x 4

Dagens // t-shirt, Monki // jeans, Carlings // ringar, bla Glitter // + boots och jacka.
Pluggandet tar upp alldeles för mycket tid, och emellan alla uppgiften och måsten försöker jag få lite tid att andas. Försöker hinna med så mycket jag kan utan att kollapsa, men vissa dagar då man är nära gränsen tvingas man offra en del annat. Har inte varit en bloggkung de senaste veckorna, men jag har tyvärr inga superkrafter. Går så småningom mot lugnare tider så det är bara att hålla ut tills dess. Om jag inte hinner få några superkrafter innan det vill säga.
Hoppas att allt är bra med fina ni iallafall, och jag är glad att ni finns kvar där någonstans!

never stopped me before

// WANTIES // 1. topshop 2. modekungen 3. modekungen 4. zara 5. topshop 6. topshop 7. zara 8. asos 9. modekungen 10. modekungen

Har lovat mig själv att inte shoppa för tillfället då jag har allt jag behöver och mer därtill, men det hindrar mig inte från att kika runt och vilja ha saker. Snart är det ju jul också! Men i vissa fall är det väldigt svårt att hålla fingrarna borta. Kolla bara skorna.. Åhmigad.

REMINDER


Tänkte ge er en liten påminnelse denna fina tisdagskväll! Glöm inte bort att ni kan ställa frågor till mig genom blogresponse, h e l a  t i d e n . Jag svarar på allt och jag älskar frågor, så var inte rädda! Ingen fråga är dum nog för att inte kunna besvaras. Så om du tidigare skrivit en fråga i en kommentar som jag inte har möjligthet att svara på, eller om ni kommer på något här och nu, klicka bara på blogresponse-rutan här till vänster och fråga på!

Och så kan jag ju passa på att säga att ni som vill gärna får följa mig @ Instagram. Har tänkt att det inte ens varit någon idé att säga till er att jag har ett konto eftersom jag inte varit så bra på att uppdatera tidigare. Men nu har jag lovat mig själv att bli bättre på att det. Där heter jag emiliasofiia.
Ha det fint!

antoher day, another dawn

Liknande dagens. Glömde helt bort att ta bild mitt i all morgonstress.

Min dag har i princip bara bestått av plugg sedan jag kom hem. Dock har jag varit ganska generös med pauser, och en och annan gång låtit tankarna vandra iväg i brist på självdiciplin... Men annars så.
Blir bara mer och mer trött på detta efter varje dag som går. Nästan så att dygnet har för få timmar för att jag ska hinna med det jag måste vissa dagar, och utöver det skulle jag gärna ha ett liv också. Skoltrött.se

Hoppas att allt är bra med er iallafall. Inte så väldans långt kvar till jullov nu, eller hur? *tänk positivt, tänkt positivt*

december 2010

Gick tillbaka ungefär ett år i arkivet och tittade på massa bilder från december 2010. Måste erkänna att det skulle passa rätt bra med lite snö nu. För visst ska man börja få julkänsla när det är första advent? Jag har i princip ingen julkänsla alls än så länge vilket känns rätt tråkigt. Kanske beror på att det är drygt 10 grader?

Nu har jag en stor hög med plugg att drunkna i, så ni slipper fundera på vad jag har för mig idag. Ta hand om er!

moving on to something better

Har spenderat kvällen med Anna & Linnea. Vi har fortsatt att tricksa med vårt lilla projekt som jag nämde tidigare, känns som att det kommer kunna bli riktigt bra! Ska bli kul att få avslöja mer för er, inte så långt kvar längre.
Har jag tänkt sätta på någon serie ett tag nu, men känner redan att måste jag kämpa för att hålla ögonen öppna. Hoppas att ni har haft en trevlig kväll allihopa!

clutches

Nu har de fått in kuvertväskor hos Style by Tyra! Om jag inte hade gjort ett löfte till mig själv så hade jag slagit till direkt. Enkel och snygg modell, fina färger och bra pris, hur bra som helst?!

NEW

Hade lite tid över när vi var i Stockholm i torsdags, så jag sprang in på Urban Outfitters och kom ut med dessa. Det var oändligt länge sedan jag köpte örhängen! Och överhuvudtaget använde örhängen för den delen. Har inte sett några fina på hur länge som helst, inte för att jag direkt har letat, men dessa föll jag för. Snyggt att bara ha ett också.
Urban Outfitters, 150 kronor.

surdag

Det blev alltså en sväng till Stockholm redan igår! Var på Stockholmsgruppens kontor, fick fylla i lite papper och ta bilder. Det gick bra, tror jag iallafall, och var riktigt kul!

Men, precis som rubriken säger, idag har jag haft en riktig surdag. Det var inte min dag helt enkelt, har känt mig i princip så negativ man kan bli haha. Lite tråkigt, men det behövs en del negativa stunder för att andra stunder ska kännas positiva, eller hur? Har gått och väntat på ett besked angående Stockholmsgruppen hela dagen också, men det har inte kommit. Nåja, det finns inte mycket man kan göra förutom att hoppas på det bästa. Hur som helst känns det riktigt kul att jag har fått göra det jag har gjort hittills, och jag skulle aldrig ta tillbaka det.

Appropå något annat, jag har varit dålig på att ta outfitbilder den senaste tiden. Men det ska jag försöka få ändring på!
Nu ska jag fortsätta kika på Idol, ha det fint!

URBAN OUTFITTERS

Snyggt just nu - från Urban Outfitters
Där har ni några av mina favvostylingar just nu. Lite inspiration skadar ingen!

Sthlm

Hej på er! Är påväg till Stockholm nu, framme om cirka tjugo minuter. Börjar bli lite smånervös kanske? Minst sagt. Jaja, får se hur det går, och vad jag får göra framförallt. Gaaaah.. Wish me good luck!


bussy

Jag har alldeles för mycket att göra, samtidigt som jag har minst tio gånger så mycket att tänka på. Jag är upptagen med andra ord. Hör av mig senare, ha det fint! Och tack för alla supergulliga kommentarer förresten, ni är allt för bra!

STOCKHOLMSGRUPPEN

Okej, förlåt till mig själv nu, men jag kan inte hålla mig längre. Jag hade bestämt mig för att inte säga någonting förrän jag visste mer säkert vad som är på g, men äh, jag kan inte hålla tyst längre helt enkelt.

Men okej, för att göra en lång historia kort... I fredags sprang Jenny & Therese från Stockholmsgruppen in i min syster på stan. De frågade hur lång hon var, om hon var med i någon modellagentur, tog ett foto av henne osv. Sedan sa de att de skulle kontakta henne senare i veckan. På Idol samma kväll, så stötte vi på dem igen, och då var ju även jag där. De frågade om vi var systrar, konstaterade att jag också var lång och frågade om de kunde kontakta oss båda. Iiiiih, herregud! Det är ju sådant man knappt vågar drömma om.
Sen idag så hörde de av sig, berättade att de var intresserade av att vi skulle komma upp till Stockholm och om en eventuell tävling. Det som nu är spikat är att vi någon gång ska åka upp, frågan är bara om det blir på väldigt kort varsel, typ nu i veckan, eller om det dröjer lite och vi istället tar det en dag då det passar bättre. Jag har lovat mig själv att inte ha för höga förväntningar eller så, jag har ingen aning om mina chanser eller vad som skulle kunna hända, men bara grejen att bli uppmärksammad av en modellscout är helt otroligt kul, och att dessutom bli tillbedd att komma till deras kontor är ju helt sjukt. Såklart skulle det bli roligt om detta kunde leda till något mer, men som sagt, att bara bli uppmärksammad av en scout på en av Sveriges största modellagenturer räcker gott och väl för mig!

saturday's

Kom på att jag glömt lägga upp min outit från i lördags, så här har ni den.
// vaxade jeans med dragkedjor, River Island // metallic top, Primark // armband, 82 //

surprised

Jag har skrivit tidigare att jag i princip aldrig går in på ginatricot längre eftersom jag tycker de väldigt sällan får in något som faller mig i smaken, men nu blev jag ännu en gång överraskad då de faktiskt hade en del snygga plagg. Dock fanns det såklart fortfarande mycket som inte passar mig, men bl a plaggen ovan tycker jag var fina. Där har ni samtidigt lite tips på festkläder!

thinking, starting, revealing

Inlägget jag skrev igår publicerades aldrig tydligen... men bättre sent än aldrig?

Under hela dagen har jag, Anna och Linnea hållit på att fundera, planera och tricksa med en idé. Jag kan inte avslöja allt för mycket än, men jag kan lova att ni kommer få chansen att ta del av detta, och en del av er som tidigare har efterfrågat något liknande blir säkert glada. Det ska bli kul när vi så småningom kommer igång och avslöjar mer för er!

Söndagkväll - då ångesten och olusten inför skolan ofta brukar komma krypandes för min del. Men nej, inte ikväll. För min del har bara halva helgen gått än så länge. Jajemensan, har studiedag både måndag och tisdag. Passar skapligt bra just nu måste jag säga. Dock lär jag väl bli tvungen att sätta mig med en del plugg ändå, men det är sådant man får ta.
Ha det fint hörni!

inlovewithfashion

I fredags fick jag hem min nya klänning från inlovewithfashion!
Svart funkar ju alltid, och jag föll extra mycket för modellen. Är svag för korta klänningar med långa ärmar. Snedskurningen gjorde den lite roligare också! Den blir perfekt till fester vid jul och nyår. Funkar även till mindre festligare tillfällen, om man "klär ner" den lite. Like it!

@ Annika's

Hade en riktigt trevlig kväll igår med tjejerna! Mat, spel, prat och mycket skratt kan sällan bli fel.

Nu ska jag göra ett tappert försök att röja undan lite här, kom nämligen inte så långt igår... Har något att fota och visa er också, så det kommer upp senare.
Angående headern så är det bara något jag slängde ihop snabbt igår. Vet ännu inte riktigt hur jag vill att den ska se ut, men jag var trött på den förra så denna får duga så länge.
Puss!

tjejkväll

Nu ska jag och tjejerna hem till Annika! Där ska vi fira henne med mat och annat trevlig. Ha det fint!

dress code: black,white&silver

Gårdagens // byxor med dragkedjor, River Island // cardigan, VILA // linne med nitar, sis // armband, 82 //

last night

Hade en riktigt trevlig kväll igår! Både idolerna och Jessie J var superkul att se live. Kul att se hur allting verkligen går till också, fick även ta del av fest hos Bagge. Hahaha.
Var även med om något annat spännande igår. Försöker intala mig själv att inte ha för höga förväntingar, men det är svårt. Berättar mer för er senare då jag vet om det blir något eller inte, just nu är det allt för många frågor och det enda jag kan göra är att se vad som händer.
Nu ska jag sätta igång och städa lite här. Ha det fint hörni!

IDOL

Har nyss ätit, firat mamma och nu sticker jag in till Cloetta Center tillsammans med syrran och mami för att gå på Idol! Jessie J kommer ju också, vilke gör det hela ännu bättre.
Ha en trevlig kväll allihopa, det ska jag ha!

livbåth

Min mamma kan vara alldeles för söt ibland. Fick detta tidigare i veckan då det var Emilia-dagen. Ni vet väl alla hur gott de luktar? Åh, tröttnar aldrig. Jag har alltid så svårt för att välja endast en favorit, så detta var superbra!

Äntligen fredag i morgon. Det är lika skönt varje gång... Själva skoldagarna denna vecka tycker jag har gått relativt snabbt, men när man kommer till pluggfronten, dvs läxor och uppsatsskrivningar, så var det länge sedan det gick så trögt för min del. Har varken haft någon som helst lust eller ork och vissa dagar är självdiciplinen inte den bästa heller. Har inte fått så mycket gjort alltså, men som tur var var det inga deadlines eller liknande denna vecka. Dock innebär ju tyvärr inte en vecka med lugnare tempo att jag slipper undan allt jobb senare. Nåja,.. Det behövs lite lugnare veckor ibland, och som tur är vet jag att jag kan hitta den där självdiciplinen någonstans när den verkligen behövs.
Men som sagt; fredag i morgon. Det ska bli ruskigt skönt! Denna helg lär innehålla en hel del roligheter, med start i morgon kväll, i Cloetta Center...

Ang. rubriken.. Internt skämt. Dagens skämt för att vara helt uppriktig. För att hedra fina Ebba & Elisabeth ;)


Versace for H&M

Jag har inte skrivit något om Versace for H&M än, pga att jag inte har haft mycket att säga om saken. Men nu när reklamen funnits överallt ett bra tag och kollektionen kommit ut i utvalda butiker idag så kände jag att jag inte längre kunde undvika det.
Jag tycker att många av plaggen var tuffa och snyggt gjorda, men det mesta föll mig inte i smaken. Måste ändå erkänna att den svarta toppen och skinnjackan ovan ser rätt läckra ut.
Vad tycker ni om kollektionen?

161111

Dagens // tröja, Monki // skjorta, Hollister // jeans, Carlings // väska, Kroatien //
Kom hem från bion för en stund sedan. Det är svårt att säga något om filmen utan att avslöja för mycket, och även svårt att bedömma den då det endast är första delen. Men bra var den, minst sagt.

Hoppas på att jag känner mig mindre trött efter att ha fått i mig lite mat. Just nu känner jag att jag har allt annat än ork till att plugga ikväll. Ni får ha det bra allihopa, puss!

BREAKING DAWN PART 1

Imorgon ska jag & Clara på premiären av Breaking Dawn part 1.

När de dagen innan premiären ändrar från 15 till 11-årsgräns kan man undra om det är ett fult trick eller en ren tillfällighet? Nåja, vi slipper oroa oss för att inte komma in i alla fall... Har varit lite smått nervösa ett tag nu haha.

Precis som de flesta andra så har jag längtat efter att få se denna film ända sedan förra filmen kom, så jag är riktigt taggad inför i morgon! Känns kul att jag hade sådan tur att jag slutar tidigt just i morgon också och för en gångs skull kan pricka in så bra så jag kan gå på premiären. Nu återstår det bara att se om filmen lever upp till förväntningarna, men något säger mig att det kommer den göra...

NYÅRSKLÄNNINGAR

Ni som letar efter klänning till jul/nyår har några tips här ovan! Samtliga klänningar kommer från inlovewithfashion.com. De har rikigt många snygga klänningar där! Beställde själv en igår, visar den så fort jag har fått hem den.

Nu när jag redan pratar om kläder kan jag passa på att svara på en fråga som kanske intresserar fler av er. Det var en tjej vid namn Cesanna som frågade om var i Sverige man kunde köpa en sån jacka jag skrev om igår, eller en liknande.
Tyvärr har jag inte sett en likadan någonstans här i Sverige, men om ni vill ha en av samma märke (Barbour), så är det säkert bara att söka på Babour damjackor eller något i den stilen. Har även sett en liknande modell på Gina tidigare i höst, dock vet jag inte om den finns kvar eller inte. Hoppas att något av det kan funka!

those who got stuck on the way

// Dagens // stickad tröja, Carlings (sis) // jeans, Dr Denim/Carlings //
+ jacka & boots.

LONDONSHOPPING - Barbour

I London hittade denna jacka till sin nya ägare. Den träffade många rätt av hur jag ville att den skulle se ut - den var till och med perfekt. Lagom varm att ha såhär års också, den är varmare än vad man kanske kan tro, men det är fortfarande ingen vinterjacka. Jag är riktigt nöjd!
Sådär ja, det var sista inlägget jag tänkte göra med shopping från London. Nästan tur det... Får ni också dåligt samvete om ni handlar ganska mycket på en gång? Har dock några produkter kvar som jag tänkte visa lite senare när jag har hunnit prova dem ordentligt, så det får vänta. Köpte även iphoneskal, halsduk osv men det orkar jag inte fota. Kanske dyker upp någon gång i framtiden.

får man lägga sig klockan åtta om man är över 7 år?

Funderar ärligt på att gå och lägga mig, är så fruktansvärt trött. Okej kanske inte precis nu då, men snart ändå. Frågan är bara om jag kommer vakna mitt i natten, superpigg? Nåja, vi får se. Har lite att fixa med samt måla naglarna först.
Hur är det med er då? Har ni haft en bra söndag? Min har varit i princip som de flesta söndagar; sovmorgon, slapp förmiddag, lite småfix/städning, tränat osv. Har hunnit med lite plugg inför veckan också, innan det blev för jobbigt att hålla ögonen öppna. Och så har jag såklart firat pappa! Ni glömde väl inte bort att det är farsdag idag?
Ni får ha det så bra allihopa, och försöka tagga till inför ännu en skolvecka.. Puss!

+


LONDONSHOPPING - Pr & RI

Primark, River Island, Primark.

Första bilden ger inte riktigt färgen på tröjan rättvisa, men det är en riktigt härlig grön färg. Blir perfekt att ha en vit skjorta under! Byxorna är vaxat jeans, och tillsammans med dragkedjorna blir det bra mycket roligare än ett par vanliga svarta jeans. Den metallic/glittrande toppen blir bra till fest, men funkar även till vardags om man "klär ner" den lite. Alla plagg lär ni se igen när de dyker upp i outfits så småningom.

23:07

Kom hem från Anna för en stund sedan, har bara myst och kollat på film under kvällen. Länge sedan vi sågs! Ska sova skapligt tidigt ikväll hade jag tänkt, har varit så jäklarns trött idag. Eller ja, hela veckan förresten. Hoppas på att jag känner mig piggare imorgon och någorlunda redo för en ny vecka, det lär bli en fartfylld sådan.
Hoppas att ni haft en trevlig kväll allihopa!
Och Linnea, du får se till att krya på dig!

red&blue

Gårdagens // skjorta & jeans, Hollister // armband, 82 //

LONDON IIII

Buckingham Palace. Vi kom mitt i värsta paraden, därav allt folk.
Klassiska telefonkiosker och taxibilar var man än gick.
Åt en supergod indisk middag en kväll.
Piccadilly Circus.
Regent Street.
Bye UK!
Så, det där var sista bilderna från London. Om ni har missat de tidigare inläggen med bilder kan ni klicka här. Ska se till att visa det sista av shoppingen snart också!

111111




11-11-11, ett datum värt att fira
, eller hur? Vad hittar ni på idag?


Bilden är från i somras, strax innan skolstart. Och Alice, jag kommer ihåg hur mycket snack det blev om den där bilden, så jag tänkte att det blev bäst att göra så. Hhahahah. Men ta inte illa upp! Tänkte att du själv troligen skulle vilja ha det så pga samtalet den där dagen, haha. Och så kommer jag ihåg hur awkward det blev där inne också. Gaaaash... Jaja, nu blev det lite mycket internt.

WITH ZIPPERS

Gårdagens // cardigan, H&M // jeans med dragkedjor (nya), River Island // linne, även det med dragkedja, i ryggen, H&M // enkla silverringar, bl a Glitter //

halv-helg

Bild från i fredags då jag och familjen var på Yogi.

Håller ni med om att torsdagar ofta känns lite halv som fredagar? Även om det inte riktigt är helg än, så vet man att redan då är det inte alls långt kvar. Förhoppningsvis så går sista skoldagen på veckan skapligt fort också, så ja, den där halv-helg-känslan får jag ofta på torsdagar.
Slutade tidigt idag, så har redan hunnit med en sväng till gymmet med syster samt tagit det lugnt här hemma ett tag. Efter att ha tagit en dusch ska jag göra ett sista ryck med pluggandet, och sedan får det vara nog för veckan. Trots att denna vecka har varit en av mina lugnaste på väldigt länge när det gäller plugg, så känner jag mig helt slutkörd. Helgen kommer passande med andra ord.
Ha det fint allihopa!

LONDONSHOPPING - Hollister

Eftersom det inte finns någon Hollister i centrala London men jag var riktigt sugen på att besöka en Hollisteraffär, så stack vi till Westfield en eftermiddag. De ligger strax utanför London och det är närmsta affären, (runt 20 minuter med taxi och 10 med tunnelbana från Oxford Circus Station). Efter mer än en timme där inne så kom jag ut med detta i en påse. En enkel vit skjorta & en i lite roligare färger, båda i en inte alltför lång modell vilket jag gillar, och så ett par snygga och supersköna jeans.
Appropå påse, både Abercrombie och Hollister har ju samma koncept, och något mer de har gemensamt är att de har snygga påsar. Eller ja, snygga killar på påsar.

knitted, leather & jeans

Dagens // stickad tröja, SOLO // skinnjacka, 365 sunshine/MQ // halsduk, old one // jeanväst, avklippt jeansjacka // cyckelbyxor, ? // skor, Dr Martens //

höstsnyggt från Bikbok

Någon som känner att den behöver en liten uppdatering av höst/vintergarderoben? Kika in på närmsta Bikbok!
En enkel men fin blus, som ni har exempel på i kollaget, funkar både till fest och till vardags. Och om ni, precis som jag, älskar shorts och inte vill tvingas släppa taget om dem nu när det blir kallare, så är det bara att köra på ett par strumpbyxor under. Även detta funkar lika bra till fest som till vardags!

LONDON III

Piccadilly Circus, love it! Påminner om Times Square, dock inte med lika maffiga neonskyltar och skyskrapor, utan med lägre, äldre och mysigare hus.
Liverpool Street Station.
Trafalgar Square, taget från National Gallery.
Westfield, lite storlek på det varuhuset måste jag säga.
Från Piccadilly Circus upp mot Regent Street. Kan tänka mig hur mysigt London är i december, med all julbelysning! De hade delvis börjat julpynta redan när vi var där, men det var mest reklam, för filmen Arthur Christmas bl a. Lite väl tidigt kanske?

for the first time

Dagens // tröja, Abercrombie // jeans, Dr Denim/Carlings // skjorta, Hollister //
Fler bilder på skjortan & resten av shoppingen från London lär tyka upp inom snar framtid.

Första dagen tillbaka i skolan efter lovet var som alltid seg till en början. Jag tog mig igenom den trots allt, men det betyder inte att jag är färdig med allt skolarbete för dagen. Har en del att ta itu med ikväll, så det är väl lika bra att jag sätter igång.
Hoppas att allt är bra med er!

STARSTRUKK

Nytt lack från Topshop.

Efter ett välbehövligt höstlov och en slapp helg känner jag mig ännu inte riktigt redo för en skoldag i morgon. Nåja, det är inte mycket jag kan göra åt saken förutom att gilla läget.
Har nyss varit och tränat, och nu är det mat följt av lite fix som väntar. Dock får det inte bli för långvarigt, sedan är det ju dags för EMA. Någon mer som kommer sitta bänkad?
Ha en fin kväll hörni!

LONDONSHOPPING - Abercrombie

Köpte detta inne på Abercrombie i London. Som ni säkert vet är det en väldigt speciell affär, men med mycket snygga kläder, och personal haha... Om ni är i närheten av en Abercrombie affär tycker jag ni borde ta er tid att leta upp den, och ev stå i kö för att komma in (det var lång kö utanför affären i London kan jag säga). Men det var det värt!

dresses

Ni som letar efter klänningar till höstens och vinterns fester har lite tips här ovan! Kanske vill ni vara ute i god tid till nyår?
De flesta modeller finns i olika färger om det skulle hjälpa er. Själv är jag fortfarande helt såld på den gröna...

LONDON II

Tog en lång promenad en förmiddag, ner mot Themsen, Big Ben och London Eye.
Stötte på dessa snygga taxibilar överallt.
Fortsatte att promenera mot bl a St James Park.
Old Bond Street, om jag inte minns fel.
Åt 'rullbandssushi' till lunch en dag. Nej, jag har inget bättre namn för det, men det är ju precis vad det är ;)

yesterday's

Gårdagens // jeansväst, H&M // body, Bikbok // jeans, Carlings // skor, Dr Martens //
Till detta körde jag på skinnjacka, stor halsduk + mitt lilla armband från 82, som ni sätt många gånger förr.

Ska strax göra mig i ordning för att sticka in till stan. Först har jag tid hos frisören och sedan ska jag möta upp ett par saknade tjejer. Ha en fortsatt trevlig dag!


TREND UPDATE

H&Ms senaste s k Trend Update bestod tillmestadels av röda plagg, matchade på olika sätt.
Personligen tycker inte jag att röd är en färg som passar mig, möjligtvis vinröd i så fall, men vanligtvis klär jag mig väldigt sällan i rött. Däremot tycker jag att röd, och då menar jag klarröd, är en väldigt fin och mysig färg. Pasar extra bra under hösten!

LONDONSHOPPING - parfumes

Både Viva la Juciy-parfymen och body misten från Victoria's Secret har jag jagat länge och nu fick jag äntligen tag på dem. Inte mycket mer att säga förutom att båda luktar supergott. Ååh.

tjejkväll

Kom hem från en mysig tjejkväll hemma hos Hanna för ett tag sedan. Mat - såklart, men även spel, prat och skratt gjorde kvällen riktigt mysig.
Hoppas att allt är bra med er och att ni har haft en fin kväll! Visst blir det nästan som fredag hela veckan nu när det är lov? Dock känns det inte riktigt som att jag har lov än, pga att jag inte har varit hemma antar jag, men det ska det bli ändring på! Jag har fortfarande ett par dagar på mig att komma in i den sköna lovs-rytmen. Ha det fint!

LONDON I

Hotellet vi bodde på till vänster i bilden, och så mysiga lilla gatan utanför. Hotellet låg i ett lugnt kvarter där man slapp det mesta av trafiken, men samtidigt var det bara en cirka 3 minuters promenad ner till Oxford Street. Bra läge alltså!
Hotellfrukost. Vad mer behöver man säga? Mums!
Hyde Park.
Det blev ett antal shoppingrundor längs med Oxford Street..
..och så teater en kväll. Det är väldigt sällan man går på teater, för mig i alla fall, men det var rätt kul!
Där har ni första lasset med bilder från London. Lär bli ett par inlägg till med bilder, så håll utkik dagarna framöver!

LONDONSHOPPING - Dr Martens

Det är väl lika bra att dra igång då jag har en del nyinköpt att visa. Vi kan börja med dessa Dr Martens kängor!

Har länge fingrat på dessa här hemma men aldrig slagit till eftersom de inte känts helrätt i storlek. Nu när jag provade dem kändes de mycket bättre så jag kunde inte hålla mig längre. Kombinationen av den bruna färgen, fårskinnet och den lite söta klumpigheten - jag är helt såld. Lär värma mina fötter under hela vintern!

BACK HOME

Nu är jag hemma igen efter ett par intensiva men otroligt roliga dagar i London. Vi har gått, sett, upplevt, och såklart shoppat, massor. Det kändes skönt att komma hem, samtidigt som det var tråkigt att åka därifrån. Dock kan jag trösta mig med att jag kommer åka dit igen, förhoppningsvis inom relativt snar framtid.
Ovan har ni ett par snabba iphonebilder, men mycket mer lär komma! Först har jag dock en del att ta itu med som vanligt när man kommer hem. Packa upp, sortera bilder, fota inhandlade saker... och så inte för att glömma de 157 inläggen som har samlats på bloglovin. Men först - sova! Mina stackars fötter måste få vila upp sig efter alla de timmar och alla de mil vi har gått runt inne i stan. Godnatt hörni!

RSS 2.0