just forget it.

Glömde berätta förut hur det gick när jag, Ebba och Johanna hade vår idrottslektion idag. Egentligen var Julia med i vår grupp, men hon var tydligen i Italien (tack för informationen haha), men vi fick köra själva. Det gick jättbra! Fick mvg :) Nu kan man äntligen andas ut.. Just det där mvg:et satt extra bra tycker jag, just för att vi har hållit på med det så länge. Eftersom att vi hade dans så var vi tvungna att spela in en video också och skicka till läraren, pinsamt värre haha, och det blev en massa extra jobb med den. Men nu är det äntligen klart! Skönt att allt gick så bra.
Hoppas att ni har haft en bra dag allihopa. Vi får se hur bra uppdatering det blir i morgon, men den kommer nog inte ligga på topp skulle jag tro.
Godnatt!
weheartit.

cute

Köpte två toppar inne på Bikbok på vägen hem idag. De finns inte på hemsidan än för de kom precis in och jag orkar inte fota nu, men ni kommer få se senare. De var lite lika denna, fast enfärgade.
Köpte både svart och vit, och så delar jag med syrran ;) Smartelismart.


Kommer användas flitigt känner jag på mig! Det är ju kul att ha två färger att växla om med också.

OSCARSGALAN

Inatt var det ju Oscarsgalan! Var det någon som satt uppe och kollade? Jag hade inte orkat det kände jag så skippade det. Men ni som kollade, eller ni som har hört något, var det några roliga som vann priser? Skriv gärna om ni vet! Lite koll vill man ju få ändå :)

Hej på er förresten!
Kom nyss hem och har precis bytt om till myskläder. Ska plugga en lite till nu, ska snabbt gå igenom lite till ett prov jag har i morgon, och sen ska jag chilla. Skönt att sova hemma i kväll, även fast jag tvingas sova borta i morgon istället.
Vi hörs lite senare, ha det bra så länge!

-

Constantly high pressure, you always have to perform your best. Too much to do, too little time. Too many things you have to think about, too many choices you have to make. There's no time left and no space to breathe.

The pressure is to high, the requirements are to many. But baby, it has just started.


I need a break.

Hej bloggen! Sitter hemma hos mormor och ...

Hej bloggen! Sitter hemma hos mormor och morfar och pluggar lite nu. Ska strax äta och lite senare åker vi hem. Sover alltså inte här som det först var tänkt, utan det blir i morgon och kanske på onsdag istället. Det blev nämligen försenat med trappan, igen haha, så de hann inte börja lacka på nytt idag, så därför slipper vi stanken och kan sova hemma ;) Men vi hörs senare när jag kommer hem, puss!


DAGENS


28e februari 2011

Godmorgon!
Någon mer som hade problem med att gå upp i morse? Så är det alltid efter lov, de först dagarna är riktigt sega.
Har slängt ner det sista i väskan nu och ska strax sticka till skolan. Kommer inte hem i kväll, utan jag sticker direkt till mormor och morfar. Wiiie, hah. Aja.
Hoppas att ni får en bra dag i alla fall, puss!

it has been a while since the two of us talked

Har fixat med en del till i morgon nu, och så har jag packat lite grejer. De ska fortsätta göra om trappan här hemma i morgon, de måste göra om vissa delar, så jag blir tvungen att sova hos mormor och morfar två nätter. Det luktar så himla starkt och det är farligt att andas in det där, speciellt att sova med det i luften två nätter i rad, så får bo hos mormor och morfar så länge. Jag tar troligtvis med mig min dator, men det kommer nog inte vara så jättebra uppdatering nu måndag-tisdag.
Har tänkt att sova rätt tidigt i kväll, känner mig riktigt trött. Skola i morgon då, känns ju rätt trist men vad har man för alternativ?
Godnatt allihopa! ♥

NEVER SAY NEVER

Någon mer än jag som ser fram emot premiären av Never Say Never? 23 mars har filmen premiär här i Sverige. Hoppas att det är här i Linköping och inte bara i Stockholm eller något. Dock är den 23:e en onsdag, men va fasen ;)
Det är inget spikat datum än för när biljetterna släpps, men jag tänker hålla ögonen öppna.
HÄR kan ni läsa lite mer om filmen & se trailer + extramaterial.

time to catch up

Det är sista dagen på lovet och jag är redan stressad. Har elevlektion i morgon, mattequiz och svenskprov på tisdag och franskprov nästa vecka som jag inte har någon koll på överhuvudtaget. Sen har vi säkert någon svinrolig hemkunskapsläxa också. Egentligen är det väl inte jättemycket, men jag har vaken koll på något av det eller lust att plugga. Nu har jag dessutom massa annat att fixa med som tar energi. Skulle kännas kul att ha tid att slappna av för en stund..
Kom på att vi har studiedag på onsdag vilket gör att saker och ting känns lite roligare i alla fall.
Nu ska jag fixa lite så att jag är av med en del saker, och sen ska jag chilla. Har inte kollat på Top Model på hur länge som helst så det ska jag göra. Först blir det ett avsnitt som jag spelade in för några veckor sedan och sen ska jag kolla på reprisen från i måndags. Det är ändå något avsnitt däremellan som jag missar, men det finns inte mycket att göra.
Hoppas att allt är bra med er, puss!

sunday

Har fixat och städat lite här hemma, gjort klart det sista till vår idrottslektion vi ska ha i morgon och nu ska jag träna.
Hoppas att ni får en fortsatt bra dag, vi hörs!

rings from cocoo

Här är ett par fina silverringar från Cocoo.
Har ni någon favorit?


Jag tycker att pistolen var riktigt snygg!

dagens mysoutfit


Newlook

Här kommer ett gäng fina stickade tröjor & koftor från Newlook.
Favorit?


Jag tycker om den första, andra och fjärde, riktigt fina!

27e februari 2011

Good morning sunshines!
För en gångs skull känns det rätt skönt att det är söndag ändå. Brukar inte vara något Big Fan av söndagar, men idag känns det som att det passar rätt bra.
Jag har en del att fixa idag, måste bl a städa, byta sängkläder och gå igenom en grej till skolan i morgon.



Vad ska ni hitta på denna söndag?


Vi hörs, ha det bra!

HÄPPI

Emma tha Smarthead lyckades lista ut hur man skulle göra för ett beställningen från Forever21 skulle funka, man ska klicka på EU-symbolen längst ner på sidan det första man gör, så nu är allt beställt!

Aj äm häppi!
Fast detta ska jag nu lydigt glömma bort så jag blir riktigt överraskad på min födelsedag.



Ikväll har det inte varit mycket som har kunnat rubba mitt goda humör. Sitter och ler hela tiden hahah :D

Ska nog sova rätt snart, godnatt på er!





experiment

Hej allihopa :)
Är allt bra med er? Med mig är det toppen. Har nyss ätit och nu sitter jag och Emma och kollar på Melodifestivalen. Jag har ju inte varit så duktig och kollat på det, men nu så.
Förut så gjorde vi om en t-shirt till ett linne, blev bra faktiskt ;) Kan visa resultatet senare.
Hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll!

'

EMMA IS A HERO, MY HERO!

MILKA

Österrike = MILKALAND!


Köpte med lite hem, hehe. Det är faktiskt världens godaste choklad, sjukt mycket godare än Marabou. Och så finns det femitioelvatusen olika varianter också..

from H&M

Svart klänning/fodral från H&M, 99 kronor.


Perfekt till converse & jeansjacka i vår!

ba ba ba

Hej på er!
Åt lunch på Fräcka Fröken, salladsbuffé (y) Rekommenderas. Gick runt och kollade, köpte ett fodral på H&M, visar senare. Och så en bok, som den nörd jag är ;)
Kom nyss hem, Emma hängde med hit. Får se vad vi hittar på.
Vi hörs, puss!

mot stan!

Sticker in till stan med Emma nu. Är inte ute efter något speciellt men vi får se vad jag hittar.
Vi hörs, ha en bra dag!

26e februari 2011

Godmorgon!
Har ni sovit gott? Det har jag, alldeles lagom länge också, precis som jag tycker att det ska vara. Vaknade upp precis så som jag har vaknat många gånger förut, nämligen med benen böjda men så har man fötterna i sängen, så benen står liksom rakt upp om ni fattar vad jag menar. Hahhah.
Ska till stan med Emma idag, så jag ska väl börja göra mig i ordning om ett tag.
Vi hörs, puss!

~

Besvikelse, bortslösad tid, en förbannad Emilia, klockren kväll?



Satt i en och en halv timme och krånglade med Forever21s hemsida. Om ni har varit inne där någon gång så vet ni säkert att sidan är riktigt seg. Men de har ju så många fina grejer, så det är värt det tänkte jag. Efter en hel del strulande och väntande hade jag hittat det jag ville ha, lyckades tillslut få alla saker i varukorgen och hade nästan gjort klart registreringen, men så går det inte att skriva i postnummer. Det går inte. Man kan inte börja skriva på den raden, och om man tabar så bara skippar den just den rutan. Det går inte. Så det funkar inte att fullfölja registreringen och det går inte att beställa hem en skit. Snacka om bortslösad tid? Allt för det där jävla postnumret.
Har mailat till dem i alla fall, det skulle ju kunna vara så att det är något tillfälligt fel på deras hemsida men det är bara så himla korkat. Bäst för dem att det går att fixa det där, är förbannad just nu. Det är ju mest deras förlust, jag var precis på väg att beställa massa grejer ju, men jag är ändå på riktigt surt humör. Bli inte förvånade om ni läser att Forever21 har blivit bombhotat av en förbannad svenne. Hahahhah.



Hoppas att allt är bra med er i alla fall, godnatt ♥




Canon Powershot SX30 IS

Okej, här kommer lite mer fakta om min kamera, vad jag tycker om den osv.
Det är som sagt en Canon Powershot SX30 IS. Den är som ett mellanting mellan en systemkamera och kompaktkamera, vilket passar mig jättebra. Den har massor av inställningar och funktioner, det finns hur mycket som helst att lära sig om den, samtidigt som den har ett bra autoläge, ett antal effekter man kan välja emellan, såsom fishyeyeeffekt, superintensiva färger och miniatyreffekt, och den är inte heller lika stor som en systemkamera och därför lättare att bära med sig. Den har exremt bra zoom på 35 ggr optisk, bra bildstabilisator, 2,7 tums vridbar skärm vilket är smidigt om man ska filma eller fota i annorlunda vinklar, en brännvidd på 24-840 mm och en sensorupplösning på 14,1 megapixlar.
Jag har som sagt inte haft tillfälle att testa den så jättemycket än, men de intryck jag har fått av den än så länge har varit väldigt bra och jag har inget dåligt att säga om den. Längst ner i detta inlägg är det ett par bilder jag har tagit med kameran. Bilderna är endast smått redigerade efteråt.
Kameran passar utmärkt för dig som vill ha något mer än en kompaktkamera men ändå inte vill tvingas lära dig mängder av funktioner och inställningar för att få till bra bilder. Du kan göra det lättare för dig när du ska fota genom att använda autoläget eller färdiga effekter som finns att välja mellan. Om du vill ha lite mer av en utmaning eller utnyttja andra funktioner så har den massor av olika inställningar, precis som en systemkamera.
Det är alltså en kamera som du lätt kan ta fina bilder med men som du också kan ställa in precis som du vill och du kan utveckla dina kunskaper något enormt.
Du kan läsa mer om specifika funktioner om kameran på canons hemsida. Den kostade runt 4000 kronor.

Never Say Never THE REMIXES

Här kommer ett par låtar från Justins album, Never Say Never The Remixes. Det är alltså remixar på några av hans andra låtar tillsammans med ett gäng andra artister.



Up - Justin Bieber feat. Chris Brown




Runaway Love - Justin Bieber feat. Kanye West




That should be me - Justin Bieber feat. Rascal Flatts




+ Justins nya låt, till filmen Never Say Never.
Born To Be Somebody

Det fanns ingen bra version på sista låten, men sök på Spotify istället. Där hittar ni också Somebody To Love och Never Say Never.

i can feel it, i believe it

Hej bloggen!
Tog en promenad hem till mormor och morfar efter lunch, tillsammans med mamma och syster. Fikade där innan vi åkte till gymmet. Det gick sådär att träna, det var rätt tungt men det är i sånna lägen som träningen brukar ge rätt mycket.
Kom hem för ett tag sedan och har nyss duschat. Ikväll blir det bara att ta det lugnt, det kanske är något bra på tv? Jag har inte kollat på tv på hur länge som helst känns det som. Har varken kollat på Top Model eller Gossipgirl på flera veckor. Inte sett på något annat heller på länge, med undantag för en champions league match nu i veckan, i brist på annat att göra.
Hoppas att ni får en bra kväll allihopa, vi hörs!

sommaroutfits

Åh, så trött man är på vintern just nu. Är helt less på att tvingas packa in sig i alla feta vinterkläder så fort man ska gå ut men snön verkar vägra försvinna.
Det jag allra helst skulle vilja göra nu skulle vara att sätta på sig ett par shorts, converse, en t-shirt och gå runt en sväng på stan i solsken. Hur underbart vore inte det?


Håller tummarna för att våren kommer snart i alla fall!

ISKALLT

Hej på er!
Kan knappt skriva just nu för mina fingrar är helt frusna, okej lite överdriver jag nu. Har i alla fall öppnat massa fönster för att vädra ut den starka doften som kommer från lacken till trappan, vilket resulterar i att det blir svinkallt inomhus.
Ska strax gå en promenad i alla fall. Ska nog träna lite senare också. Det känns allt annat än nyttigt att andas in det där, så vill inte vara hemma när det luktar så himla starkt.
Vi hörs senare eller i kväll, ha det bra!

make a wish

Lite saker som jag vill ha, från Forever21.

25e februari 2011

Good morning :)
Är allt bra med er?
Med mig är det bara bra. Sitter och chillar och fortsätter kolla runt efter fina grejer på nätet.
Har inte något planerat idag utan jag får se vart dagen leder. Åker kanske en sväng till stan, fast det kanske blir i morgon istället, eller så åker jag och tränar.
Jag har tänkt att packa upp alla väskor tidigt för en gångs skull, så att det inte står i flera veckor som det annars brukar bli. Har dock inte börjat än, men jag har en ursäkt för det åtminstone, det är att jag inte kommer upp på mitt rum för de håller på med trappan nu. Men i kväll ska ni se ;)
Vi hörs senare hörni, puss!
Saknar er tjejer!

this world will belong to me

Har ni haft en bra kväll kära läsare?
Jag har bara slappat vid datorn hela kvällen, tagit ikapp de dagar jag har varit borta genom att läsa bloggar. Har kollat runt efter kläder och smycken som jag ska önska mig, mycket roligt (y) Nu är listan lång.


Ska sova rätt snart. Det ska bli riktigt skönt efter en lång dag som denna.
Godnatt allihopa!



jumpsuits from H&M

Det kan vara riktigt snyggt med jumpsuits och playsuits. Än så länge har jag bara en playsuit, men jag kan inte bestämma mig om jag vill ha en med långa ben eller inte. Det finns massa fina i alla fall, här kommer ett par från H&M.
Alla kostar mellan 249 och 349 kronor.


Jag tycker speciellt om den första svarta och den sista blommiga, men kan ändå inte bestämma mig om jag vill ha en eller inte..

AUSTRIA 2011

Jag var inte så där överdrivet aktiv med kameran, men tog ett par bilder i alla fall.
Bjuder på en från när jag var på bra humör. HAHHAHAH, tuffare får ni leta efter.
Bilderna ger inte verkligheten rättvisa, men det är helt underbart fint där i alperna, mitt bland alla snötäckta toppar och mysiga restauranger.
Hade inte med min kamera, skulle ändå bara mosat den, så det blev den andra jag fotade med (Canon ixus 210).
Apropå min kamera så har jag inte glömt bort att jag skulle berätta om den, för er som ville höra mer. Jag tänkte bara att jag skulle prova den lite till innan jag skrev mer om den, men jag har inte haft chansen att fota så mycket med den än. Men jaja, jag skriver om den i alla fall. Det kommer inom snar framtid, tänkte bara säga att jag inte har glömt bort det!

home sweet home

Hej på er :)
Har lyckats komma upp på övervåningen nu och har precis tagit en dusch. Det luktar fortfarande riktigt äckligt, men så fort man försöker vädra så blir det ju svinkallt. Jobbig situation.. ;)
Angående resan så har det varit jättebra! Det är ju sällan kul de dagar man bara reser, det är nog inte så många som tycker det är kul att åka bil, köa, gå igenom säkerhetskontroller, vänta, flyga, försöka sova, bära väskor, äta, vänta lite till osv? Men det är det ändå värt.
När vi landade i Memingen så hyrde vi en bil och åkte till Österrike. Vi bodde på ett hotell i alpbyn Schruns, mysigt litet ställe. Det fanns ett antal skidsystem som låg precis vid byn så vi provade på ett par olika. Det var ett som låg bokstavligen i byn också. När man åkte runt på små gränder och gator inne i stan så kom det en kabin ner mellan husen rätt var det var haha.
Vi hade i alla fall fyra dagars fin skidåkning. Vi hade dock lite otur med vädret i början, men igår hade vi superbra väder med strålande sol. Hittade ett skidsystem som blev vår favorit, Gargellen. Det låg längst in i dalen och högst upp. Det var inte så stort, men det var mysigt och de backar som fanns var riktigt fina, så där åkte vi mest.
Har varit med om och sett en hel del roliga saker under de dagar vi har varit borta också, hahhahah. Har skrattat åt många stackare som har klantat sig i skidbacken, visst är det roligast att skratta om det är på någon annans bekostnad? Det finns ju så himla många små barn i backen med hjälmar på en diameter större än de själva, och sen går pjäxorna upp till knävecken så de lutar sig bakåt och typ sitter ner medan de åker, hahah så gulligt. Sen har jag själv gjort bort mig en del också, det kan ju vara kul det med ;) Och så får vi inte glömma att när Cecilia skulle öppna en flaska på planet idag så började den spruta för att den hade skakats, och så riktar det gulliga barnet flaskan mot mig. HAHAHHAHA.
Vi var ju inte där hela veckan, men jag tycker att det blev lagom länge. Det känns skönt att vara hemma ett par dagar innan skolan drar igång igen.
Nu ska jag kolla bloglovin, ha ett par hundra inlägg att läsa efter att ha varit borta ett par dagar, och sen ladda över bilder från kameran.
Hoppas att ni har haft det bra, puss!

HEJ SVERIGE :) Nu är jag hemma! Vi åkte fr...

HEJ SVERIGE :) Nu är jag hemma! Vi åkte från Österrike i morse, och flyget från Tyskland gick strax efter lunch så vi kom nyss hem. Här hemma har de börjat göra om trappan upp till övervåningen medan vi var borta. Möttes av plast precis innanför dörren och en fruktansvärd stank direkt när vi kom hem, trevligt välkomnande. Plasten är över typ hela hallen, inklusive trappan, från golv till tak. Vet inte om man får gå i trappan än, så jag kan inte gå upp på mitt rum och inte heller nå min datorn, så det är hela historien till om varför jag mobilbloggar. Borde kunna gå upp strax så jag bloggar mer då. Hoppas att allt är bra med er, vi hörs!


Godmorgon! Sitter i bilen nu påväg till fl...

img_9305 (MMS)

Godmorgon! Sitter i bilen nu påväg till flygplatsen, strax framme. Jag ville bara säga hejdå till er en sista gång. Vi hörs på torsdag när jag kommer hem, ha det bäst! Puss och kram!


packat & klart | ny header

Hej, har ni haft en bra kväll?
Jag har haft fullt upp med att packa och fixa hela kvällen. Har dock varvat packningen med lite chill vid datorn. Har gjort en ny header också, efter en hel del strul och suckande. Den blev inte super men det får duga så länge.
Nu är jag färdig med all packning. Det är bara det sista sakerna som jag slänger ner innan vi sticker i morgon. Flyget går från Skavsta på förmiddagen, tror att det var strax innan elva, så vi åker hemifrån rätt tidigt.
För er som inte har hört eller visste det, så är det till Österrike jag ska. Vi flyger till Tyskland i morgon och sen hyr vi bil och åker till Österrike, det tar bara två timmar eller något. Vi ska bo på ett hotell i en by som heter Schruns. Det kommer bli jättekul! Skidorskidorskidor, precis det man ska ägna sig åt på sportlovet enligt mig.
Vi kommer hem på torsdag, så jag är hemma lite mer än sista helgen innan skolan börjar igen. Det ska faktiskt bli skönt att få någon dag hemma också, istället för att komma hem sent på söndagskvällen och sedan gå till skolan på måndagen.
Jag kommer inte blogga någonting medan vi är borta, så vi hörs när jag kommer hem på torsdag.
Får se om jag hinner skriva något innan vi åker i morgon. Om inte så önskar jag er alla ett superbra lov! Och ni som inte har fått lov än får ha en jättebra vecka i alla fall. Ha det bra, puss puss puss!

VECKANS OUTFITS

1.




2.



3.




4.





5.



Har ni någon favorit?


Jag har faktiskt riktigt svårt att välja. 1:an tycker jag om för att jag gillar jeansen så mycket och tycker det var kul att jag hittade det där linnet som jag helt och hållet hade glömt bort. 2:an tycker jag om pga att koftan är så mysig och fin och jag gillar ringarna. T-shirten på 3:an gillar jag starkt, armbandet och jeansen med dragkedjorna på nummer 4 är snygga ihop och på 5:an tycker jag om ringarna + att tröjan är jätteskön. Så ja, den här veckan blev det nog oavgjort enligt mig ;)

Melodifestivalen

I morgon är det ju lördag vilket betyder melodifestivalen. Denna helg är det ju här i Linköping! Är det någon av er som ska gå?


Jag var på det för ett par år sedan, förra gången det var här i Linköping, och jag tyckte det var jättekul då. Jag tror inte att jag skulle uppskatta det lika mycket om jag gick i år, jag var ju ett par år yngre då jag gick, men det är säkert riktigt kul, speciellt för er som gillar sådan typ av musik.
Är det någon som vet vad det är för artister som är med i morgon? Det sitter en del reklamskyltar lite här och var i stan, men jag kommer inte ihåg vilka det var. Var det Eric Saade kanske? Aja, jag vet inte. Men skriv gärna om ni vet, det kan vara kul att veta vilka som är med även fast jag inte kommer kunna kolla.

ENFÄRGAT

Visst är det roligt att matcha olika färger och mönster, men många outfits är snygga just för att det är flera enkla och enfärgade plagg som är matchade vilket kan bli riktigt snyggt tillsammans. Antingen kan man ha byxor och t-shirt i väldigt neutrala färger och sedan ha något färgstarkt över eller några accessoarer i starka färger, eller varför inte köra på en hel svart outfit? Något som kan göra en enfärgad/ tvåfärgad outfit roligare är om man matchar olika material, t ex läder, transparent, mocka, siden osv. Något annat som kan skoja till en enfärgade outfit en topp med annorlunda modell, t ex ett linne med urringad rygg eller en delvis transparent body. Det går att hitta hur många fina enfärgade toppar som helst, och som går att matcha med vad som helst. Här kommer ett par fina!
Från Monki.
Forever21.





Skulle definitivt kunna tänka mig alla topparna ovan. Det går att hitta otroligt många sätt att matcha dem och det kan bli riktigt snyggt!



bussy day

Hej! Är allt bra med er?
Jag har inte haft tid att blogga på hela dagen, förrän nu. Först var det ju skola. Hade NO-prov och det gick helt okej kändes det som. Så nu är alla prov avklarade, uppsatsen som jag har hållit på med i mer än en månad är inlämnad och jag har sportlov! Har knappt insett det än men så är det, jag har lov! Underbart skönt att slippa allt som har med skolan att göra för en vecka.


Åkte och tränade efter skolan, men det blev inte den smidigaste turen dit. Först tänkte jag ta bussen från storatorget till rese för att byta buss där, men så missade jag bussen från storatorget så gick ner till trädgårdstorget istället. Där missade jag också bussen precis, och från hållplatsen strax efter trädgårdstorget skulle det dröja nästan en kvart innan någon buss kom. Så jag gick genom blåsten till rese istället, vilket tog ett tag. När jag väl kom fram så fick jag ändå vänta en kvart så då kunde jag ju ha väntat på bussen vid storatorget där jag var från början och inte behövt gå hela vägen. Hahahha, smart. Jag hade tänkt köpa en sak på vägen hem men pga att jag ville hinna till gymmet så fort som möjligt, syster väntade där, så skippade jag det. Dem delade ut gratis vitamin water i stan också, men det hoppade jag, även det pga den jäkla bussen ;)
Kom till gymmet så småningom i alla fall. Körde inte på så jättehårt eftersom det var ett tag sedan jag tränade.
Kom nyss hem. Nu ska jag duscha och sen blir det att packa färdigt och se till så att jag har koll på allt tills imorgon.
Vi hörs!

DAGENS OUTFIT


18e februari 2011

Godmorgon allihopa!
Sista skoldagen idag innan vi får lov, jag är faktiskt taggad! Det ska bli så otroligt skönt med sportlov, speciellt efter ett par rätt tuffa veckor som vi har haft nu. Tanken på att alla prov och uppgifter snart är färdiga är överväldigande.


Jag fick en del tid över nu, så jag ska fortsätta fixa och packa lite hade jag tänkt. Innan jag sticker ska jag ta outfitbilder som kommer upp senare också.


Jag kanske åker och tränar efter skolan, vi får se lite hur det blir.
Ha en bra dag,vi hörs!

back to the future

Hej på er! Har ni haft en bra kväll allihopa?
Jag har knappt pluggat något ikväll, bara gått igenom lite till fysikprovet imorgon och fixat det sista med uppsatsen som ska lämnas in.
Sen har jag slappat och börjat packa.
Vi hörs imorgon, godnatt!
Åh, vill baka cupcakes!

TODAY'S


iPhoneskal

Jag har redan ett antal skal till min iPhone, men jag är sugen på ett med stenar. Hade ju stenar ett tag på min gamla mobil, och det var så härligt hihi. Glittrigt och tjejigt!
Dessa fina finns på Cocoo. Finns även fler färger men det är någon av de här som jag skulle vilja ha.
Vilken tycker ni? :)


Alla kostar 245 kronor, det finns även till iphone 3g.




Annars är ju de här ett alternativ, hehe. Gjorda av äkta swarovskikristaller och kostar 5000 spänn styck :D Från Mirabling.
Det kanske är något som jag önskar mig i födelsedagspresent? Dock inte de med swarovskikristaller.. ;)

throw away all your problems

Yeah 3x - Chris Brown

the list could be long

Det är helt sjukt hur mycket fina saker det finns på Forever21! Jag hade tänkt gå in och kolla på deras hemsida för att få lite inspiration och kolla om de hade fått in något snyggt. Eller om det hade fått in något snyggt, klart ded har fått det! De kommer in massa fina saker hela tiden där ju.
Just idag blev jag kär i fler saker än vanligt...
Här kommer ett par söta klänningar :)
Jag gillar klänningar i liknande modell som 3:an, 4:an och sen sista, riktigt fina!

försvann lika fort som den kom

Hej på er!
Skolan var sådär idag, men det funkade väl. Kollade på film på franskan så det var slappt (y)
Kom nyss hem och vet inte riktigt vad jag ska göra nu. Jag har tre val:
1. plugga, vilket inte är så lockande, men det vore ju ändå skönt att bli klar.
2. tvinga någon att följa med mig och träna.
3. slappa framför tv:n som jag inte har gjort på hur länge som helst.
Det är ju inget snack om vilket alternativ som lockar mest, men det är nog inte det smartaste alternativet. Fast varför måste man välja det smartaste alternativet varje gång? Men jag vill bli klar med allt pluggande, och det vore skönt att träna eftersom att jag inte har gjort det på ett bra tag. Åh, beslutsångest.
Vi får se hur det blir, hörs senare!
Några veckor gammal bild, från en av de dagarna man trodde att våren var här. Men nehej, så blev det inte. Varför inte dra till med ett tiotal minusgrader och ett par decimeter snö, igen? Gör ju varenda unge glad, eller hur? Notera ironin.

17e februari 2011

Godmorgon!
Torsdag idag då, bara två dagar kvar till lov!
Det ska bli riktigt skönt när den här veckan är över.
Måste strax sticka. Ha en bra dag, vi hörs senare ♥

what makes life worth living

Hej på er!
Har pluggat, målat naglarna och ätit pizza ikväll. Det är inte ofta jag äter det, men ju mer sällan det är ju godare blir det när man sen äter det.
Varje gång jag säger att jag ska lägga mig tidigare så blir det bara tvärt om, ännu senare, så därför ska jag inte säga något nu ;)
Godnatt!

SMOKY BROWN

Har målat naglarna med ett lack från e.l.f, det var första gånger jag provade det faktiskt. Färgen heter Smoky Brown.

like suicide

Jag kollade inte på melodifestivalen i lördags så jag vet knappt vilka låtar som var med. Den här låten hörde jag för ett par dagar sedan i alla fall. Hörde först att den inte hade gått vidare, men det behöver ju inte betyda någonting tänkte jag, eftersom svenska folket uppenbarligen har väldigt dålig musiksmak. Så jag gav den en chans och tycker nu att den är helt okej. Men sen kollade jag på ett klipp från när han sjöng live i melodifestivalen och då var den inte alls lika bra.
Så vi kör på en lyrics version här!
Like Suicide - Christian Walz


Vad tycker ni? Om ni redan hade hört den så kanske ni har ändrat uppfattning om den efter att har lyssnat på den utan att ha sett honom framför er? ;)
Låtens budskap är ganska likt många andra låtar (om jag nu tolkar det rätt), men texten var ändå väldigt annorlunda. I like it!

1988

Dagens outfit.

WITH FLOWERS

Här kommer ett par nya blommiga plagg från Forever21.
Vilka gillar ni bäst?


Jag tycker om den första och den näst sista, riktigt söta!

behind that pain

Hej på er!
Skolan var helt okej idag faktiskt. Hade hemkunskap, wow vilket team alltså ;) Resten av dagen flöt på rätt bra.
Kom hem för en stund sedan. Ska plugga lite men jag försöker skjuta upp det.. som vanligt. Kommer på massa annat att göra istället. Ska strax sätta igång med med i alla fall, ska bara äta något, och kolla bloglovin..
Vi hörs, puss!

16e februari 2011

Good morning!
Vaknade upp på rätt bra humör idag, trots att jag var dödstrött.
Justin Biebers album Never Say Never The Remixes kom ju ut i måndags men det går inte att köpa på svenska iTunes. Någon som vet om det går att köpa om man klickar på Change Store?
Måste strax sticka mot bussen. Ha det bra!

i guess i love the way it burns

Den här kvällen försvann redan innan den hade börjat kändes det som, precis som många andra kvällar. Har pluggat ett tag i alla fall, dock hann jag inte med så mycket innan jag tröttnade totalt.
Ska fixa lite nu och sen vill jag sova tidigt. Nu till något helt annat..
Som ni kanske har sett så har jag inte haft mascara de senaste dagarna. Har inte orkat med det på morgonen men det har varit jätteskönt att gå utan. Dock tycker jag själv att jag ser jättetrött utan mascara, men det kanske inte är så konstigt? Mina ögon ser värsta annorlunda ut också.. haha.
Godnatt!

korsörhängen

Något som är riktigt fint är korsörhängen! Här kommer ett par stycken, från jfr.
Det finns massor fina modeller, ett långt, två korta, två långa, ett på lång kedja, två långa.. riktigt fint är det i alla fall! På JFR kostar de flesta mellan 70 och 200 kronor.
Kommer nog beställa några snart, eller kanske önskar mig istället.
Har ni/vill ha korsörhängen?

BEIGE AND COSY

Jeans från Dr Denim, kofta från Bikbok, linne från JC, ringar från gina & Style by Tyra.

cute from bikbok

Här kommer ett par söta klänningar och toppar från Bikbok :)
Har ni någon favorit?


Jag tycker att alla var jättesöta, men den första klänningen tycker jag nog ändå var finast.

done

Hej bloggen!
Skolan var rätt okej idag ändå. Dock inte speciell på något sätt utan det var bara en helt vanlig tisdag. Fast jag tyckte att det var torsdag, om det nu vore så väl...
Efter skolan fixade jag, Johanna och Ebba färdigt med det sista till vår idrottslektion, som vi ska ha direkt efter sportlovet. Så nu är vi klara! Det ska bli riktigt skönt att bli av med det sen, men det får ju vänta ett tag.
Kom nyss hem, har tänkt att slappa lite innan jag sätter igång och pluggar. Känner faktiskt att jag ligger hyfsat till med allt pluggande nu, även fast vi har massor den här veckan. Men jag måste plugga i vilket fall som helst. Vill bli av med den där jäkla uppsatsen och alla prov!
Dagens outfit kommer upp lite senare, puss!
Bjuder på en randelirandom bild från arkivet :) Gulligt!

15e februari 2011

Godmorgon :)
Här var det inte sovmorgon inte, nejnej. Upp och hoppa strax innan kl. 6, underbart.
Måste strax kila mot bussen. Kommer hem lite senare idag också. Vet inte riktigt när men det märker ni.
Ha en bra dag, puss!

BUSHUMÖR (6)

Min kväll har bestått av pluggande och sen har jag bara nördat runt här hemma, varit på riktigt bushumör, mahahaha. Retats och drivit med syster, sådant som gör kvällen så att säga.
Lyckats dra ner handdukshållare som pappa precis hade satt upp också, duktig som jag är.
Ska fixa med lite nu och senare äre sleeptime!
Godnatt ♥

you're with it and ready to go

Hit the lights - Jay Sean feat. Lil Wayne

RED BLACK BROWN WHITE YELLOW, does it really matter?

Dagens outfit.



Kofta från NewYorker, linne (som jag knappt visste att jag hade) från H&M och jeans från Bikbok.

helvetesveckan

Hej på er!
Kom nyss hem från en slapp dag i skolan. Vi hade som sagt tre timmars första hjälpen kurs, och det var det ända vi gjorde hela dagen. Det blev inte så seriöst dock, hahhah. Ni har säkert gjort något liknande någon gång, när man ska spela medvetslös och en kompis ska "kolla om man andas", lägga en i sidoläge osv. Det blev en del skrattanfall. Sen målade den där gubben sår på några av oss, och så skulle resten ta bandage och grejer. Det såg riktig äckligt ut asså.
Efter skolan fikade vi och gick igenom planeringen till vår idrottslektion.
Dagen har alltså varit slapp, med riktigt lång sovmorgon, men nu är det roliga över, helt klart. Har rena helvetesveckan framför mig med massor av pluggande. Hemkunskapsprov, matte quiz, NO-prov, SO & svenskauppsats, sen måste vi fixa klart med allt till vår elevlektion och jag måste lära mig nästan allt om satsdelarna den här veckan för vi har prov direkt efter sportlovet men vem vill behöva plugga under lovet? Sen har vi drama på engelskan som också ska vara klart snart..
Japp, en hel del att göra alltså. Fan, jag kommer hamna i koma efter det här. Eller nae, jag kommer troligen ha avlidit innan veckan är slut. Positivt, positivt, jag vet. Men bloggen kommer bli väldigt lidanade av det här, vilket jag inte är det minsta glad över, men så kommer det troligen bli. Ska försöka uppdatera ett par gånger per dag i alla fall.
Nu måste jag sätta igång här, hoppas att allt är bra med er. Puss & kram!

mot skolan

Hej på er :)
Jag har haft en lång och skön morgon här hemma. Har nyss ätit lunch och nu ska jag sticka till skolan. Ska träffas ett par stycken på bibblan efter skolan och gå igenom till vår elevlektion i idrott, så jag kommer hem lite senare.
Ha en bra alla hjärtans dag, puss!

14th of February, Valentine's Day

Godmorgon allihopa & glad alla hjärtans dag! :)
Jag har superlång sovmorgon idag, ändå till 12.15, vilket passar mig alldeles utmärkt! Tror inte att jag hade lyckats gå upp vid vanlig tid idag.
Vi ska ha någon första hjälpen grej, vet inte riktigt vad, men vi ska bara vara i skolan i tre timmar i alla fall, riktigt skönt!
Jag hade kunnat sova ännu längre, men jag vaknade för en stund sen och tänkte att jag lika gärna kunde gå upp.
Nu ska jag äta frukost, vi hörs!

Hej på er! (haha, ja ett utropstecken istä...

Hej på er! (haha, ja ett utropstecken istället för frågetäcken som det råkade bli förra gången) Är allt bra med er? Idag var det lite kallare och nästan mulet, till skillnad från igår då det var mellan 5 och 10 minus grader och sol hela dagen. Superväder med andra ord! Men idag var det som sagt lite kallare, men det funkade bra ändå. Vi åkte i en hel del nypistade backar idag, det är så härligt att vara nästan de första som åker i backen för dagen. Det var inte så mycket folk idag, antagligen ganska många som åkte hem i morse, så det fanns delar av vissa backar som var nypistade ända fram till lunch. Vi hittade ett par jättefina svarta backar i tandådalen som vi körde ett antal gånger. Sen vid lunch åkte vi hem och åt, duschade, lämnade tillbaka skidor, packade och sen åkte vi hem vid tre. Nu sitter vi i bilen, stannade nyss och åt. Jag tror att vi kommer hem ganska sent, så jag kommer troligen inte blogga mer ikväll. Hoppas att allt är bra med er, vi hörs imorgon. Puss!


NECESSÄRER

Det är synd att det är så sällan man behöver köpa en ny necessär, det finns ju så himla många fina! Här kommer ett par tips på fina necessärer i alla fall :)
Flera av dem kommer från Friis & Co, som ni kanske ser, men alla finns att köpa på Chique.
Alla kostar mellan 159 och 399 kronor.


Jag gillar de små söta ljusrosa, men också den vita med nitar.

Hej allihopa? Är allt bra med er? Med mig...

Hej allihopa? Är allt bra med er? Med mig är det super! Är rätt trött bara efter en dags skidåkning. Det var riktigt kul att åka igen! Det var ju ett år sedan jag senast åkte, så jag tänkte liksom shit hur ska det gå, tänk om jag inte kommer ihåg hur man gör? Men det gick bra faktiskt. Jag, Clara och Andrea (Claras storasyster) i åkte hela dan, åt lunch på ett mysigt ställe i backen. Stötte på några fyllon också, HAHHAH. Har spelat spel och nu kollar vi på tv. Jag känner på mig att jag inte kommer ha några problem med att somna ikväll, jag är riktigt trött. Imorgon åker vi nog skidor till lunch ungefär, och så åker vi hem på eftermiddagen. Vi hörs hörni, godnatt!


H&M CONSCIOUS COLLECTION

Har ni kollat in H&M Conscious Collection? Så himla mycket fina grejer! Ljusa färger, spets, broderat, volanger, detaljer, söta små toppar, somriga klänningar och gulliga små shorts. Sockersött!







Vill ha nästan allt!


Fler bilder hittar ni HÄR.

SHOES FROM MELBA

Här kommer ett par fina skor från Melba!
Har ni några favoriter?


Jag tycker om nummer 5, riktigt fina!
Jag använder inte klackskor, jag är redan tillräckligt lång känner jag, men blir ofta riktigt sugen på att köpa! Det finns ju för många fina..

Hej på er! Det tog ett tag att köra hit, d...

Hej på er! Det tog ett tag att köra hit, det var en massa snö hela vägen och så stannade vi ju för att äta och så, så vi kom fram hit till lägenheten strax innan tio. Huset är jättefint! Nu har vi bäddat och fixat ett tag, ska nog sova rätt snart så vi är redo för skidåkning i morgon. Vi ska börja med att hyra skidor och sen sticker vi ut i backen. Jag är riktigt taggad! Hoppas att allt är bra med er, puss puss!


veckans outfits

1.



2.



3.



4.



5.



Har ni någon favorit?


Mina favoriter är 2:an och 4:an, gillar ringarna och svart är aldrig fel.

på väg!

Tidsinställt inlägg.


Nu sitter vi nog i bilen på väg till Sälen! Har en cirka 6 timmars lång bilresa framför oss så vi kommer nog fram ikväll någon gång.
Eftersom att jag inte är hemma i helgen så kommer det vara rätt låg uppdatering och jag kommer inte kunna svara på några kommentarer. Jag har tidsinställt ett par inlägg så det kommer upp något varje dag åtminstone, och så kommer jag troligen mobilblogga ett par gånger också.
Jag önskar er alla en toppenhelg, ha det bra! ♥




11e februari 2011

Godmorgon på er!
Jag vaknade upp på strålande humör idag :) De främsta anledningarna till detta är: jag har sovmorgon, har bara tre lektioner kvar i skolan på hela veckan och jag ska till Sälen med Clara idag! Jag är riktigt taggad!
Jag ska strax slänga ner de sista sakerna i väskan och sen gå mot bussen. Så det här blir sista inlägget jag skriver innan söndag kväll när jag kommer hem. Men jag kommer såklart mobilblogga ett par gånger under helgen och så.
Här får ni dagens outfit på en gång.
Ha det bra, puss puss puss!

packat & klart!

Hej på er, allt bra?
Jag har som sagt haft en hel del att göra i kväll så var rätt stressad där ett tag, men nu är allt fixat så jag kan slappna av igen.
Har bl a packat, duschat, köpt ny musik till ipod & iphone, tidsinställt ett par inlägg till och städat lite.
Nu är jag trötter, godnatt allihopa!

TRE

Nu kommer något som jag aldrig har skrivit om här på bloggen förut, nämligen ett boktips.
Anna och Linnea berättade för rätt så längesen för mig om en serie som heter TRE. De försökte berätta lite om serien men jag förstod inte jättemycket av det, det är nämligen ganska rörigt om man själv inte har läst någon av böckerna. Jag tyckte i alla fall att de verkade spännande så på jullovet läste jag första boken.
Eftersom att det lätt kan verka lite rörigt som sagt så försöker jag inte berätta så mycket om böckerna, kan säga en grej bara.
Det började riktigt spännande, redan i första kapitlet så hittas ett lik. Sedan spolas tiden tillbaka tre veckor och man får veta att det är en av de fyra huvudpersonerna som senare kommer hittas död. Jag har precis börjat på andra boken så jag vet fortfarande inte vem av dem det är som blir mördad, riktigt spännande är det i alla fall!
Rekommenderas!

BLACK LEATHER

Allt är tillverkat av äkta läder eller syntetiskt läder, från Modekungen.
Tycker att båda shortsen var riktigt snygga, och västen!

LET THE DETAILS TAKE PLACE

Allt är från H&M, förutom jeansen som är från Carlings.

if i should fall, would anyone hear me screaming

Jag tror inte att jag har lagt upp den här låten än, men säg till mig om jag har fel.


Här kommer den i alla fall, Castle Walls - T.I. feat. Christina Aguilera

back to what we don't need

Hej vinterland!


I morse och på lunchen så var det snöstorm, och så fort vi kom ut efter att ha slutat skolan så låg det minst en decimeter snö på marken. Strax efter att jag kommit in innan för dörren här hemma så började snöandet igen och nu är det i full gång.
Någon mer än jag som börjar bli rätt mätt på snö och kyla? Tycker att det är dags för vår nu! Fast det får ju gärna finnas kvar lite snö i Sälen och Österrike, så man slipper åka på kalt berg haha.



Jag har en hel del att göra idag, så vi får se hur mycket jag bloggar. Ska börja med att äta något nu i alla fall och sen packa. Vi hörs senare!

10e februari 2011

Godmorgon :) Är allt bra med er?
Jag känner mig faktiskt ganska pigg idag, har lite sovmorgon så har kunnat sova hyfsat länge. Så det är bara bra med mig.
Fick en del tid över nu så ska jag fixa lite hade jag tänkt.
Ska gå om en stund så jag passar på att säga hejdå till er nu, ha en bra dag!

natti natti (a)

Har fixat en del ikväll, börjat packa lite, och sen bara chillat. Har inte pluggat någonting, vilket har varit jätteskönt, men samtidigt blir jag lite stressad. Aja, det fixar sig.
Hoppas att det är bra med er allihop, godnatt!

SÄLEN

Jag kom på att jag inte har berättat för er vad jag ska göra i helgen än, men rubriken har väl avslöjat en hel du nu.. I alla fall, jag ska till sälen med Clara!
Vi åker på fredag och hem söndag, så det blir ungefär en och en halv dags skidåkning. Skulle kanske kännas lite onödigt att åka upp och vara där två dagar, om det inte vore så att de har köpt en lägenhet där. Precis nybyggd så det är säkert superfin!
Har varit med dem i sälen två gånger förut, en gång för längesen, tror att vi var 8 år eller något då, och sen förra året också. Hahah, vi har failat på massa möjliga sätt, men de historierna tar vi inte nu.. ;) En del saker som inte är det minsta kul när man är just där, men som man kan skratta åt många år senare. Men som sagt, det tar vi någon annan gång..
Det kommer bli superkul i alla fall!
Har börjat värma upp lite redan nu, genom att ta fram alla skidgrejer, provat pjäxor osv. Tog fram mina mysiga vantar också!
Hah, gulligt!


Ska fortsätta ta fram en del saker nu.
En fråga till er så länge: Brukar ni åka skidor och i så fall ska ni göra det i år?


Jag ska ju till Österrike på sportlovet också, så det här blir en utmärk uppvärmning ;)

CAN SOMEONE TELL ME HOW TO DO THIS..

..cause i want this to end better than it did last time i tried to fix something, something that wasn't my job to fix.

IN THAT LOVELY JEANS

Här kommer ett gäng snygga jeans från Asos!
Har ni några favoriter?


Själv tycker jag att alla är galet snygga och skulle inte säga nej till några av dem, men jag tycker nog de sista var snyggast ändå.

GREY, BLACK & TURQUOISE


even if it's not what you need

Hej bloggen!
Kom hem för ett tag sedan, dagen har flutit på rätt bra. Hade lite kul efter lunchen, hahhahah.
Ikväll ska jag, precis som jag sa i morse, chilla! Jag har inte planerat att plugga något, jag ligger rätt bra till med uppsatsen och så känner jag, så om det nu blir något plugg överhuvudtaget så blir det väldigt kort och effektivt.
Vi hörs hörni! ♥

Till dig som frågade om jag kunde visa min kamera och skriva lite mer om den, det kan jag absolut göra! Har tänkt att testa att fota lite mer med den bara, så jag kan ge den ett litet personligt omdöme ;) Men det kommer, jag lovar!



9e februari 2011

Godmorgon!
Jag ska strax sticka till skolan, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg.
Idag väntar en vanlig onsdag i skolan, har bl a musik med underbar lärare.. hah. Senare kanske jag måste plugga ett tag, men jag måste få tid att slappa lite ikväll känner jag. Har inte slappnat av på länge känns det som.
Nu måste jag kila, ha det bra!

gone with the wind and back with the light

Hej på er!
Även denna kväll försvann alltför fort.. Det gick rätt bra att träna i alla fall, har pluggat en stund också. Nu ska jag fixa lite till i morgon, äta något och sen sova.
Passar på att säga godnatt till alla er nu, sov gott!


Jag såg att det blev något fel med videon ett par inlägg ner, men fixade till det så nu funkar det bättre.

think once and think again

Jag har minst sagt tröttnat på Gina och jag har inte köpt något därifrån på flera månader, förutom någon ring. Nu de senaste veckorna så verkar de dock ha fått in ett par snygga grejer, bl a dessa nedan.
Gillar shortsen!
Beige och andra ljusa färger blir riktigt fint till jeansshorts i vår/sommar! Jag har knappt några beige plagg överhuvudtaget så det får jag se till att skaffa tills det blir varmare :)

THIS PLACE ABOUT TO BLOW

Dagens låt.


Blow - Ke$ha



pictures never shown

Här kommer ett par bilder som jag har glömt att visa efter att jag har fört över dem från systers kamera.
Sommar in Sandfjärden ;)







Sekunden efter -->



Hahhah.







Kamera: Canon EOS 1000D


Gud så underbart!

today's outfit

Svart body med transparenta ärmar från Monki, höga mörkblå jeans från Bikbok och ringar från Gina och H&M.

..THAT'S EVER BEEN MINE

Hej allihopa!
Kom nyss hem från en rätt okej dag i skolan, en aning seg bara. Sitter och dunkar musik och ska strax äta något. Sticker till gymmet om en stund, sen tvingas jag nog plugga ett tag också.
Hoppas att allt är bra med er, vi hörs senare ikväll. Puss!
we♥it

8e februari 2011

Goodmorning!
Fast det känns inte riktigt som en god morgon.. Jag är svintrött, det blev visst inte att jag somnade så tidigt som jag hade tänkt mig.
Måste strax kila. Hoppas att ni får en bra dag, puss!

gone from the moment it started

Förlåt för att det har varit allt annat än bra uppdatering idag men jag har haft annat för mig. Sedan jag kom hem så har jag varit upptagen med fix, mat och plugg. Jag har fått en hel del gjort vilket känns bra, men jag borde nog egentligen ha fått ännu mer gjort.
Vi har ett antal prov och inlämningsuppgifter nu innan sportlovet och det kräver rätt mycket jobb och energi. Jag måste se till att ligga hyfsat bra till denna vecka också för i helgen har jag inte möjlighet att plugga. Inte för att jag någonsin får mycket pluggande gjort i helgen, men ändå..


Så de här två veckorna som är kvar nu innan lovet så kommer skolarbetet komma före, tyvärr. Det är inget jag är glad över men så måste det bli. Jag ska försöka att hålla uppdateringen på så hög nivå som möjligt, någon bloggpaus tänker jag inte ta.
Denna kväll försvann alltför fort, har inte hunnit med att testa min kamera något mer :/ Menmen, jag får nog tid till det någon dag snart. Den försvinner ju inte i alla fall, som tur är.. ;)



Jag vill passa på att tacka er för era superfina kommentarer, ni gör mig så otroligt glad! Tack tack tack, ni är bäst!


Hoppas att allt är bra med er, godnatt ♥




DAGENS


hard choice

Jag har skrivit i ett tidigare inlägg att jag tänker köpa ett par hängselshorts och så la jag upp de jag valde emellan. Nu har jag valt bort ett par av dem, och nu står valet mellan dessa två istället.
Båda är från bikbok och kostar 400 kronor.


När jag senast kollade så hade de inte kommit in än, men jag ska kolla om någon vecka igen.
Det känns väldigt svårt att välja för jag tycker båda är jättefina, men just nu lutar det nästan åt nummer två ändå..

jobbig situation

Hej på er! Har ni haft en bra dag?
Min har varit rätt okej, men är supertrött nu.
Skolan flöt på sådär lagom bra, och så utsattes jag för en riktigt jobbig situation, hahah. Min franskalärare hade med sig sin kompis, Robin, från Frankrike. Under lektionen så fick vi sitta en och en och prata med honom en stund var, på franska. Alla hann inte göra det, men gissa vem han kollade på när det inte var någon frivillig? Jo, mig. Sen gick det ju inte super precis. Skulle lilla jag sitta där och förväntas föra en konversation med en fransman? Hahahah, vilket skämt. Jag är långt ifrån expert på franska och det blev ju bara jobbigare när han jag skulle prata med var just expert på franska. Så det blev han som satt och ställde massa frågor till mig som jag inte kunde svara på. Jag uppfattade knappt frågorna utan satt bara och nickade på huvudet haha. Om jag sen förstod en fråga så var chansen inte så stor att jag lyckades svara på franska, utan då började jag prata på engelska istället. Sen var jag alltför upptagen med att försöka uppfatta hans frågor för att själv komma på några frågor att ställa till honom. Åh herregud, jag tror inte ni förstår hur jobbigt det kändes. Hahahah, stackars honom. Jag hoppas att han inte är med på nästa lektion..
Efter skolan gick jag till bibblan med Ebba och Johanna en stund innan jag skulle klippa mig. Håret blev helt okej, lite kortare bara och bort med det slitna.
Kom hem för ett tag sen och nu är jag helt död. Ska strax äta och sen tvingas jag nog plugga en stund.
Hoppas att allt är bra med er, puss!

7e februari 2011

Godmorgon!
Redan måndag igen, vilket betyder skola. De här sista veckorna innan lovet så kommer vi ha massor i skolan, så jag skulle gärna skippa dem. Menmen, det är bara två veckor kvar i alla fall.
Ska strax kila iväg mot bussen. Ska klippa mig ett tag efter skolan idag, så jag kommer hem lite senare.
Vi hörs hörni, ha det bra!

bussy day

Hej bloggen!
Jag har som sagt haft fullt upp idag, har bl a städat, satt ihop den där jäkla byrån haha, tränat, pluggat, köpt kamera, fixat lite till vår idrottslektion som vi kanske ska ha imorgon, plockat undan massa skit, bytt sängkläder.. ja, typ det.
Angående kameran så har jag knappt hunnit testa den, har bara satt i batteriet och kollat så att den funkar. Den känns riktigt bra i alla fall, zoomen är grym! Ser fram emot när jag får mer tid att testa den..


Jag ska försöka sova rätt snart, håller på att slockna. Det är riktigt skönt att gå och lägga sig efter en dag med fullspäckat schema.
Hoppas att ni har haft en bra dag allihopa, godnatt!

IT'S MINE!

Hej på er! :)
Jag tänkte bara slänga in ett inlägg och berätta att jag lever. Jag har haft fullt upp under dagen och jag har fortfarande en del saker som måste fixas. Jag ska försöka klara av allt rätt fort nu så jag hinner slappa ett tag också och coola ner lite ;)
Vi hörs!

better then ever

Under förmiddagen har jag sysselsatt mig med att hjälpa pappa att bygga ihop en byrå, jäklar vad lång tid det tog. Har nyss ätit och nu ska vi åka en sväng, sen direkt vidare till gymmet. Vi får se hur mycket mer jag hinner blogga idag, det blir nog lite senare.
När jag kommer hem är jag troligen ägare till min drömkamera..
Ha det bra, vi hörs!

Canon SX30 is

14,1 megapixlar, 35x optisk zoom, 2,7 tum vinklingsbar LCD, vidvinkel, optisk bildstabilisator, HD-film.. perfekt för mig!
Förhoppningsvis snart min...

FOREVER

Här kommer ett fina ringar från Forever21. Jag vet att jag har lagt upp ett par ringar därifrån förut, men det finns så sjukt många snygga!
Kan säga att många av dem står högt upp på min önskelista.

6e februari 2011

Godmorgon! Är allt bra med er?
Med mig är det super. Har suttit och ätit frukost och kollat på kameran jag är intresserad av, eller mer än intresserad, i ett par timmar. Ska snart sätta igång och fixa lite, har en del att göra idag. Måste bl a städa och sånt kul.
Vi hörs under dagen, ha det bra!

it just keeps falling

Melodifestivalen tycker jag personligen var rätt kass, någon som håller med mig? Fast det var en låt som fastnade, Swingflys låt, hette den typ Me And My Drum? Lite glad och rolig låt sådär.
Resten av kvällen har jag sysselsatt mig med att kolla på kameror. Shit så många det finns alltså, för många. Har hittat en i alla fall, den verkar helt perfekt! Från början visste jag inte exakt vad jag ville ha för kamera, men jag har jämfört kompaktkamerorna jag har med systers systemkamera och kommit fram till att jag vill ha någonting mitt emellan. Den här kameran som jag har hittat nu verkar vara just mitt emellan. Kan visa er den i morgon :)
Ska sova rätt snart tror jag. Godnatt!

dagens emilia


melodifestilvalen 2011

Vad gör ni denna lördagskväll? :)
Jag ska kolla på Melodifestivalen, själva öppningen kan vara ganska kul om jag minns rätt. Sen kommer jag nog konstatera att alla låtar är kass och att jag inte kommer orka kolla på det här i en och en halv timme så jag stänger av, som vanligt ungefär ;) Men vi får se, det kanske är annorlunda i år?
Just det! Hörde att min gamla danslärare skulle dansa under ett av nummerna ikväll, så henne får jag kolla efter.
Jag önskar er alla en jättetrevlig lördagskväll, kram!

SKINNJACKET

Ni kanske redan har räknat ut att det var en skinnjacka jag hade köpt?
Den är från MQ, gillar den starkt!

MINA RINGAR

Här kommer en bild på mina ringar! Dock inte alla, jag har ett antal flerpack med småringar och så från H&M, gina osv, men här är de jag använder mest.
1. Gina, 2. H&M, 3. Gina, 4. H&M, 5. H&M, 6. H&M, 7. H&M, 8. Style by Tyra, 9. Bikbok, 10. Bikbok, 11. H&M, 12. H&M, 13. Gina, 14. Bikbok, 15. Style by Tyra, 16. Gina och 17. Style by Tyra.


Någon ni gillar?



Min favorit är 17, den är både fin och jätteskön, man känner inte ens att man har den på sig. 5:an och 9:an har jag inte använt än, men jag tror att de kommer bli nya favoriter i vår.

look at it from another point of view

Hej på er :) Är allt bra?
Kom nyss hem, det blev en ganska lång runda, först till stan för lunch och lite kikande i affärer, sen blev det en sväng till ikano också. Visar senare vad jag köpte, det blev en sak som kommer användas flitigt. Dock var den ganska dyr, men jag kommer stortrivas med den, det lovar jag! Ni kanske fattar vad det är... haha.
Nu måste jag fika något, vi hörs senare :)

DETAILED HIGH WAIST

Det är riktigt fint att ha en topp instoppad i ett par jeans, det tror jag att de flesta håller med om. Det är ännu finare om jeansen är höga i midjan, och ännu finare om de har några roliga detaljer, såsom knappar, tycker jag i alla fall.
Här kommer ett par fina modeller.
De två första är från Forever21, Nummer 3 är från Gina och de sista är från Topshop.


Har ni några favoriter?

Jag tycker att det första från Forever21 var riktigt fina!

mot stan!

Sticker till stan nu. Det blir lunch med mamma och pappa, sen kanske jag kollar lite.
Ha en bra dag!

5e februari 2011

Godmorgon allihopa :)
Sovit gott? Det har jag! Lördagar är absolut bästa dagen att vakna till. Dock var det inget roligt väder när man kollade ut genom fönstret, grått och regn.
Idag ska jag en sväng till stan, sen får vi se vart dagen leder. Innan jag åker till stan så måste jag kolla upp om jag har alla saker inför skidåkning, underställ osv. Det blir skidåkning tidigare än vad först var planerat.. berättar mer om det senare.
Vi hörs, puss!

sometimes goodbye is a second chance

Har ni haft en bra kväll allihopa?
Min har varit lugnt och skön. Har mest kollat runt på datorn, hittat för mycket fina grejer jag vill ha. Sen har jag ätit också, haha. Jag tror att jag har sagt det förut, men så fort jag har tränat så kan jag äta massor. Om jag först har ätit mig helt mätt, så kan det efter en timme kännas som att jag inte har ätit på flera dagar. Riktigt hungrig med andra ord. Maten går liksom igenom en, jättefort.
Men jag vet att det är viktigt att äta ordentligt, speciellt efter att man har tränat, så det är precis vad jag gör. Trycker i mig, hahah.
Ska nog sova om ett tag, godnatt!

ge mig?

Modekungen 899 kronor.

VECKANS OUTFITS

1.



2.


3.


4.


5.



Har ni någon/några favoriter?


Min största favorit är absolut 4:an! Nummer 5 tycker jag också om, tröjan är så härlig. Och jag känner på mig att 3:ans t-shirt kommer användas flitigt, älskar Redbirds t-shirtar!
Jag hoppas att ni står ut med att 90% av mina bilder är tagna med iphone-kameran, och resterande 10% med webcamera haha. Jag har ju faktiskt två digitalkameror jag kan använda, men jag trivs inte med någon av dem och jag orkar inte alltid. Jag kommer nog köpa en ny kamera inom en ganska snar framtid, och då lovar jag att det blir bättre bilder. Tills dess hoppas jag att ni står ut.. ;) Poängen med outfitbilderna är ju att ni ska se vad jag har på mig, och det gör man ju i alla fall.

new

Här kommer ett par fina nyinkomna ringar från Style by Tyra.
Alla fem är 2 finger-ringar och kostar mellan 89 och 189 kronor.

i en sån här situation vill man bara slita av sig håret!

Rubriken är tillägnad Johanna Lundin, hahahhahah.


Hej på er! Har ni haft en bra dag? :)
Det har jag! Skolan var som sagt rätt slapp.
Gick till Espresso house med Annika, Emma och Ebba efter skolan. Det fanns ingen frapino, vilket var en stor besvikelse haha, och så gick det supersegt.
Sen gick jag och Annika och kollade runt på stan ett tag innan jag åkte hem. Stack direkt vidare till gymmet. Det var förvånansvärt mycket folk för att vara fredag. Vem tränar på en fredag liksom? tänkte jag, jag brukar själv aldrig göra det, men det var en hel del tydligen.
Nu har jag duschat, ätit och pratat med Clara. Det var riktigt länge sedan jag såg den tjejen!
Det var något konstigt med nätverket förut, det är därför det har dröjt ett tag innan jag bloggade, men nu verkar det fungera igen. Jag ska ta och kolla bloglovin osv nu, har skapligt många inlägg att läsa efter att ha varit borta nån dag.
Vi hörs hörni!

-

You're not who you used to be. You've changed. I'm not sure about what goal you want to reach or who you want to be in everybody else's eyes, but I can tell that you're trying to hard to achieve something that's not worth it. I'm sure I don't like who you've become. I don't know you anymore.

Hej bloggen! Skolan var rätt slapp idag, s...

Hej bloggen! Skolan var rätt slapp idag, spelade Sveriges tråkigaste spel på franskan. Haha, det gick åt helvete. Fikade efter skolan och gick och kollade på stan ett tag. Har nyss varit hemma och bytt om, är på väg till gymmet nu. Hoppas att allt är bra med er, bloggar senare ikväll. Puss!


4e februari 2011

Godmorgon allihopa!
Det var något konstigt med min dator, jag vet inte vad men jag vågade inte chansa så jag bloggar från pappas istället.


Ska strax gå mot bussen. Nyss var det snöstorm ute, men jag hoppas att det har slutat nu.
Riktigt skönt med fredag idag! Vi hörs senare, puss ♥

you're trying to hard

Hej bloggen!
Har pluggat lite ikväll och sen bara slappat. Eftermiddagarna efter skolan och kvällarna går alldeles för fort tycker jag. Man hinner komma hem, plugga, äta, slappa en stund och sen är hela kvällen plötsligt borta.
Veckorna går otroligt fort också! Det är ju redan fredag imorgon, gud så skönt!
Hoppas att allt är bra med er, godnatt ♥
Du är finast gullet!

tonight will be the night that i will fall for you.

Dagens låt.

Den är riktigt gammal, jag vet, men jag har inte tröttnat på den och kommer aldrig att göra det.


Fall For You - Seconhand Serenade



from H&M

För någon dag sedan fick jag hem ett packet från H&M, som bl a innehöll dessa två saker:
Jag har letat efter en ring med en turkos sten länge, och så fort den här kom ut hos H&M så har jag vetat att jag måste ha en sån.
Klänningen är bara helt vanlig och svart, kan vara riktigt snyggt till converse och jeansjacka i vår! Dock var den lite stor så jag får se om jag byter storlek.

black, white, brown & gold.

Dagens outfit.



Vit body & byxor från Bikbok (skärpet som följde med byxorna hade för några hål så jag bytte), ringar från H&M.

veromoda

Jag kollar inte in på Veromoda så jätteofta, men så fort jag gör det så hittar man en del. Här kommer ett par mixade fina grejer, från Veromoda.
Har ni någon favorit?


Jag gillar alla faktiskt! Den första, linnet med fototryck var coolt, lilla klänningen var jättesöt, nummer 3, ni vet att jag gillar tröjor med färgade ärmar, nummer 4 hade både fina byxor och fin topp, snygg kombination! Nummer 5 var också en snygg kombination, jeansjacka, linne med både fototryck och inspiration från amerikanska flaggan tillsammans med leggins med skinnimitationdetaljer, och den sista jumpsuiten var riktigt fin!

i'm on my way

Hallå :)
Torsdagar är inga roliga dagar, bara sega lektioner.
Kom hem för ett tag sen och bytte direkt om till myskläder. Pluggandet kan vänta, om jag ens behöver plugga idag? Nu ska jag äta något och chilla i alla fall, vi hörs!

3e februari 2011

Good morning!
Har lite sovmorgon idag, och det behövdes.
Ska strax kila mot bussen, ni får ha en jättebra dag, puss!

it's not worth it

Hej! Är allt bra med er?
Med mig är det helt okej, bara att jag är riktigt trött just nu.
Det gick sådär att träna idag. Det var massor av folk på gymmet så det tog rätt lång tid.
Har pluggat lite ikväll och sen helt plötsligt var kvällen borta. Nu ska jag strax sova, håller på att slockna.
Godnatt!

written in the stars, a million miles away

Dagens låt.

Written in the Stars - Tinie Tempah & Eric Turner
Seasons come and go, but i will never change. I'm on my way..

striped

Dagens.





BAGS & WALLETS

Här kommer ett par fina blandade väskor och plånböcker från Forever21.
Någon speciell ni gillar?

Jag blev kär i den första, det två sista var också riktigt fina!

hold it against me

Hej allihopa!
Skolan var seg idag, blev helt utmattad och orkade inte med något. Det blev ju inte bättre på matten sista lektionen heller..
Kom hem för en halvtimme sen, sitter i köket och äter cashewnötter och nördar med syster. Vi verkar vara på ungefär samma humör, utmattade, uttråkade, fast hon verkar ha lite mer energi ändå. Hon har en konversation med sig själv, fast hon tror att jag lyssnar? Hahah.
Har ni tänkt på att mango smaka en? Asså en, trädet en. Jag lovar, det gör det! Superäckligt.
Ska träna om en stund. Jag kan tänka mig att det inte blir så bra uppdatering idag heller, men vi får se.
Hoppas att allt är bra med er, puss!
Ni är grymma tjejer!

2a februari 2011

God morgon :)
Onsdagar brukar vara, som jag har sagt förut, de slappaste dagarna för mig i skolan, men jag har en känsla av att det inte kommer bli så idag. Jag vet inte riktigt varför.. Vi har hemkunskap och då får vi läxor och skit varje gång, det kanske beror på det.
Men nej, nu ska vi inte ta ut någonting i förväg ;)
Ska gå till bussen om en stund. Här får ni ett par bilder på dagens facelook. Ha det bra!

if it makes you a better person, it's fine for me.

Förlåt för att det inte har varit s bra uppdatering idag, men ni vet att jag har varit upptagen och sedan jag kom hem har jag gjort annat.
Ska försöka sova rätt tidigt idag, känner mig rätt trött, så jag passar på att säga godnatt till allihopa nu. Puss och kram!



klättring

Hej på er!
Har ni haft en bra dag?
Min har varit helt okej och med ett roligt slut. Det hände inget speciellt i skolan, dagen rullade på rätt bra. Efter gick vi och fikade innan vi tog bussen till Hangaren för klättring. Man fick ha på sig som en sele och små störda skor haha :) Sen fick vi klättra! Det var faktiskt riktigt roligt. Väggen var ungefär 14 meter, och sen fanns det handtag med olika färger som var olika svåra. När man hade ett par meter kvar till taket bara så blev man jättetrött i musklerna och började skaka. Sen kom man till det allra roligaste, tycker jag då, och det var när man skulle åka ner. Selen man hade på sig satt fast i ett rep som gick upp till taket och sen gick det ner till en gubbe som hissade ner en. Och så skulle man som studsa med fötterna mot väggen, det var jättekul hahah. Alla som inte har provat klättring förut borde göra det någon gång!
De där skorna var dock inte jättesköna. De var pyttesmå och mosade ihop fötterna, så det var riktigt skönt att ta av sig efteråt.
Kom hem för ett tag sen, har precis ätit och duschat. Hoppas att allt är bra mer er, vi hörs!

GOLD RINGS

Jag använder sällan guldringar och lägger inte så ofta upp det här på bloggen, men såklart finns det massor av fina ringar i guld. Här kommer ett par stycken från Asos.
De flesta kostar runt 100 kronor.


Någon speciell ni gillar?

Jag gillar dubbelringen med lövet, och den sista.

DAGENS OUTFIT.  Sitter och fikar på Coffee...

img_5951 (MMS)

DAGENS OUTFIT.  Sitter och fikar på Coffeehouse by George med lite barn (: sen ska vi klättra, i hangaren, spännande ;) Vår mentor brukar klättra, han är en liten muskelknutte haha, så vi ska göra det nu som "klassaktivitet". Det ska bli kul, har aldrig gjort det förut så vi får se hur det går. Vi hörs senare, puss!


1a februari 2011

Ny månad, redan?


Godmorgon på er!
Jag ska snart gå iväg mot bussen, här kommer ett par bilder på dagens facelook så länge.
Jag kommer hem lite senare idag, vid 7 ungefär, för vi ska klättra med klassen. Har aldrig gjort det förut, så det ska bli kul. Berättar mer om det senare.
Röstningen är avslutad nu, Somalia vann över oss med drygt 1500 röster.
Ha en bra dag! ♥

RSS 2.0