SILVER & GREEN

Ginatricot, 59:-

Kom hem med bl a dessa iphonefodral i torsdags. Våriga och fräsha!

Har en hel del annat när det gäller shopping som jag inte har haft tillfälle att visa er än, däribland ett par födelsedagspresenter och lite smått och gott, men det kommer med tiden. Det känns roligare att visa er grejerna i samband med outfits istället för att bara fota allt snabbt, eller vad säger ni?

GOLD DETAILS

// byxor, VILA // skinnjacka, MQ // tröja, Bikbok // halsduk, old one // väska, vivistyle // klocka, asos // skor, Din sko //

THE HUNGER GAMES

Jag har haft två trevliga dagar i rad tillsammans med fina vänner! Igårkväll var det invigning på ombyggda Ginatricot som stod på schemat. Idag har vi firat in lång-lång-lång-helgen med fika på EH (standard alltså) och en sväng på stan, följt av bio. Tänkte bara tillägga att ni som inte har hunnit se The hunger games än har något att se fram emot, for sure. Hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll allihopa, och en härlig helg förstås! Puss!

veckans plagg v. 13

Monki 80:-
Jag har fått för mig att jag måste få tag på någonting rött. Det är i vanliga fall ingen färg jag brukar ha på mig men jag känner plötsligt att jag inte skulle klara mig utan ett rött plagg just nu och senare i vår. När det väl kommer till att hitta ett passande plagg så känns en vanlig t-shirt som det bästa alternativet. Slår antagligen till på denna om jag stöter på den i affären.

'CAUSE WE KEEP PRETENDING THAT NOTHING EVER HAPPENED

// jeansväst, H&M // t-shirt, Zara // klocka, Asos //

Veckans dagar kryper sig sakta fram och jag blir mer och mer desperat efter helg för varje dag som går. Nåja, jag har ett par roligheter att se fram emot iallafall och lovet är inte längre långt borta!

TISDAGSLÄSNING

Vad passar bättre än lite läsning av nya STYLEBY då man har en stund över såhär en tisdag? Ha en fortsatt trevlig kväll allihopa!

TO KEEP TRACK OF TIME

Ett par nykomlingar hemma hos mig! En guldig klocka, ett par enkla men samtidigt lite skojiga amrband samt ett färgglatt sådant. Jag trivs som tusan.

Från asos alltihopa, för er som är sugna på något likadant.

TIL THE SUN GOES DOWN

// jacka, urban outfitters // jeans, bikbok // skor (nya), Fashion by C/Cho cho //

MY SATURDAY SO FAR

Hoppas att ni har haft en lika härlig dag som jag ute i fina vårvädret! Jag har spenderat dagen på stan tillsammans med vänner. Lunchat i solen, kikat i butiker, käkat glass och njutit av det underbara vädret. Ha en fortsatt trevlig kväll kära ni!

WAVE TO THOSE HATERS

// jeans, bikbok // skinnväst, romwe // väska, complement/åhléns // basic tröja, H&M // armband, lindex & guldfynd // skor, converse //

Äntligen har mitt paket från romwe trillat ner i brevlådan! Likaså min beställning från asos. Det är ett par små försenade födelsedagspresenter det handlar om. Resten lär dyka upp här så småningom. Apropå födelsedagspresenter så är det precis vad ett av armbanden samt väskan på bilden är. Vilka fina vänner som vet precis vad man vill ha!

Annars då? Allt bra med er? Med mig har det varit bättre. Har känt mig rätt låg de senaste 3 veckorna och min sk förkylning vägrar ännu att ge upp. Jag har fått både diagnos öroninflammation och halsfluss, men ingenting av det stämde tydligen. Det visade sig bara vara ett virus, så det enda jag kan göra är att hålla ut tills det går tillbaka. Jag vantrivs i dessa situationer, då man är helt handikappad och enda valet är att sitta och titta på. Nåja, efter 3 veckor kan det inte vara långt kvar tills det vänder, right?

veckans plagg v. 12

Style by Tyra, 59:-

Den mest rätta kommentaren till detta armband som dök upp i huvudet; less is more. Stämmer mer än väl när det gäller smycken om du frågar mig. De stilrena är de som ger störst effekt, och det är omöjligt att få för mycket av dem.

THE WAY IT TURNED OUT


ARKIVBILD, LONDON

Jag har spenderat min helg i soffan, men ett enda mål; att bli frisk. Förkylningen har hängt i vecka efter vecka och tycks inte vilja släppa taget. Efter många timmar med serietittande, pluggande och planlöst surfande känner jag att jag ha gjort vad jag kan och gett mig själv chansen att återhämta mig.
Vad har ni haft för er i helgen? Jag hoppas att ni har roat er så det räcker för mig med!

LAST NIGHT

Här har ni ett gäng bilder från igårkväll, då tjejerna kom över och firade mig i efterskott. Hade en supertrevlig kväll!

SS12

1. 3.1 Phillip Lim 2. Lindex 3. Topshop 4. Zara 5. Weekday 6. Ginatricot 7. Sonia/Nelly.com



1. Marc by Marc Jacob 2. Topshop 3. Monki 4. Asos 5. Weekday 6. Ginatricot


1. Nanette Lepore 2. Ginatricot 3. Cambridge Satchels/kyssjohanna.se 4. H&M 5. Asos 6. Bikbok



1. Stella McCartney 2. Weekday 3. Style by Tyra 4. H&M 5. GInatricot 6. Nelly 7. Topshop


Här har ni de viktigaste trenderna inför ss12 enligt mig. Andra trender som jag gärna ser inslag av är bl a dip dyed denim, spets, mönstrat, batik och svartvitt.


F SOM I FREDAG

// bomber jacket, Topshop // jeans, Bikbok // skor, Din sko // t-shirt, Topshop // armband, Guldfynd //

Trots att jag bara varit skolan 3 dagar denna vecka så ger jag mig själv rätten att säga äntligen fredag.
Ska alldeles strax sätta igång här, tjejerna kommer hit ikväll och jag har en hel del att göra innan dess, men jag tänkte bara kika in och ge er en update.
Ha en fortsatt trevlig fredag allihopa!

MY NEW LOVERSHORTS


15


STOCKHOLM

Tillsammans med syster har jag idag tagit en dagstripp till huvudstaden. Ett besök hos stockholmsgruppen följt av ett par timmars shopping är vad som stått på schemat. En helt okej tisdag med andra ord. Sitter på tåget mot lkpg för tillfället och det dröjer nog inte länge tills jag slocknar. 

Är allt bra med er där hemma? puss!

 


I NEVER SHOULD HAVE LET YOU IN


WISHLIST

1. Michael Kors 2. Weekday 3. Monki 4. Romwe 5. Complement 6. Gina 7. Gina 8. Romwe 9. H&M

Min födelsedag kryper sig närmare och jag kan lova att åtminstone en person skulle bli mer än glad över dessa grejer!

CHECK IT OUT

Passar på att tipsa er om att kika in på style4u då det är sista chansen på en del av grejerna och utgångspriserna riktigt låga. Klicka på bilden för att komma till bloggen eller klicka HÄR för att komma direkt till vår traderasida.
Hittar ni inget ni gillar? Det lär dyka upp lite nytt under helgen, så håll utkik!

Annars då, allt bra? Jag hade en mysig fredagskväll igår med vänner och nu tänker jag snart dra mig in mot stan. Hoppas att ni får en trevlig helg allihopa!

THAT ONE THING YOU'RE NEVER GONNA TAKE AWAY FROM ME


// skinnjacka, 365 sunshine/MQ // tshirt, Topshop // pälhalsduk, MQ // byxor, Bikbok // skor, Ella of Sweden //

veckans plagg v. 10

Det var ett bra tag sedan jag fyndade något inne på Bikbok må jag säga, men denna jacka anser jag alltså är snygg nog för att knipa platsen som veckans plagg. Jag är riktigt sugen på någonting ljusare i jackväg och man skulle nästan kunna påstå att jag är inne i en jag-älskar-allt-i-toner-av-beige-period.
Jag skulle mer än gärna välkomna våren i nougatfärgad mocka. Vad säger du?

KONY 2012

Väldigt stark film. Se den - ni kommer inte ångra er.

"Ingen kan gör allt, men alla kan göra något"

060312

// skinnjacka, 365 sunshine/MQ // jeans, Carlings // halsduk, Monki // skor, old ones //

YOU CAN'T WAIT FOR LIFE

Picture from last week. Du är allt fin vännen. ♥

För första gången någonsin på flera veckor har jag tid att andas en vardagskväll. Shit, nu måste något vara fel? Dock är det inte förrän efter ett par timmars plugg är avklarade, men satan vad skönt det känns. Nu ska jag ta vara på denna kväll vilket innebär ett måste; Kanye West på maxvolym.
Ha det fint kära ni!

EGYPTEN III

1. En sån där ååh-bild 2. Grillning vid restaurangen/poolen 3. Moi 4. Alla dessa affärer som såg exakt likadana ut. Vattenpipa någon? 5. Klagar gör man ju inte 6. Mysigaste stället av alla måste vara denna lilla lampaffär på hörnet. Magiskt! 7. Sen eftermiddag på stranden 8. Precis utanför hotellet 9. En plats jag sent kommer glömma

Det var sista stora lasset med bilder från resan!

veckans plagg v. 9

Dessa fodral är perfekta för alla iphoneägare. Finns i 4 moderiktiga färger och mönster, dessutom för en billig penning. Jag skulle helt klart kunna tänka mig allihop. Finns hos Gina för er som är sugna!

030312

Gokväll!
Jag har haft en toppenlördag med fina vänner i det härliga vårvädret. Efter några timmars planlöst kringvandrande och catch-up-snack med dessa saknade tjejer stack jag in till stan och mötte upp vänner. Jag och Annika avslutade kvällen med mat och massa gott, en riktig chillkväll var precis vad vi behövde.
Ska se till att få rejält med sömn nu då jag verkar ha åkt på en förkylning. Håller tummarna för att det snabbt går tillbaka, har varken tid eller lust att vara sjuk nu.
Ta hand om er, puss!

BLACK BLACK BEIGE

// kofta, carlings // skinnjacka, 365 sunshine/MQ // jeans, carlings // ribbat linne, H&M // väska, vivistyle // pälskrage/halsduk, MQ // skor, old ones //

Äntligen fredag! Har tidigt beslutat att denna helg ska bestå av minst 90% rent relaxande. Det behövs verkligen, ingen tvekan om den saken. Firar in helgen med ett antal missade avsnitt. Först ut; Pretty Lillte Liars.
Ha en fin kväll allihopa!

EGYPTEN II


1. Pool med utsikt över havet 2. At the beach 3. En Emilia och delar av stranden 4. Allt man behöver för en dag vid poolen 5. By night 6. Det fanns mängder med kryddor att köpa, lite här och var 7. Starbucks! 8. Me

RSS 2.0