Har stött på ett antal äventyr och problem...

img_7329 (MMS)

Har stött på ett antal äventyr och problem på vägen, men nu har vi lyckats få upp tältet och satt fart på grillen. Om ett tag blir det en sen, efterlängtad och förhoppningsvis riktigt god middag! Ha det bra, puss!


we're the colours of the rainbow



Jag har helt glömt bort att lägga upp några låtar från Jessie Js album Who You Are, trots att de har spelats gång på gång i mina högtalare senaste månaderna, men här har ni ett par stycken.
Vissa av hennes låtar är tuffa, vissa fina och vissa riktigt sköna och glädjespridande. En sak är säker i alla fall, hon är grym.

Hej hopp! Har släpat packning genom hela s...

img_9297 (MMS)

Hej hopp! Har släpat packning genom hela stan och varit på Hemköp och köpt mat för tusen kronor haha. Nu står jag och Annika och väntar på de andra som kommer med resten av packningen. Ska ta bussen sen ut mot Motala där Hanna bor. Vi hörs nog lite senare ikväll, puss!


outfit sista maj


// Linne, Topshop // shorts, Weekday // + converse //

31 maj 2011

Godmorgon!
Idag känns som en riktigt bra dag. Det är redan varmt ute, idag blir jag av med sista provet för terminen, ska tillbringa dagen och natten med otroligt fina tjejer och mitt humör ligger på topp.
Efter skolan svänger vi förbi någon affär och köper med oss mat och en massa gott, innan vi sticker ut till Hanna. Där blir det grillning och tältning!
Håller på att slänga ner de sista grejerna i väskan nu. För en gångs skulle känner jag att jag har lyckats undvika att ta med mig allt och lite till. Framsteg alltså!
Nu måste jag kila. Har hunnit tidsinställa något litet inlägg, men vi hörs från mobilen senare och ordentlig uppdatering kan ni vänta er först lite senare i morgon. Ha det bra fina ni, puss!

almost done

Hej på er!
Sorry för att jag inte har varit så aktiv med att uppdatera idag, men jag har varit upptagen med annat ända sedan jag kom hem. Har pluggat lite och sen har jag planerat och packat. Imorgon får vi nämligen helg! Ja, en tisdag, haha. Vi har kompledigt på onsdag, och torsdag & fredag är ju alla lediga. Så imorgon efter skolan sticker vi ett gäng tjejer ut till Hanna, som bor på landet kan man säga, och så tältar vi där på kvällen. Kommer bli jättemysigt! :D Så jag har spenderat kvällen med att planera och packa.
Kommer inte bli så mycket uppdatering de två kommande dygnen som ni kanske förstår, men vi kan se det som en välbehövlig bloggvila. Men jag kommer förstås mobilblogga lite då och då, så helt dött kommer det inte vara här.
Hinner förhoppningsvis slänga in ett inlägg innan jag sticker till skolan i morgon, men om inte så får ni hade det så jättebra! Pusspusspuss och godnatt! ♥

with love

// T-shirt, old one // jeanshorts, Runwaydreamz // converse + skinnjacka //


Är det okej om jag lever i de här shortsen nu? Åh så underbara!

a day when everything feels fine

Hej alla söta!
Idag känner jag mig på bra humör, och det tackar vi vädret för! Sommarvärmen är tillbaka, och vi håller tummarna för att den är här för att stanna :)
Spelade beachvolleyboll i trädgårdsföreningen på idrotten idag, det försämrade ju inte sommarkänslan precis. Riktigt härligt, och kul!
Kom hem för ett tag sedan och nu ska jag strax ta något att äta. Känns lite tråkigt att tvingas plugga en fin dag som denna, men så är fallet för mig. Har prov i morgon, sista provet att repetera inför på hela terminen, men jag tror att jag kan stora delar av allt jag måste kunna så det blir mest att läsa igenom lite snabbt. Sen ska jag fokusera på en inlämningsuppgift som jag verkligen vill bli klar med, så att jag sen är fri från allt. Inte långt kvar.

Känner på mig att mitt goda humör kommer dras ner rätt kraftigt när jag sätter mig och pluggar, men hellre det så jag blir klar med allt plugg någon gång.
Ni får ha det så bra, puss!

30 maj 2011

Godmorgon!
Visst är det alltid lika tungt att gå upp på måndagar? Att börja veckan med stor sömnbrist är väl inte det bästa, men som tur är blir denna vecka väldigt kort.
Cyklar strax iväg mot skolan. Ni får ha en bra dag allihopa, vi hörs!

what's left to do, than to give it another try

Godkväll! Har ni haft en bra dag allihopa? Ni har väl kommit ihåg att det är Mors dag? :)
Jag och syster bakade en kladdkaka gjord på vit choklad och med jordgubbar till som morsdagpresent. Mamma blev jätteglad, fast lakan blev inte så snygg som vi kanske hade tänkt oss. God var den i alla fall, och med jordgubbar till blev det super (y).
Sen har jag ägnat mig åt att titta på finalen av Mästarnas Mästare.
Just nu lockar sängen något enormt, så jag ska sminka av mig, fixa lite och sedan krypa ner i sängen.
Godnatt allihopa, sov sött!



New York Yankees


filmat

Hej hopp!
Kom hem från Karro för en stund sedan, vi har hållit på att filma i flera timmar. Det tog ett bra tag med tillslut fick vi en bra tagning. Gjorde en rolig grej på slutet också med min bobbycar, hahahah.
Nu ska jag och syster baka! Morsdagpresent serrni ;) Är sugen på att göra cupcakes, men vi har redan något annat planerat...
Vi hörs! :)

söndag

Hej på er!
Har mest tagit det lugnt nu på förmiddagen, fixat lite grann. Ska strax äta och sen träffa tjejerna för att filma en grej. Vi håller på att göra ett TV-program som grupparbete i samhällskunskap, lite kul sådär! Vi får inte mycket mer tid i skolan så vi ska filma klart det sista och sen redigera.
Det kommer nog inte bli så mycket uppdatering här under dagen, men vi hörs lite senare. Ha det fint, puss!

sådant som är roligt att ägna sig åt..

Beställt från Forever21.

29 maj 2011

Godmorgon!
Har äntligen fått sova ut, någorlunda i alla fall, vilket var riktigt skönt. Har suttit och ätit frukost och tagit det lugnt ett tag nu men ska snart börja göra mig i ordning lite och vakna till. Ska träffa ett par tjejer från klassen idag och filma lite till vårt Samhällskunskap-arbete, men har lite att fixa innan. Vet inte riktigt var vi ska va heller så vi får se hur det blir.
Vi hörs lite senare hörni, ha det bra!
Ni har väl inte glömt att det är morsdag heller? :)

iMovie

Någon mer än jag som har kollat på fotboll ikväll? Go Barca (y) Sorry för att jag inte har uppdaterat så mycket under kvällen, men jag har suttit och lekt med iMovie, filmredigeringsprogram. Vi behöver det till en uppgift i skolan så jag skulle testa det lite, men det slutade med att jag satt där hur länge som helst, provade en massa effekter och lekte. Gjorde en liten testvideo, HAHAHAHAH. Min humor till tusen.
Ska nog ta och sova rätt snart. Godnatt på er! ♥



Ni är bäst.

trött Emilia

Det är väldigt sällan att jag lyckas somna mitt på dagen, och det är ännu mer sällan jag lyckas somna mitt på dagen utan att det är meningen. Men det är precis vad jag gjorde förut. Jag la mig i soffan och fem minuter senare sov jag. Sov i en och en halv timme, och vaknade upp och kände mig skapligt mycket piggare. Det blir inte riktigt som det ska om jag inte får sovmorgon en lördag, så att sova den där extra timmen var nog precis vad jag behövde.
Vaknade till lite extra efter en dusch och har ätit för ett tag sedan. Nu ska jag checka om det är något bra på tv, annars sätter jag nog på någon film.

Vad har ni för er ikväll? Går ni ut och hittar på något kul, eller är ni hemma och myser? :)
Ni får ha det så bra allihopa, kram!

Spring Fair

Hej på er! Är allt bra? :)
Med mig är det helt okej, förutom att jag är skapligt trött. Har som sagt haft Spring Fair på skolan, så har varit där från 8.40-14.00. Har burit stolar och bord och fixat med annat till att börja med, och sen tagit betalt. Hann gå runt en liten sväng också, köpte mat och så. Det var riktigt kallt att stå där till en början, men framåt slutet blev det lite skönare. Gruppen som jag var i hade hand om Mumsmums-katapullten, hahahhah. Riktigt smart grej det där ;) Lockade en hel del barn framförallt, men även en del pappor som kände att de skulle visa sina skills.
Det blev en liten sväng ner på stan med pappa innan vi åkte hem. Nu har jag bara tänkt att chilla resten av dagen, är rätt utmattad så jag orkar inte med något annat.
Ni får ha en fortsatt bra dag allihopa, puss!

Dr Denim

Dessa jeans/jeanstights som jag köpte i veckan fick ni se lite snabbt när jag visade upp en outfit, men nu kommer lite fler bilder på dem (dock inte jättebra men det får duga) . Har ju redan två par från Dr Denim, men mina svarta har blivit så slitna, och mina andra svarta från Bikbok har jag ju jämt annars just för att jag trivs så jäkla bra i svarta jeans. Kommer fortfarande använda mina andra Dr Denim, de är ju snygga även när de blir lite slitna, bara det inte går hål på baken haha, men kände ändå att det var dags för ett par nya svarta och fräsha. Dessa är dock inte precis likadana som mina gamla, utan de är en ny modell som är högre i midjan, plenty heter den. Men annars är det precis som de andra, lika stretchiga och supersköna. Skulle helt klart kunna leve i dessa jeans!

Dr Denim/Carlings - 399 kronor.

fredagsmys

Godkväll allihopa! Allt bra?
Med mig är det prima. Har haft fredagsmys med Anna & Linnea, kebab, film, chips och godis. Dock åt vi inte allt på bilden i inlägget nedan, hahah.
Nu håller jag på att göra mig i ordning för att sova. I morgon ska jag som sagt upp och hoppa igen, för att dra till skolan. Ja, en lördag. Det är nämligen så att det är Spring Fair på skolan i morgon. För er som inte vet vad det är så är det som en marknad eller vad man nu ska kalla det, där alla klasser på skolan har förberett och fixat olika aktiviteter, loppis, lotterier, fikaförsäljning mm, för att få in pengar. Och så kommer familj och vänner och alla de där, och om det är fint väder (vilket vi verkligen inte hade förra året, spöregn och typ tio grader) så kan det bli lite småtrevlig sådär :) Hoppas alltså på bättre väder i år.
Vi ska vara på plats där innan klockan nio, så jag går upp rätt tidigt. Tror inte att jag har tid att skriva något innan vi sticker, men vi hörs lite senare under dagen i morgon. Puss & godnatt!

Hej på er! Sitter hemma hos anna nu, har n...

img_4537 (MMS)

Hej på er! Sitter hemma hos anna nu, har nyss kommit tillbaka hit efter att ha varit och käkat pizza. Nu blir det godis och film, mys (y) Vi hörs senare, ha en bra kväll!


fresh

// Linne, Monki // bandeau top, Bikbok // jeans, Dr Denim-Carlings (nya) // jeansjacka, Topshop // ballerina, Scorett //

åska

Ska börja med en påminnelse till er, om att ställa era frågor till mig i lilla rutan som kommer upp när ni klickar på "Fråga mej" här till höger. Visst funkar det i en kommentar också, men speciellt för er som inte har någon blogg är det extra bra att ställa era frågor där, så får ni garanterat svar!

Hej på er!
Kom nyss hem från att ha avklarat ännu en skoldag och ännu ett prov. Skolan rullade på rätt bra och jag tror att provet gick bra det också. En stund efter lunch såg jag hur det först började spöregna, och sedan hagla och åska. Glad att jag inte var utomhus. Vädret lugnade sig, och blev rätt fint faktiskt, lagom i tid tills vi slutade.
Ska strax träffa Anna och Linnea. Vi får se lite vad vi hittar på, jag känner på mig att jag kommer vara väldig sugen på pizza eller grillat senare. Vi får se..

Ni får ha en fortsatt bra fredag allihopa, vi hörs!

27 maj 2011

Good morning!
Fredag, är det inte för härligt? :D Dock får jag inte helg fullt ut idag, ska nämligen upp och hoppa till skolan i morgon också. Men det är i alla fall något annat än en vanlig skoldag, rätt roligt ändå. Men mer om det senare...
Sticker till skolan om en stund, ska bara hitta något att ha på mig först. Kanske inte verkar så svårt när garderoben svämmar över med kläder, men jo, det är svårare än man tror.
Snart är det dags för mig att dra i alla fall. Ni får ha en bra fredag allihopa, puss!

summertime in hjulsbro

Godkväll bloggen!
Som jag skrev tidigare har jag till mestadels sysselsatt mig med plugg ikväll. Det ska bli skönt att kunna checka av ännu ett prov från listan i morgon. Inne på slutspurten när det gäller skolarbeten nu skulle man kunna säga, så det är inte så jättemycket kvar.
Ska fixa lite här och strax göra mig i ordning för att sova. Passar på att bjuda på en bild jag tog för ett par veckor sedan. Tycker att bilden skriker summertime in Hjulsbro, klart och tydligt. Haha. För det är precis det vi hjulsbrobarn gör en slapp sommardag, cyklar runt, lyssnar på musik, sticker ner till ån, köper glass och chillar i sköna gungor i någon lekpark. Sommardag i Hjulsbro i ett nötskal.

Godnatt fina ni!

Never Shout Never


Två sköna låtar av Never Shout Never. Riktigt behaglig röst och schysta låtar, tack för tipset Linnea & Anna!

plugg

Tänkte bara titta in här lite fort och meddela att jag är upptagen med plugg nu ikväll. Ska bl a repetera inför ett prov jag har i morgon, finslipa på en inlämningsuppgift och läsa på lite till ett kommande prov. Underhållande och kul.
Ni får ha en fortsatt trevlig kväll allihopa, kram kram!

simple

// body, Bikbok // skärp, Forever21 // jeans, Bikbok //

lilla blodomloppet

Hej på er! Allt bra? :)
Jag önskar jag kunde säga att allt är bra med mig, men så är det inte riktigt. Jag har ont i huvudet, är snorig, ont i magen osv, men hela den där grejer måste jag inte dra igen. Det räcker nog så för att ni ska förstå situationen, en rätt sliten Emilia är det som skriver i alla fall.
Hade som sagt bara lektioner fram till lunch idag innan vi gick till folkungavallen för att delta i blodomloppet. Vår mentor hade lyckats glömma våra nummerlappar, duktig som han är. Hahah, precis som vanligt känns det som, så är det just vår klass som blir bortglömd eller klassas som efterbliven... Startade sist av alla gjorde vi i alla fall. Det var skapligt många halvsjuka eller förkylda som alltså gick, så det gjorde inte så mycket att vår tid inte kunde registreras. Trodde först att vi inte skulle få t-shirtar eller fika när vi kom i mål pga att vi inte hade de där nummerlapparna, men det fick vi ändå ;)
Kom hem för en stund sedan och nu ska jag däcka i soffan. Puss!
Bild från en härlig dag i el Stocholmo med bästa vännerna!

26 maj 2011

Godmorgon!
Tittar in här en snabbis innan jag sticker till skolan. Har bara lektioner fram till lunch idag, sen ska jag kolla på de andra som springer lilla blodomloppet. Slutar förhoppningsvis hyfsat tidigt, så vi hörs då.
Ha det fint, puss!

när du väl är intrasslad vill du inget hellre än att ta dig ut

Godkväll allihopa! :) Hoppas att det är bra med er.
Med mig är det sådär halvbra, men det skulle ändå kunnat vara sämre. Har åkt på en rejäl förkylning, troligen pga att jag sprang igår då jag inte borde ha gjort det. Kände redan då att jag hade ont i halsen och mådde inte tiptop i övrigt heller, men jag ville inget annat än att springa så det gjorde jag. Nu efteråt, med korten i handen så att säga, förstår jag ju att jag inte borde ha gjort det. Menmen, jag får väl skylla mig själv.
Skulle egentligen springa lilla blodomloppet med skolan i morgon, men det blir jag tvungen att stå över nu. Men åh, jag vill springa. I vanliga fall kanske man tänker att det är rätt tråkigt med skoljogg och liknande grejer, men egentligen är det ju kul. Eller ja, det tycker jag i alla fall. Det är kul att då och då få lite utmaningar, springa vissa sträckor på tid osv.
Aja, nu är det inte mycket annat för mig att göra än att fortsätta ligga här och snyta mig och hoppas på att jag frisknar till snart.
Hoppas att ni har haft en bra dag allihopa och att ni är friska och glada! Puss & godnatt ♥
Halvkass mobilbild sådärja..

caps

Kepsar är både snyggt och bra i sommar, men jag har problem med att bestämma mig för vilken jag tycker är snyggast. Ha redan en fin från Tommy Hilfiger, men den sitter inte så bra på mig. Har hittat ett gäng fina, för många fina, men nu är frågan: vilken?
Någon av dessa blir det nog för mig. Antingen den sista, fast i svart, eller någon av de två första. Beslutsångest.


Alla kostar mellan 150-300 kronor och finns hos Stadium eller Peak.

todays

Jeans & kofta, Bikobok - linne, Monki + skinnjacka & converse.

svar på tal

Ett snabbt svar på en liten fråga!
Ebba om i wouldn't say no:
vart kommer allt ifrån? :)
Den virkade västen kommer från Forever21, orangea blusen & jumpsuiten är från Topshop och båda kuvertväskorna + ringen kommer från Vivistyle :) kram!

like abracadabra

Hej på er!
Skolan gick rätt snabbt idag faktiskt, skönt det. Åt tapetklister på hemkunskapen idag, visste inte att det var meningen att man ska äta det. Eller nä, det var kräm, eller något som skulle likna kräm i alla fall, men det såg precis ut som tapetklister. Smaken behöver vi inte ens nämna, uäk.. Men Linus och Oliver är för goa alltså, hahaha. De livar minst sagt upp stämningen, kommer sakna de där söta små töntarna!
Hade matteprov nu sista lektionen. Det kändes förvånansvärt lätt så jag tror att det gick hyfsat bra. Skönt att kunna pricka av ännu ett prov på listan, har inte så många kvar nu faktiskt. Jag tror att vi bara har två prov kvar, och sen ett gäng inlämningsuppgifter då förstås. Men det närmar sig...
Missade bussen så jag kom inte hem förrän alldeles nyss. Känns rätt jobbigt att komma hem så sent som halv fem, speciellt med tanke på att jag har en massa att göra. Ska samla lite energi nu och sen sätta igång med plugg.
Vi hörs senare allihopa!

25 maj 2011

Godmorgon!
Mår inte helt på topp idag heller, men jag är nog inte sjuk så jag drar mig till skolan. Hoppas på att det inte blir värre, ont i halsen är inge kul.
Ni får ha en bra dag allihopa, puss!

consequences & revelations

Har varit på allt annat bra humör ikväll, varför vet jag inte riktigt. Jag antar att det kanske beror på det där, men sen är det nog bara en massa småsaker som tillsammans bara blir för mycket för att jag ska orka låtsas vara på bra humör.
Ska ta och lägga mig nu, och om jag vaknar på lika dåligt humör i morgon är det ingen idé att ens gå upp.
Hoppas att det är bra med er och att ni mår bra allihopa, godnatt! ♥


Att man kan vara så blind, blind för konsekvenserna av ens egna handlingar. När alla andra ser det, glasklart, måste väl du också förstå? Men vafan, jag ska inte sörja över något jag egentligen bara borde skaka av mig. Det är din förlust, även fast du inte insett det än. Det är du som i slutändan kommer stå ensam och känna saknaden till det du en gång hade, och fortfarande skulle kunnat ha. Det är dags att inse vad konsekvenserna kommer bli.

i wouldn't say no

Ett par blandade saker som inte skulle kännas helt fel att få hem skickade nu känner jag. Färglatt och härligt!

sports day

Hallå där! :)
Det är en riktigt trött Emilia som kommer hem idag. Dagen började med kallt och regnigt väder, med sedan slutade det regna i alla fall. Det blev en rätt lyckad sportdag på folkungavallen, förutom att jag inte var sådär överdrivet smart. När jag hade tryckt i mig halstabletter och panodil tänkte jag att jag kunde bortse från huvudvärken, halsbrännan och att jag hade ont i knäna och springa ändå. Lagom smart, kan jag säga nu i efterhand i alla fall. Men ja, jag sprang 800 meters lopp, kom tvåa så det var väl helt okej med tanke på omständigheterna, men ajaj min hals alltså. Bränner som tusan, men jag har väl inget annat att skylla på än mig själv. Bra Emilia.
Annika har tydligen otroligt bra övertalningsförmåga, så hon lyckades få med mig på en stunds pluggande ändå. Hanna & Emma hängde med också och vi satte oss på Espresso House ett tag.
Kom hem för en stund sedan och nu ska jag bara vila. Har en del att plugga ikväll också, men nu känner jag att jag inte har tillräckligt mycket energi till det så jag tar det senare.
Hoppas att allt är bra med fina ni, puss!

24 maj 2011

Godmorgon!
Idag var det upp och hoppa och tagga inför sportdag i folkungavallen. Kan inte påstå att vädret är på vår sida, men så brukar det ju alltid lyckas bli, så det är väl bara att le och gilla läget? Känner mig inte riktigt på topp idag heller, men det är skapligt många sjuka i vår klass så det är inte riktigt läge att backa. Är ju ändå inte sjuk, så vi kör på.
Slutar förhoppningsvis rätt tidigt idag, så vi hörs då. Nu ska jag slänga ner matsäck och kläder i en väska. Ha det fint, kram kram!

tiny chat

Hej på er!
Sorry för att jag knappt har bloggat idag, men har pluggat en hel del och sen när jag väl haft tid att sitta vid datorn har jag inte haft något att blogga om. Pratat med Annika på tiny chat i alla fall, fast det gick sådär för mig. Så blir det när man är lite lost, plus att hon inte hörde mig. Så det blev hon som satt och snackade, och jag satt och nickade haha.
Nu ska jag fixa lite här och sen sova om ett tag. Har friluftsdag i folkungavallen i morgon, hoppas på att jag är helt friskt så jag kan vara med.
Godnatt allihopa, puss!
I know, repris på den..

monday you can fall apart

Hej hopp! Är allt bra med er? :)

Med mig är det hyfsat. Skoldagen har jag inte mycket att säga om, inget som är roligt att lyssna på i alla fall. Efter skolan gick jag tillsammans med Annika & Elisabeth och satte oss på Coffeehouse by Gerorge. Det blev en trevlig stund med fika och plugg. Hur mycket det blev av det sistnämnda kan vi diskutera..
Kom nyss hem och ska fortsätta plugga lite. Känner mig bättre i halsen nu än vad jag gjorde i morse, men jag är fortfarande trött och mår inte helt hundra. Ska ta det lugnt i kväll och se till att piggna till tills i morgon.
Glömde att ta outfit bild i morse så någon sådan kommer inte upp idag. Men vi hörs senare, puss!
Här kommer ett par söta bilder från helgen så länge.

23 maj 2011

Godmorgon! Inte för att det är en sådär jättegod morgon för min del, men ändå.

Vaknade nämligen med ont i halsen i morse. Jag är väldigt sällan sjuk eller förkyld, men nu känns det som att det inte var så länge sen ändå. Och vad kom det ifrån? Hursomhelst är jag inte på sådär jättebra humör nu. Kunde inte haft sämre timing...
Tar bussen till skolan om en stund. Hoppas att ni får en bra dag allihopa, puss!

another day that passed by

Hej! Hoppas att allt är bra med er.

Med mig är det bara bra, förutom att jag känner mig skapligt trött. Efter att ha gjort det mesta jag hade tänkt göra idag så har jag hunnit med att slappa lite också. Har dock varken haft mycket tid eller lust till bloggen idag, men sådana dagar måste ju få finnas de också. När allt har lagt sig lite med skolan och så så kommer jag komma tillbaka på fullspeed här igen ;)

Nu vill jag inget annat än att sova. Godnatt allihopa, puss!

Tycker jag är värd en fet applåd för det där brödet :D

windy

Hej på er! Har ni haft en bra dag allihopa? :)
Min har varit helt okej. Har fått relativt mycket gjort, har bl a städat, bytt sängkläder, fixat mina shorts och bakat bröd (uppgift i hemkunskapen). Dock har jag sparat det jobbigaste till sist, nämligen att plugga. Jo, det blev precis som jag trodde, jag känner mig själv alltför väl. Låg ute på baksidan och somnade i soffan istället, haha.. Vi får väl se om jag orkar med något plugg senare.
Nu har jag tänkt sticka ut och springa i alla fall. Jag är beredd på att få motvind, det blåser ju otroligt mycket, åt alla håll också, så det kommer nog bli rätt tungt. Menmen, känner att jag vill röra på mig så det är väl bara att gilla läget. Kan se det som lite extra träning istället ;)
Ha det fint!

I'm going out in the world to save our planet

När man väl har hört den här låten, så sitter den där, i huvudet, stuck on replay.
Gillar att den är annorlunda jämfört med andra låtar, hur många låtar handlar om en liten pojke som bestämmer sig för att själv gå ut och rädda världen liksom? Riktigt fin och söt låt.


I'm going out in the world to save our planet
And I ain't coming back until she's saved
I'll walk my way to see the king and parliament
If they don't help, I'll do it by myself.

22 maj 2011

Godmorgon!
Söndag, ska man skratta eller gråta? Förut hatade jag söndagar, det hände aldrig något utan de var bara onödiga timmar man skulle hålla sig vaken ungefär. Men nu är jag väldigt tacksam att vi ha söndagar. Ärligt talat tror jag inte att det skulle funkar för mig utan dem längre. Det blir dagarna då man kan fixa det där som man annars bara skjuter upp och undviker att ta tag i, men som nån gång ändå måste göras. Sen kan man förhoppningsvis ägna sig åt något annat lite roligare också, kanske till och med slappna av för en gångs skull? Så ja, jag är tacksam att vi har söndagar! Annars skulle jag aldrig lyckas få ihop det.
Idag blir det en fixar-söndag för min del. Har en lista med saker som måste göras, som gott och väl skulle kunna hålla 10 pers sysselsatta ett bra tag känns det som. Listan är rätt lång med andra ord. Nu är det bäst att jag sätter igång!
Ni får ha en bra söndag allihopa, kram kram!
uuuh, yummie.

saturday night

Hej hopp! Har ni haft en trevlig kväll allihopa? :) Trevlig dag förresten?
Jag har haft en slapp och skön dag med bästa vännerna som jag skrev förut, och kvällen har varit okej den med. Blev dock inte att sticka iväg något utan jag var här hemma och var social hela kvällen. Har ätit mat och haft lite småtrevligt sådär.
Nu ska jag försöka att inte komma i säng alltför sent för att undvika att sova bort hela dagen i morgon. Har en hel del att ta itu med, som jag har skjutit upp under en hel vecka, om inte mer. Så i morgon är det dags! Kanske blir tvungen att plugga lite också, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag skjuta upp det under hela dagen och när jag väl ska sätta igång så känner jag mig för trött. Det slutar nog med att jag skjuter upp det till dagen efter trots allt... Men vi får se, i morgon kanske innebär stora förändringar. Om vi överhuvudtaget vaknar i morgon? Men ja, än så länge verkar ju inte världen ha gått under, eller? Vad tror ni, kommer vi få uppleva 22 maj 2011? Hahahah, oj så töntigt det känns.
Godnatt på er allihopa! ♥

those days which never really get started

Vi hade en lite småseg start på dagen här idag. Frukost vid 12, lunch vid 3 och emellan det låg vi bara framför tv:n, slappade, och pratade. Började fixa lite här och göra oss i ordning så småningom, och så kom vi iväg härifrån vid kvart över 4/4. Lite sega i starten, men vi tog ju oss ut i alla fall! Gick en sväng, tog några kort och för en stund sedan var det dags för mig att knalla hem. Ska byta om och fixa lite här. Om ett tag får vi gäster, ett par kompisar till familjen som kommer hit och äter mat och har trevligt ;) Får se om jag sticker iväg senare eller inte, ska i alla fall vara hemma och äta och vara lite social.
Vi hörs senare, puss!

boots & shorts

Så himla snyggt det är med boots/kängor till bara ben! Mycket på sommaren blir sockersött och blommigt, men för att få till den lite tuffare stilen igen är det bara att slänga på sig ett par boots till shortsen. Funkar även bra tillsammans med någon söt virkad topp, riktigt snygg kombination.
weheartit.

21 maj 2011

Godmorgon! Eller så passar god lunch bättre?


Vaknade för ett par timmar sedan här med Anna & Linnea och vi har ätit frukost för ett tag sedan. Nu ligger vi i soffan/sängen, leker med mobiler/kollar på tv/lyssnar på musik och chillar. Idag blir det nog en rätt slapp dag, känner för att baka eller något mysigt (y) Kanske bjuder på lite bilder senare också.
Vi hörs senare hörni, ha en bra dag!

wallander

Godkväll bloggen!
Har haft myskväll här med bästa vännerna. Först var vi hos Anna och badade i poolen, vilket vi tydligen gjorde rätt länge för klockan var typ halv nio när vi kom tillbaka till mig haha. Åt mat och sen har vi haft fredagsmys. Ätit godis och kollat på Wallander, fyfasen vad jag hatar hjärntvättade religösa psykon. Usch, haha!
Nu har vi bäddat och ska spela spel. Godnatt på er, sov sött!
oldpiiic.

double up

Topp, Topshop - shorts, Weekday + skinnjacka & converse, precis så jag vill gå klädd 24/7. Eller nä, 24/365!

cause the sun shines

Hallå där! :)
Har slappat på baksidan och busat med syster ett tag ;) Ska strax träffa Anna och Linnea. Vi sticker nog till Anna och badar innan vi åker hit igen och äter. De sover här ikväll också, mys!
Vi hörs senare, outfit kommer upp om en stund också. Ha det fint allihopa, kram kram!

Hej på er! Sitter ute på baksidan i värmen...

img_3905 (MMS)

Hej på er! Sitter ute på baksidan i värmen, har det riktigt skönt. Uppdaterar mer om en stund, puss!


20 maj 2011

Godmorgon!
Idag känner jag mig någorlunda utsövd åtminstone. När man har sovmorgon till 10 kan man väl inte klaga så väldans mycket? Kunde sova till 8 så det är en bra start på en fredag.
Idag ser det ut att vara bättre väder igen, kanske sommarvärmen är på väg tillbaka? Kör på shorts och hoppas på att det inte svänger om och blir kallare under dagen, men nu ser det soligt och fint ut nu.
Träffar fina vänner senare idag. Vi får se lite vart vi hamnar och när ni hör av mig här nästa gång, men under eftermiddagen någon gång.
Ni får ha en toppendag allihopa, puss!

i'm coming home

Fast i min egna skit, så skulle man kunna beskriva läget jag suttit i ikväll. Dock inte bara min egna skit.. Hahah, okej nu lät det fel. Men i alla fall, har haft en hel del att ta itu med ikväll, inte bara saker som beror på mig om man säger så istället. Fick väl inte sådär väldigt mycket gjort men någon stans måste man ju börja.
Nu är jag trött på plugg och vill bara sova. Det ska bli underbart skönt med helg i morgon!
Godnatt allihopa, sov gott! ♥

striped

När man har klädångest slutar det ofta med att man tar på sig något gammalt som man trivs i, eller så är det i alla fall för mig. Någon som känner igen sig?


Randig tröja, old one - jeans, Carlings - ringar, Style by Tyra & H&M.

break

Nu tar jag en paus från pluggandet och sticker ut och springer. Jag lär väl få motvind över halva vägen, precis som förra gången, men jag känner att jag måste ut lite så det får gå ändå.
Vi hörs!

time to get started again, before you've had time to breathe out.

Hej på er!
Man känner på sig att det inte är allt för långt kvar till lovet nu, just för att det är så mycket på gång i skolan hela tiden. Att hålla på med ett antal grupparbeten samtidigt som man pluggar till prov och ska skriva ett par inlämningsuppgifter blir rätt krävande i längden.
Kom hem för en stund sedan. Nu ska jag äta något och slappa en stund innan jag tar itu med plugg. Det är tråkigt att jag inte har så mycket tid över till bloggen, det tycker jag också, men tyvärr så kommer det nog vara så de närmaste veckorna också. Har så mycket annat att göra och som måste gå före bloggen. Men jag kommer se till att uppdatera så mycket jag kan i alla fall!
Vi hörs senare, puss på er fina ni!

19 maj 2011

Godmorgon!
Sorry för att jag inte uppdaterade efter att jag hade kommit hem igår, men jag kände helt enkelt inte för det och var upptagen med annat.
Denna morgon, precis som många andra morgnar den senaste tiden, så ställde jag mig frågan varför känns det alltid som att jag har sömnbrist? Även fast jag har sovmorgon 2 av 5 skoldagar så är jag ständigt dödstrött när jag går upp ur sängen. Och så lyckas jag sällan sova en hel natt nu för tiden, utan att vara vaken eller ligga och vrida mig i timmar.
Det är dags att cykla iväg till skolan om en stund för min del, först måste jag bara bestämma vad jag ska ha på mig. Hoppas att ni får en bra dag allihopa!

outfit den artonde maj

Tröja, Monki - jeans, Bikbok - väska, Vezzano/accessories

kvinnebykvällen

Äh, vafasen. Jag måste ju upp till kvinnebykvällen! Det är en tradition som inte får brytas. Lämnar läxor och plugg till någon annan dag.
Stannar nog inte så länge dock, men nu sticker jag upp dit. Vi hörs!

mer som väntar

Hej allihopa!
Kom hem för ett tag sedan, efter att ha tagit mig igenom ännu en skoldag. Hade terminsprov på musiken idag, skulle klara av att spela en låt (eller kan man kalla det låt? ett par ackord efter varandra snarare) på keyboard. Jag har aldrig spelat piano eller så förut, förutom nu i skolan, men jag klarade det trots allt. Det var sista musiklektionen för 7:an idag också så det var skönt.
Nu sitter jag här med massa plugg framför mig som bara väntar på att jag ska sätta igång. Ska försöka göra klart det mesta lite fort så hinner jag förhoppningsvis gå på kvinnebykvällen ikväll, men vi får se. Nu är det bäst att jag sätter igång. Puss!
Bild från i lördags!

18 maj 2011

Good morning!
Sticker till skolan om en stund men jag kikar bara in här lite snabbt. Det är rätt kallt idag också, eller nu i alla fall, men solen skiner så vi hoppas på att det blir varmare.
Ni får ha en bra dag allihopa, vi hörs senare!

I've been bussy

Godkväll bloggen!
Hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en bra dag. Jag har varit upptagen stora delar av kvällen och inte haft tid att blogga, det blev alltså precis som jag trodde när jag skrev förut. Nu vill jag helst av allt bara sova, och för en gångs skull slippa vakna varannan timme under natten.
Godnatt allihopa, sov gott!

dagens

T-shirt, H&M - jeans, Bikbok - ringar, Forever21 & Style by Tyra.

a lot to do

Hej allihopa!
Jag tittar bara in här en snabbis innan jag ska kila vidare. Har en hel del att fixa med idag, så jag kommer tyvärr inte vara så aktiv här under resten av dagen. Hoppas att ni står ut med det! Men oufit och så kommer upp som vanligt, och så hörs vi lite senare ikväll.
Ni får ha det så bra, puss!

17 maj 2011

Jag måste påminna er om en sak bara, snälla skriv era frågor i rutan som kommer upp när ni klickar på "Fråga Mig" här till höger, annars är det inte säkert att ni får svar. Speciellt om ni inte har någon blogg så kan jag inte alltid svara på era frågor om ni skriver dem i en kommentar, så använd rutan om ni garanterat vill ha svar!
God morgon på er!
Ojojoj, så trött jag är. Lyckades inte somna så tidigt som jag hade hoppats igårkväll och sen sov jag inget vidare heller. Så ja, det är garanterat en trött Emilia som cyklar iväg till skolan om en stund.
Ha en bra dag allihopa, puss!

search for the moon & reach for the stars.

Det var länge sedan jag hade en så slapp och skön vardagskväll. Men det var precis vad jag behövde! Att något så enkelt som att kolla på tv kan få en på så mycket lättare tankar och bättre humör. För en stund i alla fall. Synd att de slappa vardagskvällarna är så få. Önskar att jag kunde ta en stund varje dag då jag bara lägger allt åt sidan och ägna mig åt något som inte handlar om skolarbeten eller någon typ av måsten. Ja, de är verkligen underskattade de där stunderna utan krav och press. Och där slutar jag, innan jag börjar låta alltför mycket som någon typ av filosof eller seg pensionär...
Nu ska jag få ordning på lite grejer här innan jag gör mig redo för att gå och lägga mig. Känner för att sova riktigt tidigt idag, men vi får väl se hur det blir med det.
Hoppas att allt är bra med er, godnatt! ♥
Bild från arkivet.

did you say sailor?

Det var ett tag sedan jag uppdaterade i kategorin inspiration så det kör vi på nu! Här kommer ett gäng bilder med mycket navy & sailor-inspirerade kläder, marint kan man ju säga för att snacka svenska. Blått, vitt, rött, ränder, knappar, ankaren, you name it.
Vad tycker ni om sailor-inspirerade kläder?

Jag tycker att det är riktigt fräsht och snyggt till sommaren! Färgerna rött, vitt och blått går så bra ihop och det ger riktigt sommarkänsla. Det är kul att kunna matcha flera olika plagg som man skulle kunna tolka som lite marint inspirerande, men ändå inte nödvändigtvis, utan själva känslan av marint får man inte förrän man bär dem tillsammans. Jag ger sailor-inspirerade kläder en stark tumme upp!

monday's outfit


T-shirt, Monki - jeans, Bikbok - silverarmband, Guldfynd.

För att hitta något somrigare måste du inte leta länge, men jag skyller på att vädret inspirerar till allt annat än att klä sig färgglatt och att jag faktiskt trivs i svart och grått. Så fort det blir varmt och fint väder igen så kan jag lova er mer färgglatt och kul!

chasing an impossible dream

Hej allihopa! Har ni haft en bra dag?
Min har varit helt okej, skolan gick hyfsat fort. Men så hade vi turen att det skulle spöregna just de minuterna när vi skulle gå tillbaka till skolan från maten. Snacka om att pricka in rätt tidpunkt!
När vi cyklade hem så slapp vi regnet i alla fall. Har varit hemma ett tag nu, bara fikat och slappat. Just idag har jag inte en massa att plugga, men jag ska försöka se till att bli klar rätt fort med det jag måste göra så jag får tid till annat senare.
Outfit kommer upp här om en stund, puss!

16 maj 2011

Godmorgon!
Orkade inte kolla länge till på hockeyn igår, men nu förstår jag att den inte hade varit värd att se. Att förlora med 6-1 är ju bara pinsamt, haha.
Idag var det upp och hoppa, känner mig skapligt trött, menmen. Sticker till skolan om ett tag. Ni får ha en bra dag allihopa, kram kram!

VM-final

Tittar in här en snabbis innan jag stänger av datorn för kvällen.
Just nu sitter jag och kollar på Hockey VM-final, Sverige-Finland. Kom igen nu! Det blir ju rätt dött att kolla på efter ett tag när det inte händer någonting haha.
Får se hur länge till jag sitter uppe innan jag slockar. Har känt hela dagen att om jag skulle lägga mig ner så skulle jag somna direkt, och nu är jag ännu närmare att slockna än förut.
Godnatt och sov gott!

just give me a break

Jag ska gå rakt på sak nu, herrejävlar vad trött jag är. Jag är inte bara trött i huvudet och helt slut i kroppen, utan jag är trött på allt. Skolan, detta förbannat tråkiga väder, sakerna man måste göra som bara blir fler och fler, den ständiga pressen och människor som själva inte inser konsekvenserna av vad de gör. Ja, trött på alla sätt och vis. Skulle sitta lagom fint med lov nu, eller vad säger ni?
Nu ska jag fixa lite med sådant som måste göras, innan jag lägger all skit åt sidan för ett tag.
Vi hörs med något inlägg lite senare, puss på er fina ni!
Fina flickor från i fredags!

vakna till

Hej hopp! Hur är läget?
Med mig är det helt okej, men har dock inte varit på så bra humör idag. Anledningen till det går att diskutera, men det är troligen för att jag varit trött. Har fått lite gjort här i alla fall, eller något åt det hållet, och nu ska jag sticka och träna en sväng. Får försöka piggna till lite.
Ni får ha det så bra, puss!

förnyelse

Har fixat lite smågrejer här på bloggen nu. Har bl a gjort en ny header (bara tillfällig dock, en helt ny design är på väg!) och så har jag skaffat Fråga Mej. Det fungerar precis som Bloggsvar, ni klickar på lilla knappen här till höger och sedan kommer det upp en ruta där ni kan ställa era frågor. Det är väldigt smidigt och där får ni garanterat svar, så passa på att utnyttja den! Var inte rädda för att ställa frågor heller, det är bara roligt för mig att ha så många som möjligt att svara på.
Vad tycker ni om headern?

Själv tycker jag inte att den blev speciellt bra, men jag slängde bara ihop något snabbt för att slippa se den gamla haha. När man gör collage på picnik så försämras kvalitén kraftigt också så det är väl lagom kul att använda det. Men som sagt, ny design är på väg!

zippers and leather

Denna kuvertväska fick jag med mig hem från stan igår. Hade riktigt svårt att bestämma mig för vilken jag skulle ta, Anna är vittne till detta, då alla var väldigt fina, och väldigt lika. Men den här blev det till slut! Gillar den verkligen, jag är ju ett rätt stort fan av dragkedjor om man säger så... Kanske skulle ta och räkna hur många saker jag har med dragkedjor egentligen?
Kuvertväskan kommer från Glitter i alla fall och den blev min för 199 kronor. Den kommer få följa med mig lite här och var, framför allt på shoppingrundor skulle jag tro.

15 maj 2011

Godmorgon!
Vaknade för ett tag sedan och har nyss ätit frukost. Lovade ju att berätta lite om igårkväll så det är lika bra att jag gör det nu. Träffade Anna & Daniela, vi stack till ekholmen och köpte godis och grejer, fast hade lite oflyt i början ,haha. När vi kom hem till Anna bänkade vi oss framför ESC, dock blev det inte så långvarigt. Efter Eric ungefär hoppade vi i poolen istället! Det var inte jättevarmt utomhus precis,kanske 12 grader, med tanke på att klockan var tio, men i poolen var det uppåt 30 så det var skönt. Badade en bra stund så vi såg inte många av bidragen, men det kändes som att man inte hade missat så mycket? Hade en riktigt trevlig i alla fall!
Kom hem en stund innan tolv och såg en del av resultaten från röstningen. Det var ju rätt nära för Eric ändå, han ledde ju ett bra tag, men tack vare att alla turkländer röstade på Azerbaijan så halkade Sverige ner. Lite surt sådär, men med tanke på att vi nästan kommit sist väldigt många gånger så var ju en tredjeplats jäkligt bra! Sen gjorde väl Eric ett lagom bra intryck om man säger så, hahahha. Typ hej Europa, jag måste på toa. Vad tänkte man då?

Ni får ha en jättebra dag allihopa, puss!

Kollade ni på Eurovision Song Contest igår? Vilken var er favorit från kvällen i så fall?







ESC

Hej på er!
Tänkte bara titta in här en sista gång för kvällen. Kom hem från Anna för cirka 40 minuter sedan. Har haft det riktigt kul, skriver mer om kvällen i morgon.
Just nu kollar jag på det sista av Eurovision Song Contest. Sverige ligger 3:a nu, vilket är jäkligt bra ju, men det ser ut som att Azerbaijan kommer ta hem det.
Skriver mer i morgon, godnatt! ♥

from Bikbok

Vit stickad kofta - 299 kronor, bandeau-bh - 129 kronor.
Detta är vad jag fick med mig från Bikbok idag. Bandeau-bhn i denna härliga färg passar jättebra till ett enfärgat linne med snygg rygg, och den koftan blir perfekt till lite svalare sommarkvällar. Dock fanns den vita inte kvar i XS så det fick bli S, men eftersom den är lite halvlång i modellen och har kortare ärmar så får det funka. Riktigt fräsh och somrig är den så jag kunde inte låta bli.

BADA

Godkväll!
Har fixat lite här hemma, plockat in massa kläder i garderoben som legat slängda överallt. Har nyss ätit och strax ska jag till Anna dit Daniela kommer också. Vi ska nog kolla på Eurovision Song Contest som är ikväll ju, men först ska vi bada! Annas pool blev färdig för någon vecka sedan, härligt (y)
Vi hörs senare ikväll, ha det fint!

dagens

Hann inte ta någon bild innan jag åkte hemifrån förut, så jag fick lösa det genom att ta en bild inne på H&M istället. Här kommer i alla fall dagens outfit.

Jeans/jeanstights med dragkedjor, Vila - t-shirt, Bikbok - jeansjacka, Topshop - väska, Åhléns + converse.

hälsofreak & kanelbullar

Hej allihopa! Allt bra? :)
Med mig är det bara bra. Det blev ett antal timmar på stan för mig och Anna. Vi åt jättegod lunch inne på Hälsofreak också. Jag har aldrig varit där förut, men det var riktigt gott. Det finns olika sallader, wraps osv, men vi valde att plocka ihop en egen sallad. Det fanns en hel del att välja på och det kändes riktigt fräsht, värt ett besök!
Efter lunchen rullade vi vidare, mätta som vi var, haha. Kollade i affärer ett par timmar till och hittade lite smått och gott. För ett tag sedan kom jag hem, precis lagom till att kanelbullarna mamma bakat var färdiga. Har pratat om att jag vill ha kanelbullar i fler a veckor snart, så det var efterlängtade bullar.
Nu ska jag ta det lugnt ett tag, kanske borde ta och plocka undan lite här också, det ser lagom tjusigt ut för tillfället. Puss på er!

Jag och min vanliga beslutsångest...

img_3669 (MMS)

Jag och min vanliga beslutsångest...


sticker in till staden

Är strax klar, förutom att jag inte vet vad jag ska ha på mig för jag hittar inte byxorna jag letar efter haha. Åker strax in till stan med Anna. Det blir lunch på något trevligt ställe och så går vi och kikar i affärer.
Har tyvärr inte hunnit tidsinställa något inlägg, men vi hörs senare. Ni får ha en bra dag allihopa, puss & kram!

14 maj 2011

Godmorgon!
Lördag, åh så skönt! Vaknade för ett par timmar sedan och har suttit och ätit frukost länge. Nu ska jag fixa mig lite snabbt och sedan sticker jag till stan en sväng med Anna.
Ska försöka hinna tidsinställa ett par inlägg nu, men annars hörs vi nog från mobilen under dagen.
Vi hörs, puss!
Har nästan skippat att sminka mig helt den senaste veckan. Har bara haft mascara och ibland lite concealer, mest för att täcka mörka ringar under ögonen. Så skönt och mycket enklare att gå utan ju.

@ Madison Square Garden

Har ni haft en trevlig kväll allihopa? :)
Jag har tagit det lugnt, kollat på tv, kikat runt på datorn och ätit godis, fredagsmyst med andra ord. Och Sverige möter Finland i hockey VM-final på söndag! Det här måste de ta hem, det vore ju pinsamt att få stryk av Finland, eller hur? Fast de såg ruskigt bra ut ikväll.
Just nu kollar jag på Lady Gaga @ Madison Square Garden. Det är något jag verkligen skulle vilja göra i mitt liv, gå på en konsert i Madison Square Garden. Fatta så mäktigt. Justin Bieber & Chris Brown, fasen alltså. Ojoj, här sitter jag och drömmer igen...
Ska ta och stänga av datorn nu. Puss & godnatt allihopa!

clutches

Ojojoj, så många snygga kuvertväskor! Är riktigt sugen på att köpa en, men kan verkligen inte bestämma mig när det finns så många fina. Hoppas på att jag springer in i någon snygg på stan istället, så jag slipper välja bland de ovan haha.
Dessa finns i alla fall att hitta hos bl a Asos, Chique och Forever21.

sailor theme

Jeansshorts, Carlings - skärp, Bikbok - randig tröja, old one - jeansjacka, Topshop + mixade armband, de flesta är köpa i Kroatien.


Körde på väskan nedan och ett par blåvita skor också, så det blev väldigt marint och matchat kände jag ;) Men det är riktigt snyggt till sommaren!
Väskan kommer från Tommy Hilfiger, favoritväskan nästan tror jag. Visst är det fint med små handväskor i skinn och så, men jag trivs bra med bagliknande väskor.

FREDAG

Hej på er! Har ni haft en bra dag allihopa? :)
Började såklart med en skoldag, som som tur är är (haha, dubbeldubbel) såpass kort. Mötte upp Linnea, Anna & Daniela efter skolan. Gick och kollade ett tag, fast mesta delen av tiden gick åt till att leta efter Danielas väska som hon trodde att hon hade tappat, med mobil och plånbok och allt i. Blev en aning stressade om man säger så, men efter en halvtimme så märkte hon att hon hade lagt väskan i hennes andra väska, hahaha.
Tog en glass på Karamello och lite senare drog vi hemåt. Kom hem för en stund sedan. Ikväll blir det nog en slapp kväll för min del, ska bli jätteskönt.

Är det någon av er som har råkat ut för otur idag förresten? Det enda som har hänt mig var att min cykel ramlade i morse när jag la väskan i korgen som tydligen var för tung, och så blev korgen helt sne och bucklig, men det har hänt rätt många gånger förut.

Hoppas att ni får en bra kväll allihopa, vi hörs!

13 maj 2011

Godmorgon!
Sovmorgon till 10.05 idag, som vanligt på fredag då, men jo det funkar!
Cyklar iväg till skolan om en stund, med inställningen att jag kommer göra bort mig totalt minst en gång under dagen. Vi får väl se..
Möter troligen upp ett par fina vänner senare, men vi hörs när jag kommer hem. Ni får ha en toppendag allihopa, kram kram!

cause we might not get tomorrow

Har tillbringat kvällen med plugg, lagom kul så där men det är bara att se till att få det gjort. Resten av kvällen har jag slängt bort på något onödigt, precis vad man ska göra med lediga stunder?
Nu ska jag fixa med lite smågrejer och sen så småningom göra mig i ordning för att sova. Vi får inte glömma bort att tagga inför fredag den 13:e i morgon heller, haha. Farlig dag för de som brukar lyckas klanta till det eller göra bort sig, kan meddela att jag är medlem i den klubben.
Nej, nu ska jag stänga av datorn för kvällen. Hoppas att allt är bra med er, puss och godnatt!


Gammal bild, men herrejesus så underbart! Mindre än 2 månader kvar tills jag drar tillbaka. Snabbspola någon?

details of gold

Linne & ring, H&M - shorts med guldknappar, old ones + jeansjacka från Topshop & converse.

on the egde

Hej på er!
Det blev att sticka ut på en springtur förut. Det är alltid skönt att ta en paus och röra på sig lite innan man har massor att fixa med. Det var på gränsen till att börja regna, men jag klarade mig undan det och fick endast några droppar på mig. Körde intervaller idag, för att variera träningen mer, och det gick hyfsat bra. Fast man blir rejält mycket tröttare :p
När jag kom tillbaka blev det sushi och nyss har jag tagit en dusch. Ska fixa med plugg och lite annat nu. Får se hur mycket mer uppdatering det blir idag, men vi hörs med outfit och så om en stund. Ha det fint!

another sunny day

Hej allihopa! Det blev ju inte alls dåligt väder idag, eller inte än så länge i alla fall. Bara lite vind, annars är det ju precis lika varmt som igår.
Skolan rullade på hyfsat bra, bara att jag sitter fast med mitt arbete på typ alla lektioner för tillfället. Eller inte i alla ämnen då, men svenska och engelska. Rätt svårt att beskriva hur terrorister kommer ombord på ett plan, tar över det och spränger det i luften? Hahah, jo. Men det är väl det man har fantasi till.
Kom hem för ett tag sedan och har nyss fikat. Ska fixa med lite plugg nu så jag blir av med en del.
Ni får ha en fortsatt bra dag allihopa, puss!
Fin bild från Sthlm!

12 maj 2011

Good morning!
Tittar in här lite snabbt innan jag sticker till skolan. Det kommer troligen regna idag, men det är fortfarande hyfsat varmt ute. Typ åskväder? Det får jag jämt ont i huvudet av, usch.
Vi hörs senare allihopa, ha en bra dag!

invincible

Har ni haft en bra kväll allihopa?

Det känns som att kvällen försvann väldigt fort, precis som många andra kvällar. Har hunnit med plugga lite i alla fall och även slappa. Nu ska jag fixa lite inför i morgon innan jag går och lägger mig.
Det kanske ska bli sämre väder i morgon, kanske regn men inte så jättekallt åtminstone. Vi hoppas på det bästa i alla fall.

Godnatt fina ni! ♥

svar på tal

Här kommer två små korta svar på läsarfrågor!

Ebba om give me everything tonight:

kan du länka till inläggen där du tipsade om avslutningsklänningar igen? :)

Svar: Visst kan jag det! HÄR har du en länk till det sista inlägget jag skrev med mina topp 5 favoriter, och i det inlägget hittar du länkar till resten :)

 

Elin om 10 maj 2011:

Kan du inte lägga ut lite bilder på resten av ditt hus, typ din systers rum, föräldrars, vardagsrum, kök osv? Gärna redan i kväll! hihi, trevlig blogg!

Svar: Jo, det kan jag göra! Dock kanske inte min systers rum, hon är rätt långt ifrån duktig på att städa haha, men kök och så kan jag lägga upp bilder på, absolut! Dock inte ikväll, men det kommer. Och tack ska du ha :)

 


farligt sugen

Är riktigt sugen på att beställa hem det här halsbandet från Style by Tyra. Jag använder aldrig halsband och det beror på att jag aldrig hittar några som jag tycker är fina, men ett enkelt kors kan faktiskt vara riktigt snyggt. Får se hur det blir, det är inte långt ifrån att jag beställer det i alla fall.
Här är ett gäng ringar, också från Style by Tyra, som jag inte skulle tacka nej till!

DAGENS

Rosa linne, Bikbok - jeansshorts, Carlings - väska, Forever21.

give me everything tonight

Hej bloggen!
Har haft ännu en riktigt härlig dag faktiskt. Med detta väder kan det väl inte bli annat än toppen? Hade en trevlig stund på lunchen också (y)
Träffade Clara efter skolan, rejält saknad tjej det där! Vi stack till Bosses, premiären för i år faktiskt. Även fast Ben & Jerry's är riktigt god, så är ju Bosses god den med.. Det står rätt jämt mellan dem måste jag säga. Men som vi sa, Bosses är ju ändå Bosses.
Gick och kikade i affärer ett tag. Jag med min vanliga beslutsångest, suck...
Kom hem för en stund sedan och om ett tag blir det mat. Vi hörs, ha det bra!

11 maj 2011

Godmorgon!
Hörde rykten om att det inte skulle bli så varmt idag, men det tror jag inte på längre. Termometern står redan på 16 grader, så det blir nog lika varmt idag som det har varit de senaste dagarna. Hur härligt!?
Träffar Clara en stund sen idag, så vi hörs lite senare när jag kommer hem. Ha det fint allihopa, pusshej!

good night

Hej hopp!
Jag tänkte bara kika in här en snabbis och säga godnatt. Det gick hyfsat bra att springa förut ändå, jag tog mig åtminstone hem oskadd ;) Har duschat, ätit, fixat och nu ska jag göra mig i ordning för att sova.
Godnatt och sov sött!




Every finish line is the beginning of a new race.



You got to keep push your self, you can't stop when you've already come this far. You got to keep push your self, you can't stop when you're almost done. You got to keep push your self, to your limit and beyond. Is that what they tell you, when you think a break would be the best solution? Or is it what you tell your self, when you realize you're close to give up?

black, white & a little touch of orange

Här har ni dagens enkla och sköna outfit! Så underbart att kunna gå runt i bara shorts och linne igen.
Linnet är från Monki, shortsen från Weekday och till det körde jag på jeansjacka från Topshop + converse. Krångligare än så behöver det inte vara för att få en enkel men snygg outfit.

joggingtur

Nu sticker jag ut och springer en sväng! Känner för att ta i ordentligt så jag blir riktigt trött och somnar gott ikväll sen. Samtidigt känner jag att jag inte har så otroligt mycket energi, så det kanske inte krävs så mycket för att jag ska bli ordentligt trött. Haha, vi får se. Jag kanske lägger mig ner på marken, halvdöd efter bara halva rundan?
Vi hörs senare, om jag inte ligger medvetslös någonstans ute i skogen dvs. Dagens outfit kommer upp om en stund!

härlig dag!

Hej allihopa! Har ni haft en bra dag?
Min har varit toppen! Skolan rullade på rätt bra. Allting känns så mycket lättare och bättre när det är varmt och härligt väder, eller hur?
Mötte upp Anna & Linnea efter skolan. Vi gick och kikade i affärer en lite stund innan vi köpte med oss fika och satte oss i gräset vid domkyrkan. Hade det riktigt mysigt!
Gick och kollade en lite snabb sväng till och sen cyklade vi hem. Stötte på en och annan polis, fyllon och en orm på vägen hem, mindre trevligt. Kom hem för drygt en halvtimme sen och har nyss ätit. Nu ska jag bli av med lite läxor har jag tänkt. Om jag orkar så kanske jag sticker ut och springer en sväng lite senare, men vi får se.
Här kommer ett par bilder från idag, tagna med lilla digitalkameran. Vi hörs, kram kram!
Så söta små vänner!

10 maj 2011

Godmorgon!
Sommarsommarsommarvärme idag också, underbart!

Trots att jag inte sovit något vidare så är jag på toppenhumör. Cyklar strax iväg mot skolan, knappt tanken på det lyckas förstöra mitt humör. Träffar Linnea & Anna senare också, men jag uppdaterar nog från mobilen under dagen.
Ni får ha en toppendag, puss!

would you be one of them who sticks around, or would you just take off like we never knew each other?

Hej hopp! Allt bra med er?

Med mig är det helt okej, förutom att det känns som om jag har slängt bort en hel kväll på,.. ja, jag vet inte riktigt. Något meningslöst? Ja, typ så. Dock vet jag inte exakt vad jag har gjort egentligen. Mest suttit och kollat runt på nätet, önskat att alla bra bloggar kunde uppdatera lite mer och liva upp mig, haha.
Ska väl försöka sova om ett tag, men jag är rätt säker på att det inte kommer gå något vidare. Jag lyckas aldrig somna nu för tiden, speciellt inte när jag verkligen vill sova? Och med den inställningen säger jag godnatt, stänger av datorn och ger mig själv en god chans att få sova. Sov gott!

finally

Gissa vad som kom hem till mig för någon vecka sedan? Jo, mina shorts från Runwaydreamz!
Anledningen till att jag inte har visat eller använt dem än, är att jag ska sy in dem lite. Hade tänkt vänta med att visa dem tills jag är klar med det, men nu kände jag att jag inte ville vänta längre. De ser inte exakt ut som på deras hemsida, eller det är ett annat märke på jeansen och lite annan färg rättare sagt, men så är det ju när det är vintage jeans. Tycker att de är sjukt snygga i alla fall, och det kommer nog gå att fixa så att de passa bra tillslut också.
Här har vi helt klart ett par nya favoriter! Kan knappt vänta med att använda dem.

finishing off

Nu såg jag att inläggen från igår hade kommit upp, redan va? Hahha, ne men bättre sent än aldrig, eller hur?
Åt för en stund sedan och sen satte jag mig på baksidan i sköna soffan. Envisades med att sitta där med datorn, trots att jag inte kunde se någonting på grund av solljuset, men tillslut fick jag ge upp. Nu sitter jag inne och kan se i alla fall. Har fixat alla småläxor jag har att göra för kvällen och funderar nu på om det är något mer jag kan göra idag så jag slipper ta itu med det senare. Det är så skönt om man kan bli av med alla läxor i början av veckan så man slipper tänka på det mer, men just nu tror jag inte att det är något mer jag kan göra.
Hoppas att allt är bra med fina ni, kram kram!
Målade naglarna för någon dag sedan, med härliga lacket JUICY från Mavala. Det har en riktigt fin orange färg, men om man har flera lager kan det ibland nästan se rött ut. Riktigt fräsht är det i alla fall!

outfit den nionde maj

Hann inte ta någon bild på jeansjackan och shortsen jag bytte till senare för min kamera laddade ur, men ni får en kass mobilbild på det (y)

(Jeans) & linne, Bikbok - shorts, Weekday - ballerinaskor, Scorett - jeansjacka, Topshop.

9 maj 2011

Hej allihopa!
I morse när jag skulle skriva ett inlägg innan jag stack till skolan så krånglade internet så det gick inget vidare. Men sen så har blogg.se krånglat rejält också. Jag skrev ett antal inlägg igår som aldrig publicerades, vet inte varför? Hoppas att allt är som det ska nu i alla fall.
Kom nyss hem från skolan. Så himla varmt och skönt det är ute då! 23 grader i skuggan, riktig sommarvärme ju! :) Dock var det bara 7 grader när jag cyklade hemifrån i morse, men senare blev det varmt så då bytte jag om till shorts.
Nu ska jag ta något att äta och sedan har jag tänkt sätta mig ute på baksidan och bli av med de läxor jag har. Som tur är är det inte så mycket just idag, endast ett par smågrejer.
Vi hörs hörni, puss!

härlig dröm.. eller?

Hej bloggen!
Det verkar som att blogg.se har strulat lite idag. Jag skrev ett inlägg förut i eftermiddags och nu såg jag att det aldrig publicerades. Hoppas att allt är som det ska nu i alla fall.
Har ni haft en bra dag allihopa? Min har varit jätteskön! Har mest varit här hemma på baksidan och i uterummet. Har legat och chillat, lyssnat på musik, läst osv. Tog en sväng till gymmet framåt kvällen också. Jag känner sällan på vardagar att jag har tid att åka till gymmet så istället brukar jag sticka ut och springa då. Det är bra att variera träningen en del, så därför vill jag ändå hinna med att åka till gymmet då och då. Därför passar det ju bra att åka dit på helgerna när jag har mer tid, trots att det är fint och soligt väder ute.
Har duschat, ätit och kollat på tv en stund nu. Ska försöka sova rätt tidigt ikväll så jag slipper få mer sömnbrist än vanligt. Har varken sovit bra eller länge många nätter de senaste veckorna. Vaknar rätt ofta och känner att jag har drömt en massa, vilket för mig är ett tecken på att jag sovit dåligt. Dock hade jag riktigt trevliga drömmar i natt! Jag var på en konsert med Justin Bieber & Chris Brown, perfekta kombinationen, eller hur? Det var helt underbart, tills det hoppade in en massa barn med medeltida kläder på scenen, sen kom min idrottslärare också och efter det spårade allt ur... men det var kul så länge det varade!
Hoppas att allt är bra med er, och att detta långa inlägg publiceras hahah.. Godnatt! ♥

sommarfeeling

Hej på er!
Här kommer en lite update från uterummet. Har nyss suttit ute på baksidan i den sköna värmen. Där är det någorlunda vindstilla också så det är jätteskönt! Man får riktig sommarfeeling. Nu ska jag måla naglarna i någon somrig och härlig färg. Ännu mer sommafeeling.
Hoppas att ni får en fortsatt trevlig dag söta ni. Puss!

8 maj 2011

God morgon!
Idag lyckades jag sova någorlunda länge, längre än i går i alla fall då jag vaknade efter knappt 7 timmars sömn. Rätt jobbigt att få mer sömnbrist under helgerna än i veckorna? Så ska det ju inte vara.
Har nyss käkat frukost och nu ska jag fixa lite här. Ska byta sängkläder, plocka undan och städa lite smått. Senare åker jag nog antingen till gymmet eller så sticker jag ut och springer, vi får se lite. Lite nya bilder skulle väl inte vara helt fel heller? Vill passa på att njuta av solen idag också!
Kommer troligen inte sitta inne så mycket här vid datorn, men vi hörs med mer uppdatering lite senare. Ha det fint!
Vad ska ni hitta på denna söndag?

djävulen bär prada

God kväll allihopa! Hoppas att ni har haft en trevlig lördagskväll :)
Jag har chillat, kollat på tv, ätit godis och tagit det lugnt. Det har varit superskönt! Kollade på Djävulen bär Prada som gick på tv, det var riktigt länge sedan jag såg den. Nu ska jag strax sova, vaknade riktigt tidigt i morse så jag är skapligt trött nu.
Godnatt!

videoblogg

Gjorde en liten videoblogg till er förut :) Enjoy!
Anledningen till att det låter så mycket i bakgrunden är att jag inte kan sitta still haha, och när jag hade datorn i knät så fångade den upp allt ljud.

NEW

Detta är vad jag fick med mig hem idag! Lite nytt och fräsh i garderoben är alltid kul. Dock kanske inte det gråa linnet är det mest somriga, men äh. Med bandeautoppen i så härlig färg under så blir det ju snyggt!


De två första linnena kommer från Bikbok båda två. Det rosa kostade 129 kronor och det grå 149. Älskar både färgen och modellen på det rosa! Och det gråa också förstås.
Vita linnet med knappar köpte jag inne på Monki för 100 kronor, och den orangea bandeautoppen köpte jag inne på Gina av alla ställen (inte köpt något där på månader) och den blev min för 59 kronor.

som en sommardag

Hejsan! Är allt bra med er?
Med mig är det bara bra, ar haft en trevlig på stan! Vi började med att käka lunch på Steve's, det blev en kycklinsallad för mig. Sedan gick vi och kikade i affärer ett tag. Hittade inte någonting förrän i de tre sista affärerna vi gick in i, men fick med mig några toppar hem som jag visar senare. Annika joinade oss också efter ett tag. Tog en paus i det sköna vädret, köpte glass på Karamello och satte oss i gräset. Vi var kvar tills affärerna stänge innan vi drog hem. Nu sitter jag på baksidan, i en superskön soffa, och bara chillar. Kommer nog sitta här en bra stund till, men vi hörs :)

gårdagens outfit

T-shirt, H&M - jeans, Bikbok + jeansjacka och converse

pictures from yesterday

Ni är grymma tjejer! ♥

lördag

Hej hopp!
Har fixat mig lite snabbt nu och ska strax åka in till stan med Emma och Karro. Det blir lunch på stan och sen gå och kika i affärer. Solen är framme nu också så det blir säkert skönt väder.
Ni får ha en bra lördag allihopa, puss!

duktig tjej!

Godmorgon allihopa!
Vet ni vad jag gjorde ett tag efter att jag vaknat i morse? Jag stack ut på en joggingtur. På morgonen! Det är väldigt ovanligt för att vara mig, just för att jag tycker det är så mycket jobbigare att springa på morgonen. Men jag tog mig ut i alla fall, och när jag redan hade börjat springa så kunde jag ju inte sluta, även fast det kändes tungt. Så ja, jag tog mig hela varvet runt, inte alldeles för långsamt heller. Det var rätt mycket jobbigare, men nu efteråt känns det riktigt bra!
Har precis duschat och ska strax äta frukost nummer två. Jag ville inte äta så mycket innan så att jag skulle få håll men behövde ändå äta någonting. Nu är jag hungrig, vi hörs om en stund!

friday

Hallå! :) Har ni haft en bra kväll allihopa?
Min har varit super! Kvällen spenderades som sagt med Annika, Karro och Emma. Vi lagade mat, som blev riktigt lyckat faktiskt, sen tog vi lite kort och började kolla på en film. Det kommer nog lite bilder i morgon. Annika skulle skicka några till mig nyss men det slutade med att jag blev helt bombad och det gick inte att få stopp på det? Hahaha, herregud.
Har haft en riktigt trevlig kväll i alla fall!
Vi hörs i morgon hörni, godnatt ♥

hos annika

Hej på er!
Nu är jag, Annika, Emma och Karro hemma hos Annika. Har nyss varit och handlat och nu är vi i full gång med att laga mat. Det blir klyftpotatis, kött och sen chokladfondue (y)
Vi hörs senare när jag kommer hem, puss!

LIGHT BLUE

Har glömt att visa denna necessär jag fick av min söta mamma i påskpresent! Perfekt att ha smink i och smidig att stoppa ner i väskan och ta med sig. Gillar färgen också, i'm into blue!

6 maj 2011

Good mooorning! :)
Vaknade upp på toppenhumör idag. Vädret ser ut att bli helt okej, bara lite molnigt, jag ska lämna in den där geografiuppgiften idag så jag äntligen blir av med den och så är det ju fredag. Tagga inför helg!
Sticker hem till Annika efter skolan. Vi får se vad vi hitta på, troligen något busigt... ;)
Nu måste jag rusa. Vi hörs lite senare ikväll om inte från mobilen någon gång under dagen. Ha det bäst, puss!

when you've already lost it, you realize what it meant to you

Hejsan hopsan lillebror! :)
Lagade mat med syster förut, det var bara vi hemma, och idag var det wok med grötnudlar som stod på menyn. Hahha, ja, grötnudlar. Eller från början var det väl vanliga nudlar, men sen hände någonting...
Sen orkade jag inte lägga ner en massa energi på att bli klar med den där geografiuppgiften, utan jag bara skrev något lite snabbt för att bli av med skiten. Nu är den klar i alla fall!
Ska göra mig i ordning för att sova nu och sedan kanske läsa ett tag. Ska det bli skönt med fredag i morgon eller? Skojar du, det ska bli sjukt skönt!
Godnatt allihopa ♥

JLO's 'LOVE?'

Har ni hört Jennifer Lopez nya album LOVE?, och vad tyckte ni om det i så fall?

Det är inte precis sådan musik jag brukar lyssna på, men jag tror man kan tycka om det ändå. Har lyssnat igenom ett par låtar några gånger och fastnade speciellt för ett par stycken, bl a låten I'm Into You, men den släpptes ju för ett par veckor sedan. Här kommer några låtar från albumet i alla fall!

I'm Into You

Run The World

Papi

keep it simple

Tröja, H&M - jeans, Carlings - ringar, Bikbok & H&M - skinnjacka, MQ + converse

waiting for it to come

Tja! :)
Kom hem från skolan för ett tag sedan. Dagen gick relativt snabbt ändå. Konstigt nog så känns skoldagarna inte så jättelånga nu. Enda anledningen till det som jag kan komma på är att det inte är så långt kvar till lovet nu, 42 dagar för att vara exakt. Sen är det ju helger och vi har en hel del andra helgdagar och lediga dagar, så det är bara cirka 25 skoldagar kvar. Med tanke på hur många hundra dagar vi redan har gått i skolan så är det ju inte alls långt. Snart sommar! :D
Ska äta något nu och sen får vi se vad som händer. Ska röja bort det sista plugget innan helgen också så det är överstökat.
Ni får ha de så bra så länge, vi hörs!
När det är kallt och tråkigt väder ute längtar man sig gärna bort till en varmare plats. Idag längtar jag mig dock varken speciellt långt bort eller långt tillbaka i tiden, utan nämligen till soliga Danmark där jag var under påskhelgen. Vi vill ha värmen tillbaka!

5 maj 2011

Godmorgon!
De senaste veckorna har jag vaknat väldigt många mornar och känt att jag har drömt saker hela natten. Precis som att jag inte har sovit, utan jag har varit upptagen med annat. Sen är drömmarna helt förvirrade och osammanhängande också, så jag ställer mig varje gång frågan Var kommer allt ifrån? Ofta drömmer man ju något som liknat något man har varit med om, men nej, jag har inte åkt skidor med Zlatan, varit med i Wipeout eller åkt en ufo-bergodalbana med en skrikande bäbis, tyvärr.. ;)
Nu måste jag kila. Cyklar iväg mot skolan om en stund. Hoppas att ni får en bra dag allihopa, puss & kram!

changes and differences

Nu för tiden går alla kvällar jättefort, så jag hinner nästan aldrig ta det lugnt känns det som. Det var skapligt länge sedan jag hade en slapp vardagskväll framför tv:n. Apropå det så känns det som att jag aldrig kolla på tv nu för tiden heller. Herregud, vad har hänt med mig..? Hahah. Mina naglar var det ett bra tag sedan jag hade tid att måla också..
Ska försöka sova strax, men nu för tiden brukar det ta ett bra tag innan jag lyckas somna. Vad beror alla dessa förändringar på egentligen? Var är den Emilia som jämt gav sig själv sköna slappa stunder framför tv:n och kunde sova hur länge som helst?
Har lite sovmorgon i morgon så får ju sova en stund längre åtminstone.
Godnatt allihopa och dröm sött!



bikinis from Style by Tyra

Är det någon av er som letar efter snygga bikinis till sommaren? Bikinis kan ni nu hitta hos Style by Tyra. Här är ett par av dem, men fler finns på deras hemsida.
Om jag inte redan hade köpt bikinis så skulle jag absolut klicka hem någon av dessa!

premium eller unlimited?

Det var skönt att hinna med en sväng till gymmet förut. Man orkar med så himla mycket mer jobbiga saker när man kommer hem sen om man har tagit en paus från allt och rört på sig ett tag. Eller så är det för mig i alla fall.
Har ätit och duschat nu och ska försöka bli klar med min geografiuppgift ikväll.
Apropå något annat, vad tycker ni om att Spotify har blivit så begränsat nu? Man förstår ju tanken med det hela; de vill att fler ska välja premium eller unlimited. Men ändå, att ändra villkoren nu. Det har varit så bra ju, och rätt rättvist tycker jag ändå, att man får lyssna gratis på musik om man orkar stå ut med reklamavbrotten. Att de nu sätter en massa gränser, att man bara får lyssna på en låt 5 gånger och max 10 timmar på en månad, är väl rätt löjligt, eller vad tycker ni? Om de nu vill att man ska välja premium så kan de väl locka folk genom att sänka priserna eller något istället? Men nu blir jag väl tvungen att skaffa premium eller unlimited, 10 timmar kommer jag ju upp i bara på ett par dagar. De får sin vilja igenom trots allt.. ;) Dock vet jag inte vilken av dem jag ska välja. Det är ju smart att kunna lyssna i mobilen och på offline mode... Vi får se hur det blir.
Har ni skaffat Spotify premium eller unlimited, eller fortsätter ni med free?

todays

Inte extremt vårigt, förutom den blå färgen och blommorna.. ;) Men det är ju inte precis så att man blir inspirerad av vädret just nu.
Alla kläder är från Bikbok (haha, ja det råkade bli så), och ringarna är från Forever21 och Style by Tyra, as usual.

something you can never rearange

Hallå! :)
Tänkte bara titta in här lite snabbt innan jag har annat att göra. Kom nyss hem efter en vanlig skoldag. Vi tog bussen idag eftersom det snöade i morse. Sen läste jag på bussen vilket resulterade i att jag blev fruktansvärt åksjuk, vilket jag alltid blir och det vet jag väl om. Men ja, åksjuk blev jag, och även Ebba, så sen hade jag spykänsla/ont i magen/ snurrig om vartannat, resten av dagen. Spelade keyboard på musiken idag, usch. Det är något jag varken förstår mig på eller tycker är kul. Sen råkar det ju vara så att jag inte är något vidare på det heller.
Kom hem för en stund sedan i alla fall. Ska äta något och sedan sticker jag och tränar.
Vi hörs senare, ha det fint!

4 maj 2011

Godmorgon!
Tittade nyss ut genom fönstret och såg att det snöade, igen. Asså vad är det här? Det ska inte snöa i maj. Hoppas i alla fall på att det blir 20 grader till helgen som de har lovat.
Ni får ha en bra dag allihopa, kram kram!

close to finish

Hej hopp!
Slappade fram tills jag skulle äta ungefär. Sen tog jag en dusch och efter det har jag roat mig med en geografiuppgift stora delar av kvällen. Har hunnit bli riktigt trött på det, så just nu känner jag att jag bara vill bli klar med skiten. Har inte mycket kvar tills jag är klar nu i alla fall, hinner troligtvis färdigt i morgon.
Hoppas att ni har haft en bra kväll allihopa. Nu vill jag sova så fort som möjligt, och hoppas på att kunna komna direkt för en gångs skull. Godnatt!


någon som kan stava till maj?

Vadå snö? Nu!? Det kan inte snöa i maj, det vet väl vem som helst. Eller..? Nae, usch vad hemskt. Var tog sommarvärmen vägen, med drygt 20 grader? Det är så det ska vara nu ju.
Nu har snön ersatts med regn, det är väl bättre åtminstone. Men nae asså, fy. Det räcker med vinter för min del, garanterat.
Det här bli man ju bara deppig av, speciellt med tanke på att det nyss var så fint väder. Får väl försöka tänka på annat..
Snöade det hos er också idag?

two in a row

Här kommer både gårdagens och dagens outfit.
Stickad tröja, Homerun - jeans, gamla supersköna Cheap Monday.


Tunn långärmad, H&M - väst, Forever 21 - jeans & örhängen, Bikbok - ringar, Forever21 & Style by Tyra.

NEW, ORANGE AND SWEET

Köpte denna topp när jag var inne på Bikbok en snabbis idag. Kollade på den igår, men då kunde jag inte bestämma mig för vilken färg jag skulle ha så jag väntade till idag. Dock är den inte så ljus som den ser ut att vara på bilderna (inte heller så gul som den såg ut att vara när jag tog med blixt), utan den är mer orange, som på bilden nedan. Tycker att den är riktigt söt i alla fall!
Köpt på Bikbok som sagt, för 149 kronor blev den min.

just a normal day

Hej på er, är allt bra?
Med mig är det helt okej. Känner mig rätt trött bara, efter en lång skoldag och efter att ha cyklat sammanlagt 15 km i detta kalla och tråkiga väder. Jag är superhungrig också.
I skolan var det i alla fall en helt vanlig dag, precis likadan som alla tisdagar. Stannade snabbt på Bikbok efter skolan innan vi cyklade hem.
Nu ska jag äta något och slappa ett tag, medan jag förbereder mig på att plugga en kort men effektiv stund lite senare. Vill bli av med en del ikväll så jag slipper dras med det senare.
Ni får ha det så bra så länge, jag uppdaterar mer senare. Puss!
Haha, cute?

3 maj 2011

Good morning!
Det var 1 grad utomhus när jag vaknade för någon timme sedan. En grad, det är nästan minusgrader ju! Vare inte maj nu eller?
Cyklar till skolan om ett tag. Idag väntar en helt vanlig skoldag för min del.
Ni får ha det så bra, vi hörs senare!

en lång dag

Hej på er! Har ni haft en bra dag allihopa? :)
Min har varit bra men lång. Det var riktigt kallt när vi cyklade till skolan i morse. 3 grader och vind, mysigt. På idrotten började det regna och hagla också, snacka om att ha tur med vädret.
Gick till Coffeehouse med Emma, Elisabeth och Hanna efter skolan, som jag skrev förut. Linnea & Anna kom och joinade oss också. Det blev stora och mättande kycklingtoast som fika/mat. Gick och kikade i affärer ett tag innan vi skulle tillbaka till skolan. Där var det möte för vår klass + föräldrar angående Spring Fair. För er som inte vet vad det är så är det som en slags marknad vi har på skolan varje år, där alla klasser får ställa upp stånd av olika slag för att sedan samla in pengar. Man kan ha t ex loppis, sälja fika, lotterier osv. Vi bestämde ikväll att i år ska vi ha bl a en mumsmums-katapullt, hahaha.
Kom hem vid åtta och då kände jag mig inte så pigg på att plugga så jag skippade det ikväll. Har i alla fall läst ett par sidor i klassikern som jag är tvungen att läsa.
Ska strax sova, och försöka somna bra mycket tidigare än vad det blev igårkväll.
Förlåt förresten att det har varit såpass låg uppdatering här idag, men så blir det ibland, speciellt när jag inte har varit hemma på hela dagen. Men det tar jag igen någon annan dag.
Hoppas att allt är bra med er, godnatt!

Hej bloggen! :) sitter på Coffeehouse by G...

img_8873 (MMS)

Hej bloggen! :) sitter på Coffeehouse by George med Hanna, Emma & Elisabeth, Anna & Linnea var här nyss också. Har ätit toast och strax ska vi gå och kolla i affärer ett tag och möta upp Linnea & Anna igen. Senare ska vi tillbaka till skolan för föräldramöte, fast med oss barn också då ;) så jag kommer inte hem förrän senare ikväll, vid åtta eller något, så vi hörs då. Puss!


2 maj 2011

Tror ni att jag somnade innan kl 1 i natt? Tror ni jag sov hela natten utan att vakna en enda gång? Tror ni jag blev glad när klockan ringde i morse och det visade sig att det var dags att gå upp? Nej, nej och nej.

Godmorgon på er förresten, även fast jag definitivt haft bättre mornar. Idag var det minsann upp och hoppa, och det kändes bra mycket tidigare än vanligt.
Ska cykla iväg till skolan om ett tag. Hoppas att det får mig att vakna till lite, annars vet jag inte hur denna dag kommer sluta.
Ni får ha det så bra, vi hörs!
Ser man tydligt hur dåligt jag har sovit? Haha, ja.

the only ones that are good enough for anyone

Hej allihopa! Hoppas att ni har haft en bra dag.
Min har varit bra. Har firat syster till stora delar av dagen, ätit tårta tills jag inte kunnat göra annat än att rulla. Tog mig i alla fall till gymmet och tränade ett tag. Det var inte alls så mycket folk där som det annars brukar vara en söndag, så det var skönt. Även fast det är skönt att kunna springa ute nu, vilket de flesta troligen gör så här års, så är det ändå skönt att variera träningen en del, och köra inne då och då. Man tränar ju lite olika saker också, på gymmet kör jag ju annat än kondition.
Nu ska jag strax göra mig klar för att sova. Har ju en hel skolvecka framför mig, eller okej det har väl de flesta haha, men det vore ju synd att börja en ny vecka med att inte lyckas komma upp ur sängen.
Juste, en annan sak som jag tänkte berätta är att en ny design är på gång. Jag vet inte riktigt när den är klar, men det kommer inom relativt snar framtid tror jag, så håll utkik!
Nu vill jag strax sova, godnatt allihopa!

you make me this

En låt man antingen kan gilla, eller så får man bara ryck på den haha. Jag är väl någonstans mitt emellan..


Mr. Saxobeat - Alexandra Stan

hörs!

Hej på er!
Släkten stack hem för ett tag sedan och nu ska jag åka och träna. Sorry för att det inte blir så mycket uppdatering idag, kommer nog inte bli det resten av dagen heller, men vi hörs senare i alla fall! Puss!

stress

Vad fasen har hän med mig och min tidsuppfattning? Jag brukar jämt planera saker och se till att jag har god tid på mig, men hela den här helgen har jag fått stressa runt när jag ska göra mig i ordning och så hinner jag bara bli halvklar. Nu hände det igen.. ;) Good job Emilia, good job.


Nu är släkten på väg så jag måste rusa. Har inte hunnit tidsinställa några inlägg heller, men vi hörs sen. Puss!

1 maj 2011

Redan ny månad..? Inte alls långt kvar till sommar nu ju!


1:a maj, grattis till syster! 17 år, stor chey. Men kom ihåg, jag ligger bara tre år bakom, och har snart växt ikapp dig.. ;)

Godmorgon på er!
Har grattat syster nu på morgonen med presenter och Big Mama Breakfast ;) Nu ska jag klä på mig något och sen åka en sväng med pappa och fixa lite smågrejer, hämta ut smörgåstårta bl a. Senare ska vi fortsätta fira syster, släkt och så kommer hit.
Ni får ha det så bra så länge, vi hörs!
Slår till med en liten bild från Kroatien i somras. Jag, pappa och Cecilia goes wild in tubes, hähä.

g'night

Hej! Har ni haft en trevlig kväll allihopa? :)
Min har varit helt okej. Åt först mat här och så, sen vid halv nio gick vi ner till brasan. Stod och frös, träffade lite folk och halvlyssnade på något lagom bra tal innan vi gick hem haha. Har pratat och haft lite småtrevlig resten av kvällen innan de stack hem för en stund sedan.
Nu ska jag sminka av mig och göra mig i ordning för att gå och lägga mig. Det ska blir riktigt skönt att sova!
Godnatt allihopa, sov sött!
Jag och tjejerna en härlig dag på påsklovet!

RSS 2.0