HOMEMADE PART I


GAMLA LINKÖPING

Har hängt med Annika i Gamla Linköping under eftermiddagen, mys! Nu är det time for smoothie, ha det fint hörni!

PEPLUM

Topp - H&M Trend.

Här har ni en av mina små favoriter! Enkel samtidigt som den har något litet extra... Den har även sömmar på framsidan som inte visas på bilderna, men ni lär se den fler gånger i framtiden.

Jag har fortfarande en hel del nya grejer i garderoben att visa er, har bl a cirkus hälfen av grejerna efter att jag varit i Stockholm två gånger senaste månaden som jag fortfarande inte lagt upp här, och så lite annat smått och gott. Men det kommer ska ni se! Har även lite grann som jag fixar och trixar med här hemma, men som sagt, det kommer! Nu har jag åtminstone tid att fota då jag är ledig. Puss!

FASHION AGAINST AIDS

H&M, Fashion Against Aids

Det var bomberjackan som stod högst upp på min want-it-lista när det gällde FAA-kollektionen, följt av detta iphonefodral med samma mönster. Då jackan antagligen sålde slut sekunden den kom ut i butik så är jag gladeligen nöjd med detta finfina fodral! Kommer pigga upp en hel drös med outfits i sommar kan jag lova. Kanske till och med passar på att inviga det i helgen?

WHEN NOTHING ELSE MATTERS

Todays // sweater, Bikbok // jeans, Dr Denim // denim jacket, Weekday 2nd hand // bracelets, Bikbok & Asos // shoes, converse //

Kom nyligen hem efter att ha hängt med vänner och nu väntar mat. Lär väl knäppa på någon serie senare, vad hittar ni på ikväll? Ha en fortsatt mysig fredag hörni!

260412

Status update: Chris Brown på maxvolym. Myskläder på. Supermätt sedan besöket på Ginghis för 2 och en halv timme sen. Sitter strandsatt i soffan med en krampande fot. Är snart uppe i en timme men jag vågar inte gå på foten då den börjar svullna, så jag räknar med att få sitta här ett bra tag till. Som tur är jag fortfarande på bra humör sedan vi slutade 11.30, och plugghögen är inte så farligt stor. Funderar till och med på att ge mig själv ledigt idag, wooop!

MANGO


LEVI'S

Weekday 2nd hand, 500:-

veckans plagg v. 16

Modekungen, 399:-

En topp/linne liknande detta passar utmärkt i vilken garerob som helst. Supersnyggt till något så enkelt som jeansshorts och skinnjacka, men funkar även till mycket annat. För att få lite variation kan man köra på ett par boots till och en mockajacka/jacka med fransar vilket ger lite "festival-look". Snyggt som attan.

210412

 

 

Läget? Med mig är det super! Har hängt med dessa tjejer senaste dygnet. Har bl a varit på bio och nu fortsätter filmmyset hemma. Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!


OBSESSION

Jag har kommit in i en period då jag fastnat för guldiga smycken mer än tidigare, framförallt armband. Gillar även kombinationen av guld/silver och färg!
Smyckena ovan kommer från Asos & Bikbok och är inhandlade under se senaste veckorna. Lär bära dem flitigt under sommaren tillsammans med andra smycken, både i färger och silver. Like it!

BLACK, GOLD & LEO

// jeans, Dr Denim // shoes, Din sko // t-shirt, homemade // bag, Vivistyle // leather jacket, 365 sunshine/MQ // necklace, Bikbok // bracelet, Asos & Guldfynd //

SWIMWEAR

1. Ginatricot (ny) 2. Asos 3. Zara (ny) 4. Asos
Har även ett par gamla favoriter från H&M och den rosa modellen fast i svart, men annars är detta vad jag lär använda för bikinis i sommar! Som ni ser så är det bandeaumodell jag kör all in på och jag kommer alltid tycka att det är finast med färgglada bikinis. Ett gult tillskott på bikinifronten har jag letat efter länge, likaså en med dragkedja så de känns helrätt. Nu återstår bara 30 graders värme, begaglig vattentemperatur (läs: gärna 27°) och lite sol på det, så vågar till och med jag bada haha. Bäst att mina önskningar går igenom nu, annars blir det som förra sommaren då jag knappt badade 5 gånger i Sverige. För att undvika att ni ska tycka att jag är en total mes så behöver jag ju inte berätta att medparten av badtillfällena berodde på tube/vattenskidåkning...

IF YOU EVER CHANGE YOUR MIND

Linne från Topshop.

Jag finner inte riktigt min motivation på topp för någonting just nu. Ska inte fastna i något negativt klago-mood utan jag nöjer mig med att säga att saker och ting helt enkelt får gå som de går. Ska iallafall ge mig ut på en springrunda runt ån nu, trots magont och lätt värk i benet från gårdagen. Har jag bestämt mig så har jag bestämt mig, och idag ska jag ut och springa. Nu kör vi!

INSPO | WILDFOX

En inspo-boost från wildfox. Och hur vacker är inte sista bilden? Galet.

150912

Hallå där! Allt bra med er?
Själv är det bara bra, har haft en superskön helg! Hade filmkväll med Linnea och Clara i fredags och resten av helgen har fortsatt i ungefär samma spår. Har hunnit med lite träning idag och även varit ute en sväng så det känns skönt. Men okej, jag måste erkänna att faktumet att dagen jag har fruktat i över två veckor är här i morgon förstör helg-mys-känslan en aning. Kan det vara så att ni är lika taggade inför skolan som jag, dvs inte taggade alls? Jaja, det är bara att bita ihop och hoppas på att de resterande veckorna av terminen flyter på.

Gör ett litet undantag och svarar på en kommentar här i ett inlägg.

Hej! Jag ska till Stockholm nästa vecka och jag undrar om du kan tipsa om några bra klädbutiker där! Skulle verkligen uppskatta om du kunde svara i ett inlägg på var det är billigt och snygga kläder, eftersom du har så grym klädstil!

Kram Anna


Hejhej! Och tack till att börja med, vad gullig du är! Om jag snabbt bara ska säga mina favoriter så är det Topshop, Weekday, Zara, Urban Outfitters, Hollister och H&M Trend på Hamngatan. De ligger alla centralt och är lätta att gå till. Sen kanske Urban Outfitters och Topshop inte anses som det allra billigaste jämfört med resten, men snygga grejer har de garanterat! Kramar, hoppas att svaret duger!


Och till resten av er som någongång har velat ställa en fråga till mig utan att ni själva har en blogg, använd gärna blogresponse i rutan här brevid! Det går att vara helt anonym och där får ni garanterat svar. Kram!


CAUSE LIFE'S A MOVIE THAT I'VE SEEN TOO MANY TIMES No. 2

// leatherjacket, 365 sunshine/MQ // jeans, Bikbok // military waistcoat, Gina // shoes, Din sko // bag, Monki //

veckans plagg v. 15

Ginatricot, 99 :-

Dessa söta men enkla toppar kniper platsen som veckans plagg denna gång. Finns i ett gäng somriga färger och mönster. Jag har själv två stycken och jag är inte säker på om jag kommer kunna motstår att köpa en tredje. Ursnyggt till något så enkelt som jeansshorts med hög midja och en smått oversizad kofta/jacka. Me like!

x2

+ tröja från romwe

CAUSE LIFE'S A MOVIE THAT I'VE SEEN TOO MANY TIMES

// leatherjacket, 365 sunshine/MQ // jeans, Bikbok // military waistcoat, Gina // shoes, Din sko // bag, Monki //

120912

Har spenderat min dag på stan med sällskap av Annika. Kikande i affärer, toastätande på Wayne's och promenerande vid ån är vad vi har sysslat med. Skapligt fint väder har det även bjudits på så känslan av vår börjar smyga sig tillbaka!
Nu har jag tänkt knäppa på någon serie att mysa framför under resten av kvällen. Ha det fint hörni!

STOCKHOLM | INSTAGRAM

Är i Stockholm över dagen, så ni som är sugna på en liten update kan kika in på instagram. Lär uppdatera där lite grann åtminstone. @emiliasofiia

Ha en bra dag hörni!

LETS DO THIS ONE MORE TIME

// topp (ny), Gina // shorts, Runwaydreamz // kofta (ny), Bikbok //

INSPO WALL


WINDY

// jeans, Bikbok // skinnjacka, MQ // väska, Complement/Åhléns // halsduk, old one // tröja (ny) , Bikbok //

Hunnit med en hel del idag - promenad, städning, brunch & en sväng på stan med Linnea & Ullis följt av fika. Nu tänkte jag sätta på en film och mysa i soffan resten av kvällen. Ha det fint hörni!

WHEN WE NEED TO GET AWAY


ME & MY ENDLESS CRAVINGS | ROMWE

Untitled #16
Alltid är det något, eller hur? Denna gång är det romwe jag har klickat runt på lite väl länge. Första steget vore dock en något större garderob.


PÅSKAFTON

GLAD PÅSK ALLIHOPA! Hoppas att ni får en trevlig helg, trots att snöstorm kanske inte är vad man väntat sig. Se till att äta massvis med godis också!

HOW DID I END UP IN THIS MESS?

NEW IN. Halsband - VILA. Topp - H&M Trend.

FAVOURITE?

Det känns som att det var år och dar sedan ni fick se ett sånt här inlägg, eller hur? Ska försöka komma igång lite mer med outfits då det varit trögt med det ett tag... Hoppas på våren tar en inspirationskick med sig!

Här är iallafall ett gäng outfits sedan jag sist la upp något liknande. Har ni någon favorit?

MY WEEK

4 pics through my iphone.

1. En morgon i väntan på bussen 2. Lunch med Annika på Wayne's 3. Clutch-spaning inne på Åhlens 4. En Emilia på Bikbok-toan.

Trots en hel del tungt arbete och timmars slitande för att få någorlunda ordning har jag haft en riktigt rolig praovecka på Bikbok! Har träffat på många supertrevliga människor och självklart lärt mig massor. En minnesvärd vecka, minst sagt. Kändes faktiskt tråkigt att den redan är över då tiden har gått så himla fort, men jag har ju trots allt drygt en veckas påsklov framför mig, vilket inte känns så tokigt det heller.

Hoppas att ni har haft en bra sista vecka i skolan, för visst får ni alla påsklov nu? Och idag är det ju nästan som fredag, eller hur? Så se till att ha en riktigt mysig kväll hörni, puss!

veckans plagg v. 14

Bikbok, 99 :-

För er som diggar neon-trenden men inte riktigt känner er redo att gå hela vägen är accessoarer i neonfärger ett hett tips! Dessa armband är en del av de neonfärgade tillbehör som finns på Bikbok, till en billig peng dessutom. Sen råkar jag veta att det har varit specialpris på deras smycken i veckan då man köper någonting annat, om turen är med oss är det samma erbjudande idag...

I SEE THE PAIN HIDDEN IN YOUR PRIDE

// skinnjacka, 365 sunshine/MQ // jeans, Bikbok // väska (ny), shirtstore // linne, Bikbok // skärp, Gina // skor, Dinsko //

NO RULES II

gif maker
Tshirt from Zara.


MEDICATION FOR SUMMER-LONGINGS

Untitled #15



PRAOVECKA

// skinnväst, romwe // topp, bikbok //

Landade nyss i soffan efter en heldags arbete på Bikbok! Jajjemensan, det är prao på g. Jag är näst intill slutpumpad, samtidigt som det har varit en rolig dag. Ser fram emot resten av veckan!

Vad har ni haft för er idag? Vanlig skoldag? Är det några som redan har påsklov kanske?

UPDATE

Har ni haft en trevlig helg allihopa? Min har varit riktigt slapp och skön, vilket var precis vad jag behövde.
Tänkte passa på att tipsa er som är sugna på att göra några klipp i klädväg om att kika in på style4u. Sidan är uppdaterad med bl a ett par somriga toppar, jeansshorts, en adidaströja och sänkta utropspriser. Det lär även dyka upp en skinnjacka i veckan för er som är intresserade. Klicka på bilden för att komma till bloggen och klicka HÄR för att komma direkt till vår traderasida.

NO RULES


RSS 2.0