till landet

Hejhej!
Har lite bråttom men tänkte slänga in ett snabbt litet inlägg ändå. Ska alldeles strax åka till landet, ska bara slänga ner de sista grejerna i väskan och sen sticker vi. Det ska bli riktigt skönt att komma ut till landet nu för en gångs skull. Det kommer förhoppningsvis vara varmt och härligt väder också.
Som jag har sagt förut så är internet där ute såpass segt att det knappt är någon idé att försöka, så jag funderar på att ha bloggvila nu under de dagar jag är borta. Jag får se lite, antingen bloggar jag från mobilen några gånger per dag eller så skippar jag bloggning helt nu ett par dagar. Kommer troligen hem på fredag, så om jag inte mobilbloggar innan dess så hörs vi då! Svarar på frågor och kommentarer när jag kommer hem alltså.
Ni får ha det jättebra allihopa, puss puss puss!

Efter en del strul fram och tillbaka sitte...

img_6523 (MMS)

Efter en del strul fram och tillbaka sitter vi nu på pendeltåget påväg hem till linköpig. Åker till landet redan ikväll, men jag tror att jag hinner uppdatera en gång till innan vi åker. Puss!


sminkvideo

Här kommer sminkvideon jag har lovat er!
Speedade upp den lite för att den inte skulle bli så lång, men sen glömde jag lägga till musik också. Aja, jag hoppas ni klarar er ;)
Jag visar snabbt vilka produkter jag använder, om någon är intresserad kan jag skriva upp vilka märken och så allt kommer ifrån. Skriv bara en kommentar i så fall!

Hej på er! Tog en paus och satte oss med e...

img_7200 (MMS)

Hej på er! Tog en paus och satte oss med en glass i solen. Riktigt skönt! Ha det bra, vi hörs!


till norrköping!

Hej hopp!
Har fixat mig lite snabbt och bytt om och nu sticker jag strax till Norrköping med Anna. Det blir att gå runt och kolla i affärer där ett tag och sen sätter vi oss nog och fikar.
Vi hörs troligen någon gång under dagen, annars kväll när jag kommer hem.
Ha en bra dag allihopa, puss!

at the back of the street


27 juni 2011

Aloha!
Är det bara jag som tänker på Lilo & Stitch så fort jag hör ordet aloha? Åh, det är så bra ju! Typ favoriten när jag var liten. Och jag kan fortfarande hela låten... Hahahah.



Godmorgon i alla fall!
När jag vaknade i morse inbillade jag mig att jag var morgonpigg och redo för att sticka ut och springa, så ja, jag stack ut och sprang helt enkelt. Det är bra mycket tyngre att springa på morgonen tycker jag, men nu mera är jag övertygad om att det ger en riktigt bra start på dagen. Nu känner jag mig pigg och på bra humör, trots att jag är rätt trött i kroppen.
Har nyss duschat och nu har jag tänkt fixa några tidsinställda inlägg som ska komma upp under dagen, så fort jag vet vad jag ska skriva.. Sticker nämligen en sväng till Norrköping med Anna och Daniela efter lunch!
Vi hörs hörni, puss!

grillkväll

Hej på er! Har ni haft en trevlig kväll?
Min har varit toppen :) Först stack jag, Anna, Linnea & Daniela och fixade grejer till spontanpicknick innan vi satte oss nere vid ån. När vi väl fått fart på grillen blev det korvgrillning och sen en massa annat gott. Det blev även en del problem, klanterier och såklart mycket skratt, som vanligt med de härliga tjejerna! Och så förstås gräddkrig..
Lite senare stack vi hem till Anna och kollade på film. Kom hem därifrån för en stund sedan och ska strax göra mig i ordning för att sova. Godnatt allihopa! ♥

Här kommer några snabba bilder från kvällen!

Nu har Daniela joinat oss också och vi har...

img_7271 (MMS)

Nu har Daniela joinat oss också och vi har fixat picknickgrejer och satt oss nere vid ån. Vi ska grilla korv och fixa sallad och grejer, mys! vi hörs senare, ha det bra!


sommarplågan 2011

Här kommer en liten continue på inlägget jag skrev för ett par dagar sedan, där jag la upp ett par av 2010s sommarplågor. Här kommer istället ett par alternativ på låtar som en av dem skulle kunna bli årets värsta sommarplåga.






Så vad tror ni nu, vilken låt kommer bli Sommarplågan 2011?


För att se videon till Save The World klickar ni antingen på förstora eller HÄR. Rätt tuff video när hundarna räddar världen? Hahah.

så länge solen skiner

Har haft en slapp och skön dag så här långt, chillat ute på baksidan, kollat runt på datorn, ätit jordgubbar och haft det riktigt skönt.
Nu har jag klätt på mig och gjort något snabbt åt håret och ska strax möta upp Linnea & Anna. Det var ett tag sedan vi såg så det är dags nu. Vi får se lite vad vi hittar på, känner för att vara ute i alla fall och njuta nu när det för en gångs skull är fint väder.
Puss på er, vi hörs!

someone called it summer


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

Här kommer svar på frågorna från frågestunden!
Det var ett par stycken som ställde ganska många frågor var, vilket såklart är jättekul, men jag valde att dela upp dem så de kommer var för sig ändå för det blir lättare att läsa.


1. till att börja med tycker jag din blogg är sjukt fin !
här kommer några frågor;
vilken är din favorit outfit?
Tack söta du!
Favoritoutfiten är något enkelt som jag trivs i, nu på sommaren skulle det vara jeansshorts, converse och en halvslapp t-shirt.

2. vilken är din favorit film?
Ojoj, svår fråga.. Nu för tiden kollar jag oftast på dvd-boxar och serier, såsom Gossip girl och Pretty Little Liars, men om jag ska välja en film så måste det nog antingen vara Baksmällan, just för att jag kan se den så många gånger och fortfarande tycka den är riktigt rolig, eller någon ut Twilight-serien.


3. skulle du inte kunna lägga ut någon smink/hårvideo?
Jo, absolut! Den frågan har jag också fått förut men nu är det inte långt borta ;) Någon av de närmsta gångerna jag ska sminka mig kan jag lova att göra en video! Påminn mig om det verkar som att jag har glömt bort det om ett tag, men jag lovar att det kommer komma upp.

4. var ifrån beställer du oftast kläder? favorit sida?
Just nu är det nog oftast från Forever 21 jag beställer kläder, men annars är Topshop, Asos och Chicy ett par av mina favoritsidor.

5. Kan du inte visa lite bilder på ditt hus, typ systers rum, vardagsrum och kök? :)
Jag har fått den frågan förut och då sa jag att visst kan jag göra det, men nu när jag har tänkt efter lite så tycker jag att det känns lite fel. Först och främst hade jag i vilket fall inte tänkt visa min systers rum, hon är inte den bästa på att städa haha, men sen tror jag att det skull kännas lite konstigt att visa bilder på resten av huset också, just för att det tillhör ju liksom andra människor än mig också. Mitt rum har jag inga problem med att visa, det har jag redan gjort, men resten berör ju andra människor än mig och det känns lite fel. Hoppas på att ni förstår, det är mest för min familjs skull jag väljer att inte göra det. Men vi får se, någon gång i framtiden kanske :)

6hur många läsare har du?
Det varierar rätt mycket, nu vid midsommar t ex har det gått ner en del, men det brukar väl ligga på 40 - 55 unika per dag. Det är inte några höga siffror, men det är inte det viktigaste för mig just nu känner jag. Jag bloggar ju bara för att jag tycker det är kul och om det är några som läser gör det mig bara extra glad!

7. vilka bloggar läser du?
Framförallt Kenzas, men sen brukar jag titta in på ett par andra också, t ex Angelica Blicks, Lisa Olssons, Tyra Sjösteds osv, plus ett par kompisars bloggar.

8. är det någon speciell person som inspirerar dig i .t.ex. kläder, hår eller sminkning?
Ja, klädinspiration får jag från ett antal duktiga bloggare. Det är mycket därför jag läser bloggar, för jag tycker det är kul med kläder, olika stilar, hur man kan matcha olika färger och material och få riktigt tuffa kombinationer. Klädinspiration får jag framförallt från de jag nämnde ovan, Kenza, Angelica Blick och Lisa Olsson. Dock behöver inspiration för mig inte betyda att jag försöker kopiera deras stilar och garderober, utan bara att jag inspireras och får lite tips som väcker egna tankar och idéer.
När det gäller sminkning och hår inspireras jag inte av någon speciell, just för att jag inte brukar sminka mig så märkvärdigt och det är inte så många som har likadant hår som mig, så det är inte mycket att ta efter andra liksom.

9. säg 3 vänner som du umgås mest med.
Det måste nog vara Linnea, Anna och Annika.

10. vilken är din favorit outfit och ditt favorit klädesplagg? :)
Favoritoutfiten är precis som jag sa ovan, converse, jeansshorts och en t-shirt, och favoritplagget måste nog vara mina shorts från Runwaydreamz :)

11. var får du inspiration av när du väljer kläder?
Som jag skrev tidigare så är det framförallt från bloggar jag får inspiration, men också från t ex we♥it som har massa bilder på snygga kläder. Just när jag ska välja kläder så bestämmer jag mig ofta för någon topp eller ett par byxor som jag känner för just idag, och så hittar jag något enkelt som passar till.

12. vilka bloggar läser du?
De jag nämnt tidigare, framförallt Kenzas, men ibland även Angelica Blicks, Lisa Olssons, Tyra Sjöstedts och kompisars bloggar :)

13. vad tycker du om mig? (a)<3 (ullis)
Tycker du är en riktigt söt och härlig tjej och vi måste se till att träffas snart vännen! <3

14. vilket plagg skulle du inte kunna leva utan?
Oj, ännu en svår fråga.. Men det måste nog bli skinnjackan ändå, perfekt i alla lägen och snygg till allt!

15. vilken är din favvo hemsida att beställa kläder från?
Det blir nog Forever 21 som jag sa tidigare :)

16. vilken är din favvo sida att beställa smycken från?
Även där är Forever 21 bra, men annars Cocoo.se och Style by Tyra.

17. vem är din idol?
Jag måste nog säga att jag inte har någon speciell idol. Kenza är nog största inspirationen när det gäller kläder och bloggning, inom musik är det Justin och Chris Brown, Shay Mitchell när det gäller modellande och skådespeleri...

18. vilken är din favorit ring av alla fina? bild?
super fin blogg ♥
Den svarta på bilden nedan är nog favoriten, passar till det mesta :) Tack vännen!



Sådär, nu tror jag att jag fick med alla frågor! Hoppas att ni är nöjda med svaren. Vissa svar blev ju skapligt långa haha, men när jag väl börjat prata så händer det att jag bara pladdrar på. Om ni inte är nöjda med svaren är det bara att fråga igen annars :)




82

Efter att jag visade armbandet jag köpte från 82 jewelry så tänkte jag att några av er kanske blev sugna på att se mer från det märket (även jag blev ju sugen haha), så här har jag valt ut ett par andra fina armband, mina personliga favoriter.
De flesta armband från 82 kostar mellan 300 och 500 kronor.
Som jag skrev tidigare finns det på deras hemsida länkar till ett antal återförsäljare online, bl a kyssjohanna har många smycken därifrån. Så kika in där om ni vill se mer!

26 juni 2011

God morgon! Är allt bra med er? :)
Trots att jag inte somnade så sent igår så lyckades jag inte släpa mig ur sängen förrän strax innan elva i morse. Nu är jag vaken och någorlunda klar i huvudet i alla fall efter att ha ätit frukost. Ska strax klä på mig och sen har jag tänkt kolla om det är skönt att sitta ute på baksidan. Ska träffa Linnea idag, men det är inte förrän lite senare, så först ska jag ta det rätt lugnt.
Ha det fint hörni, puss!
Update: Frågestunden är nu avslutad!
Hela gänget samlat, så som det ska vara.

locked into that secret box where no one were supposed to find it

Har haft en riktigt skön kväll! Först kollat på serier (har redan kollat klart på nya favoritserien, eller ja, så långt det går att titta nu, det kommer fortfarande nya avsnitt, men bara ett per vecka ju, buhu) och sen har jag fortsatt slappa och kolla runt på datorn.
Har tänkt sova hyfsat tidigt ikväll, så nu ska jag göra mig i ordning för att sova. Känner att jag kommer somna så fort jag lägger huvudet på kudden, åh så skönt det ska bli!
Godnatt allihopa!

springtur i regnet

Hahah, ojoj. Det blev en aning blötare joggingrunda än vad jag hade tänkt mig. Det började smådugga lite strax efter att jag hade kommit ut, men jag trodde att det skulle gå över rätt snabbt. Men nejnej, det hade bara börjat. Det slutade nämligen med att det öste ner, och det var en genomblöt Emilia som kom hem en stund senare. Man känner sig duktig efteråt i alla fall...

Har nyss ätit god mat och tagit en dusch, och nu väntar detta:
Glass med chokladsås och hallon, + filmmys!
Ni får ha en trevlig kväll allihopa! ♥

it's not too late yet!

Jag tänkte bara påminna er om att frågestunden är fortfarande i full gång. Dock är det sista chansen att ställa frågor nu, den avsltutas i morgon.
Klicka HÄR för att komma till ursprungliga inlägget med frågestunden.

midsommardagen

Har haft en slapp dag än så länge, har bara tagit det lugnt och kollat på tv sedan jag kom hem. Internet var nere ett tag förut, varför vet jag inte, men nu funkar det igen i alla fall.
Ska ta och sticka ut på en joggingtur strax, hoppas på att regnet inte hinner komma tillbaka innan jag hinner hem igen bara. Men jag känner att jag behöver komma ut lite för att komma igång så det ska bli skönt.
Ni får ha en bra kväll allihopa, puss!

25 juni 2011

Hej på er! Hade ni en trevlig dag igår? :)
Min var helt okej. Var som sagt ute på landet och firade med ett par kompisar till familjen. Vi åt först lunch med sill och grejer hos oss, och sen stack vi med båten över lilla insjön över till deras stuga för middag. En rätt trevlig dag!
Det var inget roligt väder i morse, och det är det ju inte nu heller, så vi packade ihop grejerna och åkte hem på förmiddagen. Kom hem för ett tag sedan och har precis ätit lunch.
Vädret gör denna dag till en filmdag, eller vad säger ni? Jag känner för att bara ligga och mysa i soffan med datorn i knät eller kolla på film, vilket är precis vad jag tänker göra!
Kommer troligen inte känna att jag har en massa att skriva om idag, så vi får se hur mycket uppdatering det blir. Vi hörs lite senare i alla fall, ha en bra midsommardag!


Strax blir det mat, och har nyss grillat m...

img_0349 (MMS)

Strax blir det mat, och har nyss grillat mashmallows till förrätt ;) Hoppas att ni får en fortsatt bra midsommar hörni, vi hörs!


Godmorgon allihopa! Är påväg till landet j...

img_3330 (MMS)

Godmorgon allihopa! Är påväg till landet just nu, är framme rätt snart. Sitter i bilen och lyssnar på musik och försöker sminka mig haha, men vägen blir bara krokigare och mer ojämn ju längre man kommer. Snart blir det nog för skakigt för att det ska funka ;)  Ni får ha en jättebra midsommar idag allihopa, kram kram!


later than expected

Hej på er!
Det tog mer än 5 timmar för dem att bli klara på sjukhuset, så därför väntar vi med att åka till landet tills i morgon. Ska som sagt fira midsommar där, tillsammans med ett par kompisar till familjen som vi brukar göra. Vi åker alltså dit på morgonen i morgon, men vi kommer troligen hem redan på lördag. Jag tar inte med min dator för jag kommer ändå inte ha tid att uppdatera i morgon, och dessutom så är både internet och övrig täckning riktigt seg där ute så det går inge vidare ändå. Jag bloggar troligen från mobilen någon gång under dagen, men annars hörs vi på lördag. Ni får ha en toppenbra midsommar allihopa! Puss & godnatt ♥
Fina & saknade tjejer det där!

HOPE FAITH LOVE

Jag älskar mitt nya armband från 82 jewelry! Köpte det inne på Raglady by Tara i Göteborg. Kikade in på 82 jewelrys hemsida och såg att de hade massa söta smycken med fina budskap.
Detta armband kan jag lova er att jag kommer använda väldigt flitigt, skulle inte förvåna mig om det slutar med att jag har på mig det varje dag. Tycker att det är helt perfekt, både att matcha det tillsammans med andra smycken men också bära det ensamt eftersom det är så fint i sig.
Köpte det som sagt inne på Raglady by Tara, för 299 kronor. På deras hemsida finns det även länkar till andra återförsäljare.

hold up

Blogg.se krånglar så därför har jag inte uppdaterat ett tag. Det går inte att ladda upp bilder, men jag hoppas på att inläggen går att publicera åtminstone.
Pappa är på sjukhuset med farfar, man får ju jämt vänta i flera timmar där, så det dröjer nog ett tag tills vi sticker. Uppdaterar mer senare, och hoppas på att det har slutat krångla då. Kram ♥

viva la diva

Har bara tagit det lugnt och kollat på serier fram till nu, men ska nog ta och sätta igång och packa lite strax. I och för sig är det väl inte så mycket packa eftersom vi troligen kommer hem rätt snart igen, men sen vet man ju aldrig med vädret här i Sverige. Så ja, det är väl bäst att vara förberedd på det mesta.
Hade tänkt måla naglarna förut, med ett nytt lack från Viva la Diva. Jag har aldrig provat deras lack förut, har tänkt att de inte verkar vara så bra, men nu testade jag i alla fall. Resultatet var inte så bra, det blev inge vidare efter lager nummer två. Dock var färgen väldigt söt..
Nej, nu ska jag packa. Puss!

2010s sommarplågor

Här är ett gäng låtar som vi alla fick nog av till slut under förra sommaren, men trots det så kan det vara kul att bli påmind om ett par av 2010s sommarplågor.





Vad tror ni, vilken låt kommer bli årets sommarplåga?

23 juni 2011

Good morning! Hur är läget? :)
Med mig är det prima. Låg vaken ett tag tidigt i morse efter att ha vaknat av att regnet smattrade mot rutan, men jag lyckades somna om till slut. Hoppade istället upp pigg och glad ur sängen för ungefär en timme sedan. Har ätit frukost, fixat lite smått och hunnit checka bloglovin.
Idag är det slappande, städning och packning som står på schemat för min del. Vi sticker till landet ikväll, brukar alltid fira midsommar där ute, och innan det vill jag ha hunnit städa lite så man slipper komma hem till detta stök sen.
Ska fota det sista jag köpte i Gbg också. Har en sak kvar att visa, förutom några små sminkgrejer, så det kommer upp någon gång under dagen.
Ha det bra hörni, vi hörs!

to let it go away might be the best thing to do this time

Man ska vara stark, envis och inte ge upp, eller hur? Nåja, oftast stämmer det, men inte alltid. I vissa lägen är det bäst att släppa taget och försöka glömma. Även fast det inte är vad du har lärt dig och även om du vanligtvis är riktigt envis, så är det i vissa fall det bästa du kan göra. Men ja, jag vet, det är lättare sagt än gjort. Ska jag helt plötsligt gå från att vara den envise som ser till att allt blir som man vill, till att vara den som bara ger upp utan att försöka? Nej, inte om jag får bestämma.
Godnatt fina ni! ♥
Visst kan man i vissa lägen vara riktigt glad om man har en syster ändå? Kanske inte alltid är där, men finns där.

ORDNING & REDA

Kalender/loggbok, 259 kronor - nyckelring, 99 kronor - iphonefodral, 169 kronor.


Köpte detta inne på Ordning & Reda i NK nu när jag var i Göteborg, förutom nyckelringen som jag köpte i Sthlm för ett tag sedan. Gillar verkligen Ordning & Redas grejer, allt är så stilrent och snyggt, och lite gulligt när man kan matcha en massa saker ;) Tycker det är synd att de inte har kvar affären här i Linköping, men man får väl passa på när man åker någon annan stans.

who told you that it will be easy?

Jag vågade mig ut på en springtur trots allt, och som tur var slapp jag precis undan regnet.
Har nyss duschat och ska strax ta något snabbt att äta. Sedan sticker jag en sväng till Norrköping med pappa. Han skulle fixa något, de har ju en stor golfaffär där ni vet ;) , och jag har inget annat planerat så jag hänger med. Stannar nog till inne i stan där också för att checka en annan grej som jag har letat efter ett bra tag, hoppas på att hitta den där istället.
Vi hörs lite senare, ikväll någon gång, när jag har kommit tillbaka. Kram kram!

pictures from Gothenburg

Här har ni ett par bilder från vår lilla tripp till Göteborg! De flesta är från Liseberg för sen var jag inte så aktiv med att ta bilder.
Vi hade i alla fall ett par riktigt lyckade dagar i Göteborg, det här får vi göra om Annika! :)

svensk sommar när den är som bäst

Hej på er!
Fyfan vilket väder, rakt ut sagt. Regn, regn och regn. Det slutade regna för ett tag sedan vilket tände ett litet hopp om att det skulle kunna bli hyfsat bra väder idag trots allt, men nejnej. Det var tydligen bara en tillfällig paus för nu har det satt igång igen. Tummen upp för svensk sommar, eller?

Jag sa hela förmiddagen att jag skulle sätta igång och fixa lite här direkt, packa upp väskor och så så att jag blev av med det på en gång. Men nej, det tog visst ett tag för mig att komma igång. Nu är jag nästan färdig i alla fall. Har fotat lite grejer jag har köpt också så det kommer nog upp här senare.

Har tänkt sticka ut och springa snart, men jag får se hur det blir med det. Vågar man sticka ut när regnet har tagit en paus och hoppas på att uppehållet varar ett tag? Det är väl att ta en risk, minst sagt, men jag känner att jag vill komma ut lite. Kommer säkert lyckas pricka in så att jag får värsta skuren under hela dagen rakt över mig... Men det kanske det är värt. Aja, en liten dusch skadar väl inte?
Ha en fortsatt bra dag hörni! ♥

PARIS

Köpte denna t-shirt inne på Weekday i Göteborg, och den blev min för 150 kronor.

Egentligen skulle jag haft en storlek mindre, men när jag skulle tillbaka och byta storlek efter att jag hade provat så kom jag inte håg var jag hade hittat den, haha. Så ja, S fick duga, den blir bara lite extra slapp men det gör inget.

FRÅGESTUND


Nu tycker jag det är dags för en frågestund här på bloggen!

Fråga vad ni vill och jag lovar att svara ärligt på allt, förutom de frågor som är alltför oseriösa eller personliga.
Avslutas i slutet av veckan/i början på nästa.

22 juni 2011

God morgon! Är allt bra med er? :)
Med mig är det bara bra. Kom hem runt 11 igår efter ett par dagar i Göteborg. Hann bara landa här hemma, prata lite med syster och mami, göra mig i ordning och sen somnade jag runt 12, direkt när jag la mig i sängen. Vaknade upp hyfsat pigg idag och har nyss ätit frukost.
Hade i alla fall ett par riktigt roliga dagar i Göteborg med fina Annika! Vi har varit på Liseberg, knallat runt på stan, ätit haha, hittat en ny favoritserie, handlat och chillat hemma i hennes systers lägenhet. Har haft det riktigt mysigt! Har dock inte varit superaktiv med kameran precis, men har tagit ett par bilder i alla fall som kommer upp här under dagen.
Vi hörs, ha det fint!

Tja! Nu sitter vi på bussen, har ett antal...

img_7907 (MMS)

Tja! Nu sitter vi på bussen, har ett antal timmar kvar men vi försöker roa oss så gitt det går. Lyssnar på musik, äter, spelar spel och irriterar oss på skrikande bäbisar. Får se om jag skriver senare ikväll när jag kommer hem, annars hörs vi i morgon. Ha det bra, puss!


Hejhej! Tog en paus från shoppingen och sa...

img_8151 (MMS)

Hejhej! Tog en paus från shoppingen och satte oss på ett fik och tog en smothie. Om ett tag ska vi dra oss tillbaka till lägenheten och hämta grejerna innan vi sticker till bussen. Vi hörs, kram kram!


21 juni 2011

Hej på er!

Hinner inte skriva så mycket just nu men jag tänkte att jag skulle uppdatera lite snabbt ändå. Vi har nyss ätit lunch och nu håller vi på att fixa det sista innan vi ska en sväng till stan. Det blir att kolla i affärer ett par timmar innan vi åker tillbaka hit till Annikas syster för att hämta våra väskor, och sen sätta oss på bussen hem till Linköping.
Jag bloggar från mobilen någon gång under dagen så vi hörs då. Nu måste jag kila. Ha det fint, puss!

Vi har laddat om lite sedan jag skrev föru...

img_9149 (MMS)

Vi har laddat om lite sedan jag skrev förut och nu är vi på g igen! Står i kö till Kanonen just nu, favorit i repris ;)


Vi har kört rätt hårt här ett par timmar o...

img_4165 (MMS)

Vi har kört rätt hårt här ett par timmar och nu sitter vi och fikar/äter. Lite smått slitna men vi får se hur länge vi stannar här ikväll. Dock är atmos fear stängd så vi har inte kunnat åka den än, men jag vill inte gå härifrån förrän vi har gjort det ;) Vi hörs hörni, puss!


Hej hopp! Vi har fixat oss och gjort lunch...

img_4691 (MMS)

Hej hopp! Vi har fixat oss och gjort lunch nu på förmiddan, och nu sitter vi på spårvagnen påväg till Liseberg. Är riktigt peppade! Liseberg, watch out! :)


I GÖTEBORG

Hej på er! Hur är läget? :)
Här är det bara bra! Sitter hemma hos Annikas syster nu, kom hit för ett tag sedan och sitter nu och pustar ut efter en lång dag.
När vi äntligen kom fram till Göteborg, efter drygt 4 timmar i buss, så stack vi först hit och lämnade packningen innan vi drog in till centrum igen. Gick och kollade i affärer ett par timmar innan vi satte oss helt utmattade och vrålhungriga inne på Pizza Hut. Åh, det var så otroligt gott med mat! På vägen hem stannade vi och handlade lite, frukost och så, och nu ska vi fixa i ordning lite här och sen slappa och kolla på tv. Har tänkt sova hyfsat tidigt i kväll för att vakna upp glada och pigga i morgon, redo för Liseberg.
Skriver troligen någon gång under förmiddagen i morgon. Ni får ha det så bra så länge, puss!

FAVORIT?

Här är ett par av mina senaste vardagsoutfit, vilken är er favorit?


Min är nog nummer 3, just för att jag älskar shortsen.

Snart är vi framme i Göteborg! Har suttit ...

img_4685 (MMS)

Snart är vi framme i Göteborg! Har suttit halvdöda här på bussen i 4 timmar men nu ska vi se till att tagga till lite. Ska ner på stan en sväng när vi kommer fram. Puss!


THE WORLD LOOKS BETTER IN COLOR



Hej hopp! Morgontrötta tjejer sitter på bu...

img_3496 (MMS)

Hej hopp! Morgontrötta tjejer sitter på bussen, aningen åksjuka också haha. Har ett antal timmar kvar så ska försöka sova ett tag. Vi hörs, puss!


REDO

Hej på er!
Har kollat på tv och myst, och resten av kvällen har gått åt till att packa. Hoppas på att jag har fått med allt nu men jag är för trött för att orkar kolla igenom allt en sista gång.
I morgon bär det alltså av till Göteborg med Annika! När vi har kommit fram blir det en sväng på stan och sen sover vi hos hennes syster. På måndag blir det Liseberg, troligen tisdag också, och så kommer vi hem tisdag kväll. Är sjukt peppad! :)
Har knappt hunnit tidsinställa några inlägg åt er, men vi kan se det som en välförtjänt bloggvila. Eller ja, jag kommer väl uppdatera från mobilen ett par gånger per dag, så vi kan säga uppdatering på halvfart.
Vi hörs alltså från mobilen nu under de dagar jag är borta, och sen ordentligt igen när jag kommer hem på tisdag. Ni får ha det så jättebra, puss & kram!

LÖRDAG

Hej på er! Allt bra? :)
Med mig är det tip top. Mötte Annika inne i stan förut, vi köpte jordgubbar och mat och sen stack vi hem till henne och gjorde lunch. Det blev en god pastasallad med feta ost, tomater, sallad, mango mm. Sen har vi chillat, skrivit packlista och planerat inför Göteborg i morgon (y)
Nu är jag hemma och ikväll blir det myskväll tillsammans syster, med sushi, film och godis. Måste packa senare också så det blir nog inte så mycket uppdatering här ikväll. Vi hörs lite senare i alla fall, ha det bra!

Best Thing I Never Had

Jag gillar Beyonces låt Best Thing I Never Had riktigt starkt. Både hon och hennes röst är riktigt vacker och jag tycker denna låt är en av hennes bästa. Man kanske tänker nu att de flesta låtar handlar om samma sak, och så är det ju också, men denna är ändå lite annorlunda. Värd att lyssna på!


You turned out to be the best thing I never had
And I'm gonna always be the best thing you never had
I bet it sucks to be you right now

Lunch på G!

img_5724 (MMS)

Lunch på G!


MOT ANNIKA

Har gjort mig i ordning lite snabbt och nu ska jag sticka till Annika. Vi ska göra lunch och sen får vi se vad vi hittar på.
Nu måste jag sticka. Ha en bra dag, kram kram!

18 juni 2011

Good morning!
Vaknade rätt tidigt idag, redan vid 9, så jag har varit uppe ett tag. Har ätit frukost och kollat runt här på datorn en stund men ska strax börja göra mig i ordning.
Ska träffa Annika om ett tag, vi hörs innan jag sticker. Puss!

we're the colours of the rainbow

Det blev en sväng till gymmet ikväll för min del. Dock blev det inte en så lång stund för det stängde rätt tidigt, men det var skönt att hinna köra ett tag i alla fall.
Har precis ätit och duschat. Resten av kvällen blir rätt slapp för min del och de ska blir riktigt skönt faktiskt. Ska nog strax låta datorn vila och sätta på en film. Först ska jag springa ner och kolla om det finns något kvar av jordgubbstårtan mamma gjorde för någon dag sedan.
Vi hörs hörni, ha en fin kväll!
Hur ser era planer ut för kvällen?

resten av ditt liv

Har ätit lunch och hängt med tjejerna ett tag nu, alltid trevligt! Det blev wok idag vilket aldrig är fel.
Nu ska jag chilla en stund och lite senare har jag tänkt träna. Tror inte jag vågar sticka ut och springa för det känns som att det skulle kunna börja regna igen när som helst, så det blir nog en sväng till gymmet istället.
Ni får ha en fortsatt bra fredag allihopa! ♥

black & white

Gårdagens outfit.
// T-shirt, Zara // jeans, Carlings // väska, Glitter // skinnjacka, MQ //

Så här såg jag ut igår! Det var rätt kallt på förmiddagen men när det blev varmare byttes jeansen ut till shorts.

NEXT 2 YOU


Äntligen har videon kommit till Next 2 You!
Tycker att den är både hemsk och sorglig, men samtidigt så himla fin. Gillar den i alla fall, verkligen.

that will be mine forever

Har klätt på mig och vaknat till lite, ska strax träffa Anna och Linnea. Vi ska göra lunch och sen får vi se vad vi hittar på.
Ha det fint så hörs vi senare, puss!
Fråga mig inte varför texten i förra inlägget blev annorlunda, blogg.se är som det är...

17 juni 2011

God morgon!
Vaknade av att regnet smattrade mot rutan i morse och genast var mitt humör inte riktigt på topp längre. Hade tänkt sticka ut och springa på förmiddagen idag, men tack vare vädret så blir det inte av utan får vänta till kvällen istället.
Nu sitter jag i köket och äter frukost och ska börja göra mig i ordning om ett tag. Ska träffa Anna, Linnea och kanske Ullis också idag. Hoppas att vädret blir bättre snart så man kan hitta på någonting, som det är just nu har jag i alla fall ingen lust att gå ut. Men annars hittar vi på något annat mysigt, rätt bra filmväder eller vad säger ni?
Vi hörs hörni, ha en bra dag!

UNDERBAR DAG

Hej hopp!
Har haft en riktigt härlig dag med tjejerna som jag berättade om förut, och kvällen blev riktigt lyckad den också! Jag, Elisabeth och Annika cyklade som sagt in till stan igen efter att jag skrivit förut. Vi hämtade med oss god mat från Halong, Annikas föräldrars restaurang, och sen satte vi oss nere vid ån, igen, haha. Hade det riktigt mysigt!
En stund senare cyklade jag hem, fjärde gången jag cyklade samma sträcka idag. Snart kan jag nog cykla den där vägen med ögonbindel. Det har faktiskt blivit rätt mycket cyklande idag, sammanlagt ca 3 mil. Tror att jag kommer somna gott ikväll!
Det känns som att det har blivit skapligt många inlägg här på bloggen idag, men jag tror att jag strax stänger av datorn så det här blir nog sista för kvällen. Hoppas att allt är bra med er, puss på er fina ni! ♥
Två bilder från kvällen.

svar på tal

Här kommer svar på två läsarfrågor :)

Anonym om 16 juni 2011:

du har sån förbannat fin klädstil!!! måste dock fråga, fick du bra betyg? kram
Tack ska du ha! Ja, mina betyg var faktiskt riktigt bra, speciellt med tanke på att jag ännu bara går i sjuan. Så jag kan inte klaga på betygen utan jag är väldigt nöjd. Kram sötnos!

anonyma om AMERICAN:
var är kläderna från ?
svara helst i bloggen :)
Bilderna i inlägget kommer från we♥it så jag kan tyvärr inte svara på var kläderna kommer ifrån. Dock vet jag att liknande shorts finns hos Runwaydramz och ett linne som liknar det på andra bilden finns, eller åtminstone har funnits, på Topshop :)

Hoppas ni är nöjda med svaren, om inte är det bara att fråga igen! Utnyttja gärna frågerutan som kommer upp när ni klickar på "Fråga mig" här till höger. Jag hoppas ni vet att jag tycker det är jättekul med frågor, så det är bara att fortsätta fråga :D

torsdag

Hej på er! Hur är läget? :)
Med mig är det prima! Mötte upp Annika, Elisabeth och Alice i stan och vi satte oss på Wayne's ett tag. Gick och kollade lite grann och sen köpte vi med oss smothies och satte oss nere vid ån. Lite senare vinkade vi av Alice, som sticker till Italien den lilla skiten! Haha, närå, men hoppas du får det jättebra! Njut lite av värmen för mig också tack :) Sen cykla jag, Elisabeth och Annika hem till mig och här sitter vi nu. Ska strax sticka in till stan igen och äta.
Har inte hunnit tidsinställa något mer inlägg nu men vi hörs senare ikväll. Ha en bra kväll allihopa, puss!

pictures from yesterday

Här kommer ett gäng bilder från igår kväll! Vi satte oss nere vid ån med jordgubbar, kladdkaka, godis och annat gott och hade riktigt mysigt!
Ni är bäst tjejer! ♥

Sitter och dricker smothie nere vid ån med...

img_5690 (MMS)

Sitter och dricker smothie nere vid ån med tjejerna. Mys! Ha det bra, puss!


hur man alltid lyckas med stillbilderna är en bra fråga

Gjorde en liten videoblogg till er tidigare idag! Enjoy.
Det blir rätt sällan jag gör videobloggar, typ en gång i månaden, men om ni vill se mer av det så är det bar att påminna mig!

in mot stan

Nu sticker jag in till stan för att möta upp Alice, Elisabeth och Annika. Vi sätter oss nog och fikar på något mysigt ställe och sen kanske vi går och kollar ett tag eller hittar på något.
Det kommer upp några inlägg medan jag är borta, bl a en videoblogg. Ha en bra dag allihopa, vi hörs!

16 juni 2011

God morgon!
Gav mig själv en lång och skön sovmorgon idag, underbart skönt. Har ätit frukost och efter det tog jag jordgubbstårta, hihi. Man kan inte riktigt påbörja sommarlovet innan man har ätit jordbuggstårta, eller hur? Det hjälper en minst sagt att komma in i rätt mood ;)
Nu ska jag klä på mig, vakna till lite och sen ladda över bilder till datorn. Vi hörs, puss!

toppenkväll

Hej på er!
Har haft en supermysig kväll med tjejerna :D Först var vi hos mig och åt mat och senare stack vi ner och satte oss vid ån med massa gott. Pratat, skrattat och haft hur mysigt som helst!
Lägger upp ett gäng bilder från kvällen i morgon, nu ska jag göra mig klar för att sova. Godnatt allihopa!

Kände att det räckte med söta bilder och en massa somriga klänningar idag, så det blev något annat. Dock var ju denna bild också söt och somrig, men på ett annat sätt..

outfit, soon ready for the holiday

// Playsuit, Urban Outfitters // kuvertväska, Glitter // jeansjacka, Topshop // ringar, Forever 21 // skor, converse //


Så här såg jag ut idag! Är fortfarande helt kär i byxdressen, så söt så :)

tjejkväll

Strax kommer tjejerna hit! Det blir mat och mys, om vi har lust sticker vi ner till ån senare också.
Nu måste jag kila. Ni får ha en toppenkväll allihopa, puss!

SKOLAVSLUTNING 2011

Hejhej!
Har ni haft en bra dag än så länge? Och alla ni som slutade skolan idag, har ni haft en bra avslutning? :)
Min dag har varit jättebra! Avslutningen i år var inte riktigt lika lång som förra året, men lång nog för att jag skulle bli väldigt otålig, haha. Men det var många duktiga som sjöng, så det var ju kul att kolla på i alla fall.
Stack tillbaka till skolan lite snabbt efter stora avslutningen. Vi tog gruppbild, fick våra betyg/omdömen, sa hej då till alla och sen vi äntligen fick springa iväg på sommarlov!
Efter avslutningen mötte jag upp mami och syster för lunch nere på Stångs Magasin. Sen gick vi en liten sväng på stan och kom hem för ett tag sedan. Nu ska jag chilla ett tag och senare ska jag fixa lite smått innan tjejerna kommer hit för mat och lovfirande :)
Här kommer ett par bilder från idag så länge. Vi hörs!

JAG HAR SOMMARLOV! Har ätit en god lunch m...

img_1083 (MMS)

JAG HAR SOMMARLOV! Har ätit en god lunch med mamma och syster och nu ska vi ta en liten sväng på stan. Vi hörs, ha det bra!


15 juni 2011

Godmorgon!
Idag är det dags för skolavslutning! Själva avslutningen på min skola är väl rätt rejäl om man säger så. Till att börja med är det i typ största salen nere på Konsert & Kongress, haha, så det är skapligt mycket folk. Sen är det en ca 2 timmars lång konsert där elever från skolan, framförallt niorna då, (+ en del lärare haha) sjunger och uppträder. Sen ska alla niorna med blåa kappor och mössor upp på scenen och ta emot sina betyg osv, innan vi själva kan gå tillbaka till skolan för att få våra betyg och sen springa iväg på lov. Så ja, vi har en rätt lång avslutning kvar innan vi får lov, men man kan se det så att lovet bara blir ännu mer efterlängtat på så sätt.
Nu ska jag fixa det sista innan jag sticker. Det har inte riktigt varit min morgon idag men jag tröstar mig med att det bara är sjuan vi går ut än så länge, så jag måste väl inte anstränga mig alldeles för mycket.
Ni får ha en jättebra dag allihopa, speciellt till ni som också slutar skolan idag! Verkligen inte långt kvar nu... Kram kram ♥



starting to realize

Hej bloggen!
Har duschat och fixat lite ikväll, har även bokat biljetter till Göteborg. Sticker dit med Annika i helgen, kommer bli grymt!
Känner att jag har börjat smälta lite att det är skolavslutning i morgon, dags nu kanske, haha, men det känns som att hjärnan inte riktigt har insett än vad det betyder. Sommarlov, frihet, åh så underbart det låter! Kommer vara på superbra humör när jag väl ställt in mig på att det är sommarlov.
Ska göra mig i ordning för att sova rätt snart, vore ju synd att inte lyckas hoppa upp ur sängen i morgon. Godnatt fina ni! ♥

dagens

// t-shirt, Forever 21 // jeans, Carlings // skor, converse // + skinnjacka //

Haha, rätt ironiskt att jag skrev om grejer med amerikanska flaggan på idag, men jag tänkte faktiskt inte på det först..

AMERICAN

Det var ett bra tag sedan nu som jag uppdaterade kategorin inspiration, så kände att det var dags nu! Vad sägs om lite USA-tema denna gång? Ni som har läst min blogg ett tag vet nog vid det här laget att jag gillar nästan allt som har mönstret av amerikanska flaggan, kläder men även annat. Här kommer ett par bilder som förhoppnings vis kan väcka inspiration, tankar, drömmar och idéer hos er!

det ekar över hela staden

Hahah, skrev inlägget för ett bra tag sedan men glömde publicera det..
Hej på er! Har ni haft en bra dag? :)
Min har varit väldigt slapp. Började med att städa ur skåpen och bildhuset, och efter maten fikade vi först och kollade på film. Sen stack vi till karamello/bosses också, hahaha. Slutade rätt tidigt och efter att ha klarat av cykelturen hem med alla böcker så har jag suttit här ett tag.
Det enda jag ska göra ikväll är att tagga för skolavslutning! Ska duscha och fräsha till mig ordentligt också, hårinpackning, fixa naglarna osv.
Vi hörs, puss!
För alltid.

14 juni 2011

God morgon!
Idag var det rätt segt att gå upp, men jag tröstar mig med att det dröjer inte länge förrän jag får oändlig sovmorgon. Inte långt kvar nu...

Det enda vi ska göra i skolan idag är att städa ur skåpen, städa bildhuset vilket är den äckligaste salen på hela skolan (just för att vår kära mentor är bildlärare får vi turen att städa där, trots att vi själva inte har haft bild på hela året, haha), sen ska vi ha någon typ av klassaktivitet innan vi slutar för dagen och påbörjar vägen hemåt med alla böcker i väskan. Känns sådär lagom nödvändigt att vi ska släpa hem varenda bok när det mesta ändå ska tillbaka till skolan i höst, men det är för alla byter skåp osv.
Nu ska jag kila. Ni får ha en bra dag, puss!

too good to be true, too hard to realize

Har lite att fixa med men jag säger godnatt till er nu. Hoppas att ni har haft en bra kväll, godnatt & sov gott!
Måste bara vara ärlig och säga en sak, jag har väldigt svårt att få in i huvudet att jag får lov på onsdag. Sommarlov. Det känns som att det är för underbart för att vara sant. Och att vi slutar sjuan är ännu sjukare. Det kan väl inte vara slut på sjuan redan? Det var ju nyss vi hoppade in där som så pluttar, stolta över att vi inte längre var yngst på skolan. Inte kan det ha gått 10 månader sedan dess?
När något som man har längtat efter så fruktansvärt länge plötsligt är väldigt nära, så känns det alldeles för osannolikt att det äntligen skulle vara dags att få känna den där underbara känslan. Känslan av att man äntligen kan släppa allt, känslan av att bara kunna strunta i allting som man annars måste göra, känslan av att vakna upp varje morgon, flera veckor i sträck, och inte känna sig tvungen att göra någonting alls, känslan av frihet, känslan av lättsamhet, känslan av sommarlov. Fan, så underbart det ska bli!

someday is our day

Hej på er!
Det blev ändå en springtur för mig idag trots allt. Det var rätt tungt med motvind delar av vägen, men det gick hyfsat ändå.
Nu har jag duschat och ätit och ska strax åka med mamma och handla. Inget jag brukar göra direkt, haha... Men det är tills tjejerna från klassen kommer hit på onsdag, så då tänkte jag att jag för en gångs skull kunde hänga med och handla. Har ändå en del annat att köpa så det är väl lika bra det.
Puss!

SIMPLE

// t-shirt, H&M // shorts, Carlings // skor, converse //


Kände för något enkelt och skönt idag så det blev detta. Finns det något skönare än jeansshorts och converse? Skulle inte tro det.

ROMPERS

Forever 21 har mängder av söta playsuits, eller rompers som de själva kallar dem, och de får hela tiden in nya också. Här nedanför kan ni se ett par favoriter jag har valt ut som går att hitta på deras hemsida.
Vilken tycker ni om bäst av de ovan?
Min favorit är nog nummer fyra, den med svart-vitt mönster och dragkedja.
Det som är bra med playsuits från Forever 21, och nästan alla andra kläder därifrån också, är att de inte är så dyra. Dessa kostar alla mellan 130 - 250 kronor, vilket är ett rätt bra pris med tanke på att man får både shorts och tröja. Sen är det ju så smidigt också om man bara snabbt ska slänga på sig något innan man sticker ut.

Valla

Hej på er!
Kom hem för ett tag sedan efter vår lilla aktivitetsdag. Dock spelade vi inte minigolf, och vattenkrig kände jag att det var skapligt kallt för, så det ända blev lite aktiviteter och lekar som våra mentorer hittade på, haha. Det gick bra att både cykla dit och hem utan problem, det där gjorde vi snyggt Ebba! ;)
Resten av dagen är det nog mest slappande som står på mitt schema. Det är så jäkla blåsigt så jag har knappt någon lust att gå ut. Det är nog ingen idé att försöka springa i blåsten heller, så det sparar jag till i morgon.
Vi hörs senare hörni, kram kram!

13 juni 2011

Good morning sunshines!
Solen sken in genom fönstret när jag vaknade i morse, så jag hoppas på att det blir varmt och skönt idag. Vi ska ju som sagt till Valla och ha vattenkrig och köra minigolf, haha. Dock var det inte vi själva som fick välja vad vi skulle göra denna gång, men det blir säkert kul.
Om ett tag ska jag sticka, jag och Ebba är nämligen så duktiga att vi tänker ge oss på att cykla dit. Jo, det är skapligt långt, 9.3 km för att vara exakt, men vi startar i god tid så vi borde hinna dit. Om något skulle gå fel så har vi sagt att vi ska se det som ett litet äventyr, haha. Nej men det ska nog gå bra.
Ha det fint allihopa, vi hörs!

heaven is outside my window

Tänkte bara titta in här en snabbis och säga godnatt till alla er. Har bara tagit det lugnt i kväll och förberett mig inför en aktivitetsdag i Valla i morgon. Dock ska vi inte leka med getter och kaniner, eller inte vad jag vet i alla fall, haha, utan vi ska ha vattenkrig och spela minigolf. Trevlig mix sådär.
Godnatt fina ni! ♥

CROCHET

Det är så himla snyggt med virkat! Jag har länge letat efter den perfekta virkade västen/toppen, men har ännu inte hittat den. Har sett många väldigt fina, men inte någon som känns helt rätt ändå, i alla fall inte som går att få tag i.
Dessa fina virkade toppar och klänningar kommer från Topshop. Har ni någon favorit bland dessa?

Min favorit är den näst sista, toppen med blommönster. Riktigt söt!

don't know what to say

Hej bloggen! Är allt bra? :)
Sorry för att jag inte har uppdaterat så mycket idag, men jag har inte haft så stor blogglust helt enkelt. Har inte haft en massa att skriva om heller så det har inte blivit att jag har uppdaterat så mycket.
Jag har haft en slapp och skön dag i alla fall, bara tagit det lugnt. Hade tänkt sätta mig ute på baksidan förut, men det blåste en massa och solen verkade hela tiden vilja gömma sig bakom moln så efter ett tag gav jag upp.
Kvällen ser ut att bli fortsatt slapp för min del. Borde kanske sticka ut på en promenad eller något bara, så att jag inte har allt för mycket energi i kroppen, men annars har jag lust att bara chilla framför tv:n.
Hoppas att allt är bra med er och att ni får en fortsatt bra kväll, kram kram!

svar på tal

Här kommer ett snabbt svar på en läsarfråga!
Anna om gäster:
Hej, jätte bra blogg!! Undrar ba om du kan visa en "vardagsoutfit" me din nya kuvertväska från glitter? Kram<3
Tack ska du ha! Jo, visst kan jag det :) Använde den för någon dag sedan men här kommer en till bild på hela outfiten.
Inte den somrigaste outfiten kanske, men jag gillar att ibland ha en lite tuffare look även på sommaren när allt annat vanligtvis är ljust, blommigt och sockersött. Trivs riktigt bra i det!
Men jag kan lova att ni kommer få se fler outfits framöver som är matchade med den lilla kuvertväskan på bilden.
Hoppas att du är nöjd med svaret :)

12 juni 2011

Godmorgon! Hade ni en trevlig kväll igår? :)
Det hade jag! Clara och hennes familj kom som sagt hit för middag igår. Åt och pratade i ett par timmar och sen kollade jag och Clara på ett par avsnitt av House.
Vaknade upp relativt pigg och glad idag. Käkade en god frukost innan jag satte mig här vid datorn. Jag har inte mycket planerat för dagen vilket känns jätteskönt. Har bara ett par små saker jag ska fixa med men sen har jag hela dagen på mig att göra precis vad jag vill. Åh, sådan sommarkänsla! Just nu känns det faktiskt som att sommarlovet redan har börjat. Det har det ju på sätt och vis, om man bortser från att vi ska städa ur skåpen och ha ett par timmars klassaktivitet innan det på onsdag är dags för avslutning. Men just det här att ha nästan en hel dag utan måsten och saker som ska göras ger verkligen känslan av sommarlov. Inte långt kvar nu...

Hoppas att ni får en bra dag allihopa, puss!

gäster

Hej hej!
Hinner egentligen inte skriva nu men slänger in ett snabbt litet inlägg ändå. Har duschat, gjort mig i ordning, fixat lite och får alldeles strax gäster. Det är Clara och hennes familj som kommer hit på middag. Har inte träffat henne på år och dar känns det som, så det ska bli kul!
Nu måste jag kila. Ni får ha en bra kväll allihopa!

BRAID

Kom på att jag köpte ju detta linne inne på Bikbok nu i veckan. Tycker att det är riktigt snyggt med flätan i ryggen!

SATURDAY

Hej på er!
Började med att dammsuga och vara duktig, men sen fastnade jag framför datorn ett tag... Har kollat runt och sen planerat lite med tjejerna i klassen (de av dem som är alive dvs) om en rolig grej vi ska hitta på snart. Dock är det rätt svårt att planera när inte alla vet om de ska med eller inte, men vi som är säkra gör så gott vi kan i alla fall för att få de andra att vakna till och bestämma sig ;)
Nu ska jag ut och springa i alla fall. Puss!

i wish i could be strong without somebody there

Vad tycker ni om Lady Gagas album Born This Way?

Ska jag vara ärlig så gillar jag inte låtarna sådär jättemycket. Jag tycker att de flesta liknar varandra väldigt mycket och det är ingen låt som jag tycker är superbra än så länge, utan bara ett par som jag tycker är okej. Dock har jag inte lyssnat på albumet så mycket men av det jag har hört så tycker jag att det var lite av en besvikelse.
Men en av låtarna från albumet som är bland de bästa tycker jag är denna: Scheiβe. Lite annorlunda att delar av den är på tyska kanske haha, men rätt bra är den ändå.

11 juni 2011

God morgon!
Lördag, underbara lördag... Det finns verkligen inget bättre än att vakna upp efter en god natts sömn och känna sig helt utsövd. Har tagit en slapp förmiddag med frukost och en stund framför tv:n men jag ska strax sätta igång och fixa lite här. Idag är det först och främst städning som står på schemat för min del och troligen träning lite senare. Vädret är inte på topp så det verkar inte som att man missar så mycket genom att stanna inne.

Vad har ni för planera för dagen?

Vi hörs hörni, ha det fint!

wallander

Tänkte titta in här lite snabbt innan jag stänger av datorn för kvällen. Har som sagt haft myskväll med Anna och Linnea. Ätit efterrätt bestående av frukt och annat gott och så har vi kollat på Talang och Wallander.
Nu ska jag fortsätta busa lite med syster, den rackaren har ju fått sommarlov också.
Godnatt och sov gott! ♥
By me, oredigerat.

fredagsmys

Hej hopp! Är allt bra med er? :)
Med mig är det tip top. Superglad för att alla lektioner är över, och grattis ännu en gång till er som tagit studenten!
Min sista lektion idag varade som sagt bara i 5 minuter så jag slutade rätt tidigt. Mötte direkt upp Linnea och Anna och vi gick en sväng på stan. Kikade i affärer ett tag och sen köpte vi smothies på Naked Juice Bar.
Sen kunde vi inte riktigt bestämma oss var vi skulle äta, men det slutade med att vi satte oss på lilla mysiga restaurangen Laszlos här i Hjulsbro. Nu är vi hemma hos mig och fortsätter vår myskväll med tv och godis.
Hoppas att ni får en fortsatt bra kväll allihopa, puss!

everyone does it better in a tuff look

// t-shirt, Cubus // shorts, Bikbok // halsband, Forever 21 // väska, Glitter // ringar, Cocoo, Style by Tyra & Forever 21 //

Tja! Har sett en massa glada studenter på ...

img_3766 (MMS)

Tja! Har sett en massa glada studenter på flak idag :D De har åkt runt genom stan och vid min skola hela dagen. Åh, jag vill också ta studenten, nu! Men jag har fem år kvar då.. Aja, grattis till alla er som tar studenten nu i alla fall!  Har klarat av de sista lektionerna för terminen idag, och ännu bättre: sista franskalektionen med Mr pirot. Herregud så skönt! Fast vi hade bara typ 5 minuter innan vi fick gå, första gången vi får sluta tidigare för honom, haha.  Mötte i alla fall upp anna och Linnea sen. Nu sitter vi och dricker smothie (y)  Vi hörs, puss!


10 juni 2011

Godmorgon!
Åh, så avundsjuk jag är på alla som är lediga idag. Nästan alla i Linköping verkar vara det, förutom vi små stackars barn på engelska... Fast jag är ännu mer avundsjuk på alla som slutar skolan idag (min syster inkluderat). Gissa om hon kommer försöka göra mig mer avundsjuk på än vad jag redan är på att hon har fått lov?
Sticker till skolan om en stund. Som jag skrev igår så har jag de sista riktiga lektionerna för terminen idag, så det känns ändå helt okej att gå till skolan idag, trots att jag hellre hade varit ledig.
Ska träffa Linnea & Anna sen, vi ska nog ner en sväng på stan. Så vi hörs ikväll om inte jag bloggar från mobilen under dagen. Ha det bra, puss!
Kör på bara mascara idag, precis som många andra dagar de senaste veckorna. De är så mycket skönare utan smink ju.

better than usual

Hej på er! Har ni haft en bra dag? :)
Min har varit bara bra, förutom det förbaskade brandlarmet på skolan som nu går av sig självt lite då och då. Stack ner på stan en sväng med Hanna och Annika innan jag skulle till frisören. Vi njöt av en god frapino från EH. Besöket jag sen gjorde hos frisören kunde nästan inte ha varit bättre tajmat. Har nämligen varit så otroligt trött på mitt hår de senaste dagarna, och det fuktiga vädret som tydligt påverkar mitt hår har bara bidragit till att jag blivit ännu mer trött på det. Så idag bad jag frisören att tunna ur mitt hår ordentligt vilket hon gjorde, plus att hon alltid plattar det för det blir lättare att klippa då. Så när jag kom ut från frisören kände jag tydligt att jag hade rejält mycket tunnare hår än när jag kom dit. Men åh, så skönt det är! Ni som har tjock och långt hår vet precis vad jag menar. Sen stack jag och vaccinerade mig, sjätte dosen tror jag det var nu, mot TBE i alla fall (fästingsjukdom). Sen köpte vi hem god mat från Hälsofreak.
Ikväll har jag varit på så bra humör! Har riktigt sommarkänsla (det tackar vi jordgubbar och dessa varma och ljusa kvällar för), och så har jag fått reda på resultatet från franskaprovet vilket var en lättnad, plus en sak till... *trumvirvel* Jag slipper min franska lärare nästa termin! Åh det där gjorde verkligen min dag kan jag säga! Något som också bidrar till mitt goda humör är att det är fredag i morgon, vilket innebär sista lektionerna för terminen. Åh så härligt allt känns just nu. Vill inte sova utan jag vill bara fortsätta njuta av denna härliga kväll. Men, snart är det väl dags att tänka på refrängen så att säga, hahah. Som linnea duktigt påminde mig om också ;)

Hoppas att er kväll har varit riktigt härlig och fylld med sommarkänsla! Godnatt ♥

Somriga bilder från helgen!

fingertips on the window glass

Wishing that my dream will come true, is like wishing for rain in the desert.
Dreams like this don't belong in my world.This dream isn't meant to be a part of my life.

PLAY HARD

// shorts, Runwaydreamz // t-shirt (ny), Zara // ringar, Forever 21 //
Precis som jag skrev i går så skulle jag kunna leva i dessa kläder, året om. Om det nu vore så att vårt trista väder här i Sverige tillät det. Det är kläder jag trivs som tusan i i alla fall!

Hej på er! Har nyss varit på hälsofreak oc...

img_8529 (MMS)

Hej på er! Har nyss varit på hälsofreak och köpt med mat och nu är vi på väg hem. Hoppas att ni har haft en bra dag, vi hörs senare!


9 juni 2011

Godmorgon!
Även idag är det en trött Emilia som går upp ur sängen, men som tur är så är det inte alls långt kvar nu. Tanken på att i morgon är sista riktiga skoldagen för terminen gör att allt känns bra mycket lättare. Fast sen kan man ju säga att vi knappt har haft någon riktig skoldag den här veckan, har knappt haft något att göra på lektionerna ju.
Ska strax cykla iväg mot skolan. Ska klippa mig i eftermiddag och på vägen hem ska jag vaccinera mig också, så vi hörs inte förrän lite senare idag, troligen ikväll. Ni får ha en toppendag allihopa, puss!

we could have had it all

Hej hej!
Kom hem rätt sent från gymmet så det blev inte så mycket med kvällen. Har i princip bara hunnit duscha, äta och slappa en stund. Sen har jag hunnit bli så grymt trött på mig själv också. Att jag ibland kan vara så dum och aldrig tycks lära mig av mina misstag. Framförallt ett speciellt misstag, som jag lyckas göra hundra gånger om. F*ck.
Nu ska jag göra mig i ordning för att sova och sen försöka glömma allting. Det bästa tipset jag kan dela med mig av när det gäller att rensa tankarna är att lyssna på musik. En låt som har varit din favorit så länge du kan minnas och som betyder något speciellt. Jag vet då precis vad jag kommer lyssna på innan jag somnar ikväll.
Godnatt fina ni!

FOREVER 21

Fick hem ett paket idag, det gör en ju alltid glad! Innehållet ser ni nedan.
Jag hade ingen aning om att det var strasstenar på t-shirten, men det funkar ju bra ändå. Direkt när jag såg tröjan så kände jag att den var liksom min från början. Allt med amerikanska flaggan känns rätt ;)
Hade beställt en till ring också, men jag fick en helt annan istället för den haha..

it can't get more perfect for me

// linne, Topshop // shorts, Bikbok // + converse //


En enkel men helt perfekt sommaroutfit för mig. Ett par gamla favoritshorts, smått slitna men det ger bara en tuff look, ett linne men amerikanska flaggan, det motivet på toppar är ju solklart min favorit, och till det finns det väl inga skor som passar bättre än converse? Kläder värda att leva i.

hitting the gym

Hej på er! Har ni haft en bra dag?
Min har varit helt ok. Hade en slapp skoldag med en riktigt lång lunch. Satt tillsammans med tjejerna ute i gräset i mer än en timma och njöt av solen, underbart (y)
Har chillat här på baksidan ett tag och nu ska jag sticka och träna. Det var länge sedan jag var på gymmet så det ska blir skönt. Vi hörs, puss!

Hej bloggen! Kom hem för ett tag sedan och...

img_2983 (MMS)

Hej bloggen! Kom hem för ett tag sedan och nu sitter jag ute på sköna baksidan med en smothie. Lär sitta här ett tag till men jag uppdaterar senare. Ha det fint, puss!


8 juni 2011

Good morning!
Det var ingen pigg Emilia som hoppade upp ur sängen idag heller. Långt ifrån pigg faktiskt. Men på ett sätt gillar jag att det känns så tungt att gå till skolan nu de sista dagarna innan lovet, det hör liksom till. Det ska kännas rätt jobbigt att behöva gå upp och släpa sig till skolan (även fast vi inte gör så mycket när vi väl är i skolan), för då blir det extra skönt när vi väl får lov sen. Man känner att man på riktigt förtjänar ett långt och härligt sommarlov och man verkligen har slitit innan. Så även fast de här sista skoldagarna kan kännas väldigt meningslösa och bara onödigt att man tvingas gå upp tidigt, så blir känslan efteråt 100 gånger bättre bara man lyckas stå ut ett par dagar till.
Nu ska jag strax cykla iväg till skolan. Ha det fint allihopa, kram kram!

vattenkrigsfestival

Godkväll! Allt bra?
Med mig är det bra, har piggnat till rejält från tidigare. Det har ju varit rätt konstigt väder idag, precis som regnskogsklimat har Annika duktigt konstaterat ;). Soligt, varmt, fuktigt, regn och åska om vartannat. Med andra ord, sådant väder man lätt får ont i huvudet av. Var riktigt trött i eftermiddags, kände mig helt slutpumpad. Det var ju vattenkrigsfestival här i Linköping idag, lite synd att jag inte stack dit men jag hade verkligen inte orkat med det idag. Men till er som var där, var det kul? Om man blev blöt kanske är en rätt dum fråga. Det såg ut att vara mycket folk redan när jag cyklade hem, och sen mötte vi en massa på vägen och tveklöst var det var på väg någonstans. Eller en del kanske brukar gå runt med meterlånga vattenpistoler lite då och då? Hah, närå. Men det var säkert riktigt kul för er som var där i alla fall.
Nu i kväll har jag bara tagit det lugnt och chillat här vid datorn. För ett tag sedan fick jag helt plötsligt väldigt mycket energi och jag ångrar att jag inte stack ut på en promenad eller något för att bli av med lite energi.
Ska väl försöka sova om ett tag, men jag tvivlar på att det kommer gå bra i denna värme. But i'll give it a try. Godnatt allihopa!


colorful clutches

Jag är helt kär i dessa färgglada kuvertväskor!
Köpte ju rätt nyligen en annan kuvertväska som jag inte har haft tillfälle att använda än, men trots det så kommer jag nog inte kunna motstå att också köpa en av dessa inom snar framtid. Så enkla, snygga, fräsha och perfekta till vilken outfit som helst. De färgglada är hur härliga som helst, men de finns även i ett antal mer diskreta färger, såsom svart och ett par olika bruna nyanser, om man föredrar det.
Dessa väskor finns bl a att hitta hos Fashionpash, Vivistyle & Chapnlle.

flowery

Playsuiten kommer från Forever21.

RASTLÖS

Hej allihopa! Hur har er dag varit, såhär långt? :)
Min har varit sådär om jag ska vara ärlig. Har gått runt och känt mig rastlös hela dagen. Det beror nog dels på att vi har kollat på film på över hälften av lektionerna idag (rätt onödigt eller? kan man inte bara få gå hem istället?) men även för att brandlarmet i skolan har gått två gånger under dagen. Skapligt onödigt att tvingas stå utanför skolan i 20 minuter (x 2), och så började det ju regna och åska sista gången vi stod där ute också. Då måste väl den som har tryckt på larmknappen känt sig stolt? Hah, smartass.

Kom hem för en stund sedan och nu ligger jag halvdöd i soffan. Känner mig alldeles slut och är helt slapp i kroppen, utan anledning. Vill ligga här resten av dagen och bara äta, haha. Och det är precis vad jag tänker göra! Förutom att jag måste fixa klart med den där jäkla so-filmen, men får se till att det går fort.
Hoppas att det är bra med er i alla fall, och att ni har haft en lite bättre dag än jag ;) Vi hörs!
By me.

7 juni 2011

Godmorgon!
Någon mer än jag som är dödstrött idag? Känns som att jag inte har sovit någonting överhuvudtaget utan bara legat och vridit mig i timmar. Tur att denna vecka är såpass kort som den är, och troligen med rätt slappa skoldagar, för något annat skulle jag inte orka med.
Cyklar iväg mot skolan om en stund. Ni får ha en jättebra dag allihopa, kram kram!

påfrestande

Hade som sagt gäster ikväll, så vi har ätit och så. Satt nyss och budade på en grej på tradera, nämligen den virkade västen från H&M Conscious Collection, men det slutade med att jag fegade ur ;) Det är ju närvpåsfrestande med sånt där, inte riktigt min grej tror jag.
Nu håller jag på att krånga med den där so-filmen som inte vill göra som jag vill. Hoppas att i kväll är sista gången jag tvingas hålla på med den där, vill inte veta av den mer. Snart ger den förhoppningsvis med sig och tillåter mig att skicka den, och då går jag strax och lägger mig. Inte riktigt taggad inför skolan i morgon om man säger så, men vad kan jag göra åt det? Bara att försöka hoppa upp pigg och glad i morgon i vilket fall.
Godnatt fina ni!

thinking about how i should say this, how i should express myself, but it leads no way and ends with me saying nothing.


bråttom!

Hej på er!
Hann inte skriva förut och det gör jag egentligen inte nu heller, men tänkte slänga in ett snabbt inlägg ändå. Emma och jag har fixat med vårt tv-program till so:n hela dagen. Först stack vi ut i skogen med ett mjölkpaket och en tandborste och filmade, såg nog lagom udda ut, och sen satt vi hur länge som helst och klippte och redigerade. Nu är vi klara i alla fall! Ska bara se till att det går att skicka till skolan också.
Sen stack jag ut och sprang en sväng vilket jag kanske inte borde ha gjort för nu fick jag väldigt bråttom. Nu måste jag sticka för vi får precis gäster. Hörs senare!

nationaldagen

Hejhej!
Emma är på väg hit nu och vi ska filma det sista till vårt tv-program och sen redigera. Har två rätt roliga grejer att filma så det kommer bli lite småkul ;)
Vi hörs, ha det fint!

M·A·C

Köpte detta puder från MAC inne på Åhléns City i Stockholm. Har även ett mineralpuder därifrån som ni kanske kommer ihåg att jag köpte förra gången jag var i Stockholm (klicka HÄR för att se det), men nu kände jag att jag ville prova att använda ett puder till också. Har bara hunnit prova det en gång nu, men än så länge tycker jag att det känns jättebra. Verkar sitta rätt länge också och det är ju ett gott tecken.
Vad jag vet går det inte att hitta produkter från MAC någonstans i Linköping, men det går säkert att beställa hem, kanske till och med till ett bättre pris. Detta köpte jag i alla fall för 240 kronor.

6 juni 2011

God morgon :) Hur är läget?
Med mig är det prima. Känner mig utsövd och har nyss ätit frukost bestående av god frukt. Just nu springer jag runt och fixar med lite allt möjligt här hemma, bl a så lägger jag inte en massa kläder i garderoben, tömmer väskor och påsar som har samlats på skrivbordet, byter sängkläder och plockar undan grejer.
Idag blir nog en liten fixar-dag för min del och senare hinner jag nog ta det lugn och njuta av sista lediga dagen på denna långhelg. Ska träffas någon gång under dagen och göra klart det sista till vårt tv-program vi håller på med i so:n, det ska nämligen vara klart i morgon.
Vi hörs senare hörni, ha en bra dag!

BY ME

Har myst framför Gossip girl ett tag nu. Jag visste att denna stund snart skulle komma, men jag har verkligen fasat inför den; jag har sett klart på fjärde säsongen. Usch så sorgligt det känns, vill inte att det bara skulle sluta sådär. Kommer inte klara av att vänta på nästa säsong.

Ska göra mig i ordning för att sova nu. Känner att jag vill vakna hyfsat tidigt i morgon, eller i alla fall inte allt för sent, för att i god tid hinna ta itu med saker som måste göras.
God natt och sov sött!
By me.

Jag hoppas på att ni är söta nog för att inte kopiera bilder här utan att fråga, så jag chansar på att inte behöva sätta ett stort copyright märke på alla mina bilder. Bilderna förlorar så mycket kvalitet om jag ska hålla på att dra dem genom dåliga redigeringsprogram såsom picnik innan jag publicerar dem här, så jag hoppas på att slippa bli tvungen att göra det. Men jag kan garantera att ni kommer få kopiera så fort ni frågar mig och sen sätter ut var bilderna kommer i från, gäller även i fortsättningen.

picknick

Hej på er!
Asså vad är det med blogg.se, eller min iphone? Det funkade inte att mms in inlägg idag heller, men det brukar ju alltid funka annars? Konstigt...
Är i alla fall hemma nu efter en riktigt trevlig kväll med Hanna, Annika och Emma. Efter många vändor fram och tillbaka så slutade det med att vi köpte med oss pizza och sen satte vi oss i trädgårdsföreningen. Satt där i ca tre timmar och hade riktigt mysigt med pizza, milkshake och en massa skratt. Fick även fågelbajs på mig vilket var mindre trevlig. Hahah, nej jag skojar inte, usch! Jag har länge hatat måsar, och vad tror ni hände med min uppfattning om dem efter det här?
Hade det riktigt skönt i alla fall men så småningom blev det rätt kallt så vi stack hem. Nu har jag tagit en dusch och har tänkt krypa ner i soffan och mysa.
Hoppas att ni har haft en bra kväll allihopa! ♥
Fitness klubben, HAHAHHA. Nae, vi är grymma tjejer!

Hej hopp! Sitter i trädgårsföreningen och ...

img_8373 (MMS)

Hej hopp! Sitter i trädgårsföreningen och käkar pizza, najs! Det var riktigt länge sedan jag åt det så det satt fint hahah ;) har riktigt trevligt iallafall! Vi hörs hörni, puss!


hemma och vänder

Hej på er! :)
Det blev en god lunch hemma hos farmor och farfar, som vanligt. Visst är det nästan alltid så hos mor- och farföräldrar? En massa god mat, hela tiden. Haha, vilket problem...
Kom hem för ett tag sedan, har hunnit busa runt lite med syster. Senaste dagarna har vi knappt setts utan vi har lyckats missa varandra hela tiden. Först drog hon till Västervik, så drog jag till Stockholm, sen stack hon ut till landet och nu ska båda iväg igen. Det brukar bli så under hela somrarna ju att vi knappt hinner ses. Får se till att få ett par stunder då och då med skratt, det är inte många som har precis samma humor som jag nämligen, med undantag för syrran.
Ska alldeles strax cykla iväg in mot stan. Ska möta upp Emma, Annika och Hanna för picknick! Kommer bli riktigt mysigt :)
Har inte hunnit tidsinställa något inlägg men vi hörs senare. Ha det fint!

jumpsuit

Köpte denna otroligt sköna jumpsuit (one piece, jumpsuit, zipperall, kalla det vad ni vill) inne på Gina i Stockholm. Varför har jag inte köpt en tidigare? Gash, så himla skön! Nu kommer jag leva i den här :) Eller okej, skulle nog aldrig gå runt med den bland folk, men här hemma kommer jag ha på mig den 24/7.
Blev min för 499 kronor.

lunch

Ska fira farfar idag, så nu sticker vi hem till dem för lunch. Ha en bra dag, karm kram!

5 juni 2011

Good morning!
Vaknade efter ännu en god natts sömn, trots att det varit skapligt varmt här uppe på mitt rum. Har ätit en god lång frukost och slappat ett tag nu. Hade tänkt komma igång snabbt med att fixa lite, klä på mig osv, men så fastnade jag här. Kan verkligen inte sluta tänka på den fina vita virkade västen från H&M Conscious Collection. Åh, så perfekt ju. Hittade en på tradera i min storlek, men de kanske begärde lite väl mycket för den ändå. Fast om jag är smart så köper jag den, jag känner mig själv allt för väl för att tro att jag kommer lyckas sluta tänka på den här innan den hänger i min garderob. Men nae, jag vet inte. Får försöka släppa det.
Vi hörs om ett tag hörni, puss!

thinking back to where we started

Godkväll! Är allt bra med er? :)
Med mig är det bara bra. Har haft en riktigt skön kväll med Gossip girl och vattenmelon. Ska strax försöka sova en får se lite hur det går med tanke på att jag inte vaknade jättetidigt i morse.
Råkade höra en Jonas Brothers låt vilket alltid får mig att tänka lite. Jag lyssnar väldigt sällan på dem nu för tiden men för ett par år sedan hade jag konstant deras musik i öronen. Kan säga som så att de där texterna sitter kvar i mitt huvud, och de kommer troligen stanna där bra länge till, vare sig jag vill det eller inte. Jag har säkert sagt det många gånger förut, men de har ett gäng riktigt fina låtar och framförallt riktigt fina texter. Så även fast jag kanske inte har direkt användning för att kunna varenda av deras låtar utantill så skadar ju inte de där fina texterna.
Godnatt allihopa! ♥
Thinking back to where we started, and how we lost all that we are. Maybe I should give up?

men jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Väntade ett tag tills jag trodde att värmen hade sjunkit lite innan jag stack ut och sprang, men icke sa nicke. Det var fortfarande stekhett och riktigt svettigt redan från början. Det blev en runda runt ån, dock med ett längre tempo än vanligt, och ändå orkade jag knappt springa hela varvet runt. Rätt tydligt att det tar mer energi och är rejält mycket trögare när det är varmt ute.
Har tagit en svalkande dusch och ätit vattenmelon. Nu ska jag strax ner och hjälpa till med maten hade jag tänkt.
Kom nyss på att jag inte visat vad jag köpte igår än, men det tar vi senare ikväll eller i morgon.
Ha en fin kväll allihopa, pussar!

gårdagens outfit

// Stickad tröja, Monki // jeansshorts, Weekday // t-shirt/magtröja, H&M //keps, New York Yankees/Stadium // + converse //

Skönt outfit för en dag på stan! T-shirten fick jag för rätt länge sedan men har inte använt den förrän nu.

MAN DOWN

Även jag måste ju lägga upp musikvideon till Rihannas låt Man Down nu när den äntligen kommit.
Vad tycker ni om videon?

Jag har gillat låten starkt ända sedan jag hörde den första gången och videon kan väl inte bli mer perfekt till låten?

sommarvärme

Åh, så härligt väder! :) Har legat ute på baksidan en stund och det är riktigt varmt och skönt. Nu gick jag in en stund för att få skugga och fylla på vattenglaset. Det är viktigt att dricka en massor när det är så varmt, jag känner väldigt tydligt hur jag lätt får ont i huvudet annars.
Har tänkt sticka ut och springa en sväng sen, men jag väntar nog ett tag så det inte blir alldeles stekhett.
Är sugen på att ta kort också. Det ända som fattas är lite inspiration...
Ni får ha en fortsatt bra dagg allihopa, vi hörs!

pics from Stockholm

Här kommer ett par bilder från gårdagens tripp till Stockholm :)
Haha, lite humor där också..


Det blev en riktigt lyckad dag, det här gör vi om snart igen tjejer!

4 juni 2011

Godmorgon!
Idag var det en pigg och glad Emilia som hoppade upp ur sängen efter 11 timmars sömn. Så skönt att äntligen kunna sova ut!
Det verkar som att vi redan har fått det bekräftat att vädret komma vara toppen idag. Ska fixa lite snabbt här och sedan dra ut. Måste passa på att njuta av vädret så mycket som möjligt idag ju. Vi får se vad som händer, men det är mycket möjligt att jag hamnar ute på baksidan med en tidning och en smoothie.
Ni får ha en jättebra dag allihopa, kram kram!

good night

Okej, nu är jag påväg att slockna. Bilder och outfit från idag får ni i morgon, godnatt fina ni! ♥

STOCKHOLM

Hej på er! Har ni haft en bra dag allihopa?
Jag har haft en toppendag tillsammans med Emma, Ebba och Annika :) Det var upp och hoppa ruskigt tidigt i morse, redan halv 6, och sen dra till tågstationen. Därifrån rullade vi iväg mot Sthlm! Ett gäng halvpigga tjejer satt på tåget alltså, men ojoj så taggade! Kom fram strax innan affärerna öppnade så vi tog en fika innan vi stack ut och röjde haha. Senare tog vi en god och fräsh lunch inne på Gallerian + ett par välbehövda pauser under dagen med mjukglass och dricka. Men jag måste säga att jag verkligen inte hade turen på min sida idag. Det var nog någon av världens gudar som hade bestämt sig för att jag inte skulle få komma hem med en enda kasse, eller så verkade det i alla fall. Så fort jag hittade någonting så var det fel färg eller bara stora storlekar kvar. Var inte långt ifrån ett raseriutbrott där, ett antal gånger faktiskt. Speciellt de saker jag länge tänkt att jag ska köpa nästa gång jag åker till Sthlm, kändes ju lite surt när jag inte hittade rätt sotrlek då. Menmen, något hittade jag ändå tillslut.
Det blev en skapligt lång dag, hela 9 timmar, men ska jag vara ärlig så kändes det inte som att vi gick runt himla länge ändå. Men jo, visst fick man rejält ont i fötterna.
Köpte med oss mat som vi sedan käkade på tåget hem, en otroligt god sallad blev det för min del. Det blev lite småkul på tåget också, hahaha. Strax innan nio rullade tåget in på stationen igen här hemma i kära Linköping.
Märkte precis nu att mobilbloggarna jag skickat in under dagen inte har publicerats. Var fasen har jag skickat dem då? Hahhahah. Så om någon har fått ett trevligt litet mms som berättar var jag håller hus så vet ni nu bakgrunden till det.
Har ett litet gäng bilder från dagen, men de kommer troligen upp i morgon. Här får ni ett litet smakprov i alla fall ;)
Vi får se vad som hände med de där mobilinläggen, de kanske känner för att dyka upp senare, det vet man aldrig. Nu ska jag fräsha till mig lite efter resan, puss!

what's left of the pictures

Här kommer resten av bilderna från tältningen med tjejerna!
Ni är bäst tjejer! ♥

Hej på er!  Tog nyss en lunch som bestod a...

img_9305 (MMS)

Hej på er!  Tog nyss en lunch som bestod av wraps och sallad. Nu sitter inne i gallerian och käkar mjukglass. Ska strax knalla vidare och kika i affärer :) ha det bra, puss!


daylight come and we don't wanna go home

Dagens låt.



Godmorgon! Det är ett gäng morgonpigga tje...

img_6215 (MMS)

Godmorgon! Det är ett gäng morgonpigga tjejer som sitter på tåget. Eller inte då, men aa... Sova lyckas man ju inte med ändå så det är bara att försöka tagga till. Inte för att det går att bli mer taggad än vad vi redan är då, haha. Är framme om ca 40 minuter, och då jädrar! Stockholm, watch out!


dagstripp till huvudstaden

Godkväll bloggen! Hur är läget?
Med mig är det bara bra. Har haft lite att fixa med ikväll men sen har jag bara slappat. Kom på för en stund sedan att jag aldrig sa vad det var vi höll på att trixa med och bokade igår kväll. Vi bokade nämligen tågbiljetter till Stockholm. Så i morgon sticker jag, Annika, Emma & Ebba dit. En heldags shopping och troligen bra väder låter ju inte helt fel. Kommer bli riktigt kul, det känner jag på mig!
Hoppar upp rätt tidigt i morgon, eller nae, inte rätt tidigt, väldigt tidigt, för att direkt ta tåget mot Sthlm. Tror inte att jag kommer hinna uppdatera här innan vi sticker, men jag har hunnit tidsinställa något litet inlägg som kommer upp under dagen och så kommer jag som vanligt uppdatera från mobilen lite då och då.
Ha det fint hörni, puss och godnatt! ♥

sunday always comes to late

Hallå! :)
Idag känns det som söndag. Ja, klart och tydligt; det är söndag. Var söndags-känslan kommer ifrån vet jag inte, men på något sätt känns det som att kroppen är övertygad om att det är söndag. Men är det söndag? Inte? Jo, klart det är söndag! Hahah, en liten monolog. Lyckades klämma in ordet söndag 6 gånger också...
Har i alla fall haft en skön dag med Anna och Linnea. Vi har bakat och kollat på en söt liten film.
Ska strax äta och sen känner jag att jag måste ut och göra någonting. Har för mycket energi för att jag någonsin ska lyckas somna. Men träna kan jag ändå inte göra, gjorde ju det igår. Vad fasen ska jag göra då? Åh, jag lyckas inte släppa det där med att ha en liten monolog för mig själv.
Ska börja med att måla naglarna i alla fall. Kisses!

bakning

Hej på er!
Har bakat med Linnea & Anna och nu väntar vi på kakorna som är i kylen. De kommer bli svingoda! Ska ta och kolla på tv och chilla nu. En slapp och skön dag är precis vad jag behöver.
Ni får ha en fortsatt bra dag allihopa, puss!

pictures from our adventure

Här kommer ett par bilder från vårt lilla äventyr! Enjoy.
Vi är definitivt värda en applåd för att vi fick upp det där tältet!

Kommer lite mer bilder från kvällen och dagen efter lite senare :)

2 juni 2011

Godmorgon!
Finns det något skönare än att vakna i sin egna säng och känna att man har sovit hela natten, ostörd? Skulle inte tro det!
Har tagit en slapp förmiddag här hemma, chillat vid datorn och börjat packa upp alla väskor. Bilder är på G också! Ska strax börja göra mig i ordning lite och sen träffa Linnea och Anna.
Vad hittar ni på idag? Alla är väl lediga, eller hur? Det känns riktigt skönt!
Vi hörs om en stund, puss ♥

ofrivilligt ändrade planer

Hade tänkt att ha en lugn kväll framför tv:n ikväll, men det blev visst allt annat än det. Har ägnat 3 timmar åt att diskutera om en massa på facebook, ang pengar, bokningar och en massa. Ni är riktigt söta tjejer det vet ni, men oj sånt ryck man kan få ibland. Helt otroligt vad förvirrat och onödigt allt kan bli. Hahahah, nae nu orkar jag verkligen inte mer.
Hade tänkt lägga upp bilderna ikväll men det får bli i morgon.
Hoppas att allt ä bra med er i alla fall och att ni har haft en bra kväll. Godnatt!



saker jag länge suktat efter

Här är ett antal saker som jag länge suktat efter, men aldrig köpt. Anledningnarna till att jag inte har beställt dem är antingen att de är aningen för dyra eller att jag helt enkelt inte orkar. Korsörhängena t ex är inte speciellt dyra, de finns för 200 kronor hos JFR, och jag vill ha dem, men ändå har jag aldrig beställt dem. Någon som känner ingen sig i denna situation? Nu känns det nästan lite sent att köpa dem, tror inte att jag skulle vilja ha dem så länge till, så nu är det väl ingen idé.

Ska försöka lära mig detta så det inte händer så ofta i framtiden. Om ja verkligen vill ha något så ska jag köpa det direkt, så det inte blir så att det aldrig blir av eller hinner ta slut, det sistnämnda händer mig väldigt ofta.

if you wait too long for the perfect moment, the perfect moment will pass you by.

Har bara tagit det lugnt nu i eftermiddag. Har bl a tagit ikapp alla oslästa inlägg som har samlats på bloglovin och checkat andra bloggar.
Nu har jag tänkt sticka ut och springa en sväng. Det var riktigt länge sedan jag tränade, för jag var nyligen förkyld i en vecka i sträck och nu i början av denna vecka har jag haft annat för mig. Så nu när jag har tid är det dags! Det är väl rätt konstigt egentligen, men jag verkar kunna tappa i princip all min kondition om jag skippar att träna på två veckor. Idag kommer det vara otroligt segt, men någonstans måste man ju börja. Som tur är går det relativt snabbt att bygga upp konditionen igen efter att man har blivit av med den.

Apropå något annat, så kom nyss att tänka på att idag är det exakt två veckor kvar tills jag slutar skolan. Två veckor. Det är inte alls mycket ju! Och med tanke på hur många veckor, dagar och timmar jag redan spenderat i skolan under det här året så är det ju ingenting! Åh, längtan.

Aja, nu ska jag springa!


En söt liten Emilia från förra årets skolavslutning, haha!

1 juni 2011

Hej hopp alla barn! Hur är läget? :)
Med mig är det nästan prima, aningen trött bara. Kom nyss hem efter en riktigt rolig tältning med tjejerna! Vi har gjort allt möjligt, allt från att ha släpat packning, mat, grill + ett tält genom stan och sedan på bussen till att byta om på en öppen äng och sen väcka stackars människor genom att köra fyrhjuling vid midnatt. Har haft riktigt roligt i alla fall. Trots en del missar och hinder vi stött på så blev det väldigt lyckat tillslut. Det här kommer garanterat göras om!
Min kamera laddade ur nästan direkt igår, men jag har tagit en del mobilbilder och så fort Annika har lagt upp de andra bilderna vi har tagit så kommer de upp här också.
Nu ska jag duscha och sen mest ta det lugnt. Hade tänkt att träna men vi får se hur det blir med det.
Hoppas att ni har haft det bra i alla fall. Vi hörs, kram kram!

Godmorgon! Är ute och kör fyrhjuling, rikt...

img_8662 (MMS)

Godmorgon! Är ute och kör fyrhjuling, riktigt kul! Kan dock knappt skriva för vi kör på en liten bucklig skogsväg. Vi hörs, ha det fint!


RSS 2.0