it's worth it

Hej! Är allt bra med er?
Med mig är det bara bra förutom att jag är rätt trött. Har repeterat lite snabbt till religionsprovet i morgon och sen har jag håll på med annat. Det kommer bli så otroligt skönt att kunna släppa alla prov och grejer i morgon, har haft en rätt fullspeckad vecka.
Nu ska jag fixa lite smågrejer och sen läsa. Godnatt och sov gott! ♥
Min gamla header, till dig som ville se den.

dresses

Jag fortsätter att tipsa om lite klänningar, och här kommer ett par söta från Zara!
De verkade inte fått in så mycket klänningar hos Zara än, men det kommer nog komma betydligt mer. Men dessa var ju söta i alla fall! Dock var det i någon som det fanns rätt ont om storlekar och så, men det kommer nog också in.
Förra inlägget med klänningar från Asos hitta ni HÄR.

cuz the rain just keeps fallin'



outfit trettioförsta mars

Tröja, Raulp Lauren - jeans, Cheap Monday.

Där jag vanligtvis tar mina outfitbilder är precis vid ett fönster i mitt rum, och flera gånger de senaste veckorna har det varit alldeles för soligt för att ta kort där så därför har det blivit lite annorlunda. Idag var det alltså väldigt soligt (inte för att jag annars klagar, det är ju sol jag vill ha!), men sen när jag skulle ta kort typ mitt i rummet istället så blev det väldigt konstigt ljus vilket ni kanske ser på bilden. Det jag skulle komma till var i alla fall att jeansen inte är svarta som de ser ut att vara, utan de är mörkblå. Som här ---->

skitväder

Hej på er!
Skolan flöt på hyfsat bra idag också. Kan checka av ännu ett prov från listan nu, har bara ett kvar nu, och det är i morgon.
Fikade med Alice, Linnea, Annika & Ullis efter skolan, trevligt trevligt! Gick och kollade liten snabbis också innan jag stack hem. Men usch, vilket väder det är nu! Spöregn. Men om man ska se det från den ljusa sidan, så snöar det i alla fall inte som det gjorde för några dagar sedan. Det är faktiskt första april i morgon ju. Och det betyder..? haha, just precis ;)
Vi hörs hörni, puss!

Hallå där :) sitter på Wayne's och fikar m...

img_9739 (MMS)

Hallå där :) sitter på Wayne's och fikar med dessa tjejer. Vi hörs!


31a mars 2011

God morgon!
Vaknade rätt tidigt i morse och innan jag kollade på klockan så tänkte jag att det säkert bara är 5 minuter kvar tills jag ska gå upp. Det hade varit bara 5 minuter kvar, om det inte vore för att jag har sovmorgon idag. Så det var riktigt skönt att få sova den där extra timmen.
Ska strax gå mot bussen. Hoppas att ni får en bra dag, kram kram!

FULLTFULLTFULLT

Jo, nu har jag slängt bort ännu en kväll på något meningslöst. Jag har alldeles för lätt för att fastna framför någonting och inte lyckas slita mig därifrån, inte bra Emilia, inte bra...
Gissa vad det var denna gång? Jo, jag har suttit och letat efter biljetter till Justin Biebers turné i flera timmar, utan vidare resultat. Det är fulltfulltfullt, nästan överallt! Hittade ett par tomma platser i Milano och Schweiz om någon vecka, och i Australien om någon månad hahah :) Som om det kommer hända. Fast det kan vara så att jag missuppfattat någonting, det blev lite krångligt när jag kom in på utländska sidor. Danska funkade rätt okej att förstå sig på, men sen när jag kom in på tyska och till slut italienska sidor så blev det lite krångligare när det gällde språket. Men jag förstod så mycket som att ausverkauft betyder slutsålt, och det räckte ju för mig.
Men åh, fasen också! Jag vill se honom. Himla skit att han inte kan få en en konsert i Sverige i schemat. Skulle ju vara kul om man slapp åka till en liten håla i Schweiz.
Aja, jag kan ju fortsätta drömma. Godnatt på er!

i'm not gonna be the one to mess this up

En till riktigt fin låt från albumet F.A.M.E.

Up To You - Chris Brown

green, silver & black

Detta har jag haft på mig idag!
Kofta, Bikbok - linne, Monki - jeans, Carlings - ringar, Style by Tyra & Forever21.

springtur

Sticker ut och springer nu, vi hörs!

försenad

Hej allihopa!
På hemkunskapen idag skulle vi baka bröd, eller rättare sagt hålkakor. Visste ni att det är Östergötlandslands landkapsbröd? Inte? Nä, inte jag heller. Men ja, det gick väl sådär om jag ska vara ärlig, men rätt hyfsat ändå. Det är bara den så kallade läraren som tar för givet att man kan och vet allting från början, men så är det ju inte alltid.
När vi skulle hem var bussen en kvart sen, så där försvann mitt tålamod. Kom hem för en liten stund sedan och ska strax äta något. Sen blir det snabb repetition inför prov de två kommande dagarna.
Hoppas att allt är bra med er, puss!

30e mars 2011

God morgon!
Jag ska strax kila iväg till bussen, tänkte bara titta in här lite snabbt först. Idag väntar en vanlig skoldag, inklusive hemkunskap. Vi hörs när jag kommer hem, ha det bra!

back to where we started

God kväll alla barn :)
Det blev inte mycket plugg för mig ikväll, inte mycket slappande heller. Vet faktiskt inte riktigt vad jag har gjort.. Tog en dusch, satte mig ner här en liten stund och sen var kvällen borta helt plötsligt. Glömde att måla naglarna i kväll också, för andra kvällen i rad.
Nu ska jag fixa lite smått och sen läsa, spännande bok vettni ;)
Godnatt! ♥
Bilden har ni sett tidigare, men nu med ny redigering.

black, white, blue & silver

Ringar, Forever21 - t-shirt & jeans, Bikbok.

sommarklänningar

Är det någon av er som har börjat kolla efter klänning till skolavslutningen än?

Själv har jag bara småkikat än så länge, när jag kollat runt efter andra kläder. Det börjar ju komma en del nu i alla fall, även fast det såklart kommer hinna komma inte mycket mycket mer.
Jag har tänkt att jag ska tipsa om olika klänningar från ett gäng av mina favorithemsidor. Så då och då kommer det upp inlägg där jag har valt ut cirka fem klänningar från en hemsida och som jag tipsar om här i bloggen. Hur låter det? :)

Jag tänkte börja redan här och nu, men att tipsa om ett par klänningar från Asos.
Enjoy!
Åh, jag föll pladask för nästan alla dess klänningar! Ljusa, söta och perfekta. Vissa är lite enklare, t ex den första och den näst sista, medan andra är lite finare, som nummer 4, men alla passar garanterat till skolavslutning/konfirmation/student mm. Supersöta!
Alla kostar under 500 kronor också, finns att hitta hos Asos som sagt.

ching-chong

Hej hopp! Har ni haft en bra dag?
Min dag har varit helt okej. Började med en skoldag med vanliga lektioner, men det flöt på rätt bra. Sen gick jag till mammas jobb en stund, fikade lite och sen tillbaka till skolan för utvecklingssamtal. Det gick bra, förutom att min mentor misstolkade mig lite haha. Herregud.

Tog med ching-chong-mat hem. Hahah, ja ni kan kalla det kinamat, asiatisk mat eller vad ni vill, jag har i alla fall alltid sagt ching-chong-mat och kommer alltid göra det ;) Mums!
Ikväll blir en rätt slapp kväll för mig. Ska fixa klart med en uppgift till svenskan och sen chilla. Vi hörs, puss!

29e mars 2011

Grattis till Elisabeth! ♥
God morgon bloggen!
Egentligen skulle vi ha haft religionsprov idag, men det blev nyligen flyttat till fredag istället. Usch, det känns bara jobbigt att skjuta upp allting just nu (både svenskan, fysiken och religionen har skjutits upp flera gånger), jag skulle mycket hellre göra provet idag och bli av med det istället för att behöva vänta och repetera hela veckan. Menmen, det blir sällan som jag vill när det gäller sådana saker.
Sticker strax till skolan. Kommer som sagt hem lite senare idag men vi hörs då. Ha en bra dag!

project runway

Stod inför ett svårt val ikväll, Project Runway eller Ullared? Det blev Project Runway i alla fall, just för att det var så länge sedan jag såg det.
Så det är vad jag har haft för mig i kväll. Som ni kanske har märkt så har uppdateringen inte varit jättehög idag, men jag har inte haft så stor blogglust helt enkelt. Imorgon är säkert blogglusten tillbaka, men då kommer jag inte hem förrän lite senare så vi får se hur mycket jag hinner med.
Nu ska jag fixa lite och sen läsa. Vi hörs i morgon hörni, godnatt!

huvudvärk

Hallå!
Har nyss ätit och ska ta och plugga lite nu så att jag är färdig med det för kvällen. Har fortfarande ont i huvudet, så fort jag har fått det så vill det nästan aldrig släppa, så jag ska se till att ta det lugnt ikväll. Det blir nog någon timmes slappande framför tv skulle jag tro. Kanske målar naglarna också. Är sugen på någon vinröd färg, eller kanske någon härlig rosa, eller det blåa från Sephora.. aja, vi får se!
Ha en fortsatt trevlig kväll, puss!

rolling stones

Dagens outfit.
Tshirt, gammal - jeans, Bikbok - ringar, Forever21 - klocka, gammal.

growing

Hallå i vårvädret! Hur är det med er, allt bra?
Med mig är det sådär just nu. Måndagar är rätt sega och på idrotten hade vi oförberett beep-test. Själva testet gick bra, men efteråt har jag inte druckit någonting förrän nu när jag kom hem så jag har fått jätteont i huvudet. Nu ska jag kolla på Gossip Girl och hälla i mig tre liter vatten.
Vi hörs, puss!

28e mars 2011

Godmorgon!
Är det någon som håller med mig om att helgerna går alldeles för fort? Redan nu känns det som att det var flera veckor sedan jag kunde ta sovmorgon och slappna av. Vet inte hur jag ska klara mig till påsklovet..
Sticker till skolan om en stund. Ha en bra dag så hörs vi senare!

long sunday

Hej på er! Hur har er dag varit?
Jag tycker att denna dag har känts riktigt seg och otroligt lång, ironiskt nog. Dagen har ju faktiskt varit en timma kortare, eftersom vi precis har ställt om till sommartid. Tycker ofta det känns konstigt de dagar man ställer om klockan, men just idag kändes det åt fel håll.
Jag har inte haft så mycket för mig idag. Har tagit lite kort och sen satt jag någon timme och skulle klippa av jeans till shorts, men det gick åt skogen och alla blev skitfula haha. Försökte plugga lite också, men jag somnade mitt i en mening så det blev inte mycket med det.
Nu ska jag stänga av datorn, fixa lite och sen vill jag gå och lägga mig riktigt tidigt ikväll. Det känns som att jag har enorm sömnbrist vilket inte är någon bra start på ny vecka.
Godnatt allihopa! ♥

enjoy the ride

Den här t-shirten fick jag av Anna & Linnea i födelsedags present, + den här som ni har sett tidigare.
Tycker att båda har riktigt coola tryck och dem är superfina!

DREAM BIG

Dagen har varit rätt seg och jag har varit svintrött. Sticker ut och springer nu, trots att det blåser så mycket, och hoppas på att piggna till lite.
Hoppas att allt är bra med er, kram kram!

~

De där envisa tårarna som alltid tycks tränga fram. Den där tyngden av saknad som aldrig tycks försvinna.
Tanken på att det förändras med tiden kanske hjälper för en stund, men jag vet att det alltid kommer vara såhär.

Tårarna kommer allt oftare medan saknaden växer sig allt större.


Fan, vad jag är trött på det här.

i'll keep searching

Jag har tidigare skrivit ett inlägg om att jag vill hitta de perfekta ljusa jeansshortsen till sommaren. Som jag skrev då vet jag inte exakt hur jag vill hur de ska se ut, om de ska vara höga i midjan eller inte t ex. Men jag hoppas på att jag kommer snubbla över ett par perfekta jeansshortsen i alla fall!
Här kommer ett par inspirerande bilder. Klicka HÄR för att komma till förra inlägget om jeansshorts, som också har en hel del bilder.
weheartit.

zipper


Fick detta linne av Ebba, Emma & Karro i födelsedagspresent!
Modellen är rätt vanlig, lite slappare bara, men dragkedjan där bak gör hela grejen. Tycker att det är riktigt snyggt med dragkedjor!
Linnet kommer från H&M.

27e mars 2011

Good morning!
Vaknade lagom tidigt idag och har nyss ätit frukost. Idag blir det mest att städa, fixa och chilla, ungefär som vanligt på söndagar. Fast, jag har rätt ofta sagt att jag bara ska vara hemma på en söndag, men så har det slutat med att jag har åkt iväg ändå.. Men så kommer det nog inte bli idag. Möjligen om jag åker och tränar, men det får bli senare.
Har tänkt visa upp mina sista födelsedagspresenter idag också så är jag klar med det sen. Det var ju ett antal veckor sen haha.
Hoppas att ni får en bra dag allihopa, puss!

light up the sky

Tänkte bara titta in här snabbt innan jag stänger av datorn för kvällen. Fastnade framför någon film förut, spårare, hjärntvättade gubbar, spioner, förföljare, spännande.. ;)
Godnatt allihopa! ♥

dag med mina tjejer

Hej alla goa barn! Hur har er dag varit?
Min har varit toppen. Åkte in till stan med Linnea & Anna som sagt. Vi åt lunch på Fräcka Frökens och sen gick vi och kollade i affärer ett bra tag. Efter att ha kollat på Eric Saade en stund i gränden, trängst med hundratals människor och tröttnat på det totalt så stack vi till Filbytergallerian. Köpte med oss milkshake och så bjöds det på tårta också haha. Satt där ett tag, typ halvdöda och garvandes, medan allt folk stack och alla affärer stängde. Ullis joinade oss och sen åkte vi hem till Anna. Chillade där ett tag innan jag skulle hem för att äta.

Hur spenderar ni er lördagskväll? För mig blir det tv och mys! Ni är väl allihopa med på Earth Hour om cirka 40 minuter?
Ha en fin kväll hörni, puss!

dagens

Kortare stickad tröja, Monki - höga jeans, Bikbok - ringar, Forever21 + skinnjacka & converse.

nördgäng

Hallå :)
Sitter hemma hos Anna nu med Ullis & Linnea också. Ska hitta på något nu, skriver mer när jag är hemma, puss!

EARTH HOUR

Ni är väl med och släcker lamporna? Kl. 20.30-21.30 ikväll.
"Ingen kan göra allt, men alla kan göra något." Tillsammans gör det garanterat stor skillnad!

Hej allihopa :)  Efter att ha gått och trä...

img_3877 (MMS)

Hej allihopa :)  Efter att ha gått och trängts med mängder av folk i flera timmar så tröttnade vi. Satte oss i filbytergallerian och käka tårta istället haha (: vi hörs!


i want it all back

Riktigt fin låt!

All Back - Chris Brown.

mot stan!

Sticker strax in till stan med tjejerna. Det blir lunch någonstans, och sen ska Eric Saade uppträda på trädgårdstorget kl 14 och Gränden 15.30, så vi kikar nog på det.
Hoppas att ni får en bra dag allihopa! Vi hörs senare, kanske mobilbloggar under dagen. Kram kram! ♥

26e mars 2011

Godmorgon! Hur är det med er?
Med mig är det prima! Känner på mig att detta kommer bli en superbra dag. Både vädret och mitt humör är på topp. Dagen kommer tillbringas med Linnea & Anna, saknade brudar! Vi sticker in till stan så jag ska börja göra mig i ordning nu. Vi hörs lite senare!

cuz we do it with style

Hej, Emilia är trött!


Kollade på 101 sätt att åka ur en gameshow & Varning för barn förut, HAHAHAH. Så himla sköna! Något som jag och Annika vill vara med i, Varning för barn asså, fyfasen vad kul det skulle vara!
Nu är det nog inte långt kvar tills jag slocknar här känner jag, så jag säger hejdå för kvällen. Sov gott! ♥
Stylish.

from H&M

Dessa linnen är perfekta då lite kortare toppar är riktigt hett i vår! Fina ljusa färger och kostar bara 69:50.

milka

Hallå :)
Har nyss ätit och nu sitter jag här med bästa vännerna Milka & Milka, mahahhaha. Är det någon som vet om det är något bra på tv ikväll? Jag checkar nog strax, annars sätter jag nog på någon go dvd-box istället.
Hoppas att ni får en trevlig kväll allihopa!
hahah, maammaaaaa? (a)

THE BEATLES

T-shirt & räfflade strumpbyxor, H&M - jeansshorts, Carlings.

Skippade smycken helt idag, visst är det riktigt snyggt och skojar till vilken outfit som helst, men om man har det jämt så är det skönt att gå utan ibland.

Men jäklar va bra jag trivdes i dessa kläder! Shortsen är supersköna och tillsammans med t-shirten så blev det en lite tuff med relaxed look. Sen får vi inte glömma att det ger en hel del sommarkänslor! Visst skulle det vara allra snyggast utan strumpbyxor, men än så länge duger detta alldeles utmärkt för mig.

skumma typer

Hej på er! Hur har er fredag varit än så länge?
Min har varit bra! Skolan gick hyfsat fort. Hade lite konstig vikarie på franskan bara. Vi fick papper av honom som stank rök som fasen, usch. Och sen typ välte han ner en massa stolar och ojoj.. ;)
Kollade lite snabbt i ett par affärer efter skolan med Alice och Annika, och sen drog jag och tränade. Det var värsta skumma killen på gymmet. Först mötte vi ett par kompisar till Cecilia som hade tyckt att han betedde sig konstigt så de stack därifrån. Sen såg vi också att han klart och tydligt inte var där för att träna. Han typ gick runt ett par varv i lokalen, satte sig en stund i någon maskin, körde ungefär tre gånger, sen ställde han sig upp och pustade ut och låtsades verka anfådd. Sen gick han runt lite till, satte han sig i en soffa, låtsades bläddra i en tidning medan han egentligen hela tiden kollade alla personer som gick in och ut genom dörren och så satt han och kollade på alla väskor. Mamma gick och sa till i receptionen att de borde kolla upp honom. Efter ett tag så gick han fram och rotade i en väska, och då kan man ju ställa sig frågan om det var hans väska eller någon annans? Mamma gick i alla fall fram emot honom när han stod och rotade i väskan och då stack han snabbt ut genom dörren och upp till omklädningsrummen. Strax efteråt såg vi hur han kom ner för trappan från omklädningsrummen och gick ut genom dörren, utan väska. Så ja, det var uppenbarligen någon annans väska han hade rotat i och det var tydligt att han stack därifrån så fort han märkte att någon anade om vad han höll på med. Usch, läskig typ.
Kom hem för ett tag sen. Ska ta en dusch nu, vi hörs lite senare.

false lash effect

Här kommer ett sminktips!
Fick denna mascara i födelsedagspresent av Ebba, Karro & Emma, har haft den någon gång tidigare också, den är riktigt bra! Stor bra borste med små mjuka plastpiggar och den sitter kvar hela dagen också vilket inte alla mascaror gör. Om man vill kan man få en relativt naturlig look med den också, speciellt om man har den bruna. Jag tycker att Maxfactors mascaror i allmänhet är riktigt bra, men denna är nog en av de bästa. Rekommenderas starkt!

25e mars 2011

Godmorgon!
Precis som att det alltid är lika skönt att vakna och se solen skina in genom fönstret, så är det alltid lika härligt att vakna till en fredag. Och om man vaknar till både och, på en gång, så kan det väl knappast bli bättre?
Snart sticker jag till skolan för att bli tvungen att stå ut de sista timmarna innan vi får helg.
Drar nog och tränar senare, så vi hörs ikväll om jag inte mobilbloggar innan det.
Ha det bäst, puss!

i'll figure it out

Hej! Är allt bra med er?
Med mig är det helt okej. Har pluggat en del ikväll, inte så jättemycket dock men jag känner att jag i alla fall har koll på en hel del till proven nästa vecka.
Nu ska jag fixa lite och sen göra mig klar för att sova. Godnatt bästa läsare! ♥
You'll never make it.

flowery

Såg denna playsuit på Forever21 och kände direkt att den måste bli min. Så himla söt!
Den finns även i två andra färger och kostar dryg 170 kronor.

grenade cover

Här kommer en video med två otroligt söta små killar, som gör en cover på Bruno Mars låt Grenade.
Ni måste lyssna på 00:52, 2:05 och slutet, killen till vänster är grymt duktig!
Båda var riktigt söta, fast den minsta till höger var kanske inte riktigt lika duktig än :p Men han var ju gullig, hoppade in där med ett par ord då och då haha. Men killen till vänster, shit vilken röst! Riktigt begåvad för att vara 10 bast.

light it up with details

Svart långärmad, H&M - byxor, Bikbok - ring, Forever21

Accessorize

Idag öppnade Accessoriez här i Linköping! Kul att få lite nu affärer, tycker att vi har alldeles för lite här. Hann endast gå in nångon minut idag och så var det helt packat med folk, men det såg ändå ut att finnas en hel del söta grejer. Massa små gulliga plånböcker, väskor, smycken mm. Får kika mer där någon annan dag!
Accessoriez har väl säkert funnits hur länge som helst i Sthlm och så, men här i Linköping är de efter med massa affärer. Tycker t ex att det borde finnas Top Shop, Weekday och Zara, men ingen av dem finns. Lite tråkigt, det skulle säkert gå jättebra för dem här! Men det kanske kommer snart. Filippa K öppnade de också här i stan nu i veckan.
Klicka HÄR för att komma till deras hemsida.

as fast as you can

Hallå :)
Skolan rullade på rätt hyfsat idag ändå. Hade hälsokontroll, men skolsköterskan är värsta otrevlig och konstig. Hon ser allt annat än frisk ut också, hahah. Kan inte tänka mig att någon skulle välja att vända sig mot henne om man nu mår dåligt eller något, och det är väl det som hon är till för egentligen?
Kom hem för en stund sedan, har tryckt i mig massa mackor och flingor för jag har varit hungrig typ hela dagen. Ska väl ta och plugga ett tag nu.
Vi hörs senare, kram kram!

24e mars 2011

Good morning!
Vaknade imorse och såg att solen sken in genom fönstret idag också. Jag blir precis lika glad varje gång! Det finns ingen bättre start på dagen.
Kilar iväg mot bussen om en stund. Vi hörs senare, men jag varnar för att uppdateringen inte blir super ikväll, men vi får se. Har massa plugg nämligen. Ha det bra hörni, puss!

NEVER SAY NEVER

Åh gud, jag vet inte vad jag ska säga! Inga ord kan göra filmen rättvisa. Så fr*ckin grym! Jag som har gillat Justin Bieber länge tyckte ju såklart den var svinbra, men jag vågar lova er att även om ni inte gillar honom från början, så kommer ni garanterat få en helt annan bild av honom efter att ha sett filmen. Man inser hur jäkla hårt han har jobbat för att komma dit han är idag och han har i princip gett upp allt. Från att vara en helt vanlig kille som kommer från en liten håla uppe i Canada, och som råkar ha en otroligt bra röst och en riktigt stark dröm, till att få miljontals fans och resa jorden runt på turné, är ingen lätt väg att gå. Ni kanske måste se filmen för att inse, man vafan, killen är grym! Tycker ni alla borde gå och sen filmen och ge den en chans!


Jag hade, som jag sa tidigare, riktigt höga förväntningar på filmen, men trots det så blev jag inte besviken för fem öre! Kom på mig själv med att sitta med öppen mun, glo och tänka 'Shit, han är helt grym!' Låter töntigt men så är det. Ge den en chans!



Hej på er förresten :)
Hoppas att ni har haft en precis lika rolig dag som jag! Efter skolan gick jag och tjejerna och fikade innan vi stack till bion. Det var bara hundratals tjejer på bion, och så bögarna, hahhhaha. Filmen var sjukt bra och jag är fortfarande helt i extas. Man blir helt överväldigad!
Ska försöka varva ner nu och smälta kvällen händelser, men det enda jag kan tänka på är att jag så jäkla gärna vill se honom live.
Vi hörs i morgon, godnatt!


Här kommer ett par bilder från dagen.


Haha, jo det blåste bara liite.




Tufft, jag vet.

today's

Kofta, linne & jeans från Bikbok, ringar från Gina, Style by Tyra & Forever21.

Hej allihopa! Har suttit på Coffeehouse by...

img_9067 (MMS)

Hej allihopa! Har suttit på Coffeehouse by George med tjejerna ett tag nu och ska strax gå till bion. Jag är helt exalterad!  waaaah! :) Vi hörs senare hörni, pusshej!


TONIGHT

Jag har kollat på alla trailers och längtat tills jag spricker, men ikväll tar väntan slut, tonight is the night. Never Say Never 3D, premiären är inte långt borta. Jag är taggad till tusen!

Har kollat på massa trailers tusentals gånger men det är värt att se dem en gång till.


Iiiiih, två timmar kvar!

Är det någon mer som ska på premiären? :)


Jag ska inte ljuga och inte underdriva heller, men jag har skyhöga förväntningar på denna film. Det är väl inte alltid bra att ha det, jobbigt att bli riktigt besviken, men jag känner mig 99% säker på att jag verkligen inte kommer bli besviken på denna film.

Ni som vill se Sneak Peak från The Director's Cut kan klicka HÄR. Ni får även se Sean Kingston trilla och landa på arslet hahahha ;)

23e mars 2011

Godmorgon!
Sticker till skolan om en stund och sen kommer jag inte hem förrän runt kl. 8 ikväll. Men jag kommer såklart mobilblogga någon gång under dagen och jag har tidsinställt ett par inlägg.
Vet inte vad jag ska säga förutom att jag är sjukt taggad inför ikväll! Det är det enda jag tänker på och så kommer det vara hela dagen.
Hoppas att ni får en bra dag allihopa, vi hörs!

PAUL FRANK IS YOUR FRIEND

Hej! :) Jag är speedad.


Sprang en sväng förut, mysigt med motvind och grejer (y) Men det gick rätt hyfsat ändå.
Resten av kvällen har jag pluggat. Eller ja, inte hela kvällen precis. Tog rätt många pauser och den senaste en och en halva timmen har jag varit för speedad och exalterad för att kunna koncentrera mig. Jo, låter som ett litet barn med koncentrationsproblem? Precis vad jag känner mig som också haha.
Nu ska jag fixa lite till i morgon och sen försöka varva ner lite. Anledningen till varför jag är så uppvarvad? Checka morgondagens datum så kanske det ringer en liten klocka i huvudet.. Om inte, så kan jag ge er en liten ledtråd: PREMIÄREN AV NEVER SAY NEVER! Någon som kan lista ut varför jag är exalterad nu? :)
Godnatt! ♥
Haha, tufft skärp som jag hittade i garderoben när jag rensade. Låter det inte lite creepy? Paul Frank is you friend, he doesn't want to hurt you typ? He just want to be nice :D Okej, godnatt!

i'll be standing right next to you

Här kommer en riktigt färsk låt! Den kom ut idag på Chris Browns nya album F.A.M.E, och den har endast funnits på youtube ett par dagar.
Har lyssnat sönder den nu senaste timmarna och jag föll för den direkt! Chris Brown och Justin Bieber är en perfekt kombination enligt mig, och låten är riktigt fin. Här kommer den:
Next To You - Chris Brown feat. Justin Bieber.

NIGHT HUNTER

Linne/t-shirt & jeans, Bikbok - armband, bl a guldfynd.

bussy

Hej allihopa!
Vädret har varit precis som jag skrev i morse, rätt blåsigt men annars soligt och varmt. Nu är ju våren här! Hoppas bara att den är här för att stanna denna gång.
Skolan rullade på rätt bra idag. Kom hem för en stund sedan och ska strax ta något att äta. Sedan väntar en hel del plugg. Får se om jag hinner med att träna ikväll, annars får det bli någon annan dag.
Vi hörs hörni, ha det bra!

22e mars 2011

Good morning sunshines!
Idag skiner solen så det ser ut att bli superbra väder! Dock verkar det blåsa en del, men jaja.
Måste strax kila iväg mot bussen. Ha en bra dag allihopa, vi hörs senare!

the final

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg här innan jag stänger av datorn för kvällen. Kollade ni på finalen av Top Model ikväll? Tyckte ni att det var rätt person som vann i så fall? Det tycker inte jag. Jag håller med om att Ann har tagit många riktigt bra bilder, men that's it. Precis som Chelsey själv sa så har hon, jämfört med Ann, "hela paketet". Det behövs en passande personlighet och inte bara bra bilder för att platsa som America's Next Top Model enligt mig. Så jag tyckte att de tog helt fel beslut, menmen, inte mycket att göra åt saken?
Godnatt allihopa! ♥

ljust, sött & somrigt

Här kommer ett par söta toppar från H&M!
Somriga och gulliga toppar som dessa, i ljusa färger och med söta detaljer, kan man inte få nog av! Jag har lust att klicka hem dem allihopa på en gång. Längtar verkligen till Consious Collection kommer ut i april. Ännu mer ljust, virkat och sött!


to the limit

Hej bloggen :)
Idag har det inte blivit så mycket uppdatering, vilket ni nog har märkt, och den hinner nog inte bättra sig innan kvällen är slut heller. Har bara pluggat ätit och strax ska jag kolla på finalen av Top Model, så det har ju inte varit överdrivet mycket att skriva om heller.
Hoppas att allt är bra med er i alla fall. Den närmsta veckan kommer det nog tyvärr vara rätt låg uppdatering för mig, har som sagt en hel del i skolan nu och det måste komma före bloggen.
Kommer uppdatera så mycket jag kan i alla fall. Vi hörs hörni, puss!

white, blue, silver & beige

Dagens outfit.

Vit 3/4-ärmad, H&M - beige väst med blommönster, Forever21 (ny) - mörkblå jeans, Bikbok - ringar, Style by Tyra & Forever21.

för gott!

Hej på er!
Skolan rullade väl på hyfsat bra idag ändå. Såg äntligen klart på den där sjukt konstiga filmen på engelskan. Allt såg så enormt fejk ut, t ex när en gubbe stoppade in handen i en drake och drog ut hjärtat, så man satt bara och skrattade hahah. Jag avråder er att se filmen, Beowulf hette den.
Hann precis med bussen efter skolan och kom hem för ett tag sedan. Har fyllt på med energi nu, eller rättare sagt chokladbollar, och ska strax plugga lite. Bakade chokladbollar i helgen och de blev så otroligt goda! För goda till och med.
Men nu är det nog bäst att jag börjar plugga. Har en hel hög med grejer i skolan nu de närmsta två veckorna.
Vi hörs hörni, puss!

21e mars 2011

Godmorgon!
Idag var det riktigt segt att gå upp, antagligen för att det tog en bra stund att somna igår. Men så blir det nästan alltid på söndagar.
Sticker strax mot skolan. Hoppas att ni får en bra dag allihopa!

avoiding

Hej på er!
Hoppas att ni har haft en bra söndag. Min har till mestadel bestått av att rensa ur garderoben, vilket tog all energi ur mig. Så resten av dagen blev det inte mycket med, har bara slappat, målat naglarna (nytt lack i en fin vårig färg, ni ser bilden under) och försökt undvika saker som jag vet att jag ändå kommer bli tvungen att göra senare, men just då känns det så otroligt jobbigt att jag måste vänta med det och skjuta upp det ännu en gång. Någon som känner igen sådant beteende? Så det där jag har skjutit upp hela dagen för att det var för jobbigt att göra då, måste jag ta itu med nu istället. Sen vill jag sova. Så otroligt skönt att bara sova. Just nu känner jag mig äckligt trött, på gränsen till att bli så trött så att man inte orkar sova. Någon som känner igen det också?


Haha. Okej, nu ska jag fixa det jag måste göra och sen sova. Godnatt! ♥

utmattad

Kände mig rätt seg och hade lite ont i huvudet förut, men jag stack ut och sprang en sväng och lyckades piggna till lite. Nu har jag dock blivit rejält trött igen och känner mig helt utmattad. Ska ta det lugnt nu, det kommer nog bli en rätt tidig kväll för mig.
Puss! ♥

gamla favoriter

När man rensar garderoben så händer det ju att man hittar en hel del saker som man har glömt bort. Hittade bland annat dessa jeans längst in i garderoben, mina gamla favoriter! Jag har nog aldrig använt ett par jeans så mycket som dessa från Cheap Monday. Fast de är superstretchiga, vilket gör dem så sköna, men det går knappt att räkna dem som jeans. Har blivit tvungen att köpa flera likadana efter att ha slitit ut dem totalt men vägrat släppa dem. De är riktigt sköna i alla fall och jag trivs som fasen i dem. Anledningen till att de har hamna såpass långt in i garderoben är nog för att jag tyckte att de började bli rätt slitna, men tillslut glömde jag väl bort dem helt. Nu när jag har hittat dem så kommer de användas i alla fall, tills det blir hål i baken :p

hello sunny sunday


söndag

Hej på er solstrålar!
Sorry för att jag knappt har uppdaterat idag, än så länge. Men jag skyller på att det är söndag och att jag känner mig rätt seg. Har varit upptagen hela dagen med att rensa garderoben också, och är inte helt klar än. Jäklar vad mycket energi det tar! Först ta ut allt ur garderoben, rensa och sortera i högar, vad ska man slänga och inte, vad kan man ge bort och vad är för slitet, och sen vika, arrangera och lägga in allt igen. Blir helt utmattad av detta haha. Var tvungen att ta en paus och kolla på tv en stund, men nu ska jag göra klart det sista.
Hoppas att ni får en fortsatt bra dag, vi hörs!

flowery & sweet

Denna söta playsuit fick jag från Forever21. Mörkblå, blommig, med en liten ficka och ett midjeband. Jättesöt och superskön!

20e mars 2011

Godmorgon söndag!
Idag skiner solen ordentligt och snart är det nog inte mycket snö kvar på backen. Det kanske är sant trots allt, att det ska bli drygt tio grader i veckan? Vi får hoppas på det, våren är på väg tillbaka!
Dock kommer jag troligen inte spendera så mycket tid ute idag. Jag har nämligen tänkt rensa ur min garderob. Jag vet att jag säkert har sagt flera gånger att jag ska göra det snart, men så har jag skjutit upp det varenda gång lat som jag är. Men nu har det verkligen blivit hög tid. Har en hög med kläder på mitt skrivbord som jag inte får plats med i garderoben, så denna gång kommer jag inte undan ;)
Vi hörs hörni, ha en bra söndag i det fina vädret!

gå och lägg dig

Hallå där!
Jag är egentligen för trött för att skriva men jag ska försöka mig på ett snabbt litet inlägg i alla fall. Började kvällen med god mat och sen kollade jag på 'Är du smartare än en femteklassare', lite kul sådär. Sen sattes Gossipgirl-boxen på och det blev godis till det, vilket jag ångrar. Eller, jag ångrar inte att jag åt godis, inte egentligen, det är jag liksom värd haha, men just det att man blir sådär äckligt mätt. Blää.
Okej, nu räcker det för mig ikväll. Gå och lägg dig Emilia. Godnatt på er ♥
Hejhej bild från i höstas!

TACK COCOO

Igår kom mitt skal som jag beställde från Cocoo! Redan igår ska jag säga, det gick jättefort ju! Jag beställde det i torsdags och så kommer det en dag senare. Tummen upp för Cocoo (y) Det gjorde verkligen min dag hahah :)
'
Apropå att beställa saker så börjar det bli lite komiskt här. Det är nämligen så att när både jag och Cecilia (och pappa då) beställer saker från internet så beställer vi alltid i hans namn, för att han fixar med fakturor och grejer. Så Ulf är stamkund på alla möjliga ställen nu! Style by Tyra, Nelly, Forever21, Modekungen, Cocoo.. många manliga ställen ;) Och dessutom har han köpt två iPhone 4 + abonnemang hos halebop, och så ett till abonnemang.. Hahah, den snart ökände Ulf måste verka helt galen, shopaholic.

THE BEATLES


Lite cool t-shirt? :p
Det är inte så att jag är värsta Beatles-fanet, men tyckte den ändå var lite cool. Köpte den inne på H&M idag, för 149 kronor.
Köpte en vanlig svart bandeau bh inne på Monki också, för 80 kronor.

heldag på stan

Hej på er!
Kom nyss hem från en heldag på stan. Först åkte jag en sväng med mamma och pappa, kollade på bilar ;) Sen blev det lunch på Kikkobar, det är för gott alltså! Efter lunchen mötte jag upp Annika på stan. Vi kollade i affärer ett tag och fick en och annan chock haha ;o Lite senare satte vi oss på EH och fikade och hade trevligt.
På hemvägen handlade vi lite inför kvällen och kom hem för en stund sedan. Ska strax hjälpa till med maten och sen blir det myskväll.
Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni får en minst lika bra kväll! Vi hörs ♥

Hej bloggen!  Sitter på espresso house med...

img_8157 (MMS)

Hej bloggen!  Sitter på espresso house med Annika nu. Har gått och kollat ett tag, köpt en tshirt som jag visar senare. Vi hörs när jag kommer hem :)


GREY

Fick denna playsuit av Elisabeth och Johanna i födelsedagspresent!
Enkelt med jättesnygg! Går att matcha till vad som helst. Från Bikbok.

19e mars 2011

Godmorgon!
Vaknade för ett bra tag sedan, har ätit frikost och suttit här och kollat runt sedan dess. Ska göra mig i ordning lite fort nu och sedan åker jag en sväng med mes parents och kollar på lite saker. Det blir troligen en lunch på stan någonstans innan jag möter upp Annika för fika och kanske lite shopping. Fast jag ska försöka att inte köpa något.. ;) Vi får se hur det går med det.
Kommer hem lite senare så vi hörs då. Ska försöka kommer ihåg att mobilblogga något under dagen också. Ha en bra lördag hörni, puss!

closer to the end

Tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg här och säga godnatt till er. Precis som jag sa förut så har jag myst och kollat på Gossipgirl ikväll.
Ska göra mig klar för att sova strax och sen har jag tänkt läsa ett tag.
Sov gott allihopa! ♥
Gammal bild, ny redigering.

myskväll

Hallå!
Det gick rätt hyfsat att träna idag. Det var inte alls mycket folk på gymmet vilket var jätteskönt, det går så mycket fortare då.
Har ätit och duschat och nu väntar myskväll! Sätter troligen på Gossipgirl-boxen och myser :) Sticker nog och köper lite godis nu också.
Hoppas att ni får en toppenkväll allihopa, puss!

DAGENS

Tröja, Monki - jeans, Bikbok - ring med stor sten , Forever21 - HOPE-ring, Cocoo.

oförglömligt


Ville bara säga att jag saknar er tjejer. Som in i helvete. Ni är de enda som kan få mig att glömma alla problem för en stund och allt känns genast så himla mycket lättare. Älskar er tjejer, ni är allt ♥

more


Födelsedagspresenterna fortsätter dyka upp här.


Dessa ringar fick jag också i måndags. Den längst till höger har ni sett en glimt av på någon outfitbild men de andra har ni inte sett tidigare. Även dessa kommer från Forever21.

turn it off and escape

Har en hel del i huvudet just nu som jag inte orkar med. Jag önskar att jag bara kunde stänga av allt för en stund. Så himla skönt att åka bort och bara glömma allting. Glömma alla problem, alla saker som gått snett och alla saker som fattas.
Så långt bort jag kan komma för tillfället är gymmet, så jag sticker dit om en stund. Vi hörs senare hörni.

number two

Hej på er!
Har inte varit på toppenhumör idag, troligen pga vädret. Jäkla skit. Skolan kändes ovanligt seg för att vara fredag och jag ville bara därifrån.
Nu är det helg i alla fall, vilket är riktigt skönt. Men av någon anledning så är jag fortfarande på rätt kasst humör. Aja, jag ska inte tråka ut er mer nu utan jag tänkte mest kolla in här lite snabbt och säga att jag lever.
Hoppas att ni har haft en bra dag och att ni får en trevlig kväll allihopa! Kram kram ♥

18e mars 2011

God morgon!
Men tyvärr är det ingen god morgon, inte här i Linköping i alla fall. Det första jag såg när jag vaknade var att det snöade för fullt. Det måste ligga mer än en decimeter snö på marken nu och det håller fortfarande på att snöa massor. Va fasen, det var ju vår nu? Snart slutet av mars och det snöar? Fy vad surt.
Bussarna kommer säkert vara försenade idag, som vanligt när det snöar, så vi tar en tidigare buss. Måste strax ge mig ut i stormen då, usch.

Vet ni om det är snö i andra delar av Sverige också?
Ni får ha en bra dag i alla fall, trots snöovädret, så hörs vi senare!


the words you said

Hej på er! Hur är läget?
Med mig är det helt okej, är på bättre humör nu än tidigare. Känslan av att det snart är helg gör väl en på bättre humör i nästan alla lägen?
Har bara slappat och slängt bort ännu en kväll på att inte göra någonting. Men det är så skönt ju.. för skönt. Nu sitter jag här med en ansiktsmask som jag strax ska skölja av. Sen ska jag fixa lite till i morgon, försöka hänga in lite kläder i garderoben även fast jag vet att jag inte får plats med mer där i, efter att ha försökt femtioelva gånger med att trycka in ett par tröjor och sedan dra för dörren innan hela högen åker ut igen. Har inte lyckats en enda gång haha..
Det dröjer väl ett bra tag innan jag går och lägger mig men jag passar på att säga godnatt nu i vilket fall. Sov så gott! ♥

mina iphoneskal

Här kommer bilder på mina iphoneskal och kort fakta, material och var de kommer ifrån osv. Kul för er som vill ha tips på något nytt skal kanske? :)
Genomskinligt skal i hård plast. Tillverkad av Belkin och jag tror att det går att hitta på de flesta ställen, själv har jag beställt det direkt från iPhonen (det finns ju en app, eller jag är inte säker på om den finns kvar, men det fanns en i alla fall, som man fick beställa ett skal gratis ifrån eftersom att det var snack om att täckningen krånglade om man inte hade skal, aja).

Svart skal i mjuk silikon, köpt på Digital Inn.
Lila, halvt genomskinligt skal som är relativt mjukt men ändå lite hårdare ;) Fick av söta Annika i födelsedagspresent! Finns hos bl a Tekinkmagasinet.

Vitt skal i mjuk silikon. Finns hos Mirabling & Mrgizmo bl a.
Hårt blåglittrigt skal, finns både hos Mirabling & Mrgizmo.
Detta skal har jag länge väntat på att det ska finnas i lager igen, och idag hade det äntligen kommit hem! Så jag beställde det förut idag och hoppas på att det kommer nästa vecka. Från Cocoo.
Ni ser kanske att några av skalen har blivit smått repiga eller smutsiga, men så blir det oftast. Nästan alla av de skalen jag har finns i flera olika färger att välja på, så om ni skulle vilja ha något av dem fast i en annan färg så kan det mycket möjligt vara så att det finns. Kika in på hemsidan eller i affären bara!

if you really want more, scream it out louder

En låt som ser till att man taggar till lite ;)
More - Usher

BLACK, BLUE & SILVER

Kofta & jeans, Bikbok - linne med spetskant, H&M - ringar, Forever21.

arrived

I paketet jag fick från Storbritannien i måndags var det.. bikinis! Dem jag beställde från Asos :)
De tre bikinisarna ovan är nu mina! Gillar modellen på överdelarna (de två första är samma modell, med löstagbara band, och den gröna är liknande i modellen). Det jag gillar med dem är att de är twistade på mitten. Den vita underdelen har en söt rosett på baken som ni ser, tyckte det var lite gulligt!
Det roliga är att jag kan mixa och matcha dem med varandra. Fast sen kanske jag inte väljer att ha just den aprokosfärgade/rosa toppen till den gröna underdelen då,hähä. Men annars kan jag ha dem hur jag vill.
Till er som vill ha mycket att välja mellan när det gäller bikinis så rekommenderar jag Asos. De har väldigt mycket och får in nytt ofta också. Dock tar vissa storlekar slut rätt snabbt verkar det som, så om ni hittar något ni vill ha så gäller det att slå till direkt.
Asos är alltså en brittisk sida så det är därifrån det skickas, men det gick faktiskt väldigt fort för leveransen att komma och vad jag kommer ihåg så var inte frakten så dyr heller. Rekommenderas! De har även mycket andra fina kläder utöver bikinis.
Nu fattas bara sommarvädret också ;)

inte min dag

Det har inte varit min dag idag känner jag. Först och främst är det världens tråkigaste skoldagar på torsdagar. Vi har inga lite roligare lektioner, såsom slöjd eller hemkunskap, utan det är bara vanliga tråkiga lektioner, lektion efter lektion hela dagen. Sen kollade vi på en störd animerad vikingafilm på engelskan? Herregud, underhållningsnivån ligger på noll kan jag säga. Och sen så har jag haft ont i magen och varit otroligt trött hela dagen. Det har ju varit så himla kallt också! Det har blåst som fasen så fort man har gått ut, men så var det kallt inne i skolan också. Som ni kanske förstår så har jag inte varit på så bra humör.
Kom nyss hem och det jag allra helst skulle vilja göra nu är att gå och lägga mig och inte vakna förrän det är sommar. Tyvärr kommer väl inte det hända..
Positiviteten håller på att stiga mig över huvudet nu känner jag, hahaha. Nej nu ska jag inte göra er alltför deppiga. Ska äta något nu och sen chilla.
Vi hörs hörni!

17e mars 2011

Godmorgon!
Idag väntar en helt vanlig torsdag för min del. Torsdagar är en av de tråkigare dagarna i skolan, om inte den tråkigaste, så jag är inte så taggad precis. Menmen.
Går mot bussen om en stund. Hoppas att ni får en bra dag, vi hörs senare!

one week

Hallå :)
Har ni haft en bra kväll allihopa?
Det blev rätt sent innan vi kom hem från gymmet, så det enda jag har hunnit göra sedan jag kom hem är att äta, duscha och sen slappa ett tag. Har tänkt mysa och läsa nu ett tag.
Idag är det exakt en vecka kvar till premiären av Never Say Never. Jag är så grymt taggad! Men så klart så kommer denna vecka vara oändligt lång och tiden kommer krypa fram. Precis som ett litet barn som väntar på julafton haha. Men det kommer bli riktigt kul!
Godnatt ♥

perfect

Drömväskan är äntligen i mina händer! :)
Har länge letat efter den perfekta väskan till sommaren, och när jag såg den här på Forever21 så kände jag direkt att den skulle bli min. Så jag beställde den till min födelsedag och fick den i måndags. Like it!


Riktigt snygg till vilken sommaroutfit som helst (men jag kommer nog tjuvstarta och använda den snart i vår).

outfit x2

Här kommer både gårdagens och dagens outfit!
Jeans, bikbok - t-shirt, Forever21 - ringar, Style by Tyra, Gina & Forever21.
Tröja & örhängen, Bikbok - jeans, Carlings - ring, Forever21

whenever, whatever, i'll be there

Sconsen blev fula men goda haha :) Har suttit och köket och degat och inte gjort någonting sen jag kom hem, så nu ska jag vakna till igen. Åker och tränar en sväng. Känner dock inte för något hårdpass utan jag vill bara röra på mig lite grann, så det blir nog bara att köra en stund.
Vi hörs senare!

in my new jeans

Ni såg en glimt av dessa jeans för någon dag sedan, men här är bättre bilder på dem.
De kommer som sagt från Bikbok och de är höga i midjan och rätt stretchiga, supersköna! I en fin lite ljusare vårig färg också :) Nya favoriter!

scones

Hej på er!
Det gick rätt hyfsat på hemkunskapen idag ändå. Vi lyckades åstadkomma goda hallonscones, men se var väl vägen dit inte så smidig kanske,.. hahah. Men goda var dem!
Kom hem för en stund sedan. Var rätt hungrig så jag fick lust att göra scones en gång till ;) Mixade ihop två recept och så tog jag i både hallon och blåbär också. De är inne i ugnen nu, vi får se hur de blir.
Vi hörs senare med dagens outfit och så. Puss!

16e mars 2011

Good morning!
Fick panik när klockan ringde i morse, blev svinrädd av någon anledning, haha.
Idag på hemkunskapen ska jag, Oliver och Linus göra hallonscones, herregud hur ska det gå? Egentligen är Emma i vår grupp också, men hon är inte här så nu blir det bara vi tre. Som ni kanske förstår så är inte Linus och Oliver de mest seriösa i alla stunder. Rätt långt ifrån faktiskt. Så jag undrar hur det kommer gå, troligen inte så bra. Allt annat än bra till och med. Ojoj, vi får väl se..
Vi hörs senare, ha en bra dag!

if you could take be back to the place i miss the most, i wouldn't return

Har slängt bort hela kvällen på att inte göra någonting, shallalalalaa. Aja, har inte haft mycket jag har varit tvungen att göra så det spelar väl ingen roll.
Ska fixa lite nu i alla fall och sen sova. Puss & godnatt!
Ni skulle bara veta hur mycket jag saknar det. Obeskrivligt.

nyhet hos Style by Tyra

Style by Tyra har nu börjat sälja smink!
Nästan allt är från märket Nyx, vilket jag aldrig själv har testat.
Det går i alla fall att hitta en hel del på Style by Tyra nu, allt från concealer, nagellack och ögonskuggor till läppglans och mascara.
Är det någon av er som har provat produkter från Nyx? Vad tyckte ni om det i så fall? Det sägs att vara bra och prisvärt, så jag kommer nog testa det någon gång!

don't come back at all

Det var rätt tungt att springa idag, men jag tog mig varvet runt i alla fall ;) Skulle egentligen har gått bort till ett par kompisar till familjen ikväll, en av dem fyller 50, men jag känner mig rätt trött och har precis duschat så jag orkar inget annat än att slappa känner jag. Så det är vad som står på schemat ikväll! Tur att jag inte har mycket att plugga den här veckan.
Ska strax äta och sen kollar jag nog vad det är på tv. Skulle inte Desperate Housewives börja ikväll? Har för mig det.
Ha en bra kväll allihopa!

82


Den här t-shirten är också en födelsedagspresent från igår!
En del grå färger kan vara väldigt tråkiga, men färgen på den här t-shirten tyckte jag var lite roligare än vissa andra. Jag har personligen ingenting emot grå ändå, så den här tyckte jag var fin.
Från Forever21.

NEW

Dessa ringar fick jag igår! De kommer användas flitigt kan jag tänka mig :) Går att mixa och matcha dem med mycket, antingen ha dem tillsammans eller så passar de bra till andra ringar också.
Alla kommer från Forever21.

soft

Hej allihopa!
Skolan var helt okej idag ändå, rullade på rätt bra. Gick till en katolsk kyrka också, det var väl lagom kul men vi slapp i alla fall en dubbeltimma SO (eller ja, det beror väl på hur man ser det).
Kom hem för en liten stund sedan. Ska äta något nu och sen sticka ut och springa en sväng hade jag tänkt. Jag varken hinner eller orkar åka till gymmet idag, men då är ju en springtur runt ån ett bra alternativ. Ska nog bort till ett par kompisar till familjen ikväll, men jag hinner troligen blogga innan det.
Vi hörs senare,puss!
Det var inte många veckor sedan man gled runt i skidbacken i Österrike, men ändå känns det som att det var flera år sedan man hade ledigt..

15e mars 2011

Grattis till Clara! ♥

Godmorgon :) Solen skiner in genom fönstret och det känns som att det kommer bli en bra dag idag!
Kilar strax iväg mot bussen. Hoppas att allt är bra med er, vi hörs senare!

storfirande, wihuu

Hej! Är allt bra med er?
Mig mig är det super! Har haft en jättebra födelsedag och har fått ännu fler gratulationer än när jag skrev förut. Och det märktes verkligen att det var min födelsedag idag, for sure. Fick nämligen ett stort paket i eftermiddags, direkt från UK! Vad som fanns i det paketet får ni se i morgon eller senare i veckan. Jo, jag gillar att dra ut på spänningen, mahahhaha :)
Har kollat på Top Model och slappat ikväll. Bara två kvar nu då! Men jag fattar inte att Ann är i final, seriöst? Visst, hon har tagit ett par superfina bilder, men that's it. Hon är alldeles för blyg, en helt platt personlighet och en självsäkerhet på noll. Kan man verkligen vinna America's Next Top Model då? Människan behöver ju hjälp.. Men ja, hon kommer säkert vinna bara för att jag säger att hon inte borde det.. Men jag lovar, det finns någon i hela Amerika som är bättre, men att man då väljer henne? Eller okej, jag vet ju inte vem som vinner än, men att hon har kommit till final tycker jag är helt ofattbart. Aja,..
Ska sova om ett tag. Godnatt och sov gott alla söta läsare!

RUN AWAY

Look away, dream away, run away.

det kommer aldrig nånsin vara perfekt

Nya versionen av Snooks album Är kom ju ut på Spotify för ett tag sedan, och sedan dess har jag lyssnat nästan konstant på det. När Snook bildades för ett antal år sedan och var som störst, antar att det också var för ett par år sedan, så var jag fortfarande en rätt liten unge och lyssnade inte på så mycket olika musik. Dock hade jag ju hört deras låt  Mister Cool och den var ju ritkigt häftig haha. Men för snart ett år sedan, när Oskar Linnros och Daniel Adams-Ray släppte deras hitsinglar på egen hand, Från Och Med Du respektive Gubben i Lådan, så fick jag upp ögonen för dem. Jag hade inte hört några av deras äldre låtar tidigare, men nu när albumet Är kom igen så lyssnade jag på det ett par gånger. Jag förstår att det är många av deras äldre låtar på albumet, men för mig är det alltså nya, kanske för några av er också? Så här såg ungefär händelseförloppet ut när jag lyssnade på albumet, haha.
Efter att ha lyssnat igenom låtarna nån gång: Alla låtar lät precis likadant och förstod mig inte riktigt på dem.
Efter att ha lyssnat igenom låtarna ett par gånger: Började få lite ordning på de olika låtarna och lyssnade mer på texterna.
Efter att ha lyssnat igenom låtarna några gånger till: Började upp ögonen (eller öronen då haha) för vissa låtar och försökte förstå någonting utifrån texterna.
Efter att ha lyssnat igenom låtarna ännu ett par gånger: Hade nu fått mina favoriter bland låtarna, gillade dem och fortsatte lyssna.


Så här är en av mina favoriter, Kommer ifrån.
Vad tycker ni om Snook och albumet Är?

dagens emilia


Jeans nya, Bikbok - tunn långärmad, H&M - ringar nya, Cocoo & Forever21.

HOPE

Ni vill väl se alla nya ringar jag har fått i present och alla fina kläder till vårgarderoben, eller? Jag visar glatt upp dem i så fall :) Men det kommer nog ta rätt lång tid för mig att fota allt och visa upp dem här, så det är väl lika bra att jag sätter igång. Sen vill jag inte visa allt på en gång heller, utan det blir ju mycket roligare med lite i taget, eller hur?
Nu börjar vi i alla fall!
Denna ring är nu äntligen min! Har kollat på den hur länge som helst och tyckt att den varit jättefin, men jag vet inte riktigt varför jag inte har beställt den tidigare. Nu fick jag den i födelsedagspresent i alla fall :)
Från Cocoo.

bday

Hallå!
Har haft en bra födelsedag än så länge :) Har fått en hel del gratulationer (är inte gratulationer eller konstigt ord btw?) samt vacker sång på engelskan haha.
Kom hem för en stund sedan. Egentligen skulle i ha två prov & två checkpoints vi skolan den här veckan, men proven är framflyttade så det enda vi har på hela veckan är läxa till hemkunskapen. Den är dock dubbel, men det är lätta saker. Alla vet väl vad en skål och potatisskalare är liksom? :) Det jag skulle komma till var att jag bara kan chilla nu, vilket är otroligt skönt! Ska trycka i mig ännu mer tårta sen också haha. Men det är ju inte varje dag man vaknar upp och plötsligt är ett år äldre, så det är väl värt att firas? Ohyes!
Vi hörs senare hörni!

14e mars 2011

Godmorgon :)
Hinner skriva ett snabbt litet inlägg ändå..
Väcktes med sång och paket i morse, mysigt! Trodde inte att det vi hade beställt från Forever21 skulle ha hunnit komma, men det hade det! Blev glad och överraskad, även fast jag inte riktigt hade glömt bort vad det var ;)
Sticker mot skolan om en lite stund. Vi hörs senare, puss!

letters to Juliet

Har kollat på Letters to Juliet ikväll, bra film faktiskt! Riktigt gullig och med ett lyckligt slut såklart. På ett sätt var den väldigt lik alla andra filmer, men jag tycker ändå att den var bättre. Det den gick ut på var i princip samma sak som en romantisk film brukar gå ut på, men själva handlingen och storyn var ändå annorlunda. Värd att se, om ni nu gillar romantiska och gulliga filmer.
Nu ska jag fixa lite till i morgon och så, men jag passar på att säga godnatt till er nu. Tror inte att jag kommer hinna blogga på morgonen i morgon, men vi hörs när jag kommer hem.
Sov gott och dröm sött!

until we see the light

Hej på er!
Det gick rätt bra att träna idag också, men på söndagar är det jämt massor med folk där så det går rätt segt och man får vänta en del.
Har nyss duschat och ätit och har tänkt sätta på en film nu. Det blir nog inte så mycket mer uppdatering för mig ikväll, men jag slänger nog in ett inlägg till lite senare.
Hoppas att ni får en fortsatt trevlig kväll allihopa!

Night Hunter


Fick detta  linne av Linnea och Anna i fredags!
Hade spanat in det tidigare och ville jättegärna ha det så jag blev superglad :) Har en hel del söta små toppar nu så ibland kan det ju vara kul med en t-shirt eller linne med ett lite tuffare tryck på, då är ju det här perfekt. Diggar det totalt!

IN MY LEATHERJACKET


filled with cake

Släkten åkte hem för en liten stund sedan. Har ätit tårta för ett helt år så nu är jag välfylld! Samt ett antal hundralappar rikare..
Kommer ta det lugnt här hemma ett tag och lite senare blir det nog träning. Ska ta kort på lite grejer också som jag har fått och som ni kanske vill se. Fick massa kul i fredags också! Men jag kommer sprida ut det en del och inte visa allt på en gång. Sen får jag väl lite mer i morgon, det är ju faktiskt inte förrän då jag fyller år ;)
Men vi hörs senare hörni, puss!

SPRING SHOES


Beiga, blommiga på insidan, lätta, utan foder.. nya vårskor!
Egentligen är jag inte i så stort behov av nya skor, men dessa har jag kollat på flera gånger och jag kände att jag inte riktigt kunde släppa dem. Sen var de riktigt billiga, och syster ville också ha dem, så jag kunde inte låta bli. Perfekta nu till våren och de kommer bli pricken över i till vilket outfit som helst.
Skopunkten, 299 kronor.

~

Håller på att fixa lite grann här och snart kommer släkten. Jag är hungrig! Men det är väl bra haha.
Vi hörs senare, ha det bra :)

lead me into the light

Jag tror inte att jag har lagt upp den här låten från Katy Perrys album Teenage Dream förut, men om jag nu redan har gjort det så kommer den igen nu. Nyligen kom det ett gäng olika remixar på den här låten också, så jag tänkte lägga upp några av dem.
Här kommer den i alla fall, E.T. - Katy Perry


Originalet




Benny Benassi Radio Edit






Tiësto Remix
Det finns fler olika om ni söker på E.T. The Remixes på Spotify.

Vilken version gillar ni mest?


Personligen tycker jag mest om originalet, men jag tycker ändå att det kan vara roligt att höra ett par olika remixar av låten.
Apropå Katy Perry så tycker jag mycket mer om henne nu än vad jag gjorde förut. För ett par år sedan när hon kom med I Kissed A Girl och Hot N Cold, så gillade jag henne inte överhuvudtaget. Men senaste året så har hennes musik blivit mycket bättre tycker jag och hon har kommit med flera riktigt bra låtar. California Gurls, Teenage Dream och Firework kan man väl inte annat än att gilla? Och hela albumet Teenage Dream var ju grymt! Så ja, numera gillar jag henne mycket bättre :)




13e mars 2011

Godmorgon bloggen!
Vaknade rätt tidigt idag, tidigt för att vara söndag åtminstone. Men som ni kanske vet så tycker jag att det är skönt att slippa sova bort hela helgerna, så jag tycker bara att det är skönt att inte vakna för sent.
Här ätit frukost och slappat här vi datorn ett tag, kollat runt på bloggar osv. Kommer sitta kvar här och chilla ett tag, sen ska jag nog börja göra mig i ordning lite smått.
Senare kommer släkten hit och firar mig hihi :) Det blir lunch och tårta och grejer. Kommer inte ha tid att sitta vid datorn stora delar av dagen alltså, men ska tidsinställa ett par inlägg.
Vi hörs senare!

final call

Vad har ni haft för er denna lördagskväll? :) Någon som kollade på Melodifestivalen?
Även om ni inte kollade så har ni kanske hört vid det här laget att det var Eric Saade som vann. Han var väl helt okej, men inte min smak fullt ut. Tycker annars att både Dannys låt och framträdande var överlägset jämfört med Saades, men det kanske inte spelar så stor roll nu.. :p Vi får hoppas att det går bra för honom i Eurovision i alla fall! Vore ju lite pinsamt att komma nästan sist igen, eller vad säger ni?
Måste bara säga att Swingflys son var hur gullig som helst! Satt där med läppglans, hahah så söt.
Sitter nog uppe ett tag till, men jag passar på att säga godnatt till er nu. Hoppas att ni har haft en bra kväll, sov gott! ♥




FREEDOM

Feel young. Feel free. The world is on your side today, and no one can stop you.


weheartit.

saturday night

Det gick rät bra att träna idag. Det var inte så mycket folk på gymmet så det var skönt.
Har duschat och slappat ett tag nu. Ska strax äta och sen blir det nog att kolla på melodifestivalen. Har inte kollat så mycket på det i år men det jag har sett har inte varit något vidare. Men jag tänker att finalen kanske är värd att se på ändå? ;) Vet knappt vilka det är som är med, men jo, finalen måste man ju titta på.
Hoppas att ni får en bra kväll allihopa, kram kram!

spring inspired

Outfit för igårkväll.
Topp, H&M Garden Collection - jeans, Bikbok - turkosa ringar, H&M - silvriga & svarta ringar, Style by Tyra.


Toppen är alltså från H&M's Garden Collection 2010, men jag har bara använt den en enda gång tidigare. Egentligen är den ganska lång, mer som en tunika, så jag trodde inte att det skulle gå att ha den instoppad. Provade i alla fall, och det funkade bra! Tycker att den är riktigt söt så den kommer nog användas en hel del i vår :)

BLUE

Detta linne köpte jag inne på New Yorker i Nkpg idag. Gillar färgen och detaljerna! Dock var det inte så snyggt med resårkanten längst ner, men det kan man lösa genom att ha linnet nerstoppat i ett par höga jeans eller vika in kanten lite slarvigt.
Blev mitt för 139 kronor.

träna

Hej på er!
Det blev en trevlig och lagom lång tur till nkpg med pappa och syster. Gick och kollade i affärer ett tag och sedan åt vi lunch på Kimono Sushi Bar, favoritstället i Norrköping.
Ska åka och träna nu så vi hörs senare, puss!

Hej! Är påväg hem från nkpg nu. Det blev e...

img_4789 (MMS)

Hej! Är påväg hem från nkpg nu. Det blev ett linne och så skorna på bilden, visar bättre bild senare. Vi hörs :)


SPRING COLOR


Köpte två nya nagellack från Depend för någon vecka sedan. Valde lite våriga och fina färger! Ett av dem är det rosa ovan, kommer troligen användas mycket i vår och sommar, både på fingrar och tår :) Riktigt sött och somrigt!

gårdagens outfit

Linne, Monki - jeans, Carlings + skinnjacka och converse.

12e mars 2011

Godmorgon allihopa!
Humöret var inte på topp om man säger så när jag vaknade idag, men nu har det vänt.
Ska åka en sväng till Norrköping med pappa. Jag vill gå och kolla lite i affärer, bl a New Yorker som inte finns här i stan, och han vill åka till Dormy (golfaffär), så det är väl en rätt bra deal? ;) Tar nog en lunch någonstans också, lutar rätt kraftigt åt sushi, hahah...
Men vi hörs när jag kommer hem, vilket troligen blir efter lunch någon gång.
Ha det bra, puss! ♥

breaking all the rules that we know

Hej på er! Har ni haft en bra kväll allihopa?
Jag har haft en riktigt rolig kväll med tjejerna! Har ätit, myycket känns det som haha, kollat på film och haft kul (y) Såg på Grownups, riktigt rolig faktiskt. Fått massa fina presenter också hihi. Ni är för gulliga tjejer!
Ska göra mig klar för att sova om en stund. Outfit och grejer från kommer i morgon. Godnatt!



WE LIKE TO SLEEP ALL DAY, AND PARTY ALL NIGHT

Riktigt härlig låt som man blir sjukt peppad av!



Party All Night (Sleep All Day) - Sean Kingston

playsuits

Här kommer ett par fina playsuits, eller rompers som de kallar dem, från Forever21.
Har ni någon favorit?


Jag gillar allihopa! Men om jag måste välja en så väljer jag nog den första (de två första bilderna är på samma modell, bara två olika färger). Playsuits är både enkla, snygga och perfekta till vilken sommardag som helst. Så fort man ska ha något att ha på sig så är det bara att slänga på sig en playsuit så är man klar, kan det gå snabbare?
Jag har redan en svart playsuit, och så råkar jag veta att jag kommer få en från Forever21 i födelsedagspresent, men jag kommer garanterat skaffa fler playsuits i garderoben inför sommaren!

RUN AWAY

Hej på er!
Skolan rullade på rätt bra idag, och nu är det äntligen helg!
Kom hem för en liten stund sedan och nu har jag som sagt en hel del att fixa med inför ikväll. Men det är inte mig emot, jag gillar att fixa och förbereda. Städningen är dock en del som jag gärna skulle hoppa över.. ;)
Tror att jag kommer hinna skriva något snabbt inlägg lite senare, men om jag inte gör det så vill jag passa på att önska er en trevlig kväll! ♥ Vi hörs :)

11e mars 2011

Godmorgon!
Solen är tillbaka och mitt humör är på topp :) Snart är denna evighetsvecka slut, bara ett par timmar kvar i skolan innan det är helg.
Kommer inte ha tid att blogga så mycket idag. Har en del att fixa innan tjejerna kommer hit ikväll och firar mig. Har tidsinställt ett par inlägg som kommer upp under dagen/kvällen, så att det inte kommer vara helt dött här.
Sticker strax till skolan. Ni får ha en toppen dag så hörs vi senare, puss!


i tusen bitar

Godkväll allihopa! Är allt bra med er?
Med mig är det bara bra, förutom jag känner att det inte är långt kvar tills jag somnar här över tangentbordet.
Har haft en hel del att fixa ikväll, har bl a handlat och grejer. Har inte haft något att plugga ikväll vilket har varit riktigt skönt (och riktigt tur, hade inte haft någon energi till det överhuvudtaget).
Ska fixa lite till till i morgon nu innan jag går och lägger mig.
Godnatt! ♥

pictures from the past

Inga problem, inga bekymmer.

Det är otroligt hur mycket som kan förändras på ett halvår. Helt sjukt ju, vad man kan sakna något, något som egentligen finns precis framför en, men som ändå inte är det samma.

DAGENS


big & cosy

Här kommer ett par fina och mysiga oversize tröjor!
Ja, den fina med amerikanska flaggan finns hemma nu igen!


Har ni någon favorit?

Min favorit är den med amerikanska flaggan, men det kanske är lite för uppenbart eftersom jag älskar nästan allt som har motiv inspirerat av amerikanska flaggan, så förutom den, så gillar jag den vita stickade med mönster i, och den svarta med transparenta axlar.
Inte nog med att det är riktigt mysigt med en stor skön tröja, det kan vara riktigt snyggt också! Man kan ha en så enkel outfit som ett par jeans och sen stor mysig tröja, eller så kan man försöka matcha tröjan med något roligare, t ex skinnshorts (med strumpbyxor under när det är lite kallare). Dessa tröjor är också perfekta till de lite svalare sommarkvällarna.
Alla kommer från Modekungen.

can't let it go

Hej på er!
Inget solsken idag inte, i alla fall inte här i Linköping. Det första jag möttes av när jag gick utanför dörren i morse var hagel. Resten av dagen har bara varit grå, kall och blåsig. För bara en dag sedan var det ju vår? Hoppas att vårvädret kommer tillbaka, känns riktigt deppigt om det skulle bli kallt nu igen.
Franskaprovet idag gick rätt bra tror jag, förutom ett par små irriterande grejer som jag nu inte kan släppa, precis så som det alltid är.
Först hade jag tänkt springa idag, men den idén avfärdades så fort jag märkte att det var kallt och tråkigt väder. Orkar inte åka till gymmet så jag tar det lugnt idag istället. Har en del att fixa så det blir rätt bra ändå.
Vi hörs hörni, puss!

10e mars 2011

Godmorgon!
Har sovmorgon idag, men först vaknade jag vid vanlig tid och kunde inte somna om trots att jag var så trött. Tillslut lyckades jag i alla fall, och det var nog tur för annars hade ni fått se en sur Emilia idag ;)
Sticker strax mot skolan. Denna vecka verkar aldrig vilja ta slut.. Nu är det ju bara två skoldagar kvar ändå tills det är helg, och det borde jag väl lyckas överleva.
Ha en bra dag allihopa, vi hörs!

bon nuit!

Hej! Hur är det med er, allt bra?
Med mig är det helt okej, men känner mig rätt trött så ska sova rätt snart. Har inte gjort någonting ikväll vilket har varit väldigt skönt. Det är inte ofta jag har riktigt tid att bara ta det lugnt nu för tiden, men man måste kunna bara stänga av allt för en stund och slappna av, något jag själv måste lära mig. Om jag t ex har mycket i skolan under ett par veckor så lyckas jag nästan aldrig slappna av under den tiden.
Jag har ett par prov de kommande veckorna, men franskan lönar sig inte om jag pluggar mer till känner jag, så just idag lyckades jag slappna av.
Godnatt allihopa! ♥

take it, keep it & don't share with someone else.



falling towards the ground

Dagens.
Tröja, MQ (365 SUNSHINE) - jeans, Carlings - ring, H&M.

iphoneskal

Det finns så sjukt många sidor som säljer iphoneskal, men det är förstås svårt att veta vilka som är seriösa, vilka som har extremt långa leveranstider osv. Det finns otroligt många att välja på i alla fall, för att inte prata om hur många olika modeller på skal det finns. Det är helt sjukt! Det finns alla möjliga färger, modeller och material. Det går att hitta precis vad du vill ha, for sure, frågan är bara var och hur dyrt det är.
Jag tycker att det är roligt att det finns så mycket att välja emellan, men ibland kan det nästan vara för mycket.
Här kommer ett par olika skal, vissa lite annorlunda, men jag absolut skulle kunna tänka mig dem :)
Dessa kommer från iphone4skal.com.

work your own way to the top

Var så sugen på att ta kort för någon dag sedan, men så hade min kamera precis laddat ur så det fick bli med webben. Satte på mig shorts, just för att jag var så trött på det kalla vädret, och så blev det ett par bilder. Om det är bra ljus så kan det bli rätt okej bilder med webben ändå, men så klart inte lika bra som med annan kamera.
Lägger inte upp alla bilder på en gång, utan de får komma lite då och då ;)

without energy or desire

Hallå!
Skoldagen rullade på rätt bra ändå, trots att vi hade lunch i 20 timmar och 20 minuter. Dock har jag varit åksjuk nästan hela dagen känns det som. Först blev jag åksjuk på bussen till skolan för att jag läste, och så satt det kvar i flera timmar efteråt. På bussen hem blev jag också åksjuk och är det fortfarande. Men det brukar släppa när jag äter något, så ska ta och göra det.
Ska plugga lite snabbt sen, bara gå igenom lite till franskaprovet jag har i morgon, och sen ska jag chilla hela kvällen. Har lite ont i huvudet så behöver nog ta det lugnt.
Vi hörs senare!

9e mars 2011

Godmorgon!
Känner mig inte så taggad inför skolan idag, trots att onsdagar burkar vara rätt slappa dagar. Har nästan två timmars lunch idag för vi har ingen studyhall, men det bli nästan bara onödigt långt? Aja.
Kilar strax iväg mot bussen. Ha en bra dag allihopa, vi hörs!

seg vecka

Jag tänkte bara slänga in ett snabbt godnatt till er. Har kollat på tv och tagit det lugnt ikväll, vilket har varit riktigt skönt.
Denna vecka har haft en riktigt långsam början, och det känns som att det kommer att ta evigheter innan det är helg. Det kändes som att det borde varit torsdag idag, men tyvärr är det ju bara tisdag. Känns inte så pepp att gå till skolan i morgon, men men.
Hoppas att allt är bra med er, godnatt allihopa!

combinations

Här kommer ett par exempel på snygga och vissa lite ovanliga kombinationer av kläder och accessoarer, men som ändå funkar riktigt bra.
Första tanken som slår en kanske inte är att man kan matcha den söta sommarklänningen med en armyjacket? Tanken har inte slagit mig i alla fall. Men det är dessa lite annorlunda och inte lika uppenbara kombinationer som kan bli riktigt snyggt!
weheartit.

TURQUOISE

När jag kollar efter fina smycken eller kläder så brukar jag sällan kolla efter örhängen, men just idag gjorde jag det när jag kikade runt på Forever21. Hittade flera fina turkosa faktiskt!
Tycker att både nummer tre och fyra (nr 4 är ett 3-pack, men jag syftar på de turkosa) var riktigt fina!
Alla dessa örhängen, nästan alla örhängen hos Forever21 faktiskt, kostar antingen £3.80 eller £4.80, vilket är precis under 40 respektive 50 kronor. Absolut värt om man frågar mig! :)

i don't wanna waste another minute on this

Hallå :)
Slappade ett tag och kollade lite på tv förut. Juste, år oreos också, mahahah. Sen sprang jag en sväng, kände att jag hellre ville springa ute i solen är trängas inne på gymmet. Det var rätt tungt att springa idag, men sådana dagar har man ibland. Det var fortfarande is på en del ställen, vilket gör det rätt mycket svårare. Så fort man tar ett steg framåt så glider man nästan ett halv steg bakåt, vilket blir rätt jobbigt i längden.
Har nyss tagit en dusch och ska nog plugga en liten stund så är jag klar med allt pluggande för kvällen.
Vi hörs, pusshej!

grey, black & zippers

Svarta höga jeans från Bikbok, grå t-shirt med dragkedja från Monki, ringar från Style by Tyra.

baseball satin jacket

Tänk er en av dessa jackor till ett par jeansshorts, enfärgat linne/t-shirt & converse i sommar, enkelt men snyggt!
Bikbok 299 kronor.

if you for a moment were the only one who didn't fit in, would you try to disappear as fast as you could or would you see it as an opportunity to stand out?


lyxx

Hej allihopa!
Det är väl inte varje dag man kommer hem strax innan halv två? :) Inte jag i alla fall.
Skolan flöt på rätt bra idag, riktigt skönt att få sluta så tidigt. Något jag definitivt skulle kunna tänka mig att göra varje dag.
Nu blir eftermiddagen mycket längre vilket passar mig utmärkt. Jag ska börja med att chilla, kolla på tv, sen plugga och troligen träna lite senare.
Hoppas att ni har det bra i vårvädret, kram kram!
weheartit.

8e mars 2011

Good morning!
Det känns som att det kommer bli en bra dag idag. Vet inte riktigt varför, kanske för att vi får sluta 12.50? Jo, det är nog därför :)
Måste strax kila mot bussen. Hoppas att ni får en bra dag allihopa, vi hörs!

with those fingers on that cheek.

Hej! Är allt bra med er?
Men mig är det bara bra. Hann med en del pluggande och sen tillät jag mig själv att kolla på tv och slappna av en stund. Den viktigaste delen av pluggandet för mig är pauserna, ett tips jag delar med mig av (även till nea ;)).
Nu ska jag fixa lite och göra mig klar för att sova. Godnatt!

Tunnare. Lättare. Snabbare.

Vet ni vad man har att se fram emot den 25 mars? Om man är Apple-nörd dvs? Jo, iPad 2.


Jag skulle själv inte vilja ha en iPad utan jag känner att jag har allting jag behöver när jag har en Macbook och iPhone, men jag måste ändå medge att de är riktigt fräcka. Jag var i Florida när de släpptes där, och det var riktigt svårt att slita sig från den :p
Det var ju inte så länge sedan iPad kom till Sverige, men snart kommer alltså tvåan.
IPad 2 är bl a lättare, tunnare och snabbare än den första, och den här har även FaceTime. KLICKA HÄR för att läsa mer om iPad 2.

I WAS BORN A CHAMPION

Champion - Chipmunk feat. Chris Brown
Hade nästan glömt ett tag hur grym Chris Brown är, men sen kom han ju tillbaka med Yeah 3x och så den här, och så blev jag påmind om att han är just det, grym.

DAGENS

Vit body, höga svarta jeans & örhängen från Bikbok, ringar från Gina + skinnjacka och converse. Det är ju vår. Nästan i alla fall.

not forgetting

Hallå :)
Kom nyss innanför dörren. Träffade som sagt Anna och Linnea efter skolan. Vi var ute ett tag, gick till lekparken, innan vi gick hem till Anna. Körde wii, ett spel som man ska dansa som Michael Jackson (h) Hahahah, grymt duktiga.
Ska strax äta och sen blir det plugg stor del av kvällen tror jag. Franska är ju lagom kul.. Blir nog inte så bra uppdatering tyvärr, men ni får ha det så bra. Puss!

Hej på er! Sitter i lekparken med Linnea o...

img_7027 (MMS)

Hej på er! Sitter i lekparken med Linnea och anna :) haha, lite kul. Men vi hörs later, puss!


7e mars 2011

Godmorgon!
Idag kändes det riktigt jobbigt att gå upp. Tanken på att man har en hel skolvecka framför sig gör inte saken bättre heller.
Men nu ska vi tänka positivt and put on the big smile :D
Sticker till skolan om en stund. Ska träffa Anna & Linnea senare, saknade barn.
Ha en bra dag, puss! ♥

where we stop nobody knows

Har ni haft en bra söndag allihopa?
Min har varit lugnt och jätteskön. Har mest slappat här hemma, kollat på tv, fotat lite och sen åkte jag ju och tränade. Till en början kändes dagen väldigt lång, vilket var jätteskönt, men sen försvann kvällen superfort.
Ska fixa lite till i morgon nu och sen ska jag nog lägga mig och läsa.
Medan jag kommer ihåg det så ska jag tacka för alla fina kommentarer jag fått från er, ni är bäst!
Godnatt ♥



MODEKUNGEN

Här kommer ett par snygga t-shirtar från Modekungen :)
De kostar mellan 249-399 kronor.
HÄR hittar ni fler liknande t-shirtar.

HOMEMADE

Blev nyss färdig med linnet jag sydde. Här kommer ett par bilder, inte grymma precis men ni ser ungefär hur det ser ut i alla fall.
Inte superstrykt eller så haha..
Från början hade jag alltså en stor t-shirt från H&M herravdelning. Började med att klippa bort kanten vid halsen, och sen mer urringat i ryggen. Gjorde det även kortare och smalare, genom att klippa bort sömmarna på sidorna + ett par centimeter till, och sen sy nya sömmar.
Så här ser ni vad man kan göra med en gammal onödig t-shirt, även fast man inte har världens syskills.
Måste dock sy om vissa delar av sömmen där uppe, det blev inte supersnyggt när jag bråkade med symaskinen där ett tag.
Men annars är jag rätt nöjd i alla fall. Det blev rätt bra med tanken på att jag knappt använde måttband eller något, utan i början när vi klippte så körde vi på känslan bara.
Jag har alltså inga exakta mått att ge er, men om någon av er skulle vilja prova något liknande själva så säger jag åt er att våga testa och lita på er känsla, det kan inte bli värre än katastrof ;) Och om jag lyckas helt okej, så kommer ni lyckas tusen gånger bättre, med tanken på hur duktig jag är på att sy haha.
Det var faktiskt roliga att experimentera lite själv och försöka sy något. Det känns rätt kul eftersom jag är den enda som har ett sånt här linne, hur snyggt eller fult det än är så är det i vilket fall som helst unikt.

OREoo


you made me who i am today.

Hej på er!
Det känns som att det fortfarande är förmiddag, konstigt... Kanske för att jag inte har gjort någonting idag överhuvudtaget? Det har varit riktigt skönt i alla fall! Har bara chillat, kollat på Top Model, lyssnat på musik, gått en kort promenad, ätit och fotat lite. Har inte orkat fortsätta sy, men jag gör nog det senare ikväll. Ni får se vad det är för något då också.
Ska strax träna. Känner dock inte för någon hårdträning precis utan jag vill bara röra lite på mig så därför kör jag på gympapass.
Vi hörs senare, puss!

ny header

Har bytt header och fixat lite smått på bloggen. Men det är en sak som jag inte får till, och det är på menyn på vänstra sidan, efter widgeten där ni kan klicka och kolla på videoinlägg, så är det värsta hoppet innan man kommer ner till senaste inläggen. Hur får man bort det? Är det någon som vet? Jag är ingen expert på kodmallar och stilmallar och grejer, men det mesta brukar jag ändå lyckas lista ut när jag testar lite, men just det där funkar inte. Glad om någon kan hjälpa till!
Vad tycker ni om headern btw? Har tänkt att ha den här lite längre än den förra, haha.

we just wanna make the world dance

En låt som passar en glad och solig dag :)


Price Tag - Jessie J feat. Bob

summery

Här kommer bättre bilder på toppen jag köpte i veckan.
Från Bikbok, bev min för 199 kronor. Köpte även i svart.
Efter att ha använt det så konstaterade jag att jag skulle behövt en storlek mindre, bra (y) Hahah. Men sen är det så att syster och jag köpte båda tillsammans, så det är inte så att det här skulle kastas bort om jag köpte en annan storlek. Men nu finns det inte kvar i xs, så jag får vänta.
Passar bra till shorts i sommar och nu kan man ha den till ett par höga snygga jeans.

6e mars 2011

Godmorgon :)
Det verkar bli ännu en solig dag idag, gud så härligt! Vårvårvåår.

Hade dock bestämt ett par saker jag skulle göra idag, så vi får se hur mycket jag är ute. Hade tänkt kolla på alla inspelade avsnitt av Top Model så att jag ligger i fas igen, sen ska jag sy klart vad det nu är jag håller på med och från början hade jag tänkt att jag skulle rensa ur min garderob idag. Sen kom jag på att det krävs rätt mycket energi till det och det tar ett antal timmar, så jag kanske skippar det idag hähä. Fast jag får snart inte in mer kläder, problem.


Hoppas att ni får en bra dag allihopa, vi hörs!

some people give it up

Kollade på melodifestivalen ett tag, men när det blev alltför dött alltför länge så tröttnade jag. Satte istället på Gossipgirl som jag inte har kollat på på evigheters evigheet. Fy fasen vad bra det är asså! Vill inte att tredje säsongen ska ta slut, har bara drygt en skiva kvar..
Tänkte lägga mig hyfsat idag men vi får se hur det går med det.
Godnatt alla goa läsare! ♥

LACE, FLOWERS AND SUMMER ♣

weheartit.

for the first time

Stack ut och sprang en sväng förut, första gången för i år. Det kändes riktigt ovant i början men man kom in i det ganska snabbt. Sen var det ju isigt lite här och där också, men det gick rätt bra ändå. Det blir rätt konstigt för kroppen när man springer och egentligen blir varm, men så är det kallt ute så man blir knappt varm. Benen blev som helt stumma efter ett tag också, men det gick hyfsat ändå.
Har duschat och om ett tag blir det mat. Senare kollar jag nog om det är något bra på tv, annars blir det nog Gossipgirl :)
Hoppas att ni får en bra kväll allihopa, puss!

continuing

Har fortsatt på det jag och Emma började med för en eller två veckor sedan. I eftermiddag har jag klippt, mätt, nålat, sytt osv. Blir nog klar i kväll eller i morgon, jag är ju inte bästa kompis med symaskiner precis..



Resultatet kommer upp när jag är färdig, vet inte riktigt hur det här kommer bli men.. Vi får se!



for those days with sunshine

solglasögon - 59:50, väska 299 - , armband - 69:50, skor - 99, skärp - 79:50, jeansshorts - 199, linne - 69:50, cardigan - 299.
shorts - 149, solglasögon - 79:50, gladiatorsandaler - 99, väska - 349, armband - 49:50, linne - 49:50.
Två outfits som jag slängde ihop :) Riktigt fina till sommaren! Allt kommer från H&M.

problem solved!

Hej på er!
Gick ut på en lite promenad förut för att vädret var så härligt. Dock blåste det en del, så det blev ingen lång sväng.
Sen när jag hade satt på mig skinnjackan jag köpte för ett par veckor sedan så blev jag lite osäker på storleken, tyckte plötsligt att den kändes för stor. Ringde till affären, och fick byta storlek trots att bytesrätten gick ut för ett tag sen. Så jag åkte in och provade och kom hem med en storlek mindre. När man köper en jacka som är såpass dyr och i äkta skinn så vill man ju att det ska kännas helt rätt. Kände direkt att det var den storleken jag skulle ha, så nu känns det mycket bättre! Det var sista 34:an i stan, ibland har man tur :p
Har nyss ätit och nu blir det chill! Kram kram!

in my jeans shorts

Köpte dessa jeansshorts inne på Carlings i veckan. De är lite högre i midjan, och på bilderna ser de lite ljusare ut än vad de är IRL, på sista bilden ser ni rätta färgen lite bättre.
De kostade 299 kronor, och de finns även i en annan färg.
Kommer användas flitigt i sommar, och nu i vår kommer jag köra på strumpbyxor under.

5e mars 2011

Godmorgon!
Det är väl aldrig fel att vakna på morgonen och se att solen skiner in genom fönstret? Våren är på väg på riktigt nu ju! :)
Jag har inga planer för dagen och det känns riktigt bra faktiskt. Tar dagen som den kommer, men det blir nog en rätt slapp dag.


Vad ska ni hitta på denna soliga lördag?

Ha det bra, vi hörs!

a fire that's deep inside me

Hej! Har ni haft en bra kväll allihopa?
Min har varit slapp och skön, men den försvann alldeles för fort. Hann äta, kolla runt på datorn en stund, beställa de där bikinisarna och nu är klockan snart tolv. Det gick snabbt? Hahah.
Ska ta och sova strax. Godnatt ♥

beställt!

Dessa bikinis har jag klickat hem ikväll, från Asos.


De kostade mellan cirka 80 och 150 kronor/del.


Gillar modellen på överdelarna! Twistad i mitten liksom. Sen kan jag mixa och blanda dem lite som jag vill också, t ex den grövita överdelen kan jag ha både till underdelen som hör till och den vita (de har en rosett på baksidan). Den svarta underdelen kan jag ha både till svarta överdelen och till den aprikosfärgade. Lite kul att kunna variera :)
Ser fram emot att kunna använda dem, men tyvärr dröjer väl det ett tag haha.

there's a world out there that we should see

Skön låt jag hittade någonstans, för ett tag sen.
Rocketeer - Far East Movement feat. Ryan Tedder

TODAY'S

Både t-shirten och de nya svarta jeansen är från Bikbok.

irriterad

Hej på er!
Hur har er fredag varit än så länge?
Min har varit helt okej, bra till en början i alla fall. Skolan rullade på rätt bra, fortsatte kolla på en film på franskan som vi började se för ett tag sen. Den heter typ Miracle tror jag, en hockeyfilm men den är rätt okej. Bättre än Toy story 3 haha..
Gick med tjejerna som skulle fika efter skolan, men jag hann inte fika utan åkte direkt och tränade. Usch, det gick åt helvete idag. Började med att vi blev sena till ett pass, så då körde vi gym istället. Sen så hade jag glömt snodd, och det går verkligen inte att springa utan det. Så jag fick köra annat, men så var det massa folk så alla maskiner var upptagna hela tiden. Fick vänta hur länge som helst på värsta sega kärringen, herregud. Så jag var irriterad på allt och alla och då går det inget vidare.
Kom nyss hem i alla fall, hem alltså. Underbart skönt! Har inte varit hemma sen i tisdags, förutom när jag hämtat grejer. Ska strax duscha och sen ska jag se till att få en bra kväll. Har tänkt hjälpa mami att laga mat och sen ska jag chilla. Tror inte att det blir så bra uppdatering här tyvärr, men ett par inlägg kommer jag nog ändå slänga in.
Hoppas att ni får en bra kväll, puss!

Min dator är kvar hos mormor och morfar så jag får köra på den här nere så länge. Har därför inga nya bilder, men den där gör väl inte ont? ;)

the perfect ones

Jag letar efter de perfekta ljusa jeansshortsen att ha till sommaren. Dock vet jag inte exakt hur jag vill att de ska se ut. Hög midja eller inte, helt ljusa eller lite mörkare, trasiga eller inte, med nitar eller utan..?


Här kommer lite inspirerande bilder i alla fall.
Kommer leta vidare, men många av de ovan skulle jag absolut kunna tänka mig!
Weheartit.

4e mars 2011

Good morning!
Fredagar är nästan alltid roligare att vakna upp till, eller vad säger ni? Kanske beror på att jag har sovmorgon till 10 och kan gå upp när jag vill.. Jag kan gissa att rätt många av er har ganska slappa skoldagar på fredagar också? Jag har som sagt sovmorgon, fyra lektioner och lång lunch, inte helt fel. Skulle dock kunna tänka mig att sluta lite innan tre, men det är sköna dagar i alla fall :)
Ska strax sticka mot skolan. Får se lite vad som händer senare, åker kanske och tränar.
Ni får ha en jättebra dag allihopa, vi hörs!

this life can kick you around

Hallå :)
Har inte gjort mycket alls i kväll, kvällen försvann väldigt fort. Det blir att sova här hos mormor och morfar i natt också, så har varit hemma och hämtat lite mer kläder. Euw, det stank där :p Men i morgon ska allt vara färdigt, eller allt lackande i alla fall, så det kommer inte lukta lika mycket eller vara farliga saker att andas in. Så då är allt tjatande om den där jäkla trappan över haha.
Egentligen är jag väldigt trött, men just nu blev jag pigg. Läser nog ett tag för att kunna somna lättare senare.
Hoppas att allt är bra med er, godnatt!
hejjagsaknarkroatien?

bikini

Är sugen på att beställa bikini snart :) Allra helst skulle jag villa ha denna..
Fast så kostar den 800/900 kronor per del ;)
En som jag funderar på att beställa är denna.
Från Asos.

För ett par veckor sedan så kostade den drygt 100 kronor per del, men nu har dom satt upp den till 160/150 kronor per del.
Tycker att den är riktigt fin! Det ända jag är lite osäker på är färgen, men det kan nog bli snygg ändå. Jag vill i vilket fall som helst ha en i bandeau-modell. Har kört på det de senaste 2-3 åren och jag trivs mycket bättre i det än i trekantsmodell. Något som jag gärna skulle vilja ha i år är en bikini med volanger på, som dessa två ovan. Tyvärr finns det inte så många modeller som har det. Har sett den på H&M, men jag gillar inte färgerna som den finns i. Om någon av er har sett en annan bikini med volanger på, i bandeau-modell så får ni gärna säga till!
Jag ska kolla vidare lite till, men om jag inte hittar någon annan blir det nog denna.

ballerinaskor

Det finns så otroligt många söta ballerina skor! Här kommer ett par stycken.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
1-4 Have2have, 5-6 H&M, 7 Modekungen, 8-10 Nelly.
Många av modellerna ovan finns i flera färger, det är bara att kika in på affärens hemsida.


Har ni några favoriter?

Jag tycker att nummer 2 var riktigt söta!

dagens outfit

Koftan är syrrans gamla, jeansen och toppen är från Bikbok, den nya.

everything except what i wanted

Hej, har ni haft en bra dag än så länge?
Min har varit rätt seg, men det har väl funkat ändå. Hade mattequiz vilket gick allt annat än bra haha..
Fixade lite ärenden på vägen hem (haha, visst lät jag vuxen nu?). Eller ja, hem och hem, hem till mormor och morfar då. Från början skulle vi ju ha åkt hem idag, men vi får se lite hur det blir. De lackade hemma en sista gång idag, så om vi lyckas vädra ur och städa så sover vi hemma ikväll, annars blir det i morgon vi åker hem igen.
Vi hörs hörni, puss!

3e mars 2011

Godmorgon!
Sticker strax mot skolan. Något som är skönt när jag sover här är att det går mycket snabbare att ta sig till skolan, och jag kan därför sova längre.
Ha en bra dag, vi hörs senare!

feel it. believe it. dream it. be it.

Hej allihopa!
Jag tänkte bara göra ett snabbt inlägg och säga godnatt till er. Jag kommer nog läsa ett tag nu innan jag somnar. Känner mig rätt trött efter att ha tränat och så.
Vi får se om jag hinner skriva något innan skolan i morgon, annars hörs vi senare.
Godnatt! ♥


zara webshop

I morgon öppnar Zaras webshop i Sverige. Inget man blir ledsen över, haha :) Där kan man bl a köpa dessa fina saker!
Like it!

like lighting

Hallå :)
Allt bra? Med mig är det tiptop. Sitter nyduschad och lyssnar på kvalitetsmusik med morfar, haha ;) Han har också en iphone 4, och snart kan han mycket mer om den än vad jag kan, trots att jag har haft den ett par månader längre. Men då har han ju hela dagarna på sig att hålla på med den och så hjälper det ju om man är teknisk också. Inte för att jag inte är teknisk, men han är väl graden duktigare om man säger så ;)
Ikväll ska jag mest slappa och ha det skönt. Skola i morgon vilket inte känns sådär extremt kul, menmen.
Ha en fortsatt trevlig kväll, kram kram!


There's gonna be times when people tell you that you can't live your dreams. This is what i tell them: NEVER SAY NEVER.

Det blir att gå på premiären av Never Say Never, med tjejerna från klassen typ :)
Det går att köpa biljetter på sf nu.



Jag är sjukt taggad!

Bara tre veckor kvar då.. haha.

Hej! Gick och kollade på stan ett tag, hit...

img_6169 (MMS)

Hej! Gick och kollade på stan ett tag, hittade för mycket fint idag också. Sen hamnade vi på ett fik, som vanligt haha. Dock blev det inte Espresso house utan Steve's. Båda tog frappe för vi trodde att det skulle vara som frapion på EH, men Gud så fel vu hade. Smakade  BARA kaffe, usch. hahaha.  Sitter på bussen nu i alla fall, ska träna om ett tag. Vi hörs, pusshej!  Bild på lilla Annika förresten, från i julas typ :D


INSIPIRATION



Det går inte att logga in på blogg.se nu, ...

img_6034 (MMS)

Det går inte att logga in på blogg.se nu, som vanligt när jag har tänkt tidsinställa inlägg.  Ska strax åka in mot stan för att möta upp Annika. Vi går nog och kollar i affärer ett tag och sen kan jag tänka mig att vi hamnar på Espresso house, det brukar ju bli så ;) Hoppas att allt är bra med er. Jag kanske uppdaterar från stan, vi får se. Vi hörs, puss!


FEATHERS

Från JFR.

2a mars 2011

Godmorgon allihopa!
Sovit gott? Själv har jag sovit helt okej, men vaknade såklart när de andra gick upp tidigt i morse. Lyckades somna om ett tag i alla fall. Har ju studiedag idag (y)
Ska slappa här ett tag nu. Hoppas att ni får en bra dag, även ni som inte är lediga. Vi hörs!
godmorgonhår.

godnatt!

Har fixat och bäddat här, blev mysigt mysigt. Ska strax sova, underbart skönt med studiedag i morgon!
Godnatt ♥



HAPPY BIRTHDAY!


DAGENS OUTFIT. Körde på H&M all over idag....

img_5122 (MMS)

DAGENS OUTFIT. Körde på H&M all over idag. Räfflade strumpbyxor, skjorta och svart fodral. Skjortan är dock köpt i New York.


Hej på er! Provet idag gick rätt bra ändå....

img_8575 (MMS)

Hej på er! Provet idag gick rätt bra ändå. Jag trodde att det skulle vara svårare än det var, det var bara en del svåra frågor.  Gick och kollade lite i ett par affärer efter skolan innan jag tog bussen med syrran. Hittar massa fint jag vill ha just nu, för mycket nästan. Har ju redan beställt ett par saker som jag ska få i present, nej just det, skulle ju glömma bor det där.. Haha. I alla fall, men jag får väl köpa grejerna efter att jag har fyllt år då, känns lite fel att göra det nu. Aja, vi får se. Sitter hemma hos mormor och morfar nu. Jag vet att jag sa att jag har med min dator, men mamma har inte kommit med den än så därför mobilbloggar jag så länge. Sover som sagt här ikväll, och kanske i morgon också, pga att de gör om trappan hemma och det är farligt att andas in det där. Det blev ett jäkla tjat om den där trappan hahahha ;) Vi hörs senare, puss!


1a mars 2011

Ny månad, redan.


Visst känner man sig lite som en pensionär när man säger att tiden går så fort? Men det gör den ju verkligen! Eller okej, inte alltid. Men nu till exempel, redan mars?


Godmorgon förresten :) Inatt sov jag i princip ingenting. Bara låg och vred mig hela natten och var förbannad för att jag inte kunde somna trots att jag var så trött. Känner att svenskprovet kommer gå åt helvete idag, det kanske var därför jag inte kunde sova? Aja, det får gå som det går.
Idag kommer jag då inte hem, kanske inte kommer hem förrän på torsdag, men vi får se lite. Datorn hänger med i alla fall!
Ha det så bra, vi hörs ♥

RSS 2.0