home sweet home

Hej på er :)
Har lyckats komma upp på övervåningen nu och har precis tagit en dusch. Det luktar fortfarande riktigt äckligt, men så fort man försöker vädra så blir det ju svinkallt. Jobbig situation.. ;)
Angående resan så har det varit jättebra! Det är ju sällan kul de dagar man bara reser, det är nog inte så många som tycker det är kul att åka bil, köa, gå igenom säkerhetskontroller, vänta, flyga, försöka sova, bära väskor, äta, vänta lite till osv? Men det är det ändå värt.
När vi landade i Memingen så hyrde vi en bil och åkte till Österrike. Vi bodde på ett hotell i alpbyn Schruns, mysigt litet ställe. Det fanns ett antal skidsystem som låg precis vid byn så vi provade på ett par olika. Det var ett som låg bokstavligen i byn också. När man åkte runt på små gränder och gator inne i stan så kom det en kabin ner mellan husen rätt var det var haha.
Vi hade i alla fall fyra dagars fin skidåkning. Vi hade dock lite otur med vädret i början, men igår hade vi superbra väder med strålande sol. Hittade ett skidsystem som blev vår favorit, Gargellen. Det låg längst in i dalen och högst upp. Det var inte så stort, men det var mysigt och de backar som fanns var riktigt fina, så där åkte vi mest.
Har varit med om och sett en hel del roliga saker under de dagar vi har varit borta också, hahhahah. Har skrattat åt många stackare som har klantat sig i skidbacken, visst är det roligast att skratta om det är på någon annans bekostnad? Det finns ju så himla många små barn i backen med hjälmar på en diameter större än de själva, och sen går pjäxorna upp till knävecken så de lutar sig bakåt och typ sitter ner medan de åker, hahah så gulligt. Sen har jag själv gjort bort mig en del också, det kan ju vara kul det med ;) Och så får vi inte glömma att när Cecilia skulle öppna en flaska på planet idag så började den spruta för att den hade skakats, och så riktar det gulliga barnet flaskan mot mig. HAHAHHAHA.
Vi var ju inte där hela veckan, men jag tycker att det blev lagom länge. Det känns skönt att vara hemma ett par dagar innan skolan drar igång igen.
Nu ska jag kolla bloglovin, ha ett par hundra inlägg att läsa efter att ha varit borta ett par dagar, och sen ladda över bilder från kameran.
Hoppas att ni har haft det bra, puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0