vattenmelon

Jag har upptäckt det godaste sättet att äta en vattenmelon på idag. Men har typ en halv vattenmelon, och se bara äter man med en sked så det blir som en skål ;) Mke godare! Och sen kan man stoppa in typ hela huvet i den, vilket jag gjorde HAHAHHA. Lyckat (y)
Kollar på top model nu. Pusshej (k)

sista maj

Tja :) ♥ Kom hem för ett tag sedan, och märkte precis hur trött jag är. Mamma tyckte imorse att jag skulle vara hemma från skolan idag, för att jag har varit sjukt trött hela helgen så hon trodde att det var ngt fel på mig ^^ Men jag sa att jag inte var så trött, så jag gick till skolan iaf. Men nu märkte jag som sagt att jag fortfarande är grymt trött. Så det blir bara att slappa idag :) Hörs senare ♥

måndag

Godmorgon :) Jag överlevde ridturen igår ;o Men det gick rätt bra. Förutom att hon gick iväg lite som hon själv ville, hahaha.
Ska strax dra till skolan. Det är bara 8 skoldagar kvar innan sommarlov! och så har vi ngn aktivitetsdag, så typ bara 7. Härligt :)
Snabb outfit innan jag sticker.
Tightsen har dragkedjor och greher på knäna, men syns typ inte på bilden. Från gina.
Ha dt bra ♥

stallet

Nu ska jag tydligen med syrran & mamma till stallet ;) Fråga mig inte varför, elr jo, för att cecilia övertalade mig ;d Jag gillar typ inte ens hästar, men mammas häst är inte så jätteläskig iaf, förutom att den är två meter hög. Och den ska jag rida på, HAHAHAHA. Jag har ju ridit, när jag gick i typ tvåan? Men rätt kul är det iaf, får se hur det går ;)

30e maj

Hemma nu igen, och jag är asmätt ;)
Jag frågade er aldrig förut, men vad tycker ni om eurovison song contest igår? Tycker ni att det var rätt låt som vann? Själv tycker jag att det inte var så många bra med i år, elr tycker typ aldrig det ;d Men hon som vann var nog den bästa ändå :) Efter att ha lyssnat på den några gånger så är den helt okej fakstiskt.
Men dt var kul när det "galna fanet" sprang in på scenen under spaniens låt, HAHAHAHA. Först märket jag inte ngt speciellt, men så tyckte jag att den hade lite annorlunda kläder jämfört med de andra dansarna? Och när dom sa att de hade blivit störda, så fattade jag att det var det ;)

mors dag

Ni har väl inte glömt att säga grattis på mors dag till lilla mor? hahaha :D
Vaknade typ vid halv tolv :o Ska åka och äta lunch hos mormor nu ;d
emilia idag:
puss, och tack för alla fina kommentarer! ♥

eurovision song contest

Hej på er :) ♥ Har ni haft en bra dag? Min har varit helt okej. Först stan då, sen sprang jag i vidingsjö. Sen hem o städa och få lite pengar ;) Blir bara att slappa ikv, känner mig rätt trött. Kollar nog lite på Eurovision Song Contest, även fast sverige inte är med.
Kmr nog inte orka blogga mer ikv, men ha dt bra! Hörs imrn ♥

shopping (y)

Nu kmr bilder på dt jag köpte idag :)
militärgrönt linne - bikbok 129:-
shorts - h&m 99:-
tshirt - bikbok 199:-
shorts - h&m 99:-
Jag har redan två Redbird Westhill tshirtar från bikbok, men dom är så snygga (a)
Och shortsen jag köpte i onsdags. Gina 99:-
De blev lite mörkare på bilden än vad de egentligen är.

29e maj

Det blev stan en sväng idag. Igen ;d Hittade lite iaf :) Visar bilder senare. Ska strax sticka ut o springa. Pusshej :*

lördag

Godmorgon! :) Sovit gott? Det har jag, fast vaknade ganska tidigt. Ska gå ner och äta frukost nu, får se sen vad det blir att göra idag. Puss så länge (k)

-.-

Har inte varit på så jättebra humör ikv ;d så har inte haft så stor lust att blogga. Frågade pappa om jag inte skulle kunna få en ny mobil snart? (a) Finns en fin som kommer ut snart, elr massa jag vill ha då. Men han tyckte att jag skulle vänta ett tag, för jag har inte haft min aino i ett år ens ;d Men måste det spela så stor roll? ;) Så enda sättet att få en ny just nu är nog om jag köper den själv. Som om dt kommer hända, haha. Jag har typ 1000, och den kostar minst 3000? Lycka till. Tack.
Sen satt jag o kollade på kläder på h&ms hemsida. Men allt jag ville ha var slut i min storlek. Typiskt. Sen har jag kollat runt på typ varenda sida (!) utan att hitta några fina jeansshorts. Hur svårt kan det va? Men jag hittade ett par på h&m, men såklart så var dom också slut. Jag frågade för ett tag sedan, men jag frågar igen : är det någon som vet var man kan hitta fina jeansshorts?
Nu ska jag försöka bli på lite bättre humör. Ska sätta mig och lyssna på en massa Jonas Brothers låtar. Det var typ år sen jag lyssnade på dem. Det borde kunna göra mig lite gladare? Ja. Är det någon av er som brukade lyssna på dem eller gör det fortfarande? Dom kommer ju ganska sällan ut med nya album, vilket är synd. Men så fort dom gör det så blir man kär på nytt varje gång. Asbra låtar har dom iaf. Som Hello Beautiful, Inseparable,  Hey Baby, When You Look Me In The Eyes, Games, Black Keys, Just Friends, Burni'n Up, Sorry, Pushi'n Me Away, Turn Right, Paranoid.. listan är lång.
Nu ska jag sätta mig och lyssna, godnatt (k)

28e maj

Hej på er! :D Kom hem för ett litet tag sedan. Skolan var rätt slapp idag. Sen gick jag och karro ner på stan ett tag. Efter det mötte vi emma och ebba och vi fikade på Coffeehouse by George. Gott (: Men sen var vi sugna på milkshake så vi stack till donkän ;d Sen klippte jag mig. Tog bara topparna, men det var rätt slitet så det blev ett par centimeter. Det enda jag inte gillar är hur min frisör plattar håret ;) Liksom inåt pattar hon, ni ser på bilden nedanför. Men gud så lent håret blir! Hon använder en jättebra plattång från ghd, och tar i spray så håret blir mjukt och lent. När jag stod o väntade på pappa som skulle hämta mig så kände jag hur det skulle börja regna när som helst. En minut efter att jag hade satt mig i bilen så började det ösregna. Nu sitter jag hemma och lyssnar på stormen utanför. Regnet bara häller ner samtidigt som det haglar, blåser och åskar. Usch. Men det är ganska mysigt ändå, om man är inomhus ^^
ser ni? Inåt ;d Men aja, annars blev dt bra :)

fredag

Fredag igen då :) Rätt kort dag i skolan. Sen ska jag klippa mig. Det är verkligen dags nu, börjar blir rätt slitet. Men jag vill inte att dt ska bli kort heller, tycker att mitt hår precis har börjat blir ganska långt. Så jag ska säga att hon bara ska klippa topparna ;)
En snabb facelook innan jag sticker iväg till bussen.
ha en bra dag ♥

sveriges fulaste hem (h)

Hade tänkt att springa idag, men så ösregnade dt hela tiden (n) Så det blev inget med det. Har tagit en dusch iaf, kollar på Sveriges fulaste hem nu (h) Egentligen är dt inte superbra, men med alla sjuka kommentarer ( och små konstiga bilder och grejer? ) så är dt kul :D HAHAHAH. Aja, ha dt bra (: ♥

27e maj

Hej :) Kom hem från skolan för ett litet tag sedan. Sitter nu med datorn, lyssnar på musik och kollar på tv ;) Hänt rätt mke idag ;o Först i skolan så typ puttade Rozbeh in Diyar i en glasruta, elr han råkade, och så gick den sönder. Först så hörde man hur glas gick sönder, och sen bara rasade en massa ner. Det lät sjukt högt, och så bara fortsatte det! Alla blev jätte chockade :o Elr jag och emma iaf (i) Och Diyar fick ett sår i armen, men det var nog tur att jag inte såg det, jag är rätt känslig för blod och sånt. Läskigt var det iaf.
Sen på bussen så var det en jättekonstig gubbe. Det var ett dagis elr ngt på bussen, och han satt och pratade med dem. Han verkade inte direkt konstig då, men sen satte han sig bredvid en annan lite kille och började snacka med honom. Och helt plötsligt började han sjunga också. Jättehögt verkligen. Man fattade att han var sjukt elr ngt, men det var obehagligt. Man kunde typ inte hålla sig för skratt heller, o han värsta kollade på mig, emma, frida & ebba. Usch, läskig va han.
Ska fortsätta lite med svenska uppsatsen snart. Hörs senare :) ♥

sovmorgon

Godmorgon :) Sovmorgon idag (y) Fick rätt mke tid över, så tänkte lägg upp en outfit bild så länge. Elr flera (a)
lite cp bild :)
jeans - bikbok
vit 3/4 ärmad tröja - h&m
ringen är beställd från h&m, kom för någon dag sedan.
puss på er, ha en bra dag! ♥

låttips (:

Ett nytt låttips, kanske lite annorlunda? Låten är nämligen på danska. Efter att ha lyssnat på den ett par gånger så tycker jag faktiskt att den är riktigt bra.

Jag har aldrig förstått danska speciellt bra, men vissa delar av låten förstår man faktiskt allt dom säger, speciellt om man ser texten framför sig.
Men vad tror ni? Tror ni att det kommer bli sommarens låt, som man tillslut kommer höra överallt? Och eftersom att den är på danska, så kanske man inte tröttnar på den lika lätt heller? För att man inte fattar allt av texten? ;) Haha, vi får se.

stan

Blev en sväng på stan. Vet ni vem som jobbar på Denim Gallery i gränden? Jesus! Japp, jag lovar att det är han :D HAHAHAH.
Letade efter ett par snygga jeansshorts, dom jag köpte i våras innan jag åkte till usa är alldeles för stora, så kan inte ha dom. Jag kollade i varje tänkbar affär, men jag hittade inga alls. Antingen var dom fel färg, fanns inte rätt storlek elr så var nedre kanten för stor där bak. Suck. Är det någon som vet var man kan hitta snygga jeansshorts? Färgen spelar inte så jättestor roll, men dom ska gärna vara lite slitna. Tacksam för alla tips var man kan hitta det :) Men jag hittade ett par militärgröna på gina ist. Dom var faktiskt fina :) Orkar inte ta ngn bild nu, men det kommer. Sen var jag helt utsvulten! Åt sushi när jag kom hem. Nu satte jag mig här. Tänker bara chilla ikv, har lite ont i huvet.
Annars då? Hur har eran dag varit? ♥

sportsday

tja :) Kom hem från folkungavallen för ett tag sen. Har haft sprotday idag då. Typ mitt på förmiddan så var det jättekallt och regnade, men sen blev det varmare igen. Brännbollen gick sämst för vår klass, förlorade alla matcher ;d Men det andra gick rätt bra. Från vår klass vann vi typ 100 m, kula, höjdhopp & så kom vi tvåa i längdhopp och 800 m trorja (: Jag var med i stafetten, och för mig gick det faktiskt rätt bra, men vi kom sist trorja ändå ;)
Nu ska jag sticka till stan en sväng med syster, hörs sen ♥
syrrans gamla jeans, sitter asbra! ;)

ugly betty

Har skrivit lite på svenska uppsatsen ikv. Nyss tog jag en dusch och nu kollar jag på betty :) Imrn äre sportsday på folkungavallen. Jag ska springa staffet ;o Hahaha, kmr inte gå bra ;)
Pusshej ♥

25e maj

Turk-men-i-stan (h) HAHAHAHAH. Inte så mke att säga om skolan, bara att jag och emma var duktiga på SO:n (a) Ska bara chilla idag, typ inga läxor alls.
Hörs senare ♥

rosa

Tja (h) Sitter och målar naglarna. Det blev rosa, ett nytt från Mavala som heter Freshy, köpte det i helgen. Riktigt somrigt och fint :)
dålig bild, men ni ser färgen iaf.
snart äre top model. puss :*

24 maj

Shit så trött jag är. Och så smart jag är. Bara för att jag var så sjukt trött igår, så somnade jag ju ett tag på eftermiddan. Men jag var fortfarnde trött, så jag tänkte gå o lägga mig rätt tidigt. Men så fort jag hade lagt mig och försökte sova, så blev jag istället super pigg. Försökte sova ett tag, men det gick inget vidare. La mig o läste ut en bok, sen lyssnade jag på musik i flera timmar, men jag var fortfarande klarvaken. Så det slutade med att jag somnade vi två nån gång, och så fick jag sova i fyra timmar. Lyckat (y)
Så man kan säga att jag har varit rätt trött idag ;) Ska fixa med franska läxa nu, sen ska jag bara chilla. Puss (k)
en bild på emilia idag :)

helt död

Ja, jag är fortfarande helt död. Jag orkade inte ens kolla på tv förut, det är väl det minst ansträngande man kan göra? Jag la mig och sov i ngn timme iaf. Riktigt skönt. Men jag vaknade upp typ lika trött som tidigare ^^ Tom på energi. Orkar typ inte stå upp. Hoppas att jag inte blir sjuk elr så nu, men tror inte riktigt det. Ska nog sova tidigt idag iaf så jag orkar med skola imrn. Pusshej (k)
blä.

lagom fet, HAHAHAHAH

Gud, jag är typ helt död idag. Jag har ingen energi alls i kroppen, och jag är helt uttråkad. Det enda jag känner att jag klara av att göra idga är att sitta vid datorn och kolla på tv ;d Så allt jag hade tänkt att fixa blir inte riktigt av, inte den här helgen heller. Borde egentligen plugga, men så hade jag glömt franskan i skolan, typiskt mig. Svenska uppsatsen ligger här ock kollar på mig hela tiden hehe. Men seg som jag är idag så orkar jag inte ta tag i det. Inte nu. Inte sen. Aldrig. Orkar bara inte. Ah, får se om jag orkar med ngt senare. Nu ska jag kolla om det är ngt bra på tv, annars sätter jag nog på Ugly Betty boxen ett tag. Kram ♥
lyyssna (:

23e maj

Godmorgon! :D Elr god lunch kanske passar bättre? Känner mig lite trött idag, även om jag har sovit länge. Men jag är glad iaf, sitter o sjunger hehe. Jag har tjänat lite pengar också ;) Plockat ur diskmaskinen och strukit kläder. Så nu är jag utbildad skjort strykare ;d Fast jag orkade bara stryka tre stycken innan jag blev uttråkad, haha.
Får se vad jag ska göra idag, det ser inte så varmt ut ute iaf. Mst kanske plugga lite, men det tar jag nog senare.
Aja, puss så länge :*

KROATIEN + ITALIEN

Nu är det bokat, vi ska till kroatien i sommar! I början av juli ska vi åka. Va ju där förra sommaren också, och det var helt underbart. Vi ska flyga till Italien och sen hyra bil och åka till kroatien. Vi ska bo en vecka på samma ställe som förra sommaren, på en ö som heter Losinj. Vattnet i kroatien är alldeles turkost, jättefint verkligen, speciellt ute i övärlden. Sen ska vi bo några nätter i Venedig, och några nätter på vägen också. Ska bli superskönt.

stan & tornby

Åkte till stan ett tag då. Köpte en jumpsuit och ett sött nagellack. Sen var jag hemma, åt lunch ute och njöt av vädret ett tag. Sen stack jag och pappa o fixade lite grejer på tornby & ikea. Köpte lite grejer till uterummet o så. Nu är jag hemma igen. Ska strax ta en dusch. Ikv blir det nog bara vara hemma o slappa.
jumpsuit bikbok 149 :-
finns i fler färger, olika blåa, rosa & vit.
Först fattade jag inte riktigt grejen med jumpsuits, speciellt inte med långa ben eller armar. Men den här jag hittade på bikbok tyckte jag va lite cool ;) Den kommer jag gå runt med under många slappa sommardagar. Perfekt att ha hemma när man bara chillar elr sticker till ån och badar, elr på landet och på väg ner till stranden. Riktigt skön är den också! :)

22e maj

Godmorgon :) Hur är det med er? Med mig är det jättebra. Har sovit ut rejält nu, superskönt. Ska fixa mig lite snabbt nu, sen blir det stan en sväng med syster & mamma. Vi hörs senare!

fredag

Hemma o chillar nu :) Discot va helt okej. Syrran har ngr kompisar här, och dom satt o kollade på Paranormal Activity. Hörde en del skriv nerifrån ;d
Ska lägga mig snart o lyssna på justin bieber, elr bajbör som radiokillen sa hahahaha.
puss & godnatt ♥

disco (h)

tja :) Sitter här med ullis nu och sjunger (i) Underbart. Ikv ska vi på disco på kvinneby. Hörs senare, pussar (k)
snyggbilder .)

...

Sticker strax iväg. puss :*
jeansshortsen är på ;)

kvinnebykvällen

24 grader (yy) det gillar vi! Fast lite väl varmt när man sitter på bussen ;) Sitter och dricker smoothie nu. Haha, ja, jag har kommit in i ngn smotthie-period elr ngt? Men det är jätte enklet, men sjukt gott. Men behöver bara:
vaniljyoughurt
mjölk
hallon
banan
mixa o sen klart :)
Ska som sagt på kvinnebykvällen ikv, får se om jag ska träffa ngn innan.
Juste, hade ju matteprov idag. Vi hade typ jättekort tid på oss, o provet var 6 sidor långt, så jag hann typ precis klart ;o Hoppas det gick bra iaf. Och så är det so prov imrn. Men jag orkar typ inte plugga mer till dt, man kan nog det mesta.
Hörs imrn elr ngt, kram ♥

20e maj

Godmorgon =) Solen skiner in genom fönstret, men det är fortfarande blött ute efter regnet inatt. Hoppas att det inte kommer regna idag, för ikv är det dags för kvinnebykvällen :)
Nu ska jag strax till skolan, en facelook bild först bara.
puss ♥

plugg

Det blir bara tråkiga inlägg nu när jag sitter och pluggar. Ska köra lite SO nu, sen ä jag klar för dagen ;) Hoppas att jag är redo inför matteprovet imrn. The är end of term test, prov på allt vi har gjort hela året. Har inte pluggat så super mke, men vi får hoppas att det går bra ;d Pusshej (k)

chill :)

Ngn mer än jag som älskar sommarvädret? :D Över 20 grader! Synd bara att det inte är soligt också, men det kommer nog.
Redan hemma nu. Vi fick sluta 40 minuter tidigare idag, men skulle egentligen sluta typ nu. Super skönt att redan vara hemma :) Ska fixa klart med NO uppsatsen idag, sen ska jag bara kolla igenom matten inför provet imrn och så ska jag gå igenom SO:n till på fredag. Men först så ska jag dricka smoothie! Hörs senare ♥
frappuchino från Starbucks vore inte fel (a)

19e maj

Det verkar blir varmt idag också! Det är redan över 15 grader ute. Vi får hoppas på sol också.
Blir ingen ordentlig outfit bild idag, vet inte riktigt vad jag ska ha på mig än ;d Dags att bestämma mig, ska strax gå. Men det blir nog detta iaf ;)
linne med knappar -gina
shorts - bikbok
randiga tights - bikbok
ha en bra dag :)

ugly betty

Har pluggat lite so ikv. Kollar på Ugly Betty nu :) Här kmr en bra låt ni kan lyssna på.

kyss (k)

18e maj

Tja :) Jag är en astronaut (h) hahhahaha.
Lång dag idag, men gick rätt fort ändå. Emma på elevens val, HAHAHA :D
När jag har hoppat av bussen så går jag sista biten hem sen, o så går jag förbi dagiset precis vid mig. Hahah, så kul att gå där när alla små barnen är ute och leker, så söta (: Och jag kommer precis ihåg hur det var när jag gick där. Och idag verkade det som att det var dags för "grillfest" som är varje år ;) Så ska alla barn sjunga, sen finns det tipspromenad, korv och på slutet så får alla barnen glass av en clown ;d Jag skulle nog kunna tänka mig att börja på dagis igen (a)
Ska nog springa om ett tag, det blev aldrig av att jag gjorde det igår. Sen blire lite plugg. Pusshej (k)

tisdag

godmorgon :) super trött idag, känns inte som att jag har sovit någonting ;) Menmen. En bild på dagens innan jag går till bussen.
puss ♥

17e maj

Hej på er =) Ny vecka nu igen. Började med att jag försov mig (a) Men mamma lät mig sova en timme till utan att väcka mig, för att jag var typ sjuk igår så tänkte hon att jag ville sova lite längre. Så fick skjuts t skolan, skönt (y) Skolan gick rätt snabbt ändå, hade bara lite ont i huvudet. Sen köpte vi glass på väg t bussen (a) Hemma nu. Har kollat på top model och ska springa en sväng strax trorja. Sen mst jag nog plugga -.-
Målade naglarna igår med ljusrosa lack från Sephora, Florida.

skolavslutnings kläder

När jag höll på att ta kort på kläderna förut, så passade jag på att ta kort på klänningen jag ska ha på skolavslutningen.
Köpte den på gina förra året, men avänden den bara en gång då. Blev skitglad när jag provade den och den fortfarande passade. Och så snygga gladiatorsandalerna jag köpte i usa till :)
Vad ska ni ha på er till skolavslutningen? Det finns ju en massa söta klänningar och annat nu, men det är nästan alltid svårt att hitta ngt ändå.

sjuk

Mår inte så bra nu, har nog lite feber. Så mina tankar om att vara så duktig idag och att fixa en massa blir inte riktigt av ;) Får se om jag orkar plugga lite senare iaf.
Nu när jag ändå bara är hemma så tog jag kort på kläderna jag har köpt i helgen. Kan fortfarande inte ladda över bilderna från kameran, vet inte vad som är fel, så det blev med webcamen. Inte bra kvalitet, men det får duga.
grönt linne med knappar - gina 149:-
svarta shorts - monki 150:- (tyget är som glansigt, och modellen typ som boxnings shorts? ;) diggar dom (h)
söt kjol - bikbok 199:-
örhängen - ur&penn 49:-
6-pack ringar - H&M 49:-
alla på ett finger (h)
jeans med detaljer på knäna och dragkedjor - gina 499:-
älskar dom :)

Köpte ett par ljusrosa tygskor också, men lyckades lera ner dom det första jag gjorde, så ska tvätta dom ;)
Nu blire nog tv ett tag, kram ♥

16e maj

Vaknade med anna o nea. Åt frukost o kollade på tv typ. Sen gick jag hem , ska till ikea nu. Har ganska mke att fixa idag. Ska städa, träna, plugga o så. Kanske inte blir jätte mycket bloggande idag, vi får se. Ha en bra dag iaf, puss ♥
lite morgontrött ^

sommarväder (y)

Shit så varmt det har varit idag! Typ 20 grader, minst. Det gillar vi (yy)
Va först på stan med anna då :) Köpte rätt mke (a) Bilder och sånt på det jag köpte  kmr nog imrn. Åt på Steve's (y) Sen drog vi hem till anna, nea kom. Det var supervarmt, så vi va på annas baksida, chillade med kortbyxor, spelade fotboll och körde fyrhjuling (h) Ft kul äre. Sen åt vi där, grillat. Kom nyss hem. Nu ska jag packa grejer och sen sover jag o anna hos nea.
Hörs imrn :*

15e maj

Sticker strax till stan med anna :) Outfit kommer upp senare. Puss, ha dt bra! ♥

fredagsmys :)

Bäst med ullis bäbis på stan (k) Åt på subway, jag köpte en kjol o ringar, visar senare. Sen hem, tog en joggingrunda ;) Sen träffa anna. Typ va ute lite först, sen hem till henne. Sen hem till mig, åt. Dagiiis (a) Sen stack vi t nea o kolla på film :) Kom nyss hem där ifrån.
Imrn blire stan igen, med älsklingar :* Godnatt!

dagens

Blir att träffa ullis på stan ett tag :) Ska typ äta lunch o så.
blä, en ful facelook bild:
kan inte ta ngn outfit bild nu, för jag har grejer över hela rummet ;) Står en extra säng mitt i allt också, för att dom håller på att göra om o flytta massa ;d
aja, kramkram ♥

14e maj

Godmorgon! Elr god lunch? haha. Vaknade för ngn timme sen, har ätit frukost och nu hamna man här ;) Ska kolla på Bella&Tyra show från igår snart. Sen blire nog att träffa saknade ullis, elr anna o ullis ikv :) Gymmet ska jag nog också hinna med på något vis.
Men filmen igår då. Den var verkligen sjukt bra! Jag kan ju inte berätta en massa om någon har tänkt att se den ;) Men i början så var den typ rätt rolig, så man fattade inte hur den skulle kunna bli så sorglig sen som alla sa. Men det blev den! Grymt sorglig verkligen, men skitbra. Man kan inte kolla på den utan att börja gråta, jag lovar. Så satt typ o grät halav filmen ;) Men tycker verkligen att ni borde se den.
Hörs senare (k)

fredag hela veckan (a)

Hahah, ja det blir nästan så nu, fredag hela veckan. Kom hem från anna för ett tag sen. Har ätit nu och strax ska jag o anna på bio :) The Last Song blire (y) Har inte hört så jättemke om den, förutom att den ska vara bra.
Får se om det blir något mer inlägg ikv. Bion slutar strax efter elva trorja. Om jag inte skriver någor mer sen så får ni ha en bra kväll =) puss ♥
bild: Sanibel Island, Florida
får inte in bilderna från bakningen tidigare idag till datorn, får testa imrn igen.

cupcakes

Har inte bloggat så mke idag, har inte haft så mke att blogga om. Jag o syster gjorde kyckling wraps till lunch, asgott blev dt! :) Sen gjorde vi cupcakes, visar senare elr imrn. Nu ska jag till anna. Kanske bio ikv. Pusshej :*

torsdag

Godmorgon :) Vaknade för någon timme sedan. Vad är det här för väder då? blä. Inget kul att vakna till. Har ätit frukost o så, men inte orkat med så mke mer. Cecilia ska flytta upp till övervåningen, så dom håller på att göra om, tapetserar o så. Och så är det grejer typ överallt ;)
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, kanske ska på bio med anna o nea ikv :) Hörs senare, kramar ♥
snyggbild från igår (a)

älsklingar (k)

Kom precis hem från anna, ska berätta lite kort om dagen :)
Först dra t kvinneby. Dom hade typ musik o lite annat, jag satt mest o kolla på haha ;d men dt va kul iaf. Sen stack jag hem vid lunch. Lagade mat, gick åt skogen haha. Kollade på tv typ ett tag. Sen träffa anna, nea o emma igen. Va hos anna, kollade på avatar :) Den va bra, men det stannade sen så vi kunde inte se slutet. Skulle byte skiva för dt va ngt fel på den, men den vi fick sen va också konstig ;d aja. Jag nea o anna stack t ekholmen, köpte godis o pizza som tog typ en timme :o Men hade lite kul under tiden, HAHAHAHAHHAH. Tre tröga små flickor och en plastpåse kan ha kul (a) hahahah, o sen gubben, o emil, 50+, villduhakebabelr? :D ingen fattar. Sen hem o käka tills vi typ spydde. Upp med fötterna, HAHHAH. Grym kväll iaf, älskar er (k)
Nu sitter jag här, fortfarande mätt & blöt efter att ha cyklat hem. Ska nog sova om ngn timme ler så.
Men puss & godnatt ♥

ledigt (yy)

Hade kunnat ta en rätt lång sovmorgon idag ändå, men såklart så vaknade jag vid 7. Kunde somna om ett tag till iaf. Sen upp och äta frukost & fixa mig. Fick litet tid över, satte mig här lite. Ska strax dra till kvinneby :) Får se om jag äter lunch där, annars drar jag hem när dom ska äta.
Outfit:
svart tshirt - vila
jeans - bikbok
ska ta på några armband elr ngt också. Det ser ut att vara jättevarmt ute, solen skiner. Men tyvärr är det nog inte så jättevarmt, termometern stod på knappt 10 förut. Men vi får hoppas att det blir varmare :D
ha en bra dag, kram! ♥

joggingtur

Tog en joggingtur med Cecilia nyss. Gick rätt segt idag. Har tagit en dusch nu, ska strax äta och kolla på ugly betty.
Imrn blire kvinneby :) Jag är ju ledig men inte dom, och det var rätt länge sen jag var där och hälsade på så det kan vara dags nu ;) ska blir kul iaf. Blir inte så jättelång sovmorgon, men jag har ju fyra dagar till jag kan sova så det gör inget haha.
Puss (k)

tvåparstrumporåtlillelillebror:D

På franskan idag hade vi Ms Achmad och va i datasalen. Vi fick va inne på facebook, haha :)
Nu har jag helg!
Ft skönt jau :D Sitter och kollar på top model o lite. Ska gå ner o äta ngt strax. Blir bara chill idag trorja :)
Hörs senare :*

tisdag

Godmorgon :) Drömde en massa inatt om att jag missade bussen,haha. Så det ska jag se till att inte göra nu ;)
Dagens outfit:



älsklings tshirten - Redbird bikbok

Idag går jag helg, wiho! :D
en puss :*

pluggplugg

Har pluggat ett tag nu. Var tvungen att ta en lite paus förut när min syster tvingade i mig Ben & Jerry's :o okej, nästan så var det iaf ;) 
Satte mig här lite nu, vet inte riktigt vad jag ska göra. Tar nog bort smink strax och går och lägger mig o läser gossip girl elr lyssnar på musik ett tag :)
Puss & godnatt (k)



saknar älsklingar :*

måndag

Ny vecka, igen! Men den här veckan har jag bara två skoldagar. Chill (yy)
Kollar på top model och dricker smoothie nu (a) Sen äre plugg som väntar (n) Vi har matteprov om lite mer än en vecka. Prov på allt vi har gjort i hela sexan. Suck -.- Sen ska jag fixa klart noläxa, kanske göra något med so:n också. En del att göra iaf. Aja, pusshej :*


så jävla hopplöst

Hatar söndagar. Så jäkla hopplöst allt känns idag. Jag är svintrött även fast jag har sovit mke. Jag har redan kollat igenom matten och no:n är jag klar med, men så har jag den där jäkla so:n som väntar också. Och sidan man ska gå in på funkar inte, så jag fattar inget. Och 109 länder att lära sig, jippie (y) Nae usch. Orkar verkligen inte. Det enda jag vill är att lägga mig i soffan och glo på tv.
Gymmet gick rätt bra, med tanke på att det var så länge sen. Körde på ganska bra ändå tkr jag.
Kommer nog inte orka blogga mer ikv, så vi hörs imrn elr ngt. Pusshej :*

godmorgon :)

Sovit gott? Det har jag! Sov jättebra i nästan 11 timmar efter att ha lyssnat på Justin Bieber ^^
Nu mst jag plugga (n) Usch, dt suger. Sen ska jag nog ta en sväng till gymmet. Det var länge sen, har aldrig tid med det längre. Men nu så!
Hörs senare (L)
saknar :(

här ska det stå en rubrik..

Det blev inga gäster ikv, mamma hade typ tappat rösten. Så det blir bara chill-kväll idag, skönt det också :) Orkade inte hyra ngn film, så ska kolla om det är ngt bra på tv eller kolla på ngn film jag har. Ställer nog sängen i mitten av rummet så man kan se asbra på tvn, haha.
Blir nog inte mke mer bloggande ikv, men vi hörs imrn ♥ puss, ha en bra kväll =)

iskallt

Min grupp var den enda som inte hade något tak/partytält, och dom som hade tak fröst asmke. Gissa då vad vi gjorde? Usch. Stå där i spöregnet mer än fyra timmar. Och jag var helt tygnsur om mina jeans hela tiden. Och kände varken mina tår elr fingrar.
Om det inte hade regnat så hade det varit väldigt lyckat. Men vi fick in rätt mke till klasskassan ändå tror jag, det var tur att många kom ändå, trots vädret :) Det verkade som att många tyckte att vår enarmade bandit var rolig, iaf en massa små barn ^^ Priserna tog slut ganska fort.
Hoppas att det blir bättre väder nästa spring fair (:
När jag kom hem så tog jag ett långt varmt bad, precis vad jag behövde. Mst städa lite innan vi får gäster ikv. Men först ska jag kolla på en film, pusshej ♥

Spring Fair

Ingen sovmorgon idag (n) Snart äre dags att dra till Spring Fair. Tycker att alla kan komma dit, 9.30 - 13.30 på engelska skolan.
Hoppas att det inte kommer regna allför mke, inte så mysigt att stå där i fyra timmar i spöregn ;)
hörs när jag kommer hem, gäster ikv sen.
Puss ♥

Last song

Filmen Last Song med Miley Cyrus hade premiär idag. Mst se den! :)
Jättefin låt också, älskar texten.

talang

Det var motvind åt typ vilket håll man än sprang åt, så det gick rätt segt. Men det känns alltid skitbra efteråt.
Har ätit thaimat och ska kolla på talang strax. Fixat och städat lite också, men plugg orkar jag inte med. Det är ju fredag! Nu blire tv & kinder maxi (a'

lets run baby (h)

sticker ut och springer, hörs sen ♥

läskig gubbe :oo

Okej, mst börja med att berätta om vad som hände när vi gick från skolan. Karro och jag gick på vägen vid biblioteket, och frida kom strax efter. Så såg vi hur det va några som sjöng där inne, och jag tyckte att jag kände igen en. Sen så kom det en gubbe. Han såg väl att vi kollade ditåt, för han frågade: Vet ni vad som händer där inne? Vi ba: näe, vi vet inte riktigt. Och sen sa han: Men gå in och ta reda på det då! Istället för att stå här och köra upp den där jävla mobilen i arslet! Vi ba wtf :o Och sen när frida kom precis bakom så sa han: och det gäller dig också!
Asså ofta :o Rätt så oväntat från en lite gubbe som han, jag blev värsta chockad! Hahahah, han verkade helt störd.
Stack till donkään sen iaf och köpte milkshake som vi fick smuggla med på bussen (a)
Hemma nu, har rätt mke att fixa, inför spring fair imrn och plugg o så. Men hörs sen, pusshej (k)

skola (n)

P a l l a r  i n t e  s k o l a n -.- Sovmorgon idag iaf.
En bild på dagens:
kofta - tommy hilfiger
puss :*

jordgöbbarh (yy)

Stack ut o sprang när jag kom hem sen. Gick rätt bra idag :) Efter att ha duschat så åt jag jordgubbar (a) Dom va jättegoda! Sitter här och chillar nu, lyssnar på musik. "Glömde" både so och matte i skolan ^^ borde kanske göra no läxan så att jag är klar med den sen? Äh, får se om jag orkar.
Juste, glömde säga förut att jag fick mvg på bilden :) Det var nog tur för honom, haha. Om jag bara hade fått g elr ngt hade jag nog fått ett urbrott för det tog en evighet att hålla på med den där, klippa ut dom jäkla små pappersbitarna. HAHA
Pusspåallasöta :*
Uppdatering Vad är det med mig och sladdar egentligen? Först hade jag tappat bort kameraladdaren, sen tappade jag bort sladden till andra kameran, och nu hittar jag inte mobilsladden så jag kan koppla ihop den med datorn. Hur lyckas man? Bara jag som gör.


chill :)

Hemma nu & har kollat på top model. Ska strax dra och fixa priser med pappa till spring fair på lördag, För er som inte vet vad det är så är det som en "marknad" elr vad man ska säga, som vi har på skolan för att man ska ha chansen att få in pengar till klasskassan. T.ex. som loppis, lotteri, chokladhjul mm. Jag ska vara på stationen "Enarmad Bandit" ;)
pusshej (k)

torsdag

Usch så trött jag är idag -.- Men sticker till skolan strax. En bild på dagens först bara
leopardmönstrat linne - bikbok
tights - gina
koftan vet jag inte var den är ifrån ;)
Puss, ha en bra dag! ♥

ugly betty

Ikv har jag kollat på Ugly Betty avsnitt som jag har spelat in och inte sett förut. Vill gå o lägga mig rätt tidigt ikv, för jag har fortfarande lite ont i huvudet. Ska fixa lite, sen kanske jag går och lägger mig och läser gossipgirl elr lyssnar på justin bieber ;) Puss & godnatt (k)

onsdag

Ft slapp dag i skolan (yy) Har bara 4 lektioner på onsdagar. Först franska, bara ett papper vi skulle göra. Svenskan, alla som var klara fick läsa. Bild, dom som var klara kunde gå, så vi körde airhockey (h) Och sen på idrotten körde vi fotboll & fick sluta typ en halvtimme tidigare (y)
Sen gick jag o karro till anna, o så gick vi till kvinneby. Skulle kolla på en sak som vi ska låna till spring fair, men det blev värsta krångligt ;d Aja, den var bra iaf. Sen stack vi till anna, nea kom. Sen typ köpte vi glass o lite (a)
Nu ska jag duscha. Är rätt trött & har ont i huvet, så det blir bara att chilla ikv. Pusshej :*

PIMPIFY

Idag när jag kom hem så hade ett paket kommit från pimpify :) Skrev om det i ett inlägg förra veckan nån gång, när jag hade beställt dom.
Satte på stenarna, och så här blev det:
Vad tycker ni?
Det är alltså rosa & genomskinliga stenar/kristaller ( det finns pärlor och annat att välja på ) , och sen är det klister på baksidan. Det finns olika storlekar på arken, den jag beställde är 9.5 x 5.5 cm. Sen klipper man till hur stor man vill ha, drar bort plasten på baksidan och klistrar fast dem :) Rätt enkelt, förutom när jag skulle fästa den smala kanten på framsidan som det blev lite pilligare.
Jag tycker att det blev jättefint iaf :)

täjshdaug (:

Rätt sent inlägg idag, förlåtförlåt. Int mke att säga om skolan, typ bara tråkiga lektioner men rätt mke garv, höhö :D HAHAHH, på lunchen hade typ alla gått, men jag och alice hade precis hämtat mackor. Så vi ba 1, 2 3! Och så tryckte vi in hela mackan i munnen och kuta iväg, haha ;)
Efter skolan drog jag o emma hem till henne. Fixa lite med so o så. Sen köpte jag o pappa sushi på vägen hem (y)
Sitter här nu, inga läxor ikv. Ft skönt :) Kommer strax ett inlägg till om stenarna från pimpify!

ready to run (h)

Sticker iväg och springer en sväng nu, hörs senare! ♥

u smiile, i smiiiiiilllllleee!

Här sitter jag och sjunger ;)
Skolan gick rätt fort idag ändå. HAHAHHAHHHAHH, emma hur lyckas man? :D thahahhaha ;d En fråga: Är det någon som vet om man får magmuskler av att garva? Dt kan ju kännas så iaf, om man garvar rätt länge ;) Fick nyss sätta mig ner i trappan när jag var på väg upp för att jag typ dog av garv (i)
Ah, jag har iaf haft en rätt roligt dag, hur har eran varit?
Ska göra franskhaa nu, ska nog springa sen. Kyss (k)

måndag

Nu var det redan måndag igen, dags att sticka till skolan nu.
Snabb bild på dagens:
svart t-shirt - vila
jeans - gina
puss, ha en bra dag! ♥

låtarr (:

Två bra låtar som ni borde lyssna på ;)
Först Eddie & Rabihs (tsm heter dom Rebound) nya singel Hurricane.

Nothin' On You - Bob

silver

Förlorade i sadden. Fasen att det inte var den här matchen vi vann, vi vann ju den andra ist, den oviktiga. Känns rikitgt surt att förlora i finalen, precis som förra året. Och i sadden också. Usch. Men det var asbra spelat iaf tjejer! Jag tkr vi va bäst ändå :)
Tog en lång dusch när jag kom här, satte mig här lite nu. Ska nog göra franska glosor elr ngt nu. Orkar verkligen inte med so, även fast jag borde göra det. Aja.
pusshej :*

ENGELSKA TJALLALALALA

Kom nyss hem efter en snabb sväng på stan med syrran & pappa. Köpte springbyxor + jacka, jeans & en sladd så jag kan koppla ihop iPod-högtalaren med datorn.
Ska till sporthallen om en timme ungefär. HEJA ENGELSKA! (hh) Ett lycka till kanske? :D
cerena jeans - gina 499:-
egentligen skulle det vara en tight modell, men dom blev lite slappare på mig. Så jag viker upp dom där nere och har dom lite mer som baggy jeans :) Snyggt till sommaren också!
Vi hör senare ♥

söndag

Godmorgon! :) Ska strax dra till stan, sen blire skolhandboll. Skriver mer senare, puss ♥

plugg en lördagskväll?

Jag vet att jag egentligen borde ha pluggat idag, men kom inte på det förrän senare. Men vem fasen orkar sitta och plugga en lördagskväll? Inte jag iaf. Får se om jag orkar göra ngt på den där jäkla bilden som aldrig blir klar haha. Har franska glosor & so jag mst göra. Pallar verkligen inte so. Usch. Men jag ligger rätt långt efter min planering nu, så mst fixa klart lite imrn. Vi spelar ju final i skolhandbollen imrn också! :) Tkr alla kan komma till sporthallen 16.40 o kolla, Int. Engelskaskolan - Hjulsbro. Innan det ska jag till stan med syster & pappa.
Hörs imrn ♥
gowd natt pusshi :*

FRÅGOR

Hittade lite korta frågor som jag tänkte svara på. Kanske kul för er som inte känner mig så bra? :D
SNABBA FAKTA

Vad är ditt fullständiga namn?
Eva Emilia Sofia Lindgren, men Emilia är mitt förnamn
Hur lång är du?
170
Vad har du för ögonfärg?
gröna
Vad gör du på fritiden?
Jag spelar volleyboll, dansar, träffar kompisar och älskar att shoppa :D
Musiksmak?
Blandatblandat! Lyssnar på massa olika.
Vad lyssnar du på mest just nu?
Justin bieber nya skivan My World 2.0, och sen massa blandat :D Rebound (Eddie & Rabih), Sean Kingston, Train, Jayson Derulo, Taio Cruz, Lejonkungen HAHAHHA ;) det varierar.
FAVORITER
Favorit artist/band?
Justin Bieber
Tre favorit filmer?
New Moon, Rember Me & Pharanormal Activity
Favorit tv-serier?
The Hills, The City, Top Model, Gossip Girl & Life Of Ryan :D
Favorti klädaffär?
Gina, bikbok, H&M
Favorit blogg?
Kenzas. Fokis också :)
Favorit plats på jorden?
New York, Sanibel Island Florida & Kroatien. Längtar tbx!

VÄLJ

mjölk/vatten?
vatten
sommar/vinter?
sommar!
facebook/bdb?
facebook
tv/dator?
dator
regn/snö?
snö trorja
godis/chips?
godis
skor/kläder?
kläder
Mc Donalds/Burgerking?
donkään
skola/dagis?
dagis! ;)
lägga sig tidigt & gå upp sent/lägga sig sent & gå upp tidigt?
lägga sig tidigt & gå upp sent :)
en bästavän/ många bra vänner?
många bra
JA/NEJ

gillar du skolan?
nej
har du skolkat?
nej
har du druckigt dig full?
nej
badat med kläder?
ja
smink i skolan?
ja
målade naglar?
ja
har du träffa ngn kändis?
ja
har du ngr syskon?
ja
hatar du någon?
ja
ROLIGASTE/HÄFTIGASTE
Häftigaste stad du varit i?
New York lätt
Häftigaste plats/byggnad?
Times Square & Rockefeller Center
Roligaste plats?
Liseberg? (a) hah, ne men usa
Häftigaste person du träffat?
SVAMPBOB! (h)
Roligaste/häftigaste du gjort?
Parasailing
Roligaste person du känner?
Emma trorja, HAHAHHAHAH, alltid kul ;) :*
Det var alla.
Ni får gärna ställa frågor & sånt oftare, och tips vad jag mer kan skriva om på bloggen? :)

rosett

Köpte en söt rosett från gina för ngn vecka sen. Tkr dt är jättesött, men har inte orkat köpa ngn förut. Men den här va jättefin :) Kanske ska ha den på skolavslutningen.

1a maj

Nu har släkten precis gått. Tänkte visa först en outfitbild, sen facelook och hår.
Outfit
Lacktights - bikbok
Ny vit tshirt/tunika med spetsränder - H&M The Garden Collection
vitt linne under - jc
facelook/sminkning
concealer - make up store
mineral puder foundation - L'oréal
dream mat powder - maybelline
rouge - isadora
ljus ögonskugga - sephora (usa)
mörkbrun kajal - h&m
lash extension effect mascara - maxfactor ( rekommenderar! )



hår stylat av syster
behöver: kam, hårspray & plattång, (använder GaMa, den är jättebra )
mittbena
lät de mesta av mina självlockar vara kvar, men plattade lugg och översta håret för att benan skulle ligga kvar. Gjorde sen några lockar med plattången, sprayade och sen färdigt! Tkr det blev jättefint :)

CECILIA SWEET 16

Grattis på syster idag! :)
Grattade henne nu på morgonen. Hon fick kläder, skor en Macbook o lite. Vid lunch nån gång kmr släkten, innan det ska jag städa lite. Får se om jag hittar på ngt ikv :)
Hörs senare, puss ♥

RSS 2.0