godnatt :)

Har ni haft en bra valborg? Min har varit mysig, bara chillat. Ska fixa mig för att sova om ett tag. Imrn fyller syster, blir att gratta henne o så. Hörs imrn, puss & godnatt :*

annan bild.

pimpify

Jag har länge velat ha stenar/diamanter på mobilen, men jag har inte hittat det någonstans. Men när foki tipsade om en sida som hette pimpify.se , så gick jag inte där och kollade. Hittade direkt det jag alltid velat ha, så beställde det igår :) Valde en som hette Strawberry Souffle, rosa och genomskinliga kristaller.
visar bilder sen när dom har kommit och jag har satt på det på mobilen :)

sushi

Har ätit sushi, mums! Nu ska jag kolla på talang och chilla :)

VALBORG

Kom hem för ett litet tag sen, har varit på stan med emma & karro :) Imorse var jag så smart att precis innan jag skulle sticka till bussen så fastnade mina strumpbyxor i karborreband på en jacka. Gissa vad som hände? Värsta snyggt hål ;) Men jag hann inte byta innan jag skulle gå. Köpte iaf ett par nya prickiga på stan, och ett par randiga också :)
Får se vad dt blir att göra ikv. Om det regnar så orkar jag inte gå ner till skogsvallen & kolla på elden. Isf blire att va hemma, mysa och kolla på ngn film. Vad ska ni hitta ikv?
Hörs senare :) ♥

fredag (Y)

Tja :) Sovmorgon idag, ska strax dra till skolan. En facelook och en outfit bild först bara (:
Jag vet att jag ser typ drogad ut på första bilden, hahah ;)
det blev baseboll jackan från gina idag igen (a)
jeansshorts - bikbok
strumpbyxor med prickar - åhlens
vitt linne - gina
puss, ha en bra dag! ♥

HAHAHHAHAH

Sorry för väldigt sen uppdatering idag, men har inte haft tid och inte heller så mke att blogga om. Skola iaf, inget speciellt. Förutom att jag & emma har garavat, men det är väl inte så ovanligt. HAHAHAHAH. På life skills ;) troll (i)
Sen hem och på träning. Hade ingen tränare idag, men vi körde ändå ;d Jag va rätt speedad? ;)
Nu har jag hunnit fortsätta lite på min bild som måste blir klar snart. Det är fortfarande den där man ska klippa ut jättesmå pappersbitar till och sen klistra på, jobbigtjobbigt. Har kommit rätt lång iaf.
Smarta ord jag hörde från syster:
Skratta aldrig åt en blatte på cykel, det kan vara din cykel han cyklar på. Thahahahah.
Hörs imrn, valborg ju! :) Pusshej ♥

torsdag

Godmorgon :) Vi förlorade igår i mixmatchen mot kvinneby, blev typ 13-7 trorja. Men det var asbra kämpat! Diyar gjorde typ 3 mål, HAHAHHAHA, alla blev skitförvånade :o
Ska strax dra till skolan, en snabb outfit bild först bara.
baseboll jackan från gina är på idag :)
Jag vet att det var rätt länge sen jag la upp en outfit bild nu, men har inte hunnit det den senaste veckan. Men jag gör det så fort jag hinner med.
Puss, ha en bra dag ♥

fullspeckad dag

Hej! :) Nu är jag äntligen hemma & ska andas ut lite innan det är dags att sticka igen.
Det var typ inte ngt spec i skolan idag, Mr pirot dansade? HAHAHA, ingen vacker syn ;) Sen gick man på stan med emma, karro & ebba :) Köpte en ring, söt rosett, ögonmakeup penna & en grej till syster som fyller på lördag :) Vi fikade på subwayidag igen. Sen vare dans, körde mke hårdare i dag än vad vi brukar göra. Sen hem, äta och nu satte jag mig i soffan med datorn ett tag. Ska om en halvtimme iväg på skolanhandboll. Först hade jag inte tänkt att jag skulle spela idag, det var ju egentligen bara en match med tjejerna jag skulle spela. Men så hade dom för några tjejer idag först, så då skulle jag va med. Men sen så blev vi typ för många nu ist, men aja det löser sig. Just nu är jag rätt trött i hela kroppen, men det är bara att ladda om. Möter kvinneby, jag tror att vi kan räkna med stryk ;) Men sån inställning ska man inte ha, vi ska tänka positiv nu och vinna! :) Haha, lycka till kanske? Pusshej (K)

shoo

Haha, hade lite kul på volleyboll träningen ^^ Men nu har vi typ bytt tränare på tisdagar, så vi har en som suger nu (: Men på torsdagar äre bra tränare.
Juste, glömde säga förut att vi inte hade ngn matte idag. Fett skönt (y) Holmström hade typ fastnat vid ngn olycka, så han kom fram när lektionen var slut. Men det gjorde nget för mig ;)
Ska fixa lite grejer till imrn, gympakläder o så. Sen vill jag sova tidigt ikv, är super trött. Pusshej :*

emiliahatarso:)))

Jättevarmt och skönt idag! Typ 18 grader vare ngn som sa. Det gillar vi :)
Men tisdagar är sämsta dagen i skolan (n) Typ 8 lektioner? -.-
Köpte glass med emma & ebba sen. Nya ben & jerrys, Peanut butter cookie dough. Asgod varen :) Sen kom emma på att vi hade glömt grejer som vi skulle ta hem till bilden i skloan, så vi gick tbx. Men så var det låst och vi missade bussen. Otur. Och sen när nästa buss kom, så satte vi oss rätt långt fram. Så kom det en tant o ba: jag tycker att ni ska resa på er, för dom där platserna är till för äldre. Vi ba okej..? och reste oss upp ,men det är egentligen platserna framför dom vi satt på som är det. Och hon va typ assur? ;o
Hemma nu iaf, strax träning. Puss hörs sen :)

wäyy (Y)

Vann igår med 9-8, bra kämpat tjejer! På söndag blire final, mot Hjulsbro igen. Tror att jag är med då också :)
Nu ska jag dra till bussen, hörs senare ♥

lets go wild!

Sry för sen uppdatering idag.
Pallar inte berätta om ngt från skola idag ;d Efter stack jag & emma hem till mig ett tag. Jag typ hämtade handbolls grejer o så. Sen stack vi till emma. Hade lite kul på vägen (i) Nu är vi här, har pluggat lite. Strax ska vi äta och sen dra på skolhandboll :) Dom hade typ inte så många spelare idag, så därför får jag spela, haha ;d Vi får se hur det går ;) Har inte spelat handboll på rätt länge nu efter som att jag slutade. Möter hjulsbro iaf :) Men ska dra nu,ni får höra sen hur det gick ;)
pusshej (k)

lets run baby (h)

Har duschat & ätit nu efter en springtur. Det gick faktiskt bra att springa idag :) Lite förvånad själv, haha. Har inte tränat så jättemycket senaste tiden. Först var jag ju i usa, och sen jag kom hem har jag bara sprungit nån gång, och så idrotten i skolan,volleyboll & dans såklart. Men på volleybollen tränar vi inte en massa kondition, och på dansen kör vi bara styrka. Men det gick bra idag iaf :)
Ska slappa lite nu, sen blir det att lägga sig rätt tidigt ikv. Kramkram ♥

top model

Ah. Jag blir så trött när det inte funkar att koppla ihop mobilen med datorn. Jag gjorde det typ för en vecka sen, så varför funkar det inte nu? Kameran har laddat ur också och jag hittar inte laddaren nånstans. Blä, orkar inte.
Jag är rätt trött nu, så det blir mysdag idag. Ska bara vara hemma & inte göra en skit. Tänkte kolla på top model som jag spelade in i måndags som jag inte har hunnit kolla på än. Kanske sätter på house boxen senare, elr ugly betty? ;) Haha, vi får se. Borde egentligen sticka ut & springa också, men det kan jag ta ikväll isf. Nu ska jag bara chilla, hörs sen!
Mysoutfit
fleece tröja - intersport
tights - gina
favvo tofflorna (a) - din sko trorja? :)

Godmorgon..

eller kan man säga godmorgon när klockan är nästan halv ett? ^^ Haft jättekul med älsklingar iaf :) Först va vi här & laga tacos (y) Sen drog vi till anna, typ kolla på tv o lite, kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde (a) Juste, annas läskiga hund! :oo THAHAHAHHAHAHAHAH. Sen sov vi i annas soffa (a) Och ela sparkas i sömnen :)
Kollade på film på morgonen. Sen fick vi städa, chips i hela rummet (a' Hahah.
Hemma nu. Vet inte riktigt vad det blir att göra idag. Kusin fyller år, men tror inte att jag orkar åka med dit. Fyller typ 24 elr ngt, kul? Hehe. Så jag stannar nog hemma, får se vad jag hittar på.
puss (k)

tacos (y)

Mamma & pappa ska iväg på fest, och anna,ela & nea är på väg till mig nu. Vi ska laga tacos. Sen ska vi dra till anna och sover där.
Nu kom pappas kompisar från sthlm, som jag tvingas hälsa på, haha ;)
Skriver nog inte mer ikv, men ha dt så bra! :) ♥
emilia idag (a) syrrans t-shirt ;)

stan

Det blev stan med anna,nea & amanda. Jag har ju köpt så mke nu ett tag, hehe, så jag tänkte inte köpa ngt spec idag ;) Köpte ngr ringar på h&m iaf. Sen käka vi på donkän, shysta johan bjöd (h) Sen typ gick vi o kolla lite till.
Nu är jag hemma en liten stund, men blir att träffa dom igen snart. Madde & ela också :)
hörs sen (k)

LÖÖRDAUG

Godmorgon! :) Idag vaknade jag rätt tidigt, men jag var jätteglad :D Håller på o fixa mig o så nu :) Ska träffa snart träffa anna trorja, och sen nea,ela,madde,amanda,oscar & linus :) Sover hos anna ikv (y)
Ska dra nu, pusss (k)

köpt i usa

Har inget speciellt att göra nu, så tänkte visa ngr bilder på lite jag köpte i usa. Ni har ju sett rätt mke redan, på outfit-bilder o så ;) Men iaf :D
min bebis är rosa innuti (a)
Har typ köpt lite smink & så också, men dt orkar jag inte visa bilder på ;)
Aja, ska nog sova strax. Puss igen (k)

tjenare italienare! (h)

Kom nyss hem från ebba :) Hahahha, jag har garvat (iiii) sexy mama :) HAHAHAHHAAH! Har haft kul iaf :)
Hemma o chillar nu. Syrran är hos en kompis i enköping, så jag har ingen att busa med, haha ;) Försöker underhålla mig själv, typ sitter & lyssnar på musik o så. Väcker säkert alla grannar, mahahaahah (6) Aja, är väl uppe nån timme till elr ngt.
Tog en outfit-bild för ikv
vit tröja med halvlånga ärmar - H&M
jeansshorts - bikbok förra året
tunna svarta strumpbyxor med prickar - åhlens
Imrn blire att träffa ngr :)
Pösses & godnatt :*

låtarr (:

Här kmr ngr bra låtar :)
börjar med ngr från Justin Bieber My World 2.0 som jag har drogat ända sen jag åkte till usa (a)
hittade int ngr jättebra videor, men låtarna är bääst ändå (y)
ngr andra oxå (a)
Nu har ni massaa att lyssna på :D haha. Mst dra nu, pusshej (k) hörs senare ikv :)

helg :)

Orkar inte berätt ngt om skolan, segt iaf. Men nu äre helg! Ft skönt :) Fast jag gillar inte vädret. Kallt & sen helt plötsligt börjar det regna? Usch.
Hemma o chillar nu :) Ska kolla på tv & måla om naglarna.
Vid halv 6 kommer emma & karro. Vi ska fixa oss lite o sen ska vi på fest hos ebba :D Kul (y)
Hörs senare, puss :*

fredag (Y)

Snabbtsnabbtsnabbt inlägg & outfit bild innan jag sticker nu.
brun t-shirt - gina
vitt linne - jc
svarta tights med dargkedjor & grejer på knäna (a) - gina
fest hos ebba ikv också! (y)
måst springa till bussen nu. Puss, ha en bra dag! ♥

stackars emma!

Skolan idag gick segt. Inga andra kommentarer.
Efter skolan blev dt stan med emma, ebba & karro :) Köpte en vit tröja med halvlånga ärmar. Ska den imrn kväll trorja :) Sen var dt drama med emma, haha ;) Jag följde med emma som skulle ta ut pengar på sitt kort, dt var första gången hon skulle använda det. Hon stoppade in kortet, skrev kod o allt. Hon klickade på klar, kortet kom ut och allt gick bra. Men sen, så kom det inga pengar. Vi ba stod där men det kom inga pengar. Så vi gick in på Nordea banken precis där, men dom kunde inte hjälpa henne för hon hade Danske bank. Så gick vi dit. det först dom frågade om var legitimation. Hah. Emma hade ju ingen, jag tror inte att man kan skaffa dt förrän man är 15. Men så fick hon typ fråga en massa, person nr o sånt ist. Så sa hon att inga pengar hade dragits, så vi gick ut och skulle ta ut på nytt. Men så stod det fel kod. Fel god igen. Fel kod igen. Och så stod det att dom hade tagit kortet & att man skulle kontakta sin bank. Emma visste att det var rätt kod. Men vi gick in igen då. Så sa hon att det var fel på automaten, men emma kunde inte på tbx sitt kort, utan fick beställa ett nytt som skulle komma nästa vecka. Ahh! Kan man ha mer otur elr!? Haha, stackars emma! Först gången hon skulle ta ut också, emma kommer ha kort-fobi hela hennes liv nu ;) Aja, hon får ett nytt nästa vecka ist.
Nu mst jag jobba på en NO uppgift & sen min förbannade bild, hah ;)
skriver nog int mer ikv, men ha dt bra! ♥
P.S ser ni nya headern än? Jag gör det inte själv iaf när jag går in på adressen, men när jag liksom har loggat in på blogg.se o så, så kan jag själv sen det när jag klickar på förhandsgranska. Konstigt? Så skriv gärna om ni kan se den än, annars mst jag kolla vad som är fel.
pusspuss (k)

blä (n)

Seriöst. Vad är dt här för väder då? Snö i april. Nae, usch. Ingen sovmorgon idag heller. Jag är jättetrött och vill verkligen inte gå ut i dt här vädret. Menmen, bara att gå iväg till bussen strax.
En facelook-bild iaf :)
New York-myströjan idag när dt är kallt & dåligt väder.
puss ♥

ny header

Fixat och gjort om lite på bloggen nu. Bytt header & lite annat. Det var på tiden va? Hahah. Tycker att sånt är rätt krångligt och kan ta rätt lång tid. Men om man har tid så kan man sitta och prova sig fram ett tag så blir det nog bra tillslut :) Vad tycker ni? Blev det bra? Något jag borde ändra på? Kommentera gärna =) ♥
Ska dra nu, hörs imrn :*

falikrov (a)

Åt falukorv (fast dt heter ju faktiskt falikorv =)) & drack cider när jag kom hem (a) päroncider* Weyy (y)
Ska göra lite på bilden jag tog hem från skolan, den ska typ va klar snart troja, fast jag är inte riktigt klar ;) Man ska sitta & klippa ut miljontals supersmå pappersbitar o klistra på. Kul (y) Ful bliren iaf :) Hahah, aja.
Bjuder på ngr fina bilder från i måndags så länge (a)
skaffa ett liv elr fortsätt vara barn, själv väljer jag andra alternativet
(Y)

va fasen!? ;o

Hah, okej gympan idag var lite...annorlunda? Var i trädgårdsföreningen och körde beach volleyboll. HAHAHAHAH, gick grymt bra för mig (hh) Men sen, så började dt snöa! :oo I APRIL? Slutet av april också. Och dt var sviinkallt. Usch. Alla var snyygga sen också, hah ;) Ni kan tänka er? Lockigt hår och rinnande mascara? Och sen var man helt röd i nyllet för först var man jättevarm, och sen ba iiskall. Hahah.
Fixade en hemlis med emma & karro sen (a) Bussresan hem var lyckad också,thahah. Vi satt 5 personer + fem feta väskor på 2 säten. Haha, jag ba emma, har du kissat pårej elr ngt? HAHAHAHAHAHHAHAHA.
Dans snart, mst fixa lite innan o så. Och håret kanske? Gaah, ser störd ut nu :) Så ingen bild just nu ;)
puss ♥
En annan bild jag glömde lägga ut igår trorja.
snyggaste jag hitta, thahahah.

BILDER FRÅN FLORIDA

Nu kmr bilder från florida :)
Yeah! Florida baby (hh)
delfiiner! :)
aligatorer :o
översta skyltenn (h) diggarr ;)
längtartillbaxx :( ♥

header ngn? :)

Är dt ngn som är duktig på att göra headrar som har lust att göra en åt mig? :) Super schyst isf (yy) :D Jag suger på dt, dom blir aldrig fina ;) Den som kan tänka sig att göra en, dt är bara att adda [email protected] på msn elr skriva en kommentar här.
Tack ♥

tjenix (:

Jag har aldrig varit så nära på att somna på en lektion som idag på SOn :o Seriöst, jag typ satt o gäspade hela tiden, o huvet ba sjönk ner och jag soman typ ;d hahah, emma också (i) Inget mer att säga om skolan, va sjukt trött iaf.
Äre ingen top model idag? :oo Kom hem o tänkte kolla på dt som vanligt, men så äre inget? (N) Aja, satte mig här lite. Träning sen :)
pöss (k)

godmorgon (:

Dags att dra till skolan nu, lägger bara upp en snabb facelook-bild först :)
puss, ha en bra dag ♥
Bilderna från Florida kanske kommer idag ;)

måndag

Måndag igen då. Bara 7 veckor till sommarlov! (yy) Det gillar vi!
Fick göra engelska provet idag, gick sådär trorja.
Hemma nu, har kollat på top model (a) Ska fixa naglar. Typ alla mina naglar har som översta lagret lossnat, så naglarna blir som jättetunna så jag mst klippa av dom. Usch, jag gillar inte att ha så korta naglar (nn) Ska måla nytt lack på också, men det blir nog svarta igen ;)
Nu ska jag gå och möta anna & nea. Ska va ett tag innan vi drar & tittar på skolhandboll ikv. Skriver nog inte mer idag, så vi hörs imrn. Pusshej :* ♥

BILDER FRÅN NEW YORK

Nu lyckades jag ladda över alla bilder (yy) Så nu kommer alla bilder från New York!
Bilderna från florida kmr ngn annan dag, hinner inte ladda upp alla nu.

jag har miljontals bilder från times square, så kan inte ladda upp alla ;)



taxi biilarr (a)



National Museeum, från "Natt på museet" ni vet ;)
Apple Store (h)
Brooklyn Bridge
södra Manhattan från sjösidan
frihetsgudinnan åt fel håll, haha :)
världens coolaste kille (hh) haha, sjukt söt.
Wall street
Greenwich village
Rockefeller center
Top Of The Rock
Central Park
sista bilden från New York.
puss & godnatt ♥

wipeout (h)

Jag hatar att springa, jag tycker att det är lätt dt träkigaste sättet att träna på, men det känns bra när det är gjort iaf. Har duschat & ätit, nu ska jag kolla på wipeout & dricka smothie (y)
Hörs imrn :) kram ♥
haha, tshirten (ii)

ela (L) oscar :D

Sry för dålig uppdatering idag.
Har varit hos anna hela dagen. Nea & madde kom också, o sen ela med. Typ har inte gjort så jättemkt ;d Dator, ätit, kollat på ngn sjuk film...;) När klockan va typ halv två elr ngtså sa vi att vi skulle dra ut. Men sen skulle jag o anna äta först, o så slutade dt med att vi var kvar till halv sju? hahah. Bäst iaf, älskar er§§
Kanske ska ut o springa med syrran nu. Men jag har inte ätit så då kmr jag inte orka springa så länge, men om jag äter så mst jag vänta? hah, vi får se.
bilder på dt jag köpte igår :)
bilderna är åt fel håll, jag vet. Dom blir konstiga för att dom kommer från mobilen, men jag orkar inte fixa dom nu.
tigths med dragkedjor & grejer på knäna - gina 199:-
ljusa jeans - bikbok 499:-
har ett par sånna jeans i samma modell fast annan färg också. Dom sitter jättebra och är sköna :) Modellen heter 2nd skin.
ring - bikbok 79:-
fick med ringen när jag köpte grejer där. Tkr den va fin, dock lite för stor för att ha på ringfingret. Men dt funkar på långfingret också.
Dt blir att springa nu, pusshej (k)

godmorgon :)

God morgon alla söta ♥ sovit gott?
Jag gick upp för ett tag sen, har ätit frukost & håller på att fixa mig. Blir att träffa anna & nea idag, kanske ngn mer? :) Kul iaf (y)
hörs senare :D kram kram!

segt.

ååh, så trött jag blir -.- Nu funkar dt inte att koppla ihop varken mobilen elr kameran med datorn. När jag kopplar inte kameran så märker den inte ens ngt, inget kopper upp. Mobilen reagerar den iaf på, men så vill den bara hålla på med massa nätverk o skit. Lyckade koppla ihop dem med bluetooth tillslut, men så går det inte att föra över alla bilder utan man mst sitta & klicka och ta en itage, och så tar dt typ 15 skeunder. Gud så trött jag blir -.- Har ngr bilder från mobilen på datorn nu iaf, men det var ju på kameran jag hade alla. Aja, får försöka lite till, annars får pappa hjälpa mig nån gång när han kan, elr så får jag ta dt till syrrans dator.
Men ngr bilder från mobilen iaf :D

TIMES SQUARE

ROCKEFELLER CENTER, TOP OF THE ROCK





JAG TRÄFFADE SVAMPBOB (h)



MIN FAVORIT (a)

frappucino, double chocolaty chip (y)

Mer bilder kmr, från florida o så :)


blåser ;o

Blev inte att bara slappa ikv som jag skrev förut ;) Träffade anna,ela,nea & madde. Sen gick vi ut,skulle träffa oscar & gurra. Sen va typ nån emil med också o dom va värsta läskiga först? ;o Men sen gick vi in lite, blåser som fasen & är skitkallt. Sen stack madde & nea hem. Vi gick typ ut lite till, gjorde ngt. Sen så hämtade dom ngr cyklar och dissade oss? Bögar :) Men dt var skitkallt så vi stack hem.
Aja, kul iaf :) Strax kmr nog bilder! kyss (k)

bilder från usa kmr!

Åkte först till stan med mami. Köpte tights med coola knän från gina. Jeansen på gina jag skulle prova fanns inte i min storlek (n) Men jag hittade ett par fina på bikbok ist :) Sen åkte vi till mormor & morfar, skulle lämna tillbax några resväskor vi hade lånat, typ fikade lite också. Sen handlade vi mat på vägen hem.
Nu är jag hemma. Rätt trött, så ska nog bara chilla ikv. Ska ladda upp bilderna från usa på datorn också om jag orkar, elr så tar jag dt imrn ;d Men har inte gjort dt till min nya dator förut, så mst installera allt o så. Men lovar att dom kommer snart iaf :)
Orkar inte ta bilder nu på dt jag köpte idag, men dt kommer nog senare ikv.
puss så läge (k)

LÖRDAG (yy)

Helg, ft skönt :) Och nu har jag äntligen fått sova (y) Nu ska jag köka,göra mig i ordning & sen dra till stan. Ja, idag igen (a) Men jag orkade ju typ inte kolla på jeans igår, så ska göra dt idag. Har sett massa fina på internet, så hoppas att dom finns kvar, för jag behöver verkligen jeans! Ljusa :)
hörs senare ♥

köpt

Kom nyss hem från clara :) Åt där, o vi typ kolade på wipeout (på datorn) thahahha, ft kul (y)
Nu är jag svintrött. Mst sova snart, är inte återställd efter resan än. Puss & godnatt ♥
Några snabba bilder först på dt jag köpte idag
jeansjacka - bikbok 499:-
basebolljacka - gina 249:-
Love it! Riktigt snygg & sjukt skön. Kommer definitivt bli en favorit! :)

STAN

Träffade anna,nea,emma & madde efter skolan. Fikade på subway & gick på stan :) Skulle köpa jeans egentligen. Jag testade typ ett par, men dom jag riktigtfula på, haha. Sen orkade jag inte kolla mer ;) Men köpte annat:
Mörkblå baseball jacka - gina 249:-
Ljus jeansjacka - bikbok 499:-
Transparenta strumpbyxor med små prickar - åhlens 89:-
bilder kommer sen :)
ikv ska jag till clara, åker strax. Men är rätt trött, så mst sova sen (a)
puss ♥

dagens

Sovmorgon tre dar i rad den här veckan (y) Blir så ibland för vissa perioder har vi bara lifeskills varannan vecka, & det är första lektionen på torsdagar, så då får man sovmorgon ist (y)
Men idag äre fredag och so prov (n) Men jag tror att jag kan typ allt, så vi får hoppas att det går bra. Sen blire stan med anna,nea, ela & emma. SAKNAR (LLL) Sen ikv ska jag till clarauu.
dagens outfit + facelook:
superman tröja (h) - kommer inte ihåg namnet på affären (a) Men i New York iaf
vitt linne - JC
svarta tights - gina
ha en bra dag ♥ Och hoppas att dt inte blir dåligt väder. Inteinteinte regn!
puss (k)

torsdauug :)

Tja, Mr Meechan är bög :) Elr ngt. Missade ett engelska prov när jag var borta, men vill göra det nu så har jag dt gjort sen. Men jag får typ inte göra dt ;o Frågade för ngn dag sen om jag kunde göra dt idag, han ba kanske, javenne? typ. Sen så fick jag inte göra dt idag, o kommer säkert inte få dt imrn heller. men brukar dt inte vara tvärtom elr? Läraren tycker att man ska göra dt men själv vill man inte? ;) aja.
Fick tillbax NO proven idag. Mr Reid frågade innan vem i klassen vi trode hade fått bäst resultat. Massa ba EMILIA! Jag ba eeh? För att jag fick bra en annan gång betyder väl inte att jag fick bäst nu? Men typ jag emma & ebba kom på delad trea i klassen ;) Fick MVG så är nöjd :) Sen kutade vi till bussen (i)
Hemma nu, äter vindruvor. Strax volleyboll (y)
häjdå (k)

outfit

Slänger upp en outfit bild innan det är dags för skola.
jeans - bikbok
vit tshirt med ficka ( som jag hade glömt bort att jag har,haha) - gina
armand - florida
blått nagellack - sephora
läppglans - make up store
:)
Dags att springa till bussen nu! puss :*

blått nagellack

Har målat naglarna blåa! Förstår om ni tycker att det låter som ett lite konstigt färgval, det tyckte jag också först ;d Men nu tycker jag att det är rätt coolt (h)
vad tkr ni?
Nagellacket är köpt på Sephora i florida. Har tyvärr inte hittat ngn fin blå färg här hemma ( antingen med glitter i, för mörkt elr ljust för min smak) Men det här var rätt färg för mig ;)

sunshiiiiine!

Vilket härligt väder! =) solsolsol! Kunde till och med ha kortbyxor på gympan i skolan. Kanske låter lite konstigt att jag tycker det är skönt väder eftersom att jag precis kommit hem från 30 graders värme, men jag förväntade mig att dt fortfarnde skulle vara kallt & blött här hemma i sverige när jag kom hem. Men nejnej ;) Hoppas bara att det fortsätter vara varmt.
Idag har jag garvat 10 gånger så mke som jag har gjort dom senaste två veckorna trorja ;d Hahahah, tack vare emma. Ingen är bättre på att garva & att få en att garva en emma, jag lovar! Hahahahha. Fick höra Raffi sjunga baby & emma lyssnar på bethoven (i)
Köpte glass med emma, karro & ebba sen (y) Nu hemma, kollar lite på tv & ska strax på dans. Jag orkar typ inte plugga ngt idag till so, får se om jag gör dt. Annars tar jag det imrn.
Skriver nog inte mer ikv, så görs imrn :*

tisdag

Sovmorgon (y) dt behövdes kan jag säga ;) Men jag är fortfarande sjukt trött. Drar strax till skolan iaf. Sen blire dans o så, får se om jag åker hem emellan.
kyss (k)
En outfit bild sålänge :)
new york tröja - gissa varifrån? (a)
jeans som inte syns på bilden (då skulle mitt stökiga rum komma med, massa väskor & skit ;) ) - bikbok
ha en bra dag! =)

BRA EMILIA (i)

Kändes jättekonstigt att gå & lägga sig så tidigt igår, typ innan åtta ;d men det var hur skönt som helst. Sov i några timmar, sen vaknade jag och kunde inte sova. Tillslut så lyckades jag väl somna, för sen vaknade jag av väckarklockan. Det kändes fortfarande som mitt i natten, men så tänkte jag att upp och hoppa nu emilia, nu drar vi till skolan! Hehe, inte riktigt. Jag stänge av klockan och försov mig istället. Härligt start emilia, duktig flicka! (y) Så fick jag stressa som en idiot ist. Men jag hann med bussen.
Skolan gick väldigt segt, och jag gick runt som en zombie hela tiden. Men till slut så tog den slut. Ebba & jag hann precis med bussen hem. Nu sitter jag här, kollar på top model. Måste nog hinna med lite plugg också innan det är dags för volleyboll. Har so prov på fredag, och engelska prov på torsdag, men det skulle inte vara svårt. Har ngt papper att göra iaf. Matten var jag så duktigt och hann med i skolan på elevens val.
Nu mst jag dra, pösshääjj :*
hann med att ta outfit/facelook bild i morse i all min stress. Men dt blev lite stört (i)
mörkblå kofta med gulddetaljer ( som inte syns på bilden) - tommy hilfiger
vitt linne
armband från florida & kroatien
right now :D

SVERIGE (h)

Nu är jag hemma! Men jag är sjukt trött. Har dygnat ;) elr mer än dt, har typ varit uppe ett & ett halvt dygn (i) Och bara flygplan & suttit och väntat hela tiden. Underbart. Nej ;d Tror aldrig att jag har varit såhär trött. Men på sista planet så piggnade jag till lite iaf. Innan det när vi satt i Amsterdam var jag så trött att jag inte ens orkade lyfta armen, och jag bara garvade hela tiden. Löjligt trött, thaha ;d   Men hemma nu iaf :) Har tagit en dusch, vilket var grymt skönt. Har börjat packa upp lite också. ( Ojoj, dt brukar jag alltid försöka undvika så länge som möjligt att göra ;) ) Sen ska jag sova. Åhh. Borde egentligen plugga, men det orkar jag verkligen inte.
Är det bra med er annars? :)
Bilder från resan laddar jag upp senare när jag orkar och har tid.
pusshej (k)

Hilton Homewood Suites

Idag lämnade vi Sanibel Island. Var lite vid poolen först, sen checkade vi ut & åt lunch. På vägen stannade vi på tanger. Jag köpte en väska från tommy hilfiger :) Sen åkte vi till hotellet, ni ser rubriken ;) Va lite vid poolen där också, sen åkte vi till Miromar där vi har varit en gång förut. Dt var typ pappa som skulle köpa skor elr ngt, men vi gick runt & kolla typ. Sen va jag såhäääär hungrig, kändes nästan som att jag skulle svimma snart ;d Vi köpte med lite mat hem, sushi bland annat. Nu ska vi fixa klart med packning och allt, för imrn drar vi hem till Sverige. Känns rätt tråkigt, för dt har verkligen varit skitkul i New York & helt underbart med värmen här i Florida. Men det ska samtigt bli skönt att komma hem & träffa alla sjukt saknade igen.
Men det kommer bli en väldigt lång dag imrn, elr dygn rättare sagt. Vi måste vara på flygplatsen här i Fort Myers kl.9 imrn. Sen vid tolv går flyget till Minneapolis. Klockan fem går flyget till Amsterdam, och så känns det som om det är mitt i natten där för oss, men så är det typ morgon. Och sen på förmiddan går flyget hem till kära linköping. Hela resan kommer ta ett dygn, och cirka 16 timmar på flyg.
Nu mst jag dra, pusspuss (kk)

min mobil lever ;o

Packat lite & sen bara chillat vid poolen idag. Hur skönt som helst :) Nu ska jag strax äta mat, sen packa färdigt & så skulle vi kanske åka en sista sväng här på ön innan det är dags att åka imrn.
Haha, förut idag så slog det mig helt plötsligt att jag inte hade kollat min mobil på jättelänge. Shit tänkte ja, jag har inte haft den på flera dar, var ären!? Typ sprang runt o leta massa men hittade den inte. Så ringde jag till den. Hörde först inte var den var, men sen så lät dt från soffan ;o Tog bort en massa kuddar, sen tog bort själva stora soffkuddarna, & där, inkörd under värsta kanten låg den, o typ satt fast. Thahah, hur hamna den där då? ;d Hitta den ju iaf (y) ;)
aja, pusshej (k)

cha :)

Hade inte lust att blogga ngt igår. Chillade hela dan iaf :) Solade & badade vid poolen, läste och så (h) Får se vad det blir att göra idag. Imrn ska vi åka härifrån :( Ska bo på ett hotell rätt nära flygplatsen en natt innan vi åker hem, så dit ska vi imrn. Skriver mer senare idag elr imrn (i) puss :*

skittles (hh)

Idag gick vi upp lite tidigare för vi skulle på "utflykt" ^^ Shit, jag undrar hur det kommer gå för mig när jag ska till skoaln igen & mst gå upp tidgt :o Dt var asjobbigt att gå upp efter åtta iaf (a) Sen åkte vi till Everglades o därifrån åkte vi på airboat tour för att se aligatorer. Man satt i en båt (airboat) som typ inte hade ngt tak elr ngt, knappt ngr kanter, och sen åkte man genom små kanaler som fanns där. Det var träd på båda sidorna så det blev som att man åkte i en grön tunnel på vattnet. Och så körde gubben skitfort. Jag lovar, dt gick supersnabbt! Men dt var kuul :D Och "tunnlarna" var inte så stora heller, hehe. Så det var tur att han verkligen kunde styra ;) Sen såg vi aligatorer också, vilket var själva grejen (i) Åkte i ungefär en timme i båten.
Sen på hemvägen stannade vi på Coconut piont, ett shopping ställe ;D Köpte skor & lite smink. Sen, äta o så. Nu på kvällen var vi på ett stället som hette Tshirt hut ;) Köpte tshirts (i) Värsta coola, haha. Visar sen nån gång.
Juste, jag har ätit skittles idag också, thaha. Värsta goda godiset. Bäbis godis (a)
pusshej :*
skittles (h)

skadeglad (6)

Stängde ut syrran på balkongen föut, thahah. Mahahhhahah, jag är skadeglad (6) jag tyckte iaf att det var skitkul, men vet inte vad hon tyckte :D
Har bara chillat, solat & badat idag (h) Dt är underbart skönt här :) Ikv var vi på nån restaurang och åt, sen kollade vi på solnedgången. Vi såg delfiner idag också, och dom kom ännu närmre nu. Häftigt vare :)
Imrn ska vi nog kolla på aligatorer :o
hejdå, hare bra :*

DELFINER :o

Gick ner till stranden lite nu på kvällen. Tittade på solnedgången, hittade lite snäckor & tog kort :) Sen såg vi delfiner! Riktiga delfiner som hoppade en bit ut i vattnet. Det var coolt! Och dom var jättefina ^^ Fick tyvärr inget kort på dom. Solen hade gått ner & det blev väldigt dåligt ljus. Men dt var supercoolt :)
nu ska jag sova om ett tag, puss :*

soool :)

Har haft en riktigt skön dag här på sanibel idag! Tog en liten "upptäckar tur" på förmiddagen ;) Åkte till ngt ställe där dt finns aligatorer, fast vi såg inga. Det var bara jag som troligen såg en i vattne vi körde förbi ;D Sen låg vi på stranden ett tag, & lite senare ett dopp i poolen. Det var minst typ 30 grader i poolen, sjukt skönt (y) Nu har jag duschat & ska nog strax äta.
Har ni det bra där hemma? Saknar mina gullungar sjukt mke :* pusshej (k)

har som sagt inte med mej kamera sladden, så dt kan bara bli webcam bilder medans jag är här.

här ska det stå en rubrik..

Hej =) Var vid poolen ett tag på förmiddan & en stund på eftermiddan. Man känner verkligen att solen är superstark här. Men jag kan ju som sagt inte va så jättemke i solen, för då skulle jag bara bli mer förkyld. Men det var jätteskönt! :) Nu ska jag duscha o så.
kyss (k)

JUSTIN BÄJBÄHR (H)

Godmorgon =) Sovit gott? Det har inte jag, hahah ;d Jag är färkyld, så jag har bara legat & snorat & vridit mig hela natten. Nu är jag uppe iaf och jag har ont i halsen ist. Uschusch. Men lite bättre att ha ont i halsen än dunkande huvudvärk & täppt som jag var igår? Sitter och äter frukost med havsutsikt. Grapefruktjuice & m&m's (a) Och lyssnar på justin bieber (yy) Snart vill jag gå ner till poolen. Jag kan ju vara där utan att bada så mke iaf, så slipper jag bli mer förkyld.
Pusshäj (LL)

Sanibel

Goodbye Bonita Springs and hello Sanibel! =) Drog vidare idag på vår lilla resa (a) På vägen stannade vi på en outlet, en till ;) Det som jag har köpt idag & igår:
tränings shorts - nike
gladiatorsandaler - rocky room elr ngt ;d
väska - oxå rocky room
tröja - tommy hilfiger
kepah (h) -tommy hilfiger
Och en till resväska, vi kommer inte få plats med allt när vi pker hem (i) Resten av familjen shoppade på palph lauren ;)
Sen till ön Sanibel,  här ska vi bo i en vecka. Bor i som ett lägenhets hotell. Det ligger jättenära havet, nästan på stranden. Gick ner lite på stranden med syrran förut. Det finns sjukt mke snäckor!! och så såg jag typ en torkad igelkottsfisk, hahah ;d Men dt är fint :) Jag har typ lyckats bli förkyld nu också (n) Så jag kan inte bada så mke, men hoppas att det försvinner snart. Nu ska jag kolla på hockey, new york rangers & florida panters (h) Pusshej (k)

FLORIDA BABY (h)

Från new york till florida idag. Vi flög från en ganska liten inrikes flygplats, så det gick rätt snabbt och smidigt ;) Blev enganska vild taxiresa dit, haha. Han slängde in oss alla fyra där bak, & man kan inte säga att han körde så lugnt heller. Men det gick bra, fort iaf. Flygresan tog bara lite mer än två timmar. Sen kom vi fram,gud så skönt med värme!! Hämtade väskorna & hämtade ut hyrbilen. Den va cool tkr ja (h) Lincoln trorja den hette ;d Sen åkte vi till hotellet, skitfint! :) Tog en sväng till stranden & sen åt vi. Nu slappar vi lite på rummet, ska nog träna lite i gymmet här på hotellet. Imrn blire sol & bad!
puss&hej :**

TOP OF THE ROCK

Har hunnit med massa här i New York idag :) Först åkte vi långt söder ut på manhattan, & där åkte vi med en färja till Staten island. Fick se allt från sjösidan, och såg också frihetsgudinnan bland annat. Jag tyckte att frihetsgudinnan var jätteliten, jag trodde att den var superstor :o haha. Sen gick till området vid Wall street. Åt god sushi & var vid något känt börshus ;) Vi var en sväng i greenwich village också. Sen tog vi tunnelbanan tillbax mot mitten av manhattan igen. Jag åt en supergod milkshake på starbucks :) Sen the big thing of the day ;) Vi var på Top Of The Rock, den största "utkiksplatsen" i New York, om inte i världen. Man åker upp i ett hus, med 70 våningar, & därhar man världens utsikt! Men ser över hela New York.Man är som uppe på taket, men det är såklart staket runt. Det finns som tre olika "utkiks plan" man kan vara på, och det översta har inget glas staket runt, utan det är mer fritt liksom ;) Fast man kan ändå inte trilla ner (i) Så vi var där uppe i lite mer än en halvtimma, tog massor med kort. Sen åkte vi ner, gick till Central park. Gick längs med 5th ave en sista gång, och på Times Square var svampbob. Hahah, jag stod och posa bredvid honom (h)
Imrn ska vi till Florida. Uunderbart med värme (y) Nu måste jag packa klart här. Pusshej (k)
Ojuste, jag köpte RayBan brillor idag (h) dock inte äkta, men det kändes äkta att köpa dom av en söt lite gubbe i new york (a) Och sen köpte jag en new york tröja :) Igår köpte jag converse också, fast det kanske jag redan har sagt? aja, pusshej :) ♥

RSS 2.0