NEW BLOG | SPOTLIFE


Nu mera håller jag till på spotlife.se! Den nya bloggen har i stort sätt samma innehåll som denna, dock aningen mer fokus på outfits. Denna blogg kommer däremot finnas kvar, jag har ju trots allt 3 år av mitt liv i detta arkiv som jag inte känner mig redo för att radera. Om någonting skulle gå snett kanske jag i framtiden dyker upp här igen, only time can tell. Jag bryr mig däremot inte om att flytta vidare alla gamla inlägg, utan det är såhär jag vill ha det. 

Men det känns bra med en ny plattform, en nystart är nog precis vad jag behöver. Jag hoppas såklart på att så många av er som möjligt följer med! Ni som är sugna kan klicka på knappen nedan för att följa min nya blogg på bloglovin, samt klicka på bilden ovan eller HÄR för att komma direkt till bloggen. Så vad säger ni, ses vi på spotlife? 
bloglovin

GAME ON

// t-shirt, Forever21 // jeans, Gina Tricot // bomber jacket, Topshop // cap, Stadium // bracelet, Guldfynd // shoes, converse //

TIME IS STILL PASSING BY

Att ha alla prov för terminen avklarade känns skapligt skönt måste jag säga! Att det är mindre än en vecka kvar av terminen är helt enklet för bra för att vara sant.
Ska se till att njuta ordentligt nu och försöka börja inse att det är sommar på riktigt snart. Ha det fint hörni!

veckans plagg v. 23


Nelly Trend 499:-

Dessa skor behöver inte mycket av en förklaring, right? Råsnygga, perfekta sommarskor som funkar finfint till både vardag och fest. Jag har ju ett par liknande från Fashion by C men funderar på ett par till (dessa finns i 5 färger).

DIPDYED

Efter ett par veckors väntande och en del om och men är det äntligen gjort - här ovan har ni några halvbra bilder på resultatet. Det är en nöjd Emilia iallafall, det kan jag lova er.

I'M BUILDING CASTLES IN THE SKY

// jeans, Gina Tricot // top, Topshop // bad, Vivistyle // shoes, old ones // watch, Asos //

HOMEMADE PART III

Gamla jeans, sax, tyg, klorin, nål & tråd is all you need.

COLLAR DETAILS | FRIDAY

Blev plötsligt väldigt osäker på om jag har visat denna blus, har jag det? Om inte, här har ni den! Bilderna är uppåt en månad gamla och blusen inhandlades ytterligare ett par veckor innan dess, men aja, bättre sent än aldrig, right?

TUR att det är fredag säger jag bara. Har varit frukstansvärt trött idag, bra mycket tröttare än vanligt, och det var jag inte ensam om heller. Det märks att vi är inne på de sista veckorna av terminen, helt klart. Dock märks det inte för fem öre att det är juni. Vad hände? 7 grader och regn kan knappast klassas som sommar, inte ens i Sverige. Nåja. Ger vädret några veckor att ändra på sig, annars flyr jag till värmen.

Ni får ha en mysig fredag allihopa! Min kväll kommer bestå av favvomat, gottis och serietittande. En riktigt myskväll. Det behöver jag. Peace out!

Update: Blusen kommer från H&M!

RSS 2.0