PATTERN

Vad är det första ni tänker på när ni hör ordet mönster?

Färger, former, förvirrande bilder, 70-talet, gamla gräsliga möbler, massa härligt färgade kläder, favoritpyjamasen ni hade när ni var små... vad som helst kan dyka upp i tanken!
Bland det första jag tänker på är mängder med färger, same- och indianinspirerade kläder och mönstrade toppluvor. Ja, så kan det gå..

Dock var det inte riktigt indianer som detta inlägg skulle leda till, utan det har såklart med kläder att göra.
Jag brukar väldigt sällan använda mönstrade plagg eller accessoarer av någon anledning, mer eller mindre aldrig. Har länge haft något lite emot mönstrade plagg, men nu har jag nog ändrat uppfattning. Om man lyckas matcha det rätt så kan det till och med vara riktigt snyggt! Kolla in kollaget nedan om ni vill få lite smakprov och inspiration!
Matchningstips!
Den mönstrade toppen - Matchas snyggast tillsammans med ett par jeans och skinnjacka, enkelt men långt ifrån tråkigt.

Den mönstrade och färgglada väskan - För att väskans färger ska ge så stor effekt som möjligt så kör på en svart/ svartvit outfit till, så blir väskan en riktigt snygg kontrast.

Pattern feeling all over? Tillsammans med en mönstrad kofta kan du skippa jeansen. Kör istället på byxor i mjukare material och med slappare passform. Accessoarer såsom halsband med drömfångare och många läderarmband passar bra till. Byxorna behöver inte nödvändigtvis vara mönstrade de också, utan tillsammans med mönstrad topp och passande accessoarer framförs looken ändå!

Kommentarer
Postat av: Anonym

älskar mönster!

2011-09-11 @ 19:32:48
URL: http://hannalovisasol.blogg.se/
Postat av: sara

måste fråga om du vet var den väskan längst till höger och längst ner är för märke ??

2012-04-16 @ 21:21:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0