eclipse

Kan säga en sak om filmen, så j*kla bra! Jag ska inte säga så mke mer, som vanligt haha ;), om det är någon av er som har tänkt att se den. Kan säga iaf att jag tycker att den är den bästa av twilight-filmerna hittills. Rekommenderar :)
Nu sitter jag och clara och kollar på ugly betty, elr just nu sitter jag här då. Hon sover här inatt också. Pusshej, ha en fin kväll ♥

outfit

Gissa vad som hände nu när jag åt sushi? Tappade en bit och den hamnade rakt ner i skålen mer soya. Det sprutade i typ hela rummet. Bara jag som lyckas, jag lovar. HAHAHA. Här krm outfit iaf:
stooor bild (a)
tröja - h&m
shorts - gina
nu ska vi strax dra på bio! Puss, hörs efter ♥

fixx

Står i badrummet och fixar mig. Outfit kommer upp snart :)
helt ofixat hår ;)

30e juni

Godmorgon 20 i 12 :D Känner att jag är rätt seg idag haha. Sitter bara och gäspar. Men snart är det nog dags att vakna till lite! Ska cykla på träningscykeln hade jag tänkt, sen mst jag nog städa lite också. Senare är det ju dags för Eclipse med clara :D jag är taggad (y)
Hörs sen, chiao :)

something that's missing

Godkväll på er :D Först blev det att kolla på Ugly Betty & sen fotboll (y) Jag hade tänkt att gå och lägga mig typ nu, men jag är inte alls trött så sitter nog här ett tag till. Aja, har inte mke mer att skriva. Godnatt (k)
Elr juste! den här tröjan beställde jag från h&m för ett tag sen, kom förra veckan. Ni kan checka den så hörs vi imrn. Puss ♥

dagens låt

dagens låtar ;)
hahah, spännande videor? ;d kan ju lyssna iaf :)

så går man till t-bryggan och får cola över sig :)

VIKTOR ÄR MOGEN, TJALALALALAAA! Elr inte. Haha. Anna och jag gick ner till ån iaf, gick till t-bryggan och där va phille och viktor också. Börja med att dom kasta i anna typ fyra gånger? Och stod och kasta i mina skor trehundrafemtioelva ggr. Annas också. Fast dt va ju lite kul i början, hahahahah. Men sen tröttnade man efter ett tag, typ när dom hällde cola i mina skor? och så blev jag tillslut blöt på ngt sätt, utan att jag badade, undrar hur... Vi gick därifrån liite blötare än vad vi var när vi kom dit, men vi hade iaf våra skor med oss ;) HAHAH, trevliga små pojkar :)

dagens

Hemma nu från en riktigt varm dag på stan. Nu nrä det äntligen är varmt så klagar man bara haha. Men det ska man inte göra, det är ju superskönt att det äntligen är riktigt sommar! Fast jag fick riktigt hemska skavsår. Två blåsor på varje fot, ajaj. Gick lite snyggt när jag hade fått det också (y) haha. Direkt när jag gick av bussen här hemma i hjulsbro så tog jag av mig skorna och gick barfota sista biten.
Letade efter en byxdress/jumpsuit i typ alla affärer, men hittade ingen. Såg däremot ett fint linne på MQ, ska nog gå tillbax ock köpa det någon dag.
Känner att jag börjar få lite ont i huvet, jag har nog druckigt för lite idag. Ska gå ner och hälla i mig nån liter vatten. Sen ska jag ut och träffa anna :) Herrå ♥
en snabbt outfit bild från idag
till det blev det wayfarers och gladiatorsandaler med stenar.

Vi köpte med oss mat från hemköp och gick ...

dsc01175 (MMS)

Vi köpte med oss mat från hemköp och gick och satte oss på gräset vid domkyrkan. Jag har fått världens skoskav också (y) nu har jag träffat ullis iaf, vi ska typ gå och kolla lite på stan elr ngt :) hörs sen, pusshej


29e juni

Godmorgon, sovit gott? Det har jag, fast det kändes hemskt att gå upp när klockan ringde vid tio ;) Håller på att fixa mig nu, ska strax dra till stan med sis. Blir att gå runt och kolla lite, kanske äter lunch på stan. Sen ska jag nog träffa saknade ullis (: Hörs senare, ha en fin dag ♥

30 sanningar om mig

1. jag älskar att sjunga, även om jag inte är speciellt bra på det
2. jag lyssnar på jättemke olika musik
3. jag är bäst på att göra pinsamma grejer
4. jag har flera bästa vänner
5. även om jag kan bete mig olika beroende på vilka människor jag är med, så är jag alltid mig själv
6. jag tycker inte om att vara ensam
7. jag är otroligt lättskrämd
8. jag gillar justin bieber
9. jag gör ofta klantiga saker utan att innan tänka på vad som kan hända, som t ex för några dagar sedan skakade jag ett glas fullt med oboy, gissa vad som hände?
10. jag älskar när det går fort
11. när jag är ensam hemma så sätter jag alltid på tvn bara för att det inte ska vara helt tyst
12. jag har inget emot att bli lite bortskämd hihi
13. jag älskar att resa
14. jag plattar mitt hår varje dag, förutom nu på sommaren
15. jag känner bara en person som har exakt samma humor som mig
16. jag brukar nästan alltid äta ngt på kvällen, efter kvällsmat. typ macka elr frukt elr ngt
17. jag har bara färgat håret en gång (dt var i typ tvåan och jag gjorde slingor)
18. jag gillar inte människor som utnyttjar folk
19. jag har sämst tålamod
20. jag stör mig på folk som inte svarar på sms
21. jag tål inte blod och sånt äckligt, blir typ svag i benen
22. jag känner inte någon som har dött
23. jag tycker synd om människor som sitter i rullstol eller liknande
24. jag sjunger ofta, framför datorn, i duschen osv
25. jag har nästan aldrig bråkat med någon av mina närmsta vänner
26. jag gillar människor som vågar vara sig själva
27. ibland har jag beslutsångest
28. jag gillar att ha ordning på saker
29. jag är målmedveten, om jag har bestämt att jag ska klara någonting ger jag inte upp förrän jag har gjort det
30. jag har sparat ihop rätt mke pengar nu :D

duktigt duktigt

Hej :) Förlåt för att jag inte blogga förut, men jag hade lite bråttom. Va som sagt på gymmet med syrran. Jättebra att va där precis efter lunch, för det va typ inget folk då. Vi cyklade dit, tränade i en timme och sen cyklade vi hem. Efter att ha duschat och slängt i mig en macka så träffade jag clara och anna. Vi gick till flamman och köpte glass. Sen gick vi vägen nere vid ån, träffade mickis lite fort. Sen gick vi och gick och gick och gick... tills vi kom hem till anna. Gjorde inte så jättemke där, typ dator & musik. Sen cyklade jag med clara en bit, sen hem och käka. Så idag har jag sammanlagt cyklat och gått mer än en mil! Det är ju rätt bra ;) Nu ska jag c-ch-chillaouw. Hörs, puss (k)

28e juni

Godmorgon! Fast oj, klockan va visst snart halv ett, oups (a) Har ätit frukost framför tvn och chillat ända tills nu, mysigt :D Men nu äre dags att göra ngt. Ska dra till gymmet med sister, men det blir efter lunch. Nu ska jag börja med att mejla min kompis halebop haha. Jag kommer låta som en helt lost psykopat elr ngt liknande, för jag har frågor, många frågor! Hörs senare, hare bra ♥

23.57

Tänkte bara säga godnatt, går nog och lägger mig rätt snart. Sitter och lyssnar på justin bieber nu iaf. Tröttnar aldrig på hans låtar ju,fyjfän så bra (y) Kärlek till honom ♥ Puss & godnatt på er (k)

dagens låt

Jag känner att det har kommit rätt många dagens låt-inlägg på senaste tiden. Tycker ni att det är roligt och att jag ska fortsätta med det? Elr ingen som bryr sig? ;) Skriv gärna. Men tills ingen säger ngt annat så kommer det nog lite låtar då och då. Det finns ju en massa härliga sommarplågor just nu.
Airplanes - Bob feat Hayley Williams

hemma!

Nu är jag hemma igen, efter en skön helg på landet :)

Idag blev det en tur med båten ut till en liten ö. Tog med lunch och slappade på fina klippor i solen. På hemvägen så blev det lite skumpigt och blött ^^ Det var riktigt stora vågor ute på östersjön, och med en inte allt för stor båt så flyger man en del! Och så skvätter det, speciellt jag som satt längst fram i båten blev blöt. Men det var kul, nästan som Colorado på Liseberg! ^^ Sen när vi kom tillbaka var det bara att packa ihop grejerna och städa lite så åkte vi hem sen. Det tar bara drygt en timme med bil, så det går rätt fort.
Även om sommarstugan (som egentligen är min mormor och morfars) är rätt liten, så är det skönt att kunna åka ut på landet och komma iväg från stan ibland. Det är inte så att man vill sitta i stugan hela dagarna, för den är som sagt inte så stor, men att bada och åka ut med båten är skönt. Det är så härligt att sitta längst fram på båten när den susar fram på vågorna och vinden blåser i håret. Och så får man inte glömma att åka tube. Att studsa på svallvågorna och nästan flyga ovanför vattnet. Jag älskar känslan när det går riktigt fort. Underbart.
Nu är jag hemma iaf, skönt det också. Min vecka blir nog rätt lugn. Ska gå på stan nån dag, och på onsdag är det eclipse med saknade clara! Är det någon annan som vill träffas i veckan? :) Finns här elr på mobilen. Och nu är det bara ca. 1 och en halv vecka kvar till jag drar till Kroatien. Gud så skönt det ska bli (:



om man frågar mig, så är det inte riktig värme förrän man kommer utomlands. Kroatien är en av de finaste platserna jag har varit på, speciellt med det fina vattnet. Så underbart det ska bli att komma tillbaka! Bilden är dock från Florida, där är det otroligt fint också.

Jag tänkte önska er en glad midsommar! :...

Jag tänkte önska er en glad midsommar! :-) fast nu är det visst inte midsommarafton längre ;-) jag är på landet iaf, har haft en jätteskön midsommar med fint väder. Vi har ätit mat, haha ;d och åkt tube (ring efter båten). Åkte båt nu på kvällen och fullmånen speglade sig i vattnet, jättefint! Nu ska jag strax sova. Hur har eran midsommar varit? Kanske skickar in ett inlägg imrn, annars hörs vi när jag kommer hem. Puss och godnatt (k)


packat & klart ;)

Hej på er :) Vi har tydligen inte kommit iväg än, haha. Jag trodde att vi skulle åka tidigare, men mamma och pappa kom hem för ett tag sen. Eftersom att jag trodde att vi skulle åka tidigare så har jag typ inte gjort ngt idag, förutom att packa då. Har chillat i solen på baksidan, läst & lyssnat på musik, målar naglarna osv. Och så cyklade jag på träningscykeln i uterummet. Det har 27.5 grader där inne. Puh! gissa om det blev varmt? haha, kanske inte var så smart av mig ;)
Men nu ska vi äta och sen åka iväg till landet. Ska fira midsommar där imrn, men några kompisar till familjen som vi alltid firar midsommar med. Sen stannar vi över helgen och åker hem på lördag eller söndag. Kommer inte ha någon dator, men ska försöka att komma ihåg att smsa in någon inlägg.
Nu måste jag gå, men jag önskar alla mina läsare en trevlig midsommar! :) Ha det bra, så hörs vi när jag kommer hem om inte tidigare. Puss & kram ♥

dagens låt

hahah, jag är cool och nördar miley cyrus nya skiva (h) några låtar är faktiskt bra ;)


24 juni

Godmorgon alla söta läsare! Ännu en dag med underbart väder, me like! Idag ska vi dra till landet, men det blir nog på eftermiddan. Innan dess ska jag packa och allt sånt. Bara att sätta igång nu ;) Skriver ett inlägg senare innan jag åker.
Juste, idag börjar iPhone 4 säljas. I USA, Storbritannien och Tyskland bl a. Så idag blir killen som började köa för nästan en vecka sedan troligtvis väldigt lycklig ;)
Puss så länge ♥

shit så duktig..

..jag har varit ikv! Vad hände med slappa emilia liksom? ;o haha. Nej men nu har jag gjort en del! Började med att måla lite i uterummet, den där kanten jag snackade om nån gång? ;d Sen stod jag i köket i 35 minuter och bara plockade undan och städade. Plockade jag ur diskmaskinen, ställde in en massa i diskmaskinen, torkade av överallt, diskade stekpannor och skit. Sen dammsög jag hela huset (förutom cecilias rum hahaha). Men varför gör jag allt detta då? Kanske för att jag tycker att det är kul? ;) Nä, rätt långt ifrån kul. Jo, jag får pengar för det, och pengarna går till min iphone-fond ^^ Så jaa, rätt mke slit för en liten jäkla telefon. Hehe. Jag tycker iaf att det är värt det.

dag på tinnis

shu brää :) Blev en heldag på tinnis med anna, hennes syrra och en kompis t henne. Badade, spelade kort, åt & åkte trampbåt (a) hahaha. Rolig dag iaf (y) Jag känner att jag inte riktigt orkar springa idag, sprang igårkvälle nämligen. Men syrran tjatar så jag kanske får cykla med henne medan hon springer ;) pusshej ♥

23e juni

Godmorgon! Lite stressad just nu, men hinner med ett litet inlägg. Ska strax t anna och så ska vi dra till tinns :) Så det blir att vara där idag, bada och ha dt skönt. Håller på att packa grejer o så just nu. Hörs senare ♥

dagens låt

Dagens låtar

HAHAHA, den första är grymt seriös. Det var anna som spelade den, *sjöng stolt* haha, sötnos (k)
Tkr alla borde lyssna :)

Det är ju bäbis rösten som är coolast (h) Jag ska ta min boll och gå till fotbollsplan...

De flesta av er har säkert hör den här redan, men den är bra (y)

Att det skulle vara så svårt att hitta en bra video till denna? Det finns ju typ femtioelva olika versioner av den också haha. I den här sjöng dom "and the it goes back, and then it goes back" ist för "now wave your flag, now wave your flag" aja, bra iaf :)

dags för nya hörlurar?

Vet ni vad jag upptäckte förut? Att hörlurarna till min ipod är sönder. Det var för en eller två veckor sen, så hade cecilia lånat min ipod ena dan när hon skulle till vidingsjö, och nån dag senare hade hon lyssnat på sin mobil. Sen sa hon att det hade låtit konstigt när hon lyssnade på musik, att man typ bara hörde bakrunds musiken, och inte personen som sjöng, på både hennes mobil och min ipod. Hon undrade om hon var döv elr ngt, men det var så för mig senare när jag lyssnade också. Men sen sa pappa att det kunde ha blivit störningar till mobilen, för att det var nån tele-mast precis där i närheten. Men störningar till ipoden? Men nu så såg jag att i änden av sladden till hörlurarna så hade det gått sönder lite (fast det visste jag redan), men nu så hade några av dom typ små trådarna där gått av. Jag vet inte riktigt hur, men nu vet jag iaf varför det lät så konstigt ;) Så jag får nog köpa nya hörlurar innan jag sticker till kroatien. Det är förresten bara två veckor kvar imrn!

schteek (h)

Hej på er! Har ni det bra i det underbara sommarvädret? Det har jag! Sitter i uterummet just nu, syrran ligger i solstolen utanför och steker ;) Jag gick in lite för att jag kände att det blev rätt varmt. Haha, redan? Tänkte skriva ett litet inlägg iaf. Mötte upp anna och karro förut. Vi stack först till flamman och köpte lite att äta, och sedan satte vi oss på en liten brygga vid ån. Mysigt! :) Får se vad jag gör senare, pusshej ♥

I look up to the sky, and know the world is mine

Godmorgon :) Det ser ut att bli riktigt fint väder idag! Underbart. Det blir nog inte så mke bloggande idag, men vi hörs senare. Kram kram, ha en bra dag! ♥

dagens låt


usch.

Ett tips: spring aldrig på morgonen!
Eller morgon och morgon, förmiddan då. Om man inte ä riktigt morgon pigg av sig, vilket jag verkligen inte är. Inte cecilia heller för den delen haha. Vi sprang där och kände nog båda att vi inte riktigt hade vaknat än. Så det gick minst sagt segt. Men vi fortsatte springa iaf ;)
Sen har det mest blivit att chilla. Ska en sväng till ikea om ett tag, som sagt. Blah, har inget mer att skriva.
vet inte riktigt vad jag ska ha på mig, så det blev en facelook bild ist. Inget smink, men så ska det vara på sommaren. See ya! ♥

21e juni

Godmorgon ♥ Hur är det med er, sovit gott?
Med mig är det bara bra, sov till strax innan elva. Åt vattenmelon till frukost (y) Ska springa med sister, men det blir nog om någon timme eller så. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ska en sväng till ikea ikv iaf. Men vi hörs senare :) kram kram (L)

23.01

hhej bloggen :)
golfrundan gick bra höhöh. Jag gick med där, försökte se vart bollarna landade (a) Sen hem o kolla på fotboll o så. Såg ett avsnitt av ugly betty som jag missade i tisdags. Sen har jag inte gjort så mke mer, sitter och målar naglarna nu. "Fransk manikyr"
Puss, syns imrn ♥

time for golf (h)

Har målat lite idag. Kanten längst ner under teglet i uterummet hann vi inte med förra året när vi målade om hela huset, så det började jag med nu. Typ låg ner där i någon timme, sen orkade jag inte mer ;d Men det blir någon annan gång också. Nu ska jag, efter lång tids övertalande, med pappa till golfbanan. Han har tjatat på mig hela eftermiddan haha. Han ska gå nio hål på en av de stora banorna, och jag ska med och kolla vart bollarna landar ;D Vi får se hur det går. Men om ni ser en person på golfbanan med såhäääääär långa golfklubbor och som ser rätt lost ut, så är det nog jag :) Puss & kram så länge ♥

20e juni

Hej på er :) Buhuu för vädret. Det bara häller ner regn utanför fönstret. Så idag får man hitta på något att göra inomhus. Jag har lust att åka till stan eller ikano, men jag har inget som jag behöver köpa. Så vi får se hur det blir med det. Något ska jag väl lyckas hitta på, annars blir det kanske att fixa lite här hemma så jag tjänar pengar ^^ Ha dt bra, hörs senare ♥
saknar mina älsklingar :(

(k)

Oj, nu blev klockan rätt mycket. Tänkte bara säga godnatt till mina söta läsare. Så puss och godnatt :*

eclipse

Köpte biobiljetter åt mig och clara för någon dag sedan, till Eclipse! Vi ska gå på premiär dagen, den 30:e, men inte klockan 15 som är den första här i Linköping, utan jag valde biljetter till klockan 18 ist, mycket mysigare att gå på kvällen än mitt på dan ju :) Nu äre bara 11 dagar kvar (y) Såg att det fortfarande finns biljetter kvar, så passa på ni som vill gå :)
Jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket från just tredje boken, men det var nästan ett år sedan jag läste den. Men när jag ser trailern så kommer jag ihåg lite mer ;)
uh, spännande? ;)

lördag

Drog till stan efter ett tag med karro. Och vi såg Alexander Rybak (h) Var bara några meter ifrån ;) Han hade uppträtt på stora torget, men vi kom typ precis efter det när han höll på att skriva autografer och så. Fick ingen bra bild för det va massa folk ivägen. Sen kollade vi på beach volleyboll. Björn Berg, THAHHAHA klantigt :) Sen va vi hos mej ett tag, såg lite på bröllopet på tv ;) Jag har inget alls emot Victoria och så, fast Daniel ser ut som boxer Robert ;d Men jag tycker att allt är väldigt överdrivet. Finns till och med tallrikar att köpa med deras fejs på, någon som vill ha? HAHAHA. Så själv bryr jag mig inte så mkt, nu när jag såg på tv så satt jag mest och hånade dom hahaha. Hoppades på att någon skulle göra bort sig eller svimma eller något liknande. Närå, men visst är det trevligt för dom att gifta sig.
Sprang en sväng med pappa också. Jag var hungrig redan innan jag sprang, och så spöregnade det bara mer och mer. Fy fasen vad tungt det blev. Det känns bra efteråt iaf.
Ha en bra lördagskväll ♥

19e juni

Godmorgon :) Bättre väder idag (y) just nu iaf. Ska strax fixa mig lite och sen träffa karro. Vi ska hitta ngt. Blir nog inte så mke bloggande idag, men jag skriver ikv. Puss, ha en fin dag ♥
On top of the world

slappdag

Godkväll bloggen ^^ Jag har haft en riktigt slapp dag idag, har typ inte gjort någonting. Jag har bara kollat på tv & suttit med datorn hel eftermiddan och kvällen. Haha, vilket liv (i) Närå, men det har varit rätt skönt. Har kollat på avsnitt av Tyra& Bella show och suttit och drömt om iPhone 4 hihi. Dom har sagt att den ska kosta lika mycket som iPhone 3GS, vilket är drygt 7000. IPhone 4 är ju mycket uppdaterad och förändrad jämför med den, men jag hoppas att det inte kommer göra den mycket dyrare. Hoppas på att den kommer kosta ca 7000 som dom sa från början. Vet ni vad jag läste på någon sida? Iphone 4 börjar säljas om 6 dagar i USA, och det är en man som redan har börjat köa! Är man inte lite väl desperat då ;o Men visst, den är väldigt häftig och jag förstår att man vill ha tag på , men ändå, det är en mobil och det är 6 dagar kvar! Haha, aja. Han blir nog glad när han får tag på sin, väldigt efterlängtade, iPhone 4.
Jag ska nog gå och lägga mig snart, så jag säger godnatt till alla söta! puss ♥

'

Sometimes, when I'm sitting and just staring out the window, I tell myself that I have to stop thinking and just try to live my life. And I do, live my life, when I'm with you. When I'm with you, everything feels so easy. It's like a dream, like if the sun never stops shining, and all the problems are gone. We don't have to worry about anything, it's just you and me. But when you aren't here, it isn't that easy. I'm back in reality, and the problems are catching me up again. The sun is not shining anymore, and there is no light to break up the dark. It feels like no one understands me. That's when I get back here, I'm sitting and just staring out the window. I tell myself once again, that I have to try to live my life, even when you aren't here. I have to live in reality, even if I want to stay in that dream forever.

känn ingen sorg för mig göteborg (i)

Cupcakesen blev inte superlyckade, inte riktigt så fina som förra gången, men de var goda iaf. "Shit vilken snygg diskborste!" "DU ÄR SNYGG!" HAHAHA, humor på hög nivå. Sen kollade vi på Wild Child. Rätt töntig men bra ändå ;)
Orkade inte vara så noga denna gång, så dom blev lite halvbra. Det är kul att baka dom iaf.
Inte bra kvalitet på bilden precis, men så såg dom ut förra gången. Använder mig av fokis recept. Finns en bit ner på sidan om du klickar på länken.

18e juni

Godmorgon på er! Harni sovit gott? Det har inte jag haha. Var vaken flera timmar mellan, mellan typ 4 och sju imorse. Men sen somnade jag om till elva, det var nog tur det.
Vädret är inte det bästa idag, men då får man passa på att göra något mysigt. Som att baka cupcakes med syster! Hörs senare :D ♥

bilder från skolavslutning

Hade ju problem med att få in bilderna från skolavslutningen till datorn, men för några dagar sedan så funkade det. En vecka sent men men. Bättre sent än aldrig elr vad säger ni? :D
Bara jag som inte kollar in i kameran, haha. Men jag kollade faktiskt in i en annan ;)
Ngr från kvällen också :)
Den snygga får avsluta (a)

more than words can say

Blev att träffa nea :) Vi åkte ner till ån, men doppade bara fötterna (a) Sen mötte vi karro. Stack hem till mej, åt glass och spelade kort typ ;d Spådde varandra gjorde vi också, precis som när man var liten. HAHAHA, ngn som kommer ihåg? Elr var det bara vi som brukade göra det?
Ska sticka ut och springa om ett tag iaf, men får se hur långt jag orkar när det fortfarande är jättevarmt. Puss, hörs senare (k)

17e juni

Godmorgon :) Fast snart är det typ lunch, haha.
Idag ser det också ut att blir skönt väder, solen skiner in genom fönstret. Jag har inga speciella planer för dagen än så länge. Ska städa lite och sen vill jag vara ute också. Finns på mobilen för den som vill hitta på ngt. Puss, ha det fint ♥

sol&bad :)

Försökte blogga från anna iphone tidigare idag, men det gick inte så bra för mig och jag orkade inte med det tillslut ;) Det har inte blivit så mke bloggande idag, eller dom senaste dagarna. Men det hoppas jag att ni förstår nu när det är sommarlov och sånt härligt väder ute. För gud så varmt och skönt det har varit idag! Typ 23 grader och sol hela dagen. Efter lunch så åkte vi en sväng med raggarbilen, hahahah (h) Köpte glass vid tannerfors slussar, mysigt ställe :) Men det blev lite pinsamt, heh ;d Sen hem till nea. Va ute o så, senare köpte jag & anna pizza. Badade i patrik och marcus ( annas grannars) pool. Nu är jag hemma, hade tänkt springa, men är rätt trött så det får blir imrn elr ngt. Förresten, äre ngt som vill hitta på ngt imrn? :) Finns på mobilen, elr skriv här ^^ Kram ♥
gammal bild, men den är ashäftigt ändå (h) älskar mina sötungar (k)

16e juni

Godmorgon på er!
Vaknade av att anna och nea skickade typ 50 sms, hahahah. Jag är nämligen ensam hemma (syrran är i sthlm) , så jag sa att dom skulle väcka mig vid nio, men typ 50? ;) hahaha :* Nu sitter jag och chattar med dom, vi försöker bestämma ngt för dagen. Ser ut som att vi kommer dra och äta glass med coola bilen raggarbilen (h) HAHAHAHHA. Minnen det där. Men nu ska jag äta frukost och sen ut med älsklingar. Kram kram ♥

n som i nils (i)

Åt hos anna innan vi stack till fotbollen. Dom förlorade seriefinalen, men dom har legat etta i hela serien ;d Aja, hade rätt kul iaf. Oscar är snygg (a) Carl-philip? HAHAHAHA. Sen cyklade vi lite segt hem ;) Kom hem för ett tag sedan.
sveriges största cykel och snyggaste hjälm, lätt (h)
Nu ska jag äta vattenmelon, puss (k)

hjälmgubbe (i)

Sitter hemma hos anna med anna och nea. Vi har hjälpt anna att packa, elr lite mer än hjälpt henne? HAHAHAH. Ikv blire att kolla på annas fotbollsmatch med nea. Nu ska vi hitta på ngt, pusshej (k)
gaammal bild ;)


mina sötnosar :*


jag är blond ! ;o /anna
hahaha, och alla ser jätte små ut ;o ♥

summertime

Här kommer bilder på grejerna jag köpte igår :)
röd&vit-randig tröja - H&M 99:-

tshirtar blå,grå & rosa (finns i flera färger) - Cubus 99:-
"cykelbyxor" - Cubus 59:-



linne med spetskant - H&M 49:-



militärgrön kofta - bikbok 299:-

jagvetintevarförtextenblevblå?;)


15e juni

Idag är sommarvädret här! :) Hoppas bara att molnen på himmelen inte blir fler bara.
Vaknade vid elva, hur lyckas jag alltid sova så länge, även om jag inte lägger mig så sent? ;) Har fixat mig lite snabbt nu och ska strax träffa anna. Får se vad vi gör, kanske åker ner till ån. Puss, ha en bra dag ♥

top model final

Det blev 5 timmar på stan med anna haha ♥ Men nu hittade jag äntligen en del kläder (y) Visar bilder på allt imrn trorja. Nu kollar jag på top model, final idag ju. Senare ska jag sticka ut och springa också. Kram kram :) ♥

dagens

Sticker strax, men lägger upp en bild på dagens först
puss, ha det bra ♥

14e juni

Godmorgon =) Kollade på göta kanal 3 igår, hahaha. Men den var inte så bra ;)
Vid elva idag ska jag till vårdcentralen, så ska dom också kolla på det och se vad jag ska göra. Sen blire stan med anna (k) Pusshej ♥

segt.

Va på typ jourcentralen då. Fick träffa värsta sega tanten som inte verkade veta vad hon snackade om, haha. Så jag vet fortfarande inte vad det är, men det är bättre nu iaf. Kanske ska till vanliga vårdcentralen och ta prover om det blir sämre igen. Efter att jag hade varit där så har jag bara varit hemma och slappat, har varit rätt trött och seg hela dagen. Nu har jag ätit sushi och jordgubbar och ska sätta på ngn film trorja. Blir att sova lite tidigare ikv så att jag orkar göra ngt imrn. Kram kram ♥
bilden är cool (h) Idag stack emma till usa. Kmr sakna den lilla ungen :* Men nu äre inte så långt kvar till kroatien heller (y)

13e juni

Godmorgon, har ni sovit gott? Det har inte jag, hehe. Elr ganska bra ändå, men jag vaknade rätt tidigt. Lyckades somna om iaf, och sen vaknade jag vid elva. Det kommer troligtvis inte bli så mke bloggande för mig idag heller. Vid två ska jag till ngn vårdcentral elr vad det är. Det har varit konstigt på och runt min mun rätt länge, och krämer och sånt verkar inte hjälpa. Och idag var det värre, så vi ska åka och kolla upp det. Det är nog inget allvarligt, infekterat elr ngt bara. Men vi hörs senare eller ikv, puss ♥

cheeseburgare utan ost

Hej på er :) ♥ Har varit med anna & linnea typ hela dagen. Va här ett tag först, sen hyrde vi film och stack till nea. Såg baksmällan, mycket kul (y) HAHHAHAHA. Nu är jag hemma, kollar på fotboll och chillar. Pusshej (k)

12e juni

Hej :) Ska strax dra iväg med pappa och fixa lite grejer. Sen blir det nog att träffa nea och anna :) Kmr int blogga så mkr idag trorja, men vi hörs senare! Puss ♥

iPhone 4

Fick lite pengar ikv, som avslutnings present. Elr rätt mke pengar, hehe. Men nu har jag nästan helt bestämt mig, jag ska köpa en iPhone 4. Men jag ska betala rätt stor del av den själv, efter som jag ganska nyligen fick en ny mobil. Jag hade en del pengar nu innan, och ikv fick jag ännu mer, så jag är en bra bit på väg. Jag kommer vilja köpa den så fort som möjligt när den kommer till Sverige, vilket blir någon gång i juli. Så jag har ett tag på mig att få ihop pengarna.

 

 

Finns även i vit, men jag är ganska säker på att jag vill ha en svart. Vad tycker ni? Rätt cool? ^^


blåfot (n)

Tja :) Stack till ekholmen ett tag, träffade ullis, anna & ela. Ullis stack efter att tag, för hon ska till London den lilla fuskisen ^^ Vi stack hem till anna sen. Spelade ett spel, så skulle jag stå på händer mot en vägg. Haha, det gick inte så bra? Sparkade till en hylla bredvid, och slog i foten ashårt. Så nu är den typ fet och blå (i) Lyckat, yes. Och så gör det ont när jag går på den. Aja. Åt lunch o så hos anna och va där, kom nyss hem. Om typ en timme kmr mormor & morfar & farmor & farfar hit. Ska äta och "fira" att cecilia har gått ut nian, och jag har gått ut sexan (a) Hörs senare :) ♥ Juste, bilderna jag fick av emma igår går inte att ladda in på datorn. Vet inte varför. Så kan alltså inte ladda upp dom. Men om det skulle funka senare så lovar jag att lägga upp dom då :)

här ska det stå en rubrik..

Ska träffa anna & ela nu :) Puss (k)

11e juni

Godmogron, sovit gott? :) Det har jag. Men usch vilket tråkigt väder :( Inte bästa starten på sommarlovet. Bättre mst det bli, snart.
Nu är jag skithungrig! Ska gå ner och äta frukost. Är man för tjock om man äter jordgubbstårta till frukost? ^^ Ja, dt kanske man är. Det blir nog ngt annat ;) Skriver mer senare ♥

steve's och bio

Hej :) Va på steve's med emma o karro då. Sen gick vi t bosses, och sen kom jag på att vi kunde gå på bio. Sex And The City 2 blev det. Den var helt okej, men det blev räätt mke garv. HAHAHAHAH. Men det är väl vad man kan vänta sig av oss tre? ;) Och när vi skulle ut, HAHHAH. Kul vare iaf, älskar er (k)
Nu ska jag tvätta bort smink och sova om ett tag. Puss & godnatt ♥

SOMMARLOV!!

Tror knappt att det är sant. Men ja, jag har sommarlov nu! Så JÄKLA skönt!
Avslutningen var i konsert & kongress. Jag och emma blev särbehandlade? Hela klassen satt på en rad, men jag o emma fick sitta en bit bort ;) haha. Avslutningen skulle hålla på i 1 timme, men blev typ 1 och 40. Sen gick vi till klassrummen, fick betyg o så. Nöjd faktiskt :) Sen sommarlov. Åt lunch med clara. När jag kom hem så tryckte jag i mig mammas underbara jordgubbstårta. Bäst är den, lovar. Nu ska jag chilla, och ikv jag jag emma och karro till steve's.
Hur är det med er? Skönt med sommarlov? Haha, rätt dum fråga ;)
Bilder kommer nog senare. Hade inte kamera elr mobil innan själva avslutningen, så kunde inte ta några bilder. Men emma ska nog skicka bilder till mig senare så det kmr. Kram ♥

10e juni, skolavslutning!

Klänningen är på, håret är fixat. Inte långt kvar nu. Några timmar bara. Några snabba bilder innan jag drar och får sommarlov!
Ha det bäst! ♥

bara jag som kan (a)

Gick rätt segt att springa idag, när det regnade och allt. Men det känns ju bra efteråt iaf. Har duschat, ätit och nu ska jag fixa med lite. Ta fram kläder till imrn, måla naglarna osv. Herregud, dt är ju skolavslutning imrn! Shit, jag har nog inte fattat det än. Men så himla skönt. Bästa känslan nånsin är känslan av att precis ha fått sommarlov, om man har hela 9 veckor framför sig med sol, bad, sovmorgon och framför allt ingen skola. Underbart.
Nu till ngt helt annat. Jag är grym på att övertala min pappa, hahaha. Okej, inte för att han inte är övertalad än, men jag är iaf en liten bit på väg till att få en iphone 4! wiiiie :D Det var världspresentation i San Francisco av den i måndags. Det var en journalist från sverige där, och han satt och skev kommentarer minut för minut under presentationen. Så jag satt helt uppspelt här hemma och väntade. Och jag kan säga att pappa var minst lika uppspelt som jag hahahah. Efter presentationen så kom det upp en video om den på apples hemsida. Wow. Jättecool ären :D Nu kan man kolla på hela presentationen också. Vill ha (a) Men vi får se, den är ju dyr så jag kan inte betala den själv. Alltså måste jag få pappa med mig, men vi får se hur det blir med det ;)
Här hittar du iPhone 4

9e juni

Absolut sista skoldagen för terminen idag. Fast vi har typ inte gjort ngt, bara städat, ätit lunch, kollat på film och fikat. Vi städade ur skåpen, så fick vi släpa hem allt. Fast jag slängde massa.
Slutade kvart över ett. Hemma nu, ska fixa lite och sen sticka ut o springa.
Hörs senare ♥

militärgrönt

Jag ♥ militärgrönt! Supersnyggt äre. Jag har två linnen, och ett par shorts i militärgrönt, och idag blev det en kjol :)
Monki 200:-
Perfekt för middag på en restaurang i kroatien, eller bara gå runt med på stan eller ngt :)
Köpte en ögonskugga också. Lite beige-guldig va den ena, och den andra brun-guld-skimmer (två pack) Fint att ha den ljusa och sedan skugga med den mörkare. Från Maxfactor 105:-

hot dog (h)

Bion var lite,..konstig? ;d Rätt dramatisk om man säger så, typ sköt ihjäl en massa hela tin? Men den var rätt rolig ibland också.
Sen gick vi t trädgårdsföreningen. Va där ett tag, grillade korv :) Sen slutade vi vid ett. Hemma nu, men ska strax till stan igen med sis.
Ngr bilder först bara (a)
smygbild, mahahaha (6)
söta jojjo :*
jag är schyst som håller för flaskan för emmas fejs, haha.
den va snyggast (h)
Pusshej (k)

biiiio :)

Godmorgon :) Egentligen skulle vi haft sovmorgon till tio idag, men det blev inte så sen ;) men till kvart över nio iaf. Vi ska gå på bio idag, och sen äta lunch på stan. Ska se en som heter typ Speck. Det är en komedi av Beck trorja, så den blir nog kul. Nu fick jag helt plötsligt jättemke tid över, så hinner sitta här ett tag. Ojuste, typ inatt nån gång när jag vaknade till, så råkade jag smälla till min mobil som låg bredvid mig, så den åkte i golvet. Jag hittade inte sen, och orkade inte tända lampan. Sen i morse när jag vaknde så fick jag panik. Jag hade ställt klockan på mobilen, och såg nu att den hade delat sig, så batteriet hade åkt ur den. Så jag fick panik och trodde att jag hade försovit mig. Men sen kutade jag upp och så var klockan typ 6 (i) Hahah.
Ska gå till bussen om 20 min elr ngt, lägger upp en outfit bild så länge.
tshirten har gula och vita ränder, men som inte syns på bilden så bra. Från gina.
Kram kram ♥

7e juni

Har inte hunnit blogga ngt förut idag, sorry. Men nu är sista riktiga skoldagen för terminen avklarad! Fast den blev inte så jobbig direkt ;) Kollade på film på både no:n och matten, och på engelskan målade vi ;d Imrn ska vi på bio, så jag emma, karro & ebba köpte godis sen (a) Sen stack jag till gymmet med syster, kom hem för ett tag sedan. Sk duscha nu och sen kolla på top model. Och juste, idag fick veta vilka lärare vi ska ha i sjuan. Inte så glad, haha. Vi ska inte ha holmström som mentor längre, utan ist ska vi ha ekman :/ Och ist för vallin i svenska ska vi ha appelton ;o Men vi ska inte ha mr meechan, haha (y) Dom andra har vi typ samma, elr i slöjden har vi en annan också. Men det tråkigaste var att vi inte har holmström, ha är ju ft bra. Men aja, ska duscha nu. Puss ♥

dagens låt

Me And My Guitar, belgiens bidrag i eurovison song contest. Jag tyckte inte att den var så bra då, elr jag la inte märke till den iaf. Men nu när jag har lyssnat på den så tycker jag att den är jättebra. Älskar texten, ngn mer som gör? Sjukt fin.

ica wannabe everybody (i)

Anna och jag stack ut ett tag, sen mötte vi clara. Så skulle anna hem efter ett tag, så jag och clara stack t mej. Vi köpte världens största mjukglassar, hahaha. Jag har längtat efter mjukglass länge ;) Va här ett tag till, sen stack hon hem för ett tag sedan. Har städat lite och ska strax dra till vidingsjö och springa. Kram kram ♥

6e juni

Hej :) Sitter här med anna och sjunger (i) Vi ska strax gå ut och hitta på ngt. Kmr inte blogga så mke idag trorja, men hörs senare ♥
Ny header förresten, vad tkr ni? :)

Ice Age 3 (h)

Tja. Sitter här med anna plutti panna :) Vi va typ ute ett tag förut, sen åt vi här. Efter dt stack vi t flamman, hyrde film & köpte godis (a) Och jag heter ULF, mahahh. Sen hämtade vi grejer hos henne, och så stack vi t mej o kollade på Ice Age 3 (h) aasbra. Nu chillar vi lite, anna sover här också. Hörs imörn, pusshej (k)

dagens låt

Hemma nu, supermätt. Ska va med anna om ett tag. Chillar lite så länge :) Lyssnar på denna sommarlåt (y)


somrigt

Godmorgon, elr god lunch? :) Det ser ut att blir rätt varmt och skönt idag också. Idag fyller farfar år, så vi ska åka dit och äta lunch strax. Det brukar ta ett tag där, haha. Så får se vad jag göra senare idag.
En somrig outfit + facelook bild
en liten sjöman, hihi :) Kläderna är från gina. Passar bra med en slarvigt uppsatt knut till, och en lätt och somrig sminkning.
Ha en bra dag ♥

3 ööö :)

Hej, och förlåt för en rätt dåligt uppdatering idag. Hemma nu iaf. Efter att jag och anna hade ätit pizza här, så gick vi och mötte nea. Vi gick till den blå stinkande lekparken med jättegungan (a) Hade rätt mke kul, HAHAHA. Maskros, backslick, fejkblonda anton, heejdå lööökes brorsa :) thahhaha.
Efter ett tag gick vi hem t nea o kollade på morden i midsomer. Och sen skrämde klara ihjäl oss, hah. Men gud, det är verkligen sommar nu! Klockan är halv tolv och det är typ nu det börjar blir mörkt. Det var fortfarande ljust ute vid elva :o Sen när jag kom hem käkade jag massa jordgubbar :)
Kommer nog bli så att jag sitter uppe här ett tag till, hihi. Men säger godnatt nu iaf ♥
fiika (a) pärondryck är bäst jao.

4e maj

Tja :) Har inte kunnat skriva förrän nu, har inte varit hemma. Efter skolan stack jag anna och madde till flamman i typ en timme ;d Sen stack vi ner till en brygga vid ån och tjockade oss :) Sen stack jag o anna t mej o ska strax äta här. Sen kmr nea också :) Skriver senare, pusshej ♥

tell me everything will be okay

Sprang med pappa i vidingsjö förut. Gick bra, sprang rätt fort faktiskt ;d Sen hem och duscha och äta o så. Har bara chillat ikv, superskönt :) Och så har jag ätit vattenmelon (a) fast denna gång tryckte jag inte ner hela fejset i den, HAHAHAHA.
Imr blire att va med finaste anna § kram kram ♥
två bilder från mitt besök i stallet, höhöh.
Oj, nu blev den sne ;d
godmorgon Ayla? Hahah, så trött stackarn. När jag kollar på bilden, ser hon inte ut lite som en älg? HAHAHA. Men rätt söt älg iaf ^^

dagens låt

lyssna (y)


ft skönt (y)

Nu är alla läxor, alla prov och allt färdigt! Så jäkla skönt! Det är bara matte redovisning imrn, men inget jag behöver plugga till. Det är tur att allt klart nu, för jag skulle verkligen inte orka med ett enda prov till. Hade sista no provet idag, men det var knappt att jag orkade plugga till det. All, verkligen all, min energi för skolan är slut nu. Jag tycker verkligen att vi förtjänar att ha sommarlov! Det är nästan som att sommarlovet redan har börjat ;d Vi har kollat på film och de sista  redovisningarna, inlämnings uppgifter och prov har varit den här veckan, och så får vi slutat tidigare typ varje lektion! Har redan haft sista life skills (föralltid haha), sista franskan, sista idrotten, sista elevens val och sista bilden för terminen. Det gillar vi (y)
Ska strax gå ner och äta ngt, och sen bara njuta av att vi inte har läxor! Puss (k)

3e juni

Godmorgon :) Det ser redan varmt och skönt ut ute! Solen skiner in genom fönstret och man blir direkt glad när man går upp! Så det blir nog en rikitgt varmt och skön dag idag också.
emilia idag:
tshirt - bikbok
shorts - h&m
till det blir det gladiator sandaler :)
Har typ inget smink heller, förutom mascara. Det är ju inte bra att sola med smink, och jag räknar med att få sol på mig så fort jag går ut! ;)
Ha det bra och njut av vädret

älsklingar (k)

Satt lite här vid datorn på mitt rum förut, och så flög världens största bålgeting in genom mitt fönster. Den var verkligen asstor ;s Och jag har värsta fobi för getingar och kryp och sånt. Jag får seriöst panik. Och så jag var själv hemma. Så jag sprang skrikande ut ur rummet. Gick inte upp på ett tag, men nu så hoppas jag att den är borta. Om den inte gömmer sig någonstans? ;) HAHAHH.
Här kommer bilder från idag :) Blev rätt många, men jag tog ngr och gjorde ett par collage.
kommentera ;*

soool :)

Jäklar så skönt väder! Typ 23 grader i skuggan. Jag,ullis & anna stack ner till ån. Men ullis va den ända som vågade bada ;d Men tog typ kort och köpte glass sen :) Nu är jag och ullis hos mig, ska äta strax. Blir bara att chilla ikv sen. Pusshej (k)  Bilder från dagen kommer senare.

i skolan

Har svenska nu. Om man är färdig med uppsatsen så får man göra vad man vill på datorn (y) så alla är typ inne på facebook ;) Jättslapp skoldag iadg. På franskan kollade vi på Kung Fu Panda, haha. Nu äre svenska, sen på bilden så ska vi bara göra en bild, men den behöver inte ens bli klar. På idrotten får vi bestämma själva :)
Sem blire att va med ullis och anna (k)
Puss ♥

cchill (i)

Fy fasen så mke mygg dt var bär man sprang då ;o blä. Men det gick rätt bra iaf. Har duschat, ätit, pluggat lite grann och nu äre dags för top model :) Har sista provet för terminen på torsdag. Och jag tror att vi bara har 4 "normala" skoldagar kvar ;) på tisdag äre aktivitetsdag och på onsdag ska vi mest städa och sånt. Asså shit, fyra daga är skitlite :o Gud så härligt! :D
Men nu börjar top model, puss :*

wah :)

Sticker ut och springer nu. Hejdå (h)

första juni

Hej bloggen :) Skolan gick rätt fort idag. Vi kom abslout iiiinte försent till no:n (a) Sen var elevens val inställt, så vi sluta mke tidigare, fett skönt (y) Så jag är redan hemma. Kanske ska springa elr ngt senare, men nu ska jag chilla ett tag.
jag saknar mina töntar :(

tisdag

Godmorgon :) Hinner med en bild på dagens innan jag drar till bussen.
shorts från h&m :)
Vi får hoppas att det blir varmt bara :D ha en bra dag ♥

RSS 2.0