pics

Där har ni ett par härliga bilder från i fredags!
Har nyss varit ute på springtur, och under resten av kvällen är det kebab, packning, småfix på rummet och förhoppningsvis lite tv-tittande som står på schemat. Ha en fin kväll allihopa!

en tjej med väldigt mycket drömmar..

.. eller bara en farligt lång önskelista.

31 juli 2011

Hej hopp! Allt bra med er?
Med mig är det helt okej. Håller på att fixa en del på rummet just nu, har tapetserat och ska sätta upp någon hylla och så, och sen ska alla grejer in igen. Så jag har lite att göra under dagen!
Apropå något annat.. Har känt mig rätt omotiverad att blogga de senaste dagarna och jag har funderat en del på hur jag ska göra med bloggen. Utan kommentarer och många läsare så är det endast min egna blogglust som pushar mig att fortsätta. För visst tycker jag det är kul att blogga, skitkul verkligen, men vissa dagar är blogglusten inte där helt enkelt, och plötsligt finns det ingen anledning till att jag ska fortsätta blogga. Så jag ska ta och fundera ordentligt på hur jag vill göra med bloggen, just nu vet jag inte riktigt själv. Kanske startar jag en ny, kanske byter jag inriktning, kanske börjar jag uppdatera mindre.. Om jag la ner den skulle det nog kännas alldeles för tomt, det är jag rätt säker på. Så ja, jag får ta mig en funderare. Utan kommentarer, många läsare eller något annat som pushar mig så kommer det inte förbli som det är nu i alla fall.
Sticker till landet om någon dag eller så, så det blir det nog ett par dagars bloggvila. Men jag hör av mig innan dess. Kram!
Mina tjejer i fredags!

it's about finding your right place

Har ingen vidare blogglust idag, och det av ett antal olika saker. Hör av mig senare ikväll eller i morgon. Ta hand om er! ♥

Hej! Är på stan med mamma en snabb sväng, ...

img_4517 (MMS)

Hej! Är på stan med mamma en snabb sväng, sitter på espresso house just nu. Vi hörs senare!


leaving nothing but footprints

Gårdagens // skinnshorts, JC // ringar, F21 & Style by Tyra // väska, Complement/Åhléns // topp, Topshop // armband, 82 jewelry // skor, Converse //

30 juli 2011

God morgon! Sovit gott? :)
Det kan jag tyvärr inte påstå att jag har gjort, rätt långt ifrån faktiskt. Till att börja med tog det två timmar för mig att somna, och när jag väl gjort det sov jag inget vidare. Vaknade riktigt tidigt i morse också av att det regnade som tusan. Har inte fått så mycket sömn alltså, men det får jag väl ta igen senare. Hade en del att tänka på medan jag låg vaken i natt i alla fall, kanske en av anledningarna till att det inte gick så snabbt att somna. Men jag ska ta och fundera lite till på hur jag ska göra med det där innan jag bestämmer mig för något.
Har inte mycket planerat för dagen utan får se vad som händer. Ni får ha det så bra allihopa, puss!
Croatiaaa.

härlig fredag!

Hej allihopa! Är allt bra med er? :)
Med mig är det tip top! Kom hem från Annika för ett tag sedan, har haft en riktigt lyckad kväll och trevlig dag! Började som sagt dagen med att möta upp Annika och Linnea på stan. Gick och kollade en sväng, och senare kom Ullis och joinade oss, även Daniela hängde på för en fika :) Satt på Espresso House ett bra dag, pratade, skrattade och hade skoj! Senare stack vi till Halong, Annikas föräldrars restaurang, och där blev det god mat som vanligt! Efter en trevlig stund där så drog vi vidare hem till Annika. Fixade frukt och sen blev det filmmys. Filmen var väl sådär till en början dock, haha.. Hade en riktigt trevlig kväll med tjejerna i alla fall!
Nu ska jag ta och göra mig redo för att sova. Hoppas att ni har haft en fin kväll allihopa, god natt! ♥
Grymma tjejer det dära!
Fler bilder är på g..

med tjejerna!

Hej på er!
Är hemma hoa Annika nu, ska busa lite och sedan blir det filmmys!
Outfit och så kommer upp senare eller i morgon, vi hör later!

Tjena! Sitter på espresso house med Annika...

img_1504 (MMS)

Tjena! Sitter på espresso house med Annika, Linnea, Ullis & Daniela. Riktigt trevligt! Kanske sticker till Halong senare också. Vi hörs hörni, ha det bra!


en rätt okej höstoutfit om ni frågar mig


ROSE ΙΙ


hey ho, lets go!

Tjabba!
Sticker strax in till stan och möter upp Linnea och Annika. Vi går nog och kikar en sväng, kanske sätter oss och fikar någonstans, och senare sticker vi troligen hem till någon av oss.
Vi hörs senare, slänger säkert in något inlägg från mobilen under dagen också.
Ha en toppendag allihopa, puss!

29 juli 2011

God morgon! Hur är läget? :)
Med mig är det bra, känner mig rätt mycket piggare än igår. Och det var väl tur det, haha.. Har haft en slapp och skön förmiddag än så länge. Sitter med datorn i systers säng, har fått flytta in hit nu när mitt rum skulle tömmas och hon ändå inte är hemma. Skön säng den där typen har då..
Ska väl börja göra mig i ordning om ett tag, ska träffa fina tjejer lite senare!
Vi hörs hörni, kram kram!

what goes around comes back around

// jeansshorts, Bikbok // bandeautopp, Monki // virkad topp, Vila // skärp, Bikbok //

Fick klippa av både fötter och huvud, för jag såg riktigt trött ut, och så hade jag för läckra strumpor på mig, haha.
Efter att ha haft på mig halvslitna kläder ute på landet i ett par dagar så blev jag plötsligt väldigt sugen på att sätta på mig något annat. Hittade dessa jeansshorts långt inne i garderoben, gömda och bortglömda. Köpte dem för drygt ett år sedan, och strax efter att jag köpt dem kände jag att de var förbaskat mycket förstora. Så de har fått vänta ett bra tag! Men med hjälp av ett skärp så sitter de åtminstone uppe nu ;)

medan regnet smattrar mot rutan

Hej bloggen!
Har varit rätt off sedan jag kom hem som ni har märkt. Till att börja med har jag varit upptagen med att i princip tömma mitt rum på grejer. Nu är det bara soffan och sängen som står kvar i ett hörn. Resten har fått flytta ut för tillfället, för i morgon ska det börja tapetseras. En annan anledning till att jag inte varit så aktiv här är för att jag är jäkligt trött helt enkelt. Känner mig skapligt sliten i kroppen också, efter att ha glömt stretcha efter springturen igår, och innan det gjort ett antal rejäla vurpor på vattenskidorna i ett försök att lyckas kör på bara en skida (och attans så nära jag var!). Så nu är jag rätt stel och öm i delar av kroppen. Ligger här på syrrans säng i ett hav av kuddar.. ;)
Som ni kan ana på bilden så är jag bara lite uttråkade sådär ja,.. haha. Men det blir det strax ändring på! Har tänkt sätta på Pretty Little Liars och njuta framför det ett tag.
Skriver här lite senare. Ha en fortsatt trevlig kväll, puss!

EARINGS

Här länge velat ha ett långt örhänge, och nu är det dags att bestämma mig för vilket känner jag. Vill ha ett med lång kedja och kors, men det finns ju ett par olika. Såklart tycker jag alla är lika snygga också, bara för att jag ska få det ännu svårare att bestämma mig, haha. Något av dessa tre blir det nog i alla fall.
Kanske det sista ändå, från Style by Tyra? Fast nae, jag vet inte.. Beslutsångest.

tillbaka från landet

Hej på er!
Har haft ett par sköna dagar där ute med en del sol, vattenskidsåkning och slappande i hängmattan. Idag verkade vädret vara lite växlande, sol i ena stunden och blåst och molnigt i nästa, så vi packade ihop grejerna och körde hem mot stan. Trillade in genom dörren för ett tag sedan, lite trött efter bilturen och fortfarande iklädd halvslitna kläder, lagom fina för att ha på landet alltså. Hamnade direkt med blicken på datorn, kollade igenom ett par bloggar och tog det lugnt ett tag.
Men hur är läget med er då, allt bra? :) Har ni haft schysst väder här hemma i Linköping?
Såg nu att något av de tidsinställda inläggen hade hamnat fel, men annars funkade det väl rätt bra med de där inläggen? Lite hade ni ju att läsa åtminstone!
Ska ta något att äta, kolla igenom de sista olästa inläggen på bloglovin och så småningom kanske jag ger mig på att packa upp alla väskor. Men det tar vi alltså så småningom, först måste jag nog andas lite till haha.
Ha det fint hörni!

A PIECE OF CROATIA

Åh, jag saknar redan det där stället..

NECKLACES

Något som är riktigt snyggt, och modernt, är stora halsband. Här nedanför kommer ett par olika varianter som alla är riktigt fina!
De första kommer från Style by Tyra, nästa två från JFR, nummer 3 hittar du hos Indiska och det sista hos Modekungen.


Är själv riktigt sugen på att köpa ett stor och snyggt halsband snart. Om jag inte hittar något annat så skickar jag nog efter någon av dessa.

Update från hängmattan.  Hej på er! Allt b...

img_2032 (MMS)

Update från hängmattan.  Hej på er! Allt bra? :) men mig är allt helt okej måste jag säga. Just nu ligger jag i hängmattan, lyssnar på musik och har det rätt behagligt. Vädret är rätt skönt, soligt just nu i alla fall. Senare, framåt kvällen, blir det nog en springtur, och innan det vattenskidor. Rätt skönt här ute på landet ändå, så fort det är bra väder i alla fall.  Hoppas att ni har det bra allihopa, vi hörs!


ROSE Ι

Photo & Editing: Me & Me

NY KATEGORI

Har skapat en ny kategori här på bloggen; photos. Utifrån namnet så förstår ni säkert precis vad det handlar om. Inlägg som i princip bara innehåller bilder kommer hamna i den kategorin. Jag har börjat med att flytta över inläggen med bilder från Kroatien som jag gjorde rätt nyligen, och kategorin kommer nog uppdateras rätt ofta utan långa mellanrum. Så om ni någon gång i framtiden bara vill kolla på bilder vet ni var ni ska gå!

KLÄDSTÄLLNING

Här har ni bättre bilder på klädställningen!
Har ju bara haft den några dagar än, men än så länge trivs jag riktigt bra med den i alla fall.
Klädställningar finns att hitta på Ikea, och galgar som är smarta för att hänga upp t ex shorts på finns hos Åhléns.

mot landet!

Nu sticker jag till landet!  Båten ska med också, den ska få känna på vatten för första gången i år. Jo, det är senare i år än vad det brukar vara. Vi brukar alltid sjösätta den vid midsommar, men i år var det en massa som stod i vägen så till midsommar hann vi inte. Sen har vi knappt varit där sedan dess, i alla fall pappa och det är ju han som fixar det där, så det är inte förrän nu vi har chansen att sjösätta den.
Har inte varit ute på landet på ett tag så det ska blir rätt skönt att komma ut dit. Eller ja, så brukar jag alltid säga ett tag, men efter att ha varit där ute ett par dagar så har jag redan tröttnat sen och vill inget hellre än att åka hem, hehe.. Men nu känns det rätt kul i alla fall. Har ju varken kört vattenskidor eller tube i år heller, så det måste jag ju se till att göra.
Nu måste jag kila! Som jag sa förut har jag tidsinställt inlägg så ni har något att läsa nästan varje dag medan jag är borta. Internet där ute är ju rätt kasst som jag har sagt många gånger, så vi får se om det blir några mobilbloggar eller inte. Och så får vi se lite när vi kommer hem också. Om det är dåligt väder kommer vi innan helgen, annars senast på söndag. Ni får ha det superbra allihopa, kram kram!

packning

Hej på er!
Har fixat, packat och bloggat i princip hela eftermiddagen. Sticker till landet i kväll, och vet inte riktigt hur länge vi kommer stanna så det var skapligt svårt att veta vad man behöver ha med sig. När jag packar nu för tiden så orkar jag knappt tänka längre. Det blir ju att man gör det x antal gånger under sommaren för man åker fram och tillbaka, hit och dit hela tiden, så tillslut blir man ju rätt less på att packa. Nu vet jag knappt vad som råkade hamna i väskan, jag bara tog tag i ett par grejer ur garderoben och tryckte ner dem i väskan i princip. Men vad behöver man ute på landet liksom? Några sköna jeansshorts, ett par t-shirtar, ett gäng bikinis, några skor.. det är inte så mycket mer.
Har tidsinställt ett par inlägg åt er också som kommer upp medan jag är borta. Eller ja, rätt många inlägg om jag får säga det själv :) Ni har minst 2 inlägg per dag att läsa 3 dagar framöver, kanske hinner fixa något mer nu innan vi sticker också, det får vi se.
Men nu måste jag se till att få klart det sista med packningen. Slänger nog in ett till inlägg innan vi sticker också, puss!

YOU GOT ME ALL GONE


Dagens outfit // oversize kofta, JC // shorts, H&M (sis) // armband, 82 jewelry // topp, Bikbok //


Tog mig friheten att låna syrrans shorts idag, som hämnd för att hon snodde med en grej som var min upp till Norrland, nevars. Men mina svarta favvisar var i tvätten också så det var väl det smidigaste.

Tapetletandet gick fort, och sen hamnade v...

img_1817 (MMS)

Tapetletandet gick fort, och sen hamnade vi på Ming för att käka lunch. Synd att man blir mätt så snart! Kommer hem om ett tag och då är det dags att packa, sticker ut till landet lite senare idag. Men vi görs innan det, puss!


Sneak peak på dagens outfit!

img_6237 (MMS)

Sneak peak på dagens outfit!


25 juli 2011

God morgon! Sovit gott?
Det har jag, för en gång skull. Eller åtminstone har jag sovit länge, ca 11 timmar. Det var precis vad jag behövde känns det som, nu är jag pigg och glad! Dock har jag drömt en herrans massa konstigheter i natt, men det måste vi inte gå in på..
Vaknade för en stund sedan och har precis ätit frukost, men nu ska jag sätta fart. Ska klä på mig något snabbt och sen sticka och kolla på tapeter.
Senare när jag är hemma så kan ni vänta er dubbel, eller kanske till och med trippel, outfit (från igår och idag). Vi hörs senare, ha en bra dag!

what you want might not always be what you need, and the other way around

Godkväll allihopa! Har ni haft en trevlig kväll?
Min har varit helt okej, nu är jag dock inte på så bra humör, inte mycket att skriva om..
Apropå något annat, visst är det lätt hänt på sommaren att man tappar känslan för vilken dag det är? För mig är det så hela tiden nu, jag tappar greppet om dagarna helt. Idag kunde ha varit lördag, men det känns mer troligt att det vore onsdag.. Förvirrat är det i alla fall, helt klart.
Ska ta och försöka sova rätt snart ändå, och hoppas på att få somna utan problem för en gångs skull också. Har inte sovit något vidare de senaste veckorna.
Hoppas att allt är bra med er, puss & god natt!
Jag har alltid varit så duktig på det där med att rita.. haha! Denna är ritad av en Emilia på ca 3 bast, rätt häftig va? Har en hel vägg hemma hos farmor och farfar med massa bilder och teckningar jag och syster har gjort. Kan ta och kolla datumet på några bilder nästa gång jag är där också ;)

iväg

Slänger in ett snabbt inlägg innan jag måste kila. Har fixat lite smått här på rummet i eftermiddag, visar självklart bilder när det mesta är klart :)
Ikväll, eller alldeles strax, ska jag och familjen bort till systers pojkväns familj på middag. Känner mig inte superpepp och är skapligt trött, men det blir säkert kul. Även fast jag allra helst skulle vilja krypa ner i soffan framför en film...
Har tyvärr inte hunnit tidsinställa något inlägg åt er, men jag kommer nog hem hyfsat tidigt så vi hörs då. Ha det fint hörni, puss!

4

Kom nyss på att jag inte har lagt upp några låtar från Beyoncés nya album 4. Så här kommer ett par stycken!

I Care

Countdown

End of Time feat. Kyrel

if i die young

Hej på er!
Kom hem med en del grejer från Ikea ändå, bl a 27 galgar. Haha! Får se om alla går åt.. Men det blev lite annat också, så nu har jag en del att pyssla med i eftermiddag. Dock måste jag börja med det tråkiga skitjobbet; rensa och sortera allt från stora hyllan som nu ska ut. Men sen är det roligare fix på g!
Så ja, nu vet ni vad jag pysslar med resten av dagen. Vad har ni för er denna söndag? Ni får ha det fint allihopa, puss!

Kroatien 11'

Här kommer en video med små klipp från Kroatien. Enjoy!

24 juli 2011

God morgon!
Hoppade upp hyfsat tidigt idag ändå vilket kändes skönt. Nu har jag fixat mig lite snabbt och klätt på mig, och ska alldeles strax sticka en sväng till Ikea. Får se om jag hittar det jag säker där :)
Ni får ha en bra dag allihopa! Har fixat en video till er som kommer upp när jag är borta, så kika in här mellan 12 och 1!

g'night

Tittar bara snabbt in här innan jag stänger av datorn och går och lägger mig. Det ska bli så otroligt skönt att sova, är trött som satan!
Godnatt! ♥

Norge

Hej allihopa!
Efter en skön springtur, med en oväntad regnskur, så har jag nyss ätit och duschat. Resten av kvällen ser ut att bli slapp och skön för min del, det kan behövas. Tv, film eller dator är vad jag kommer sysselsätta mig med skulle jag tro.
Kom på att jag inte nämnt det som hände i Norge igår här på bloggen, men det hade nog inte krävts ändå för att alla ni nu skulle veta precis vad jag menar. Måste säga att det är så ofattbart hemskt och helt fruktansvärt för alla, speciellt för de som tvingades vara med om detta och för de som har förlorat familjemedlemmar eller vänner på grund av en mans så oerhört brutala, hemska och fullkomligt onödiga handlingar. Mina tankar finns hos er Norge och alla drabbade.
Ni får ha en fin kväll allihopa, sköt om er ♥

förnyelse

Just nu känner jag mig väldigt pepp på att göra i ordning och skaffa lite nytt till mitt rum! Har länge blivit lovad en ny fondvägg, men tidigare i våras när vi varit och kikat på tapeter så lät jag det själv tillslut rinna ut i sanden. Nej, det är verkligen inte min stil. Vanligtvis brukar jag nästan alltid ta tag i saker och se till att någonting händer och att det blir gjort. Men just då kände jag att det inte fanns något som var riktigt rätt, och det är klart att det måste kännas helt rätt, så jag lät det vara. Hade inte så himla mycket ork att fortsätta leta ju då heller, så jag lät det vara och sjunka in lite liksom. Och det var nog precis vad jag behövde. Nu har jag fått nya krafter och idéer till hur jag vill att det ska se ut, och jag har kommit fram till det rätta när det gäller ny tapet. Det är inte något djärvt, färgstarkt eller vågat, men det är rätt, det känner jag på mig.
Sen har jag väldigt stor lust att slänga ut min hylla också. Ja, slänga ut den är precis vad jag allra helst skulle vilja göra. Men sen är det ju så att det är en del grejer i den som jag dessvärre inte vill slänga ut, så de måste jag hitta en ny plats för. När jag väl gjort det, och alltså kan slänga ut hyllan, så ska jag istället ställa ett klädställ på platsen där hyllan stod. En både snygg och praktisk inredningsdetalj!
Det finns ett antal olika varianter av klädställ på Ikea och det är 3 stycken som jag ser som alternativ. En är vit, nätt och enkel, en annan är silvrig, praktisk och med en skohylla under, och den sista är den på bilden ovan; svart, snygg, enkel och lagom. Det är nog en svart jag allra helst skulle vilja ha, men samtidigt vore det smidigt med en skohylla under... Nåja, det tåls att tänka på!

M&M's

Hallå där! Har ni haft en bra lördag än så länge?
Min har varit helt okej. Var som sagt ute hos farmor och farfar och åt lunch förut. Nu är jag bara hemma och tar det lugnt, känner mig rätt trött och seg o kroppen. Just nu sitter jag inne på syrrans rum med min dator och en påse M&M's och tittar på när hon städar, haha. Ska kanske försöka släpa mig ut och springa lite senare också... Har jag sagt att jag hade ont i halsen när jag var i Kroatien förresten? Fick det typ andra dagen eller något och så hade jag det ända tills vi åkte hem. Dock stoppade det mig inte från att sola och bada osv, så jag kunde ju fortfarande njuta av semestern liksom. Fast för att bli av med förkylningen fortare borde jag nog stått över sol och bad en dag eller två, men det tänkte jag absolut inte göra. Något som förkylningen däremot hindrade mig ifrån att göra var att träna. Så när jag kom hem och sprang för ett par dagar sedan så var det första gången på drygt två veckor, gissa om det gick segt? Ser inte direkt fram emot nästa gång då haha, vilket troligen blir senare i kväll.
Ni får ha en fortsatt trevlig dag och en fin kväll allihopa, puss!

SATCHELS

Här har jag satt ihop ett collage åt er med oändligt många snygga väskor! Som ni ser är alla i en portfölj-liknande modell vilket är riktigt snyggt i höst.
Kan ju säga att det är väldigt stor variation på priserna på dessa väskor. Allt mellan 350 och drygt 8000, haha. Visst kan de dyraste vara de snyggaste och av bästa kvalitet, men ofta går det ju att hitta något liknande men bra mycket billigare. De flesta av de i collaget ovan kostar nog mellan 500 - 800 kronor, vilket kanske är aningen mer överkomligt än 8000.
Här har ni alltså lite tips på väskor till hösten!

23 juli 2011

Good morning!
Åskan och blixtarna höll mig vaken ett bra tag i natt. Hoppade upp ur sängen för inte så länge sedan och har precis klätt på mig något snabbt. Ska strax åka ut till farmor och farfar för att äta lunch, och jag som åt frukost för en kvart sedan. Så då blir det premiärturen i nya bilen som pappa köpte igår! En Mercedes Benz B-klass för er som undrar och har kolla på bilar ;) Den är svart med ljus skinnklädsel, man sitter lite högre i den + att den har glaslucka i taket; i like it! Dock ska vi ha den som andrahandsbil, byter ut den gamla.
Nu måste jag kila. Ni får ha en bra lördag allihopa, vi hörs senare!

landa här hemma

Hej allihopa! Är allt bra med er? :)
Jag har haft två riktigt roliga dagar! Stack ju som sagt ut till Linneas land igår, och tillslut blev det jag, Annika, Anna och Linnea som var där. Vi har lagat mat, spelat spel, badat (vissa dårå, haha), skrattat och haft det riktigt mysigt! Som jag skrev så satt vi också inne i gårkväll/i natt och kollade på alla blixtar runt omkring oss. Tillslut kom blixt och åskknall nästan samtidigt. Mysigt, men lite småläskigt kan man tycka ;)
Idag, efter en riktigt stor brunch och ett par timmars slappande och fix där i huset, så stack vi hem mot Linköping. För mig var det bara hem snabbt som tusan och vända innan jag skulle in till stan igen. Kom rusande där, stressad som ett as, och hade nyss råkat blockera vägen för en och annan bil och cykel. En del sura blickar och tutande men jaja, vad ska jag säga. Tänker inte riktigt klart när jag är stressad, så är det bara, haha. Mötte i alla fall tjejerna vid bion, och det var ett bra tag sedan jag såg en del av dem, senaste gången var på skolavslutnings kvällen t o m. Alltid lika kul att se er tjejer! Då var det dags att se Harry Potter sen alltså. Det var ett bra slut om ni frågar mig. Ungefär som förväntat, men så var det en del detaljer som gjorde en extra glad haha. Dock känns det såklart väldigt tråkigt nu, att allt bara är slut. Men har nog inte riktigt smält det än.
Kom hem vid 9 och har nyss ätit och smått börjat landa här hemma efter att ha varit iväg. Har precis hoppat i myskläder och det jag känner allra helst för att göra just nu är att bara stänga av datorn och sätta på en bra film. Samtidigt har jag ett gäng inlägg på bloglovin + ett antal andra bloggar att läsa, så det kanske slutar med att jag sitter uppe med datorn ändå... Jaja, vi får se. Kan inte garantera något mer inlägg från mig ikväll i alla fall.
Hoppas att ni har haft det bra allihopa, ska se till att blogga en del i morgon. Puss på er!
Bjuder på ett par snabba bilder tagna i går/ idag.
Det där, plus ett gäng pannkakor så är man mätt ett bra tag framöver ska ni se!
Ni är allt för bra tjejer!

Hej hopp! Hann aldrig blogga förut när jag...

img_5567 (MMS)

Hej hopp! Hann aldrig blogga förut när jag var hemma och vände, var rätt stressad om man säger så. Nu har jag i alla fall mött upp tjejerna och just nu sitter vi redo och väntar på att bion ska börja. Hörs later hörni, ha det bra!


THE END

Idag ska jag äntligen se Harry Potter! Har väntat på slutet väldigt länge nu ju, var ju inte hemma när den hade premiär heller, och nu har höga förväntningar :) Dock känns det ju tråkigt att allt tar slut nu, efter så många år, men vad mer kan man göra?
Här kommer en liten warm-up innan filmen i alla fall. Dock kanske det mest blir för mig själv haha, för de flesta av er har troligen redan sett den.

Den är lika skön efter femtioelfte gången...

BAG

Köpte denna väska i Kroatien. Like it a lot! Dock är den på gränsen till liten för att kunna ha den till skolan, men det ska nog gå ;)

Godmorgon! Har precis varit nere vid vattn...

img_6711 (MMS)

Godmorgon! Har precis varit nere vid vattnet och tagit ett morgondopp. Eller, inte jag då, haha. Nu är det dags för brunch!


Sitter här i mörkret och tittar ut på alla...

img_3317 (MMS)

Sitter här i mörkret och tittar ut på alla blixtar. Just nu kommer det närmare, allvarligt, och det verkar som att det är precis runt oss. Haha, jo lite uppjagade, men vafan. Det är inte långt mellan blixtarna och åskknallarna heller. Usch! Visst är det lite mysigt, men läskigt också haha.  Vi hörs imrn hörni, godnatt!


Hej på er! Är ute i fjälla nu som det hete...

img_1725 (MMS)

Hej på er! Är ute i fjälla nu som det heter, och vi har precis lagat mat. Wok blev det, favoriten ;) vi hörs hörni, puss!


NEW

Body från Monki, 100 kronor (50%)
Skinnshorts, från JC, 350 kronor.

Här är det sista som jag köpte på stan i veckan. Slänger in en till bild på tröjan ni såg i gårdagens outfit också.

Äntligen har jag hittat ett par skinnshorts! Som jag har letat, i säkert ett år nu. Nu fanns det både inne på JC och Bikbok, ett tips till er som också letar. Dessa satt bäst på mig så det blev dem, snyggt med dragkedjan på baksidan också. Är riktigt nöjd i alla fall! Senare i höst så kan man ju såklart ha skinnshorts med ett par tunna strumpbyxor under, men jag vill ändå se till att passa på att använda dem nu under den delen som är kvar av sommaren. Det är ju snyggast utan något under, så ska det vara på riktigt ;)
Bikbok, 199 kronor.

KROATIEN ΙΙΙΙ

Här kommer sista lite större lasset med bilder från Kroatien!
Har några små bilder kvar som jag inte har visat här ännu, men för tillfället känns det som att det räcker med Kroatien-bilder, eller vad säger ni? Så de sista bilderna, det är ändå inte så många, kan jag vänta med att visa tills jag själv sitter här och drömmer mig tillbaka. Kommer troligen inte dröja så länge tills jag sitter och längtar dit igen...

nu kör vi!

Hej på er!
Har ägnat förmiddagen åt att packa och blogga. Om en stund blir jag upphämtad av Linnea, sen sticker vi till stan och plockar upp Annika innan vi drar ut till Linneas land. När vi väl är där ute kommer Anna och Lovisa och joinar oss också. Kommer bli riktigt kul! Sen får vi hoppas på att vädret är på vår sida också, om inte så får vi se till att ha mysigt ändå.
Kommer hem i morgon eftermiddag, men bloggen kommer inte ligga lågt en sekund! Eller okej, det där kanske var att överdriva lite. Har i alla fall fixat ett par tidsinställda inlägg som kommer upp i dag och i morgon, så trots att jag inte är hemma så kommer ni ha en del att läsa här om ni kikar in då och då. Kommer försöka se till att mobilblogga ett par gånger också.
Ni får ha det så bra allihopa, puss puss!
Peppad tjej, yesbox!

RayBan CATS

Köpte dessa RayBan Cats nere i Kroatien, elr wb RayBan kanske? Hade först tänkt köpa ett par Aviators, men syrran tog de sista som såg okej ut, haha. Men det blev dessa! Har knappt hunnit använda dem än men det ska jag se till att göra :)

21 juli 2011

God morgon!
Så fort jag vill sova hyfsat tidigt, så är det väl rätt typiskt att det är just då jag verkligen inte kan somna? Ja, väldigt typiskt.
Har ätit frukost och fixat lite smågrejer, har hunnit klanta till det när jag skulle beställa biobijletter också, hahaha. Orkar inte hålla på med det där mer men jag hoppas att det löser sig.. Fast magkänslan säger att det inte gör det. Åh. Jaja.
Jag strax börja fixa och packa lite. Sticker nämligen till Linneas land lite senare idag med ett par tjejer. Kommer bli riktigt mysigt! :)
Vi hörs hörni, ha det bra!

nytt & redigeringar

Av någon okänd anledning hade jag helt plötsligt en hel del att göra ikväll, därav den inte allt för höga uppdateringen. Dock har det mesta ändå haft med bloggen att göra. Har nämligen fixat en ny header, och sen suttit och pillat med småsaker och ändringar, vissa mer märkbara än andra. Ibland kan det ta ett tag för en ny header och andra ändringar i stilmallen att komma upp, så om ni ännu inte ser någon förändring så kommer det nog inom snart framtid. Är inte sådär överdrivet nöjd med headern, men jag blir aldrig riktigt nöjd när det gäller bloggdesign och liknande, så det är inte mycket mer att göra.
Har även suttit och övervägt om jag ska orka kolla igenom de små videosnuttar jag filmat i Kroatien och sedan eventuellt klippa ihop dem till en video. Är det något ni skulle uppskatta? Skriv en kommentar i så fall, så kan jag kolla igenom de små filmerna och se om det är något som går att använda.
Ska strax stänga av datorn för kvällen, så jag säger god natt till er nu. Sov gott! ♥

STRIPED

// Jenashorts, Bikbok // Armband, Kroatien/H&M // Tröja, Bikbok (NY) //

loppis & träning

Hallå där! :)
Kom nyss hem från en liten tripp med Clara och hennes familj. Åkte ut mot Motala till, stannade och fikade och sen till en loppis. Fick stå emot köplusten rejält där, haha.
Ska strax åka och träna en sväng med pappa. Om gymmet är öppet så blir det det, annars springa en sväng.
Håller på att smida lite planer medan jag sitter här. Bio och landet med fina tjejer (y) Mer om det lite senare.
Vi hörs later guys, puss!

VIRKAT

Köpte dessa söta virkade toppar inne på Vila igår! Det fick bli både en svart och en vit, för både syster och jag ville ha båda färgerna så då kan vi lika gärna ha dem tillsammans.
300 kronor styck gick de på.

onsdag

Hejhej!
Har bara tagit det lugnt här hemma, ätit lunch och kollat runt på datorn. Nu har jag fixat mig lite snabbt och klätt på mig, och strax blir jag upphämtad av Clara. Har inte träffat henne på år och dar känns det som, så det ska bli riktigt kul! Stackaren har gått och brutit benet också. Ska i alla fall iväg på loppis, lite mysigt sådär.
Vi hörs senare, troligen framåt kvällen. Ha en fortsatt bra dag hörni!

KROATIEN ΙΙΙ

Här kommer ett till bildlast med härliga bilder från Kroatien!

20 juli 2011

God morgon allihopa! Sovit gott?
Ska jag vara ärlig har jag själv inte sovit något vidare i natt. Det tog en herrans jäkla tid för mig att somna, och när jag väl hade gjort det så vaknade jag med jämna mellan rum. Låg och vred mig ett tag innan jag lyckades komma in i något som skulle kunna kallas sömn. Som tur är var jag inte alltför trött när jag vaknade i morse i alla fall.
Än så länge har jag inget speciellt planerat för dagen. Kommer troligen träna någon gång lite senare, men nu ska jag börja med att packa upp det sista. Haha, nej jag är inte färdig med det än...
Vi hörs hörni, ha en bra dag!
Saknade tjejer det dära!

Midsomer Murders

Hallå och god kväll! Allt bra med fina ni? :)
Med mig är det prima. Har haft en slapp kväll här hemma framför Morden i Midsomer. Är det bara jag som tycker att denna säsong känns sämre än de tidigare? Nu när de har bytt ut John Nettles så har allt blivit mycket mesigare och inte lika spännande. Någon som tycker likadant? Annars kanske det bara är att jag som har växt upp en aning, haha.
Ska ta och börja fundera på att komma i säng snart. Känner mig fortfarande inte helt pigg och efter att ha haft svårt att somna igår så kan jag behöva någon timmes extra sömn. Godnatt allihopa!

details of silver

// Body, Bikbok // Väska, Åhléns // Shorts, Runwaydreamz // Armband, 82 Jewelry // Skor, Converse //

Jag gillar dragkedjor och nitar starkt, och kombinationen av dem blir ännu bättre!

COLLARS

Kragar kragar, snyggt snyggt snyggt!

Kragar på söta små blusar kan vara riktigt snyggt. Kragen ska gärna vara i en annan färg än resten av toppen också så den framträder mer. Det kan lätt ge en lite gammaldags look eller vad man ska säga, men ändå väldigt stilrent och det kan vara riktigt snyggt om man lyckas matcha med rätt grejer. Jag skulle föredra att ha ett par snygga jeans till, och en väska som säger något annat än old fashion.

regnskurar

Hej bloggen!
Det blev en trevlig sväng på stan med Annika nu på eftermiddagen. Fick med mig ett par påsar hem också, visar grejerna efter att jag har fotat dem. Dock delar jag nog upp det i två olika inlägg.. men det märker ni.
Kom rakt under ett regnoväder när jag började cykla hem, och det följde efter mig hela vägen. Så småningom tilltog regnet också och det blåste rejält. Det som först hade varit några enstaka regndroppar blev till ösregn. Det var en skapligt kall, trött, genomblåst och blöt Emilia som kom innanför dörren sen kan jag säga.
Nu har jag satt på mig min sköna jumpsuit och ska bara ta det lugnt här framför datorn ett tag, kanske resten av kvällen också.

Ni får ha det så bra allihopa, kram kram!


KROATIEN ΙΙ


snabbnudlar

Tja!
Sitter i köket och äter snabbnudlar, fyfasen. Ä c k l i g t . Brukar sällan vara så slapp att jag inte orkar göra riktig mat, men nu när det bara är jag hemma och jag inte har en massa tid så tog jag det. Men usch alltså, blä. Hade glömt bort att det smakar bajs. Aldrig igen, hahah.
Ska hitta något att ha på mig och strax cykla in till stan. Ska möta upp Annika för lite shopping! Hoppas på att hitta något också, det var länge sedan jag hade tur när jag gick på stan kan jag säga. Jämt fel storlekar, fel färg osv... Och det är bäst att alla reor är borta, vill inte tvingas gå och leta bland gammalt skit haha.
Ni får ha det så bra allihopa, vi hörs lite senare!

BURBERRYS

Köpte denna wb Burberry plånbok i Kroatien. Det finns en hel del väskor och grejer där, men just plånböcker var rätt svårt att hitta. Hittade i alla fall denna i en liten affär inne i Mali.
Men åh vad jag gillar plånböcker. Skulle lätt kunna ha typ 10 stycken! Problemet är bara att hinnan använda alla...

19 juli 2011

God morgon! Är allt bra med er?
Med mig är det bra, känner mig rätt mycket piggare än igår. Så snart är jag nog helt återställd, bara jag får grepp om tiden också... Igår när jag trodde att klockan var ungefär 2 så var den redan halv 6, haha.
Har haft en rätt slapp morgon än så länge. Har ätit frukost och tagit det lugnt ett tag, ska nog börja göra mig i ordning om en stund.
Apropå något annat. Under de veckor jag har varit utan internet och bloggen så har min blogglust bara växt sig större och större. Och det är ju alltid kul! Kännar att jag vill skriva och visa en massa olika saker på en gång! Kan lova att fortsätta visa bilder från resan, och jag ska också visa några grejer jag köpte där nere. Sen hittar jag förhoppningsvis några nya fräsha kläder på stan i veckan som jag såklart visar här, och så lägger jag troligen upp någon rolig klädinspiration också (behöver själv sådan). Och just det! Har lovat mig själv, och nu lovar jag er, att jag ska fixa en ny header också. Jag sa ju någon gång i våras att en helt ny design var på g, men hon som skulle hjälpa mig slutade med att göra designer sen. Headern jag har nu var tänkt att bara vara tillfällig medan jag väntade på den nya, men eftersom det inte blev av så har jag haft kvar denna. Men nu när jag ha lite nya och roliga bilder så ska jag se till att fixa en, så fort jag har fått en idé om hur den ska se ut... Men det löser sig!
Nu ska jag som sagt göra mig i ordning. Ska träffa Annika på stan senare. Men vi hörs hörni, puss!

PROMISES

Hej fina ni!
Det känns som att jag inte har uppdaterat så mycket här idag, men nu när jag kollar efter så är detta ändå det sjätte inlägget för dagen. Med tanke på mitt tillstånd, dvs seg i huvudet, virrig och helt upp-och-ner-vänd, så är väl det rätt bra. Dock kan jag lova att uppdateringen kommer blir bättre allt eftersom jag piggnar till och förhoppningsvis kommer den ligga på normal nivå väldigt snart. Dock blir det ju ofta så nu under sommaren att uppdateringen går upp och ner rätt mycket med tanke på att man sticker iväg då och då, men så fort jag är hemma så ska jag se till att blogga ordentligt.
Nu är det i alla fall hög tid för mig att sova. Jag som har varit riktigt trött hela dagen har nu blivit om möjligt ännu tröttare. Snart tror jag att jag kommer in i något läskigt halv-medvetslöst tillstånd om jag inte går och lägger mig. Stackars Annika som tvingats lyssna på mitt meningslösa pladder på facebook, hahah.
Nej, nu säger jag godnatt! Sov gott allihopa!

upp och ner

Hej hopp!
Denna dag har gått väldigt segt, men samtidigt otroligt snabbt. Jag har knappt hunnit med att göra någonting, samtidigt som jag ha suttit vid datorn hur länge som helst. Allting har varit upp och ner. Och sen rätt var det var så var klockan 7. Som tur är är det inte bara jag som verkar snurrig, utan hela familjen här hemma är helt lost haha.
Tog en dusch för ett tag sedan med hårinpackning, det behövs verkligen efter ett par veckor med bad i Kroatien kan jag säga. Vattnet där är ju så otroligt klart och turkost i färgen, och det beror till stor del på den höga salthalten i vattnet. Så även fast det är riktigt härligt så sliter det något oerhört på håret.
Har nyss ätit och nu ska jag ta och kolla senaste avsnittet av favoritserien, Pretty Little Liars. Förra avsnittet slutade så otroligt spännande så det var verkligen oschysst att tvingas vänta så länge för att se nästa. Ska springa ner och hämta lite godis också, måndagsgodis ni vet?
Ha en fortsatt bra kväll allihopa, puss!
Ja, jag är precis lika trött som jag ser ut, om inte tröttare..

i all evig tid

De mest spelade låtarna på min iPod under de senaste veckorna:

Resten av Ditt Liv - Timbuktu
Miami 2 Ibiza - Swedish House Mafia feat. Tinie Tempah
Rainbow - Jessie J
The Edge of Glory - Lady Gaga
Inget sådär sprillans nytt om man säger så, men om man har tröttnat på alla låtar man alltid hör överallt annars.

KROATIEN I

Här kommer bilder från de två första ställena vi bodde på. Första natten bodde vi på ett hotell i Treviso, och sen ett par nätter i orten Baska på ön Krk, som är en lite större turistort. Där blev det sol och bad (stranden var helt packad med folk dock), parasailing, glass & fruktsallad i solen, varma utekvällar, mysiga gränder och gator med trevliga restauranger och små affärer.

påbörjat men inte avslutat

Denna dag har haft en riktigt seg start för min del. Som ni ser har jag inte uppdaterat något mer efter inlägget jag skrev i morse (eller ja, det var väl nästan lunchtid) och anledningen till det är att jag helt enkelt inte orkat. Sedan jag skrev senast har det inte hänt särskilt mycket här över huvudtaget. Jag har börjat läsa alla inlägg på bloglovin som har samlats på medan jag har varit borta, men inte orkat läsa de sista. Jag har fört över bilder till datorn, men inte orkat sortera, redigera eller publicera dem här. Jag har slängt ut alla kläder från väskorna, men inte orkat sortera vad som ska tvättas och inte. Jag har alltså påbörjat det jag måste göra, men inte orkat avsluta någonting. Det känns som att jag har världens jetlag efter gårdagens hemresa, men grejen är att det är ju ingen tidsskillnad mellan Sverige och Kroatien. Där sprack den bortförklaringen, ungefär.
Nu har jag i alla fall fått i mig lite lunch vilket förhoppningsvis ger mig lite mer energi, och huvudvärkstabletterna verkar ge lite effekt nu så huvudvärken börjar nog släppa snart. Nu ska jag ta och avsluta det jag har påbörjat, kanske fota något jag har köpt och sen se till att bjuda på lite bilder här. Det vill ni väl se? Jag har ju mängder! Kan börja med en liten bild tagen vid poolen i underbara Punta på ön Losinj.
Hoppas att ni har förståelse för den hittills sega uppdateringen, men jag ska se till att komma igång nu lite mer framåt kvällen. Ni får ha en fortsatt bra dag allihopa!

IM BACK

Hallå Sverige! Nu är jag hemma i Linköping igen och back on track :)
Hur är det med er? Med mig är det inte jättebra just nu, men resan har i alla fall varit toppen! Har haft sol och runt 30 grader varenda dag. Har mest badat, solat och slappat nere vid havet/poolen, men har även hunnit se och göra en hel del andra saker, vissa mer vilda än andra ;) Har åkt parasailing, hoppat från klippor osv. Det är både lättare och roligare att visa bilder än att berätta om allt i skrift, så ni kommer få se massvis med bilder precis som jag lovat. Blir tvungen att dela upp det på ett gäng olika inlägg så de kommer komma upp här allt eftersom.
Vi påbörjade i alla fall hemresan redan i lördags kan man säga, då vi lämnade övärlden och tog en stopp till på fastlandet i en liten mysig ort. Igår åkte vi sen från Kroatien till Italien, gjorde några stopp på vägen innan vi flög hem från Venedig på kvällen. Historien om gårdagen är dock inte lika rolig. Till att börja med var jag på uselt humör nästan hela dagen, på grund av ett antal olika saker, och sen blev inget precis bättre. Det var strömavbrott på flygplatsen av och till i många timmar, och som ni förstår är väl en flygplats en av de ställen som minst gillar strömavbrott. Inget blev väl riktigt som de tänkt sig, och efter en hel del strul slutade det slutade i alla fall med att planet blev 1 timme och 40 minuter försenat. Så vi landade på svensk mark runt midnatt, möttes av en temperatur på cirka 15 grader kallare än vad vi blivit vana vid de senaste veckorna. Jo, det kändes fruktansvärt kallt och surt. Jo, jag ville vända tillbaka in i planet på en gång. Menmen... Strax innan 2 i natt trillade vi in innanför dörren här hemma, och jag kan säga att det var länge sedan det var så skönt att lägga sig i sin egna säng. Huvudet landade tungt på kudden efter en lång och jobbig dag.
Vaknade vi halv 12 i morse, med huvudvärk. Nej, det finns ingen sämre start på dagen. Men tack vare det regniga och tråkiga vädret, huvudvärken + alla saker jag måste göra, så har jag en god ursäkt att stanna inne idag. Ska börja med att ladda över alla bilder innan jag ska sätta igång och packa upp.
Hoppas att ni alla har haft det bra med jag har varit borta. Det är kul att se att det har varit ett par stycken som har kollat in här under tiden :) Nu ska jag försöka se till att uppdateringen blir som vanligt här igen. Massvis med bilder är på G i alla fall, de kommer så fort jag har fått över dem till datorn och någorlunda ordning på dem. Vi hörs om ett tag! ♥

I'M ON MY WAY


Just nu sitter jag på planet mot Italien, och i morgon bär det vidare av till soliga Kroatien. Där väntar nästan 2 veckors sol, bad och ren njutning! Att veta vad jag kommer mötas av gör inte känslan ett dugg sämre. Nu kan jag faktiskt lova att känslan av att snart få komma tillbaka har stor betydelse för hur jäkla skönt det känns att jag är på väg. Ja, äntligen är jag på väg. Att lämna Linköping och Sverige för ett par veckor och i stället byta ut det mot härliga Kroatien känns helt enkelt perfekt. Värmen, det turkosa vattnet, luften med doften av medelhavet, den otroligt goda glassen.. Tanken på allt som väntar gör att jag vill skrika. Herremingud, så underbart det ska bli!

Lovar att bjuda på en massa härliga bilder när jag är tillbaka. Ta hand om er fina ni, och ni får se till att ha ett par riktigt sköna veckor nu, det ska jag! ♥

Hej bloggen! Hann inte skriva innan pappa ...

img_6295 (MMS)

Hej bloggen! Hann inte skriva innan pappa stängde av internet förut haha. Nu är i alla fall jag, familjen och systers pojkvän på väg till flygplatsen, och sen bär det av till Italien! Kommer fram till hotellet där senare ikväll och i morgon åker vi vidare till Kroatien.  Det blir alltså bloggvila för mig här i nästan två veckor, om jag inte råkar stöta på en dator på något av hotellen. Är i alla fall tillbaka den 19:e, och då lovar jag att ha en massa bilder att bjuda på, och en massa blogglust! Ni får ha det jättebra nu allihopa, puss puss puss!


ONE LOVE

Det här är så nära klänning det kan komma för att jag ska använda den. Är ju som ni kanske har märkt ingen riktig klännings-person. Men denna gillar jag verkligen! Sen kanske man inte riktigt kallar den klänning heller, utan tunika kanske är mer rätt ord.
Gillar färgen, mönstret och att den är lite åt det virkade hållet. Ett av mina nya favoritplagg kan jag säga på en gång! Känner på mig att jag verkligen kommer använda den också, även fast det nästan är en klänning ;) Den funkar lika bra som vardagsplagg som lite finare och åt det mer festliga hållet. Perfekt även för en middag ute på restaurang! Om man är på väg ner till stranden så räcker det ju med en bikini under, men annars kan man ha t ex ett par korta cykelbyxor eller en tubkjol under.
Köpte den inne på Bikbok igår, för 249 kronor.

6 juli 2011

Godmorgon! Sovit gott? :)
Själv har jag sovit halvbra, men trots det hoppade jag upp ur sängen redan innan kl 9. Nu är det full rulle här hemma! Alla håller på att städa, packa det sista, klippa gräset och fixa med allt möjligt. Jag har tagit en dusch, bytt sängkläder och börjat städa. Var tvungen att ta en paus från det ett tag bara, men ska strax sätta igång igen. Känslan av att komma hem till ett renstädat hus är värt besväret ;)
Vi hörs om ett tag, ha det fint!

dreams don't turn to dust

Godkväll!
Tittar in här lite snabbt innan jag stänger av datorn för kvällen och så småningom går och lägger mig. Är klar med all packning nu, det är bara de sista grejerna kvar såsom necessär, med det slänger jag ner i morgon. Åker inte förrän strax efter lunch i morgon, så jag har tid att fixa med lite smågrejer.
För er som frågade så är det Kroatien jag ska till. I morgon flyger vi först till Italien, Venedig, och sover på ett hotell där i närheten och så sticker vi till Kroatien på torsdag. Där ska vi bo på 3 olika ställen. Först ett par nätter i orten Baska som ligger ute på en ö, och sedan en vecka på ön Losinj där vi har varit tidigare år, riktigt mysigt ställe! Sen ska vi bo någon natt på fastlandet också, i en ort som heter Moscenicka Draga där vi också varit tidigare. Ser verkligen fram emot att äntligen komma dit igen! Speciellt lilla staden Veli ute på ön Losinj, finns inget mysigare. Kommer bli så otroligt skönt!
Hinner skriva någon gång innan vi sticker i morgon, så vi hörs då. Puss & godnatt!


packande

Slappade ett tag när jag kommit hem från stan, och sen har jag fortsatt packa. Nu skriker magen efter mat så jag ska strax ner och äta. Kvällen kommer bestå av fortsatt packande för min del, och sen är jag förhoppningsvis färdig lagom i tid till lite tv-tittande.
Ni får ha en fin kväll allihopa, vi hörs!

safari theme

// Basiclinne, JC // väst, Forever 21 // armband, 82 jewelry // shorts, Gina // väska, Åhléns //



packning för ett halvår?

Hej bloggen!
Har fixat och börjat packa här idag. Först tänkte jag att det är ju faktiskt inte så mycket man måste ta med sig, ett gäng bikinis och några shorts typ, men jag ändrade rätt snabbt åsikt om den saken. Herregud, så mycket det blir. Har ett berg med saker på golvet som jag ska ha med, och jag är fortfarande långt ifrån klar. Får nog försöka plocka bort en del, det här kommer jag inte orka släpa på. Fast det blir ju och svårt att ta bort saker också, det mesta jag har tagit fram är rätt nödvändiga grejer, än så länge i alla fall. Aja, jag skyller på att man behöver rätt mycket när man är borta två veckor.
Nu ska jag ta en paus från packandet och sticka in till stan en snabbis. Ska möta upp syster och sen kolla några grejer snabbt, men det blir bara en liten sväng innan vi sticker tillbaka för båda har en hel del att göra.
Ni får ha en fortsatt bra dag allihopa, kram kram!

NY HOOK-UP

Nu har jag fått ännu en hook-up, och det är precis som jag skrev förra gången, kan verkligen inte släppa det. Denna gång är det alltså ett par RayBan Aviators och skinnvästen från Melba som lockar. Dessa grejer vill jag nästan ha ännu mer än de jag skrev om förra gången, haha. Jobbigt läge. Men ett par aviators har jag bestämt mig för att köpa i alla fall, och skinnväst har jag ju också velat ha länge.. Jaja, vi får se.

svar på tal

Här kommer svar på en läsarfråga som nyss dök upp och som jag tycker är värd att svara på, och passar på ett ge ett litet tips till.

Anonym om TRÖTT EMILIA:
hur långt+hur ofta brukar du träna?

Jag brukar försöka hinna med att träna varannan dag, så oftast blir det väl 3 gånger i veckan. Nu på sommaren brukar jag oftast springa, då blir det väl en runda på 20 - 30 min, 4 - 5 km ungefär. Sen om jag orkar kör jag väl lite sittups eller så efter det, men det händer väl inte alltför ofta, haha.

Det är ju också bra att variera träningen, så jag brukar även gymma då och då. Dock blir det inte så ofta nu under sommaren, eftersom de har andra öppettider nu, men annars brukar jag försöka hinna med åtminstone en sväng till gymmet i veckan (istället för att springa då). På gymmet kör jag oftas drygt en timme med blandade övningar.

Som ni vet tränar jag alltså ingen lagsport för tillfället, men försöker hålla igång med träningen ändå och än så länge har jag lyckats väldigt bra med det. Ett tips till er som också vill komma igång och träna på egen hand är att börja sticka ut och springa ett par gånger i veckan. De behöver inte vara någon lång runda, det räcker med ca 2.5 km, det viktigaste är att ni kommer ut. Förut brukade jag själv tycka att det var riktigt tråkigt och segt att bara springa, men nu tycker jag istället att det är riktigt skönt. Så när ni väl har kommit in i rytmen att ni sticker ut och springer ett par gånger i veckan, så kan man förlänga löprundan lite eller dra upp tempot. När ni väl är vana vid att träna ett par gånger i veckan kan man också variera träningen på olika sätt och prova på någon annan typ av träningsform.

FROM JC

Cardigan, 175 kronor (50%)
T-shirt, 99 kronor (50%)
Ja, jag gjorde trots allt några fynd igår! Av någon okänd anledning fick jag helt plötsligt ork att leta efter snygga grejer när vi gick i affärer igår, trots att jag alltid annars brukar ge upp letande redan innan jag börjat om det är rea.
Men ja, någon gång kan det alltså vara värt att leta ändå.
T-shirten har jag kollat på många gånger förut utan att ha köpt den, och så fort jag såg koftan kände jag att det var den som har saknats i min garderob senaste tiden. Först tvekade jag lite och undrade om jag senare skulle vilja ha på mig senapsgult, men sen tänkte jag jo, klart jag kommer vilja det! Kan nog rätt enkelt få till några simpla men snygga matchningar med den. Svart och vitt såklart.

5 juli 2011

God morgon!
Vaknade hyfsat pigg idag strax innan 10. Dock känns det som att det inte är långt kvar tills huvudvärken från igår kommer tillbaka, men jag hoppas på att den inte gör det.
Har nyss ätit frukost och nu ska jag sätta igång och skriva packlista. Idag blir en riktig fixar-dag för min del. Har en hel del att göra + att det bara är jag hemma, så jag kommer nog behöva fixa med tvätt och så också, se till att allt som behövs inför resan är rent.
Kommer försöka blogga så mycket jag hinner idag, men jag hoppas att ni har förståelse för om det inte blir riktigt 10 inlägg idag eller så, just för att jag har så mycket att göra.
Vi hörs, ha en bra dag!
Härliga grillkvällen med tjejerna!

TRÖTT EMILIA

Trots att det duggregnade, jag hade huvudvärk och det var ett tag sedan jag tränade, så gick det hyfsat att springa i kväll ändå. Körde vanliga rundan runt ån, så det är inte jättelångt utan en lagom liten sväng bara.
Efter att jag sprungit blev dock huvudvärken värre. Det brukar vara tvärt om för mig, att jag piggnar till av att springa. Men nej, idag ville inte huvudvärken släppa av det.
Har bara tagit det lugnt ikväll, kollat runt på datorn, läst bloggar och kollat på tv. Ska sova rätt tidigt har jag tänkt, är skapligt trött, så jag säger godnatt nu. Puss, sov gott!

something you could call an explanation

Hej på er allihopa!
Jag har ju tyvärr inte haft så mycket tid till bloggen de senaste dagarna, utan min uppdatering har mest bestått av mobilinlägg. Tråkigt nog kommer det nog bli så lite då och då nu under sommaren, då jag antingen är på landet eller hittar på annat, men jag hoppas att ni står ut med det och har förståelse. Dock vill jag inte vara tvungen att ha bloggpaus nu under sommaren, som ganska många andra väljer att ha, utan jag kommer uppdatera så mycket som möjligt och försöka hålla bloggen igång även om jag inte är hemma hela tiden. Jag ska i alla fall passa på att blogga en hel del de sista dagarna nu innan jag åker. Får försöka varva packandet och städningen i morgon med bloggandet.
Nu ska jag strax sticka ut och springa i alla fall. Det var ett antal dagar sedan jag tränade, och idag har jag har huvudvärk av och till under dagen, så det ska bli skönt att komma ut lite.
Hoppas att allt är bra med er, puss på er fina ni!

WHAT FELT BEST FOR THE MOMENT

// T-shirt, Weekday // skinnjacka, 365 sunshine/MQ // jeansshorts, Bikbok // armband, 82 jewelry/Raglady // kuvertväska, Glitter //


Såhär såg jag ut när jag knallade runt på stan idag! Riktigt skön outfit. Det var lite småkallt, på gränsen till om man kunde ha shorts på sig eller inte, men jag körde på det ändå. Är det sommar så är det ju sommar!

bilden som skulle till förra inlägget


Hallå! Är påväg hem från stan nu, ska stan...

Hallå! Är påväg hem från stan nu, ska stanna snabbt och handla lite på vägen hem bara. På bilden är en vattenläcka som var inne i stan, det kom otroligt mycket vatten forsande längs med en gata så folk bara stod och stirrade. Sen visade det sig att det kom vatten från ett rör under vägen. Haha, ja lite annorlunda, inte så smidigt sådär mitt i stan kanske. Vi hörs, puss!


Hejhej! Hann knappt skriva innan jag åkte ...

img_8130 (MMS)

Hejhej! Hann knappt skriva innan jag åkte förrut, var skapligt stressad som ni kanske märkte. Sitter med Elisabeth och Annika på Ciccolata nu i alla fall, riktigt mysigt! Ha det bra, kram kram!


sticker till stan nu

Ska träffa Annika och Elisabeth i stan, vi hörs senare!

JAG ÄR UTELÅST. Ingen nyckel och ingen är ...

img_0807 (MMS)

JAG ÄR UTELÅST. Ingen nyckel och ingen är hemma. Så här sitter jag och spenderar lite kvalitetstid på trappan medan jag väntar på att de kommer hem. Känns lagom onödigt, men vad ska man göra? Sitter och leker med mobilen och försöker att inte tänka på att jag måste på toa, haha.  Kan ju passa på att berätta vad jag tänker göra senare idag så länge. NÄR JAG KOMMER IN ska jag byta om och fräsha till mig lite, och senare ska jag träffa Annika på stan, kanske Bettan också. Vi ska fika/äta någonstans, och sen kanske vi går och kollar en sväng i affärer. Dock är det väl rea nästan överallt vilket jag inte tycker är speciellt kul. Allt är så himla urplockat och bara XL kvar överallt ju. Men men, om man lyckas hitta något snyggt i rätt storlek så är det ju alltid kul att fynda!  Senare idag ska jag träna, och sen börja fixa en del inför resan. Sticker ju redan på onsdag! Kommer bli otroligt skönt.  Nae, nu känns det som att det börjar regna. Ska sätta mig under tak ;) Men vi hörs om ett tag hörni, puss!


God morgon bloggen! Tänkte bara titta in h...

img_4651 (MMS)

God morgon bloggen! Tänkte bara titta in här lite snabbt. Är fortfarande hemma hos anna, men sticker hem när vi gjort oss i ordning och så. Skriver mer när jag är hemma, puss!


heldag

Hallå! Har ni haft en bra dag allihopa? :)
Min har varit toppen! Började som sagt med att åka med Linnea, Anna och hennes föräldrar till en fotbollscup i Valdemarsvik, som bl a Annas syrra var med i. Stötte på en hel del minnesvärda personer och stunder, hhahahah. Stackars dommare och italienare t ex.
Efter en skapligt långsökt prisutdelning åkte vi till Söderköping! Där blev det ett trevligt besök på smultronstället och så gick vi upp på berget, som jag nu har glömt vad det heter. Fin utsikt i alla fall!
Sen stack vi hem till Anna och vi tre lagade god mat. Duktiga tjejer!
Nu är jag hemma en snabbis och hämtar grejer. Jag och Linnea sover hos Anna ikväll, myskväll på g!
Får se om jag slänger in något mer inlägg senare ikväll, annars hörs vi någon gång under morgondagen. Får se lite hur det blir i morgon, det kan vara så att jag är hemifrån stora delar av dagen och därför inte har så mycket tid till bloggen, men det är inte säkert. Om det nu blir så skickar jag in ett par mobilinlägg då och då som jag har gjort idag, hoppas att ni står ut med det. Kommer ha en del att fixa med nu ett par dagar framöver eftersom jag strax sticker utomlands.
Puss på er allihopa! ♥

Tjollahopp :) allt bra? Med mig är det bra...

img_3153 (MMS)

Tjollahopp :) allt bra? Med mig är det bra, förutom att jag är svinmätt. Men så är det väl alltid efter att man har varit på smultronstället, så man får skylla sig själv antar jag ;) gott är det ju i alla fall! Gick och kollade en sväng sen innan vi fick upp för alla trappor till utkikstornet uppe på berget. Nu är vi påväg hem. Hoppas att ni har haft en bra dag allihopa, puss!


Stannade i söderköping på vägen hem, just ...

img_1298 (MMS)

Stannade i söderköping på vägen hem, just nu sitter vi på smultronstället. Hörs senare!


DAGENS

// Linne, Monki // shorts, old ones // solglasögon, Kroatien //
Det blev en enkel lösning på dagens outfitbilder, webcamen ;)

Tja! Sitter och kollar på fotboll, kenty -...

img_3151 (MMS)

Tja! Sitter och kollar på fotboll, kenty - kenty i final. Spännande spännande... Vi hörs, puss!


FEST HOS MANGE

Oj, så grym! Hahahhhah.
Riktigt sköna killar och härlig humor. Speciellt när han tittar fram där, och så i fotoautomaten haha. Men ärligt så är det rätt bra gjort att ha hittat på allt och spela in osv, och så har de fått otroligt många visningar på mindre än två veckor. Go Mange Makers! Och den fastnar ju minst sagt i huvudet..

3 juli 2011

Hej hopp alla morgonpigga! Även ni som fortfarande ligger och sover.

Hoppade upp hyfsat tidigt idag och har precis klätt på mig och gjort mig i ordning lite snabbt. Strax kommer Linnea hit och så blir vi upphämtade av Anna, och sedan sticker vi till Valdemarsvik. Annas syster är på fotbollscup där så det ska vi titta på, sen blir det även bad och andra skojigheter.
Nu måste jag kila! Vi hörs från mobilen under dagen, ha det fint!

you don't need permission

Hej allihopa!
Sorry för att jag inte uppdaterat under kvällen. Dagen och kvällen har i alla fall spenderats med Anna. Vi har bakat, gjort mat, kollat på film, slappat vid datorn och dunkat musik. Fest hos Mange, haha. Har haft en riktigt skön dag!
Kom hem från Anna vid 11 och har nyss tagit en dusch. Nu har jag tänkt käka jordgubbar och kolla runt här på datorn ett tag innan jag släcker och säger godnatt.
Har planer inför morgondagen, men jag hinner nog skriva innan vi sticker så det kan jag ta då. Om jag hinner ska jag tidsinställa ett par inlägg till i morgon, annars kan ni räkna med mobilinlägg.
Nu säger jag godnatt i alla fall! Puss och sov gott!

hos anna

Hej på er!
Är hemma hos Anna nu. Förut gjorde vi kladdkaka och har kollat på film ett tag. Nu håller vi på att steka hamburgare!
Vi hörs senare, kram kram!
Till Annika: JA, kossor! Visst var de söta?

COWS

När vi var ute på landet så tog jag massvis med bilder på söta kor! Och på mindre söta kor också, ser ni big papa på tredje bilden? Haha. Här har ni en del av bilderna i alla fall :)

åskväder

Usch, vilket konstigt väder det är idag. Varmt, fuktigt, regnskurar, åska och gudvetvad. Man känner sig typ klibbig och äcklig så fort man rör på sig, haha. Är det någon som gillar det här vädret egentligen? Enligt mig är det bara.. mysko. Men jo visst, lite mysigt kan det vara om man sitter inne när det regnar och åskar, men just nu är det bara varmt och fuktigt.
Nu har jag i alla fall fixat mig lite snabbt och ätit lunch, och ska strax dra till Anna. Där ska det bakas!
Ha det fint allihopa,puss!

HOOK-UP

Så fort jag har fallit för något snyggt som jag verkligen vill ha, så har jag ofta otroligt svårt att bara släppa det. Sen händer det ofta att just det jag vill ha tar slut, min storlek finns inte kvar osv (detta har hänt löjligt många gånger, speciellt senaste tiden) men det gör det bara ännu svårare för mig att släppa det. Kan gå och tänka på något hur länge som helst verkligen.
Just nu är det dessa saker jag har fastnat för:
Någon som känner igen denna egenskap? Visst är det bra att vara envis, men det kanske inte är det bästa i alla lägen. Speciellt om det handlar om någonting som verkligen inte går att få tag på.

2 juli 2011

God morgon!
Skulle precis skriva att det ser ut att bli rätt tråkigt väder idag, och precis nu började det regna. Har sagt det förr och jag säger det igen, svensk sommar asså..

Men ja, det är väl lika bra att förbereda sig på att det kommer vara rätt regningt väder idag, alltså ingen idé att planera att hitta på en massa ute. Men jag håller ändå tummarna för att solen kommer tillbaka, så här ska det ju inte vara.
Vi hörs senare hörni, ni får ha en bra dag allihopa! ♥
Fina vännen min!

sköna dagar på landet

Hej allihopa! Har ni haft det bra medan jag har varit borta? :)
Jag har haft ett par väldigt sköna dagar ute på landet. Har solat, badat (första gången för mig i år faktiskt, haha, jo det är okej att kalla mig feg), firat mormor, hälsat på söta små kor, tagit en springtur längs med vattnet, trixat med att hänga upp hängmattan och gjort sådant man förväntas göra på landet. Och så har jag hela tiden njutit av att vara ifrån stan ett tag. Det är så skönt att då och då kunna sticka ut på landet, där man slipper tänka på hur man ser ut eller har på sig, just för att ingen ser en och det är okej att gå runt precis som man vill (dvs helt ofixad och med något gammalt och halvsnyggt på sig).
Kom hem strax innan sju och efter det har jag ätit, packat upp och hunnit slappa ett tag. Det är en hel del på gång här hemma, både roliga och mindre roliga grejer. Det är dock inget jag har lust att snacka om just nu, utan jag tänker bara att det kommer gå bra och intalar mig att det kommer bli som vanligt till slut.
Nu ska jag göra annat, tror inte att jag uppdaterar mer ikväll utan vi hörs i morgon. Bjuder på ett par bilder så länge i alla fall.
Puss på er allihopa, ta hand om er och era familjer och vänner! ♥ Inget varar för evigt.

Hej på er! Tänkte bara säga att jag är påv...

img_5819 (MMS)

Hej på er! Tänkte bara säga att jag är påväg hem från landet nu, och meddela  att jag fortfarande lever. Skriver mer när jag har kommit hem ikväll. Hoppas att ni har haft det bra allihopa, vi hörs!


RSS 2.0