WHISPERS

Här har ni en close-up på mitt silverhalsband från Dogeared. Tunt och diskret samtidigt som det glittrar till, precis så jag ville ha det.
Finns hos kyssjohanna.se.

23.57

Gårdagens // jacka, H&M // skjorta, Topshop // jeans, Dr Denim // väska, Vivistyle // skor, Dr Martens //

Såhär såg jag alltså ut igår! Lyckades försätta mig själv i situationen då jag helt plötsligt var tvungen att ta till världens superrush för att hinna med bussen, trots att jag hade haft flera timmar på mig. Det blev ett hastigt klädval och jag slängde på mig första bästa jacka jag såg, trots att det var några minusgrader för kallt.

Hade förövrigt en supertrevlig dag igår! Stack som sagt in till stan först för att fira Ebba, vilket vi gjorde med en god lunch på Ghingis. Senare kom tjejerna hem till mig och bl a pizzabakning, tjejsnack och mängder med skratt tog upp det mesta av kvällen. Det är verkligen behövligt med dessa mysiga tjejkvällar då och då.

NEWS

Har äntligen fått upp nyheter på style4u. Klicka på bilden för att komma till bloggen eller klicka HÄR för att komma direkt till auktionerna.
Det är bl a en skinnjacka som kommit upp, definitivt värt att spana in! Resten av de nya grejerna kommer inom den närmsta veckan.

FREDAG

Passar mig utmärkt att ha en ledig fredag idag! Nu sticker jag in till stan och möter upp tjejerna, vi ska fira Ebba som fyller år!
Ha det fint, puss!

90s GRUNGE

90s GRUNGE
En kommentar: love it.

veckans plagg v. 4

Veckans plagg denna vecka blir dessa byxor från Nowhere. De skulle passa utmärkt i min garderob då jag länge har varit en missbrukare av svarta jeans. Är skapligt trött på jeans överhuvudtaget för att vara uppriktig så jag är redo för någonting nytt. Faktumet att dessa byxor är riktigt snygga samtidigt som de ser sådär löjligt sköna ut minskar ju inte ha-begäret precis. Dessa hamnar garanterat på want-it-listan.

MINT GREEN

Ny tröja från Zara. Bättre bilder lär dyka upp så småningom!
Har haft en sån där superskön helg samtidigt som jag känner att jag har hunnit med det mesta jag velat, och dessa bra helger gillar vi ju? Trots det så längtar jag redan nu till nästa helg. Rätt hopplöst men det lär väl fortsätta så, antagligen ända tills jag går ut skolan. 4,5 år kvar, peppande tanke... Nejvars, nu ska jag se till att denna helg får ett bra slut. Hörde jag någon säga Pretty Little Liars?

LAST WEEKEND

Där har ni ett gäng bilder från förra helgen hos Julia uppe i Stockholm.
Det var en supermysig helg verkligen, tack tjejer!

BLACK GALAXY 728

Favorit från Isadora.

Ordet fredag låter riktigt bra i mina öron, och ordet fredagsmys låter om möjligt ännu bättre. Så, that's what i'm up to tonight. Hoppas att allt är bra med er, ha en fin kväll!

once again

Ännu en gång blir jag glatt överraskad av en affär - denna gång var det Lindex.
Lindex är en av de affärer jag aldrig går in i, varför det har blivit så vet jag inte, men nu råkade jag snubbla över en blogg där deras namn nämdes och jag bestämde mig för att kika in, varför inte? Och gissa vad jag hittade där, om inte dessa ursnygga väskor!? Tusan alltså, jag var verkligen missat något. Note till mig själv: Kika in på Lindex nästa gång du är på jakt efter en väska.

Och så en note till er! Imorgon avslutas våra auktioner på style4u, så nu är det alltså sista chansen att buda. Klicka HÄR för att komma till vår blogg eller HÄR för att komma direkt till vår traderasida.

army inspired



Dagens // jeans, Carlings // väst, Gina (ny) // långärmad t-shirt, H&M //

Det ni ser ovan är en ny perfekt detalj i min garderob! Kommer bära den året runt och jag har redan 100 idéer om hur den ska matchas. Ett multikombinationsplagg med andra ord. Och dem gillar vi, eller hur?


SPARA VS SLÖSA - Alexander Wang

Bild 1: Alexander Wang Rocco. Bild 2: Modekungen.

Ni har säkert alla sett, och suktat efter, Alexander Wangs underbara Rocco med nitar undertill. Men då det finns en minst sagt snarlik väska hos Modekungen, för en tiondel av priset, lär väl de flesta av oss tänka om. I detta fall är det solklart för mig vilken jag skulle välja, om jag själv tvingades betala dvs. Vilken föredrar ni i detta fall - spara eller slösa?
Dock har jag lovat mig själv att någon gång i livet äga en väska av Alexander Wang.

just what i needed

Har haft sen supermysig helg med tjejerna hos Julia uppe i Stockholm! Ett par dagar fyllda med filmmys, shopping, god mat, tårta och självklart skratt dygnet runt tillsammans med dessa tjejer passade så otroligt bra just nu. Har en hel drös med bilder att bjuda på men de dyker upp här så småningom.
Nu är det bäst att jag får se till att få det sista fixat här innan jag deckar. Hoppas att ni har haft en trevlig helg allihopa!
Ni är allt för bra tjejer.

we all have our ups & downs

But i'm stronger than this.

toppenhelg i sikte

Nu sitter jag och tjejerna på tåget som ska ta oss till huvudstaden. Vi ska hälsa på Julia över helgen! Vet redan nu att det kommer blir super, en tråkig stund med de tjejerna finns inte.
Ta hand om er, och se till att njuta av helgen!

ny kategori - veckans plagg

Säg hej till en ny kategori här på bloggen - veckans plagg.
Veckans plagg v. 2 blir denna skjorta från Weekday. Anledningen till att det är just denna som kniper platsen är att den är det perfekta och enkla basplagget. Den funkar lika bra under en kabelstickad tröja som till ett par midjehöga jeans precis som den är. Eller varför inte bära den med uppvikta armar till ett par converse och favorit jeansshortsen? Enkelt och stilrent, precis så som det ska vara.

110112

Tittar in här för en liten update tänkte jag.
Min kväll har hittills bestått av en kort dosering plugg, en snabb titt på de sista minuterna av senaste PLL-avsnittet som jag inte hann se igårkväll följt av en stressad halvtimme i köket då jag försökte laga mat. För tillfället lyssnar jag på lite skön musik och försöker varva ner, har sprungit runt med andan i halsen ett bra tag. Nu ska jag sätta igång här, har lite smått & gott att fixa med under kvällen. Däribland packning, Stockholm väntar inom snar framtid!
Hoppas att allt är bra med fina ni ♥

SPRING 12

Pics from STYLEBY #6.

Lagom till snön kommer suget efter vår. Tills vidare får jag nöja mig med att bläddra i tidningar och spana in vårens trender. Är det bara jag, eller visst börjar det genast klia i shoppingfingrarna efter att man sett dessa bilder?


x 3

Yesterdays // topp, Topshop (ny) // halsband, Dogeard // byxor, Gina // väska, vivistyle //

Såhär såg jag alltså ut igårkväll! Både toppen och byxorna skulle jag kunna glida runt i under många av veckans dagar, de är något av nya favoriter. Idén att byta ut vanlig bomull eller jeans mot ett mer glansigt material tackar vi för.

Okej, imorgon är det alltså dags. Stunden jag fruktat sedan den 22e december är redan här. Hoppas för er skull att ni har en aningen mer positiv inställning till skolstarten än vad jag har. Nåja, jag har ju gjort det här förut. Fast det är just det som gör att det känns så surt; det är likadant varje gång, år ut och år in. Bara 4,5 år kvar... Yesbox, lets do this.

080112

Igår var det dags för tjejkväll hemma hos Ebba! God mat, film och skratt tillsammans med härliga tjejer, får aldrig nog av dessa kvällar.
Idag ska jag se till att njuta och suga ut det allra sista lovet har att bjuda på. Ha en fin söndag hörni!

SPRING COLLECTION

Mina favoriter från H&Ms vårkollektion.

from earlier this week

// halsduk, H&M // t-shirt, Bikbok // kofta, Carlings // jacka, H&M (ny) // väska, vivistyle // jeans, Carlings // halsband, Dogeard // skor, Nilshon Shoes //

STYLE4U

Den långa väntan och alla timmars arbete har tillslut lönat sig. Nu är väntan över. Vi kan med glädje och stolthet presentera STYLE4U för er. Ni får chansen att köpa kläder samtidigt som ni får tips på hur ni snyggast kan matcha våra plagg. Klicka HÄR eller på bilden för att kika in.

040112

Har umgåtts med dessa härliga tjejer de senaste dagarna och vi har hunnit med en hel del. Filmmys, övernattning, brunch, träning, en sväng på stan där även Annika joinade oss följt av mer mys och mat! Och mängder av skratt förstås.

Det var en skapligt trött Emilia som kom innanför dörren för en stund sedan. Alldeles strax väntar den otroligt lockande sängen. Jag hoppas på att få sova på riktigt inatt vilket jag inte har gjort under den senaste veckan. Allting går så mycket trögare utan sömn.
Hoppas att allt är bra med fina ni, puss!

Update: Vill bara påminna er som ställer frågor i kommentarer, speciellt ni som själva inte har någon blogg, att ställa era frågor i blogresponse istället. Där får ni garanterat svar. Klicka bara på rutan i menyn till vänster!

what i was wearing on New Year's Eve

// klänning, inlovewithfashion.com // silverarmband, Guldfynd //

we will never stop dreaming, wishing, wanting

// WANTIES // 1. Modekungen 2. Topshop 3. Weekday 4. Modekungen 5. Bikbok 6. Topshop 7. Weekday 8. Weekday 9. Modekungen 10. H&M 11. Topshop 12. Topshop 13. Modekungen 14. Topshop 15. Weekday

2012

Hade ni en trevlig nyårsafton igår? Hur firade ni in det nya året?

Vi firade med ett par vänner till familjen enligt tradition, så vi rörde oss hela 100 meter hemifrån. Där väntade god mat och prat hela kvällen lång tills vi drog oss ut vid tolvslaget och skålade in det nya året.

Nu är jag redo för 2012, och jag har skapligt höga förväntningar. Here we go.

RSS 2.0