Stockholm.
Hann med en sväng till Köpenhamn också! Hade ett par riktigt trevliga dagar med shopping...
..hotellfrukost...
..och sol! Minns ni värmeböljan som kom under påsken? Fick chansen att njta av årets första varma dagar nere i fina Köpenhamn.
Tältade med fina vänner..
..och körde fyrhjuling dygnet runt. En par riktigt minnesvärda dagar det där!
Fick hem mina jeansshorts från Runwaydreamz som snabbt blev favoriter.
Tog ännu en sväng till Stockholm med vänner.
Och äntligen var det dags för skolavslutning!
Firade att det efterlängtade sommarlovet kommit tillsammans ett gäng härliga tjejer. Det blev en mysig kväll nere vid ån!
Drog till Göteborg ett par dagar med fina Annika!
Sprang runt på Liseberg och åkte det mesta. Tills vi mådde illa dvs... Riktigt surt att inse att man inte längre är liten och kan åka allt utan att balansen rubbas för en sekund, speciellt om man älskar allt som går fort och rimmar på bergochdalbana.
Firade midsommar ute på landet.
Var hemma och njöt av det fina vädret..
Oar en sväng i Söderköping med vänner.
Mysiga kvällar med fina tjejer, bl a med pizza i trädgårdsföreningen.
Och så bar det av till Kroatien! Njöt av solen,..
..hade många underbara kvällar i lilla byn Veli..
..och fantastiska stunder nere vid havet.
Var hemma igen och hade ett par sköna dagar ute på landet.
Drog ut med båten, och hade besök av vänner.
Part 2 coming up..

~

Hej där! Har varit upptagen sedan igår och därför inte haft någon tid för bloggning. Träffade iallafall Anna, Linnea, Madde och så Julia som är här och hälsar på från Stockholm. Det var 1 helt år sedan vi sågs så det var riktigt kul! Och det kan aldrig bli fel med de tjejerna, igår var det cupcakesbakning och filmmaraton som gällde. Vi sov där allihopa också och kom hem för ett tag sedan.
Just nu verkar det luta åt att jag ska in till stan en sväng och möta upp ett par tjejer, lär väl bli en mysig fika eller liknande. Är dock skapligt trött så det blir nog inget sent ikväll. Hoppas att allt är bra med fina ni, puss!

jag vill inreda en lägenhet. nu.

Pics: here.

281211

Gårdagens // jacka, Barbour // jeans, old ones // väska, Vivistyle // boots, Ella of Sweden (sis) //

Hade en riktigt trevlig dag igår! Stack in till stan med Emma & Annika efter lunch, trotsade min skräck för rea... Lite senare åkte vi till Hanna där vi blev ett gäng på tio pers. Åt tacos, titta på film, spela spel och hade trevligt. Riktigt mysig kväll!

Har ännu inga planer för dagen vilket känns riktigt skönt faktiskt. Ska se till att njuta av ledigheten riktigt ordentligt.
Hoppas att allt är bra med er, ha det fint!

+++++

Ni som ville se vad jag fått i julklapp, here you go!
• tofflor
• väska (finns hos bl a romwe & vivistyle)
• pyjamasshorts
• body mist från Make up Store
• julskal till mobilen, klart den ska få lite julkänsla?
• mascara, Hypnose från Lancôme
• silverhalsband från Dogeard (finns hos kyssjohanna.se)
• böcker, PLL
• ansiktsmask från Phytomer
• Lip Care från Body Shop
• pengar
+ shower gel, lip balm osv, som inte hängde med på bilden.

Jag fick precis allt jag önskade mig och lite till, så jag är garanterat nöjd. En hel del av grejerna kommer ni säkert få se bättre bilder på så småningom.

SPARA VS SLÖSA

Ny kategori här på bloggen - spara vs slösa.
Man kan ibland se hur otroligt stora skillnader det är i pris mellan originalprodukten och en nästan exakt likadan produkt, fast utan märket. I vissa fall inser man hur dumt det vore att lägga pengar på de väldigt små skillnaderna, men i andra fall kan det faktiskt kännas värt det. Kvaliteten framförallt kan vara värd att betala lite extra för, och ibland kan känslan av den äkta produkten värderas ganska högt. I denna kategori lär ni stöta på båda delarna, ni kanske kan inse att det i flera fall inte är värt pengarna medan ni i andra fall kommer fram till att det faktiskt är det, och framförallt kanske ni kan tipsas om någon liknande produkt till den där svindyra ni länge velat ha?

Det första exemplet på ett spara vs slösa fall har ni på bilden ovan. De välkända Lita samt de tuffa Ad-Long, båda från Jeffrey Campbell, är garanterat to die for. Vivistyle har två minst sagt snarlika modeller, för garanterat mindre summor. Här kan man spara 1100 respektive 600 kronor. Rätt bra va? Då är frågan om man tycker originalen är värda de där extra pengarna, eller om man föredrar att behålla runt 50% av beloppet och få en väldigt liknande sko?
Jag måste erkänna att jag själv skulle tveka en del om jag var tvungen att välja. Båda modellerna har ju en del skillnader, men vivistyles version av Litas skorna tyckte jag såg mer än okej ut, så de skulle jag nog köra på. Men när man kommer till Ad-Long modellen tror jag nästan att jag skulle välja originalet, men jag är på gränsen. Framförallt för att jag tycker de var lite snyggare, jag föredrar matt skinn, men de övriga skillnaderna spelar inte så stor roll för mig. Självklart skulle jag välja båda Jeffrey Campbell skorna om jag slapp betala, samtidigt som skillnaderna mellan original och fejk inte var så stora eller avgörande. Vilka skulle ni välja? Spara eller slösa?

bilder från avslutningskvällen

Här är ett par bilder från i onsdags! Bättre sent än aldrig.

dagens höjdpunkt

Ska jag berätta vad som gjorde min dag? Hade bestämt mig för att ha filmkväll då det var riktigt länge sedan. Hade hyrt, trodde jag, Hangover 2 (älskar första, så denna måste väl vara roligt den med), men icke sa nicke. Fick såklart fel skiva i fodralet. Istället låg där en häxfilm för småbarn? Nej tack. Och så har de stängt. High five, typ. Så blev det med den filmkvällen! Nåja, inte mycket att göra åt nu. Sätter kanske på någon serie, annars lägger jag mig och läser STYLEBY. Rätt schysst det med.

Appropå något annat, är det någon mer som vill att jag visar er vad jag fick i julklapp? Eller delar av det? Släng in en kommentar i så fall.

Hoppas att ni får en trevlig kväll allihopa, och att allt går som ni tänkt er.

JULDAGEN

Hade ni en trevlig julafton igår? Jag hade en jättemysig dag med familjen och den närmsta släkten. Tittade på Kalle Anka, åt en massa julmat & godis såklart och fick jättefina presenter.
Har nyss varit ute på en powerwalk och ska snart iväg till mormor & morfar för lunch. Ha det fint hörni!

MERRY CHRISTMAS

God jul allihopa, och hoppas att ni får en fortsatt trevlig julafton! Se till att mysa ordentligt med släkt/vänner, och äta massa choklad, haha. Puss!

kvällens

// skjorta, Hollister // byxor, Gina // amrband, Guldfynd //
Samma byxor som här.

DAN FÖRE DOPPAREDAN

Har varit i full gång med de sista julförberedelserna under dagen. Pepparkakshusbakning, julgranspyntning och julmat. Nu håller jag på att göra mig i ordning och ska strax springa ner och hjälpa till med maten, får gäster om ett tag.
Ha en fin kväll allihopa!

ny mössa

Från Åhléns.

MYSIGA BILDER FÖR MAXIMAL JULKÄNSLA


back & forth

Och vips så var jag hemma igen. En sväng till Stockholm går skapligt fort måste jag säga.
För er som undrar så gick det helt okej när jag var hos Stockholmsgruppen idag. Fick göra i princip samma sak som förra gången, dvs fylla i papper och fotograferas. Anledningen till att vi åkte upp igen var att de behövde bilder i dagsljus. Nu är det bara att vänta på besked som gäller, vilket lär komma i mitten av januari. Självklart ska det bli kul att se vad detta kan leda till, om det leder till någonting, men ärligt tycker jag att den roligaste delen av allt redan har hänt! Att bara bli uppmärksammad av en av Sveriges största modellagenturer och att få komma dit är helt otroligt kul.
Kom nyss hem efter att ha blivit upphämtad vid tåget. Nu ska jag byta om och sen sticker jag strax iväg på tjejkväll. Linnea och Madde ska firas! Ha en trevlig kväll allihopa!

Mot Stockholm

Sitter på tåget till Stockholm nu tillsammans med syster. Vi ska direkt till Stockholmsgruppen när vi kommer fram, och efter det har vi tid till lunch och shopping. Ha en bra dag!

 


AVSLUTNINGSKVÄLL

Kom nyss hem från julavslutningen, följt av en trevlig middag med härligt folk!
Hade det rätt stressigt innan dess, och det fanns allt annat än tid till att uppdatera då jag var hemma och vände i 5 minuter, bytte om och tryckte ner vad jag kom åt i väskan innan jag sprang vidare till nästa buss. Mötte i alla fall upp tjejerna hos Alice innan vi stack till avslutningen. Därefter drog vi alltså vidare till Halong där resten av kvällen spenderades. Nu måste jag bara säga en sak: jag har jullov.
Kan bjuda på fler bilder från kvällen senare för nu måste jag verkligen sova. Trots att jag har lov ska jag upp och hoppa tidigt i morgon, ska nämligen till Stockholm.
Hoppas att allt är bra med er, puss!

SNEAK PEAK


Det närmar sig.

Vi har pysslat en stund med vårt lilla projekt, och nu är det inte långt kvar. Har bestämt oss för att avslöja vad det är vi håller på med precis efter jul. Det krävs en hel del tålamod, både från oss och ni som tvingas vänta, men det känns riktigt kul iallafall!

201211

Från förra veckan.

Har haft idrottsdag idag, och nu är Anna och Linnea påväg hit för att fika och umgås ett tag!

Ikväll är det dags att tagga inför sista skoldagen för året. Det blir dock en vädligt slapp dag i morgon, följt av avslutning på kvällen. Men mer om det senare.
Ha det fint hörni!

NASTYGAL

Är det bara jag som plötsligt blev ruskigt sugen på att investera i ett par röda hot shorts? Eller ett par mönstrade..

Ännu en gång har jag alltså gått in på Nastygal för att hämta inspiration, och vid det här laget borde jag ha lärt mig att det alltid slutar likadant; jag vill fylla shoppingbagen med minst 30 plagg och klicka hem dem direkt.

FJÄRDE ADVENT

Tänkte bara titta in här och önska er en fortsatt trevlig söndag och fjärde advent. Äntligen börjar även jag få lite julkänsla, och det har jag nog framförallt snön att tacka för.
Har mest tagit det lugnt här hemma idag förutom när jag tog en sväng till gymmet, som för övrigt var fullproppat. Har fått en del småfix här hemma fixat också så det känns skönt. Lär somna hyfsat tidigt ikväll känner jag på mig, det behövs nog för att kunna tagga till inför de sista skoldagarna nu i veckan.
Hoppas att allt är bra med er, puss!

b & w


// byxor, Gina (nya) // spetslinne, Bikbok (sis) // cardigan, New Yorker // bandeautopp, Monki //
Detta är vad jag hade på mig igårkväll! Byxorna köpte jag igår och de hittade jag alltså inne på Ginatricot av alla ställen. De är ankelkorta och i ett glansigt snyggt material vilket gör dem lite roligare. Dock töjer de sig en del, men jag får hoppas på att de krymper igen i tvätten. Men tänk på att köpa en skapligt liten storlek, för mig är 34 nästan för stora.

last night


171211

Är nyligen hemkommen från Emma, där det vankats tjejmiddag under kvällen. Har firat både Emma och Johanna med mat, prat och mycket skratt. En riktigt trevlig kväll med andra ord! Ska försöka luska fram någon bild att bjuda på i morgon.
Nu ska jag bums i säng och hoppas på att huvudvärken släpper under natten. Hoppas att ni har haft en fin lördag allihopa!

STUDS

Där har ni bilder på hur jeansvästen såg ut när jag var färdig, samt iphoneskalet jag glömt att visa.

Till er som undrar hur man sätter fast nitarna, så är det superenkelt! Som ni ser på bilderna i det här inlägget har varje nit två piggar. Man gör helt enkelt bara hål med piggarna genom att trycka dem igenom tyget, och sedan böjer man dem inåt på baksidan.
Som jag sagt tidigare köpte jag nitarna på Shock i Sthlm (Drottninggatan) men det finns även att beställa på deras hemsida, och säkert många fler ställen.
Med hjälp av ett gäng nitar kan man enkelt snygga till och 'förnya' ett plagg, så det är ett hett tips till er som har någon gammal jacka/väst/jeans hemma som ni börjar tröttna på, samtidigt som ni inte riktigt vill säga hejdå. Här kan ni se vad jag mer har hittat på med nitar..

society6

Hamnade på den här hemsidan för någon vecka sedan, och tusan så mycket snygga iphoneskal de har. Genast kommer det där välbekanta ha-begäret tillbaka.

välförtjänt

Efter en rätt schysst skoldag blev det fika med ett par vänner och en runda på stan, följt av ännu en sväng med syster & mami. Har nyss ätit kinamat (ja, det är väl klart det heter så) och nu är det en chillkväll som väntar. Satan i gatan vad skönt del ska bli att bara slappa! Det behövs verkligen.
Hoppas att allt är bra med fina ni, ha en trevlig kväll!

YESTERDAYS

Gårdagens // jeans, Carlings // silverarmband, Guldfynd // jeansväst, avklippt jeansjacka från Bikbok + nitar från Shock // basic tröja, H&M // jacka, Barbour // halsduk, London // stövlar, Ella of Sweden //

Långt ifrån toppenbilder men det får duga!

julstämning

Jag antar att jag inte är det enda som saknar julkänsla? Det känns verkligen inte som att det är julafton om snart en vecka, och det beror nog framförallt på vädret vilket tyvärr inte går att göra något åt. Tänkte hjälpa till lite genom att ge er några tips på hur ni kan öka julstämningen!
♥ julpynta, mer
fyll på önskelistan
♥ lyssna på julmusik
♥ ät lussebullar!
♥ baka knäck och julgodis
♥ köp och slå in julklappar
♥ titta på bilder från tidigare år, med snö
titta på någon mysig julfilm!

PIMP PÅ G


131211

Kofta - Bikbok

Pluggfri för första gången på alldeles för länge, det känns underbart! Har dock inte haft så mycket slapp tid här hemma idag, då det blev en sväng på stan efter skolan och sedan direkt till gymmet.
Annars då, hur är det med er? Har ni sista slutspruten i skolan just nu precis som jag har haft, eller har ni redan haft ett par veckor med lugnt tempo? Ha det fint hörni!

DRAGON TATTOO COLLECTION

Har ni spanat in H&Ms Dragon Tatto Collection? Den är inspirerad av Lisbeth Salanders stil i Milleniumfilmerna.
Jag tycker att det fanns ett antal snygga plagg, men kollektionen i helhet är lite väl trashy för min smak. Klicka HÄR om ni vill se mer.

kinda miss that

En av mina bilder från Instagram, tagen i somras.

Tänkte bara titta in här lite snabbt! Ska snart ta tag i det sista plugget, sen är jag färdig för i år. Första gången jag är sugen på att verkligen sätta igång? Tragiskt haha. Men åh, nu vill jag bara bli av med det. Friheten är numera inte alls långt borta. Vi hörs!

tredje advent

Hej på er! Hur har er helg varit? Jag har haft ett par riktigt slappa och sköna dagar, vilket var precis vad jag behövde. Igår gick jag inte ens utanför dörren, utan jag spenderade dagen i soffan. Idag tog jag en sväng till Norrköping med syster och mamma. Fick några julklappar fixade och efter det har jag bara tagit det lugnt. Trots att jag knappt gjort någonting under helgen så är jag fortfarande riktigt trött, konstigt nog. Somnade i bilen till och med haha. Ska lägga mig ubertidigt ikväll är planen, hoppas på att vakna upp någorlunda pigg i morgon. Sista hela skolveckan är vad som väntar. Underbart!
Ha det fint hörni!

from last week

1. Skjorta - Hollister, byxor - River Island 2. Tröja - VILA, jeans - Hollister, armband - Guldfynd
Där har ni två outfits från tidigare i veckan, som jag inte hade möjlighet att lägga upp då.

min önskelista


1. Pyjamas från Redbird Westhill 2. Mascara från Lancôme 3. Silverhalsband från Dogeard 4. Ansiktsprodukter från Clinique 5. Tofflor 6. Del 2 & 3 i LA Candy-serien

Som ni ser så är min önskelista inte så lång ännu, och jag måste erkänna att jag har riktigt svårt att hitta på vad jag ska önska mig i år. Vid julen burkar man ju kunna hitta på något lite extra fint att önska sig som man kanske inte riktigt skulle lägga pengar på annars, men jag har riktigt svårt för att komma på vad det skulle kunna vara i år. Just eftersom jag känner att jag har mättat mitt shoppingsug för ett bra tag framöver, så har jag inte en enda tanke på någonting jag skulle vilja önska mig. Än så länge är det mest "småsaker" jag kan komma på, men jag hoppas kunna bjuda er på en uppdaterad version av min önskelista senare. Någoting måste det väl finnas som jag inte har tänkt på ännu?

Vad står högst upp på er lista? Ni kanske har några tips att dela med er av?

GREEN


Dagens // skjorta, Hollister // tröja, Primark // skor, Nilson // jeans, Dr Denim/Carlings // jacka, Barbour/London // väska, Croatia // armband, Guldfynd //

091211

Old pic från mysiga Gamla Linköping.

Äntligen fredag. Känner mig helt slutkörd efter denna vecka, men jag börjar tro det är trötthet från flera månader tillbaka som kommer ikapp mig nu. Behöver en herrans massa lugn och skön tid för mig själv och tillsammans med vänner nu känner jag. Tyvärr lär inte tiden vara tillräcklig nu, skulle helst av allt bara åka bort ifrån allting i någon månad, men så länge får det duga med en lugn och skön helg. *Snart lov, snart lov.* Klart du fixar det fram tills dess Emilia!

Nu är det strax dags för Idolfinal och fredagsmys! Vem tror ni tar hem det?

i will never win this game without you

Det är svårt att hindra faktumen att skolan tar upp allt för stor del av min vakna tid, att jag har näst intill noll inspiration till outfits, att jag har haft huvudvärk 3 av 4 dagar av veckan som gått och att jag varit tom på energi och motivation från att gå ut över mitt bloggande. Det är inte långt kvar tills mina sista skolarbeten för året är avklarade, och så fort det är gjort ska jag försöka hitta tid till annat, däribland bloggen. Behöver en näve blogg- och klädinspiration, men det kan inte vara så svårt att fixa. Ska försöka komma tillbaka så snart som möjligt med bilder, outfits osv att bjuda på!
Tills vidare får ni ha det så bra! Och se till att njuta av den efterlängtade helgen som kommer i morgon, vi hörs då!

TIPS, SVAR & STHLMSGRUPPEN

Då jag inte har något skojigt att berätta eftersom jag legat hemma med fruktansvärd huvudvärk under eftermiddagen och fortfarande inte hittar min kamerasladd, tänkte ge några snabba tips till er som letar kläder till jul samt svar på en fråga.

Övre raden, från vänster: svart blus - H&M, örhängen - Bikbok, byxdress - Topshop, glittrig gardigan - Gina
Mellanraden, från vänster: mönstrad klänning - Monki, röd blus/klänning - Monki, röd blus - Bikbok
Nedersta raden, från vänster: skor - Topshop, svart klänning - Topshop, svart blus - Monki


Hejhej!
Jag tycker att shortsen var relativt normala i storlekarna, möjligtvis lite stora. Dock är det säkert så att det varierar en del mellan dem då de är vintage jeans, så det kan nog bero på märke osv på originaljeansen. Jag har storlek S i mina, men om jag skulle köpa ett par till skulle jag troligen välja XS. Kram!

Och apropå något annat. För er som tidigare frågat om vad som hände med stockholmsgruppen efter att jag varit där och om det är någon annan som undrar, så kan jag berätta att jag ska dit igen. Dock vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men det är bara att vänta och se.

won't make you proud

Jag har lyckats gömma min kamerasladd där jag själv inte hittar den, så tills vidare får ni en bild från förra veckan.

Måndag, början på ännu en ny vecka. Förhoppningsvis är detta den sista stressiga veckan för i år, woop woop! Dock har två deadlines skjutits upp till nästa vecka, så den blir tyvärr inte helt ledig som jag tidigare hoppats på. Nåja.. Inte är det långt kvar till lov längre i alla fall.
Hoppas att allt är bra med er, vi hörs!

TOMMYGUNS

Kom på att jag hade sagt att jag skulle visa dessa produkter när jag hade hunnit testa dem, vilket jag har nu. Båda kommer från Tommy Guns och jag köpte dem inne på John Lewis i London. Den ena flaskan innehåller ett serum, bra för slitna toppar och ger håret en frisk känsla. Den andra är mer som en kräm, gör håret mjukt och skyddar även till viss del mot värme. Jag tycker att båda produkterna har fungerat riktigt bra och rekommenderar dem starkt. Köpte dem som sagt i London, men det går säkert att beställa.

that somebody is me

Kom på att jag glömt att skriva något om Rihannas album Talk That Talk, so here you go. Ovan har ni finaste låten på albumet om ni frågar mig, Farewell.

041211

Oldpic.

Precis som förra helgen så höll jag, Linnea och Anna på med vårt lilla projekt igårkväll. Vi hann kanske inte riktigt så långt som vi trodde, vad berodde det på måntro? hah , men nu är vi inte långt ifrån klara! Hoppas på att kunna avslöja mer för er snart, troligen under nästa helg. Är ni lika spända som jag?

Söndag idag, vilket betyder att det är dags att röja undan en del måsten. Dessvärre är de flesta inget jag frivilligt skulle göra, men ja, det är måsten som sagt. Ha en fin dag allihopa!

BY THAT GATE OF DEJECTION

Gårdagens // stickad tröja, Bikbok // armband, 82 // skjorta, Bikbok // skor, Dr Martens //

SBT CLOTHES

Bland det första jag gjorde när jag kom hem idag var att kolla in kläderna som kommit in på Style by Tyra. Tycker att det fanns en hel del snyggt! Mycket metallic, transparent och djupa skärningar. Här ovan ser ni de plaggen jag föll mest för.

wrong in all the right ways

Hej på er! Har haft en förbannat trevlig eftermiddag och kväll måste jag säga. Började med fika på EH med ett par tjejer, såklart. Efter ett par timmar där följt av en dels kikande i affärer hamnade jag, Hanna, Ebba och Annika på Halong. Där blev det ännu ett par timmars prat, supergod mat och herregudsåmycket skratt. Det var länge sedan, men det behövdes verkligen tjejer. Vissa sitter och skakar medan andra gråter, av skratt naturligtvis. Satte många kommentarer vi troligen sent kommer glömma.. Hahhah. Ni är allt för härliga!
Nu sitter jag bänkad framför Idol. Redan semi ju! Vem håller ni på?
Bjuder på outfitbilder antingen senare eller imorgon. Ha en fortsatt fin kväll allihopa!

011211




Hej och hå, redan december! Eller tack och lov kanske jag borde säga... Börjar känna mig i stort behov av skollov. Men appropå att det är december, var är snön?
Även idag lär jag tillbringa ett par timmar med att försöka få läxhögen att minska. Just nu är det engelska som står först på listan, följt av svenska, religion och franska. Eller så skippar vi franskan, och svenskan...
Nåja, vi får se. Det lär passa bra med helg imorgon i alla fall, det är något som är säkert.
Ha det fint hörni!

RSS 2.0