last chance

Pluggade en lite stund förut, men det tröttnade jag alltför fort på så jag gav upp. Har slappat resten av kvällen och kollat på Top Model.
Ska fortsätta att kolla nu, sen försöka sova tidigt.
Röstningen avslutas om 10 timmar, sista chansen nu! KLICKA HÄR FÖR ATT RÖSTA.
Godnatt!



svar på tal

Jag fick nyligen upp ett par frågor, personerna som frågade hade ingen mail eller blogg länkad, så jag tänkte svara på dem nu.

vad kosta den näst sista, den blommiga? (klänningen i näst senaste inlägget)

Den kostar £19.80 vilket är drygt 200 kronor.

 

hur gör man en gymintroduktion och vad är det? kostar det? :)

Där jag tränar kostar det ingenting att gå på gymintroduktion. Man behöver bara boka en tid med en instruktör som sedan visar dig (tillsammans med en förälder om du är under 16) hur du använder olika maskiner på gymmet. När jag gick på introduktion, för cirka ett år sen, så gick jag tillsammans med min pappa och hade en egen instruktör. Nu har jag sett att det har varit grupper på ungefär 5 personer som har fått en introduktion samtidigt, så det kan vara så att de har ändrat reglerna på så sätt. Jag tränar som sagt på Friskis och Svettis i Tannerfors så du kan kolla upp det mer i detalj där :) Tänk på att det kan vara ganska många som vill gå på introduktion speciellt nu i början av året, så det är smart att boka ett tag i förväg.

 

jag har en fråga. är ditt hår naturligt rött? och i så fall, vart har du fått det ifrån, har någon i din släkt det? jag älskar ditt hår, skulle döda för att ha så coolt och snyggt/fint hår som du :D

Tack så mycket! Ja, mitt hår är naturligt rött. Jag har faktiskt själv tänkt på var jag har fått det ifrån men inte riktigt lyckas lista ut det. Båda mina föräldrar har mörkbrunt hår och min syster är blond så det är ju inte logiskt precis ;) Men jag tror att min pappa hade ljusare brunt hår när han var mindre, kanske lite åt det röda hållet, så det kan vara därifrån jag har fått det. Det lockiga har jag fått ifrån min mamma i alla fall.

 

Sådär, hoppas att ni är nöjda med svaren :) Till er andra, tveka aldrig om ni vill fråga mig om någonting. Det är bara roligt med frågor tycker jag!

 

 


dagens

Kass bild med dåligt ljus, jag vet.


Svart hålstickad tröja från Monki, Jeans från Dr Denim, Klocka från Ur&Penn och ring från Style by Tyra.

NEW AND SUNNY

Här kommer ett par ljusa och fina toppar och klänningar från Forver21.
Riktigt söta, fina till våren och sommaren!


Har ni någon favorit?
Jag gillar den vita toppen med band i midjan, och den näst sista, blommiga klänningen.

can someone tell me why we're doing this?

Skolan var bara seg och tråkig idag, inte mycket mer att säga.
Kom hem för ungefär en halvtimme sen, sitter i köket och äter en macka. Rätt onödig information?
Det kommer nog inte bli så bra uppdatering för mig idag, men vi får se. Hoppas att allt är bra med er i alla fall, puss!

RÖSTA!

Sista dagen att rösta nu! Klicka här och RÖSTA RÖSTA RÖSTA! Det går att rösta var 20:e minut.



31a januari 2011

Godmorgon!
Det känns inte som att det är min dag idag. Jag vet inte riktigt varför, har den känslan bara.
Måste strax kila till bussen. Ha det bra! Jag ska försöka att inte göra bort mig eller missa bussen..

sometimes good things fall apart so better things can fall together.

Har ni haft en bra söndag allihopa?
Min har varit helt okej faktiskt. Det känns skönt att jag har hunnit med den del, städat osv, och det är alltid skönt att träna.
Har beställt ett par saker från H&M ikväll, men det kommer nog ta ett par veckor innan det kommer.
Nu ska jag fixa lite här och sen sova. Godnatt!

bikinis

Jag har hittat två bikinis som jag funderar på att beställa. Båda är från Asos.
Den rosa överdelen kostar £12.50, vilket är cirka 125 kronor, och underdelen kostar £12.
Den blå överdelen kostar £10 och underdelen kostar £8, vilket blir cirka 100 respektive 80 kronor.
Jag vet inte riktigt hur jag ska göra.. På ett sätt vill jag vänta lite tills det kommer in fler modeller att välja mellan, samtidigt vill jag köpa de här nu när jag har hittat några jag vill ha.
Aja, jag får se. Gillar dessa ovan i alla fall :)


friskt

Hej på er!
Har varit och tränat en sväng. Gick på gympapass idag istället för gym, det är roligt att växla om lite ibland. Det var någon som frågade var jag tränar, jag tränar på Friskis och Svettis i Tannerfors. Egentligen är det 16 års gräns för att träna på gymmet, men om man tränar tillsammans med en förälder och går på en introduktion först så kan man träna även när man är 13. Det är ett jättebra och stort gym där, och det finns många olika gympapass osv att gå på också.
Med tanke på träning så kom jag på att jag inte har varit sjuk eller förkyld på hur länge som helst. Jag kan knappt komma ihåg när jag var det senast, men det måste ha varit i början av höstterminen. Riktigt länge sedan var det i alla fall, skönt det! Man bygger ju upp imunförsvaret när man tränar och det märker jag tydligt.
Nu ska jag duscha och sen göra sushi!

PICTURES

Här kommer ett par bilder från stan i fredags :)
Hihi, så söt Annika!
Ni är bäst tjejer ♥

FRANKLIN & MARSHALL

Jag blev jätteglad när jag kollade runt på Asos och hittade kläder från Franklin & Marshall! Jag har haft en tröja därifrån och den var helt underbar. Det var dock för ett par år sedan så jag kan inte ha den längre, men älskade den verkligen.
Såå härliga :)


Jag köpte min tröja på Reddevil i Stockholm, men senast jag var där så verkade de inte ha något från Franklin & Marshall. Deras egna hemsida , franklinandmarshall.com, håller på att göras som nu, så det nya kommer 14:e februari.
Annars finns det som sagt att köpa hos Asos.

all of the lights

Dagens låt.




dagens mysoutfit

Idag när jag slappar här hemma och städar så har jag på mig detta:
Tights, långt linne och favorittofflorna.
Riktigt skönt!
Jag hade nästan glömt bort hurt skönt det är att gå runt med tights. Har aldrig på mig det längre, och hela vintern så har jag gått runt med mjukisbyxor här hemma. Men tights slår nästan mjukisbyxor. Shit, sa jag verkligen det där..?

RINGS from CHIQUE

Här kommer ett par riktigt fina ringar från Chique.
Ett par stycken kommer från Friis & Co, bl a den silvriga som det står wonderful på och den med 7 turkosa stenar, men alla finns som sagt på Chique.
Det är helt okej priiser på ringarna också, de flesta kostar mellan 99 och 149 kronor.

30e januari 2011

Godmorgon! Har ni sovit gott?
Det har jag, men inte allt för länge och det gillar jag. Det är skönt att slippa känna att man har sovit bort hela dagen.
Så vad händer idag då? Jag ska mest fixa och städa. Har haft massor av saker på mitt rum de senaste veckorna pga att vi har gjort om badrummet, men nu när det nästan är helt klart så ska alla grejer ut igen.
Sen får vi se vart dagen leder, det blir nog en rätt lugn dag kan jag tänka mig.
Vi hörs senare, ha det bra!

before it's over

Kom igen nu, 2 dagar och 8 timmar kvar. Det är inte långt till toppen, vi kan klara det här! ALLA KLICKAR HÄR FÖR ATT RÖSTA.



Har ni haft en lika skön lördagskväll som jag har haft? Har bara ätit och slappat, riktigt skönt. Har dock inte varit på superbra humör, menmen.
Har flyttat in alla grejer i badrummet nu, det känns jättebra. Det ända som inte är klart ännu är någon ventil till handdukstorken, några fogar och så glasdörren till duschen. Så det blir helt färdigt nästa vecka, förutom duschdörren för den måste beställas med exakta mått.
Har tänkt att inte lägga mig allt för sent ikväll. Jag passar på att säga godnatt nu, puss!

NEW IN THE CLOSET

Sprang in en sväng på Bikbok idag och kom ut med ett par fina saker.
Fast svarta, 299 kronor.



199 kronor.



49 kronor.


Byxorna hade jag tänkt köpa igår, men jag orkade inte prova dem då. Ringen passar till den jag köpte igår också, gillar verkligen de ringarna. T-shirten är från Redbird, älskar alla deras t-shirtar! Jag har redan ett par stycken men kan definitivt tänka mig flera. Jag gillar grönt men jag har knappt något grönt överhuvudtaget så jag tyckte den var rätt fin.

CROATIA, again

Jag bläddrade igenom mina bilder på iPhoto lite fort, och kom till bilderna från Kroatien i somras. Jag tänkte direkt "åh, jag vill tillbaka!", och sen slog tanken mig att ja, vi ska tillbaka.


Både sommaren 2009 och 2010 så gjorde vi ungefär samma resa. Vi flög till Treviso i Italien, bodde en natt där innan vi hyrde bil och åkte till Kroatien. Först bodde vi i en liten by vid vattnet som heter Moscenicka draga, och sen var vi en vecka ute på den fina ön Losinj.
I år så kollade vi (eller mina föräldrar) på massa olika alternativ till resa i sommar. Först var de inne på västra USA, typ San fransisco och LA, sen var de i stället inne på Portugal, Turkiet, Grekland och massa fler ställen. Men hittade ingeting som verkade helt bra.Tillslut blev det samma land, samma ö, samma stad, samma hotell, samma byggnad,.. i stort sett samma resa som förra året och året innan det. Hahah, lite komiskt.. Dock ska vi till en annan ö ett par dagar också, så lite nya ställen ska vi besöka ;) Men det känns faktiskt kul att komma tillbaka. Vi vet ju vad det är för ställe, och vi vet att vi verkligen gillar det. Det känns nästan som att komma hem igen haha :) Det kommer bli underbart skönt!
Men först har vi ju en annan resa inbokad, Österrike om bara tre veckor!

veckans outfits

Här kommer 5 outfits från veckan.
1.


2.



3.


4.


5.




Har ni någon favorit?


Mina favoriter är 1:an och 5:an, jag gillar ringarna och det kändes underbart att gå runt med skinnjacka och converse igen!

inflyttning

Jag var inte på superhumör precis innan vi åkte till gymmet, men det gjorde mig mycket piggare och gladare att träna.
Har duschat och nu ska jag flytta in alla grejer i nya badrummet :) Vi hörs!

AMERICAN SHORTS

För någon vecka sedan så gjorde jag ett inlägg med ett par tröjor inspirerade av amerikanska flaggan. Här kommer ett par byxor som är mer än inspirerade av amerikanska flaggan, byxorna är amerikanska flaggan.
Haha, lite coola ändå. Något som ni skulle kunna ha på er? :)
Från Bikbok.

till ikea

Sticker till Ikea nu en sväng med mami och syster. Åker troligen och tränar direkt efter det, så vi hörs lite senare. Ha en fortsatt bra dag, kram kram!
Jag orkar inte sminka mig något, och håret får vara som det är.

HÄNGSELSHORTS

Jag ska köpa ett par hängselshorts, frågan är bara vilka. Väljer mellan dessa tre nedan.

De första är från Monki, nästa från Bikbok och de sista är från H&M. Alla tre kostar 400 kronor.


Jag gillar färgen på de från Bikbok, men jag gillar modellen på de från Monki, och jag gillar dem från H&M också...
De från Bikbok och Monki har inte kommit ut i butik ännu, men de gör nog det snart så då får jag prova dem. Vi får se vilka det blir, tycker att det är jättefint i alla fall!
Det kanske är någon av er som har sett några andra fina hängselshorts någon stans? Skriv gärna i så fall!

29e januari 2011

God morgon alla glada barn :) Alla er andra som är mindre glada också.

Hur är det med er?
Här är det helt okej, bara att det är tråkigt och blåsigt väder. Jag har tagit en lugn och slapp förmiddag, ätit frukost och chillat.
Vad har ni för planer för dagen?
De enda planerna jag har just nu är att träna lite senare. Innan det får vi se vad jag hittar på, hade tänkt följa med pappa och fixa en del saker men vi får se hur det blir med det.
Vi hörs hörni, ha en bra dag!
Ojoj, jag måste verkligen klippa mig. Ska göra det om någon vecka, har beställt tid. Tycker nästan att jag har för långt hår nu, slitet är det i alla fall.

FIND OUT WHAT'S POSSIBLE IF YOU NEVER GIVE UP.

Har varit skönt att bara slappa i ett par timmar nu, inte gjort någonting. Så hilma skönt att det bara är fredag också, det känns som att det är lördag bara för att jag har varit ledig idag. Men det blir ju superbra, då blir det som två lördagar i rad istället!
Nu ska jag tvätta bort smink, borsta tänderna och sen sova rätt tidigt.
Puss och godnatt!

någon som vet?

Är det någon av er som vet om någon sida som man kan beställa converse billigt? Jag har redan ett par nya ju men jag är jättesugen på ett par till, så tänkte att det kanske går att hitta billigare någon stans. Det kommer upp ganska många sidor så fort man söker på google, men de flesta har ganska dyr frakt och jag vill samtidigt inte beställa från vilken sida som helst. Vill gärna veta att sidan är okej först och att det är äkta grejer. Så om det är någon av er som har ett tips så skriv gärna!

AISHA RING

Hahah, förlåt det bara blev så.. ;)


Bikbok 59 kronor.


Jag hade ganska svårt att bestämma mig inne på Bikbok idag, det fanns flera fina ringar som jag ville ha. Det blev den här tillslut i alla fall. Dock är den ganska stor, det finns bara one size, så jag får se hur jag bär den. Om den känns alldeles för stor så får jag köra på min specialare med tejp ;)
Jag valde mellan modellen nedan. Både modellen jag köpte och den här nedanför finns i ljus turkos också, vilket gjorde valet ännu svårare.
Jag kanske springer tillbaka senare och köper den här med tre små stenar i turkos, vi får se ;)
Riktigt fina är de i alla fall, gillar dem verkligen!

dagen

Hej på er :) Hur har er dag varit?
Min har varit super! Hade en riktigt rolig kväll hemma hos Ullis igår också tillsammans med tjejerna.
Efter att ha gått en skapligt lång och mysig promenad med Ullis hund så gjorde vi lunch och stack sen in till stan. Träffade ett par stycken, jag tror att vi blir sju som gick runt till slut. Det var jag, Linnea, Ullis, Daniela, Annika, Johanna och Emma i alla fall. Vi gick och kollade ett tag och sen fikade vi på Espressohouse. Jag säger ett ord: svinmätt. Men supergott ;)
Sen gick vi och kollade en stund till, men tillslut blev det bara jag och Annika som stack till hennes föräldrars restaurang, Halong. Vi åt jättegod mat och satt och pratade i ett par timmar, mysigt mysigt!
Kom hem för ett tag sen, nu ska jag chilla resten av kvällen.
Hoppas att allt är bra med er, och att ni får en fortsatt trevlig kväll. Puss! ♥

Hej!  Sitter på Espressohouse nu med dessa...

img_7309 (MMS)

Hej!  Sitter på Espressohouse nu med dessa tjejer, Emma, Linnea och Daniela gick nyss. Jag är sviinmätt! Vi sitter nog här och pratar ett tag till, sen går vi och kollar ett tag. Vi hörs, puss!


WATCHES

Jag glömmer hela tiden bort att sätta på mig klocka, men det kan vara riktigt fint.
Här kommer ett par fina modeller.
1.


2.


3.


4.


5.


6.

7.


8.



9.


10.



1-2 är från Asos, 3 från Have2have, 4 från Chique, 5-6 Friis&Company, 7-8 Ur&Penn, 9-10 Kyssjohanna.


Brukar ni använda klocka? Vad har ni för någon i så fall?
Jag har en som liknar nummer 8, med svart band och stenar runt själva klockan. Har en grön från Jetset också, men brukar som sagt sällan använda klocka nu för tiden.

ut med vovväään :)

Har ätit frukost, plockat undan där nere, fixat oss, målat naglarna och strax ska vi gå ut med Viggo. Efter det ska vi fixa lunch och sen drar vi ner till stan. Ska träffa Annika, Johanna och Emma :)
Vi hörs senare, ha det bra!

28:e januari 2011

Godmorgon allihopa!
Vaknade för en stund sen, ligger och pratar med snyggingarna :) Ska strax äta frukost.
Vi hörs senare puss hej!♥
tuffa brudar, bjuder:)

hos ullis

Hej på er! :)
Har haft en superkväll med Linnea, Ullis och Daniela. Vi har tagit lite kort, misslyckade dock ;) , och bara chillat. Garvat som fasen också, hahaahh.
Har bäddat och fixat nere i källaren och nu ska vi sätta på en film och mysa.
Hoppas att allt är bra med er, puss!

CUTE DETAILS

Här kommer ett par söta toppar med fina detaljer.
1.


2.


3.


4.


5.



6.


7.



8.


9.



10.


11.


12.


13.



1-4 Asos, 5-10 Forever 21, 11-12 Melba ,13. Ginatricot.



Har ni någon favorit? :)


Mina favoriter är 2, 4 och 8.

today's outfit


mot ullis!

Hej på er :)
Ska strax äta och sen sticker jag till Ullis. Jag och Linnea sover som sagt där ikväll, kanske Daniela också. Jag slänger nog in något inlägg lite senare.
Ha det bra, puss!

INDIAN?

Just nu går det att hitta ganska mycket saker på Bikbok som har starka färger och galna mönster. Om man matchar det med rätt saker till så kan det vara snyggt, någon färgglad detalj till svarta kläder till exempel, men om man har för mycket mönstrat tillsammans så blir det lätt för mycket.
Här kommer lite färgstarka och mönstrade saker från Bikbok.
Om man hade allt detta tillsammans, visst skulle man se ut lite som en indian då? Hahahha. Inget som rekommenderas, om man inte vill se ut som en indian förstås :)

videoblogg

Hahah, okej, första videobloggen för mig kommer här då. Den blev inge vidare, men vi får hoppas att det blir bättre med tiden ;)
Häftig stillbild..

Det blev typ någon sekund utan ljud (?) Hah, sa att det är jätteskönt med studiedag i alla fall :)

PÅ G

Hej :)
Har en videoblogg på gång, ska bara se till att det funkar först..
Ha tålamod! Kommer förhoppningsvis snart.

27e januari 2011

Good morning :)
Även denna torsdag var det jobbigare att gå upp än igår, trots att jag har nästan en timmes sovmorgon. Rätt sjukt?
Ska strax kila till bussen. Vi hörs senare, ha en bra dag!
Här får ni ett par bilder på dagens facelook.

those times that creates memories.

Hej alla goa barn :)
Efter att jag kommit hem från gymmet så försvann kvällen väldigt fort. Det enda jag har gjort är att äta, duscha och slappa ett tag vid datorn.
Imorgon får vi helg, för vi har studiedag på fredag. Otroligt skönt! Det är ju jättebra att de sätter in studiedagar på fredagar eller måndagar så att man får extra lång helg istället för en ledig dag mitt i veckan. Långhelg blir det ju extra lång njutning ;) Så det kommer bli superskönt.
Ska plocka fram lite saker, kläder till imorgon bl a, sen ska jag sova. Hoppas att det är bra med er, godnatt!

byxor

Jag är sugen på att köpa ett par byxor som är som chinos fast slappare, i mjukare material och höga i midjan, ni kanske förstår vad jag menar?
Här är två fina modeller från gina :)
Båda modellerna finns i flera färger.


Ska nog ta och testa dem nästa gång jag är på stan, eller om jag hitta några andra snygga.
Men visst är det riktigt fint med sådana byxor? Supersnyggt tycker jag!

DAGENS



NEWS AT MONKI

Här är lite nyheter från Monki i färgerna vitt och blått.
Haha, hatten där var ju pricken över i ;)


De flesta sakerna kommer in i butik i februari.

snart färdigt!

Hej bloggen!
Skolan var helt okej idag, rätt slappt.
Kom hem för en stund sen och såg att badrummet är nästan helt färdigt. Eller det ser färdigt ut, det är bara vatten och sånt som ska kopplas in tror jag. Jättefint blev det i alla fall :) Eftersom att det är jag och Cecilia som har rum på övervåningen så blir det typ vårt badrum, mahahah.
Ska träna om ett tag. Jag vet att det egentligen inte är så bra att träna två dagar i rad, men jag kommer inte kunna träna i morgon eller på fredag, kanske inte lördag heller, så jag kommer ändå ha tid att vila. Jag tar nog dock inte i så mycket idag eftersom jag tränade igår.
Hoppas att allt är bra med er, vi hörs!
Haha, iphone-gubbar för den som undrar ;)

26e januari 2011

God morgon!
Skit att den där väckarklockan alltid ska funka. Vill att den helt utan anledning inte ska ringa en dag, så råkar det bli så att jag försover mig rejält och slipper gå till skolan. Men som sagt, den ringer varje morgon, hemskt tidigt varje morgon..
Onsdagar brukar vara rätt okej dagar, slappaste dagen i skolan, så vi hoppas på det idag också.
Ha en bra dag!

STRAWBERRIES

Det ser ut som att det blir stryk i handbollsmatchen, just nu ser det inte så ljust ut iallafall. Men jag ska inte säga för mycket, det kan svänga tillbaka fort i handboll.
Tänker försöka sova rätt tidigt ikväll, känner mig riktigt trött. Har lite att fixa nu bara sen kommer jag däcka.

Åh, just det. Åt jordgubbar medan jag kollade på tv :) Första gången på evigheter känns det som. De var inte lika goda som svenska, men alltid något.
Godnatt allihopa!

Dagens outfit

Svart långärmad och räfflade strumpbyxor från H&M och midjehöga shorts från Veromoda.

handboll

Jag åkte som sagt och tränade med Emma och Ebba. Först var vi med på ett pass, det var olika stationer som man växlade emellan. Det gick väl rätt bra haha. Vi skippade sista kvarten när det bara var stretching kvar och så gick vi till gymmet en sväng. Gubben som ledde passet ba: Drar ni nu tjejer? Fegar ni ur eller? HAHA.
Har duschat, ätit och nu ska jag kolla på handboll. Gruppspel final Sverige - Danmark, spännande ;)
Vi hörs!
Tufft! :)

E.L.F.

Sminkprodukterna vi beställde från E.L.F. för ett tag sedan har kommit nu :) Vi hämtade det hemma hos Anna på vägen hem.
Haha, härliga bilder..


Nail Polish Smoky Brown & All Over Cover Stick.


När jag har testat dem så kan jag berätta om de var bra eller inte. Det var ju så sjukt billigt när vi beställde, så det skulle ju kunna vara så att det kass kvalitet, men vi hoppas på att det är bra. Vore ju lite synd om man får utslag i hela fejset hehe. Jag börjar nog med att testa lite ;)

träna

Hejhej :)
Skoan var rätt okej idag ändå, dagen gick rätt fort. Hah, det blev lite kul innan sista lektionen. Johan och Linus typ tryckte upp Emma mot skåpet och så kom jag och tog strypgrepp på henne ;) HAHHAHA.
Kom nyss hem, sitter här och trycker i mig en macka nu. Ska åka och träna med Emma och Ebba. Måste strax byta om, bloggar när jag kommer hem. Hoppas att allt är bra med er, puss!

25e januari 2011

Good morning!
Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag går till bussen. Idag är det bara en vanlig seg dag, inget speciellt i skolan.
Vi hörs när jag kommer hem, ha det bra!

words are just words anyway

Har ni haft en skön kväll? :)
Det har jag, bara slappat i soffan framför Top Model.
Apropå ingenting, eller ostbågar för att säga som Johanna haha, så är mina naglar jättefula just nu. De delar sig, flikar sig och går av hela tiden. Förut hade jag jättefina och starka naglar, men nu har jag inte orkat eller brytt mig om att fixa dem så värst mycket och det här är väl resultatet av det. Jag har inte känt för att ha långa naglar på ett tag och det känner jag inte för nu heller. Så jag ska försöka hålla dem korta och jämna och lacka dem så ofta som möjligt.
Godnatt allihopa!



ALL STAR

Skor som jag vill ha!
Hahah, variation varitation ;)
Men jag hittar verkligen inga andra skor jag vill ha.

Någon som har 2800 kronor i fickan? :D

Le Papa Pingouin

Min nya favoritlåt.



Det här är vad vi sysslar med på franskan haha..

STRIPES

Randiga plagg kan kännas lite uttjatade, men till sommarens marina stil är det riktigt fint med randiga plagg i färgerna vitt, rött och blått.
Här är ett par fina koftor och tröjor med ränder.
De tre första kommer från Forever 21 och de tre sista kommer från Melba.

chilla ner

Hej bloggen!
Om jag ska beskriva denna dag med tre ord så skulle det vara seg, jobbig och rörig, ingen toppendag som ni kanske förstår. Så just därför känner jag mig inte jättepigg på att blogga, så uppdateringen kommer kanske inte vara på topp idag, men vi får se.
Kom hem för ungefär en timma sen. Det var byggubbar precis utanför mitt rum som blockerade så jag ville inte gå upp dit ;) Nu har jag bytt om till myskläder, tvättat bort sminket och planerar att chilla resten av dagen. Vi har faktiskt inte mycket läxor alls nu. Till nästa vecka har vi läxa i NO och hemkunskap, och så har vi en rätt stor uppsats i svenskan och SO:n, men det är ett par veckor kvar så jag orkar inte ta hem och jobba något på den än.
Även fast vi inte har något speciellt i skolan den här veckan så lyckas jag inte riktigt slappna av. Det känns som att det är en massa saker jag borde göra, men jag orkar ändå inte med det nu.
Aja, nu ska jag försöka chilla ner lite. Vi hörs hörni, puss!

24e januari 2011

God morgon allihopa :)
Allt bra med er? Med mig är det helt okej, förutom att jag är jättetrött, såklart.
Ser inte fram emot en till vecka i skolan.. Hah, positiv, jag vet. Fast en sak är positiv med den här veckan, vi har studiedag på fredag (y)


Ska strax dra mig mot bussen. Här kommer ett par bilder på Emilia idag.
Ha det bra, vi hörs!

hakunamatata

Sushin blev jättegod :) Inte supersnygg dock, men helt godkänd för att vara första gången. Får ta och öva lite.
Har kollat på handbolls vm, Sverige vann idag också (y) Matchen spelades mot Kroatien, kan säga att deras spelare var rätt mycket större än Sveriges haha.
Ska borsta tänderna, byta om och fixa lite nu. Kom på att jag inte har städat idag, oopsie.
Godnatt hörni, puss!

balsammetoden

Har ni hört talas om något som heter balsammetoden? Det hade inte jag gjort, förrän idag när jag läste om det på en blogg. HÄR finns en noga beskrivning av metoden, men jag tänkte att jag kortfattat kan berätta vad den går ut på. Den är i första hand avsedd för folk med lockigt, torrt och frissigt hår, men det kan även ha bra effekt på rakt hår. Det hela går ut på att inte använda shampo utan att bara använda balsam och gele. Det låter rätt äckligt, men egentligen så behöver man inte använda shampo om man inte har produkter i håret som innehåller mineraloljor eller silikoner. Genom att bara använda balsam och gele efter denna beskrivning så återfuktar man sitt hår ordentligt och ser till att håret behåller fukten.
Anledningen till att många har torrt och fettigt hår är att de tvättar håret för ofta. Man tänker att om håret lätt blir smutsigt och fettigt så hjälper det att duscha håret varje dag och på så sätt torka ut hårbotten, men resultatet blir tvärt om. När man duschar håret ofta och torkar ut hårbotten så reagerar hårbotten genom att producera mer fett för att det ska återfå balansen. Så det hjälper alltså inte att tvätta håret varje dag. Om du själv är en av dem som lätt får fettigt hår så ska du försöka att komma ur vanan att tvätta håret varje dag. Det kanske dock inte är så roligt att skippa att tvätta håret när man ska till skolan, så därför kan man börja med detta under helger eller på ett lov.
Så här kan resultatet se ut efter att ha använt sig av balsammetoden. Rätt stor skillnad eller hur?

sushi

Hej på er :)
Jag körde på rätt bra på gymmet idag och nu känns det jätteskönt. Har duschat och haft på anisktsmask så nu är jag fräsh också.
Ska göra sushi nu :) Har aldrig gjort det förut så vi håller tummarna för att det går bra.
Vi hörs, hej så länge.

"burgarna på bilden.."

Har bara tagit det lugnt idag och knappt gjort någonting över huvudtaget.
Ska strax åka och träna med dadie. Senare måste jag nog städa och fixa lite också. Mitt rum är fortfarande kaos pga renoveringen, men jag ska ta och städa så gått det går i alla fall.
Vi hörs senare!
Jag måste bara visa er den här bilden..
" Burgarna på bilden har inget direkt med artikeln att göra. "


HAHHAHAH. Det var en artikel om handbolls vm, och så slänger man in en bild på cheesburgare? Why? Hahah.

KYSS JOHANNA

kyssjohanna finns det massor av fina ringar och smycken. Vissa saker är kanske lite dyrare än på andra ställen, men det är för att mycket är gjort av äkta silver.
Här kommer ett gäng fina ringar därifrån.
Har ni någon favorit?


Jag tycker att den guldiga med peacemärket var otroligt fin, men den var den dyraste av alla.

videofyme

Jag skaffade videofyme igår, så nu kan jag börja videoblogga. Många av er har frågat om jag kan börja göra det, och om jag kan lägga upp videor på hur jag sminkar mig och så, så det kommer troligen inom snart framtid.

Om ingenting krånglar så kommer det nog någon videoblogg i veckan :) Eftersom det blir första gången så får ni räkna med att den inte kommer vara bäst precis.
Jag har gjort en ny kategori här på bloggen också, där jag kommer samla alla videobloggar. Gissa vad den heter då? Just det, videobloggar ;)

23e januari 2011

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen har har precis ätit frukost. Jag är superglad just nu :D Varför då då? Jo, för att Sverige leder röstningen nu! Ä n t l i g e n ! Vi har legat flera tusen röster efter i mer än en vecka, men nu så! Dock är det endast med ett par hundra röster som vi leder, så vi måste fortsätta rösta som idioter ;) KLICKA HÄR FÖR ATT RÖSTA. Det går att rösta var 20:e minut.


Vi hörs under dagen, ha det bra ♥

Hej! Det går inte att logga in på blogg.s...

Hej! Det går inte att logga in på blogg.se nu. Varför vet jag inte, det står att något är fel och att de försöker göra något åt det. Så jag hoppas att det funkar imorgon igen, jag mobilbloggar nu som ni kanske förstår. Tänkte bara slänga in ett snabbt godnatt i alla fall, jag hoppas att det här publiceras också. Har kollat på gossip girl och ska lägga mig och läsa om ett tag tror jag. Hoppas att allt är bra med er, puss och godnatt!


myskväll

Har ätit god mat och kollat på sista halvan av kvällens handbollsmatch, Sverige - Serbien. Det är synd att Sverige inte spelar några matcher här i Linköping, om de hade gjort det så hade jag nog gått och kollat. Det är faktiskt kul att kolla på handboll, tycker även jag som slutade spela för något år sedan. Men det känns inte riktigt lika lockande att kolla på Norge, Brasilien och Japan eller vilka det nu är som spelar här i stan.
Ska strax sätta på Gossip girl-boxen och lär väl kolla på ett antal avsnitt. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll!

SHOES

Här kommer ett antal mixade skor från Forever 21.
Favorit?


Jag tycker att ballerinaskorna var söta :) De första svarta också, och de näst sista.

kamera

Jag har stor lust att köpa en ny kamera. Jag har en Casio Exilim sen tidigare och pappa köpte en Canon ixus i somras, men jag är inte jättenöjd med någon av dem.
Jag visste inte riktigt om jag vill ha en systemkamera eller en digital. Jag vill kunna ta bättre bilder med skarpare färger än vad jag kan med de digitalkameror jag har men jag vill ändå inte bli tvungen att kunna femtioelvatusen inställningar. Vill inte heller behöva släpa runt på en jättestor systemkamera så i så fall skulle jag ville ha en mindre modell eller en kompakt systemkamera. Jag hittade två alternativ, men det kan mycket möjligt finnas något bättre. Just nu är alternativen en Samsung NX100 eller en Canon PowerShot G12HÄR kan den som är intresserad läsa mer om Samsungen, och HÄR finns mer info om den andra.
Är det någon av er som har testat någon av dessa kameror? Vad tyckte ni i så fall?

Eller är det någon av er som har ett tips på någon annan bra kamera som verkar uppfylla mina krav? Hör gärna av er i så fall!
I vilket fall så har jag inte riktigt tillräckligt mycket pengar nu för att jag ska kunna köpa en riktigt bra kamera, men jag fyller ju år om lite mindre än två månader ;)

LEATHER JACKETS

Här kommer ett par fina skinnjackor :)  En del är äkta och en del inte.

1.
2.
3.

4.
5.
6.

7.

8.

9.


10.



11.


12.





1-3 Forever 21, 4-7 Asos, 8-10 Chique (Jofama by Kenza, Jofama), 11 Bikbok12 Melba.


Någon speciell ni gillar?

Jag gillar 8 och 9, de från Jofama by Kenza, och även 2 och 4 :)

standing where you left me

Hej bloggen!
Förlåt för att uppdateringen har varit såpass låg idag. Efter lunch följde jag med mamma och pappa som skulle köpa saker till badrummet, en kaffemaskin och lite grejer. Följde mest med för att jag inte hade något annat för mig, men jag tröttnade rätt snabbt på att gå runt där.
Kom nyss hem. Jag känner för att bara slappa och ha en skön filmkväll i kväll, så det är precis vad det blir. Ska försöka blogga en del också. Det har inte gått att ladda upp några videor från youtube här på bloggen de senaste dagarna. Jag hade ett par roliga som jag hade tänkt visa er, men nehej. Det får bli någon annan gång.
Vi hörs hörni, puss!

AMERICAN

Här är ett par fina tröjor från melba, som är inspirerade av amerikanska flaggan. Som ni kanske vet så gillar jag nästan allt som har amerikanska flaggans färger eller själva flaggan på.


22e januari 2011

Godmorgon allihopa :)


Jag och tjejerna vaknade här för ett tag sedan. Vi har ätit frukot och håller på att fixa lite nu. Ska strax dra hem, får se vad jag gör idag.

Vi hörs senare, ha en bra dag!


med tjejerna!

Hej bloggen :)


Är hemma hos Emma nu med Linnea och Anna också. Vi kollar på tv, chillar och har det mys.


Hoppas att ni får en fortsatt bra fredagskväll allihopa! Puss ♥


veckans outfits

1.
2.


3.


4.


5.


Har ni någon favorit?


Min favorit är 2:an och 5:an :)

inget slår CONVERSE


Jag körde på converse idag, även fast det var rätt kallt och isigt och grejer. Men det funkade ;) Kändes jäkligt bra att gå runt i favoritskorna igen och slippa alla klumpiga vinterskor och kängor. Freedom, mahahaha :)

FOR YOUR COMPUTER

Här är ett par fina datorfodral/datorväskor!
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

8.


9.


1-3 är från chique, 4-5 är från have2have6-8 är från walkonwater och 9 är från monki.

mot emma!

Det blev att sova hos Emma istället för Linnea.

Så jag sticker strax dit! Blir att chilla med dessa underbara tjejer. Jag anar rätt mycket garv också, brukar ju bli så..
Jag mobilbloggar nog lite senare, om inte så hörs vi imorgon. Har tidsinställt ett par inlägg också som kommer upp under kvällen. Ha en superkväll allihopa, puss!

today's outfit


Jeans - Dr Denim
Svart långärmad - H&M
Jeansväst - Monki
Armband - Guldfynd och något mer
Ringar - Gina och Style by Tyra

SYOSS

Jag köpte nytt värmeskydd för någon vecka sedan, jag hade helt glömt bort det nu ett tag. Men det är jätteviktigt att ta i något i håret innan man plattar/lockar så att man inte använder värmeprodukter direkt på hårstråna och sliter och skadar håret i onödan.

Köpte värmeskyddsspray från SYOSS. Än så länge verkar det jättebra!

Kostade 79 kronor tror jag.

helg!

Hej bloggen :)
Äntligen helg! Skolan flöt på ganska bra idag faktiskt. Förutom so:n -.- Vi ska skriva uppsatser, om 3 upptäckare som vi själva får välja, och jag känner redan nu att det kommer gå åt helvete. Men jaja, det skiter vi i nu, det är ju helg!
Kom hem för en liten stund sedan. Tänker sitta här och slappa ett tag, sedan ska jag slänga ner lite saker i en väska och sticka till Linnea. Jag, Anna och Emma sover där ikväll. Kommer bli jättemysigt med tjejekväll!
Skriver nog ett inlägg innan jag sticker. Vi hörs :)

21e januari 2011

Godmorgon!
Har lite bråttom nu men jag tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg. Ska strax sticka till skolan. Den här veckan har faktiskt gått riktigt fort, extra fort. Men det ska blir underbart skönt med helg!
Vi hörs när jag kommer hem :) Ha en bra fredag!

don't make me change my mind

Hej allesammans!
Det gick rätt bra på gymmet idag, det var skönt att få träna en stund :)
Jag har inte haft överväldigande mycket att blogga om ikväll precis. Den enda jag har gjort vid datorn ikväll är att kolla runt efter kläder och grejer. Har fixat ett par små inlägg som kommer upp i morgon också, för jag vet att jag inte kommer ha jättemycket tid att blogga då.
Känner mig rätt trött nu så jag tänker inte sitta uppe så länge ikväll. Godnatt på er ♥

OVERSIZE

Här kommer ett par härliga oversize tröjor/hoods.
Alla är från modekungen, förutom den sista som är från bikbok.

DAGENS


from BIKBOK

Ett par fina grejer från bikbok!

hemma och vänder

Hej på er :)
Skolan var rätt seg, ingen rolig dag.
Träffade Ullis, Linnea och Madde på stan en snabbis efter skolan. Kom nyss hem och ska åka och träna nu direkt. Bloggar senare, vi hörs!

20e januari 2011

Godmorgon!
Har lite sovmorgon idag, ungefär en timme, men det kände jag inte av alls när jag skulle gå upp. Tvärt om nästan, det kändes jobbigare att gå upp idag än igår.
Ska snart gå mot bussen. Här får ni ett par bilder på dagens facelook så länge.
Ha en bra dag, vi hörs senare!

i will fall for you, over again

Hej! Hur har er kväll varit?
Min har varit slapp och skön, men jag tycker att den försvann alldeles för fort. Jag kommer knappt ihåg vad jag har gjort haha, bra minne?
Fixar med lite nu, har inte mycket mer att skriva. Hoppas att allt är bra med er. Jag passar på att säga godnatt till er allihopa nu, puss! ♥



Tuff tjej @ Emma's place.

känner ni igen?

Känner ni igen personerna på dessa bilder? :)
På de första bilderna är det Allie från The City, bilderna är från Forever 21. På bilderna efter det är det Jess, också från The City, som ni säkert har sett i ett par av h&ms kataloger. På nästa bild är det hon från Top Model, men jag kommer fasen inte på vad hon heter. Någon som kan hjälpa mig?
På sista bilden är det Fo från Top Model, som var med i h&m-katalogen som kom ut i somras tror jag det var. Hittade ingen bra bild, men tog ett fint kort som någon hade tagit i katalogen haha.


Lite kul att se någon man känner igen när man bläddrar i en tidning eller kollar på någon hemsida. Många av er hade säkert redan sett Jess och Fo i h&m katalogerna, det var ett tag sedan jag såg det också liksom, men jag upptäckte Allie och Hon på Forever 21s hemsida för ett par dagar sedan bara. Lite skoj så där :)

dagens

Riktigt dålig bild, jag vet. Att ta med webcamen i mörker är ingen bra idé. Lite bättre än inget i alla fall? :D

RINGS FROM FOREVER 21

Ja, det finns allt på Forever 21! Här kommer ett antal fina ringar därifrån.
Åh, jag är kär! Så himla fina :)

there's no chance that i can go through this, if this is the way it's meant to be.

Hej på er :)
Hade hemkunskap för första gången idag. Vi kom för sent haha, härlig start (y) Läraren är värsta konstig, snackade om att vi skulle upp för Mount Everest men att det var en massa basläger på vägen? Och sen frågade hon om vi drömmer med färger eller svartvitt. Hallå, hemkunskap liksom? Hon sa massa konstiga grejer, fick sitta hela lektionen och hålla mig för för att inte börja asgarva. Det blir rätt jobbigt efter en och en halv timme...
Resten av dagen gick rätt segt, en rätt tråkig dag för att vara onsdag.
Kom nyss hem till ett stinkande hus haha. Så fort jag öppnade dörren så möttes jag av värsta äckliga lukten, fattade direkt att det måste vara något de har gjort i badrummet som luktar, vi håller ju på att göra om. Så jag kutade in på mitt rum och stängde dörren snabbt. Nu känner jag att jag är hungrig men jag vill inte gå ner och riskera att släppa in stanken i mitt rum haha. Gör nog det snart ändå ;)
Vi hörs, kram kram!

19e januari 2011

Good morning!
Segt att gå upp i morse? Ohja. Har inte ens gått i skolan i två veckor nu, men ändå känns det som en evighet sedan vi hade lov. Nu är det i alla fall bara 4 och en halv vecka kvar i skolan innan vi får sportlov (y)
Ska snart dra mig mot bussen. Hoppas att ni får en bra dag, puss!

frickin' hungrig?

Hallå :)
Det tog ett tag innan pappa kom hem, men vi åkte och tränade även fast det blev rätt sent. Var inte på gymmet jättelänge men det var skönt att hinna köra en stund i alla fall.
Har bara slappat resten av kvällen och inte gjort någonting alls. Kvällen blev dock inte så lång eftersom jag tränade lite senare. Ätit har jag gjort i alla fall, massor känns det som. Blir ni också hungriga när ni har tränat? Såklart att jag blir hungrig annars också, men just efter att jag ha tränat så känner jag verkligen att jag är extra hungrig och att jag får ner extra mycket mat. Ungefär en timme efter att jag har ätit blir jag hungrig igen också ;) Men det är rätt att äta då ju, det är superviktigt att fylla på ordentligt med mat efter att man har tränat. Hahah, någon som vill ha en ny healthcoach? :D
Fixar lite nu och ska läsa om ett tag. Hoppas att allt är bra med er, godnatt!



FRIIS & CO

Jag kom på att jag har inte visat min plånbok, förutom lite snabbt när jag berättade om resten av mina julklappar.
Så här kommer en bild på den :)
Jag är jättenöjd med den, gillar den verkligen!
Den är från Friis & Co och kostar runt 500 kronor. Förut fanns den att beställa på chique, men den verkar inte finnas kvar där. Det går säkert att hitta liknande på andra ställen om någon är intresserad.
Friis & Co har faktiskt mycket fina grejer, väskor, necessärer mm. Innan jul någon gång samlade jag ihop ett par grejer därifrån och la upp i ett inlägg. Kan göra det igen om någon vill? :)

white, blue & rings

Dagens outfit.
Body & jeans från Bikbok, ringar från Style by Tyra.

ease our troubles now

Dagens låt.


En ganska lugn låt, men samtidigt fin och glad.

WITH PRINT

Här är ett gäng coola t-shirts och linnen med tryck på. Alla är från have2have.
Gillar den svarta t-shirten, och de med små barn haha :)
Någon speciell ni gillar?

problems

Skolan var rätt okej idag också, det kändes som att dagen gick relativt fort ändå.
Kom hem för ett tag sen, gick direkt in till datorn här nere för det var fullt med byggubbar haha.
Pratar med emma nu, problem problem haha ;) Ska strax äta något och senare ska jag kanske träna.
Vi hörs senare, kram kram!

18e januari 2011

God morgon allihopa! Allt bra?
Med mig är det helt okej, känner mig trött bara. Jag tror seriöst att det inte är meningen att en människa ska tvingas gå upp så här tidigt.. Och sedan förväntas fokusera och koncentrera sig en hel dag. Det funkar ju inte.
Men jag får väl göra som alla andra och stå ut, antar jag.
Går strax mot bussen. Här får ni ett par bilder på dagens facelook.
Ha en bra dag, jag ska försöka med det också.. ;) Vi hörs!

one by one

Har kollat på Top Model och chillat ikväll. Längtar till nästa gång, då är det make overs :) Mahahah.
Har inga läxor, än, vilket är sjukt skönt! Men snart så kommer det världens bom med massor på en gång känner jag på mig.. Usch. Det vore verkligen inte nödvändigt.
Ska fixa lite nu och sen läsa. Senaste gången jag la mig och läste var typ i somras ;o Kanske inte riktigt men nästan då, länge sen iallafall. Har inte haft något kul att läsa men lånade en på skolan nyss som verkar spännande.
Chattar med Annika nu, stackars henne haha :D Intressenivån under våra konversationer är hög.

Godnatt!

SUMMER BAGS

Här kommer ett gäng fina och somriga väskor.












Har ni några favoriter?

Min favorit är lätt den från Forever 21 :)



today's


PAJAMAS

Något som det finns massor av på Forever 21 är söta pyjamasar. Massor verkligen! Här kommer ett par gulliga pyjamsset och shorts.
De flesta kostar bara mellan 40 och 60 kronor. Ni hittar fler på hemsidan.

FAN VA COOLT!

Här är en video som jag snackade om igår ;)

Fan i helvete, så jävla coolt!
HAHAHAHHAHA, så himla kul. Så ser det ut som att den som filmar hänger halvvägs utanför bilen också, hahah...

wii

Hej på er :)
Förlåt för att jag inte har uppdaterat något på eftermiddagen men jag har haft annat för mig.
Skolan var rätt okej idag, rullade på rätt bra. Sen stack jag och Emma hem till Anna och där Linnea var också. Vi spelade wii hihi. Jag har nästan glömt bort att jag har ett wii, har inte kommit ihåg att köpa nya spel på väldigt länge och inte heller tänkt på att spela. Men det är riktigt kul ju!
Nu ska jag äta och senare blir det att kolla på Top Model. Hoppas att ni har haft en bra dag!

17e januari 2011

Godmorgon!
Har inte sovit mycket alls i natt känns det som. Precis som jag trodde så gick det inte att somna så lätt igår kväll, även fast jag låg och kollade på Gossip girl ett tag.
Ska strax gå mot bussen till skolan. Känner mig verkligen inte taggad för det idag, men jag har väl inte mycket att välja på.
Vi hörs senare, ha en bra dag!

like i got no chance at all

Sha :)
Efter att ha tränat så har jag bara chillat vid datorn och nördat runt här hemma haha. Kollat på massa roliga videos och garvat sönder. Det är en som ni måste se, HAHAHHAHA. Men det kan vi spara tills i morgon. Har varit på superhumör ikväll, det är ju alltid kul.
Ska fixa med lite nu och sen försöka sova rätt tidigt. Fast jag har en känsla av att det inte kommer gå något vidare.. Jag sätter nog på Gossip girl ett tag nu.
Godnatt!



FOREVER 21

En annan affär som jag också vill ha här i Linköping är Forever 21. En affär i Sverige borde de kunna öppna åtminstone?
Aja, det går ju att beställa från deras hemsida iallafall.
Här kommer ett par fina toppar därifrån.

Någon favorit? :)

Jag gillar den grå stickade och den som det står 82 på. Den första blommiga var också jättesöt!

the day i died was the best day of my life

Dagens låt.


En egentligen väldigt sorglig låt man samtidigt väldigt fin.
Det är typ refrängen som är det bästa, tycker jag ;) Det andra är lite smått tråkigt..
I guess i never saw that taxi.

tävlar om bloggsvar

Kollar på Gossip girl och ska träna om ett tag.
Jag är med och tävlar om bloggsvar invite på den här bloggen, hoppas på lite tur för en gångs skull ;)
Hoppas att ni får en fortsatt bra söndag, vi hörs!

VICHY

För ett par dagar sedan köpte jag nya rengöriningsprodukter från vichy. Jag har använt det ett antal dagar nu och än så länge verkar det jättebra.
Jag kör på Purete thermale, 3-in-1 rengöringslotion och ansiktsvatten.
Det finns många olika varianter, ni kan läsa mer på deras hemsida.
Tipsad av Linnea ;)

10 saker du kanske inte visste om mig

• jag trivs jättebra på resande fot och jag älskar att se och upptäcka nya saker
• jag är nöjd över min blogg
• jag skulle absolut kunna tänka mig att gå på collage i USA
• jag trivs bättre i halvsmutsigt hår än i helt nytvättat
• jag har dåligt tålamod
• samtidigt som jag vill köpa hur mycket saker som helst och ha nya kläder varje dag så får jag dåligt samvete om jag köper för mycket
• converse är de absolut skönaste skorna jag någonsin har haft och jag skulle gå runt med det året runt om det inte vore för det kalla och snöiga vädret här i Sverige
• jag vet inte vad jag vill jobba med när jag blir äldre
• jag tänker ofta att jag ska göra saker men som aldrig händer, antingen blir det för sent eller så orkar jag inte
• jag skulle kunna tänka mig att bli modell men jag är inte så säker på att jag vill det så gärna att jag skulle göra allt som krävs för att ta mig in i branshen


PANTS

Åh, varför finns inte Zara här i Linköping? Kolla bara på dessa fina byxor.
Öppna en affär här nu, tack!

16e januari 2011

Good morning!
Hur är det med er, allt bra?
Här är det prima, lyssnar på musik och försöker undvika att titta på den enorma klädhögen som väntar på att jag ska hänga in allt i garderoben ;) Men det är ju det man har söndagar till, att städa. Så det är väl ungefär vad jag ska göra idag, städa och plocka undan på mitt rum. Det är skapligt mycket grejer här nu, innan vi skulle börja göra om badrummet så behövde vi plocka ut allt från rummet utanför och en del grejer från garderoben bredvid badrummet, och vips så var allt inne på mitt rum istället. Ska nog träna lite senare idag också.
Hoppas att ni får en bra dag, kram kram!

try to stop me

Kvällen har gått väldigt fort känns det som, men ska nog sova snart.
Godnatt allihopa! ♥


Röstningen går inte super just nu, så det behövs hjälp. Kom igen nu, ni är bäst!



every minute, every second, every hour of the day

Jag gillar inte direkt Cody Simpsons, wannabe Justin Bieber, men att säga att den här låten fastnar i huvudet vore underdrift.

heldag med bästa

Godkväll allesammans :)
Har ni haft en bra kväll, eller en bra dag förresten?
Det har jag, hela dagen och kvällen har spenderats med Linnea, Anna och Emma. Först gick jag, Linnea och Emma till ekholmen, handlade lite ingredienser till wok innan vi gick hem till Emma och lekte mästerkockar. Anna kom dit också. Efter ett antal hinder på vägen så lyckades vi få till en riktigt god måltid!
Sen kollade vi på Karate Kid :) Den var seriöst jättebra, både sorglig och rolig. Jaden Smith är så sjukt gullig! Man blev riktigt inspirerad av den också. Medan Anna och Linnea satt och spelade mobilspel så prövade jag och Emma våra kung fu skills, ni skulle blivit rätt imponerade kan jag säga ;)
Senare drog vi hem till Anna. Spelade wii nästan hela kvällen, riktigt kul!
Kom hem till min godispåse för ungefär en halvtimme sen. Nu blir det att chilla resten av kvällen. Hoppas att allt är bra med er, vi hörs!
Vad gör man om man inte vet vad man ska göra på en bild? Kramar en kudde såklart!

hos emma!

Hej allihopa :)


Är hemma hos Emma med Anna och Linnea. Vi har gjort good food, haha, och kollat på Karate Kid. Den var faktiskt riktigt bra! Man blir inspirerad att köra kung fu av den haha.

Ska hem till Anna om ett tag, beställa grejer från elf (y)


Vi hörs senare, puss!




SHORTS

Här kommer mängder av snygga shorts! Massa olika material, färger, stilar och källor.
Gina



Melba


Bikbok


Top shop


Asos

H&m



Zara




Har ni några favoriter?

Jag har jättesvårt att välja, men jag skulle nog säga att jag gillar jeansshortsen från H&m, de från Gina och de gröna från Asos mest.
De sista från Zara är också jättecoola, jag såg dem senast när jag var i Stockholm.

15e januari 2011

Godmorgon :)
Allt bra med er?
Med mig är det bara bra, känner mig mycket piggare idag.
Håller på och gör mig i ordning nu. Ska träffa Linnea, Emma och Anna idag. Vi ska göra lunch och sen blir det nog film och chill (y)
Ska försöka komma ihåg att mobilblogga under dagen. Vi hörs senare, ha det bra!

nighty!

Har ni haft en bra fredagskväll? :)
Min har varit jätteskön, har bara chillat, chillat och ätit godis. Precis vad som behövdes!
Ska sova rätt tidigt nu så att jag är piggare i morgon.
Puss & godnatt ♥

veckans outfits

Här kommer alla mina outfits från veckan.
1.
2.
3.
4.
5.
Har ni någon favorit?


Min favorit är 2:an, älskar jeansvästen!

beställt

Här är de ringar som jag beställde från Style by Tyra.
Det finns massa fina dubbelringar där, men det verkade inte som att det skulle funka för mig med storlekarna på dem. Det är ju två fingrar det måste passa på då ju liksom, och det skiljer en hel storlek mellan dem medan det bara skiljer någon enstaka millimeter på mina fingrar. Så då skulle ringen bli alldeles för stor eller alldeles för liten på ett av fingrarna.
Så då beställde jag dessa ringar :) De två första är justerbara och den sista hoppas jag ska passa. Den var väldigt billig så det är inte hela världen om den inte gör det.

the one who didn't know who he was

Hej allihopa :)
Jag har gått runt hela dagen och känt mig seg, frusen och halvsjuk. Det är pga sprutan jag tog igår, det är vanligt att man får feber av det eller känner sig halvtaskig av det.
Jag tror inte att jag har haft feber, men riktigt seg har jag varit. Har också haft ont i ryggen, huvudet, foten och armen. Så ja, ni kan ju gissa hur pigg jag har varit. Man ska inte ta alvedon/panodil eller något sådan efter att ha vaccinerat sig heller, så det har bara varit att stå ut. Har varit allmänt frånvarande också, vilket en del av mina vänner kan intyga på ;)
Åkte och fixade pass efter skolan, min syster tog också spruta igår och hon verkade må precis som jag. Det blev en del tröttgarv när vi satt och väntade kan jag säga. Ni vet när man är riktigt trött och helt slut, så kan man börja skratta åt precis vad som helst? Typ så..
Passfotot blev svinfult som vanligt, men när jag skulle skriva min namnteckning då, herregud... Den blev ännu sämre än fotot, om det nu är möjligt. Det blev inga prickar över i, och jag heter tydligen Lindgreei, så såg det ut i alla fall. Aja, det är bara 5 år som jag tvingas stå ut med det.
Efter att ha ätit tårta och däckat i soffan framför Gossip girl i ett par timmar känner jag mig lite piggare i alla fall. Ska äta om ett tag, sen blir det att fortsätta slappa.
Hoppas att ni får en trevlig kväll! ♥

EAGLE

Dagens outfit.





utmattad

Hej!
Jag kom nyss hem, vi har fixat pass och handlat på vägen hem. Nu är jag helt utmattad, mår inte helt hundra. Ska äta något nu, bloggar senare!

give everything i got

Dagens låt.

14e januari 2011

Godmorgon! :)
Jag vaknade ändå vid kvart över sju när de började låta där uppe.
Ska strax gå till bussen. Efter skolan ska jag fixa nytt pass, om jag hinner innan de stänger. Sen får jag se vad jag gör, känner mig lite seg, troligen efter sprutan, så jag åker troligen bara hem och slappar.
Här kommer en bild på Emilia idag.
Ha det bra, puss!

you leave me with no options

Det gick bra att ta spruta, bara att det känns äckligt när de sprutar in. Börjar få lite ont i armen också men så brukar det vara.
Har bara chillat ikväll, beställde ett par ringar. Kan visa någon annan dag :)
Har flyttat ner för i natt så att jag ska slippa bli väckt av byggubbar på morgonen i morgon när jag har sovmorgon ;)
Nu ska jag dricka smothie, godnatt!



style by tyra

Här kommer ett par fina smycken från Style by Tyra.
De flesta kostar runt 100 kronor, men en del av grejerna, örhängena och ett par av ringarna, är det rea på nu. Så ni kan ju kika in på sidan :)

dagens


bussy

Kom hem från gymmet för ett tag sen. Det var inte riktigt lika mycket folk där idag, iallafall inte i början, men det var nog mest för att vi kom dit ganska tidigt.
Nu har jag duschat och ska äta nu. Sen ska jag åka och vaccinera mig mot influensa. Tanken på att man får massa onaturliga saker insprutade i kroppen när man tar sprutor är ju inte så trevlig, men jag är redan vaccinerad mot en massa saker så varför inte en till? ;) Har ingen stor lust att få influensa heller.
Måste äta nu, vi hörs när jag kommer hem sen!

hemma och vänder

Hej på er!
Kom nyss hem från skolan och ska åka och träna nu direkt. Hoppas att allt är bra med er, vi hörs sen!

13e januari 2011

Godmorgon :)
Har en timmes sovmorgon idag, det är knappt att jag känner av att jag har fått sova en timme till, men det är ju bättre än inget.
Apropå något helt annat, så ska vi börja göra om badrummet idag. Egentligen skulle vi ha gjort det innan jul, men flera av de som skulle göra det var lediga eller sjukskrivna, så då skulle de inte ha hunnit klart innan julhelgen. Så då skulle vi börja med det nu i mitten av januari istället. Det kommer vara en aning rörigt här ett tag tror jag, speciellt för mig eftersom att mitt rum är precis bredvid badrummet.
Ska gå till bussen om en stund. Här får ni ett par bilder på dagens facelook.
Ha en bra dag!

killing me

Har bara slappat i kväll, och hållit på med franskan. Om det inte vore för det så skulle jag inte ha något skolarbete att göra över huvudtaget den här veckan vilket skulle kännas otroligt skönt. Men så fort jag har någonting inom franska som jag om ett tag kommer behöver vara klar med så har jag ständigt en oro som gnager inom mig. Att jag vet att vi kommer ha ett jättestort prov om ett par veckor gör ju inte saken bättre heller. Men det är ändå för tidigt för att börja plugga, jag skulle bara hinna glömma bort allting. Franska är det enda ämnet i skolan som jag aldrig känner att jag har 100% koll på, vilket är otroligt jobbigt. Det beror nog på läraren till viss del.. Han är inte duktig på att gå igenom saker, utan han räknar med att vi redan kan allt, bara för att han har kunnat franska hela sitt liv? Han är långt ifrån min favoritlärare kan jag ju säga. Men usch, den där jäkla franskan tar död på mig. Jag skulle hellre lära mig finska eller vad fasen som helst.
Aja, skit samma. Ska sova om ett tag tror jag. Hoppas att allt är bra med er, godnatt!

utmaningar?

Nu när den här 30-dagars utmaningen är slut så undrar jag om några av er har frågor ni vill att jag ska svara på eller någon rolig utmaning ni tycker att jag ska göra? Det kommer kännas så tomt om jag inte har någonting sådant nu, så kom jättegärna med förslag!

high waist, short t-shirt and knitted scarf.

Dagens outfit.





i'd fly you to the stars and back again

Dagens låt.

Superduktig på att sjunga eller vad?

SCORETT

Här är ett par fina skor från Scorett. En del av dem är lite mer vinterskor, men vissa funkar lika bra nu till våren.
Vilka är era favoriter?

Jag gillar de svarta med dragkedja, de blåa och de näst sista.

whatever it takes

Hej på er :)
Vi hade tydligen musik idag, tur att någon visste iallafall.. Det var inte superhemskt ändå hehe, hade bara repetition från vad vi gjorde förra året.
Efter det har väl dagen rullat på rätt bra ändå. Kom hem för en stund sen och har precis bytt om till myskläder. Det enda jag vill göra just nu är att hämta något att äta, lägga mig i soffan och inte behöva resa mig på hela kvällen. Om det nu vore så väl... Har franska jag måste göra. Men det får vänta till lite senare, nu ska jag chilla!
Vi hörs, kram kram ♥

12e januari 2011

Godmorgon :)
Sovit gott? Det har jag, men dock alldeles för lite. När klockan ringde i morse blev det ännu en du-skämtar-väl-med-mig-upplevelse. Men även denna gång så stämde det att jag skulle gå upp, tyvärr.
Här får ni ett par bilder på dagens facelook.
Vi vet inte om vi ska ha musik eller hemkunskap idag första lektionen. Vi har nämligen varannan vecka, men ingen har sagt till oss vad vi ska börja med haha. Men det märker vi nog, förhoppningsvis.
Ha en bra dag, pusshej!

tips!

Tänkte bara slänga in ett snabbt godnatt till er. Ett litet tips också, skratta inte när ni borstar tänderna och har munnen full med tandkräm. Det blir inte kul då. Eller jo, rätt kul var det ändå.. ;)
Godnatt!

det är kul att bli påmind..

HAHHHAHAHHAHA, fy fan vad jag har skrattat till den här videon! Seriöst, det måste vara flera timmar.
Efter femtielften gången är den fortfarande lika rolig... ;)

för mycket

Hejhej :)
Det blev som sagt en sväng till gymmet. Jag vet att jag har sagt det förut men jag säger det igen, det är så sjukt mycket folk på gymmet nu. Det är nog minst dubbelt så mycket folk som innan jul. Förut så behövde man aldrig stå och vänta, men nu måste man vänta i en kvart för att få rullband och ett par minuter på nästan alla andra grejer också. Hoppas att lite folk försvinner snart. :o
Det var skönt att träna iallafall!
Nu sitter jag här nydushad och fräsh. Ska kolla om det är något bra på tv, annars sitter jag här och chillar. Hoppas att allt är bra med er, puss!
tufft?

TROUSERS

Jag tycker det är jättesnyggt med byxor som är höga i midjan och ganska slappa. Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla dem, vissa lutar mer åt chinos och andra lutar mer åt haremsbyxor. Här kommer ett par lite olika modeller iallafall.

Modekungen
Nelly (Acne)
Asos
H&m



Riktigt fina! :)

JEANSVÄST

Dagens outfit.



Jeansväst från Monki.




Dag 30 - ett sista ögonblick

28:e mars 2010, New York, Top of the Rock.

Låter bilderna tala.
















Det var sista inlägget för den här 30-dagars utmaningen. Jag tycker att det har varit en jätterolig utmaning :) Vissa dagar var rätt svåra, men det har definitivt varit roligt.

Vad tycker ni? Har det varit kul? Ni kanske har lärt er en hel del mer om mig?

what could have been, if it wasn't like this.

Hallå :)
Kom nyss hem från ännu en dag i skolan, och det verkar som att jag har överlevt även denna dag. Det var ingen jobbig dag idag faktiskt. Först hade vi studieteknik en timma, efter det dubbeltimma SO, men då gjorde vi inte så mycket. Efter lunch hade vi matte och sen på svenska kollade vi på film och åt godis hihi. Vi har jobbat med Shakespeare så det var någon film om honom..
Ska slappa här ett tag nu och när pappa kommer hem ska jag träna. Vi hörs senare!

11e januari 2011

Godmorgon!
Min första tanke i morse när klockan ringde var: skojar du? Det kändes som att jag precis hade somnat, och jag var långt ifrån redo att gå upp. Men men, upp gick jag och nu ska jag strax gå till bussen.
Här kommer ett par bilder på Emilia idag.
Ha en bra dag! ♥

Top Model 15

Kollat på Top Model ikväll. Jag har inte så stor kolla på alla som är med än, det är ju nästa gång som det liksom börjar på riktigt. Men jag gillar systrarna iallafall :)
Ska fixa lite nu och sen försöka sova rätt tidigt. Hoppas att allt är bra med er, godnatt!

dagens outfit


Tröja från Monki.

cocoo

Sugen på att beställa smycken? Hur många som heslt? Skojar du!? Kolla bara på dess fina silverringar nedan :)
Ge mig :)
Alla ringar kommer från cocoo.

MAVALA FRESHY

Har målat nalgarna och nu blir det Top Model 15!
Någon mer som kollar?



if eyes could speak

Dagens låt.

Dag 29 - mina ambitioner

Ambitioner, det är typ vad man vill uppnå va? ;) Aa, det säger vi.


Okej.. Jag vill gå ut skolan med bra betyg som jag är nöjd över. Jag vill få ett jobb som jag trivs med och som jag tjänar någorlunda bra på. Jag vill ha "hittat mig själv" innan jag är 25, veta vad det är jag vill jobba med osv. Det skulle förstås underlätta om jag redan om några år visste vad jag skulle vilja jobba med när jag blir äldre, så att jag kan välja rätt inriktning på gymnasiet. Jag tror inte att jag kommer veta det inom en så snar framtid, jag tror det kommer vara väldigt svårt för mig, men till gymnasiet ska jag nog lyckas välja rätt ändå.

Innan jag har fyllt 25 så vill jag alltså ha skaffat mig ett bra jobb, eller om jag håller på att gå en utbildning då, träffat "den rätte", flyttat till en fin lägenhet och så vill jag känna att jag har koll på mitt liv.



Det är pretty much it tror jag. Det kanske känns lite långsökt, det är ju ett bra tag tills jag fyller 25 menar jag, men det är det enda som jag verkligen vill uppnå. Det som nu ligger närmast i framtiden är ju att gå ut nian med bra betyg, vilket inte borde vara allt för svårt. Visst kommer det krävas en hel del men för mig är det inte ett måste att ha MVG i alla ämnen precis. Fast kanske åtta-tio MVG och resten VG eller något :) 

gulligt

Hej :)
Jag verkar ha överlevt första skoldagen nu, fast jag måste erkänna att det var rätt tungt. Dagen kändes otroligt lång och seg.
Fick veta att vi ska byta SO-lärare den här terminen, vilket jag inte är det minsta glad över. I början gillade jag inte Mr Deltén, som vi har haft nu, utan jag tyckte bara att han var virrig och konstig. Han är fortfarande virrig, men nu tycker jag om honom. Men nehej, då så ska vi byta. Får se hur det blir, har aldrig förut haft läraren som vi ska byta till nu.
Hur har er dag varit? Det kanske inte är alla som har börjat skolan ännu?
Kom hem för ungefär en halvtimme sen och nu äter jag flingor. Vi hörs senare!
Gulligt, eller vad säger ni..? ;)

10e januari 2011

Godmorgon!
Den fruktade dagen är här.. hahah, närå. Men det var precis lika svårt att somna igår kväll och lika tungt som jag trodde att det skulle vara att gå upp i morse.
Ska gå iväg till bussen om en stund. Vi får hoppas att jag inte somnar under ett olämpligt tillfälle idag... Ha det bra! ♥

just forget the world

Blogg.se verkar vara rätt segt nu så det tar ett tag att ladda upp inlägg och grejer.
Jag tänkte bara slänga in ett snabbt godnatt till er. Jag kommer nog sitta här ett tag till, det spelar knappt någon roll hur dags jag lägger mig i kväll, jag kommer i vilket fall som helst vara dödstrött i morgon, som vanligt efter lov. Så om ni ser en zombie på bussen så är det nog jag ;)
Jag känner mig inte alls taggad inför skolan i morgon. Jag har endast en anledning till att se fram emot det, det ska bli kul att träffa alla igen. Annars känns det bara riktigt surt. Jag har en bra anledning till att verkligen inte se fram emot det också, eller två faktiskt, denna termin har vi musik och hemkunskap (varannan vecka). Egentligen är det inget större fel på något av ämnena, men det är lärarna. Blä. Musikläraren är värsta läskig och hemkunspaläraren har jag aldrig haft men jag hatar henne ändå haha. Hon verkar helt störd. Och så kommer vi ha prov varje lektion på hemkunskapen, det står redan inplanerat i schemat. Nice (y)
Aja, sitter nog här ett tag till innan jag försöker sova. Vi får se om jag hinner blogga på morgonen i morgon, jag har en känsla av att jag kommer försova mig. Godnatt iallafall ♥



another day another dawn

Dagens låt.

iakttagen

När jag är på gymmet så springer jag på löpband ibland, vilket jag gjorde idag. Innan jag börjar springa så brukar jag alltid gå en minut först för att värma upp lite. När jag hade gått ungefär 45 sekunder idag så kom det en instruktör med en grupp på ca 10 personer som hade en introduktion. Han gick runt och visade för dem hur de skulle använda olika saker och så. Så då kom de fram till löpbandet som jag var på och han sa att det bara skulle kolla lite. Snacka om att jag kände mig iakttagen haha. De stod där ett par minuter när han visade hur man höjde farten, får bandet att luta osv. Jag ville inte börja springa, vilket jag egentligen skulle ha gjort, medan de stod där för då skulle det kanske verka som om jag ville imponera eller något. Så jag gick lydigt i några minuter extra ;)
När jag kom hem vid halv åtta så var jag helt utsvulten för jag hade inte ätit något sedan lunch + att jag hade tränat ju. Nu har jag precis tagit en dusch och slängt in lite kläder i garderoben.
Det är ingen idé att jag försöker sova än på ett par timmar, det kommer ändå inte funka. Ska sitta här och slappa ett tag, kanske kollar om det är något på tv.
Hoppas att allt är bra med er, puss!

Dag 28 - det här saknar jag

Jag la ju inte upp dag 27 igår när det egentligen skulle ha varit, så ni får två idag istället.


Jag saknar sommarlov, varma sommarkvällar, sommaroutfits, sommardagar, sommarbilder, sommaraktiviteter och bara känslan av sommar. Sommar sommar sommar sommar... Ta mig tillbaka! Kan ju ta mig till värme iallafall? Saknar Kroatien, värmen och det underbara vattnet.
Något som jag saknar oerhört är att gå på dagis. Fatta så skönt egentligen!? Springa runt och leka hela dagarna, slippa tänka på att man måste prestera och anstränga sig hela tiden och bara leka. Om någon hade sagt åt mig att när jag gick på dagis och lekis var enda gången man skulle slippa känna press på sig så skulle jag verkligen ha njutit mycket mer när jag väl gick där.
Det är massor mer saker som jag också saknar, att kunna göra saker utan att behöva tänka efter alltför mycket och utan att få dåligt samvete efteråt, känslan av att jag inte bryr mig om vad andra tycker, känslan av att inget annat spelar någon roll förutom det jag gör just nu. Men jag har lärt mig att allt man gör får konsekvenser, det finns mer att tänka på än nuet och att allt inte varar för alltid.
My way to escape. Free from problems, free from all requirements. Now I'm here and that's all that matters. The only thing that's missing is someone to share it with.

sick of this

Är på allmänt dåligt humör idag, men det beror nog till viss del på någon som inte verkar ha i avsikt att göra min dag den bästa.
Ska sätta på Gossip girl nu igen och senare åka och träna. Jag är ju på allt annat än god väg att vända tillbaka dygnet. Men tack vare någon så kan jag inte åka och träna förrän klockan 6, vilket betyder att jag kommer hem vid halv 8 och då ska jag duscha och äta.. Ja, som sagt, allt är förvridet en aning. Lyckades ju inte gå upp så där jättetidigt i morse heller, så det är bara att ge upp hoppet om att jag inte kommer vara dödstrött i morgon.
Hoppas att ni har en bättre dag än vad jag har idag haha :) Vi hörs!
Förresten, tack för alla fina kommentarer! Ni lyser verkligen upp min dag, underbara ni! ♥

sportlovsplaner

Har ni något planerat inför sportlovet? Är det någon som ska åka skidor, åka på solsemester eller bara vara hemma och slappa?

Vi ska åka till Österrike och åka skidor. Jag har varit i Österrike två andra år och det har verkligen varit jättebra skidåkning så det ska bli superkul! Tidigare år har vi varit i en skidort som heter Saalbach och en som heter Ischgl. I år ska vi bo på ett hotell som ligger i Schruns och själva skidsystemet heter Montafon.
I år ska vi ska inte flyga till München i Tyskland som vi gjorde en annan gång. Herregud, det gör jag aldrig om. När vi skulle tillbaka till München för att flyga hem så höll vi på att missa flyget. Bilresan från där vi bodde till flygplatsen skulle ha tagit drygt 2 timmar, men istället så tog det mer än 7, nästa 8 timmar, pga av enormt långa köer och olyckor på autobahn. Snacka om att man blev helt frustrerad och sönderstressad när vi fastnade i köer i flera timmar och klockan bara fortsatte ticka. Det var av ren slump att vi hade startat tidigt på morgonen och åkt cirka 8 timmar innan flyget skulle gå. Men det var tur för annars hade vi missat flyget. Det slutade iallafall med att vi fick springa genom flygplatsen med massa väskor och två meter långa skidfodral och både jag och Cecilia hade varit kissnödiga i ett antal timmar haha. Jag höll på att svimma nästan. Fy fasen, det var verkligen hemskt. Tillslut hade våran 8 timmars långa marginal krympt en hel del. Vi fick en kvarts marginal innan flyget skulle gå och kunde äntligen gå på toa ;)
Så ja, så kan det gå. Som sagt, vi ska inte flyga till München i år utan en lite mindre flygplats ett par mil där ifrån. Det ska bli jättekul iallafall!

nytt i garderoben

Jeansväst - Monki 250 kronor
Tröja - Bikbok 149, rea 75 kronor
Bh - Gina 99 kronor
Stickad tröja - Monki 250 kronor

Dag 27 - min favoritplats

Den var inte helt lätt att välja, men tillslut så hade jag bestämt mig ändå för Times Square.
En plats som är full av liv, ljus och människor men som man samtidigt kan verkligen njuta av. Jag ska absolut besöka Times Square och New York igen.

bilder

Här kommer några bilder från i tisdags. Jag fastnade inte på en enda och det blev rätt många konstiga bilder HAHAH. Här får ni ett par stycken iallafall.
Ni är bäst! ♥

9e januari 2011

Godmorgon :)
Det här var inte en av de roligaste dagarna att vakna till. Varför? Jo, pga det där man ska till i morgon. Usch, jag vill verkligen inte. Det kan ju inte bara ta slut på alla långa sovmorgonar och slappa dagar helt plötsligt? Jag kommer inte stå ut.
Nej, nu tänker vi inte mer på det. Har ju faktiskt en hel dag framför mig att njuta. Ska börja med att kolla på ett avsnitt av Gossip girl. Vi hörs!

now i know

Hej allihopa, har ni haft en bra kväll? :)
Det har jag. Va som sagt hemma hos Emma med ett par tjejer från klassen + en från vår parallellklass. Vi åt mat och kollade på film. Såg bl a filmen Killers, den var riktigt bra faktiskt. Absolut värd att se. Med Ashton Kutcher ju (y)
När vi skulle hem så var det lite smått drama haha ;) I backen precis utanför var det superhalt så det gick knappt att köra upp med bilen, men om man tog sats så gick det.
Kom hem för drygt en timme sen. Har sminkat av mig och ska nog strax sova. Puss & godnatt ♥



till anonym

Till Anonym.

Förlåt att det kommer lite sent, men här är en bild på tröjan iallafall!
Tror att det kostade runt 400 kronor. Den är köpt på Ralph Lauren i Florida, men den finns säkert att köpa på andra ställen som säljer Ralph Lauren.

outfit x2

Här får ni både outfit från igår och kvällens.
Grå t-shirt med dragkedja från Monki och svarta jeans från Dr Denim.
Vit body och mörkblå jeans från Bikbok.

Barbra Streisand


förvridet

Hej på er :)
Har haft jättekul med tjejerna :) Igår kollade vi på tv, spelade spel, försökte ta kort mm. Somnade vid två ungefär och vaknade strax innan tolv. Åt frukost halv ett och sen chillade vi i ett par timmar. Vid tre gjorde vi pannkakor och för ett tag sedan stack de hem. Har lyckats förvrida dygnet en aning, men det är väl nu man borde ha försökt att vrida tillbaka det till vanliga vardagstider egentligen.
Ikväll blir det tjejkväll hemma hos Emma :) Ska fira hennes födelsedag i efterskott med ett par tjejer från klassen. Jag ska strax sticka dit och så ska vi fixa lite innan resten kommer. Ska försöka hinna med att tidsinställa ett par inlägg nu, men jag hoppas att ni har förståelse för att det inte blir jättehög uppdatering för mig idag.
Hoppas att ni får en fortsatt bra dag iallafall! Bilder och grejer kommer senare eller imorgon :) Puss!

RIBBONS

Här är ett par söta plagg från melba, alla har små rosetter :) Jättesöta!
Har ni någon favorit?
Jag tycker om nummer 3, den vita med svart rosett, och så den sista.

8e januari 2011

Godmorgon :)
Vaknade ganska sent här med tjejerna och vi har nyss ätit frukost. Ska strax fixa lite och sen får vi se vad vi hittar på. Jag hade tänkt att träna idag, men gymmet hade bara öppet på förmiddagen så det är för sent för det.
Glöm inte att rösta! Det skiljer inte alls mycket mellan Sverige och Somalia nu, typ 20 röster .
Vi hörs senare, ha det bra!

chacha bloggen !

Gästbloggning här!
Sitter här hemma hos emilia, wohuuu :D
Under kvälllen här har vi kollat på let´s dance, eller kollat och kollat,
vi har spelat några super roliga spel som emilia hade.
Vi har käkat muffins och yoghurt, fast inte tillsammans...
Hahhaah, anna ramlade! :O
Nemen, nu ska vi ta några finfina bilder som ni, kanske, får se senare.
puss och kram från Anna Emma och Linnea :*

Dag 26 - mina rädslor

Jag är inte en väldigt rädd person som går och oroar mig för saker hela tiden, men alla människor har väl rädslor ändå.
Det första man tänker på är nästan spindlar, ormar och andra sorters kryp, vilket jag är rädd för precis som nästan alla andra? Jag tål inte blod heller, blir skakig och svag i benen så fort man pratar om operationer och äckliga grejer.
Jag är också rädd för att jag inte ska få något jobb är jag blir äldre eller att jag ska bli pank. Men det är ju inte något som jag brukar gå och tänka på varje dag precis.
Jag har inga speciella rädslor eller så, så jag tror att det var allt (:

some awesome pictures

Lite bilder jag tog med camen för ett par dagar sen när jag hade tråkigt ;) EnJoyy!

tjäjer!

Hej på er :)
Det var helt fullt hos polisen när vi skulle fixa pass, och Cecilia hade en klipptid så vi förstod direkt att vi inte skulle hinna. Så vi tar det där med pass en annan dag.
Kom lite tidigt till stan men efter ett tag kom Emma, Linnea och Anna. Vi gick och kollade ett tag, sen fikade vi på Espresso house och efter det kollade vi lite till. Jag hittade ett par grejer, visar i morgon.
Kom nyss hem och ska äta om en stund. Lite senare kommer tjejerna hit igen. Vi ska väl kolla på tv eller hitta på något och sen sover de här ikväll. Mysmys! :)
Hoppas att ni får en fin kväll, puss!
Right now..

e.l.f.

e.l.f. finns det massor av smink, nagellack och borstar och allt är till ett otroligt bra pris. Olika mineralprodukter kostar mellan 36-42 kronor och nästan allt annat kostar endast 18 kronor. Det tillkommer en fraktkostnad på 37 kronor, men det är det absolut värt!
Det första jag tänkte var är det verkligen sant? Ja, det är det! Du kan läsa mer under rubriken 'Vanliga frågor' på deras hemsida.
Det kanske är lite svårt att träffa rätt med färger på foundation och så när man beställer på internet, men om man är säker på vad man har för färg så går det ju jättebra.
Nästa gång jag behöver ett antal sminkprodukter så kommer jag garanterat beställa härifrån!

SUNGLASSES

Jag gillar solglasögon. Så snyggt och det passar till allt på sommaren. Jag skulle vilja ha massor, och kan definitivt tänka mig några av de nedan.
Asos
Bikbok
Rayban
Chique (Friis & Company)
Har ni någon favorit?

Jag gillar alla! Men mina främsta favoriter är nog nummer två från Rayban och de sista från Friis & Company.

chiao!

Åker strax och fixar nytt pass, lycka till kanske? Hahah, närå det ska nog gå bra ;) Efter det så sticker jag direkt till stan.
Vi hörs när jag kommer hem om jag inte mobilbloggar något. Ha det bra!
Ska bara klä på mig också, jag sitter här i pyjamaströja..

7e januari 2011

Good morning!
Jag vaknade till vid tio och tvingade mig själv att inte somna om. Det var riktigt tufft, men det gick.
Har ätit frukost och ska strax göra mig i ordning. Ska träffa Anna, Linnea och Emma på stan vid 2 och innan det ska jag till polisen. Inte på grund av något allvarligt dock, utan jag ska fixa nytt pass ;) Men jag gillar inte det, man blir jämt så jäkla ful på bilderna, någon som håller med mig? Man får ju inte se allt för glad ut heller...
Vi hörs, ha en bra dag! ♥

fliege auf meine hose

Har chillat galet ikväll, gud så skönt! Det är ju meningen att man ska slappa när man har lov, och nu när man har gjort de i ett par veckor så kommer man in i som en slapp och seg fas. Det är inget fel att vara i den här fasen, det är jätte skönt. Det jobbiga är när man ska ur fasen och tillbaka till skolan igen. Jag känner att jag nästan har förträngt det där med tidiga morgonar och plugg nu, så jag förstår inte hur jag ska klara av det sen när jag är tvungen att gå till skolan igen. Men aja, det skiter vi i nu. Jag ska ju inte börja skolan än, det är ju hela tre dagar kvar! Snälla gud, se till att det blir tre låånga dagar. Vill inte att lovet ska ta slut.


Okej, nog med funderingar och önskningar nu haha :)
Förutom att slappa så har jag planerat lite inför imorgon och pappa har berättat om planerna inför sportlovet, men det kan vi ta lite senare. Min mamma och syster samtalade av någon anledning på tyska? Ingen av dem är superduktig på det, Cecilia kan i princip inge tyska alls, så det blev lite intressant att höra på ;)
Ska försöka sova om ett tag, men det kommer nog inte gå något vidare för jag känner mig pigg. Så jag sitter nog kvar här ett tag ändå.
Hoppas att ni har haft en bra dag, godnatt!
HAHAH, nice hair dude! -.-

favorit i repris

Jag visste inte vad jag skulle lyssna på för musik nu, så jag satte mig och kollade igenom alla låtar som jag har lagt upp här på bloggen. Det ska jag börja göra oftare, så fort jag inte vet vad jag ska lyssna på. Det är faktiskt kul att lyssna igenom gamla låtar då och då, för vissa som man tröttnade på för länge sen kan ha blivit bra igen.

Hittade iallafall en låt som det verkligen var jättelänge sedan jag hörde, men åh den är helt underbar fortfarande. Så här kommer den, en favorit i repris.
Och för er som inte gillar Justin så lägger jag upp en till, favorit i repris.

MACARONS

Jag har alltid velat smaka dessa små bakverk, macarons/macaronger,  som ser ut som mini-hamburgare. För ett par dagar sedan så gjorde jag det också. Köpte sånna inne på Chocolat i stan. De var supergoda! Speciellt den med chokladsmak. Dock är de ganska dyra, de kostar 15 kronor styck samtidigt som de är ganska små, men det är det värt.
Och så finns de i massa olika färger och smaker!
Har ni smakat macarons? Vad tyckte ni om dem i så fall?

Det går säkert att göra egna macarons också, det måste jag testa någon gång.

Dag 25 - en första

En första utlandsresa.

Första gången som jag var utomlands var när jag var 3 år och vi åkte till ön Korfu i Grekland. Eller okej, jag var utomlands första gången när jag var ett par månader och vi var i Norge eller Danmark, men första gången jag liksom åkte flygplan och åkte lite längre, var till Grekland. Jag har inga bilder därifrån på någon dator men säkert i något fotoalbum.
Jag har en del minnen därifrån, trots att jag bara var 3 år. Jag kommer ihåg att vi åt bläckfiskringar på en restaurang nere vid stranden, plattorna på gångvägen ner till stranden som blev glödheta mitt på dagen, poolen som i mitten hade en palm som såg ut som en ananas, kattungarna i en buske vid stranden, bananträden som man kunde plocka bananer ifrån om man satt i vårt fönster och tanterna som bodde bredvid oss och som gav mig choklad haha. Det är ungefär vad jag kommer ihåg.
Jag skulle väldigt gärna vilja åka tillbaka till Korfu och Grekland någon gång. Kanske öluffa? Det skulle vara jättekul!

Har ni några minnen från er första utlandsresa?

stay where you are, wherever you are.

Det var helt packat med folk på gymmet i dag också. Hoppas att det bara är för en period som det  är så mycket folk. Det är säkert så att det är massor som har som nyårslöfte att komma igång och träna, men förhoppningsvis så är det en del som ger upp snart ;)
Skulle egentligen ha träffat Linnea, Emma & Anna i kväll och sovit över, men det är ingen som det går att va hos så vi får ta det en annan gång.
Ha en bra kväll! ♥

who's that chick?

Dagens låt.


Det var svårt att hitta en bra version, men det får duga.

over again

Hej allihopa :)
Hur är det med er? Med mig är det bra, jag har tagit det lugnt hela dagen fram till nu. Har kollat på ett avsnitt av Gossip girl och sen bara slappat.
Ska åka och träna om en stund. Har inte gjort det på ett par dagar så det ska bli skönt. Linnea har inte svarat så vi får se hur det blir sen. Vi hörs efter gymmet, puss!

bikinis

Är det några ev er som har börjat spana in bikinis till sommaren? Det har ju inte kommit ut i affärerna än, inte vad jag vet iallafall, men på bl a h&ms hemsida finns det.
Här kommer ett par fina som går att beställa.
H&m
Asos





Nelly




Många av bikinisarna finns i olika färger om ni går in på hemsidan.


Som ni ser så är jag inne på olika bandeau-modeller. Dock har jag haft det de senaste 2/3 åren, men jag tycker att det är mycket finare än vanliga trekants-modeller. Det är ju bra också om man har ett par olika bikinis med samma modell, det är ju inte jättekul om man håller på och växlar mellan olika modeller om får olika bikinilinjer ;)

6e januari 2011

Godmorgon :)
Vaknade för ett tag sedan och har nyss ätit frukost. Ser att det är näst intill snöstorm ute. Mysigt? Nae.
Ska troligen sova med Linnea i kväll, kanske Anna och Emma också? Vi får se om vi träffas tidigare eller något. Nu ska jag börja med att ta en dusch iallafall. Vi hörs!
En bild från i somras. Även fast jag inte blir superbrun direkt så har jag mycket hellre färgen jag har på bilden än den jag har nu ;) Snälla någon, ge mig sommar?

too little too late

Jäklar vad många inlägg det blev idag haha. Tolv stycken eller något? Är det något som uppskattas? :) Kände att jag helt plötsligt hade massor att blogga om, men bara för det så kommer det säkert vara helt tvärt om i morgon. Vi får hoppas att det inte blir så iallafall.
Ni glömmer väl inte att rösta? Förut idag så hade Somalia puttat ner Sverige till andra plats, men nu ligger vi i toppen igen. Dock är det väldigt jämnt, det skiljer endast 90 röster just nu. Det är inte mycket mina vänner, och det kan svänga tillbaka ganska snabbt kan jag lova. Så kom igen nu!


Godnatt! ♥


It's not you mistaking, it's me realizing. You're not worth it. You never were.

Easy A

Kom nyss hem från bion. Vi såg som sagt Easy A, den var bra! Rolig hahah. Dan från Gossip girl (eller Penn Badgley då ;))är också med i filmen också.
Innan bion gick jag och Emma till Steve's och åt. Anna och Linnea skulle också följt med och ätit, men de fick hinder på vägen ;) Lost in Landeryd är inget att leka med asså, hahhahah.
Satte på tv:n när jag kom hem, precis lagom till när Petra hällde spagetti över den där killens huvud haha. Det var Göta kanal 2 på tv:n alltså ;d Riktigt länge sedan jag såg den, men den har varit min favoritfilm. Jag har sett den så många gånger så jag kan näst intill hela utantill. Måste erkänna att även fast jag har tröttnat på den för rätt länge sedan så är den rolig fortfarande. Ett antal roliga repliker som man kommer ihåg också, "Snygg frilla, lite weatlook! Eyuuw!", "Ge mig chips!", "Sitter bra" och "Skit på dig to you too!". HAHHHAHAH. Okej, nu känner jag att det blir mer snack om en annan film än om den som står som rubrik.
Ska strax sätta på Gossip girl, ska börja kolla på tredje säsongen. Hoppas att ni får en fortsatt bra kväll!

Dag 24 - det här får mig att må bättre

Man kan ju må bättre antingen fysiskt och psykiskt, men något som får mig att må bättre både fysiskt och psykiskt är att träna. Man känner verkligen hur kroppen blir starkare, man känner sig mycket sundare och man blir mer uthållig vilket även är bra för psyket. De dagar som man känner sig rätt trött och slapp hjälper det om man tränar, för mig iallafall.
Något som får mig att må bättre psykiskt, om det är något som har hänt eller som jag går och tänker på, så är det att ha mycket att göra. Om jag hela tiden är upptagen med någonting så får det mig att tänka på annat. Att träffa vänner får en ofta att må bättre också.

rolling stones

Dagens outfit.







bio

Ska på bio ikväll med Emma, Anna och Linnea. Easy A heter den, verkar lite rolig ;) Måste sticka nu, ha det bra!

FACE

Här kommer bilder på grejerna jag köpte på Face igår, och en kass bild på resultatet också :p
Mineralögonskugga Sensitive (lite ljusrosa men framförallt glittrig, den var jättefin på) 165 kronor
Ögonskugga Oak 175 kronor
Rouge Universal 175 kronor



Jag tycker att det är jätteroligt att gå till Make Up Store/Face eller liknande och bli sminkad samtidigt som man får tips och råd. Det är något jag rekommenderar till alla som är det minsta intresserade av make up :)
Eftersom att jag har varit på sminkrådgivning på både Make Up Store och Face nu så kan jag ju jämföra lite vad jag tycker verkar bäst och så. På Face så får man en 30 minuters lektion för 300 kronor + att man får välja produkter för hela beloppet. De finns förstås andra varianter med längre och kortare lektioner, men det här är den vanligaste varianten. De lägger inte ner så mycket tid på basen (foundation/puder) utan fokuserar mest på ögonmakeupen. På Make Up Store får man en 50 minuters lektion för 500, även där får man välja produkter efteråt för hela beloppet. Eftersom att man har en längre lektion på Make Up Store så hinner de förklara och berätta mer om allting. Man lär sig mer om hudvård, de är noga med basen men fixar ändå väldigt fina ögonmakeuper. Priserna är ungefär de samma på båda ställena.

Om man vill lära sig så mycket som möjligt så rekommenderar jag Make Up Store, men om man mest vill lära sig att sminka ögonen så rekommenderar jag Face.

blouses

Här är ett par söta blusar!
De två första är från h&m, nästa två från asos och de sista är från melba.
Vilken är er favorit?

Min är den småblommiga från melba, jättesöt! Gillar också den andra från asos och färgen på den blå från h&m. Men jag skulle absolut kunna tänka mig allihopa :)

before you quit, speed it up

Jag, Ebba och Karro blev rätt snabbt klara med det vi skulle fixa på stan. Fixade något till någon, mahahah ;) Träffade Anna och Linnea också, sen stack vi hem till mig en stund.
Nu ska jag slappa ett tag, blogga lite också, innan jag ska åka igen. Vi hörs, pusshej.

svar på frågestund

Här är svaren på frågorna ni ställde till frågestunden :)

Hur lång är du exakt?

Vet inte exakt, men ungefär 172-173 cm skulle jag tro.

Vilket gym tränar du på?

Friskis och svettis, oftast i Tannerfors för det är störst där men ibland i Kanonhuset också

Har du strulat med någon?

Nej

Oskuld?

Ja

Vilken är din favvo affär?

Bikbok

Gillar du att doppa tungan i öl? (kanske borde säga att den är från linnea, emma och anna? haha)

Nej, det är svinäckligt!

Har vi bra humor? (från l, e & a den också)

Långt ifrån min klass kan jag ju säga; )

Förstår du din tv? (från samma små barn haha)

Hah, ibland inte

Hur lång tid tar du på dig att fixa dig på morgonen innan skolan?

Att fixa håret och sminka mig brukar ta ungefär en halvtimme

Hur många läser din blogg?

Inte så jättemånga. Det kan variera ganska mycket från dag till dag, men det brukar oftast vara mellan 20 och 35.

Har du rökt nån ggn?

Nej

Vad e dina nyårslöften?

Jag har inga ordentliga löften, men typ att jag ska fortsätta träna, försöka att inte äta allt för mycket godis och att bara köpa saker som jag verkligen vill ha eller behöver.

Hur mkt får du i månadspeng?

300 kronor

Skulle du kunna tänka dig att jobba inom mode-världen?

Ja, absolut! För inte så länge sedan så ville jag jättegärna bli designer, men nästan alla designers har ju börjat sin karriär genom att göra sina egna kläder och jag är inte bästa kompis med symaskiner om man säger så ;) Men att få rita kläder eller jobba med något annat inom modevärlden skulle jag absolut kunna tänka mig.

Har du någon beroende( asså nt typ vänner o familj utan typ, måste alltid ha halsband elr nagellack)?

För ett tag sedan så hade jag nagellack nästan hela tiden, men nu har jag inte orkat fixa naglarna på ett tag. Kan man kalla tofflor för ett beroende? Det har jag i alla fall hela tiden när jag är hemma.

Hur mkt spenderar du på kläder o sånt i månaden?

Det är väldigt olika, vissa perioder hittar jag ingenting medan jag andra perioder kan köpa hur mycket som helst. Men i genomsnitt skulle jag gissa på drygt 1000 kronor i månaden.

Kan du visa i ett inlägg hur du sminkar dig o fixar ditt hår?

Ja, visst! Dock har jag ingen superbra kamera att filma med och inget bra program att ladda upp videor med här på bloggen (någon som har ett tips på det?), men annars kan jag försöka lägga upp bilder, typ steg för steg? Fast det kanske blir konstigt och det kanske inte är lika kul? Skriv vad ni tycker eller om ni har tips på program!

Hur många har du varit tillsammans med?

zeroo

Vilken e din favvo i glossip girl (en av tjejerna, o en av killarna)?

Blair och Nate

Om du fick byta liv med nån för en dag vem skulle det vara?

Kan man säga någon i en film? I så fall skulle jag vilja vara Alice Cullen, vill prova på att vara vampyr och kunna se vad som ska hända i framtiden hihi :) Om det måste vara en riktig person så skulle jag välja någon kändis, i princip vem som helst, för att få prova på det.

Vad har du för bh-storlek?

B 70/75

Har du varit full, om inte, har du druckit alkohol?

Jag har inte varit full men jag har smakat öl, vilket smakade skit.

Vad har du för betyg, om du nu får det?

Egentligen är det bara omdömen vi får eftersom att jag går i sjuan, men på min skola så är det exakt likadant som betygen man får i åttan. Den här terminen fick jag 4 MVG och i resten av ämnena fick jag VG.

Vilken skola går du på?

Internationella Engelska Skolan i Linköping

Vad klarar du dig inte utan?

Mina vänner, min familj, min mobil, min dator och mat haha.

Vem är din absolut bästa vän, får endast välja en?

Sorry, det går inte haha.

Vilka bloggar läser du?

Kenzas, Fokis och mina vänners bloggar läser jag varje dag, ibland kollar jag in på Kissies eller Tyras.

Vad använder du för smink?

Till vardags använder jag Cover all mix concealer & puderfoundation från Make Up Store, rouge från Isadora (fast den har spruckit så jag köpte ny igår på Face) och mascara har jag just nu från Bodyshop (annars brukar jag ha Million Lashes eller Lash extension effect från Maxfactor). Ibland använder jag mitt läppglans från Make Up Store och ögonskugga, i så fall använder jag en ljus skugga från Sephora eller en från Maxfactor med två olika färger och med lite skimmer i. (blevdetenaningrörigtdärellervadsägerni?:))

Vad använder du för hårprodukter?

Vad jag använder för schampo och balsam varierar men oftast brukar jag använda Schwarzkopf Shea Cashmere eller Elvital Shine/total repair 5. Efter att jag har duschat håret tar jag i Redken Extreme Anti-snap/Iron Repais eller Kérastase Oléo-relax. Inpackning använder jag lite då och då, brukar oftast ta i samma serie som schampot jag använder just då.

Om du skulle träffa JB, hur skulle du reagera då?

Om jag inte var beredd på det så skulle jag troligen bli helt chockad och inte veta vad jag skulle ta mig till haha. Och det kan leda till vad som helst i princip. Ne men jag skulle nog skrika till när jag insåg att det var han och sedan springa fram och krama honom.

Vilket land skulle du vilja åka till, som du inte redan sett?

Massor! Västindien, Thailand, Japan, Sydafrika, Malaysia, Turkiet mm.

 

Det blev en aning rörigt där med alla namnen på hårprodukterna, så här kommer bilder på de jag brukar använda istället.

 

Hoppas att ni är nöjda med svaren :)

Skriv en kommentar annars.


mot stan

Sticker strax till stan med Karro och Ebba :) Vi hörs senare,puss!

5e januari 2011

Godmorgon!
Vaknade upp rätt pigg och glad idag, skönt det. Något som däremot inte ser så skönt ut är vädret. Usch. Hur mycket kan det snöa egentligen? Det snöade nästan hela dagen i går, ska det vara likadant idag också? Nej tack.
Ska till stan med Ebba och Karro efter lunch. Ikväll blir det bio också, mys (y)
Vi hörs, ha det bra!

the end

Har kollat klart på andra säsongen av Gossip girl ikväll. Åh vad jag gillar slutet. Eller, en del av slutet, kanske en tredjedel. Såklart är det flera saker som gör en sjukt irriterad att man inte får reda på och som gör att man vill kolla på nästa säsong direkt, men jag gillar verkligen hur det slutade mellan Blair och Chuck. Jag tycker att det ska vara så också, Blair och Chuck alltså, inte att hon ska vara tillsammans med Nate eller någon annan. Känns lite sorgligt bara eftersom jag vet att de inte kommer vara tillsammans i alla evighet... ;)
Aja, tur att jag har nästa säsong också, tror inte att jag skulle klara av att vänta om jag nu var tvungen.
Ska nog gå och lägga mig strax. Puss och godnatt!
Like it's meant to be, right? ;)

rösta!

ALLA KLICKAR H Ä R OCH RÖSTAR FÖR ATT JUSTIN BIEBER SKA KOMMA TILL SVERIGE!
Om ni själva inte bryr er om han gör det eller inte, så kan ni rösta för min skull ;) Eller så kan ni se det som en tävling, det är väl aldrig kul att bli spöad av ett annat land? Framförallt inte när det handlar om något så enkelt som att klicka på en knapp.
Rösta nu!
Det går att rösta var tjugonde minut.

frågestund avslutad

Avslutar frågestunden nu ikväll. Jag har fått in massor med frågor vilket är superkul :) Har nästan fått in för många så ett par stycken kanske jag skippar, iallafall de som är för oseriösa * host emma, anna och linnea host* ;)

Svaren kommer i ett inlägg i morgon.


Ska strax sätt på Gossip girl, hoppas att ni får en fortsatt bra kväll!

Dag 23 - det här får mig att gråta

Enligt vissa, det beror förstås vad man jämför med, så har jag säkert inte gått igenom något jobbigt över huvudtaget i mitt liv. Så jag har det inte jobbigt på något sådant sätt. Saker som kan få mig att gråta är så klart om jag skulle skada mig rejält eller om någon skulle dö eller liknande, men det händer ju som tur är inte ofta.
Vad som annars kan få mig att gråta är när man känner att allting bara blir för mycket. Det behöver inte vara något stort och allvarlig egentligen, utan det kan räcka med ett antal jobbiga småsaker. T ex att man kanske är irriterad på någon, det är något som inte fungerar eller som inte har gått som man tänkte sig, någon är arg eller besviken på en, man har blivit missförstådd men lyckas inte förklara sig eller man känner att man har för stor press på sig. Jag tror att det har hänt alla någon gång att man börjar gråta nästan utan att man vet varför. Då är det antagligen för att det är en antal mindre saker som inte är så jobbiga i sig, men när flera sådana saker händer byggs det liksom på och tillslut blir det för mycket.

tell the world i'm coming home

Hej på er :)
Idag har som sagt jag och Cecilia varit barnvakt åt mammas barn, Theodor, från Stockholm. På förmiddagen var vi inne i stan och fikade medan Cecilia var på en undersökning. Efter det åkte vi hem hit, spelade spel, åt mat, kollade på Scooby-Doo, byggde med magnetpinnar och spelade mer spel. Efter ett tag började han prata på och det fortsatte han med. Fast en grej var lite konstigt, han gick inte på toa en enda gång. Seriöst, typ 6 timmar utan att gå på toa? Jag sa åt honom flera gånger också att det bara är att gå på toa om han behöver, visade var den låg flera gånger också haha. Men men, jag antar att vissa inte har så stort behov av att gå på toa.
Men det gick faktiskt bra med barnvaktandet, tro det eller ej ;) Han verkade vara rätt nöjd också, mamma hade nyss fått ett sms om att han berättade glatt om vad vi hade gjort idag. Jag kanske har fått en ny 6-årig kompis? Hahah.
Sen åkte vi in till stan igen, jag och syster hade bokat tid för make up-lektion på Face. Jag har ju redan varit på det på Make Up Store, men jag tänkte att det kan vara kul att prova olika. Så blev sminkad och fick tips i 30 minuter och fick sedan välja produkter för 300 kronor, mitt blev dock lite dyrare. Kan visa resultatet och vad jag köpte senare eller i morgon.
Hoppas att ni har haft en bra dag :)

no matter just how far our paths may lead

Dagens låt.



shoes from asos

Här är ett par fina skor från asos :)
Vilka är era favoriter?
Synd som sagt att jag inte använder klackar...

Godmorgon :) Jag hann inte skriva förut i...

Godmorgon :) Jag hann inte skriva förut innan Theodor, han som vi ska barnvakta idag, kom. Nu är vi på väg till stan iallafall. Cecilia skulle på någon undersökning så jag och Theodor går och fikar med mamma under tiden, så att jag slipper vara själv med honom ;) sen ska vi hem igen, typ äta, spela spel och åka pulka hihi. Senare ska jag på makeuprådgivning på Face, fick ju presentkort i julklapp. Vi hörs senare, ha det bra!


barnvakt

Det gick rätt bra på gymmet idag, det var fortfarande mycket folk men inte lika mycket som igår. Efteråt när jag och Cecilia stretchade så berättade jag för henne om när jag stod och väntade på en gubbe som satt i en maskin jag tänkte köra. Han sa "skaru hoppa i elle?" på värsta ösgötskan haha ;) En stund efter att jag hade sagt det så såg jag att han stod precis bredvid. Hoppas att han inte hade stått där hela tiden... HAHAHHA, kan det bli mer typiskt mig?
Senare så kom mammas kompis med hennes barn som är typ 6 år hit. Jag kanske inte har sagt det, men i morgon ska jag och Cecilia vara barnvakt åt honom. Shit, hur ska det då? Jag gillar inte barn haha. Närå, det ska väl funka. Vi har redan suttit och spelat spel och byggt med magnetpinnar i över en timme så det är väl bara att fortsätta på samma spår ;)
Ska sova om ett tag för jag måste gå upp rätt hyfsat i morgon. Godnatt!

blommigt

Här är ett par blandade blommiga kläder, och alla råkade vara blå ;) Superfina till våren och sommaren.
De två första är från bikbok och de andra från asos.

var försvann dagen?

Hej på er :)
Jag har knappt gjort någonting idag, slappat och kollat på tv. Det har varit riktigt skönt, tills jag kollade på klockan för en stund sedan och såg att den redan var fyra. Hur kan det jämt gå så fort när man har det som skönast framför tv:n?
Ska träna om en stund, kanske blir lite piggare då. Känner att jag har lite smått ont i huvudet men det ska nog funka ändå.
Vi hörs, puss!

rätt lika?

Jag såg ett par jättefina skor på modekungen, sen när jag kollade på melba så såg jag ett par som såg exakt likadana ut.
De första är från modekungen och de andra från melba.
Ända skillnaderna jag hittar är att de från modekungen har 1 cm högre klack, de på melba finns i flera färger och på modekungen kostar de 399 kronor medan de på melba kostar 499. Annars verkar de vara likadana.
Riktigt fina var de iallafall, synd bara att jag inte behöver bli längre än vad jag redan är ;)

things will get better if you just hold my hand

Michael Jackson kom ju med ett nytt album för ett par veckor sedan, visst är det rätt konstigt att man kan släppa en ny skiva när man är död? ;)
Den här duetten med Akon är fin iallafall.

Dag 22 - det här upprör mig

Okej, jag kanske inte blir upprörd av allt det här, mest irriterad.
Folk som säger åt en att inte göra någonting, men så gör de det själva. Folk som inte inser att det är de som har förstört allting. När någon smäller igen dörren när den går ut ur rummet man är i, fast det brukar jag själv göra när jag blir sur :p När man har beställt något på internet och så tar det mycket längre tid innan man får det än vad de har sagt. När man har beställt något men får fel och tvingas skicka tillbaka det. När man inser att man har blivit lurad/sviken av någon man litade på.
Listan kan säkert göras längre, men det är svårt att komma på saker nu..

3e januari 2011

Godmorgon!
Är allt bra med er? Med mig är det helt okej. Vaknade för drygt en timme sen, har ätit frukost framför Gossip girl. Jag har inte jättemycket kvar på andra säsongen nu, en och en halv skiva ungefär. Tur att jag har tredje säsongen också ;)
Vad händer idag då? Jag har inget speciellt jag ska göra utan tänker mest vara hemma och slappa. Det kanske låter konstigt men det känns som att jag behöver det, har varit jättetrött de senaste dagarna. Vi får se om något annat händer, nu ska jag börja med att kolla bloglovin iallafall.  Puss!

good night

Emma, Linnea och Anna gick hem för ett tag sen. Nu är jag supertrött så ska försöka sova rätt tidigt i kväll.
Hoppas att allt är bra med er, puss och godnatt ♥

for the first time

Riktigt duktig tjej!



filmtajm!

Det var otroligt mycket folk på gymmet idag, mer än det någonsin har varit när jag har varit där. Antagligen beror det på att det är många som har tänkt att de ska komma igång med att träna nu när det är nytt år och ny termin, eller så är det en massa som har fått för sig att hetsträna bort all julmat ;)
Nu har jag duschat och ätit och strax är Linnea, Anna och Emma på väg hit. Vi ska se klart filmerna vi hyrde för ett par dagar sen, ni vet när huset blev helt svart mitt i filmen? Hahah, hoppas att det går bättre idag.
Ha det bra, kram kram!
Tuff bild från i somras :D

fortsätta fråga

Jag har fått in ganska många frågor till frågestunden, men det finns fortfarande plats för fler! Fortsätt ställa frågor, helst i första inlägget om frågestunden, men det funkar att ställa dem i vilket inlägg som helst. Ju mer frågor desto roligare.
Avslutas i mitten av veckan.

mot gymmet

Sticker strax och tränar, hörs sen!
dålig hårdag? hah, skojar du.

melba

Här är ett par fina ringar från melba.

Vilka är era favoriter?

Mina är den med örnen, den med silvervingarna och dubbelringen med stenar.
Alla kostar mellan 99 och 139 kronor.

Dag 21 - ett annat ögonblick

Ögonblicket när jag för första gången kom upp på vattenskidorna, utan att ramla en halv sekund senare. Så himla härlig känsla att susa fram precis på vattenytan, med någorlunda balans också haha. Första gången vi hade försökt så var det så himla mycket vågor så det var i princip omöjligt att ta sig upp. Men sen, antingen var det dagen efter eller samma dag fast på kvällen, så gick det. Vips så stod man där uppe på skidorna och bara gled fram över vattnet.

Har ingen bild på när jag åker vattenskidor, men jag kan lova att det kommer i sommar.

2a januari 2011

Godmorgon!
Asså vad är det med mig? Jag sa igår att jag absolut inte hade sömnbrist, men ändå så sover jag i nästan 11 timmar? Något konstigt måste det vara..
Aja, ska fixa mig lite fort nu och sen åka en liten sväng till stan med pappa. Ska kolla efter en grej, men den finns troligtvis inte kvar.
Vi hörs senare, pusshej!

stuck in this

Kollar fortfarande på Gossip girl, vilket jag har gjort största delen av dagen. Jag har inte haft mycket annat att göra och så fort man har kollat på ett avsnitt så måste man bara kolla på ett till, och ett till... Det jag menar är att man fastnar så lätt framför det, och det är den enda ursäkten jag har till att ha kollat på det hela dagen.
Jag kommer troligen inte ha så lätt för att somna i kväll eftersom att jag vaknade rätt sen idag och jag har knappt gjort någonting. Jag har inga stora sömnbehov om man säger så. Nu ska jag bara kolla på ett avsnitt till, och sen kanske ett till... Godnatt!

yesterday's

Min nyårsoutfit.





body - monki
shorts - veromoda
strumpbyxor - h&m
ring - gina


fångarna på fortet

Har bara slappat framför tvn hela dagen, riktigt skönt! Har sett på Gossipgirl och nu kollar jag på Fångarna på fortet, blogglaget är med idag ju.
Hoppas att allt är bra med er. Vi hörs, puss!

everything i know falls apart

Dagens låt.



Dag 20 - den här månaden

Den här månaden var till början väldigt jobbig. Det var de sista veckorna i skolan och vi hade sjukt mycket på en gång. Läxor, prov, inlämingsuppgifter osv, man hade ingen ledig tid över huvudtaget.
Tillslut var allting avklarat iallafall och vi fick äntligen jullov. Det firades tillsammans med tjejerna i klassen. Vi gick och åt och sen paketlek hemma hos Annika. Efter det har jag fortsatt att träffa kompisar rätt mycket under lovet. Vi har ätit, kollat på filmer, hade en till paketlek, spelat spel, gått på stan och slappat.
Sen helt plötsligt var det ju jul också, det firades med familjen och släkten. Vi hade en mysig och lugn jul med massor av julmat och paket.
Nu i mellandagarna har jag också träffat kompisar, Ullis, Emma, Anna och Linnea. Har haft det kul som vanligt tillsammans med de tjejerna.
Igår avslutades den här månaden och året med nyårsfirande.
Det har varit både en stressig, rolig, mysig och lugn månad för mig. Har haft en hel del att göra, men samtidigt hunnit umgås med vänner och familj och tagit det lugnt.
Nu ser jag fram emot ett nytt år!





HAHAH, vi var tvungna att hitta på en provisorisk lösningen efter granproblemet ;) Det fick bli en av våra små silvertoppar istället för en riktigt gran.
Emilia goes jultomte :D





Ni är bäst!



accessories

Ett par fina och somriga accessoarer från h&ms vårkollektion.
Gillar verkligen väskorna och ringen :)

1a januari 2011

Godmorgon :)
Första inlägget för i år hihi..


Hade ni en rolig kväll igår?
Min var helt okej. Vi åt god mat, konkurrensen var hård ;) , spelade spel och sköt/ kollade på raketer. Lyckat att det spöregnade precis vid tolvslaget? Rena mardrömmen för de som älskar att smälla raketer. Vi fick fart på ett par stycken trots att det var så blött, men den stora lådan som pappa hade gick inte att tända på. Hah, lite surt sådär. Vi såg en massa fyrverkerier iallafall.
Nu har jag nyss ätit frukost, vaknade vid halv ett. Idag är en dag när nästan ingen förväntas göra någonting, vilket passar mig utmärkt. Jag tänker kolla på tv och ta det lugnt hela dagen.
Outfit från igår kommer upp senare. Vi hörs, puss!

RSS 2.0