STUDS

Där har ni bilder på hur jeansvästen såg ut när jag var färdig, samt iphoneskalet jag glömt att visa.

Till er som undrar hur man sätter fast nitarna, så är det superenkelt! Som ni ser på bilderna i det här inlägget har varje nit två piggar. Man gör helt enkelt bara hål med piggarna genom att trycka dem igenom tyget, och sedan böjer man dem inåt på baksidan.
Som jag sagt tidigare köpte jag nitarna på Shock i Sthlm (Drottninggatan) men det finns även att beställa på deras hemsida, och säkert många fler ställen.
Med hjälp av ett gäng nitar kan man enkelt snygga till och 'förnya' ett plagg, så det är ett hett tips till er som har någon gammal jacka/väst/jeans hemma som ni börjar tröttna på, samtidigt som ni inte riktigt vill säga hejdå. Här kan ni se vad jag mer har hittat på med nitar..

Kommentarer
Postat av: © sarastille

Skulle du vilja tjäna hundra kronor för varje person som läser din blogg? Det vill säga, om 10 personer läser din blogg så tjänar du tusen kronor? Jag lovar, detta är inget skämt. På bara två dagar har jag tjänat över tusen kronor. Gå in på min blogg och läs mer :)



http://sstille.blogg.se/2011/december/tjana-hundra-kronor-for-varje-person-som-lase.html#comment

2011-12-17 @ 14:09:11
URL: http://sstille.blogg.se/
Postat av: © sarastille

sv; ja det fungerar & det är lättare om du går in på sidan och läser själv hur det går till. när du blir medlem finns ett användaravtal som du måste läsa och godkänna, i det står allting du behöver veta om både sidan, dina pengar och så vidare. :)

2011-12-17 @ 15:50:47
URL: http://sstille.blogg.se/
Postat av: yasse

hur gjorde du iphone skalet? ;))

asså är iphone skalet i silikon elr plast? ;)

2011-12-18 @ 16:53:27
URL: http://yasseghaffari.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0