PREPPY

Gissa vad som hade trillat ner i brevlådan och låg och väntade på mig när jag kom hem idag? Ett paket från Topshop som jag väntat på ett bra tag, och som innehöll denna tröja. L-l-like it! Fastade för den direkt när jag såg den och har länge velat ha något liknande. Kommer bli helt perfekt! Är skapligt såld på den lite mer preppy stilen som det finns en hel del av nu i höst måste jag säga. Välklätt och stilrent, men tusan så snyggt det kan vara, med rätt kombinationer till förstås. Om man frågar mig så finns det framförallt två sätt att matcha ett plagg med lite preppy stil. Antingen går man all in och kör helt på preppy, eller så kör man på något väldigt enkelt som ett par jeans och favvoskorna. Ni lär se mitt val inom snar framtid!

METALLIC

Collage by me, pictures: weheartit.com


Metallic är en av de saker som gäller i höst; guld, silver och allt däremellan. Du kan ha allt från glittrande smycken och skinande skor till skimrande toppar och glänsande byxor.
Jag lär troligen haka på trenden allt eftersom det kommer ut mer och mer metallicnyanser i butikerna. Dock håller jag mig nog till lite småskimrande toppar eller accessoarer, tror att jag skippar paljettkjolar och discobyxor haha.
Vad tycker ni om metallicfärgade plagg och accessorer?

World Tour

Dagens // cardigan, NewYorker // armband, 82 // linne, Topshops (sis) // jeans, Carlings //

...och så ett par vinröda converse och skinnjacka på det!

LEATHER JACKETS

Har satt ihop ett litet kollage med några av höstens snygga skinnjackor åt er!
Även i år är skinnjackan ett säkert kort, bland det snyggaste man kan ha på sig enligt mig. Själv kommer jag nog aldrig tröttna på skinnjackor utan jag lär bära det år efter år. Dock kommer det ju såklart en hel del nya modeller och förnyelser under säsongerna, och något som jag har fastnat för är fårskinnsdetaljer. Riktigt snyggt, speciellt nu under hösten och när det så småningom blir kallare. Ett tips till er som vill ha något utöver vanliga skinnjackor!

PETTER

Skapligt skön kille det där, men så grymt mycket mäktigare live.

ta mig härifrån för en stund

Herremingud vad jag saknar det där stället..
Idag har det inte varit min dag. Nej, inte idag heller... Det känns som att dessa dagar bara blir fler och fler? Inget har känts helt och hållet rätt, allt har gått lite knackigt och jag har inte riktigt haft turen på min sida. Å andra sidan, händer det någonsin att jag har det? Nej, nu vill ni nog inte höra mer om det.
I alla fall, så fort jag har en lite halvmotig dag så händer det ett antal gånger att jag drömmer mig bort och önskar att jag befann mig på en skönare plats i en bättre tid. Även fast bilder som den ovan kan få läget just nu att se ännu mörkare ut och jag bara vill härifrån ännu mer, så kan det vara skönt att vandra iväg i tankarna ibland. Nåja, om 9 veckor får jag min önskan uppfylld... Bara att hålla tummarna för att tiden går fort och jag inte hinner deppa ihop helt och hållet innan dess. Positiv råkar vara mitt mellannamn.
Ha det bra hörni!

take the low road

Min söndag har varit skapligt slapp än så länge. Har mest tagit det lugnt, läst bloggar, kollat lite på friidrott och hjälpt till att laga mat. Har inte haft en massa inspiration till bloggen idag direkt, inte heller under senaste veckan, men det får bli som det blir. Jag trivs med känslan och inställningen jag haft sedan jag gjorde en nystart här på bloggen - jag slipper känna mig tvungen att blogga bara för saken skull, utan jag gör det precis när jag känner för det och när jag har något vettigt att blogga om.
Nu ska jag försöka vakna till lite. Kanske sticker ut på en powerwlk och sedan blir det städning. Hoppas att allt är bra med er!


finally

H&M, 299 kronor.
Äntligen! Som jag har jagat den här västen alltså, gash. I veckan kom den äntligen hem till mig i alla fall, kan meddela att den är precis lika mysig som den ser ut. Kommer bli en av hösten stora favoriter för min del, helt klart. Dock ska jag byta till en mindre storlek, hoppas på att det funkar utan något som strular.
Väntar även på att paket från Topshop pch håller tummarna för att det kommer på måndag. Förövrigt går jag på plånboks diet nu, men dessa grejer beställde jag innan jag påbörjade dieten ;) 10 veckor utan shopping, tror ni jag klarar det? Utan problem om ni frågar mig! Eller ja, i vanliga fall skulle det inte vara helt smärtfritt, men i detta fall har jag i slutändan något som är värt att vänta på. Ja, riktigt värt faktiskt.

missing you insane

Dagens // kofta, JC // skor, converse // shorts, Runwaydreamz.com // linne, Ginatricot //

Efter att jag tagit en springtur så har jag tillbringat dagen med Anna. Vi har mest knallat runt här i Hjulsbro och njutit av värmen!
Behöver en skön filmkväll idag känner jag, är fortfarande skapligt trött och lär somna hyfsat tidigt ikväll. Ha det fint hörni!

in the middle of nowhere

Nu är jag hemma från klassresan och ett par dagar fyllda med äventyr! Har hunnit med att göra en hel del under dessa dagar, bl a det jag nämde tidigare. Har även stött på en hel del som man skulle kunnat klara sig utan; myggbett, kyla, brännässlor, Lars, och naturen som enda plats att göra sina behov på så att säga, haha, men det är väl sådant som nästan hör till? Eller ja, det är åtminstone väldigt svårt att slippa undan.
Kanotpaddlingen vi gav oss ut på idag måste jag väl ändå säga var det största äventyret. Riktigt synd att vi rekommenderades att inte ta med kameror eller mobiler, för attans så mycket ni hade fått se då. Kan i alla fall berätta att allt kändes väldigt kul till en början. Vi hittade in till en liten bäck som ledde in mot skogen och som var omringad av träd ända ner till vattenbrynet. Ovanför var det som ett tak av träd och växter. Riktigt mysig och gissa vilken häftig känsla det var att glida fram där! Sedan blev det väl lite mindre roligt, efter x antal timmar och då vi skulle följa en kanal som gick igenom ett par hundra meter vass. Problemet var bara att kanalen inte fanns. Så det var vi som gjorde vägen. Sen stötte vi ju på problemet med 15 cm tjock lera vi var tvugna att gå i också - barfota. Haha, ja, mer behöver vi kanske inte gå in på de där detaljerna...
Trots en del problem, hinder, uteblivna nödvändigheter och en relativt låg komfortfaktor, så blev det en riktigt lyckad och mysig resa.
När jag kom hem stod jag längelänge i duschen och skrubbade bort all skit, tog inpackning och dränkte mig i tvål. Har ätit god mat och nu känner jag att det var alldeles för länge sedan jag hade en slapp kväll framför tv:n. Så det är precis vad som väntar.
Puss, ta hand om er! ♥

klassresa

Tare lugnt, det är bara våran klass-maskot från 7:an... haha!

Har haft en rätt busy day idag.  Dagens schema var inte så jättetufft, men oj vad lång dagen kändes. Skolfotot lär ha blivit uselt också, men har det någonsin känts som att det blivit bra? Hade i alla fall på mig något väldigt likt detta, dock andra accessoarer till. Det känns i alla fall skönt att skolveckan har nått sitt slut för min del.
Sen jag kom hem har jag fixat och tränat, och nu ska jag se till att få det sista med packningen klart. I morgon sticker vi på klassresa! Kanotpaddling, tältning, cykling och utmaningar är vad som står på schemat. Kommer säkert bli riktigt kul!
Ha det bra allihopa, lär nog bli på fredag ni hör av från mig nästa gång. Puss!

CLEAN CUTS

Från H&Ms senaste Trend Update.

Rätt så bra med inspiration såhär vid början på hösten, eller vad säger ni? Fastnade för dessa bilder i den lilla tidningen som kom med posten för någon dag sedan. Gillar de rena skärningarna och de enkla linjerna, skapar en stilren look! Dock skulle jag själv nog inte riktigt klä mig som ovan, men att ha det som inspiration, absolut!

längtar efter något som kan rädda mig

Dagens // väska, Croatia // t-shirt, VILA // väst, Forever21 // armband, 82 // jeans, old ones //


Idag har det inte varit min dag. Nästan allting har känts fel, gått fel, och det enda jag har sett fram emot under dagen är att den så småningom kommer ta slut.
Har bytt om till myskläder och nu ska jag sjunka ner i soffan - och vägra gå upp på hela kvällen.
Hoppas att ni har haft en lite mer positiv inställning under dagen än vad jag har haft, vilket inte kan ha varit så svårt. Ha det fint hörni!

NASTYGAL

Har ni kikat in på Nastygal någon gång? Det är lite väl farligt att göra det må jag säga, för attans så snygga kläder de har!
Det är nu man önskar att en ande dök upp och av en tre önskningar:
1. Få alla dessa kläder att dyka upp i min garderob.
2. Se till att jag får leveranser från Nastygal varje månad.
3. Se till att önskning 2 varar i resten av mitt liv...

old favorites


Gårkvällens outfit // skinnjacka, 365 sunshine/MQ // jeans, old ones // armband, 82 // tröja, Franklin & Marshall/Reddevil //

stadsfest

Det blev en riktigt härlig kväll igår! Mötte som sagt upp tjejerna vid stadsfesten där det bjöds på en kväll fylld av bra musik, härlig stämning och mycket skratt. Även en och annan snubbe som gjorde kvällen extra minnesvärd också, haha herregud.

Nu ska jag fixa med en del här och så småningom träffa Linnea och Anna. Ha en bra dag fina ni!

DETAILS

Sticker strax in till stan för att möta upp ett par tjejer, och sedan drar vi en sväng till stadsfesten. Ha en fin kväll allihopa!

sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

En låt att njuta, tänka, slumra eller drömma sig bort till. Näst intill för fin.

Never mind, i'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, i beg
I rember you said:
"Sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead."

another type of outfit


1. (run) // shorts, Adidas/Intersport // t-shirt, NYC //   2. (powerwalk) // tröja, H&M // sportbh, Stadium // solglasögon, RayBan/Kroatien // byxor/träningstights, SOC/Stadium //

Kom på att jag nästan aldrig brukar visa vad jag har på mig när jag tränar, så där har ni det, för er som är intresserade. Apropå det så har jag tänkt sticka ut på en springtur alldeles strax, får se hur det går såhär på förmiddagen.

Ha det fint!

höstfärger

Här har ni en näve inspiration i härliga och varma höstfärger. Olika toner av brunt och orange tycker jag alltid passar in på hösten. Dock är jag väldigt dålig på att själv använda kläder i dessa färger, men det kan det bli ändring på! Med en mysig brun stickad tröja eller ett par tanfärgade skinnshorts så skulle jag allt vara en bra bit påväg.

hon vill ha vitt, hon vill ha svart

Efter en redigt mysig dag i regnet med bl a brännboll och korvgrillning så är man lagom frusen kan jag säga. Tog en varm och behövlig dusch när jag kom hem och har nyss hoppat i min mysiga jumpsuit.
Får se vad som händer med dagens planer, tvingas väl tänka om pga av vädret, men vi hörs senare!

djurmönstrat

I höst lär det finnas en hel del mönstrade plagg och accessoarer i buktikerna, däribland djurmönstrat.
Vad tycker ni om djurmönstrat? Har ni alltid gillat det, har ni något emot eller tror ni att ni kommer hänga på det nu i höst?
Jag har länge haft något lite emot djurmönstrat, av okänd anledning. Men nu i höst kanske jag ändrar uppfattning, vem vet?

Allt i kollaget ovan finns att hitta hos nelly.com.

steg ett

Dagens // t-shirt, Bikbok // halsband, Lindex // skinnjacka, 365 sunshine/MQ // jeans, Bikbok + nitar, Shock // armband, 82 // skor (ej på bilden), converse //


Första skoldagen gick faktiskt utan problem. Dock var det ju en väldigt kort dag och vi gjorde bara det vanliga; fick scheman, några papper, gick igenom lite regler osv, ni vet vad jag snackar om. Sen gick vi även runt i skolan och kollade, som om ni aldrig varit där förut tänker ni säkert, haha. Men i år är det så att vi har hela skolbyggnaden, och inte bara drygt halva som det varit förut. Detta plus en hel del annat är nytt för i år. Men jo, det känns trots allt lite skönt med förnyelse. Om vi hade kommit tillbaka och det sett exakt likadant ut som när vi ivrigt sprungit därifrån innan sommaren så hade det känts som om vi aldrig hade lämnat stället. Så nu är det inte bara alla nya fyror, femmor och sexor på skolan som kommer virra runt där utan att veta vart de ska, utan det kommer vi också göra! Nja, jag har inte riktigt fått känslan av att vi är näst äldst på skolan ännu...

Men nog pratat om skolan! Slutade innan lunch så då stack tjejerna och jag ner på stan en sväng. Köpte med oss mat, satte oss i gräset och hade en riktigt trevlig lunch!

Nu ska jag fortsätta njuta av denna dag, som man så länge fruktat, men som inte blev så farlig ändå. Riktigt skön faktiskt. Ha det fint höreni!

tips!

Här är ett par produkter som jag tänkte tipsa er om!

1. Nutri Soft Velvety Body Lotion från L'oréal. Denna gång ljuger inte namnet på produkten, huden blir verkligen som sammet! Väldigt effektiv och varar länge.

2. Aloe Soothing Day Cream från Body Shop. Ansiktskräm med aloe vera, bra fuktgivande och erhört dryg. Den där lilla burken räcker mer än ett halvår, ca 9 månader för mig. Mycket bättre än tidigare jag har provat.

3. Eyebrow Liner från H&M. Enklaste sättet, och troligen billigaste, för att snabbt kunna fylla i ögonbrynen. Jag har inte kört med den så länge, men än så länge funkar den väldigt bra. Jag rekommenderar att ni väljer en färg som inte är allt för mörk, själv valde jag ljusbrun eftersom mina ögonbryn vanligtvis är relativt ljusa, så ger det en mer naturlig look.

FAVORIT?

Här är några av mina senaste outfits! Har ni någon favorit?


Min favorit måste nog vara nummer 2, just för att det är kläder som jag trivs som tusan i, och för att det är ett väldigt bra exempel på att snyggt inte behöver vara komplicerat.
När jag tänker efter så gillar jag alla de tre första, för att de känns väldigt... mig. Det är alla kläder jag trivs som handen i handsken i, eller som,.. paket under granen. Haha, nej jag vet inte. Bra trivs jag i dem i alla fall, riktigt bra!

det du länge sprungit ifrån lär tillslut komma ikapp dig

Redan innan skolan och allt har dragit igång igen så börjar jag längta mig bort. Hur kommer detta sluta?

Nu står det plötsligt någorlunda klart för mig; i morgon är det skola igen. Efter två månaders otroligt skön ledighet så tvingas man avvänja sig från alla slappa dagar och sovmornar och istället komma tillbaka till vardagen, tidiga mornar, plugg, alla måsten och alla tider att passa. Allt det man så länge försökt undvika står plötsligt mitt framför en och det finns bara en utväg. Vad finns i tankarna just nu då? En röst som skriker nej, nej och återigen nej.

Som jag ser det finns det två alternativ man kan välja på. Antingen kan man hålla kvar i de sista tecknen på sommar, sista riktigt värmande solstrålarna och de sista lediga och sköna dagarna, och på något sätt försöka ha kvar det så länge som möjligt. Försöka ta det där med att komma tillbaka till vardagen lite kallt till en början, och så fort man får en ledig eftermiddag eller helg så kan man få fram den där härliga känslan igen och tycka att det visst fortfarande känns som sommar. Annars kan man helt enkelt möta den där oundvikliga hösten rakt i ögonen. Ta allt som det kommer, acceptera att sommaren så småningom försvinner och göra det bästa av det helt enkelt.

Jag tror att jag kommer försöka mig på att kombinera dessa två alternativ. Även fast sommaren har gått riktigt fort, så känns det ändå på något sätt som att det är dags snart. Visst är det lite skönt att komma tillbaka och följa sina rutiner och för det mesta veta vad man har framför sig. Även fast jag tycker denna varma årstid kunde fått vara ett bra tag till.

Nej, nu vill jag inte tänka på detta mer. Trots allt tvingas jag ju att hoppa upp tidigt i morgon för att dra mig mot skolan, och det räcker bra det. Även fast jag kommer tvingas förbereda en del ikväll, förbereda mig mentalt för att så mycket som möjligt undvika chock i morgon och tvingas ställa en väckarklocka. Nu har jag en sista kväll kvar innan allt drar igång igen, och jag ska börja med att träna.
Ta hand om er!

NEW

Detta halsband fick jag med mig hem från Norrköping förra veckan. Hittade det inne på Lindex av alla ställen, inte där jag brukar kolla i första hand direkt men det var ju kul!
Väldigt enkelt och utan att jag visste det från början så var det nog detta precis vad jag letade efter. Kommer blir pricken över i till många outfits framöver kan jag lova.

Från Lindex som sagt, gick på 79 kronor.

På bilden ser ni även hur detta ser ut på.

yesterdays

Gårdagens // väska, Complement/Åhléns // shorts, Runwaydreamz.com // skinnjacka, 356 sunshine/MQ // t-shirt, JC // skor, converse //

Till en början var min plan att njuta av denna dag, sista lovdagen, till tusen. Gjorde i ordning frukost som jag åt framför ett avsnitt av favoritserien. Men nu vet jag inte riktigt om jag ska hålla kvar vid min plan eller inte... Har en del smågrejer att fixa och det vore skönt om det blev gjort, och sen tror jag inte riktigt jag kommer kunna sitta still heller. Usch, den där känslan som kommer krypande... Nu är den oundviklig.
Ni får ha en bra dag allihopa! Och ni som fortfarande har lov: njut!

saknade tjejer!

Har haft en supertrevlig eftermiddag och kväll med tjejerna :) Vissa har jag ju träffat en del på sistone, men en del har jag inte sett på hela sommaren! Mötte som sagt upp dem på stan och lite senare blev det mat inne på HälsoFreak. Så attans gott!
Efter att ha trallat runt med Annika och Hanna ett tag så kom jag nyss hem. Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll allihopa!
Dagens outfit dyker upp i morgon.

Never Denim

Där har ni fler bilder på jeansen jag hade igår.
Lite slitet svarta i färgen, och utan hög midja för att bryta traditionen. Kommer nog trivas som tusan i dem!
Köpta på Bikbok för 499 kronor.

sneak peak


Frukost - fix - powerwalk - dusch - lunch - mer fix - klar! Nu sticker jag in till stan för att möta upp tjejerna!
Där har ni en smygtitt på hur jag ser ut idag, hela outfiten kommer upp senare. Ha det fint!

svar

Samma fråga har dygt upp ett antal gånger här, så jag tänkte passa på att svara på den om det är fler av er som undrar.
Just denna fråga kommer från en tjej vid namn Anni.

Fråga: Hej! du är urgullig blogg, som jag läser dagligen. först och främst vill jag säga att du är jätte söt och har en sjukt bra blogg!

men sen är det en sak jag underar, jag tycker att du har jättecool klädstil men det känns som om du har smockfullt med kläder! nya kläder varje dag typ ? :o därför undera jahg om du kan ha en bloppis? :D älskar dina kläder :)

 

Svar: Hej där! Till att börja med; tack tack tack! Ni förstår inte hur glad jag blir över dessa söta kommentarer! Sen kan jag väl inte ljuga, utan jag måste hålla med om att jag har en hel del kläder, haha.. När det gäller frågan om bloppis så har jag fått den ett par gånger, och denna gång blir svaret ungefär likadant. Just nu känner jag inte att jag har en massa kläder i garderoben som jag vill rensa ut så tyvärr lär det inte komma någon bloppis inom snaraste framtiden. Däremot kan jag näst intill lova att det kommer en bloppis någon gång i framtiden, så för er som är intresserad är det bara att hålla utkik lite längre fram i tiden. Om det är många av er som är intresserade så kanske det bidrar till att bloppisen dyker upp snabbare, så om ni själva skulle tycka det vore kul med en bloppis här, så let me know! :)


100:-

Gjorde ett jäkla kap inne på Monki här om dagen måste jag säga! Väskan ovan gick på endast 100 kronor.
Snäppet mer avancerad än en tygpåse, men ändå enkel att ta med sig. T ex att ha den i sin vanliga kanske lite mindre väska, och så fort man tvingas ta med sig en del så är det bara att trolla fram denna, voila. Man får lätt plats med block och andra skolgrejer, så denna kommer jag använda flitigt!

en miljon på banken men ingenting att leva för


Dagens // jeansväst, Monki // väska, Complement/Åhléns // t-shirt, H&M // jeans, Bikbok (NYA) // ringar, Cocoo.se, Style by Tyra & F12 //

Hann inte ta några fler innan jag behövde rusa till bussen, men jag körde på skinnjackan och convere till detta.

Tog en sväng på stan med fina Anna idag och är rätt nyligen hemkommen därifrån. Dagens viktigaste uppdrag var att jaga höstskor för min del, gick väl sådär om jag ska vara ärlig. Innan jag stack till stan var jag ganska säker på vad det var jag ville ha, men nu har jag knappt någon aning längre.
Nu ska jag fota det sista jag kom hem med från Norrköping, bl a fler bilder på jeansen ovan kommer strax upp, och sen ska jag börja laga mat, favoriträtten på g! När jag tänker efter så har det mer eller mindre varit min favoriträtt enda sedan barnsben, och det lär den nog vara bra länge till. Väldigt enkelt och egentligen äter jag det inte så himla ofta, klassas väl inte som fin-mat precis, men det kan vara så barnsligt gott! Någon som tror sig veta vad det är?

Nelly Accessories

Ett måste för mig i höst är halsband; stora som små, enkla som detaljerade, diskreta som iögonfallande - alla är välkomna.

Nelly.com har en kategori med deras egna accessoarer, Nelly Accessories, där man kan hitta en hel del snygga och prisvärda accessoarer. Halsbanden ovan är mina favoriter där ifrån! Och alla ligger under hundralappen, det kan man ju inte klaga på.
Jag skulle absolut klicka hem någon av dessa om det inte vore så att jag alldeles nyligen köpte ett halsband. Men för er som är på jakt efter ett snyggt halsband så tipsar jag er att kika in där!

black, silver & denim / skolstart?

Dagens // skinnjacka, 365 sunshine/MQ // topp, Bikbok // armband, 82 // jeans, Bikbok - nitar, Shock //

Man ser inte mönstret i linnet tack vare att bilden är tagen med blixt, men det är likadant som här, fast svart förstås.


Har haft en alldeles lagom söndag idag. Tog en sväng till Norrköping med mami och syster, där blev det lunch och lite shopping. Senare stack jag en sväng till gymmet och nu har jag förmodligen en slapp och skön kväll framför mig.

Nu känner jag verkligen av att skolstarten kryper sig närmare och närmare.. Och där med kommer även alla andra känslor, vilka är väldigt blandade. Vi startar skolan nu på torsdag, men många, framförallt gymnasium, börjar imorgon, i alla fall här i Linköping. När drar er skola igång igen?
Men usch, det där vill jag inte tvingas tänka på redan. Dock är man ju förr eller senare tvungen.. Ha det fint hörni!

vinrött

Jag har fallit pladask för vinrött. Helt fast. Men okej, jag ska försöka hejda mig... Bara en enda färg i garderoben kanske känns lite enformligt tillslut. Ett par plagg räcker ju, men attans så snyggt!

Skjortan hittade jag inne på New Yorker för 199 kronor. Den andra tröjan kommer från Bikbok som ni kanske ser. Fick med den när jag köpte ett par jeans, rätt schysst deal? 199 kostar den i alla fall.

famlar i mörker

Hela dagen har allt känts,.. sådär. Vet inte riktigt hur jag ska beskriva känslan.. Inget har varit dåligt, men samtidigt inte bra. Inget har fått mig att le, men inget har fått mig att gråta. Fullt med människor, samtidigt som det känts ensamnare än på länge. Fullt med känslor, men samtidigt tomt på ord.
Nej, att fortsätta såhär gör mig nog inte klokare. Nu ska jag krypa ner med en bok och låta denna dag försvinna. Hoppas att ni haft en fin kväll allihopa, ta hand om er. ♥

STUDS

Så här blev det när jag pimpade mina jeans!
Precis som jag skrev i det tidigare inlägget med nitarna, så är de köpta på affären Shock i Stockholm. Som ni säker kan se på bilderna i det inlägget så har varje nit två små piggar, som man trycker igenom och sedan böjer inåt. Väldigt enkelt sätt att sätta på dem, men de verkar sitta bra. Det enda pilliga är förstås att få dem rakt, men man kommer in i det där så småningom. Hoppas att ni som undrade fick svar på era frågor där.

Det här lär väl bara vara början på min nit-hook-up, haha! Har ju redan nitar, eller ja mer som silverpluppar, på ett par shorts sedan tidigare, de från Runwaydreamz, men efter detta så lär det väl bara fortsätta. Jag ju faktiskt rätt många nitar kvar, så minst ett par jeans till kommer jag troligen fixa till. Det är i alla fall ingen tvekan om att det är snyggt, attans snyggt!

NUDE

Köpte detta inne på Style by Tyra igår, för 99 kronor. Tyckte att färgen såg naturlig och fin ut, utan att bli för mycket, så jag tänkte att det var värt att prova. Ni lär få se hur det ser ut på vid senare tillfälle.

Emilia x4

Dagens // armband, 82 // klänning, Bikbok // skor, converse // ring, Style by Tyra // väska, Croatia //

Glömde dock att ta med skinnjackan på bilden, men den har ni ju sett förr.

Jo, jag trivs nog allt lite i klänning ändå. Har haft klänning-fobi hur länge som helst, men nu har jag ett par hängandes i garderoben och de kommer nog trots allt komma till användning ska ni se. Så fort man matchar det med ett par mindre socker söta skor, t ex sempel ett par boots, eller converse som jag har gjort ovan + en skinnjacka, så är det inte så dumt ändå.

Vad tycker ni om klänningar? Är det något nu brukar bära till vardags, endast till fest eller kör ni också på någon anti-klännings-kampanj som jag har gjort, ända fram tills nu?

heldag i Norrköping

Där har ni ett par snabba bilder från idag, då jag tog en sväng till Norrköping med fina vännerna Hanna och Annika. Vi har ätit god lunch, knallat runt i affärer i bra många timmar, besökt Style by Tyra och även tagit ett stopp på Ben & Jerry's. En riktigt mysig dag med andra ord.
Nu ska jag fota lite nyinköpta grejer som såsmåningom kommer upp här, outfit är på g också, och sen blir resten av kvällen slapp för min del. Hoppas att allt är bra med fina ni!

Ella of Sweden

Äntligen äger jag ett par gummistövlar! Tycker att det kan vara riktigt snyggt och har letat efter ett par ett bra tag nu. De kommer troligen komma till användning en hel del nu i höst, om jag känner det svenska höstvädret väl.
Hittade dessa inne på Marie P Sko, till ett bra pris nu dessutom.

en anledning som kanske kan ge en åtminstone lite gladare inställning till höstens ankomst

Det finns en enda anledning till att chansen finns att jag kanske, möjligtvis, såsmåningom inte tycker att det känns lika fruntansvärt att hösten snart är på gång. Och vad kan det vara då? Jo, alla höstkläder såklart. Nu trillar det in mer och mer lite varmare kläder i härliga höstfärger i butikerna. Senapsgult, vinrött, skinnimitation och fårskinn är ett måste för mig i höst. Men blir genast sugen på att testa olika matchningar och kombinationer av alla kläder hösten har att erbjuda. Ni kan vänta er att ett antal till höst-inspirerande bilder och collage kommer dyka upp här inom snart framtid.

Men än så länge känns det lite väl tidigt att fylla garderoben med stickade tröjor i mörkare toner. Det är trots allt bara början av augusti, och jag har allt gärna kvar sommaren och dess lätta kläder minst en månad till!

Kläderna i collaget ovan hittar ni hos Bikbok, Topshop & Monki.

igår var jag högst upp, i morgon är jag nedanför

Gårdagens // jeans, Dr Denim/Carlings // skor, Converse // skinnjacka, 365 sunshine/MQ // t-shirt, Bikbok //

Väldigt enkelt, men ack så bra jag trivs i detta!

här ska det pimpas!

nitar - Shock, 100 kronor

a little piece of everything part 2

// topp, Bikbok // armband, 82 // jacka, Urban Outfitters (sis) // ring, Forever21 // skor, Converse // jeans, Dr Denim/Carlings // väska, Croatia //


10 augusti 2011

Ojojoj, vilken dag det blev igår! Resan till Stockholm var inte den smidigaste jag varit med om. Knappt att ni orkar höra på allt tror jag. Förseningar, inställda tåg, bombhot, ersättningsbussar och tillslut en framkomst 4 timmar senare än planerat. En fet high five till SJ!

När vi väl kom fram så hade vi en riktigt trevlig dag på stan i alla fall, trots att jag bara ahde sovit 3 timmar under natten, haha. Vi knallade runt och kikade i affärer, fikade och hade mysigt. Dock blev det en aning stressigt tack vare förseningen, och precis som många andra gånger så hade jag inte riktigt turen på min sida. Hemresan gick bra i alla fall, och jag kan säga att jag somnade som en stock direkt när jag lagt huvudet på kudden.

Nu har jag en del att fixa här, och lite senare ska jag möta upp tjejerna. Hoppas att allt är bra med er!

a little piece of everything

Dagens // topp, Bikbok // armband, 82 // jacka, Urban Outfitters (sis) // ring, Forever21 // skor, Converse // jeans, Dr Denim/Carlings // väska, Croatia //

Så här ser jag ut när vi knallar runt på Stockholms gator idag. Lite av allt om jag får säga det själv! Lite army, lite denim, lite somrigt, lite klassiskt. Tillsammans ger det en rätt så schysst look ändå.

More to come.

PEPP!

Min dag har bestått av cupcakes-bakning med Clara till att börja med (attans så goda de blev!), och lite senare blev det en sväng till gymmet. Riktigt skönt att så småningom komma igång med träning igen, för oj så mycket bättre man mår.

Nu har jag lite smått planerande och annat fixa framför mig. Ska även se till att tagga till ordentligt inför morgondagens tripp till huvudstadenUllis och Anna, är ni precis lika peppade som jag är?

Ha det fint allihopa! Och ni vet verkligen hur man får mig glad va? Kommentarer stavas det, ni är så söta!

beige, simple and just right II

Där har ni fler bilder på klänningen.
Gillar längden, och tror faktiskt att jag kommer använda den här en hel del!

hypnotized

Gårdagens // linne, H&M // jeans, Ginatricot // skjorta, H&M // skor (syns ej på bilden), converse //

Man ser det inte så tydligt, men jeansen har dragkedjor vid vristerna och sömmar vid knäna, vilket gör dem lite roligare och mer speciella. Like it!

BY THE BIG BLUE OCEAN


Bilder från en eftermiddag i skärgården med fina Anna.

Med tanke på det deprimerande vädret så har jag haft en härlig söndag ändå! Har tillbringat dagen med Linnea och Anna. Till en början kollade vi på film, men sen trotsade vi regnet och hoppade i poolen. Med hög temperatur i vattnet så funkar det ju bra ändå!
Nu har jag framförallt en slapp och skön kväll framför mig, men ska även få lite småfix gjort och planera en del grejer.
Passar på att svara på två snabba frågor här!

alice om en tjej med väldigt mycket drömmar..:
vart är jeansen ifrån?:)
Byxorna på bilden är från Kenzas gästkollektion hos Jofama, Jofama by Kenza :)

Anonym om FAVORITE:
Jackan var gryymt snygg, hur mycket kosta den?:)
kram
Tack ska du ha! :) 1800 kronor kostade den om jag inte minns fel. Skinnjackor kostar ju lite, men det finns ju även bra mycket dyrare. Kram kram!
Ha en fortsatt trevlig kväll höreni!

beige, simple and just right

H&M, 199 kronor.


Denna klänning fick följa med mig hem från stan igår!
Väldigt simpel och inte alldeles för söt som jag kan tycka många andra klänningar är. Denna är nog precis vad som har fattats i min garderob den senaste tiden. Kan säkert få till några enkla men snygga kombinationer till denna.

More to come.

såhär skulle jag gärna se ut idag

Collage by me.

you better walk those shoes as if you rule the world

Dessa små vänner är numera nyinflyttade i min garderob!
Åh, jag dör lite av färgen. De vet verkligen hur man ska få mig att smälta. Vinrött är ju hett nu i höst också, lär bli rätt snygg kontrast till den annars så gråa och mörka hösten.
Och nej, jag kommer nog aldrig få nog av converse. Det råkar även vara så att det är i princip de enda skorna som mina fötter tillåter mig att ha (har förmågan att få skoskav vad jag än sätter på fötterna annars). Lite tur i oturen om man säger så. Sätter mitt ord på att jag bär converse så länge de finns att få tag på!

det här är slutet på vår film

Dagens // jeansjacka, Topshop // shorts, old ones // solglasögon, RayBan/Croatia // body, Monki //


Tog en sväng till stan med mami och syster, fixade lite smågrejer (inte alltför långt kvar till skolstart nu ju, tyvärr) och fick även med mig ett par skor hem bl a.
Resten av dagen ser ut att bli relativt slapp för min del, har dock en del att fixa med här hemma. Hoppas att ni får en fortsatt fin lördag allihopa!

svensk sommar när den är som bäst

Har haft ett par riktigt sköna dagar ute på landet! Dagar med sol, värme, bad och tubeåkning, långa kvällar med kortspel, godis och musik. Allt detta blandat med mycket skratt och fina vänner kan väl inte bli annat än bra?
Nu är jag hemma igen och känner att det börjar bli dags för lite filmmys. Har något avsnitt av favoritserien att kolla på också så min kväll är räddad.
Hoppas att allt är bra med fina ni!

FAVORITE

// skinnjacka, 365 sunshine/MQ // ribbat linne, H&M // jeansshorts, Runwaydreamz // halsband, Forever21 //


Detta + ett par converse skulle jag kunna leva resten av mitt liv i, jag svär!

1 augusti 2011

Precis som på bilderna ovan har min dag sett ut. Åt sushi till lunch, sen satt jag ute på sköna baksidan ett tag. Äntligen lite sommarvärme!
Nu ska jag slänga ner de sista grejerna i väskan och om ett tag sticker vi ut till landet. Det är fortfarande oklart hur länge vi stannar, men om vädret är schysst är vi där hela veckan. Om allting går som planerat så kommer Anna och Ullis ut dit i morgon också, mys!
Hinner kanske tidsinställa något inlägg, annars hörs vi framåt slutet av veckan. Ha det fint allihopa och njut av vädret! Kram kram!

NYSTART

Har suttit och redigerat, pillat, provat och ändrat fram och tillbaka ett bra tag nu och även igår kväll. Jag har också funderat, övervägt, resonerat och tillslut bestämt mig. Vad är det jag har bestämt då? Jo, precis hur jag vill göra med bloggen. Efter mycket om och men, tankar fram och tillbaka, och även lite klokt resonemang från kära Clara, så har jag kommit fram till precis hur jag ska göra. Äntligen har jag kommit fram till vad jag vill.

Jag har bestämt mig för att byta inriktning. Eller egentligen inte byta inriktning, utan snarare fokusera mer på en av de jag tidigare haft; mode. Så från och med nu kommer det vara mode, kläder, inspiration och stil ni framförallt hittar här på bloggen. Mycket bilder, mycket outfits, mindre snack. Men sen ska jag nog kompromissa lite grann också, och få in en del av min vardag på ett hörn.
Har också kommit fram till vilken nivå bloggningen kommer ligga på för min del. Jag kommer uppdatera så länge jag har tid, lust och något kul att skriva om. Jag kommer alltså inte tvinga mig själv att uppdatera ett visst antal gånger per dag, utan det blir som det blir helt enkelt. Utan kommentarer, sponsorer, många läsare osv är det bara min blogglust som håller bloggen vid liv och pushar mig att fortsätta skriva. Jag kommer inte kräva eller förvänta mig någonting av er som läsare, utan för tillfället skriver jag endast för nöjets skull, för min egen skull och för mitt stora intresses skull. Om läsarantalet stiger och om kommentarerna blir fler skadar det inte på något sätt, men nu är inte det anledningen till att jag bloggar.
Jag ska fortsätta pilla lite med designen och skaffa en ny header så småningom. Har bestämt mig för att designen ska vara enkel och precis som jag vill ha den. För en gångs skull ska jag bli 100% nöjd. För nu blir ju bloggen trots allt lite annorlunda. Den handlar nu om mitt intresse för kläder och mode, det är bara för nöjets skull jag bloggar och det sker helt på mina egna villkor.
En nystart är nog precis vad jag behöver. Ser ni fram emot detta precis lika mycket som jag gör? Fasen, så bra det känns!

RSS 2.0